rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprio

  Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprioAlig két héttel a szakítás után Leonardo DiCapriot egy titokzatos hölgy társaságában látták Hollywoodban. Toni Garrn szupermodell és Leonardo DiCaprio másfél évig jártak, de néhány hete kihűlt a kapcsolatuk és két hete szakítottak. Ez azonban nem akadályozza meg a Titanic egykori sztárját abban, hogy ismét hölgyek társaságában töltse idejét. Egy szórakozóhelyen többen is látták a szakáll és baseball sapkával elbújni akaró színészt és egy titokzatos nőt. A pár látványosan kerülte a társaságot és az este előre haladtával együtt távoztak. Leo barátai szerint szó sincs kapcsolatról, a barna hajú nővel.

 • Az óceán mélyérõl kerültek elõ egy nyaralás fényképei

  Az Atlanti-óceán vizébe ejtette fényképezõgépét egy dél-afrikai házaspár, amikor New Yorkból Southamptonba tartottak a Queen Mary 2 óceánjárón 2008 októberében.

 • Paris Jackson borzasztó példaképnek tartja Justin Biebert

  Paris Jackson borzasztó példaképnek tartja Justin Biebert Ironikusan hangzik, de Paris Jackson megveti Justin Biebert, amiért az nem beszél azokról a tinédzser lányokról, akik saját magukat vagdossák. Paris-t jelenleg a UCLA Egészségügyi Központban kezelik, miután öngyilkosságot kísérelt meg - bevett egy rakás gyógyszert, majd egy bárddal összevagdosta magát. A történtek ellenére - vagy éppen azért - úgy véli, Bieber szörnyű példakép a fiatal lányok számára. A néhai Michael Jackson lánya nagyon dühös lett, amikor a sztár néhány tini rajongója arról kezdett az interneten cseverészni, miként fogják felvágni a kezüket.

 • Richard Gere már felismerhetetlenre plasztikáztatja magát

  Az egykori amerikai dzsigoló, annyira retteg az öregedéstõl, hogy botoxoltatni jár. Az eredmény félelmetes.

 • Marie Osmond fia öngyilkos lett

  Öngyilkosságot követett el a hét végén a neves amerikai énekesnõ, Marie Osmond tizennyolc éves fia.

 • Tûzoltóval szállítottak kórházba egy 300 kg-os férfit - elhunyt

  Nem sokkal kórházba szállítása után meghalt egy 300 kilós férfi a guatemalai fõvárosban, a szíve felmondta a szolgálatot.

  Marco Antonio Robles Herrera pénteki kórházba szállítása nem volt egyszerû dolog: tûzoltók egy teljes csapata hidraulikus emelõvel tudta csak kihozni otthonából a túlsúlyos embert.

 • Álmában szeretkezik partnereivel egy angol lány

  Különleges betegségben szenved egy huszonhárom esztendõs angol lány, Haley Batty: álmában mászik rá partnereire, többször is képes hosszas aktusokat folytatni az éjszaka során, másnap azonban semmire sem emlékszik.

  A huszonhárom éves angol bárpincérnõ, Haley Batty életét egy különleges és ritka betegség keseríti meg: a fiatal lány szexszomniás, álmában hirtelen megkívánja a szexet és rámászik partnerére, akár többször is, ébredés után viszont nem emlékszik a történtekre.

 • Sokan agresszívak és exhibicionisták - Önimádóak a mai fiatalok?

  Ezek a mai fiatalok...- Ez a félmondat gyakran felhangzik az idõsebbek szájából. De vajon tényleg olyan szörnyû a mai ifjúság? A Nyugat-Ontariói Egyetem kutatói erre a kérdésre keresték a választ.

 • George Michael börtöntársa lesz a testõre

  Az énekes hálából testõri állást ígért a férfinak szabadulása után.

 • A Rolling Stones gitárosa megtalálta élete szerelmét, aki 31 évvel fiatalabb nálla

  A Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood ismételten megtalálta élete szerelmét, ezért oltár elé vezeti a nála harmincegy évvel fiatalabb barátnõjét.

 • Elevenen megégettek egy fiatal lányt

  Elevenen megégettek egy fiatal lányt Pápua Új-Guineában, ahol gyakran megölik a nõi boszorkányokat, a házasságtörõ vagy AIDS-beteg nõket a fekete mágia rituáléi szerint - adta hírül a helyi sajtó.

  Az eset szemtanúi elmondták, a 16-20 év közötti lányt egy fatörzsekbõl rakott oszlophoz kötözték, kezét hátrakötötték, szemét bekötötték, száját betömték, mielõtt lelocsolták volna benzinnel és meggyújtották a tüzet Mount Hagenben, az ország harmadik legnépesebb városában..

 • Sör Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton!

