rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A baltás nyugdíjas túszul ejtette a postást!

  Túszul ejtette a postást egy baltával felfegyverkezett nyugdíjas a kelet-ukrajnai Torez városban, mert nem kapta meg a bányától a visszkeresetét.

  A 72 éves nyugdíjas telefonon értesítette a Donyeck megyei település rendõrségét arról, hogy lakásában fogva tartja a helyi postásnõt. A férfi 2485 hrivnyát (kb. 80 ezer Ft) követelt a túsz szabadon bocsátásáért - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

 • Viszonttüntet a bordély a templomnál

  Örömtanya tulajdonosa vonult lányaival tüntetni egy templom elé az Egyesült Államokban, mert megelégelte, hogy a lelkész híveivel évek óta a bordély elõtt demonstrál.

 • Sean Connery semmit nem ad vagyonából fiának

  Sean Connery és fia, Jason elég zûrös kapcsolatot ápolnak. A viszony most még inkább elmérgesedni látszik, hiszen a filmsztár kijelentette: nem ad semmit vagyonából saját gyermekének.

  Sean Connery köztudottan igen rossz körülmények között nõtt fel, egy fürdõszoba nélküli, kétszobás kis lakásban, majd 13 évesen abbahagyta az iskolát és munkába állt.

  Nem csoda tehát, hogy egyetlen fiát is hasonlóan kemény munkára ösztönzi.

 • 67 ezer euróért kelt el a Audrey Hepburn-bélyeg!

  A kikiáltási ár több mint kétszereséért, 67 ezer eurós áron (18,8 millió forint) kelt el az a ritka Audrey Hepburn-bélyeg, amely évekkel ezelõtt a filmcsillag fiának tiltakozása miatt nem kerülhetett postai forgalomba nagyobb mennyiségben.

  A dohányzó színésznõt ábrázoló bélyegbõl 14 millió példányt nyomtak volna, Sean Hepburn Ferrer azonban a cigaretta miatt az utolsó pillanatban nemet mondott a bélyegek forgalomba hozatalára, így azokat meg kellett semmisíteni.

 • Haitin, élõ kakasok fejét harapják le a voodoo-hívõk

  Élõ kakasok fejét harapják le, és sárban hemperegnek a voodoo-hívõk minden évben, amikor legnagyobb vallási ünnepükre sor kerül. A különleges vallást követõk júliusban találkoznak három napra, hogy isteneiknek hódoljanak.

  Tízezer voodoo-hívõ vett részt idén Haitin a év legnagyobb vallási ünnepén. A hívek három teljes napig hódolnak az isteneiknek, az ünneplést Ogou, a hadisten dicsõítésével kezdik az utolsó szent napon pedig Erzuli, a szerelem istene elõtt róják le tiszteletüket.

 • Hat úszóvilágbajnokságot töröltek el!

  Hat, közelmúltban elért világcsúcsot nem hitelesített a Nemzetközi Úszószövetség (FINA), mivel azokat az érintettek olyan ultramodern dresszben érték el, amely akkor még nem volt engedélyezve.

 • Kivel sexelne Lady Gaga?

  Lady Gaga újabb pletykákra adott okot szexuális identitásával és magánéletével kapcsolatban: bevallotta, bele tudna szeretni egy másik lányba.

 • 82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl kábítószeres receptekkel

  82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl az Egyesült Államokban kábítószeres receptekkel.Az illetõ maga ellen hívta ki a sorsot, amikor kihívta a rendõröket, panaszkodván, hogy meglopták.

  A nyomozók ennek köszönhetõen fedezték fel, hogy mit mûvel, és tartóztatták le. Az öregúr óvadék fejében szabadlábon védekezik.

 • Közriadalmat okozott egy öngyújtós puska Kínában!

  Hat rendõrautót küldtek ki egy puskás ember ellen Kínában, de kiderült, hogy csak hatalmas öngyújtó a flintája.

  A rendõrség lakossági telefonbejelentésekre száguldott Nancsing városában éjszaka lefegyverezni és elfogni a puskával sétáló férfit, még mielõtt nagy baj történne. A férfi igencsak megrettent, amikor a villogó rendõrautók megálltak mellette, kipattantak ajtóik és körbefogták pisztolyos rendõrök.

