rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megmutatta második gyermekét Elton John

  Megmutatta második gyermekét Elton JohnMásodik alkalommal is apukává avanzsált a meleg házaspár. Még idén januárban született meg Elton John és párja, David Furnish második gyermeke, akit Elijah-nak neveztek el. A második gyermek vállalásához állítólag az énekes férje, David Furnish ragaszkodott, aki szerint így lehetett csak teljes a családjuk és nem lesz egyke nagyobbik fiúk. A napokban mutatták meg először nyilvánosság előtt a legkisebb családtagot és Elton is azt nyilatkozta egy lapnak, hogy vele már teljes a családjuk és ez egy nagyon jó döntés volt a részükről.

 • Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt

  Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholtJennifer Hudson bevallotta, hogy még soha életében nem ivott alkoholt vagy fogyasztott drogot, ezért komoly kihívás volt legújabb filmszerepe. Jennifer Hudson énekesnő és színésznő bevallotta, hogy még soha életében nem ivott vagy drogozott, ezért legújabb szerepe komoly kihívás elé állította. A híresség nagyon tartott a The Inevitable Defeat Of Mister And Pete című filmtől, amiben egy heroinfüggőt alakít. Az Oscar-díjas szépség elismerte, hogy komolyan félt ettől a szereptől, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt korábban drogokkal vagy alkohollal.

 • Meghalt a harbini hentes, aki 18 évig élt más szívével

  Ötvenkét esztendõs korában a hétvégén meghalt az a kínai férfi, aki a legtovább élt átültetett szívvel az országban - közölték az északkelet-kínai Hejlungcsiang (Heilongjiag) tartomány székhelyének egyetemi kórházában.

 • Londonban megnyitották az elsõ Szerencsejáték-függõk Országos Klinikáját!

  A brit Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) megnyitotta elsõ, kifejezetten szerencsejáték-függõségben szenvedõk kezelésére szolgáló klinikáját.

  A London belvárosában lévõ National Problem Gambling Clinic (Szerencsejáték-függõk Országos Klinikája) 12 hónapos próbajárattal indul, és alkalmazottai között különféle specialisták, például pszichiáterek és adósságkezelési szakértõk is helyet kapnak.

  Az új klinika motivációs interjúk és kognitív viselkedésterápia ötvözetével kezeli a betegeket.

 • Feleségük vagy lányuk eladásával törlesztik hiteleiket!

  Sok paraszt kénytelen eladni a feleségét, hogy visszafizethesse adósságát a helyi uzsorásoknak Észak-Indiában, ahol a monszunesõzések megcsappanásának következményeként évek óta szárazság pusztít.

 • Kínzó ítélet: 422 év börtön

  New York - 422 év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, amiért rendkívüli szadizmussal megkínzott és meg akart ölni egy egyetemista lányt, ám a nõ hihetetlen életerõvel megmentette magát és túlélte a borzalmakat.

 • A brit emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet

  Döbbenetes tanulsággal szolgált egy brit autókereskedés akciója: kiderült, hogy az emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet.

  A colchesteri szalon elõbb az elsõ kedvezménnyel próbálkozott, és a vevõk érkezgettek is, de nem tömegével, hanem csak normális "mennyiségben". Egy hónap elteltével aztán a kereskedés meghirdette a két autót kap egy áráért akciót, és elszabadult a pokol: igen hamar több mint 22 ezren érdeklõdtek.

 • Piros lap helyett bugyit rántott elõ a bíró

  Lap helyett bugyit rántott elõ zsebébõl egy futballbíró Brazíliában egy amatõr mérkõzésen, amikor kiállított egy játékost.

 • Tolószékben Mariah Carey

  Az énekesnõt a Los Angeles-i repülõtéren fotózták le kerekesszékben ülve. Az énekesnõt testõre és sajtósa egy tolószékben gurította ki az autóhoz, mely már a terminál elõtt várt rá.