  Új Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton, ahol 2030 féle sört vonultattak fel a sörfesztiválon.

  Idén a XIII. Sörfesztivált tartják a Nógrád megyei városban, és a szervezõk 2009 féle sörrel készültek a világrekord beállítására.

 • Elhunyt a világ legalacsonyabb embere

  Elhunyt a világ legalacsonyabb embereHetvenöt éves korában, tüdőgyulladásban hunyt el a világ legalacsonyabb embere, az 54,6 cm magasra nyúlt Chandra Dangi, akit Chandra hercegnek becéztek a barátai. Az aprócska ember farmerként, kézművesként kereste meg kenyerét. 2014. novemberében Londonba utazott, ahol a Guinness-rekordok könyve szerkesztői kedvéért együtt fényképeszkedett a földkerekség legmagasabb palijával, a 251 centi magas török Sultan Kösennel. Az alig fél métert meghaladó magasságú „herceg” Amerikai Szamoán járt üzleti ügyekben, amikor hirtelen rosszul lett, és a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.

 • TOP 10 legjobban fizetett teniszezõ 2010-ben

  A Forbes magazin 2010-ben is összeállította a 10 legjobban keresõ teniszezõ listáját.

 • A legidõsebb kínai ember egy 127 éves férfi

  Százhuszonhét éves a legidõsebb kínai ember, a jaó nemzetiségû Luo Mei-csen asszony a délnyugati Kuanghszi-Csuang tartományban.

 • A legtöbb ember nem tudja hol van a szíve!

  Az emberei test anatómiája a legtöbb ember számára továbbra is rejtély, egy kutatásban a megkérdezetteknek csak a fele tudta megmutatni, hol helyezkedik el a szíve.

  Annak ellenére, hogy az internet segítségével bármilyen információhoz sokkal könnyebb hozzáférni, az emberek nagy része nem tudja, fõbb szervei hol találhatók a testében - olvasható a brit BMC Family Practice címû orvosi folyóiratban megjelent tanulmányban.

 • Kétmillió dollárról szóló csekket talált a metrón egy karbantartó

  Kétmillió dollárról szóló csekket talált a metrón egy karbantartóKétmillió dollárról (444,5 millió forintról) szóló csekket talált egy madridi metrószerelvényben egy karbantartó. Az egy amerikai állampolgár nevére kiállított fizetési utalványra egy jogosítvány és több bankkártya mellett egy pénztárcában bukkant a dolgozó - közölte csütörtökön a metróüzemeltető társaság. A munkás azért vizsgálta át a vagont, mert az ajtók nem záródtak rendesen. Eközben egy üregben talált rá a pénztárcára, amelyet aztán átadott a rendőrségnek. A hatóságok a becsületes megtalálónak köszönhetően, megpróbálják elérni a tárca tulajdonosát.

 • Pamela Anderson csúnyán megfázott Moszkvában

  A mellkirálynõ egy orosz zenész klipjének forgatásán vett részt. Az Andrej Kovaljov dalához készült videóban Pamela menyasszonyt alakít, aki a boldogító igen kimondása elõtt megfutamodik, és motoron távozik a templomból.

  Minden bizonnyal éppen a vékony ruciban történõ motorozás tett be a Baywatch-csillagnak, mert nem sokkal késõbb már 40 fokos volt a láza.

  A betegségre a gyógyír szintén 40 fokos volt, csak épp folyékony formában: Pamela jófajta vodkát fogyasztott.

 • Létszámleépítések a szombathelyi MÁV-nál!

  Száztíz dolgozójától válik meg májusban és júniusban a szombathelyi székhelyû MÁV Vasjármû Kft. és további létszámcsökkentésre is sor kerülhet - mondta Szíj Péter, a társaság ügyvezetõ igazgatója.

  Tájékoztatása szerint a munkaügyi központ felé 160 dolgozót érintõ csoportos létszámleépítést jelentettek be, üzleti megrendeléseik csökkenése miatt. Az érintett dolgozókat hétfõn írásban tájékoztatták a várható leépítés szándékáról, a felmondóleveleket azonban csak egy hónap múlva kapják meg és elbocsátásukra májusban, illetve júniusban lehet majd számítani - mondta az igazgató.

 • Megválik szeretett otthonától Pamela Anderson

  Évek óta húzódó anyagi vergõdés után a Baywatch sorozat ikonikus sztárja megválik szeretett Malibu-i otthonától.

 • A brit közkórházakban gyakori látogató a patkány és a bolha

  London - A brit egészségügyi intézmények többsége hagy kívánnivalót maga után higiéniai téren: sûrûn tévednek be patkányok, bolhák, poloskák, legyek és svábbogarak egy, a konzervatívok által kezdeményezett vizsgálat szerint.

