rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Elpusztult jetit találtak

 • Share on Tumblr

  Két amerikai hivatásos Bigfoot vadász azt állítja, két héttel ezelõtt egy Bigfoot tetemet találták egyik portyájuk alkalmával - írja a The Sun. A majomember 230 kiló, vöröses a szõre, szürkés a szeme és 41 centi hosszú a lábfeje, öt lábujjal.

  loading...

  A tetemet elvitték, és egy hûtõládában tárolják. Állítólag így néz ki. Matthew Whitton és Rick Dyer azt mondják, hogy nem kamu a dolog, tényleg találtak egy Bigfootot, a jeti amerikai megfelelõjét. A két vadász összeállt Tom Biscardival is, aki a hetvenes évek óta keresi a majomembereket. "Fél napig követték... Milyen bolond mászkálna csak úgy egy majomjelmezben?

  Láttam a dolgot, megérintettem" - mesélte Biscardi. A tetem megtalálói azt mondják, ahol az állatot találták láttak más Bigfootokat is, élõket, és azt a holtat, amit végül el is hoztak. Azt persze, hogy mindez pontosan hol történt Georgiaban azt az állatok védelmére hivatkozva nem akarják elárulni.

  Most az a terv, hogy egy sajtótájékoztatón majd részletesen beszámolnak a dolgokról, valamint, hogy megpróbálnak elkapni egy élõ példányt is. A két vadász azóta állítólag valahol már bevallotta, hogy a dolog kamu, de senki sem akar semmi pontosat mondani addig, amíg alaposan meg nem vizsgálják a tetemet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fel kell öltöztetnie pucér kerti törpéit

  Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nõnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

  Az asszony igencsak meglepõdött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra – melyek közül kettõ hölgy –, mert közszeméremsértõk.

 • Armani egymillió dollárt adakozott mûvészeti oktatásra

  New York - Egymillió dollárt (240 millió forint) adományoz New York-i iskolák számára Giorgio Armani. A világhírû divattervezõ a mûvészeti programok gondozására szánja az iskoláknak adott pénzt.

  Az olasz mester legújabb, zászlóshajónak szánt üzletének New York-i megnyitóján jelentette be az adományt kedd este. Az összeg olyan állami iskolákhoz jut, ahol támogatják a mûvészeti programokat, és ahol több hátrányos helyzetû diák tanul.

 • (Gazdag) asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén - Moszkvában

  Moszkva - A gazdasági válság lélektani problémákat okoz a moszkvai Rubljovka negyed milliárdos és szerény milliomos lakóinak: az ország csak milliomosok számára kialakított elsõ rendelõintézetének pszichoterapeuta tulajdonosa szerint szilveszterre válási hullám söpör majd végig a környéken.

  A válság okozta feszültség elõhozza a testi és lelki panaszokat, de ez a hatás a problémák kezdete után 3-6 hónappal jelentkezik - állítja Artyom Tolokonyin pszichoterapeuta, aki szerint a férfiak még tartják magukat, sõt fizikai és családi gondjaikat a háttérbe szorítják, mert a túlélésért küzdenek.

 • Kristen Stewart újra az ujja köré csavarta Robert Pattinsont

  Kristen Stewart újra az ujja köré csavarta Robert PattinsontRobert Pattinson újra felvette a kapcsolatot Kristen Stewarttal. A látszólag véget nem érő szerelem új fordulatot vett: miután Robert hosszú hónapokat töltött azzal, hogy különböző lányokkal múlassa az idejét, újra kikötött Kristen Stewart mellett. A színész ezen döntését nemcsak barátai, de családja sem veszi jó néven, hiszen jól tudják mindannyian, Kristen nem épp a legideálisabb menyasszony-jelölt Robert számára. Sőt, úgy tűnik, valójában csak szórakozik Robbal. Abban a pillanatban, ahogy újra az ujja köré csavarta, már rögtön kifelé táncol a kötöttségből.

 • Lekurvázta férje szeretõjét Elin Nordegren

  Eldurvult a helyzet amikor Tiger Woods felesége és szeretõje találkoztak. Elin dühösen esett neki Rachel Uchitelnek, durva jelzõkkel illette és a fejéhez vágta, hogy õ tette tönkre a családjukat. Minden keserûségét a férje leghíresebb szeretõjén töltötte ki a békülést fontolgató Elin.

 • Saját tehene támadta meg

  Az állatra többször rálõttek, és még egy traktorral is áthajtottak rajta – a tehén mégsem akarta elengedni a gazdáját.

