rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Elpusztult jetit találtak

 • Share on Tumblr

  Két amerikai hivatásos Bigfoot vadász azt állítja, két héttel ezelõtt egy Bigfoot tetemet találták egyik portyájuk alkalmával - írja a The Sun. A majomember 230 kiló, vöröses a szõre, szürkés a szeme és 41 centi hosszú a lábfeje, öt lábujjal.

  loading...

  A tetemet elvitték, és egy hûtõládában tárolják. Állítólag így néz ki. Matthew Whitton és Rick Dyer azt mondják, hogy nem kamu a dolog, tényleg találtak egy Bigfootot, a jeti amerikai megfelelõjét. A két vadász összeállt Tom Biscardival is, aki a hetvenes évek óta keresi a majomembereket. "Fél napig követték... Milyen bolond mászkálna csak úgy egy majomjelmezben?

  Láttam a dolgot, megérintettem" - mesélte Biscardi. A tetem megtalálói azt mondják, ahol az állatot találták láttak más Bigfootokat is, élõket, és azt a holtat, amit végül el is hoztak. Azt persze, hogy mindez pontosan hol történt Georgiaban azt az állatok védelmére hivatkozva nem akarják elárulni.

  Most az a terv, hogy egy sajtótájékoztatón majd részletesen beszámolnak a dolgokról, valamint, hogy megpróbálnak elkapni egy élõ példányt is. A két vadász azóta állítólag valahol már bevallotta, hogy a dolog kamu, de senki sem akar semmi pontosat mondani addig, amíg alaposan meg nem vizsgálják a tetemet.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Salernoban 10 euróért árulták a szexlottót!

  Nyolc embert vettek õrizetbe a csendõrök a dél-olaszországi Salerno közelében prostitúciós hálózat mûködtetéséért.

  A bûnözõk olyan törvénytelen lottójátékot mûködtettek, amelyben szexuális szolgáltatások szerepeltek a nyeremények között.

 • Eltiltották lánya sírjától Brittany Murphy apját

  Azt állítja Brittany Murphy édesapja, hogy nem engedték, hogy meglátogassa lánya sírját. Elmondása szerint, amikor a temetõbe érkezve megkérdezte, hol nyugszik lánya, elhajtották az ott dolgozók. Angelo Bertolotti több embert is megkérdezett, akik az irodába küldték, ahol megtagadtak tõle minden információt, annak ellenére, hogy bizonyítani tudta rokonságát a néhai színésznõvel.

 • A metrón szülte meg kisfiát!

  A szó szoros értelmében kipottyant a kismama hasából egy baba a moszkvai metróban, de az asszonyon szerencsére harisnyanadrág volt, s mindketten jól vannak.

  A 39 éves Marina Bugajeva akkor lett rosszul, amikor a szerelvény már elhagyta az állomást, és a következõhöz közeledett. A pár perc alatt, amíg a vonat beért az Altufjevo megállóba, elment a magzatvíz, és világra pottyant egy kisfiú.

 • Nem bírja már az ágyban a Playboy-vezér

  Talán ha két másodpercig bírja az ágyban Hugh Hefner - legalábbis ezt állítja az exmennyasszony, Crystal Harris. A modell most elmesélte szerelmük kínos részleteit is.

 • Elhunyt a Harry Potter Vernon bácsija

  Szívmûtét közben elhunyt Richard Griffiths Tony- és Olivier-díjas brit színész, a Harry Potter filmek Vernon Dursley-je.

 • Fegyverrel pózolók után vizsgálódnak a rendõrök

  Pózolj fegyverrel! Az interneten egyre több fotó jelenik meg éleslõfegyverrel fotózkodó fiatalokról.

  Egy napilap utánajárt, mit tesz a rendõrség a félelmet keltõ pozõrök megfékezésére. Több közösségi oldalon a feltett képek alá még azt is feltüntették, hogy éleslõfegyver látható a képen, egyesek még azt sem titkolták, hogy hozzátartozójuk rendvédelmi szervezetnél dolgozik, és az õ szolgálati fegyverével játszadoznak.

 • Repülõn hozta világra kisbabáját egy nõ

  Egy nemzetközi járaton hozta világra gyermekét az egyik utas. A csöppség elnevezésén azonban nem sokat agyalt az anyuka.

 • Tóth Gabi rosszul lett a dzsungelben!

  Tóth Gabi jelenleg az argentin dzsungelben zajló valóságshow-ban próbálja megálli a helyét, szevezete azonban tiltakozni kezdett a párás levegõ és a rossz körülmények ellen: Gabi rohamot kapott.

  Az énekesnõ már több napja panaszkodott fejfájásra és légszomjra, arra azonban nem számított, hogy pánikbetegsége újra eluralkodik rajta.

  Gabi egyszercsak kapkodni kezdte a levegõt és arra panaszkodott, hogy zsibbad a szája.