  A Nemzeti Közegészségügyi Szolgálat (NAH) kezelésébe tartozó kórházak 70 százalékát szólították fel a hatóságok fertõtlenítésre legalább ötven alkalommal 2006 januárja és 2008 márciusa között.

 • Jim Carrey után nevezi el gyermekét Jessica Simpson

  A Hazárd megye lordjai színésznõje a hírek szerint Jim Carrey egyik leghíresebb filmes karaktere után nevezi el gyermekét.

 • Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író!

  Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író, költõ, irodalomtörténész; a kárpátaljai író temetésérõl késõbb intézkednek - tudatta a Magyar Írószövetség. S. (Stumpf) Benedek András Munkácson született 1947. február 1-én.

 • Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

  Hiába ajánlott fel százezer dollárt unokaöccse megtalálójának Jennifer Hudson, úgy tûnik, nincs remény.

  A rendõrség egy gyermek holttestét találta meg egy terepjáróban és bár a tetemet még nem azonosították, minden jel arra utal, hogy a holttest a hétéves Julian Kingé.

  Jennifer bátyját és édesanyját szombaton találták holtan az asszony chicagói otthonában.

  Mindkettejüket agyonlõtték, a szintén a házban tartózkodó hétéves Julian pedig eltûnt.

 • Tóth Gabi rosszul lett a dzsungelben!

  Tóth Gabi jelenleg az argentin dzsungelben zajló valóságshow-ban próbálja megálli a helyét, szevezete azonban tiltakozni kezdett a párás levegõ és a rossz körülmények ellen: Gabi rohamot kapott.

  Az énekesnõ már több napja panaszkodott fejfájásra és légszomjra, arra azonban nem számított, hogy pánikbetegsége újra eluralkodik rajta.

  Gabi egyszercsak kapkodni kezdte a levegõt és arra panaszkodott, hogy zsibbad a szája.

 • Súlyos betegsége után visszatér Mariska Hargitay!

  Súlyos betegsége után egy újabb évadra írt alá szerzõdést a Különleges ügyosztály fõszereplõnõje, Mariska Hargitay. A magyar származású színésznõt az év elején kétszer is megoperálták, amikor a tüdeje felmondta a szolgálatot.

 • Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita Ora

  Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita OraRita Ora mindent megtett azért, hogy rá figyeljenek a vörös szőnyegen. Az MTV VMA-re minden sztár kitesz magáért, hogy az egyik legnívósabb díjátadó lévén nem jelenhetnek meg szedett-vedett cuccban. Rita Ora már az ouftitjével is magára vonzotta a tekinteteket, hisz vörös, hálóingre hajazó szaténruhája nem hagyott túl sokat a képzeletnek. Most pedig kiderült, hogy feltűnő körmeire sem sajnálta a pénzt: 56 ezer dollárt, vagyis átszámolva körülbelül 13 millió forintot költött rájuk! Ez azért már lehet egy kicsit sok...

 • Botrány az m1 Az étterem címû mûsorában!

  Váratlanul levették a képernyõrõl az m1 Az étterem címû gasztronómiai mûsorát, amely a hazai sztárvilág krémjét, többek között Kamarás Ivánt, NOX Szilvit, Béres Alexandrát, Varnus Xavert és Kapócs Zsókát versenyeztette egymással vendéglátásból.

  A csatorna SMS-ben értesítette a negyedik adás elmaradásáról a versenyzõket, a háttérben azonban valami egészen más áll.

  A mûsort készítõ produkciós cég ugyanis már akkor felszámolás alatt állt, amikor a csatorna megkötötte a szerzõdést. A szereplõk és a stábtagok így hiába várják gázsijukat - a mûsor még adásba sem kerül.

 • Két uniós irányelv miatt változik az áfa törvény!

  Két uniós irányelv miatt elég nagy terjedelemben módosul januártól az áfa törvény, és hozzá kapcsolódva kismértékben változik az eva-, valamint az adózás rendjérõl szóló törvény is.

  Az unió célja, hogy a tagállamok közti szolgáltatásnyújtásnál az áfa fizetést a fogyasztás helyéhez kösse.

 • Dévényi Tibi bácsi dolgozni megy az EFOTT-ra

  Dévényi Tibi bácsi idén harmadszorra látogatja meg az egyetemisták buliját.

  Az EFOTT-ra azonban nem szórakozni megy, hanem szigorúan dolgozni.

  "Idén a fiam is csatlakozik hozzám, hiszen õ a lemezlovas. Egymást sajnos nem tudjuk meghallgatni, mivel egy idõben lépünk fel. Õ is nagyon jól zenél, és mint mondta, könnyíti a dolgát az, hogy a Dévényi név jól cseng a szakmában" - áradozott a dj.