rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

  De persze, ahogy a színésznő mesélte a W magazinnak, nem is ez volt a döntés oka, hanem az, hogy karrierjének kezdetén Emily Stone névvel már regisztráltak a szakszervezetnél. A nevet egyébként nem más stoppolta le, mint az America’s Next Top Model egykori sztárja, akinek eredetileg Riley volt a keresztneve.

  A színésznő nagyon szeretné, ha ismét Emily lehetne, de erre csak akkor lehetne esélye, ha valahogy a manökent lebeszélné a névről.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megtalálták a rák valódi okát

  Megtalálták a rák valódi okátLenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

 • Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családja

  Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családjaBővül a család Gwen Stefani-nál és férjénél, Gavin Rossdale-nél. Egy hozzájuk közel álló bennfentes elárulta el, hogy a 43 éves énekesnő harmadik gyermekével várandós. „Még csak nemrég derült ki… Mindketten nagyon boldogok.” Stefani és Rossdale 2002-ben házasodott össze, s két fiuk született: Kingston 7, Zuma 5 éves. Gavin 2004-ben tudta meg, hogy nagyon régi és rövid kapcsolatából van egy 24 éves lánya. Gwen tavaly októberben egy interjú során úgy nyilatkozott a riporternek, örülne egy harmadik gyereknek.

 • 11 éves gyerek vesztette életét a Coca-Cola egyik termékétõl - megmérgezték az italt

  Mérgezés áldozata lett az a kínai gyerek, aki múlt hónapban a Coca-Cola egyik termékébõl, a kínában forgalmazott Pulpy Milky nevû italból ivott és meghalt. A tragédiát nem szennyezõdés okozta, valaki szándékosan juttatta a mérget a palackokba.

 • Rossz bizonyítvány = otthoni net

  Nem segíti, hanem inkább hátráltatja a gyerekek iskolai munkáját az otthoni számítógép - derült ki egy 2000 és 2005 közötti adatokat feldolgozó amerikai kutatás eredményébõl. Rosszabb bizonyítványt és olvasási nehézségeket hozott magával a jelek szerint a high tech-éra, és ez a különbség a szegényebb háztartásokban még kiélezettebb.

 • Aki sokat beszél a munkahelyen szexrõl, depressziós lehet

  Torino – Általában 25 százalékra tehetõ azoknak a dolgozó embereknek - férfiaknak és nõknek - az aránya, akik szívesen beszélnek a munkahelyen szexrõl. Ugyanakkor általában õk azok, akik a legtöbbet hiányoznak a munkából, ezen felül önértékelési zavaraik vannak és hajlamosak a depresszióra. A torontói és a Brit Columbia-i egyetem kutatói állapították meg a fentieket, amikor a szexuális hátterû különbözõ munkahelyi viselkedések hatását vizsgálták tréfákon, többé-kevésbé nyílt utalásokon, a témába vágó vitákon, flörtökön keresztül.

 • Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekét

  Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekétSzögeczki Ági kisfiával együtt hazaköltözött olasz kedvesétől, Renatótól. Ágica Joshi Bharat műsorában azt mondta, nem is akar visszamenni, attól azonban retteg, hogy a kisfiú édesapja elveszi tőle Patrikot. \"A párom legnagyobb problémája, ami miatt most utál engem, hogy én elmondtam neki az igazat, azt, hogy nem szeretnék visszamenni Rómába. Ő úgy érzi szerintem, hogy elvettem tőle a gyereket, ami egyébként nem igaz, mert itt vagyunk és bármikor jöjjön, látogassa a gyereket\" - mondta el a műsorban Ágica.

 • Szentesen megütöttek egy buszsofõrt!

  Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofõr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármû vezetõjét. A férfi a Szentesrõl Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon.

  Miután a buszsofõr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofõrt, fültövön vágta, majd távozott.

 • A legtöbb ember nem tudja hol van a szíve!

  Az emberei test anatómiája a legtöbb ember számára továbbra is rejtély, egy kutatásban a megkérdezetteknek csak a fele tudta megmutatni, hol helyezkedik el a szíve.

  Annak ellenére, hogy az internet segítségével bármilyen információhoz sokkal könnyebb hozzáférni, az emberek nagy része nem tudja, fõbb szervei hol találhatók a testében - olvasható a brit BMC Family Practice címû orvosi folyóiratban megjelent tanulmányban.

