rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Jude Law nem engedi fiának, hogy tetováltasson

  Jude Law megtiltotta tinédzser fiának, hogy 18 éves kora elõtt tetoválást csináltasson magának.

 • 4 lejért szexeltek a kiskorúak a teherautóban

  Egy 9 és egy 13 éves gyermek társaságában tartóztatták le azt a skót pedofilt, aki szegény családok gyermekeit kényszerítette szexuális perverziókra teherautójában.

 • Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt

  Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholtJennifer Hudson bevallotta, hogy még soha életében nem ivott alkoholt vagy fogyasztott drogot, ezért komoly kihívás volt legújabb filmszerepe. Jennifer Hudson énekesnő és színésznő bevallotta, hogy még soha életében nem ivott vagy drogozott, ezért legújabb szerepe komoly kihívás elé állította. A híresség nagyon tartott a The Inevitable Defeat Of Mister And Pete című filmtől, amiben egy heroinfüggőt alakít. Az Oscar-díjas szépség elismerte, hogy komolyan félt ettől a szereptől, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt korábban drogokkal vagy alkohollal.

 • Megbírságolták a sirályverõt!

  Fagylaltrabló sirály megveréséért szabtak ki 275 dollár - 60 ezer forintnyi bírságot egy férfira az Egyesült Államokban.

  A vádlott elmondása szerint õ csupán a feleségét ért légitámadást próbálta elhárítani. A sirály az asszonyt elõször fejbe koppintotta a csõrével, aztán a nõ kezében lévõ fagylaltra vetette magát, hogy elragadja.

 • Eva Mendes a futásnak köszönheti bombaalakját

  Eva nem tud ellenállni a finom falatoknak, de a rendszeres testmozgásra mégsem tudja rászánni magát.

  A hollywoodi sztárok közül sem mindenki fitnesz rajongó. A szexi díva kondizik, de hetente csak egyszer.

  Eva szerint ugyanis unalmasak a konditermek.

  "Hányinger fog el, ha arra gondolok, hogy valami borzalmas techno zenére ugráljak egy taposómalomban" - indokolta a fitnesz iránti ellenszenvét a sztár.

 • Direkt siklatott ki egy mozdonyt!

  Egy 12 méter hosszú síndarabot húzott valaki a vágányokra csütörtökön kora este Celldömölknél, ezért siklott ki egy személyvonat. Senki sem sérült meg.

  A Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Pápa felõl érkezõ dízelvonat vezetõje egy sorompós átjárónál észlelte a sínszálat a pályán. Fékezett, de már nem tudott megállni.

 • Carlos Santana-t a vallása segítette át a depresszióján

  Carlos Santana rengeteg rajongóval büszkélkedhet. A népszerû gitáros és énekes számos fellépésen és nagyszabású koncerten van már túl, mi több: nálunk is megfordult már nemegyszer. A sztár azonban nemcsak ezen a területen érzi otthon magát.

  Santana elárulta: válása után a hit adott neki erõt, hogy elkerülje az öngyilkosságot. Az énekes olyannyira belevetette magát a hit tanulmányozásába, hogy bevallotta: hat év múlva, zenei karrierje végeztével szívesen elmenne papnak Hawaii szigetére.

 • Levéltják a NATO-csapatok fõparancsnokát

  Az amerikai védelmi minisztérium leváltja David McKiernan tábornokot, az Afganisztánban állomásozó amerikai és NATO-csapatok fõparancsnokát.

  McKiernant kevesebb mint egy éve nevezte ki a posztra az elõzõ amerikai elnök, George Bush.

 • 24 szöget vert az asszonyba

  Egy szaúd-arábiai munkáltató büntetésbõl 24 szöget szúrt egy Srí Lanka-i asszony testébe. Az orvosoknak pénteken háromórás mûtéttel sikerült 18-at eltávolítaniuk.

 • Brasch Bence alaposan megjárta a tetoválásával

  Brasch Bence alaposan megjárta egy friss tetoválással.

 • Lehetséges az idõutazás

  A világ egyik legismertebb mûszaki egyeteme, az amerikai Massachusetts Institute of Technology kvantumfizikusai bejelentették, hogy megoldották az idõutazás elvi lehetõségét kizáró idõparadoxont.