 • Mickey Rourke a sexrekorder

  Az amerikai színész állítása szerint volt, hogy egyetlen éjszaka során 14 különbözõ nõvel szeretkezett. Az 57 éves Rourke azt is elárulta, hogy mindez egy londoni, hétvégi kiruccanás alkalmával történt. Igaz, azt nem volt hajlandó megmondani, mikor is zajlott le ez a Rekordok könyvébe illõ szex váltó.

 • Revolverrel lõtte szét az újját egy szemölcs miatt

  Sean Murphy nem kedveli a szemölcsöket. Amikor szembesült vele, hogy az ujján efféle undokság üti fel a fejét, az összes elképzelhetõ eszközt bevetette – ám mindhiába. Ekkor úgy döntött radikális megoldást választ.

 • Épphogy megúszott egy balesetet Wolf Kati

  Wolf Kati éppen csak elkerülte a súlyos balesetet a Hungaroring vezetéstechnikai és off-road pályáján, ahol Szentgyörgyi Rómeóval, Kõváry Anettel és Kocsis Tibivel mérte össze tudását a Nemek harcán.

 • Nem kémrepülõk jártak Ferihegyen

  "Korábban is történt már ilyen" - tagad az izraeli nagykövet a kémrepülõk ügyében
  Nem kémrepülõk jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen - mondta Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet az MTI-nek.

 • Másfél év börtönbüntetésre ítéltek csóklopásért!

  Másfél év börtönbüntetésre ítéltek Kambodzsában egy taxisofõrt, aki fizetni nem tudó utasától csókot lopott viteldíj gyanánt.

  A 20 éves áldozat feljelentette a vakmerõ fiatalembert, akit a börtönbüntetésen kívül még kártérítés fizetésére is ítéltek.

 • Három múmiát találtak

  Három múmiát fedeztek fel a Lima központjában lévõ piramis, a Huaca Pucllana feltárása közben - korukat 1300 évesre becsülik a régészek. A piramis feltárása során a régészek három felnõtt, magzati pózba elhelyezett múmiára bukkantak két jó állapotban fennmaradt álarc és különbözõ textíliák társaságában.

 • Kábítószer a hátsó fertályon

  Egy Madridból érkezõ nigériai állampolgár a Ferihegyi Nemzetközi Repülõtér zöldfolyosóján kívánt távozni, ahol a szolgálatot teljesítõ pénzügyõrök kérdésére, hogy van- e bejelenteni valója a vámhatóság részére, nemleges választ adott. Az utas külsõ testi jelei azonban - puffadt has, vörös és vizes szem, ellentmondásos viselkedés, hirtelen hangulat- és viselkedésváltozások, valamint a pénzügyõrök további kérdéseire adott ellentmondásos válaszok - indokolták a tételes vizsgálat elvégzését.

 • Szalonnaszeretõ párt 1,6 méteres, mázsás szalonnatortával

  Az ukrajnai Luckban megalakult a szalonnaszeretõk pártja. A zsíros "politikai" esemény az éves szalonnaünnepen történt.

  A fesztiválon elkészült a világ legnagyobbnak mondott szalonnatortája, amely több mint hatórás munkát és egy mázsa szalonnát "vett fel" - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

 • Demi Moore: A szex a titka mindennek!

  Demi Moore egy amerikai tévémûsorban azt mondta, hogy a szexnek köszönheti 47 évesen is bomba alakját.

 • Félévente tölti az ajkát Zimány Linda

  Egy televíziós interjú közben bukott le a csinos modell - A szõkeség felsõ ajka nem mozgott annyit, mint ami a normális lenne. Zimány Linda beismerte, hogy félévente feltölteti az ajkát.

 • A német nõk inkább nassolnának szex helyett

  A szex helyett inkább a csokoládét választaná a német nõk jelentõs hányada - derült ki a Laura címû nõi magazin felmérésébõl.

 • Új fafajt azonosítottak kutatók Etiópiában

  Új fafajt azonosítottak kutatók Etiópia háborúk miatt kevésbé ismert keleti részén. A Science pénteki számában publikált felfedezés felveti, hogy lehetnek még más, eddig nem ismert fajok is a világon.

