rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tizennyolcadik gyerekét hozta világra egy Kanadában élõ román asszony

  Abbotsford - Tizennyolcadik gyermekét hozta világra a héten egy Kanadában élõ román asszony.

  A 44 éves nõ, aki családjával 1990-ben vándorolt be az észak-amerikai országba, eddig kilenc lányt és nyolc fiút szült.

 • Levágta a saját péniszét, mert nem vehette el szerelmét!

  Egy dél-egyiptomi férfi levágta saját péniszét, mert családja nem engedte meg, hogy elvegyen egy alacsonyabb társadalmi osztályból származó nõt.

  A 25 éves férfi két éven át kérlelte apját, hogy feleségül vehesse szerelmét, de mivel Egyiptom déli részén különösen szigorúak a szokások és csak azonos társadalmi osztályból származók házasodhatnak, ráadásul a legritkább esetben szerelembõl, az apa határozottan megtagadta a kérés teljesítését.

 • Szexboltért harcoló nyugdíjasok

  Varsó - Szexboltért harcolnak nyugdíjasok egy lengyel városban, miközben a fiatalabb helybeliek be szeretnék záratni.

  A nemzedéki szexellentét Raciborzban borzolja a kedélyeket. A szexbolt nemrégiben nyitott, és az aktív életkorúak tüntetni kezdtek ellene. Az idõsebbek körében azonban nagyon sikeres, napi élelmiszer-bevásárlásuk után rendre betérnek a szexboltba is és ragaszkodnak az üzlethez.

 • 430 évi börtön 7 nõ megerõszakolásáért

  Több mint négyszáz évnyi börtönre ítéltek egy férfit New Yorkban, akit hét nõ megerõszakolásában talált bûnösnek a bíróság - írta szerdai számában a New York Daily News.

 • Mount Obama névre kereszteltek egy hegyet Amerikában!

  Mount Obama névre keresztelik át Antigua, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál fekvõ közép-amerikai szigetország legmagasabb hegyét.

  Baldwin Spencer, Antigua miniszterelnöke elmondta, hogy az ez idáig Boggy Peak-ként közismert hegycsúcs "átkeresztelõjére" idén augusztus 4-én kerül sor, igencsak szokatlan ajándékkal kedveskedve így az akkor 48. születésnapját ünneplõ Barack Obamának.

 • Szedd magad - dobozka helyett a bendõbe pakolnak az angolok

  London - Negyven év után leállította a szedd magad-rendszerû epereladást egy gazdaság Nagy-Britanniában a vevõk túlzott falánksága miatt.

 • Prostit kapott a 14. szülinapjára!

  Tíz hónap börtönbüntetés vár egy brit férfira, aki a kaland jegyében prostituálttal akarta meglepni fiát annak 14. születésnapja alkalmából.

  A megrendelt hölgyrõl azonban kiderült, hogy valójában rendõrnõ. "Az ön kötelessége, hogy fia erkölcsössége felett õrködjön, és nem az, hogy bevezesse a szexualitás világába" - fogalmazott az ítélethirdetés során Jonathan Teare bíró.

 • Havas Henrik csõdbe ment

  A Tabu Tv megtudta: Havas Henrik cége, amelyik többek közt könyvkiadással és a híresség internetes blogjával is foglalkozott, most nagy bajba került. Információink szerint a vállalkozás már több mint egy hónapja nem tudja kifizetni Havas Henrik weboldalának üzemeltetési díját, és a mai nappal már hivatalosan is látható, hogy számlatartozás miatt nem érhetõ el a havashenrik.hu!

 • Pénzben fürdette gyermekét a bankkártya-csaló

  Több mint tízmillió forintnyi pénzt csalt ki egy román férfi bankkártya-hamisítással Angliában.

  A rabolt pénzhegy tetejére ültette kilenchónapos kisfiát, hogy a róla készült képpel bizonyítsa, úszank a pénzben, amióta Angliában élnek. A Romániába elküldött felvétel vezette nyomra a rendõrséget.

