rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  loading...

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Soderbergh filmje "megfertõzte" a sztárokat

  Már idén elkezdõdik Steven Soderbergh Contagion (Fertõzés) címû akcióthrillerének forgatása, amelynek szereposztásában egyre több sztár neve tûnik fel.

 • Salma Hayek esküvõi show-t rendez

  Salma Hayek másik két kollégájával egy esküvõi show-t rendez az amerikai televíziónézõk számára.

  A házasságkötés nem is áll olyan messze a Frida sztárjától.

  A mexikói származású hollywoodi színésznõ és jegyese, a francia üzletember, François-Henri Pinault útjai júliusban váltak szét.

  Az esküvõtervezés közepette szakítottak. A párnak van egy kislánya is, aki szeptemberben lesz egy éves.

 • Egy tonna melltartót gyûjtöttek

  Egy tonna melltartót gyûlt össze jótékonysági célból Nagy-Britanniában: az alsónemût szegény országokba küldik.

 • Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénz

  Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénzBecsületességéért ünneplik a norvég ingatlanbrókert, aki csaknem 350 ezer koronát (12 millió forintot) talált a kandalló alá rejtve új lakásában, és ahelyett, hogy megtartotta volna, jótékony célra ajánlotta fel. Vemund Thorkildsen két hete találta meg az eldugott pénzt, amikor épp egy barátjának mutatta meg új oslói lakását. Szerették volna kipróbálni, hogy vajon át lehet-e rakni a kandallót egy másik szobába, ezért elmozdították egyik kövét. A kő alá dugva egy borítékot találtak, amelyben majdnem 350 ezer korona volt norvég bankjegyekben.

 • Sebeõk János hajléktalan akar lenni

  Sebeõk János író, csodabogár ezúttal is sokakat meghökkentett az ötletével, hajléktalan akar lenni egy rövid idõre, hogy megtudja, milyen lehet az utcán élni. A nagy lehetõség holnapi adásában Sebeõk János tesz látogatást A Nagy Lehetõség szereplõinél.

  A különc filozófusnak ugyanis az az ötlete támadt, hogy egy rövid idõre kipróbálja, milyen hajléktalannak lenni. Ellátogatott hát A Nagy Lehetõség szereplõihez, hogy elsõ kézbõl tudja meg, milyen az utcán élni. A versenyzõknek azonban finoman szólva nem tetszett az ötlet, így Sebeõk János jól megkapta a magáét!

 • Mikró a zsebben - fotóval

  Meleg ebéd az erdõ közepén? Megoldható!

 • Tetszik Budapest Bruce Willis nejének

  Twitter üzenetben mondta el Bruce Willis felesége, hogy mennyire tetszik neki a budapesti állatkert.

 • Elszakadt David Beckham Achilles-ína

  Elszakadt David Beckham Achilles-ína az AC Milan vasárnapi meccsén: a focistát hordágyra kellett tenni és sírva hagyta el a pályát.

 • Halott csecsemõt találtak Borsodban

  Megszülte, majd ellátatlanul hagyta csecsemõjét egy 36 éves vattai nõ; a gyermek meghalt, az anya ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendõrség - tájékoztatta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje szombaton az MTI-t.

 • Prostituáltaknak adott igazat a kanadai bíróság

  A panaszt tevõ prostituáltaknak adott igazat egy kanadai bíróság, és jogszerûtlennek ítélte a prostitúció korlátozására hozott törvény fontos részleteit.

 • Papnak adta ki magát egy férfi a Vatikánban

  A Vatikánban papnak adta ki magát egy férfi, gyóntatni készült amikor elfogták. Papi ruhát viselt és hamisak voltak a nála lévõ iratok, ügyét a vatikáni bíróság tárgyalta. A bíró nem árulta el, hogy mi lett az ítélet és a büntetés.

  Az olasz hatóságok segítségével azonban kiderült, hogy a férfi korábban már Olaszországban is próbált papként szerepelni.A bíróságnak egyébként a turisták ellopott pénztárcái adják a legtöbb munkát, mondta a bíró.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.

 • Kirúgták a Twitter-bejegyzés miatt

  Twitteres bejegyzése miatt felmentették a CNN amerikai hírtelevízió közel-keleti híreinek egyik vezetõ szerkesztõjét. Octavia Nasr, aki húsz évig dolgozott az amerikai hírcsatornánál, a Twitter közösségi portálon együtt érzõn nyilatkozott Mohammed Huszein Fadlallah nagyajatolláhról, a síita iszlám egyik legtekintélyesebb vezetõjérõl, aki vasárnap hunyt el egy bejrúti kórházban.

 • A férfiak is lehetnek vásárlásmániások

  Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nõket - állapították meg német kutatók.

 • Elton John: Nem elég meleg az American Idol!

  Elton John nem lesz Simon Cowell utódja

  Elton John tökéletes választásnak tûnt Simon Cowell megüresedett helyére az amerikai Megasztárba. Elton ugyanis nem fukarkodik a kemény kritikával és csípõs beszólásokkal. A poplegenda mostanában gyakran tûnik fel meleg rendezvényeken, és úgy tûnik csak ezeken hajlandó részt venni.

 • Az internetes közösség fel van háborodva ByeAlex gyõzelmén

  Szombaton ért véget a Dal döntõje, a nézõk pedig úgy döntöttek, hogy ByeAlex képviselheti Magyarországot a nemzetközi dalversenyen. Az internetes közösség pedig fel van háborodva.

