rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elaludt az interjú közben Morgan Freeman

  Már az interjú kezdetekor is nagyon fáradtnak tűnt az idős színész, a vontatott beszélgetés pedig szó szerint álomba ringatta. Morgan Freemant annyira nem érdekelte, hogy interjút adhat új filmje kapcsán egy seattle-i televíziónak, hogy nemes egyszerűséggel elbóbiskolt a beszélgetés közben.

 • Ő a világ legmagasabb ötévese

  Ő a világ legmagasabb ötéveseEz a fotó az Indiában élő Karan Singh-ről szeptember 18-án készült, ahol egy tornasorban áll vele egykorú barátaival. Elhinné, hogy még csak öt éves? Pedig így igaz. Az indiai kisfiú a világ legmagasabb ötéves gyereke, már most 154 centiméter magas. Csecsemőként is hatalmas méretekkel büszkélkedhetett, amikor megszületett 63 cm volt és 7 kiló volt, ezzel már akkor bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Azt tudják honnan örökölte: Karen édesanyja ugyanis még nála is magasabb, 213 centi! Ki tudja mit hoz a jövő és felnőttként mekkora lesz Karen!

 • Ruhásszekrényében akasztotta fel magát Alexander McQueen

  A boncolás megerõsítette, hogy a lakásán holtan talált Alexander McQueen világhírû divattervezõ felakasztotta magát.

 • Tévedésbõl riasztották egy brit repülõgép utasait

  Bocsánatot kért utasaitól a British Airways légitársaság, miután egyik járatán tévedésbõl az az automatikus üzenet hangzott el, hogy a "gép le fog zuhanni".

 • Lisa Kudrow, mint web-terapeuta?

  Lisa Kudrow, a Jóbarátok sztárja - aki az Analyze this (Csak egy kis pánik) címû moziban is domborított - újabb produkcióban tûnik fel - írta a CNN.

  Ezúttal azonban nem a mozivásznon, sõt nem is a képernyõn láthatjuk, hanem egy interneten futó produkcióban.

  A színésznõ egy web-terapeutát alakít, aki három perces rendeléseket tart az ügyfeleknek. A sztori szerint a színésznõ másokon segít, fõleg akiknek a saját szüleivel problémái vannak.

 • Halálra verte, majd sörösüveggel megerõszakolta az anyját!

  Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Nemzeti hõs lett a becsületes takarító

  Nemzeti hõs lett Pakisztánban egy szálloda takarítója, mert becsülettel visszajuttatta egy szórakozott vendégnek hátrahagyott 50 ezer dollárját.

 • Darabonként öt forintért adta el autóbuszait a Pécsi Közlekedési Zrt.

  Darabonként öt forintért adta el autóbuszait a helyi járatú buszközlekedést biztosító Pécsi Közlekedési (PK) Zrt. egy egymillió forint jegyzett tõkéjû cégnek.

  Ha ez igaz, s az autóbuszokat a PK Zrt. az eladás után visszabérli a többek közt a pécsi közlekedési társaság tulajdonában álló cégtõl, a PK Busrent Kft.-tõl, az akár a hûtlen kezelés alapos gyanúját is felvetheti a lap által megkérdezett jogász szerint.

 • Családalapításra készül Katy Perry?!

  Az egyszer már elvált énekesnõ jelenleg a hetedik mennyországban érzi magát, amit John Mayernek köszönhet, akivel a kezdeti nehézségek után, most úgy tûnik, hogy nemsokára családot alapít.

 • Szexkurzus idõsebb pároknak a válás elkerüléséért Malajziában

  Szokatlan lépéssel igyekszik megállítani a válások számának növekedését egy malajziai tartomány: Terengganu tartomány hatóságai az idõsödõ házaspárok fogyatkozó libidóját teszik felelõssé a házasságok kríziséért, ezért hétvégi szemináriumokat szerveznek számukra, amelyekkel a párok szex iránti érdeklõdését igyekeznek újra felkelteni.

 • Történelmet írt Psy

  Történelmet írt a dél-koreai szám: ez lett az elsõ olyan klip pénteken, amelyet a YouTube videomegosztó portál felhasználói több mint egymilliárdszor néztek meg.

 • Sztárportré - Edvin Marton:

  „Alapjában véve nagyon pozitív, és romantikus lélek vagyok. Úgy kezdtem a hegedülést, hogy szerelmes lettem - öt éves koromban, az óvodában - egy Andrea nevû lányba, és szerenádozni szerettem volna neki. Egy év alatt a Süss fel napot megtanultam, és eljátszottam neki az óvodában. Puszit kaptam tõle, nagyon örültem neki. Mentem haza anyukámnak elújságolni, hogy micsoda sikerem volt, és mondtam neki, hogy akkor mindig is hegedülni szeretnék.

  A sportolókkal egy hajóban:

 • Részegen vezetett egy vak férfi Franciaországban

  Ittasan vezetõ vak autóst csípett el a rendõrség Franciaországban.

  A férfinak nem vették el a jogosítványát, mert nem volt neki, mitfárere viszont akadt: egy cimborája ült az anyósülésen és navigálta a vakot. Õ szintén részeg volt.

 • Békás bor

  Békát talált palackozott borában egy nõ Nagy-Britanniában, ami miatt pert tervez az ital forgalmazója ellen.

