rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pornós hölggyel csalta kedvesét Mel Gibson

  Fény derült Mel Gibson sötét titkára, nem egy nõvel, kettõvel csalta kedvesét, ezért szakítottak.

 • Michael Jackson-madárijesztõk

  Michael Jacksonról mintáz madárijesztõket egy tajvani férfi apja földjére. A 30 éves kereskedõ nem gúnyból teszi, hanem mert nagy rajongója a néhai popsztárnak, annyira, hogy Jackson táncstílusát is megtanulta.

 • Eutanázia vár a bostoni állatkert több száz egzotikus állatára

  Eutanázia vár a bostoni állatkert több száz egzotikus állatára, miután az intézmény csõd miatt bezárásra kerül. A halálra ítélt állatok közt több veszélyeztetett faj is van, köztük két szürkehátú gorilla.

 • Kétéves kislányát akasztotta fel

  Vérfagyasztó eset rázta meg egy romániai település lakóit: egy 32 éves férfi felakasztotta kislányát, majd SMS-ben értesítette feleségét tettérõl, és öngyilkos lett.

 • Paul Newman haldoklik

  Nem adja fel a harcot a tüdõrák ellen Paul Newman.

  A színész, akirõl a múlt héten árulta el egy barátja, hogy tüdõrákos, rettenetesen lefogyott, de közeli hozzátartozói szerint keményen harcol az életben maradásért.

  A színésznek lassacskán elsorvad a teste a tüdõrák miatt, de barátai szerint vasakaratával küzd a betegség ellen.

 • Végtagbénulásos brit férfi szelte át az Atlanti-óceánt

  Elsõként szelte át végtagbénulásos vitorlázó az Atlanti-óceánt. A dél-angliai Southamptonból származó Geoff Holt december 10-én kezdte meg útját a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote és a brit Virgin-szigetek között. A 4300 kilométeres szakaszt a férfi Lehetetlen álom (Impossible Dream) nevû, 18 méter hosszú hajóján tette meg, közben gyakran szenvedett szélhiánytól és mechanikai problémáktól.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Vesekereskedõket buktattak le a török rendõrök!

  Emberi vesékkel kereskedõ társaságot buktatott le a török rendõrség.Két anatóliai falu több lakosa hajlandó volt saját veséjét közvetítõkön keresztül feláldozni, hogy az így megkeresett összeggel törlessze felhalmozódott adósságát.

  A rendõrségi akció során tíz, emberi vesével kereskedõ bandatagot tartóztattak le. Akik belementek az üzletbe, 10 ezer török líra (közel 1,25 millió forint) elõleget kaptak, majd a sikeres mûtét után további 1,87 millió forintnyi lírát.

 • Megdõlt az egyfolytában beszélés világrekordja

  Negyed óra híján 34 órán keresztül tartotta beszédét egy indiai férfi, amivel megdöntötte az egyfolytában beszélés eddigi világrekordját.

 • Csodatévõ fatörzs Thaiföldön

  Egy fatörzstõl reméli megtudni a nyertes lottószámokat több ezer ember Thaiföldön. A "varázserejû" fához már több ezren zarándokoltak el.

 • Emberi arcot formáz meg a hatalmas hullám

  Emberi arcot formáz meg a hatalmas hullámKülönleges fotó készült az Egyesült Királyságban, senki nem tudja mire vélni a jelenséget. Lyme Regis parjainál, az Egyesült Királyságban készült az a fotó, ami meghökkentette a világot. Csak egy fénykép, mondhatnánk, de mégis kísérteties az, hogy a parti hatalmas hullám egy emberi arcot formáz meg. Mintha egy fenséges alak haladna előre megállíthatatlanul, vagy mintha egy szupermozi díszleteit látnánk, ahogy az ókori istent, Poszeidónt megtestesítenék a tenger tomboló haragjaként. Simon Emmett készítette a fotót, aki maga is meglepődött, mi rajzolódott ki a hullámból.

 • Újra apa lesz Guy Ritchie

  Második közös gyermekét várja Guy Ritchie rendezõ és modell kedvese Jacqui Ainsley.

 • Egymillió forint készpénzt loptal el egy személyautóból Szolnokon

  Egymillió forint készpénzt emeltek el egy személyautóból Szolnokon. A szajoli tulajdonos csupán egy rövid idõre hagyta lezáratlanul autóját Szolnok külterületén, a Homokbányai úton hétfõn.

  Az ismeretlen elkövetõnek azonban ennyi is elegendõ volt ahhoz, hogy kifigyelje a könnyû prédát.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki!

  Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki az egyik Nemraska állambeli szerencsejáték-irodában. Az efféle véletlen esélye: egy a millióhoz.

  Nem történt csalás, a lottószámokat a számítógép szabályosan állapította meg, némi magyarázatot csak az adhat erre a véletlenre, hogy ez nembraskai lottó három számjegyû. Az egyik napon kihúzták az 1-et, a 9-et és 6-ot, aztán másnap ugyanezeket ugyanebben a sorrendben.

 • Betiltották a sztriptízt Izlandon

  Az utolsó sztriptízbárt is bezárják június végéig Izlandon. A Frettabladid címû lap szerint az izlandi parlament, az althing a kormány által javasolt teljes tilalmat ellenszavazat nélkül elfogadta. Harmincegy igen szavazat mellett csupán két, konzervatív függetlenségi párti képviselõ tartózkodott.

 • Nehezebben hamisítható a BKV bérlet

  Nehezebben hamisítható, fémszámmal ellátott bérleteket árul tanulóknak a BKV. Évente mindössze 4-5 hamisításról szerez tudomást a közlekedési társaság, de az új bérletek nyomtatása nem jelent többletköltséget a részvénytársaságnak.