 • 22 kilótól szabadult meg Chistina Aguilera

  22 kilótól szabadult meg Chistina AguileraSokat próbálkozott, volt, hogy felvállalta, máskor kikérte magának - ez Christina Aguilera hízásának és fogyásának története. Most úgy tűnik, ő győzött a kilók felett. Rengeteg próbálkozás után végre úgy tűnik, hogy sikerült lefogynia Christina Aguilerának. Az éttermek helyett házi kosztot fogyasztó sztár lefogyott és visszanyerte korábbi alakját. Egy barátja szerint három hónapja nem jár étterembe, ennek köszönheti, hogy sikerült 22 kilótól megszabadulnia. A házi koszt mellett természetesen betartotta az orvosok által előírt szigorú diétát is, így bátran ülhet vissza a Voice zsűrijébe.

 • 41 éves és már 20 gyermeket szült

  A napokban szülte meg huszadik gyermekét a Csernyivci megyei Osztrica településen élõ Leonora Naményi, aki ezzel ukrán országos rekordot állított fel.

 • Egy nõi holttestet találtak a Millér-csatornában

  Egy nõi holttestre bukkantak Szolnok határában, a Millér-csatornában szerdán.

  A tûzoltóknak egy középkorú nõ holttestét kellett kiemelniük a Millér-csatorna vizébõl a Szolnok és Szórópuszta közötti szakaszon.

 • Tóth Gabi rosszul lett egy szórakozóhelyen

  A fiatal lány egy szórakozóhelyen rosszul lett, ám páran ahelyett, hogy segítettek volna neki, fotózni kezdték.

  Az énekesnõ elárulta, nem haragszik, de rosszulesett neki a reakció. "Nagy volt a tömeg, és én megszédültem. A kedvesem, Balázs azonnal kikísért, pár perc múlva már minden rendben volt" - nyilatkozta az énekesnõ.

 • Szépséghiba: négy éven át volt huszonkét éves

  Megfosztottak szépségkirálynõi címétõl egy 27 éves nõt Nagy-Britanniában, mert kiderült, hogy hazudott koráról - valójában túl öreg hozzá.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • Svéd férfi döntötte meg a függõleges futás világrekordját

  A függõleges, falról való lefutás világrekordját döntötte meg egy svéd férfi. A kötelekkel biztosított Tony Berglund 34,76 másodperc alatt futott le a Svédország nyugati részén lévõ Västeraas egyik épületének homlokzatán kialakított száz méteres szakaszon. Ezzel a teljesítménnyel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mivel túlszárnyalta a brit Steve Jones rekordját, aki 2009-ben 36,25 másodperc alatt tette meg a függõleges távot.

 • Megadóztatják a kövéreket Alabama államban

  A több mint 37 ezer állami alkalmazott 12 hónapot kap arra, hogy lefogyjon, ha nem, havonta 25 dollár adót fizet - írta a Corriere della Sera címû olasz napilap.

  Amennyiben 2010-ig a felesleges kilók nem tûnnek el, ki kell nyitniuk a pénztárcájukat és fizetniük kell a különben ingyenes egészségbiztosítást. A cél: finanszírozni az Egyesült Államokat, de különösen a déli államokat sújtó túlsúly-járvány kezelését, és megkurtítani a kövérek ápolására fordított kiadásokat, amelyek megroggyantották az állami egészségügyi rendszert.

 • Madonna fitneszstúdió-hálózatba fekteti a pénzét

  A részletekrõl a popikon üzlettársa, Mark Mastrov beszélt hétfõn New Yorkban. Elmondása szerint az énekesnõ legutóbbi albuma után Hard Candynek nevezték el a hálózatot, amelynek a világ legfontosabb városaiban lesznek képviseletei.

 • Nem búcsúztatják többé szüzek a nepáli elnököt

  A szokásoktól eltérõen nem búcsúztatták szüzek az elsõ külföldi útjára induló Rám Baran Jadav nepáli köztársasági elnököt.

  Jadav szóvivõje szerint az államfõ azért szakított az õsi hagyománnyal, mert sajnálta a fiatal lányokat, akik gyakran órákon át kényszerültek ácsorogni a tûzõ napon.

 • Ritkábban küldik vissza a britek az interneten vásárolt termékeket

  A brit vásárlók ritkábban küldik vissza az interneten vásárolt termékeket, mint azokat, amelyeket személyesen az üzletekben választottak ki - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Tévedésbõl lett milliomos az angol tini

  Egy angol középiskolás bankszámláját ellenõrizve felfedezte, hogy multimilliomos lett: az automatánál lekért egyenlege kétmillió font (591 millió forint) volt.