 • Tom Cruise lezuhant egy szikláról és szörnyethalt?

  Csütörtökön valóságos futótûzként kezdett el terjengeni az interneten a tragikus hír, miszerint Tom Cruise meghalt.

  A bizonytalan forrásból származó híresztelés szerint a színész Új-Zélandon lezuhant egy szikláról és szörnyethalt.

  Hamarosan kiderült, ugyanarról a szikláról van szó most is, amely néhány évvel ezelõtt már bekerült a híradásokba.

  Akkor az a hír kapott szárnyra, hogy Tom Hanks veszítette életét, onnan lezuhanva.

 • Gyilkos hajszárító Németországban!

  Lustadt, a kis német városka gyászba borult. A helyi török közösség megbecsült tagja volt az a család, amelyik pillanatok alatt veszítette el két gyönyörû kislányát - írja a Borsonline.

  A hatéves Asya és a 4 esztendõs Zara, mint minden este, együtt fürödtek a kádban. Az anya egyedül hagyta õket, de öt percenként visszanézett a fürdõszobába, hogy minden rendben van-e. Érthetõen nyugtalan lett, amikor egyszer csak nagy csönd lett a lakásban - írja a Borsonline internetes oldal.

 • Tetemes pénzbírság a dohányzó Tintinért

  Sokba került egy török kereskedelmi csatornának a klasszikus Tintin rajzfilmsorozat bemutatása, amelyben több szereplõ is vígan füstölt: több mint hatmillió forintnak megfelelõ pénzbüntetésre ítélte a tévét a török médiahatóság a dohányzásellenes törvény megszegéséért.

 • Majonéz okozott tömegkarambolt Japánban

  Tömegkarambolt idézett elõ egy rakomány majonéz egy japán autópályán. Hjógo prefektusban egy teherautóból több konténernyi majonéz borult az útra, a teherautót követõ kocsik pedig már nem tudtak kitérni a lezúduló rakomány útjából.

 • Tragédia! Az Oscar-díjas színésznõ családját lemészárolták!

  Gyilkosság áldozata lett Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznõ és énekesnõ anyja és fivére - jelentette pénteken az amerikai tömegtájékoztatás.

  Az afroamerikai mûvész 57 éves anyját és 29 éves bátyját chicagói házukban találták meg holtan, golyókkal a testükben.

  Egy hétéves fiú - valószínûleg az énekesnõ unokaöccse - eltûnt; a feltételezés szerint elrabolták.

  A rendõrségnek van egy gyanúsítottja.

 • Szexuális segédeszköztõl fulladt meg egy férfi

  A szexuális játékok áldozata lett egy 49 éves férfi az ohiói Columbia Stationben. Sam Mazzolára saját ágyában találtak rá, amint bilinccsel, láncokkal és lakatokkal saját fekvõhelyéhez volt kötözve. A férfit egy tinédszer fedezte fel, aki Sam farmján dolgozott.

 • Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert

  Megvadult elefántcsorda taposott halálra két embert az indonéziai Szumátra szigetén, amikor egy falu lakói több mint 80 elefántot próbáltak meg elûzni földjeikrõl dobok, zseblámpák és lándzsák segítségével, mert azok a termést dézsmálták.

 • Születési helye: könyvtár

  Denver - Könyvtárban szült egy nõ az Egyesült Államokban, de nem olvasgatás közben.

  A hölgy buszsofõr, és vezetés közben kezdett vajúdni. Jobb híján leállította járatát és bement a denveri közkönyvtárba segítségért, mondván, mindjárt megszül. A baba a "helyi Gutenberg-galaxis" elõcsarnokában jött a világra, a könyvtár dolgozói bábáskodtak a szülésnél, míg meg nem érkeztek a mentõk.

 • A mélybe rántotta a két magyar fiatalt az elsüllyedt roncs

  Félõ, hogy az eltûnt két magyar turistát az összeroncsolódott városnézõ kétéltû vízibusz a mélybe rántotta Philadelphiában a Delaware folyón történt balesetben - jelentette a helyi sajtó. A kikötõváros rendõrsége és a parti õrség csütörtök reggel hajókkal folytatta a keresést a két eltûnt fiatal, egy 16 éves lány és egy 20 éves fiú után - tudósított a helyszínrõl a WPVI-TV.