 • Másfél tonnás a világrekorder mexikói enchilada

  Hetven méter hosszú és másfél tonnát nyom a világ legnagyobb enchiladája, amelyet Mexikóváros legnépesebb kerületében készítettek el.

 • Titokban megnõsült Csányi Sándor

  Csányi Sándor, a Radnóti Színház tagja feleségül vette kolléganõjét Tenki Rékát.

 • Halálra fagyott villanyszámla-tartozása miatt a milliomos

  Halálra fagyott egy 93 éves bácsi az Egyesült Államokban, mert kikapcsolták nála az áramot.

  Az nyugdíjas nagyjából ezer dollárral - 200 ezer forinttal - maradt el befizetéseiben, miközben végrendeletébõl kiderült, hogy igencsak tehetõs volt, mert 600 ezer dollárt - 120 millió forintot - hagyott egy kórházra, igaz, ez volt nagyjából mindene.

 • Ismét szabad fegyverrel belépni négy amerikai állam bárjaiba

  Amerikába visszatért a vadnyugati kocsmák szelleme: egy legfelsõbb bírósági döntés nyomán ismét szabad fegyvert bevinni a bárokba.

 • Imádta Klapka a csoportszexet!

  A most nyolcvankét éves Klapka György elárulta, hogy igen szabados szexuális életet élt. Kiderült, hogy a sikeres vállalkozó Mary Zsuzsival folytatott házassága alatt nem csupán az énekesnõ volt erotikusan túlfûtött.

 • Divattervezõjével kavar Jude Law

  A színész legújabb filmje forgatásán szeretett bele a kelet-londoni hölgybe, aki pont úgy néz ki, mint ex-felesége.

 • Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják tovább

  Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják továbbKylie Minogue és Andrés Velencoso tökéletes párosnak tűntek, és sokan arra tippeltek, hogy az oltárig is eljutnak. Ám a szexi pár nem hogy nem házasodik össze, de már nincsenek is együtt. Kylie a menedzsmentjén keresztül jelentette be, hogy néhány napja szakítottak a tőle tíz évvel ifjabb modellel. A különválás mögött az elfoglaltságaik állnak. Nem arról van szó, hogy valamelyikük félrelépett volna. Az ausztrál minibombázó jelenleg kétlaki életet él - Los Angelesben új albumát készíti Beyoncé férje, Jay Z felügyelete mellett, Londonban pedig az angol Voice Mestereként forgat.

 • Repülõ mosógép - a nyolcadikról...

  Lusta volt lecipelni, ezért kidobta leselejtezett mosógépét nyolcadik emeleti lakásából egy férfi Németországban, ami miatt utána le kellett zárni az utcát.

 • Ön ragaszkodna ennyire a kocsmájához?

  Ideiglenesen egy dombra húzták fel szerdán, Új-Zéland leghíresebb vendéglõjét, mert helyet kellett csinálni egy alagút építésének.

 • Hét év után derült ki, hogy hiányos a kirakós

  Hét év küszködés után derült ki egy brit nyugdíjas számára, hogy hiányzik monstre kirakósdijának egyelten darabkája.

 • Pete Doherty heroint vitt a bíróságra

  A zaklatott életû rockert, Pete Dohertyt megbírságolták miután heroint találtak nála, amikor megjelent a bíróságon decemberben. A Babyshambles zenekar énekese akkor bukott le a kábítószerrel, amikor néhány közlekedési szabálysértés miatt hívták be. Éppen távozni készült a tárgyalásról, amikor lebukott a 13 csomaggal.

 • A második gyermekét várja Elton John és David Furnish

  Sir Elton John és David Furnish immáron második gyermeküknek örülhetnek.

 • Justin Bieber nem támogatja nehéz sorsú nagypapáját

  Míg Justin Bieber dúskál a pénzben, addig nagyapja éhezik és egy roskatag faházban tengeti életét. A fiatal énekes vagyona meghaladja a 70 millió fontot, addig nagyapját nem támogatja egy forinttal sem.

 • Csaknem tízmillió forintot felejtettek a francia villamoson

  Két órán keresztül "utazott" egy párizsi villamosvonalon egy 35 ezer euró (9,8 millió forint) készpénzt tartalmazó mûanyag zacskó - csak ezt követõen vitte magával az egyik utas.

 • A volt amerikai elnök üzent a magyar áldozatok hozzátartozóinak

  „Nagyon sajnáljuk, ami történt” – üzente Bill Clinton a philadelphiai hajóbaleset áldozatait gyászolóknak. Az USA exelnöke a diákokat képviselõ ügyvéden keresztül fejezte ki együttérzését.

 • Kotrógépet lopott egy Mikulás Lengyelországban

  Az Anova hírügynökség értesülései szerint december 9-én egy Mikulásnak öltözött férfi egy 4, 5 ezer dollár értékû kotrógépet lopott el egy építkezési vállalkozó udvaráról.

  A tolvaj késõbb maga hívta fel telefonon a jármû tulajdonosát, a Mikulásként mutatkozott be, és játékokat valamint édességet követelt váltságdíjként. Azt állította, hogy a város árvaházának kis lakóit szeretné megajándékozni.

loading...