rss
 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ön ragaszkodna ennyire a kocsmájához?

  Ideiglenesen egy dombra húzták fel szerdán, Új-Zéland leghíresebb vendéglõjét, mert helyet kellett csinálni egy alagút építésének.

 • A banki tévedés miatt milliomossá vált pár, elbújdosott!

  Egy banki tévedés miatt több milliós vagyonra tett szert, majd eltûnt egy új-zélandi pár, a hatóságok pedig immár három hete nem lelnek rájuk.

  A Westpac Bank egy hitelkérelem során tévedésbõl százezer helyett tízmillió új-zélandi dollárt utalt át Leo Gao és barátnõje, Kara Hurring számlájára.

 • A medence lefolyója szippantotta be a 10 éves kislányt

  A hajdúnánási strandon egy 10 éves kislányt szippantoot be egy medence lefolyója. Szerencsétlenül járt kislány jól van, állapota stabil.

  A hajdúnánási strandon éppen leeresztették a medencét, amikor a baleset történt.

  A kislányt a lefolyó beszippantotta, de azonnal kihúzták és késõbb, miután fájdalmai voltak, értesítették a mentõket, akik Debrecenbe szállították.


 • Temetõi aktfotók miatt bíróság elõtt a japán fotós

  Bíróság elõtt kell megvédenie magát egy japán fotósnak, aki temetõben készített aktfotókat.

 • Túlélte az öt emeletnyi zuhanást

  Túlélt öt emeletnyi zuhanást egy férfi a Genova közelében fekvõ kisvárosban, mivel az olasz módra az alsó lakók által kifeszített szárítókötelek lefékezték az esést.

  Az illetõ a ház ötödik emeletén lakik, de mivel a kulcsait otthon felejtette, szombat éjszaka az erkélyen át próbált bejutni a lakásba. Elvétette a pókemberes mutatványt és lezuhant. Szerencséjére a kötelekre esett, így ha nem is sértetlenül, de törésekkel élte túl a balesetet.

 • Kilépés mellett döntött Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez két évad után úgy döntött, elhagyja az American Idol zsûrijét. A nagy bejelentést egy reggeli rádiómûsorában tette meg.

 • Gyorsan jött szülés a ház elõtti gyepen

  Fullerton - Egy kaliforniai asszony második gyermeke olyan hirtelen jelezte jövetelét, hogy mit volt mit tennie, a vásárlásból éppen hazafelé tartva leparkolt a háza elõtt, és egyedül megszülte kislányát a gyepen.

  A 36 esztendõs nõ kocsijában kétéves alvó kisfiával indult volna a fullertoni bevásárlóközpontból az orvosához ellenõrzõ vizsgálatra, amikor megérezte, hogy arra már nem lesz ideje. Miközben hazahajtott, riasztotta a mentõket, ám mire a segítség megérkezett, már karjában ringatta az újszülött Mary Claire-t, aki hat héttel korábban jött világra.

 • Robbie Williamsnek érdekes csajozós stilusa van

  Három hónappal azután, hogy Robbie Williams visszavonult, és az ufókutatásnak szerette volna szentelni a további életét, megjelent a nyilvánosság elõtt.

  Az énekes a jelentõs eseményre gorillajelmezbe öltözött, hogy ebben tudjon flörtölni a Los Angeles-i nõkkel.

  A jelmez eladója büszke arra, hogy az énekes tõle vásárolt 60 dollárért majomöltözetet, és így beszélt az igen jelentõs választásról: „Robbie sokáig válogatott a jelmezek között, majd rátalált a gorillajelmezre és nagyon megörült.”

 • Új arcot kapott a savval leöntött modell

  Katie Piper arcát volt barátja savval leönttette, amitõl borzalmas égési sérüléseket szenvedett. Azonban az orvosok forradalmi technikát alkalmazva újjávarázsolták a lány vonásait.