 • Golf a magasban: egy igazi elitsport - képpel

  A versenyt 2500 és 2800 méteres tengerszint feletti magasságban játszották Svájcban.

 • Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka után!

  Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka utáni délelõttön egy újdonsült feleség Németországban egy kocsi hátsó ülésén, továbbá arra, hogy rendõrök rázzák.

  A rendõrök csak fel akarták ébreszteni a menyecskét, mert mélyen aludt Kölnben a kocsiban, amely a tûzõ napon állt, a rendõrök pedig hiába ébresztgették kopogtatással, majd dörömböléssel.

 • Bicegve közlekedik Erdei Zsolt

  Bicegve közlekedik Erdei Zsolt, aki egy fociedzésen sérült le a napokban. A világbajnok bokszolót nemcsak a ringhez köti a mozgás, hiszen szeret síelni is, bár a kedvence a futball.

  "Nagyjából egy éve játszom a barátaimmal kispályás focit. Elég rendszeres a dolog, de az elmúlt négy hónapban itthon voltam, és annyira gyakran sikerült lejárnom edzésekre, hogy még egy-két taktikát is elsajátítottam" - meséli Madár.

  "Egyáltalán nem komoly a sérülésem, egy barátom térde találkozott össze a combommal, ezért sántikálok kicsit. Ez egy egyszerû izomsérülés, pár nap alatt elmúlik."

 • Csitriként viselkedett Cindy Crawford

  Tizenöt évet húzott le együtt Cindy Crawford és Rande Gerber. Azt szokták mondani, hogy a legszebb nõt is unja valaki. A férj többször megcsalta nejét, ám õ eddig mindig megbocsátott. A hírek szerint most azonban válnak.

 • Szõrszálak, melyek Jeti-tõl származnak

  Brit tudósok megkezdték azoknak a szõrszálaknak a vizsgálatát, amelyek állítólag a Jetitõl származnak.

  Az indiai Garo-hegység erdeibõl elõkerült hosszú, fekete szõrszálról elõször azt hitték, hogy egy medve hullatta el, de megtalálója, az indiai Dipu Marak meg van gyõzõdve róla, hogy a nagy hegyi ember szõrzetébõl való.

  Elõször senki sem vette komolyan, de a talált szõrt a biztonság kedvéért eljuttatták egy brit kutatóintézetbe, ahol a létezõ legérzékenyeb mikroszkóppal vizsgálták meg.

 • Balconing, a halálos sport

  Meghalt egy 26 éves fiatalember a spanyolországi Ibiza szigetén, miután egy hetedik emeleti szállodaszoba ablakából próbált a medencébe ugrani vasárnap.

 • Titokban ment férjhez Szekeres Nóra

  Titokban ment férjhez Szekeres NóraSzekeres Nóra november elejére várja harmadik gyermekét. Többeknek szemet szúrt már Nóri gyűrűje, amikor rákérdeztek a műsorvezetőnő szűkszavúan válaszolt: „Igen, ez egy jegygyűrű. Valóban férjhez mentem.” Nóri három évvel ezelőtt vált el, előző házasságából két gyermeke született, Noa és Milu. Gyermekei elfogadták Nóri szerelemét, igazi családként várják az új jövevényt. „Még meg sem született, de már aktívan jelen van az életünkben. Noa és Milu a hasamra teszik a kezüket, érzik, ahogy rugdos, és a névválasztásból is kiveszik a részüket.

 • A csodadoktor három nap alatt gyógyítaná Beckhamet

  Sri Lanka elnöke felajánlotta saját orvosának segítségét David Beckhamnek. A csodadoktor azt állítja, hogy a kezelés hatására a labdarúgó három napon belül játszhatna.

 • Törõcsik Mari egyre jobban érzi magát, már lábra is tud állni

  Törõcsik Mari, akit három hete ápolnak az intenzív osztályon, egyre jobban érzi magát: már lábra tud állni és hangulata is javul.

  Törõcsik Mari állapota folyamatosan javul. A Nemzet Színésze három hete életveszélyes állapotban került kórházba.