 • Négyezer ötforintost kapott

  Felmondtak neki és a maradék bérét, húszezer forintot fizették ki apróban.

 • Elkapták a sztárok fosztogatóit

  A hatóságok egy Rachel Lee nevû nõt gyanúsítanak azzal, hogy számtalan sztár otthonát törette fel betörõbandájával, többek között Megan Foxét, Orlando Bloomét, Paris Hiltonét és Lindsay Lohanét. A zsákmányolt javakat nagy valószínûséggel eladták, illetve elrejtették, a helyi rendõrség nagy erõkkel próbálja felkutatni a sztárok személyes tulajdonait. Az okozott kár mintegy 2 millió dollárra rúg.

 • Fejbe lõtte feleségét, majd teázott!

  Fõbe lõtt a férje egy asszonyt az Egyesült Államokban, mire a nej teát fõzött magának, és még meg is kínálta vele a kiérkezõ rendõrt, bár kissé kótyagosan.

  A 47 éves nõ a teázáskor már megözvegyült: férje, miután fejbe lõtte ágyban fekvõ nejét, kiment a hátsó verandára és végzett magával. A nõnek a homlokán hatolt a lövedék a fejébe, keresztülrepült rajta, majd a koponya hátsó falán át távozott.

 • Pap ejtett teherbe egy 18 éves lányt

  Pennsylvania-ban egy katolikus iskola papja teherbe ejtett egy 18 éves lánytanulót.

 • Miranda Kerr újra szexi szettben

  Miranda Kerr topmodell, Orlando Bloom színész barátnõje a Victoria'Secret katalógusában pózol.

 • Vezetlés közben maszturbált egy nõ - fotóval!

  Elképedtek a nebraskai rendõrök, amikor egy nõi vezetõt igazoltattak Elmwoodban.

  A rutinellenõrzés során ugyanis egy mûködõ vibrátort pillantottak meg az autó sofõrjének lába között, miközben az anyósülésre helyezett laptopon épp egy pornófilm futott.

 • Morgan Freeman súlyosan megsérült egy balesetben

  A kórház szóvivõje megerõsítette, hogy a 71 esztendõs színész súlyos állapotban van. A baleset egy mississippi országúton történt a színész és felesége charlestoni otthona közelében, az illetékes útfelügyelet szerint röviddel éjfél elõtt.

  Az autót Freeman vezette, de a kocsi nem az övé volt, hanem a memphisi Demaris Mayeré, aki szintén a jármûben ült. Az autó lesodródott az útról és többször megpördült, mielõtt megállt volna.

  Semmiféle jele nem volt, hogy a vezetõ vagy utasa alkoholt vagy kábítószert fogyasztott volna.

 • Zenére könnyebb csábítani

  Romantikus zene segítségével könnyebb rávenni egy fiatal nõt randevúra - bizonyították be francia kutatók egy szokatlan kísérlettel.

 • Thaiföldön ragadt az MTV mûsorvezetõje! Veszélyben a mûsora!

  Veszélybe került a Swung holnap esti élõ adása: a mûsorvezetõ Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt.

  Erdélyi csak sms-ben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élõ adásra Budapesten lesz.

  A magyar MTV felkészült minden lehetõségre, de bíznak benne, hogy Zsolt idõben hazaér.

  A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung mûsorvezetõje, Erdélyi Zsolt.

 • Bútortervezõnek állt Brad Pitt

  Bútortervezõnek állt Brad Pitt. A hollywoodi sztár elsõ kollekcióját a felröppent hírek szerint november közepén mutatják majd be

 • Lekurvázta férje szeretõjét Elin Nordegren

  Eldurvult a helyzet amikor Tiger Woods felesége és szeretõje találkoztak. Elin dühösen esett neki Rachel Uchitelnek, durva jelzõkkel illette és a fejéhez vágta, hogy õ tette tönkre a családjukat. Minden keserûségét a férje leghíresebb szeretõjén töltötte ki a békülést fontolgató Elin.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.