 • Szinte kiürítették London belvárosát Tom Cruise miatt

  A sztárt több ezer londoni átkozta tegnap reggel, amikor legújabb forgatása miatt gyakorlatilag kiüríttette a város központját.

 • Dukai Regina nem áll jól karrier téren

  A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

  Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.

 • Magyar lány lehet Amerika szépe

  Washington - Magyar származású lány, Julianna Erdesz lehet Amerika szépe; a 24 éves szépség Nevada szövetségi állam nevében verseng a címért.

  Az állam fõvárosában, Carson Cityben élõ Julianna szülei a kommunizmus elõl menekülve hagyták el Magyarországot, õ az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot. A család korábban öt éven keresztül egy lakókocsiban volt kénytelen élni, mivel a lány azóta elhunyt apja súlyos beteg volt, és a drága kezelés miatt pénzügyi gondjaik támadtak. Julianna a nehéz idõszakban támogatta szüleit.

 • Kínos videók nyilvánosságra kerülésétõl tart Taylor Swift

  Taylor Swift komolyan aggódott, amikor egyik barátja, Ed Sheeran elvesztette a mobiltelefonját az egyik zenei díjátadó gálán, ugyanis azon több ostoba videó is található, melyek az énekesnõtõl származnak.

 • Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekese

  Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekeseTavasszal azt nyilatkozta az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi, hogy szeretnének igazi család lenni, vágyuk pedig hamarosan teljesül is.Sipos Tomi, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja néhány hónapja vette feleségül párját, közös babájuk pedig már ott volt az esküvőn is, Linda pocakjában. \"Igen, a hír igaz, Linda valóban várandós, immár a hetedik hónapban járunk, tehát hamarosan megszületik a babánk. Nagyon várjuk már, szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Próbálunk sok időt együtt tölteni, mert a csütörtök esti koncertünkre gyakorlunk folyamatosan\" - mondta.

 • Világrekord 56 Harley-Davidson-on

  Megdöntötte a Harley-Davidsonnal végrehajtott "távolugrás" világrekordját kedden egy vakmerõ amerikai, méghozzá oda-vissza. Seth Enslow az ausztráliai Sydney kikötõjénél azért ugrott másodszor is, mert a tévések és a fotósok lemaradtak az elsõrõl.

 • Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet Bécsben

  Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet a bécsi Burgtheater színpadán, a hamburgi Thalia társulat vendégszereplésén. A drámában - Friedrich Schiller Stuart Máriájában - az egyik szereplõnek önkezével kell véget vetnie az életének -, ami majdnem be is következett.

  A figurát alakító 30 éves színész, Daniel Hoevels az elõadás zárójelenetében begyakorolt mozdulattal metszette el a nyakát, abban a hiszemben, hogy a kés ugyanaz a színházi kellék, amelyet korábban is használt. De nem az volt, hanem egy valódi, éles vágószerszám.

 • Ólommal súlyosbította halát a horgászversenyzõ

  Ólommal elkövetett halsúlyosbításért kerül börtönbe egy horgászversenyzõ az Egyesült Államokban.

 • Madonna férje szerint házasságukkal minden renben

  Beszélt házasságáról Madonna férje Guy Ritchie és ezzel megtörte a hónapok óta tartó hallgatását. Az angol rendezõ igencsak meglepte az újságírókat, amikor kijelentette: a Madonna hûtlenkedéseirõl szóló pletykák hamisnak, házasságuk pedig tökéletes.

  – A házasságunkkal minden a legnagyobb rendben van! – közölte határozottan Guy Ritchie, Madonna férje a People magazin újságírójával, majd mosolyogva hozzátette: – Legalábbis én így tudom.

 • Sörivó Jézus okozott felháborodást az indiai keresztények között

  Óriási felháborodást váltott ki egy indiai város keresztény közösségében, hogy Jézust kezében sörösdobozzal és cigarettával ábrázolták egy általános iskolásoknak szánt tankönyvben.

 • Önvédelmi küzdõsportot tanulnak a kenyai nagymamák

  A küzdõsport alapjait tanulják Korogocho idõs asszonyai, hogy megvédjék magukat Kenya legveszélyesebb nyomornegyedében.

 • Tévutas: a város stimmelt, csak a földrész nem

  Sydney (Kanada) - Úticélja szerint jó városba érkezett, csak éppen rossz földrészre egy argentin turista: az ausztráliai Sydney helyett a kanadaiba, azaz a világ átellenes felére.

  A hölgy többszöri átszállással jutott el a mára elég álmos életû, hajdani bányász- és acélipari városba - a pezsgõ ausztrál megapolisz helyett -, ám csak az utolsó útszakaszon kezdett neki gyanús lenni a dolog.

 • Rendõrre szellentett egy férfi az Egyesült Államokban, hatóság elleni támadással vádolják!

