rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  loading...

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elõbb egy fehér, majd egy fekete popsi látott napvilágot

  Berlin - Boldogan, de azért egy kis szorongással hagyta el pénteken a Lichtenberg kórházat Berlinben a 35 éves Florence Gerth, aki a napokban egészséges, csak épp eltérõ bõrszínû ikreknek adott életet, a fehér bõrû Ryannak, s a színes bõrû Leónak.

 • Laura Prepon Tom Cruise új választottja

  Laura Prepon Tom Cruise új választottjaTom Cruise megoldotta (egy)házon belülről az asszonyszerzést, és szorosabbra fűzte a kapcsolatát Laura Prepon színésznővel. Az elmúlt bő egy évben kisebb-nagyobb lelkesedéssel próbált új párt találni maga mellé Tom Cruise, de senkivel nem volt komolyabb románca. Most viszont úgy tűnik, hogy megtalálta azt a hölgyet, akiből talán a negyedik Mrs. Cruise lehet. A szerencsés az Azok a 70-es évek show-ból ismert Laura Prepon, akivel már évek óta ismerik egymást. A színésznő ugyanis szintén a Szcientológiai egyház hű tagja.

 • Eljegyzési gyûrût kapott Susan Sarandon

  A még mindig gyönyörû, vörös, 66 éves Sarandon ugyan váltig állította, elég volt számára egy házasság (Chris Sarandonnal), és a 12 évig tartó kapcsolat Tim Robinsszal, õ még egyszer, ebben az életben már nem megy férjhez.

 • Öngyilkos akart lenni a Parlament felrobbantásával fenyegetõzõ férfi Szegeden

  Többek között az Országház, a szegedi bíróság és az APEH épületének felrobbantásával is fenyegetõzött az a 46 éves férfi, aki Szegeden a Vértói úton mászott fel egy villanypóznára, hogy véget vessen az életének.

 • Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányát

  Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányátKislánya születése óta igyekszik példás családapaként élni Kanye West, és bár a lesifotósokkal azóta sem sikerült kibékülnie, gyermeke mindig kihozza az érzékeny oldalát. A rapper annyira oda van a kis Northért, hogy a kislányt még készülő új albuma stúdiómunkálataira is magával viszi. West amúgy nagyon ritkán mosolyog a fotóin, ám a gyémántfülbevalót viselő kicsi őt is jobb kedvre deríti. Nem véletlen, hogy a házaspár barátai körében már felröppent a hír, hogy Kim Kardashian boldogan szülne még egyszer Westnek, mivel úgy gondolja, tökéletes családot alkotnak.

 • Veséjét ajánlja fel az ingyen ölelõ férfi

  Sydney - Vadidegennek ajánlja fel egyik veséjét az az ausztrál férfi, aki világhírû lett, mert ingyen ölel meg bárkit, aki ezt igényli.

  A 26 éves illetõ szendvicsemberként rója az utcákat Sydneyben, plakátján azonban nem valamilyen terméket, hanem ingyen ölelést hirdet, de nem állandóan, hanem csak hetente egyszer. Szolgáltatása felkerült még 2004-ben az internetre és valóságos ingyenölelési világmozgalmat indított el.

 • Nadrág nélkül Pokrivtsák Mónika

  Nadrág és sötét árnyalatú ruhák nélkül éli napjait Pokrivtsák Mónika, az RTL Klub mûsorvezetõnõje. "Csak nagyon ritkán hordok nadrágot, akkor is leginkább farmert választok."

  Imádja az élénk színeket, mert úgy véli, azok jókedvûvé tesznek mindenkit; kedvence a türkizkék. Mikor feltûnt a televízió képernyõjén a szimpatikus fiatal lány, gyorsan felfigyeltek rá a nézõk.

  Fogyásának köszönhetõen tökéletes alakját is megvillantja, nemrégiben ugyanis a nyuszis magazin címlapján pózolt.

 • Nyolcvanezer lakó egy családi házban Oroszországban

  Egy ügyészségi ellenõrzés a minap fényt derített Oroszországban arra, hogy egy krasznodari családi házban 80 ezer ember van bejelentve, azonban a Szövetségi Migrációs Szolgálat közölte: a hír nem felel meg a valóságnak, csak a példátlan hõség és a szennyezett levegõ miatt a számítógépek felmondták a szolgálatot.

 • Szívinfarktust kapott Koós Réka

  Egy gyengébb szívinfarktust hordott ki lábon Koós Réka, amikor saját házában, a fürdõszobájában rányitotta az ajtót egy színesbõrû férfi.

