2024.04.20. - Tivadar

Liptai Claudia és Gesztesi Károly milliókat keres a válásukkal!

Liptai Claudia és Gesztesi Károly milliókat keres a válásukkal!
A bulvárvilág legnagyobb bombája Liptai Claudia és Gesztesi Károly nevéhez köthetõ. Vannak ebben az országban emberek, akik ezzel kelnek ezzel fekszenek. Õket ugyan nem értjük meg, ám Liptaiékat annál inkább. Úgy tûnik, a „sztárpár” kihasználja ezt: a hírek szerint pénzért adják el magukat.

Hogy mi az érdekes e két középszerû ember közti perpatvarban, rejtély. Vannak azonban jó néhányan honfitársaink közül, akik minden apró részletet szeretnének megtudni a házaspár közti ellentétrõl. Ezt a kíváncsiságot pedig egyelõre egy bulvárlap tudja csak kielégíteni.
Ez a bizonyos lap kapta ugyanis azt a privilégiumot, hogy a két világra szóló tehetség, és színpadot beragyogó mûvész nyilatkozzon nekik. Senki másnak nem nyilatkozhatnak. A TV2 szóvivõje legalábbis ezt kotyogta ki.

Így pedig már teljesen világos a történet. A két ember valóban összebalhézott, ám rájöttek: ha már e miatt idegeskedünk, járjunk azért jól is vele. Hogy mennyiért adják el minden napra csepegtetett - valójában teljesen érdektelen – sztorijukat, azt pontosan nem tudni. Egyesek azonban milliókról suttognak.