rss
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Guinness rekord nadrágvarrás!

  Nem rendelésre és mérték után, mivel még a világ legnagyobb emberének is nagy a 22 emelet "magas" gatya. Larbi Boukamha - õ a szabó - Guinness rekordot akar dönteni.

  Sikerül is neki, mivel 10 méterrel hosszabb nadrágot produkált a jelenleg mért hivatalos csúcsnál, amely egy perui páré.

 • Fejjel lefelé néz televíziót az alpesi sí-világbajnokság tinisztárja

  Fejjel lefelé néz televíziót Lara Gut, a franciaországi Val d,Isere-ben zajló alpesi sí-világbajnokság tinisztárja.

  A 17 éves svájci tehetség családjában szokás így nézni a mûsorokat: lábak fenn a kanapé háttámláján, a fej pedig lóg lefelé.

  A sportoktató szülõk, Pauli és Gabriela hiszik úgy, hogy ez a módszer fejleszti az egyensúlyérzéket.

 • Gyermeket vár Leona Valera

  Kisbabát vár az új Dallas egyik központi szereplõje, így máris azon kell agyalnia a sorozat készítõinek, hogyan pótolják a színésznõt.

 • Amnéziás lett - nem tudta kihez megy férjhez

  Egy órával az esküvõi ceremónia elõtt elájult egy brit menyasszony. Amikor magához tért, nem emlékezett semmire sem, így egy vadidegen férfinak mondta ki a boldogító igent.

 • 202 utas volt a kigyulladt Boeing fedélzetén

  Egy San Franciscóból Ausztráliába tartó repülõgép egyik hajtómûve egyik pillanatról a másikra szikrákat kezdett el szórni, majd az egész motor lángba borult.

 • Leépít a Shell!

  A vezetõ európai olajipari vállalatnál, a brit-holland Royal Dutch Shell társaságnál olyan átalakításokra kerül sor, melyeknek akár 24 ezer állás is áldozatul eshet.

  Errõl a Shell július 1-tõl hivatalába lépõ új vezérigazgatója beszélt szerdán.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Élet a halál után

  Bangkok - Egy thaiföldi buddhista templomban az erre vállalkozók meghalhatnak, majd újraszületve szerencsésebb életet élhetnek.

  Szithipon meghalt a szeretett lányért - habár mindössze néhány percre.

  A húszéves fiatalember a Bangkok környéki Wat Promanni buddhista templomban "spirituális halált" halt, majd megtisztult karmával feltámadt annak reményében, hogy odaadó szerelme ezután biztosan viszonzásra talál.

 • Egyetemi tananyag lett Miley Cyrus

  Egyetemi tananyag lett Miley CyrusA mostanában merész ruháiról, őrült viselkedéséről és szinte már ikonikus nyelvnyújtogatásáról elhíresült énekesnő már nyári kurzusként is felvehető az egyik amerikai egyetemen. Az egyetem gondolt egy nagyot és a tananyagába illesztette fakultatív tantárgyként Miley Cyrust. A hivatalosan Miley Cyrus: Faj, Osztály, Nem, Média névre keresztelt képzést egyébként Carolyn Chernoff szociológus-professzor tartja a New York közeli egyetemen, ahol egyébként elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha ilyen és hasonló kurzusokon szeretnénk részt venni.

 • Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról

  Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákrólNem használják többé a cigánypecsenye elnevezést a németországi Hannoverben az önkormányzati fenntartású étkezdékben, a városvezetés ezzel egy helyi civil szervezet kezdeményezésére reagál. A Forum für Sinti und Roma (Fórum a szintikért és romákért) nevű egyesület eredetileg a cigánymártás (Zigeunersauce) kifejezés ellen tiltakozott a húsételekhez használt csípős szósz gyártóinál. A szervezet arra hivatkozott, hogy a négercsók kifejezést sem használják már, a cigánymártás pedig ugyanúgy rasszista, ezért legfőbb ideje új elnevezést keresni a szósznak.

 • Egy ügyvéd nyerte a feleségcipelõ versenyt

  Immár negyedik alkalommal szerezte meg a bajnoki címet egy finn páros a feleségcipelõ versenyen, ahol több távon kell minél gyorsabban lefutni az akadályokkal és a nyakban lógó asszonnyal nehezített pályát.

 • Obamáról egy hegyet neveztek el!

  Keddtõl hivatalosan is Obama-hegy a neve ezentúl Antigua és Barbuda legmagasabb hegyének. A névadással ünnepelte meg az elsõ színes bõrû amerikai elnök 48. születésnapját a parányi közép-amerikai szigetország, amely a Szélcsendes-szigetek középsõ részén, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál fekszik.

 • 16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!

  16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!Ha egy valódi, hiteles életű harcművésztől szeretnél tanulni bölcsességet, akkor azt hiszem, Bruce Lee igazán alkalmas személy lesz erre. Bár mindössze 33 éves volt, amikor meghalt, mégis a mai napig az egyik legnagyobb hatású harcművésznek számít. Rövidnek tűnő élete mégis teljes élet volt, és olyan hatalmas célokat ért el, amikre mások talán 10 élet alatt sem lettek volna képesek elérni. Bruce Lee valami olyan megfejthetetlen élettapasztalattal és bölcsesség birtokában volt, amely normál emberi mércével megmérhetetlen.