  A színésznõ pár percig csak levegõért kapkodott, mire rájött, hogy szerelme, Reggel Ferenc áll vele szemben.

  A Belmondo együttes dobosa klipforgatásról érkezett otthonukba, és gondolta, jó móka lesz, ha feketének álcázva köszönti Rékát.

 • Talmácsi Gábor kézfejét megmûtik

  A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának címvédõje nem ússza meg az operációt. Talmácsi Gábor még pénteken, az indianapolisi futam idõmérõedzésén bukott, és törte el a sajkacsontját.

  A sérülés nagyban hátráltatta Talmát a vasárnapi futamon is, de törött végtaggal is sikerült pontokat szereznie, miután a 14. helyen ért célba a viadalon. Az orvosok azonban úgy vélték, hogy elkerülhetetlen az operáció, amire már hétfõn reggel sor kerül, így Talmácsinak két hete lesz a gyógyulásra a következõ, Japánban rendezett futam elõtt.

 • Megszülettek Elvis Presley ikerunokái

  Lisa Maire Presley két kislánya október hetedikén született meg, írja a People magazin. A negyven éves Presley és férje, Michael Lockwood két gyerekét császármetszéssel segítették világra, az egyik baba 2,68 kg, a másik pedig 2,31 kg súllyal született.

  „A babák és az anyuka jól vannak, egészségesek, és már otthon pihennek”, nyilatkozta a pár szóvivõje.

 • Elton John szerint Jézus meleg volt!

  Elton John legújabb kijelentései legjobb esetben megosztók, legrosszabb esetben botrányosak. Bár elképzelhetõ, hogy egy kis hírverésre szeretne szert tenni, ugyanis már rég hallatott magáról a bulvársajtóban. A legutóbbi interjúban nem csak szokatlan vallási nézeteit tette közre, de beszámolt szerelmi csalódásairól, és kábítószer fogyasztásáról.

 • Barátok közt 3D-ben?

  A háromdimenziós technológia úgy tûnik hamarosan beszivárog a mozikból a nappalinkba. Köszönhetõen a média legnagyobb vállalatainak és azoknak a cégeknek, akik a technológiát le is tudják gyártani.

  Ezen a héten tartják Las Vegas-ban az év legnagyobb elektronikai vásárát (CES), ahol az elõzetes hírek szerint számos újítás is elõtérbe kerül majd. A cégek egyébként is abban bíznak, hogy itt tudnak elsõként a vásárlóikhoz szólni, és olyan technológiát bemutatni nekik, amelyek megváltoztathatják a mindennapjaikat. A nehézséget az jelenti a 3D átültetésében a nappaliba, hogy a hollywoodi stúdióknak meg kell egyezniük a szabványban.

 • Serpenyõvel verte szét a betörõt a 70 éves mami!

  Kedvenc serpenyõjével verte vissza négy betörõt támadását egy 70 éves nõ az Egyesült Államokban.

  A hölgy ráadásul egy bíró felesége. Éppen férjével beszélt telefonon, amikor négy tizenéves berontott a házba és azonnal kutatni kezdett táskájában, szekrényekben. Az asszony felkapta a serpenyõt és azzal esett neki a támadóknak, egyiküket jól fejbe is vágta. A suhancoknak végül még egy üveg whiskyvel is meg kellett dobniuk a serpenyõjét harcmûvészien forgató nénit, hogy "lerázzák".

 • A vécébõl mennek nyaralni: eurófogó 'pöcepecázás'

  Amszterdam - A vécéjébe hullajtotta és még le is húzta családja nyaralására szánt 900 euróját - bõ 200 ezer forintnyi pénzét - egy nõ Hollandiában, ám a csatornatisztítók "szívós" munkával visszaszipkázták a bankjegyeket.

 • Életmentő kutya - vízből mentett embert

  Életmentő kutya - vízből mentett embertA kutya gazdája beugrik a vízbe... majd egy kicsi idő után fuldoklást szimulál. A kutya nem teketóriázik, egyből utána veti magát és próbálja kimenteni. Mentőkutya, aki vízből ment életet. Eddig is tudtuk, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de a képsorokat látva csak jót mondhatunk el a négylábú barátról. A kutya mindenféle feltétel nélkül az ember alattvalója, ez teljes mértékben kivehető ebből az életmentős videóból is. Kutya, aki egyből ugrik a fuldoklónak hitt gazdi után... becsülendő és tisztelendő állat.

 • Brad Pitt több fegyvert is tart otthon, csak így érzi magát biztonságban

  A hollywoodi színész több pisztolyt is tart otthon. Véleménye szerint a fegyverekkel való korai ismeretség sokat segíthet gyerekeinek abban, hogy felelõsségteljes felnõtté váljanak.