  Az ifjú azonnal le is vett 300 fontot (88 ezer forint) a számláról, hogy új ruhákat és egy iPod-lejátszót vásároljon magának.

  Édesanyja azonban a bankba sietett, ahol kiderült, hogy nem milliomos, hanem adós a fiatalember, mivel a pénzkivéttel számlája mínuszba került.

 • Súlyos sebességkamera-fóbiája van a traffipaxtól!

  Súlyos sebességkamera-fóbiája van egy brit férfinak: annyira retteg a készülékektõl, hogyha meglát egyet, pánikroham tör rá, és meg kell állnia.

  Márpedig óhatatlanul akadnak a szeme "ügyébe" kamerák, mert a 41 éves Colin Grant hetente 800 kilométert autózik. Igyekszik ugyan kerülõútvonalakon közlekedni, amelyeken nincs traffipax, ám nem tudja teljesen kameramentessé tenni autózását.

 • Jennifer Lopez nem nyúl kakis pelenkához

  Egy olyan világsztárnak, mint Jennifer Lopez szüksége van a nyugodt éjszakai alvásra. Még akkor is, ha közben anya lett. A latin díva éppen ezért férjére, Marc Anthonyra bízta az éjjeli mûszakot öthónapos ikreikkel, Maxszal és Emmel.

  Apuci cseréli a csöppségek alatt a pelust, hogy anyuci reggel frissen és üdén mosolyoghasson rájuk.

 • Botrányosan viselkedett az Alkonyat sztárja

  A Los Angeles-i reptér kellõs közepén tolta le a nadrágját és kezdett vizelni az Alkonyat egyik sztárja, Bronson Pelletier.

 • A meleg és biszexuális fiatalokat ugyanolyan kihágásért gyakrabban büntetik meg

  A különféle kihágást elkövetõ tizenévesek közül nagyobb valószínûséggel büntetik meg azokat, akikrõl úgy tudják, hogy homoszexuális vonzódásuk vagy kapcsolatuk lehet - állapították meg amerikai kutatók.

 • Robbie Williams ismét szingli!

  14 hónap után vége a románcnak. Robbie minden idejét és energiáját leköti készülõ új albuma, barátnõjére nem maradt ideje.

  Robbie bevonult egy stúdióba és úgy tûnik, amíg be nem fejezi új albumát, addig mással nem akar foglalkozni. Az elõzõ lemez ugyanis nem aratott osztatlan sikert. Egyik barátja azt mondta: "Robbie azt hitte, hogy Ayda a lelki társa és már várta, hogy dolgozhasson. Az idõzítés azonban nem volt jó. A se veled, se nélküled állapotot nem bírták, ezért úgy döntöttek, hogy szakítanak."

 • Ifj. Schirilla György Mohácsnál is átúszta a Dunát

  Ifj. Schirilla György átúszta a Dunát Mohácsnál hagyományos téli úszósorozata keretében szombaton.

  A sportember százak buzdítása közepette mintegy tíz percet töltött és 600 métert tempózott a 2-3 fokos vízben. Partra érését követõen, a Sokác-révnél azt mondta: semmi problémája nem volt, élvezte az úszást.

 • Világra jött Palya Bea kislánya

  Palya Bea altatódalokkal készült kislánya érkezésére. Lili a napokban megérkezett. Õ és édesanyja is egészségesek.

 • Justin Timberlake a lesifotósok miatt nem tud golfozni

  Az énekes-színész azt állítja, hogy a lesifotósok miatt nem megy neki mostanában a golfozás.

 • Válik Orlando Bloom és Miranda Kerr?!

  Kikezdhetetlen a házasságuk – gondolták az ismerõsök Orlando Bloomról és Miranda Kerr-rõl. A modell szíve viszont már Leonardo DiCaprióért dobog.

 • Kutatók a kínai jeti nyomában

  Kínai kutatók egy csoportja külföldi segítséget kér azért, hogy újabb expedíciót indíthassanak az ország "jetije", a helyben jeren vagy vadember néven ismert lény felkutatására.

 • Lóval közösült egy nyugdíjas

  Bilincsben vitték el egy felthami legelõrõl azt a nyugdíjas bácsit, akit annyira megihletett egy ló szépsége, hogy nem csak megkívánta, de magáévá is tette a délceg paripát. A baj csak az volt, hogy a röpke légyottot egy forgalmas út melletti mezõn ejtette meg, és egy arra járó motoros, elsõ döbbenetében fel is jelentette a pajzán nagypapát.loading...