  Rendõrre szellentett egy férfi az Egyesült Államokban, amiért hatóság elleni támadással vádolják.

  A "gázolás" Nyugat-Virginiában, South Charleston városának rendõrségén történt. A 34 éves férfi az õt szondáztatni készülõ rendõrhöz gurult székével, felemelte lábát, majd pedig támadását súlyosbította azzal, hogy hangos produkciója után a hatósági személy felé legyezte kezével altáji felhõjét.

 • Nem akarják többé a Last Christmast Bulgáriában

  A bolgárok többsége nem bírja már elviselni a brit popduó, a Wham karácsonyi slágerét, a Last Christmast: egy internetes közvélemény-kutatás során a szavazók a legidegesítõbb karácsonyi dalnak választották.

 • Videojáték-figura lesz Jimi Hendrix

  Los Angeles - Jimi Hendrix figurája és két felvétele is szerepel a Guitar Hero címû videojáték negyedik kiadásában.

  Az 1970-ben elhunyt amerikai gitáros munkásságának jogtulajdonosa, a Seattle-i Experience Hendrix és a játékot fejlesztõ Activison and Red Octane megállapodása szerint a játék World Tour címû kiadásában szerepel majd a Purple Haze és a The Wind Cries Mary címû dal, és megjelenik egy Jimi Hendrix-karakter - szaknyelven avatar - is.

 • Ximena Navarret lesz az egyik zsûritag a szépségversenyen

  Már javában zajlanak az elõkészületek az idei Miss Universe szépségkirálynõ-választásra, ugyanis december 19-én eldõl, kinek a fejére kerül a korona. A napokban hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint az idei verseny egyik zsûritagja nem más, mint a 2010-es gyõztes, Ximena Navarrete.

 • Vetkõzõmániás magyar nõ Olaszországban

  A velencei Lidón teljesen meztelenre vetkõzött egy harmincéves magyar nõ, aki néhány nappal korábban ugyanezt tette egy hipermarket pultjai között is.

 • Idióta! Elkapták a pokolgéppel fenyegetõzõt!

  Egy férfi robbantással fenyegetõzött egy Moszkva belvárosában lévõ ékszerboltban szerdán délelõtt, de késõbb kiderült, hogy a pokolgép nem mûködött, s ráadásul az illetõ helyszínen elvesztette személyi igazolványát, így kora délutánra már el is fogták.

  A "pokolgép" egy gázpalackból és egy elembõl állt, s a férfi egyszerûen így próbálta kirabolni a boltot. Miközben fenyegette az eladókat, belépett a bolt biztonsági õre, a rabló megijedt, eldobta a mûpokolgépet, még annyit mondott, hogy az rögtön felrobban, s elfutott.

 • Lecsukták a lóval szexelõ férfit!

  Leeroy Le Gallais vonzalma a lovak iránt kissé eltér a megszokottól, a 46 esztendõs férfi ugyanis több ízben szexuális kapcsolatot létesített egy Calico nevû guernsey-i állattal.

  A férfi elsõ alkalommal a helyszínen felejtette alsónadrágját, majd néhány héttel késõbb ittasan visszatért, hogy ismét játszadozzon kicsit a lóval.

  – Haza akartam menni, de végül a lónál találtam magam – vallotta akkor Gallais.

 • SMS-ben értesülhetnek a szülõk a gyermekeik jegyeirõl

  Mostantól SMS-ben értesülhetnek gyermekeik elõmenetelérõl az Ungvári 5. sz. Középiskola tanulóinak szülei - írja a Kárpátinfo.net hírportál.

  Az "elektronikus ellenõrzõ" havi 15 hrivnyába (450 forint) kerül, ha heti rendszerességgel akarják követni gyermekeik iskolai elõmenetelét a szülõk. Aki napi szinten szeretne SMS-értesítést kapni, annak havonta 35 hrivnyába (1050 forint) került a tanintézmény szolgáltatása. Az elektronikus ellenõrzõt egyelõre az 5-10. osztályosok szülei fizethetik elõ.

 • Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer Lopez

  Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Jennifer LopezJennifer Lopez nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 43 éves színésznő-énekesnőé a 2500. csillag, amit énekesi karrierjéért kapott. „Meg vagyok hatva! Ez olyan, nem is tudom, szürreális, pedig tényleg valóság. Nagyon szuper! Ez egy mérföldkő a karrieremben, ami arra inspirál, hogy még keményebben dolgozzam., és még nagyobbat merjek álmodni.” – mondta Jennifer az ünnepségen. Jane Fonda, az American Idol tehetségkutató műsor producere, Nigel Lythgoe és Pitbull is jelen voltak az eseményen.

 • Vezetés közben kiesett a kocsijából egy amerikai

  Vezetés közben kiesett autójából egy férfi az Egyesült Államokban, kocsija pedig "cserbenhagyta": megállás nélkül továbbrobogott.

loading...