rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Jamie Lee Curtis megsértõdött Seth MacFarlane cicis dalán

  A 2013-as Oscar gála idei házigazdája alaposan megsértett legalább egy hölgyvendéget a nevezetes cicis dallal.

 • Fegyverrel pózolók után vizsgálódnak a rendõrök

  Pózolj fegyverrel! Az interneten egyre több fotó jelenik meg éleslõfegyverrel fotózkodó fiatalokról.

  Egy napilap utánajárt, mit tesz a rendõrség a félelmet keltõ pozõrök megfékezésére. Több közösségi oldalon a feltett képek alá még azt is feltüntették, hogy éleslõfegyver látható a képen, egyesek még azt sem titkolták, hogy hozzátartozójuk rendvédelmi szervezetnél dolgozik, és az õ szolgálati fegyverével játszadoznak.

 • Fogva tartják a Sony egyik vezérét!

  Nem engedik távozni a Sony franciaországi gyárából a cég helyi vezérét a kirúgott munkások. Az elbocsátottak keveslik a végkielégítést. Az üzem egyébként videokazettákat gyártott, ami nem a legkurrensebb árucikk.

  A végkielégítésüket keveslõ feldühödött munkások fogságba ejtették péntekre virradóra a franciaországi Sony elsõ emberét, Serge Fouchert.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • A pokolra kívánják a Microsoftot Kínában

  Peking - A kínai Windows XP használók milliói kívánják a pokolra a Microsoftot, ugyanis a redmondi központú amerikai informatikai vállalat az ázsiai országban is bevezette az illegális szoftvermásolatok kiszûrésére létrehozott Windows eredetiséget ellenõrzõ alkalmazást (Windows Genuine Advantage Program).

 • Kizsigerelt majmokat találtak egy bõröndben

  Kizsigerelt majmokat találtak egy férfi bõröndjében az Egyesült Államok egy repülõterén.Az utas Közép-Afrikából érkezett a "konyhakész" hússzállítmánnyal. Akadt kofferjában még egy jókora szarvasdarab meg szárított marhahús is.

 • Chuck Berry halálhírét keltették, miután lemondta koncertjét

  Chuck Berry halálhírét keltették spanyol lapok, miután a rock-legenda egészségügyi okokra hivatkozva, az utolsó pillanatban lemondta koncertjét Carracedo Monastery-ben.

  Az énekes már régóta panaszkodik arra, hogy fájdalmai vannak a színpadon.

  Egyre többen aggódnak Chuck Berry állapota miatt, miután a 82 éves amerikai énekes-gitáros-zeneszerzõ az utolsó pillanatban visszamondta teltházas fellépését Spanyolországban.

 • Halottnak hitték a babát, de a szülés után kiderült mégis él

  Az orvosok halottnak nyilvánították a kisfiút, õ azonban mindenkit alaposan meglepett. Csodák pedig igenis vannak.

 • Alföldi Róbert a közös költség miatt áll a bíróság elé

  A Nemzeti Színház igazgatója állítólag nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá esõ részét sem. Eddig közel egymilliós tartozást halmozott fel.

 • Hoppon maradt a mesés vagyonra ácsingózó fengsujmester

  Megszületett az ítélet abban a nagy érdeklõdéssel kísért hongkongi örökösödési perben, amelynek tárgya Ázsia egykor leggazdagabb asszonyának mesés, 13 milliárd dolláros vagyona volt. A bíróság egy jótékonysági alapítvány javára döntött, az örökségre ácsingózó fengsujmester, az elhunyt szeretõje üres kézzel távozott.

 • Tom Cruise lezuhant egy szikláról és szörnyethalt?

  Csütörtökön valóságos futótûzként kezdett el terjengeni az interneten a tragikus hír, miszerint Tom Cruise meghalt.

  A bizonytalan forrásból származó híresztelés szerint a színész Új-Zélandon lezuhant egy szikláról és szörnyethalt.

  Hamarosan kiderült, ugyanarról a szikláról van szó most is, amely néhány évvel ezelõtt már bekerült a híradásokba.

  Akkor az a hír kapott szárnyra, hogy Tom Hanks veszítette életét, onnan lezuhanva.

 • Megszépült Alicia Keys

  Alicia Keys nemcsak a hangjával nyûgözi le a férfinépet, de ez nem lett volna így, ha elfogadja a természet ajándékát.

 • Tornóczky Anita újra szerelmes

  Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita (28) lesz ma este a Claudia Show-ban Liptai Claudia vendége. A Mokka gyönyörû mûsorvezetõnõje elõször vall szerelmérõl, aki ráadásul 13 évvel idõsebb nála. Anita hajlandó lenne komolyabb kötelékre is, és szülei is vágynak egy unokára. A baba már esedékes is lenne, hiszen lassan három éve tartanak ki egymás mellett.

 • Menyasszonyi ruhájával mentette meg fuldokló võlegényét egy ukrán ara

  Ungvár - Levette esküvõi ruháját, és azzal húzta ki fuldokló võlegényét a csatornaaknából egy menyasszony a délkelet-ukrajnai Mariupolban.

  Az esküvõi ünnepségrõl az ifjú pár éjszakai sétára indult az Azovi-tenger melletti nagyváros központjában, amikor az újdonsült férj egy nyitott csatornanyílásba zuhant.

 • Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd!

  Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd az Egyesült Államokban egy védencével.

  Az ügyvéd férfi, védence 18 éves lány. Utóbbi 2300 dollárral - bõ fél millió forinttal - tartozott, és õ javasolta a szextörlesztést.

 • 10 millióért csajozik Gjoni

  Az énekes nyolc számjegyû összegért válogat azok közül a nõk közül, akik az I love Gjoni címû párkeresõ mûsorba jelentkeznek azért, hogy elnyerjék a zenész szívét.

 • Lila krumpli

  Lila krumpli tûnt fel a brit zöldségboltokban: nemcsak a héja szokatlan színû, hanem a belseje is.

 • Élete legnagyobb álma vált valóra VV Ágicának

  Ágicának minden álma valóra vált. Az egykori villalakót még a nyár elején vitte el Jáksó László egy jósnõhöz, aki azt mondta: hamarosan élete legnagyobb álma is valóra válik. És láss csodát, igaza volt.

  A szõkeség másfél héttel ezelõtt beköltözött álmai lakásába. "Bevallom, nem gondoltam volna, hogy teljesül ez a jóslat.

  De szerencsére a munkám és a magánéletem is a lehetõ legjobban alakul".

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Fémrudat nyalt egy 10 éves fiú és hozzáfagyott a nyelve!

  Megvalósult egy mozifilm, méghozzá épp abban a városkában, ahova kitalálták: fémrudat nyalt egy 10 éves fiú és hozzáfagyott a nyelve.

  Huszonhat évet kellett várni, hogy valóra váljon a Karácsonyi történet címû, az indianai Hammondban játszódó, 1983-as film egy jelenete, ám csak-csak teljesült két fiúcskának köszönhetõen. Egyikük volt a felbujtó, a másik a póznanyaló. A hõmérséklet mínusz 15 Celsius-fok körül volt, a nyelv hamar odafagyott.

 • Megszületett a 61 éves színész nyolcadik gyermeke

  Stellan Skarsgard 61 évesen ismét apa lett, a svéd színész nyolcadik gyermeke kisfiú.

 • 30 éve növesztette a körmeit!

  Letörtek a világ leghosszabb emberkörmei autóbaleset miatt. A csúcstartó Lee Redmond, egy Utah állambeli nõ volt, aki 1979 óta nem vágta le körmeit a kezén.

  Összesen 8 és fél méter hosszúra nõttek meg, ujjai közül a körömrekorder jobbjának hüvelykje volt, melyrõl 87 és fél centis köröm kanyargott.

 • Usher szakított menyasszonyával

  A babble.com értesülései szerint decemberben megszületik az énekes és Tameka Foster második gyermeke. Úgy tûnik, a kisbaba nem tudta megmenteni szülei házasságát, akik közel egyévnyi házasság után nemrég szakítottak – írja a singersroom.com.

  A válásról szóló pletykák elõször tavasszal reppentek fel. Miután ezeket a híreszteléseket a pár megcáfolta, Usher arról mesélt, hogy nagyon nehéz monogámnak maradnia, de felesége miatt erõt vesz magán, majd kifejtette, hogy nejét nem zaklatja fel különösebben, hogy rajongói koncert közben feldobálják a fehérnemûjüket a színpadra.

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Meztelenül akart hódítani a kínai nõ

  A 29 éves Li Csinget meztelenül akarta meghódítani egy nõismerõse.

  Csing tiensani lakásába kopogtatás nélkül lépett be a hölgy, Csang Jing, aki átugorva az udvariassági formulákat, vetkõzni kezdett.

  A férfi úgy megriadt, hogy kiszaladt az ajtón és meg sem állt barátja házáig, ahol a díványon töltötte az éjszakát.

 • Piros lap helyett bugyit rántott elõ a bíró

  Lap helyett bugyit rántott elõ zsebébõl egy futballbíró Brazíliában egy amatõr mérkõzésen, amikor kiállított egy játékost.

 • Nõi jog a félmeztelen kertészkedéshez

  Jogi harc indult a félmeztelen kertészkedés ellen az Egyesült Államok egy városában, a coloradói Boulderben.

 • Helena Bonham Carter inkább a családjára koncentrál a filmezés helyett

  Helena Bonham Carter és élettársa, Tim Burton egy kis szünetet tartanak a filmezésben, hogy több idejük legyen a családjukra.

 • Betörtek Klapka Györgyhöz, az üzletember kára több tízmillió forint

  Kirabolták Klapka Györgyöt és feleségét, Kiss Marit. A Damjanich utcai lakást a pár nem lakta, inkább hozzájuk érkezõ vendégeknek tartották fenn.

 • George Clooney durva komédiája

  George Clooney durva vígjátékot tervez egy öngyilkos férfiról, illetve végzetes tettének elõzményeirõl.

  A Fall of Bob címet viselõ sorozat úgy indul, hogy a címbeli Bob öngyilkossági szándékkal kiugrik egy épületbõl.

  Eközben lepereg elõtte az élete, melynek eseményeit narrálja is - a nézõk számára ezekbõl a jelenetekbõl áll össze, hogy a férfi miért is vetette ki magát az ablakból.