 • Mellvibrátorral játszott Jennifer Aniston

  Elektromos mellvibrátort tesztelt Ellen DeGeneres show-mûsorában Jennifer Aniston. A homályos célzattal készült kebelstimulátor különös hangokra és arckifejezésekre késztette a Jóbarátok egykori sztárját, aki a show-ban többek közt azt is elmondta: egyelõre nem tervezi gyermek örökbefogadását.

 • Illatozz Paris Hilton parfümjétõl!

  Paris Hilton újra akcióba lendült. Ezúttal tündérként próbálja meg eladni magát, nekünk átlagos földi halandóknak.

  Az örökösnõ kebleit épp' csak takaró aranyszínû topban és szoknyának már csak jóindulattal nevezhetõ falatnyi ruhadarabban hirdeti immár második parfümjét, a "Fairy Dust"-ot, azaz "Tündérpor"-t.

  Mindig is nagy volt a porhintésben. Habár úgy néz ki, hogy kapcsolata a Good Charlotte vezér rockerével, Benji Maddennel nem kamu. Nemrégiben a Los Angeles-i Kitsonban már gyûrûket próbálgatott.

 • Marc Anthonyt kitüntette a Obama!

  Barack Obama amerikai elnök a washingtoni Fehér Házban ünnepélyesen kitüntette Marc Anthonyt. Az énekest, akit feleségével, Jennifer Lopezzel együtt invitáltak meg, a latin-amerikai közösségért végzett munkájáért tüntették ki.

 • Dukai Regina testvére börtönben ült

  Egy közúti ellenõrzésen, 2003-ban bukott le Gergõ, autójában több ezer Ecstasy-tablettát találtak. Hollandiából jött hazafelé, a rendõrök vártak rá. Öt és fél évet kapott, ebbõl négy és felet töltött le. A rácsok mögötti életét kishúga, Regina igyekezett elviselhetõvé tenni.

  - Az elõzetes alatt havonta egyszer telefonon beszéltünk, a jogerõs ítélet után havonta egyszer találkozhattunk is - emlékszik vissza Gergõ. - Regina tartotta bennem a lelket, ha õ nincs, talán beleõrülök a bezártságba. Szerencsés vagyok, hogy ilyen testvérem van!

 • 9,3 millió dollárért kelt el Mel Gibson háza

  Mel Gibsonnak végre sikerült eladnia a házát, igaz, jókorát bukott az üzleten, viszont elfogyott a türelme, így vállalta az alacsonyabb eladási árat. A vevõ nem filléreken vacakolt: több mint egymilliárd forintnak megfelelõ összeget tudott lealkudni az eredeti árhoz képest.

 • Papuccsal támadott

  Papuccsal fejbe vágta és megfutamította támadóját egy 69 éves asszony Makón; a rendõrök elfogták és õrizetbe vették a rablót.

 • Úszóleckéket ajánlottak egy halottnak

  Úszóleckékkel kedveskedett a brit gázmûvek egy öt éve halott nõnek. A felajánlott úszásoktatás mellett a British Gas levele tudatta, hogy a vállalat mindig keresi, miként segíthetne ügyfeleinek és felsorolt néhány módot, miként egyszerûsíthetné életét a halott.

 • Károly herceg szerint katasztrófát okoznak a génmódosított növények

  London - A genetikailag módosított növények termesztése minden idõk legnagyobb környezeti katasztrófáját fogja okozni - jelentette ki Károly herceg, a brit trónörökös a Daily Telegraph szerdai számának adott interjújában.

  Az 59 éves trónörökösrõl közismert, hogy ellenzi a génmódosított növények termesztését, de a szerdai volt eddig a legélesebb megfogalmazása ebben a témakörben.

 • 26 ujj!

  Egy huszonnégy éves indiai férfinak van a legtöbb ujja, mármit a kezén és a lábán összesen.

 • Elhunyt a legidõsebb amerikai, 114 éves volt

  Elhunyt a legidõsebb amerikai; a New Hampshire államban, egy idõsek otthonában jobblétre szenderült asszony 114 éves volt.