  Némely szülõ csörgõt vagy plüssjátékot ad gyerekének, Fraudster Adu Bunu ellenben kilenc hónapos fiát rabolt pénzhalommal ajándékozta meg.

 • Újra szingli Adam Lambert

  Adam Lambert szakított barátjával, akivel az elmúlt években egy párt alkottak. Lambert elmondta, továbbra is nagyon jó barátok maradnak.

 • Patch Adams Pécsett: a mosoly és a humor sem hiányozhat a gyógyításból!

  Patch Adams Pécsett: a mosoly és a humor sem hiányozhat a gyógyításból! Pécsett tartott előadást orvostanhallgatóknak az igazi Patch Adams a különc bohócdoktor, akiről 1998-ban vígjátékot is forgattak Robin Williams főszereplésével. A különc doktor még a haldoklót is megnevetteti, legtöbb esetben pedig a betegek szorongását oldva gyógyít is. Az igaz Patch Adams tarka ruhában kékre festett hajjal és óriási bajusszal tartott előadást az egyetemen. Nem vitás, hogy a stressz oldás, a jókedv, az optimista szemlélet segít megtartani az egészséget, illetve a jókedvnek a betegség feldolgozásában / elűzésben is fontos szerepe van! Sokan nem tudják, hogy a nevetéssel gyógyító Bohócdoktorok idehaza is elérhetőek.

 • Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónő

  Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónőKomolyan veszi a feladatát az általános iskola igazgatónője, nem véletlenül retteg tőle minden diák, de még a tanárok sem bírják mindig elviselni a határozottságát. Most rendőrt hívott a komor gyerekek ellen. Nincsenek túl nagy bizalommal az észak-walesi Anglesey általános iskolájának igazgatónője iránt sem a diákok, sem a tanárok. Az viszont biztos, hogy Ann Hughes nemrégiben rendőrt hívott, mert megtudta, hogy néhány diák lázadást tervezett az iskolai fotózásra: a gyerekek elhatározták, hogy nem fognak mosolyogni a képeken!

 • Lecsukta magát a seriff

  Önlecsukó seriff

  Lake megye (Illinois állam) - Becsukatta magát egy seriff a saját börtönébe egy teljes hétre az Egyesült Államokban, hogy megtudja, milyen is nála raboskodni.

 • Ryan Giggset választották az angliai labdarúgók az év játékosává

  A Manchester Unitedot erõsítõ Ryan Giggset választották az angliai labdarúgók az év játékosává. A 35 éves walesi középpályás csapattársai közül Nemanja Vidicet, Rio Ferdinandot, Cristiano Ronaldót és Edwin van der Sart, továbbá a liverpooli Steven Gerrardot utasította maga mögé a profi játékosokat tömörítõ szervezet szavazásán.

 • Angelina Jolie újra rendezõi babérokra tör

  Angelina Jolie továbbra is rendezõi babérokra tör, noha elsõ filmrendezése - a nálunk forgatott filmje, amely a balkáni háború szörnyûségeivel foglalkozott - nem keltett tetszést.

 • Csak a mézeshetekig tartott a boldogság

  Lehet, hogy mostani házasságát is elszúrja Ryan Reynolds, ahogyan a Scarlett Johanssonnal kötött frigye sem tartott sokáig. Jelenlegi feleségével, Blake Livelyvel sem találja a közös hangot a mézeshetek óta.

 • Nyilvánosan mutogatta magát a pornósztár

  Cicis autogrammot osztogatott a pornós. Van olyan híresség, aki csak aláírásokat osztogat, de van, aki mellét ajánlja fel a rajongóknak.

 • Plágium a Kaposvári Egyetemen

  A Kaposvári Egyetemen gazdaságtudományi kar három végzõse egyszerûen átemelte dolgozatát valamilyen korábbi szakmai írásból - írja a Somogyi Hírlap. A diplomamunkákat bíráló tanárok vették észre a plágiumot.

  Nemcsak a gazdaságtudományi, hanem a pedagógiai és a mûvészeti karon is plagizáltak a hallgatók.

 • Futár hozza Elton John fiának az anyatejet

  A 4 hónapos kisfiú nem is sejti, hogy egy futárszolgálat a kapocs közte és édesanyja között.

