2024.03.29. - Auguszta

Szexorgiákat rendezett a konzervatív politikus

Szexorgiákat rendezett a konzervatív politikus
A politikai karrierjébe került bõvérûsége a jobboldali Svájci Néppárt egyik tagjának.

A svájci bulvár lap tudósítása Fabian Richard keményvonalas, jobboldali politikusként dolgozott a városban. Õ harcolta ki, hogy a helyi vasútállomáson építsék ki a kamerás megfigyelõrendszert. Munka után azonban az élvezeteknek adta át magát: a világhálón adott fel hirdetéseket. Az egyik típusúban fiatal prostituáltakat keresett, míg a másik fajta hirdetésekben olyan férfiakat, akik csoportszexre áldoznának pénzt.
A férfiaknak szóló hirdetés így szólt: "Gangbang Vanessával, a forróvérû, odaadó barna nõvel. A lány vékony, gyönyörû hassal, simára borotválva. Szex- amennyit csak akar. Költsége: 300 frank (csaknem 65 ezer forint). Hideg és meleg ételes büfé, csakúgy, mint az italok, az árban foglaltatnak. Legfeljebb nyolc résztvevõ." A hirdetésre öten jelentkeztek végül.

Az egyik hétvégi lap, a Le Matin Dimanche újságírója mint egy érdeklõdõ jelentkezett a politikusnál. Befizette a pénzt, amelyrõl egy elismervényt is kapott. A forró légyottnak egy szauna klubban kellett volna megesnie.

A botrány kipattanása után a konzervatív politikus elismerte, hogy három éve szervez csoportszex partikat, mégpedig kedvtelésbõl. Azt is kiemelte, hogy ezt magánemberként tette és semmi köze a politikai szerepvállalásához. A forróvérû politikus minden posztjáról és tisztségérõl lemondott.