  A család kérése sem a Nemzeti Színház, sem a színésznõt kezelõ kórház nem közölt részleteket a Törõcsik Mari állapotáról.

 • Az amerikai rendõrség lecsapott a garnéla-tolvajra!

  Az amerikai rendõrség lecsapott a garnéla-tolvajra, aki kizárólag erre a tengeri ínyencségre specializálta magát.

  Nem tudni, mi áll a háttérben, csupán annyit tudni, hogy az amerikai tolvaj csak garnélarákot lop az áruházakból, semmi más nem érdekli.

 • Nyílvános helyen porszívóval elégítette ki magát!

  Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

  A 29 éves illetõ nem otthonában "pásztorórázott" az inkább csak takarításra szolgáló készülékkel, hanem egy autómosóban, ahol a rendõrség szextetten érte.

 • Angelina Joliék a Lukácsban kényeztették magukat

  A sztárpár a vasárnapot Budapestnek és a pihenésnek szentelte. A házaspár két gyermekükkel, Zaharával és Pax-szal vágott neki a fõvárosi kirándulásnak. Elõször a Lukács Gyógyfürdõbe látogattak el, ahol külsõ és belsõ medencék, valamint szaunák gondoskodtak Brangelináék kikapcsolódásáról.

 • Britney húga megint terhes!!!

  Három hónappal elsõ gyermeke születése után újra gyermeket vár Jamie Lynn Spears - tudta meg a National Enquirer.

  Britney Spears 17 éves húgát sokkolta a dolog, õ ugyanis azt hitte, hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni. Jamie Lynn állítólag nem hogy nem örül, hanem halálosan kétségbe van esve az újabb, nem várt terhesség miatt.

  "Jamie Lynn nyolchetes terhes, és teljesen ki van borulva emiatt, akárcsak az édesanyja. Még nem döntötték el, hogy mi legyen" - mondta a lapnak a tinilány egyik közeli ismerõse.

 • Két hétig élt a könyvtárban a hajléktalan

  Közel két hétig élt egy New Jersey-i könyvtár alagsorában egy hajléktalan férfi, akinek jelenléte senkinek sem keltette fel figyelmét.

 • Bezárták egy tévéstudiót egy szexmûsor miatt!

  Szaúd-Arábiában bezárták egy arab nyelvû tévécsatorna dzsiddai stúdióját, miután interjút sugárzott egy férfival, aki a tévé nyilvánossága elõtt beszélt nemi életérõl.

  A szaúdi légitársaság egyik 32 éves alkalmazottja, név szerint Mázen Abdul-Dzsavád július közepén a tévé egyik mûsorában szemléletesen és részletekbe menõen beszélt szexuális kalandjairól, arról is, hogyan vesztette el 14 évesen a szüzességét, kapcsolatba kerülve egyik szomszédjával.

 • Kiraboltak egy postást Gyõrben!

  Késsel megfenyegettek és kiraboltak egy postást szerdán egy társasház lépcsõházában Gyõrött.

  Az eset akkor történt, amikor a postás mögött becsukódott a lépcsõház ajtaja, akkor vette észre, hogy egy fehér sísapkás férfi áll mögötte.

 • Tizenkilenc éves spermától termékenyedett meg

  Egészséges gyermeke született annak az angol nõnek, akit tizenkilenc éve lefagyasztott spermával termékenyítettek meg. Az asszony isteni csodának tartja kislánya világrajöttét.

  Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltaK Emmanuel Iyohánál 1989-ben, miután egy púpot fedezett fel a nyakán.

  Az orvosok felvilágosították a férfit, hogy az úgynevezett Hodgkin's lymphomában szenved, de megnyugtatták, hogy kemoterápiával százszázalékosak a túlélési esélyei.

 • Batmanért is megadták az egymillió dollárt

  Superman után Batmanért is megadták az egymillió dollárt: ennyit fizetett ugyanis egy rajongó egy 1939-es képregénykötetért, amelyben elõször jelent meg a "bõregér".

 • Hasizomedzés a metrón

  Hasizomedzésre kényszerítettek nõk férfiakat a metrón Indiában, mert kizárólag nõknek fenntartott kocsiba szálltak fel.