 • Visszatért az életbe a halottnak hitt nõ

  Épp a temetési elõkészületekkor tért vissza az életbe egy halottnak hitt nõ Kolumbiában.

 • Hatvanhatmillió két szarvasgombáért

  Hatvanhatmillió forintért vett két gombát egy makaói milliárdos: két fehér szarvasgombát.

 • Kétéves kislányát akasztotta fel

  Vérfagyasztó eset rázta meg egy romániai település lakóit: egy 32 éves férfi felakasztotta kislányát, majd SMS-ben értesítette feleségét tettérõl, és öngyilkos lett.

 • A mosógépben kapott kiképzést a macska

  A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nõ, aki véletlenül kimosta cicakölykét.

 • Ez áll Angelina Jolie és Brad Pitt házassági szerződésében

  Ez áll Angelina Jolie és Brad Pitt házassági szerződésébenAugusztus 23-án több éves együttélés után Angelina Jolie és Brad Pitt egy romantikus ceremónia keretein belül kimondta a boldogító igent. Most azonban kiderült, hogy előtte egy kőkemény vagyonjogi szerződést írtak alá. Ügyvédek javaslatára döntöttek egy házassági szerződés aláírási mellett, miután kettejük vagyona kb. 425 millió dollárt tesz ki, amiből 240 milliót Brad hozott a konyhára, 185 milliót pedig Angelina. Elvileg nem a pénz a szerződés központi kérdése, ugyanis egy esetleges válásnál annyi pénzt kapnak, amennyivel az esküvő idején rendelkeztek.

 • A burgonyafõnök krumplidiétája

  Megdühödött Washington állam burgonya bizottságának elnöke, amiért a krumplit állandón az értéktelen, hulladék ennivalók közé sorolják, ezért bejelentette, hogy két hónapig csak burgonyát eszik.

 • Pornófilmet forgattak egy kórházban

  Jelentõs jövedelemre tett szert London központjában egy angol kórház, miután pornófilmek forgatásához is bérbe adta az intézményt, fedte fel egy konzervatív képviselõ a napokban.

 • Körforgalomból mentették ki az idõs hölgyet!

  Legalább félszáz kört tett meg egy körforgalmas keresztezõdésben egy nõ Németországban, míg végül a rendõrség vezette ki körözésébõl.

  A 62 éves asszonyról kiderült, hogy csak új autóját próbálta ki, miként kanyarodik, több autós viszont azt hitte, hogy képtelen valamelyik kijárathoz vezetni, ezért értesítette a rendõrséget.

 • Rodman hat nõvel szexelt - Az egész hotel hallotta

  Az egyik New York-i hotel vendégei jól hallhatták, Dennis Rodman szobájában rendezett orgiát, ugyanis a kosaras mikrofonja véletlenül bekapcsolva maradt.

 • Botrány kerekedett! Esztergomban elbontották az áruház elõtti rámpát!

  Meglepetésszerûen, az érintettek értesítése nélkül elbontották az esztergomi Bástya áruház felsõ szintjére vezetõ rámpa közepét, ezzel megnehezítették az épület megközelítését - mondta el az áruház tulajdonosa, aki szerint az önkormányzat a bontással el akarja lehetetleníteni az ingatlant, mert útjában áll egy városi szálloda- és fürdõkomplexum építésének.

 • Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családja

  Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családjaBővül a család Gwen Stefani-nál és férjénél, Gavin Rossdale-nél. Egy hozzájuk közel álló bennfentes elárulta el, hogy a 43 éves énekesnő harmadik gyermekével várandós. „Még csak nemrég derült ki… Mindketten nagyon boldogok.” Stefani és Rossdale 2002-ben házasodott össze, s két fiuk született: Kingston 7, Zuma 5 éves. Gavin 2004-ben tudta meg, hogy nagyon régi és rövid kapcsolatából van egy 24 éves lánya. Gwen tavaly októberben egy interjú során úgy nyilatkozott a riporternek, örülne egy harmadik gyereknek.