rss
 • Adatlap - Meli


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  1994-06-29

  Regisztráció időpontja:
  2017.10.09. 10:48

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Hajdú meghívta Jennifer Anistont - nevetséges

  2010. februártól döcög az uncsi TV2-n a Frizbi Hajdú Péterrel, amelybe világsztárokat is meg akar hívni a mûsorvezetõ. Elismerte, Mariah Carey huszonvalahanyadik mellékmenedzsere is nemet mondott neki, s most Jennifer Aniston futtatóival tárgyal. – Való igaz, a szerkesztõim azon dolgoznak most, hogy a közeljövõben Jennifer Aniston is interjút adhasson nekünk – magyarázta a késõ esti beszélgetõs show vezére. – Folytak már egyeztetések Mariah Carey menedzsmentjével is, de idõhiány miatt róla most le kell mondanunk.

 • Madonna gúnyos üzenetekkel bombázza férjét

  Madonna csak szórakozik?!?

  Furcsa sms-ek tucatjaiban próbálja férjét, Guy Ritchie-t gúnyolni Madonna. Az egyikben, amelyet a filmrendezõ a stábtagoknak is megmutatott, egyszerûen csak annyit írt: „el fogsz süllyedni”.

  Ritchie elmondása szerint mostanra már hozzáedzõdött az elhidegült felesége különös viselkedéséhez.

  „Az a legrosszabb, hogy szerinte viccesek ezek az üzenetei.

 • Ganxsta Zolee: 'Boldoggá tesz az, ha dagad a zsebem a pénztõl!'

  Ganxsta Zolee élvezi, ha a társaságban, ahol az idejét múlatja, jó fejnek tartják.

  Mivel szinte bárkivel könnyen kijön, ahogy õ fogalmaz, rengeteg haver és pár igaz barát gondosodik arról, hogy a hétköznapjai se teljenek unalmasan.

  Állítja, nem szállna a dicsõség a fejébe, ha világhírûvé válna.

  "Pont olyan szakadtan járnék, mint most, és továbbra is lennének tróger cimboráim. A külsõségek annyira nem izgatnak."

 • Pszichológus és kiképzõtiszt segítségét kérte Gyõzike

  Pszichológus és kiképzõtiszt segítségét kérte Gáspár Gyõzõ, hogy túlélje a dzsungelt, meg tudjon birkózni a krokodilokkal és az éhezéssel.

  Emlékezetes alakítást nyújtott évekkel ezelõtt A rettegés fokában, valóban retteget, még el is sírta magát az egyik próbánál.

  Ehhez képest bátran vállalta, hogy elmegy a dzsungelbe "túlélni", a Celeb vagyok, ments ki innen! mûsor kedvéért.

 • Repülõgép balesetett szenvedett Fernando Alonso!

  Sértetlenül úszott meg egy repülõgép balesetet a Forma-1-es Renault istálló spanyol pilótája, Fernando Alonso - értesült a Corriere della Sera címû olasz napilap.

  A kétszeres világbajnok és a családja Kenyában nyaralt, és vasárnap délután indultak el Malindibõl. A magángép éppen felszálláshoz készülõdött, amikor a szárnya összeütközött egy másik repülõ szárnyával.

  Az incidenst sértetlenül megúszta Alonso felesége, Raquel Del Rosario, a sógornõje, Marta Del Rosario és a pilóta, Alberto Fernandez is.

 • Hírajánló

 • Zenével próbálják gyorsítani a rizs növekedését

  A világtól elszigetelõdött ázsiai kommunista országból kiszivárgott Dél-Koreába több fotó, melyeken tangóharmonikás zenekar látható egy rizsteraszon.

 • Meghalt a 'kétfejû' bangladesi csecsemõ

  Dakka - Váratlanul belázasodott és légzési nehézségek következtében meghalt a hétfõn született "kétfejû" bangladesi csecsemõ - közölte csütörtökön a jessore-i kórház egyik orvosa.

  A születési rendellenesség mellett talán a család szegénysége is közrejátszott abban, hogy a Bangladesben páratlan szenzációt keltõ történet így ért véget. A Dakkától 135 kilométerre lévõ Kesobpurban világra jött, két szájjal táplálkozó, de egyébként csak egy gyomorral - és fiú nemi szervvel - rendelkezõ bébi akkora szenzációt keltett, hogy több mint százezer ember sereglett a kis helyi kórházba.

 • Tehenk legelésznek a kínai pályaudvar elõtt!

  Egy kínai város újonnan épült pályaudvar elõtt tehenek legelésznek a pázsitom, mivel annyira kihasználatlan a létesítmény.

  Pejhej városának pályaudvara elõtt mindennapos látvány a tehenek legelészése. Mindössze két vonat megy a városba naponta, aminek az az oka, hogy a buszok gyorsabban érnek oda.

 • Hatalmas halemlékmû Lettországban

  Hatalmas emlékmûvet állítottak egy apró hal, a sprotni tiszteletére Lettországban. Az elismerést azért kapta sprotni, mert fontos eledele Lettországnak, továbbá exportcikke, lévén a legnagyobb sprotnikonzervgyártó a világon.


 • Késsel kergette négy kiskorú gyermekét egy részeg férfi Mohácson

  Késsel kergette négy kiskorú gyermekét és feleségét egy részeg férfi Mohácson - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

  "Mindenki meg fog halni" - üvöltötte kezében egy késsel szerda este mohácsi lakásában a részég férfi.

 • Apró ajánló