  A készletek kifuttatása miatt egy ideig a régi hologrammal ellátott típus is forgalomban marad.

 • Csendes felvonulás az eltünt francia diáklányért!

  Megközelítõleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltûnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.

  A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyûlési képviselõje, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós fõkonzul személyében.

 • Különös fóbiától szenved egy brit lány

  Különös betegségben szenved egy brit diáklány, aki állapotának „köszönhetõen" évek óta csak cipzáras ruhákat tud viselni. Hanna Matthewsnak (21) gombfóbiája van.

 • Berlusconi ügyvédje négy és fél év börtönt kapott

  Bûnösnek találta, és négy és fél évi börtönre ítélte a milánói bíróság kedden David Millst. A brit ügyvéd ellen az volt a vád, hogy 1997-ben 600 ezer dollárt fogadott el a jelenlegi olasz kormányfõtõl cserébe azért, hogy hamis tanúvallomást tegyen a Silvio Berlusconi vállalatbirodalmát érintõ két perben.

 • Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt

  Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholtJennifer Hudson bevallotta, hogy még soha életében nem ivott alkoholt vagy fogyasztott drogot, ezért komoly kihívás volt legújabb filmszerepe. Jennifer Hudson énekesnő és színésznő bevallotta, hogy még soha életében nem ivott vagy drogozott, ezért legújabb szerepe komoly kihívás elé állította. A híresség nagyon tartott a The Inevitable Defeat Of Mister And Pete című filmtől, amiben egy heroinfüggőt alakít. Az Oscar-díjas szépség elismerte, hogy komolyan félt ettől a szereptől, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt korábban drogokkal vagy alkohollal.

 • Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki Krisztiánból

  Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki KrisztiánbólA szőke színésznő Majka új műsorában akadt ki, amiért még mindig felemlegetik a Berki Krisztiánnal való rosszul elsült kapcsolatát. Szabó Zsófi már rég lezárta magában élete azon fejezetét, amelyet a híresen öntelt Berkivel töltött és nem is szívesen emlékszik vissza rá. A színésznő azt állítja akkoriban elborult az agya és sorra követte el az őrültségeket, aminek az egykori Fradi-vezér is része volt. A Jóban Rosszban sztárja még azt is kijelentette, hogy Berki az ő hátán felkapaszkodva lett ismert és azóta is ebből a kapcsolatból él.

 • Kislánynak született, kisfiú lett az újszülöttbõl

  Kislányként anyakönyveztek egy brit újszülöttet, öt hét múlva azonban kiderült, hogy kisfiú. 11 héttel hamarabb jött a világra, mint amikorra kiírták az orvosok, ezért a szülés után édesanyja, Claire Robson (21) csak inkubátorban láthatta, pelenkájába sem tudott belenézni. Csak otthon derült ki, hogy a kis Olivia valójában Dylan.

 • Elpakták a sztárok fosztogatóit - 2 millió dollár volt a szajré

  A hatóságok egy Rachel Lee nevû nõt gyanúsítanak azzal, hogy számtalan sztár otthonát törette fel betörõbandájával, többek között Megan Foxét, Orlando Bloomét, Paris Hiltonét és Lindsay Lohanét.

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Hasonlóan vélekedik a szerelemrõl Katy Perry és Selena Gomez

  Amikor Selena Gomez és Justin Bieber búcsút intettek egymásnak, hétrõl hétre az õ szakításukkal foglalkoztak a tengerentúli lapok. A napokban az énekesnõ az egyik amerikai magazinnak adott interjújában elmondta: valóban továbblépett és pozitívan tekint a jövõbe.

 • 4,2 méter hosszú karácsonyi kalács

  Három és fél tonna súlyú lett az a karácsonyi óriáskalács, amelyet 24 német pékség és cukrászat szakemberei állítottak össze 280 darab elõsütött karácsonyi kalácsból.

  A mestermûvet négy óra alatt állították össze: 4,2 méter hosszú, 1,65 méter széles és 85 centiméter magasra sikeredett. A kalóriabomba több mint egy tonna lisztet, 550 kilogramm vajat, 80 liter jamaicai rumot és 2,6 millió darab mazsolát tartalmaz.

  A megakalácsot december 6-án, a drezdai kalácsünnepen vágják majd fel.

 • 16 lábujjal született egy kisbaba Kínában!

  Mao még hatalma csúcsán hirdette meg a „harcot a természet ellen”. Meg is lett az eredménye: Kínában a legnagyobb a környezetszennyezés, aminek minden évben százezrek esnek áldozatul.

  Lejcsou városában csodájára járnak annak a kisfiúnak, aki tizenhat lábujjal – egyenletesen elosztva a két lábfején – jött a világra. A három és fél kilós babának a kezein öt-öt ujja van, viszont egyik sem hüvelyk. Kínában harminc másodpercenként valami fogyatékossággal jönnek a világra újszülöttek, szerencsétlen gyerek ezek egyike.

 • Párizsban mondja ki a boldogító igent Halle Berry

  A legfrissebb hírek szerint Halle Berry Párizsban mondja ki az igent szerelmének.

 • Szado-mazo macska! Mindent lenyel, ami befér a szájába!

  Különleges rekordot állított fel a Buszja nevû, kicsit sem fajtiszta moszkvai macska: folyton lenyel valamit, amit aztán úgy kell kioperálni belõle.

  Gazdái szerint elsõ ízben, még egészen kicsi cica korában Buszja elvesztette étvágyát. A röntgen három közepes méretû szegecset mutatott ki a gyomrában. Az idegen testeket kioperálták, s egy idõ múlva hazaengedték a beteget azzal, hogy szigorú diétát kell tartania.

loading...