 • Ismeretlen õsi feliratra bukkantak jemeni régészek

  Ismeretlen õsi feliratra bukkantak jemeni régészek - az ábrákat, amelyek között akad "kastély", állatfigurák, s az iszlám elõtti idõkbõl származó írásjelek, egy sziklába vésték.

  A jemeni régészeti és múzeumi szervezet (GOAM) szakemberei szerint a felirat a maga nemében az elsõ ismertté vált ábrázolás - olvasható az Archaeologica régészeti hírportálon.

 • Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség!

  Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

  A fogkrémes dobozokat dzsekije alá rejtette, ám feltûnt egy eladónõnek, hogy mekkorát hízott a vevõ. Megállásra szólította fel, de a férfi futásnak eredt, mire az eladónõ utána iramodott és megragadta a kabátját. A padló hamarosan tele lett fogkrémesdobozokkal.

 • Jay-Z 10 milió fonintos borravalót adott

  Jay-Z össszesen 47 millió forintos számlát pezsgõzött össze egy éjszakai klubban Miamiban.

 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

 • Nem vehetett lejárt szavatosságú tulipánt

  Lejárt szavatosság miatt nem vehetett meg egy csokor virágot egy férfi Nagy-Britanniában.

 • Fél évszázad után talált ismét egymásra autó és egykori gazdája

  London - Fél évszázad után talált ismét egymásra egy autó és egykori gazdája Nagy-Britanniában: az immár 67 éves férfinak sikerült fellelnie élete elsõ kocsiját és visszavásárolnia.

  Az autót még 1934-ben gyártották, típusa Morris Minor. A kocsi 24 esztendõs volt, amikor mostani tulajdonosa elõször megvette, 1958-ban, 30 fontért, azaz éppen ötven éve vezette elõször.

 • Etyek: vége

  ETYEK – Nagyon úgy fest, a korábban grandiózus tervekkel beharangozott etyeki filmstúdió, az „Etyekwood” nem lesz más, mint hiú ábránd. Ugyan kísérleti jelleggel forgattak már ott amerikai filmet, a Hellboy 2-t, ám a hírek szerint már be sem fejezik az építkezést, mivel az állam nem tudja garantálni a filmkészítõk 20 százalékos adókedvezményét. Információink szerint a hollywoodi producer Andy Vajna (63) már ki is szállt az üzletbõl, s a kivitelezõ Demján Sándor (64) egyre pesszimistább a jövõt illetõen.

 • Három és félmillió forint egy martinispohárért

  Három és fél millió forintnyi euróért kelt el egy ékköves martinispohár egy árverésen Olaszországban.

 • Pars Krisztián 4. lett kalapácsvetésben a berlini vb-n!

  Pars Krisztián elsõ számú esélyesként nem tudott érmet szerezni, s a negyedik helyen végzett férfi a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfõn.

  Az idén a vb-ig 18 versenyen veretlen, olimpiai ezüstérmes magyar versenyzõ két érvényes kísérlettel, s 77,45 méterrel zárt.

 • Kiraboltak egy bankot a fõvárosban a XXIII. kerületben!

  Két ismeretlen férfi vélhetõen fegyverrel kirabolt egy pénzintézetet csütörtökön a fõváros XXIII. kerületében lévõ Hõsök terén.

  A rablók lefegyverezték a bank biztonsági õrét, majd a pénzzel és a fegyverrel együtt elmenekültek a helyszínrõl. Lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Paris Jackson borzasztó példaképnek tartja Justin Biebert

  Paris Jackson borzasztó példaképnek tartja Justin Biebert Ironikusan hangzik, de Paris Jackson megveti Justin Biebert, amiért az nem beszél azokról a tinédzser lányokról, akik saját magukat vagdossák. Paris-t jelenleg a UCLA Egészségügyi Központban kezelik, miután öngyilkosságot kísérelt meg - bevett egy rakás gyógyszert, majd egy bárddal összevagdosta magát. A történtek ellenére - vagy éppen azért - úgy véli, Bieber szörnyű példakép a fiatal lányok számára. A néhai Michael Jackson lánya nagyon dühös lett, amikor a sztár néhány tini rajongója arról kezdett az interneten cseverészni, miként fogják felvágni a kezüket.

 • Több mint 60 ezerszer hangzott el a 'Holnap Hajnalig' címû sláger

  Október 27-én egy barátias összejövetel keretein belül ünnepelték meg Csepregi Éva és Végvári Ádám 83-as gyõzelmét Japánban, ahol 60 ország 1944 nótája közül bizonyult a legjobbnak a "Time goes by" / Holnap Hajnalig / ,amivel megnyerték a Yamaha nagydíjat.

  A rendezvényen az énekesek mellett jelen volt az egykori família vezetõje és egyben a dal szerzõje Pásztor László is, valamint az angol szövegírók Zákányi Emõke és Ambrózy István.

 • Történelmet írt Psy

  Történelmet írt a dél-koreai szám: ez lett az elsõ olyan klip pénteken, amelyet a YouTube videomegosztó portál felhasználói több mint egymilliárdszor néztek meg.

 • Kaliforniában kötik a legtöbb homoszexuális házasságot

  Los Angeles - A homoszexuális házasságkötések számát illetõen Kalifornia három hónap alatt megelõzte Massachusetts államot, ahol 2004-ben elõször engedélyezték az azonos nemûek házasságát az Egyesült Államokban.

  A Kaliforniai Egyetem Williams Intézete által összegyûjtött adatok igazolták az ilyen szertartások számának emelkedését az után, hogy június 17-én a nyugati parti államban is legalizálták a homoszexuálisok házasságkötését.

loading...