 • Hallal ütközött egy nõ az Egyesült Államokban!

  Hallal karambolozott autójával egy nõ az Egyesült Államokban, a hal betörte a kocsi szélvédõjét.

  Az állat az Eire-tóban élt, aztán vadászzsákmányként elejtette egy halászsas, majd ráejtette, 12 méter magasból egyenesen a nõ autójának elsõ ablakára.

 • 66 milliárdos varázslat az elsõ hétvégén

  A hazai mozikban is látható a Harry Potter-sorozat utolsó elõtti, hetedik része, amely nemzetközi bemutatásának egy hete alatt minden korábbi rekordot megdöntött.

 • Paris Hilton titkos eljegyzése

  Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.

 • Csengett a füle ezért fejbe lõtte magát

  A 74 éves kanadai Roy Sullivan krónikus fülcsengésben szenvedett. A panaszai fokozódtak, míg a végén golyót eresztett a fejébe.

 • Elvették Maradona lányának a jogsiját!

  Lefoglalták Maradona nagyobbik lányának autóját, mert megtagadta az alkoholvizsgálatot.

  A 21 éves színésznõnek egy Buenos Airestõl 400 kilométerre délre található üdülõhelyen, Mar del Platán vették el a jogosítványát, és 1500 pezót (91 ezer Ft) kell fizetnie - bírság és egyéb költségek címén.

 • Titokzatos jelenlét - John Lenon szelleme volt jelen?

  New York - Titokzatos jelenlétet érzett Liam Gallagher John Lennon egykori New York-i házában, ezért lélekszakadva menekült belõle.
  Az Oasis énekese mindig szerette volna meglátogatni azt házat, amelyben Lennon és Yoko Ono lakott John 1980. december 8-i meggyilkolásáig. Nemrég teljesült a kívánsága, maga Yoko fogadta és vezette végig a házon. Szívélyes háziasszony módjára még teával és süteménnyel is megkínálta, ám Gallagher, aki a Beatle iránti tiszteletbõl fiának is a Lennon nevet adta, hamarosan távozott, mert valami "különös, megmagyarázhatatlan" dolgot érzett.

 • Nem csatlakozik Victoria Beckham az újra összeálló Spice Girls együtteshez

  Victoria Beckham képviselõje rövid úton lelõtte azokat a híreszteléseket, melyek szerint az énekesnõbõl divattervezõvé lett sztár is csatlakozik az újra összeálló Spice Girls együtteshez, annak ausztráliai turnéjára.

 • Nyereséggel zárt a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound!

  Pénzügyileg is eredményes volt idén a Sziget Kft. által eddig megrendezett két fesztivál. A hétvégén zárult, harmadik alkalommal megtartott Balaton Soundot követõ elsõ számítások szerint a rendezvény – a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb – 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt.

 • Lady Gaga-kurzus az egyetemen

  Lady Gaga világhírû énekesnõ sikerének elemzése lesz egy szeminárium tárgya a Dél-Karolinai Egyetemen, ahol a következõ szemeszterben indítanak órát a New York-i híresség gyorsan támadt sikere társadalmi hatásainak feltérképezésére.

 • Észak-koreai éhségkésleltetõ tészta

  Phnompen - Éhségkésleltetõbb tésztafajtát fejlesztettek ki Észak-Koreában - adta hírül egy japán lap, amely rokonszenvez a koreai kommunista rendszerrel.

 • Exfelesége bosszantására is jut ideje Ashton Kutchernek

  Exfelesége bosszantására is jut ideje Ashton KutchernekDemi Moore-nak ismét meggyűlt a baja volt férjével – Ashton Kutcher ténykedése aláásta kapcsolatát Madonnával. Madonna és Demi Moore jó barátnők voltak, de mostanában alig találkoznak és ezt sokan Ashton Kutcher bosszújának gondolják. A színész az utóbbi időben jó barátságot alakított ki az énekesnő menedzserével és állítólag olyan titkokat osztott meg vele, amik aztán Madonna fülébe jutva ártottak a barátságuknak. Kutcher közben alig várja, hogy apai örömök elé nézzen, még házát is árulja, hogy egy gyerekbarát otthonba költözhessenek.

 • Nem okozott halláskárosodást Justin Bieber

  Nem okozott halláskárosodást Bieber.

 • Feleségeivel együtt temették el a gazdag kínai férfit

  Három feleségével együtt temették el azt a gazdag kínai férfit, aki az Északi Szung (Song) dinasztia (960-1127) korában élt.

loading...