 • Egy Rothschild hulladékjachton

  Pillepalackokból készült "hulladékhajócskával" kel át Amerikából Ausztráliába egy Rothschild, hogy tudatosítsa, mennyire szennyezett a világtenger.

 • Ki gondolta volna?! David Guetta 47 éves

  Ki gondolta volna?! David Guetta 47 évesValószínűleg senki sem gondolná a világ egyik legnépszerűbb Dj-jéről, a francia származású David Guetta-ról, hogy ma ünnepli 47. születésnapját. David Guetta első mixeit 13 évesen készítette, és 15 évesen már több kisebb/nagyobb bulinak ő volt a szervezője. 17 éves korában a párizsi Broad klub DJ-jeként kezdte el lemezlovas pályafutását. A „The World Is Mine” című dalával vált igazán sikeressé 2005-ben, és azóta folyamatosan jobbnál jobb zenékkel kápráztatja el rajongóit. Mondhatni amihez Guetta hozzáér az minimum arannyá válik :) Boldog születésnapot!

 • Erdei Zsolt kisfia is világbajnok boxoló lesz!

  Világbajnok bokszolónk, Erdei Zsolt kisfia egyre inkább érdeklõdik édesapja sportága iránt. A két és fél éves Viktor maga kéri édesapját, hogy húzzanak kesztyût, és bokszoljanak.

  "Viktorka egyre gyakrabban kéri, hogy akasszuk le a kesztyût a falról és bokszoljunk. Ilyenkor persze csak a kesztyût ütjük, nem egymást" - mesélte a büszke apuka.

 • Szerelme után repül Muri Enikõ

  Menyasszony lesz Muri Enikõ, bár csak egy fotózás erejéig, de azért egy ilyen lehetõség kapcsán minden nõ elkalandozik kicsit gondolatban a nagy napig. Enikõnek is vannak elképzelései az esküvõt és a férjjelöltet illetõen.

 • Minogue terhességérõl reality show készül

  Az ausztrál pop csillag Dannii Minogue sok sztárhoz hasonlóan, úgy döntött beengedi a kamerákat az életébe. A sztár terhességének mozzanatait fogják lencsevégre kapni. Dannii források szerint már akkor felkérte a stábot, amikor tavaly megtudta, hogy gyereket vár. Az énekesnõ nem rég jelentette be hivatalosan, hogy júliusra várják a babát focista párjával, Kris Smithszel.

 • Munkagép alá szorul egy férfi Földeákon!

  Ketten megsérültek, amikor felborult egy húsztonnás munkagép Földeákon. Az M43-as autópálya-építkezésen dolgozó jármû lecsúszott a szervizútról és felborult.

  A munkagép sofõrje kis sérülésekkel úszta meg a balesetet, két utasa közül az egyik nyílt lábszártörést szenvedett, a másikat – aki a jármû alá szorult – tûzoltók szabadították ki.

 • Újabb fejlemények Polanski ügyben

  Roman Polanski ügyvédei újabb kérvényt nyújtottak be a rendezõ felmentésére, az ellene zajló bírósági ügy beszüntetésére. A beadványban új bizonyítékokra hivatkozva több ponton támadták az eljárást.

 • Szöges paddal nevelik a lustákat Kínában

  A Kelet-Kínában lévõ Shangdong legszebb zöld területén olyan padokat állítottak fel, amelyekbõl szögek jönnek ki, ha valaki többet ücsörög rajtuk a kelleténél.

 • Fûnyíró Guinness-rekord kísérlet Agárdon

  Guinness-rekord kísérlet volt Agárdon. Két huszonnégy éves férfi 24 óra 1 percig vágta a füvet egyfolytában.

  Az már biztos, hogy a maratoni fûnyírás magyar rekordja megszületett.

  A Guinness-rekordok között még nincs ilyen kategória, de a hitelesített jegyzõkönyvet továbbítják a londoni központba, így feltehetõen világrekordot is felállított a két fehérvári egyetemista.

 • Umberto Eco, a rapper

  Milánó - Az egyik leghíresebb olasz író felcsapott rappernek. Ottavia Fusco színésznõ-énekesnõ Nulla évek (Gli anni zero) címû lemezére került fel egy szerzeménye, a Könnyû, könnyû. (Facile, facile). Egy nõrõl szól, akit a Chanel öltöztet és Brigitte Bardot-t próbálja utánozni.

