2024.04.25. - Márk

Steiner Kristóf lánnyal is eltudná képzelni az életét!

Steiner Kristóf lánnyal is eltudná képzelni az életét!
Meglepõ vallomást tett Steiner Kristóf: bevallotta, ha nem lenne szerelmes párjába, Mathanba, akár nõ mellett is el tudná képzelni életét. Kristóf szerint nem azon van a hangsúly, hogy férfit, vagy nõt szeretünk: meggyõzõdése, hogy a szerelmesek nem csak egymás testébe vagy nemébe szeretnek bele, hanem a másik lelkébe is.

"Nagyon szeretem a kedvesemet, Matant, eszembe sincs másra gondolni. Ha azonban bármikor is úgy alakulna az életem, hogy ismét társat kell keresnem, könnyen megtörténhetne, hogy lány lenne, akibe beleszeretek."
Korábban is volt kapcsolatom lányokkal, jó volt és mûködött. Igaz, most abban hiszek, hogy örökre Matant fogom szeretni, de abban is biztos vagyok, hogy ha nõnek születik, akkor is egymásra találtunk volna" - tett õszinte vallomást Kristóf.

Tény: a forgatókönyvíró-mûsorvezetõ fiúval él együtt, és jó ideje harcol a melegek jogainak elfogadásáért. A fiatal férfi nem gyõz hálás lenni szüleinek azért, hogy ahogy megtudták, rögtön elfogadták másságát, és soha nem kellett titkolóznia.