  Az Acacia fumosa elnevezésû, rózsaszín virágzatú, hat méter magasra is megnövõ fa egy Kréta-nagyságú területet borít be az afrikai országban, s 2006-2007-ig tudományos szempontból azért nem "bukkantak rá", mivel fõ élõhelye háborús zónában fekszik.

 • Figyelmetlenségének köszönheti a több milliárdos nyereményét

  Figyelmetlenségből egy dollárral többért vett lottót egy négygyerekes egyedülálló anya az Egyesült Államokban, de remek befektetés volt, mert 14 milliószorosan térült meg.

 • Húsz hektárnyi terület égett le Heves megyében!

  Húsz hektárnyi száraz füvel borított bozótos terület égett le a Heves megyei Tiszanána határában.

  Az oltásban a hevesi, illetve a tiszafüredi önkéntes tûzoltók is részt vettek, a tûz már-már veszélyeztette a faluszéli ingatlanokat. A lángokat, mintegy másfél óra alatt eloltották.

 • Önbíráskodás Kiskunlacházán!

  Pattanásig feszült a helyzet Kiskunlacházán, ahol az elmúlt idõben történt erõszakos cselekmények után terjed az önbíráskodás - írta a Népszabadság.

  A lap a Pest megyei településen készített riportjában beszámolt arról, hogy miután a közelmúltban nyolc roma fiatalkorú megtámadott egy 12 éves kislányt, egy ötfõs felnõtt társaság akcióba lépett, és cigánygyermekeket bántalmazott.

 • Náci pártrövidítést tartalmazó rendszámot osztottak Hollandiában

  Egy nemzetiszocialista párt nevének rövidítését tartalmazó rendszámokat osztottak ki tévedésbõl Hollandiában.

 • Katie Melua aggódik a családjáért

  Aggódik családjáért a háború miatt a grúz származású Katie Melua.

  Egy angol zenei portál szerint a grúz származású Katie Melua aggódva figyeli a Grúziában kitört háborút.

  Bár családja biztonságban van, az énekesnõ leginkább attól fél, hogy besorozzák nagybátyját.

  Ráadásul az énekesnõ pont ebben a hónapban tervezte éves családi látogatását.

 • Markológéppel támadt a zsarukra egy férfi Sárváron

  Markológéppel támadt az intézkedõ rendõrökre egy férfi vasárnap Sárváron; az általa vezetett munkagépet több járõrautóval sem sikerült megállásra kényszeríteni, ezért az egyik rendõr több célzott lövést adott le a jármû kerekeire - közölte a rendõrség az MTI-vel. A férfit végül õrizetbe vették.

 • Leendõ férje segít kiválasztani az esküvõi ruhát Jennifer Anistonnak

  Jennifer Aniston olyan dolgot tett, amit a menyasszonyok egyáltalán nem szoktak. A híresség saját võlegényét tette meg divattanácsadójának, a hírek szerint õt kérte meg, hogy segítsen megtervezni az esküvõi ruháját.

 • Tüntetés követte a U2 dublini koncertjét

  Utcai tüntetésbe kezdtek a feldühödött dublini lakosok a U2 együttes fellépését követõ színpad lebontási munkálatainak egész éjszakán át tartó hangzavara miatt.

  A U2 koncertszervezõinek tervei szerint a Claw címû turné díszleteivel megrakodott mintegy ötven teherautó már kedden felkerült volna egy Nagy-Britanniába tartó kompjáratra, az éjjeli hangzavar miatt a stadion elõtt tüntetõ dubliniak azonban alaposan keresztülhúzták számításaikat.

 • Maradona vetkõzik, ha vb-t nyernek

  Maradona vállalta, hogy ha Argentína megnyeri a labdarúgó-világbajnokságot, akkor meztelenül fut körbe Buenos Aires központjában. A kapitány élõ adásban közölte ígéretét.