 • Összeillik Kustánczi Lia és Majka?

  Kustánczi Lia és Majka egy párt alkotnak. "Románcuk" hamarosan a képernyõn lesz látható, ugyanis együtt vezetik a Viasat3 Bár címû valóságshow-jának második szériáját.

  "A párost több ismert ember közül választottuk ki. A produkció mûfajához Majka és Lia karaktere, stílusa illett a legjobban" - árulta el Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetõje.

  "Életem második castingján vettem részt. Szerencsés vagyok, hiszen már az elsõ ehhez hasonló megmérettetésemkor is sikerrel jártam, amikor is az Ötös csatornánál kaptam lehetõséget."

 • Salma Hayek esküvõi show-t rendez

  Salma Hayek másik két kollégájával egy esküvõi show-t rendez az amerikai televíziónézõk számára.

  A házasságkötés nem is áll olyan messze a Frida sztárjától.

  A mexikói származású hollywoodi színésznõ és jegyese, a francia üzletember, François-Henri Pinault útjai júliusban váltak szét.

  Az esküvõtervezés közepette szakítottak. A párnak van egy kislánya is, aki szeptemberben lesz egy éves.

 • Kislányt vár Kim Kardashian

  Kislányt vár Kim KardashianAz amerikai modell és reality sztár megerősítette, hogy kedvesével, Kanye West-tel hamarosan egy kislány szülei lesznek. Kim Kardashian megerősítette, hogy kislányt hord a szíve alatt. A szexis modell, üzletasszony és reality sztár gyermekének apja az amerikai énekes-rapper, Kanye West, a kicsi nemét azonban eddig titokban tartották a leendő szülők. Az amerikai celeb várandóssága felénél tart, a 19. heti orvosi vizsgálata pedig bekerült reality műsorába, amiből kiderült, hogy a kicsi kislány lesz. A barna szépség nagyon örült a hírnek, mivel párja is kislányt szeretne.

 • Sean Penn Haitin kapál

  Az oly divatos amerikai bírósági ítélet, amely Lindsay Lohant is rendszeresen segíti a börtön elkerülésében, Sean Pennt sem kerülte el.

 • Szörnyriasztó sprayt dobtak piacra az ijedõs gyerekeknek

  Számtalan kisgyerek rettegve bújik ágyba estérõl estére, félve az ágy alatt vagy a szekrényben bujkáló, csak rá leselkedõ szörnyektõl. Az õ problémájukra jelenthet megoldást az új "szörny elleni spray".

 • 40 méterrel tolták arrébb az épületet

  Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon 40 méterrel, mert útban van, nevezetesen egy közúti alagút megépítésének útjában.

 • Új kastélyt kapott a dán trónörökös

  Új kastélyba költözhet Frigyes dán trónörökös és ikrekkel várandós felesége, valamint két gyermekük.

 • 33 évvel fiatalabb partnerébe szeretett bele Udvaros Dorottya

  Izzik a levegõ Udvaros Dorottya és Szabó Kimmel Tamás között. A Nemzeti Színházban terjedõ hírek szerint a két színész között több van, mint kollegiális viszony: szerelem van kialakulóban.

 • Saját lányának a magzatát hordta ki egy nõ

  A nõ saját lányának a magzatát hordta ki és szülte meg, mindketten jól vannak.

 • Kislányt szült a terhes férfi

  Kislányt szült Thomas Beatie, vagyis a terhes férfi pénteken életet adott gyermekének az Egyesült Államokbeli Oregon államban.

  Eddig csak a születés tényét jelentették be, arról nincs információ, hogy volt-e komplikáció a szülés alatt, és állapotukról sem tudni semmit.

  Az eredetileg Tracy Lagondino néven, nõként született Beatie nyolc éve esett át a nemátalakító mûtéten, belsõ nemi szervei azonban megmaradtak.

 • Egymillió darab húsos derelye a karaoke-világbajnokság gyõztesének

  Egymillió darab pelmenyit, azaz orosz húsos derelyét nyer a moszkvai karaoke-világbajnokság közönségdíjasa.

 • Azonosítatlan lényt találtak a tengerben - fotóval

  Megdöbbentõ leletre bukkantak a kínai hatóságok Guangdong tartomány egy tengerparti strandján. A parton ugyanis egy beazonosítatlan állat rothadó tetemét találták.