 • Esküvõre készül Adele

  A brit zenei világ üdvöskéje minden nagy dobásán túl van. Egyet kivéve. Olyasmirõl van szó, amit persze már régóta lehet sejteni.

 • Lindsay Lohan nem hajlandó csókolózni Charlie Sheennel

  A legfrissebb jelentések szerint Lindsay Lohan megtagadta a csókot Charlie Sheennel a Horrorra akadva 5. forgatásán.

 • Több mint 5 kg spagettit kebelezett be a csilievõ verseny gyõztese

  Mason, Ohio - 5,2 kg csilis spagettit tömött magába nagyjából 10 perc leforgása alatt egy ohiói férfi, megnyerve így a helyi a csilievõ bajnokságot.

  Bob Shoudt emelt fõvel, tömött hassal és a nyertesnek járó 2500 dollárral távozhatott arról az evõbajnokságról, melyet egy ohiói vidámparkban található csilisspagetti-étterem megnyitója alkalmából rendeztek. A férfi, akit barátai csak Szerény Bobként (Humble Bob) ismernek, már a verseny elsõ percében az élre tört majd egy kilogrammnyi tészta lenyelése révén.

 • Temetése után hazatért

  A temetése után két nappal hazatért a nyugat-ukrajnai Rivne megyei falujába egy halottnak hitt férfi, aki helyett másnak a földi maradványait hantolták el a rokonai.

  A Pereverdiv nevû községben magányosan elõ Szerhij Pavlov 43 éves afganisztáni veterán eltûnését a hozzátartozói jelentették be a rendõrségen. Épp ekkor bukkantak a környékbeli halastónál horgászók egy vízbe fulladt férfi tetemére. A rendõrség több falubelit is beidézett a járási hullaházba a tetem azonosítása végett, és õk váltig állították, hogy a halott nem Pavlov.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • Másodszor is autóban szült

  Másodszor is autóban szült egy asszony az Egyesült Államokban. Bár a pár igencsak sietett a kórház felé, gyermekük náluk is gyorsabb volt: az anyósülésen jött a világra másfél kilométerre a szülészettõl.

 • Az internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot

  Azoknak a gyerekeknek, akik túlzóan használják a világhálót torz világképük alakulhat ki - állapította meg egy vezetõ brit pszichológus.

  Egy brit pszichológus kijelentette: a Facebook vagy a MySpace, esetleg más közösségi oldalak gyakori használata káros lehet a fiatalok számára. Mint mondta, a túl gyakori internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot.

  A fiatalok emiatt elveszítik realitásérzéküket, ez pedig akár szélsõséges viselkedéshez vezethet.

 • Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet Bécsben

  Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet a bécsi Burgtheater színpadán, a hamburgi Thalia társulat vendégszereplésén. A drámában - Friedrich Schiller Stuart Máriájában - az egyik szereplõnek önkezével kell véget vetnie az életének -, ami majdnem be is következett.

  A figurát alakító 30 éves színész, Daniel Hoevels az elõadás zárójelenetében begyakorolt mozdulattal metszette el a nyakát, abban a hiszemben, hogy a kés ugyanaz a színházi kellék, amelyet korábban is használt. De nem az volt, hanem egy valódi, éles vágószerszám.

 • Hírességek a Twitter ellen

  Az elmúlt napokban számost világhírû zenész, színész és tévés személyiség hirdette meg saját digitális halálát és bojkottálják a Twittert.

 • Szállodai aranyautomata

  Aranykiadó automatát állítottak munkába egy szállodában az Egyesült Arab Emírségekben.

 • Két páncélszekrényt is magával vitt a tolvaj Tiszafüreden!

  Két páncélszekrényt is magával vitt az a tolvaj, aki betört egy céghez Tiszafüreden. Az ablakot befeszítõ ismeretlen elkövetõ a szomszédos telekrõl egy létrán mászott be a részvénytársaság igazgatói irodájába.