 • Happy-enddel végzõdött a 90 éves hölgy jelzáloghitele

  Amerikai stílusú happy-enddel végzõdött az amerikai bankválság eddigi legdrámaibb története: a 90 éves hölgy, aki öngyilkosságot kísérelt meg és az elsõ hírek szerint belehalt sérülésébe, életben maradt, a biztosító pedig törölte a tartozást, amely miatt az idõs nõ magára lõtt, mert a kamatot nem tudta megfizetni.

  Az Egyesült Államokban szinte mindenki többévtizedes futamidejû hitelekkel vásárol házat vagy házára vesz fel jelzáloghitelt. Az utóbbi hónapok hitelválsága miatt százezrek helyzete vált bizonytalanná. Több államban emberek tízezreit költöztették/költöztetnék ki az elárverezendõ házakból, mert nem képesek törleszteni a megemelkedett kamatozású hitelrészleteket.

 • Tizenhárom év után visszakerült az ellopott kerti törpe

  Tizenhárom év után visszaküldte az általa ellopott kerti törpét tulajdonosainak egy férfi Nagy-Britanniában.

 • Többszöri öngyilkosságért ötven ostorcsapásra ítéltek!

  Ötven ostorcsapásra és kéthavi börtönre ítéltek egy indiai férfit Szaúd-Arábiában, mert többször öngyilkosságot kísérelt meg.

  Az ítélet ellen fellebbezni nem lehet. "A férfinek elõször is pszichiátriai segítséget kellett volna nyújtani, hogy megoldhassa a problémáit. Ha ehelyett bíróság elé rángatjuk és bedugjuk egy börtönbe, azzal csak tovább rontunk a helyzetén" - idéz a Saudi Gazette címû szaúdi lap egy az ítéletet élesen bíráló helyi jogtanácsost. A szaúd-arábiai igazságszolgáltatás az iszlám törvénykezésen alapul.

 • A Facebook miatt jutott börtönbe

  Egy brit bíróság 18 hétig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 36 éves férfit, amiért "gonoszan rosszindulatú" üzeneteket hagyott Facebook oldalakon.

 • Az X-Faktor gyõztese átvette a nyeremény autóját

  Fél évig tartó kemény munka, heti hárommillió nézõ és várakozáson felüli sikerek.

 • Amerikai lány lett a Miss Univers

  A Rhode Island-i illetõségû csellón játszó mellrákellenes aktivista, barna hajú szépség immár a nyolcadik amerikai, akit megválasztottak Miss Universe-nek a verseny 60 éves történetében.

 • Revolverrel lõtte szét az újját egy szemölcs miatt

  Sean Murphy nem kedveli a szemölcsöket. Amikor szembesült vele, hogy az ujján efféle undokság üti fel a fejét, az összes elképzelhetõ eszközt bevetette – ám mindhiába. Ekkor úgy döntött radikális megoldást választ.

 • Felborult egy méheket szállító teherautó Kanadában

  Kanada legforgalmasabb autópályájánfelborult egy méheket szállító teherautó. A teherautó 330 rekeszben 12 millió méhet szállított, és az autópályára felhajtás közben borult fel Kanada keleti részén. A rovarok befogását segíti, hogy eleredt az esõ - mondta a kanadai rendõrség szóvivõje.

  A méhek nem szeretik az esõt, ezért a teherautó környékén maradnak - magyarázta a szóvivõ. Az autópályát lezárták, és fehér védõruhába öltözött szakértõk próbálták visszaterelni a zavart rovarokat a kaptárokba.

 • Árgus szemmel figyelik Jennifer Aniston pocakját

  A Call Me Crazy című filmben rendezőként is részt vett Jennifer Aniston, aki büszkén népszerűsítette az alkotását a Los Angeles-i premieren.

 • Gyorshajtás egy 86 éves autómatuzsálemmel

  86 éves autómatuzsálemmel értek gyorshajtáson egy férfit Nagy-Britanniában. Nem autópályán történt, de azért így is elég jól tartja magát a szóban forgó T Ford, amellyel a maximálisan engedélyezett 30 mérföld/óra (48 km/óra) helyett 56-tal hajtott vezetõje, és amelyet egy éber sebességkamera lencsevégre kapott.

  "Nem hittem volna, hogy 30-cal tudna menni, bár újkorában 46 (73 km/óra) volt a csúcssebessége, de hát már majdnem 90 éves. Nem hittem a szememnek, amikor megkaptam az levelet a bírságról" - idézte a kocsi 67 esztendõs gazdáját a The Daily Telegraph brit lap.

 • Leszoktatás gyanánt agyonverték a családot

  Rituálisan le akarták szoktatni a férjet a dohányzásról, a feleségét pedig ki akarták gyógyítani az asztmájából és májbetegségébõl, de a házaspárt végül agyonverték a rokonaik. A bizarr szertartásban megtámadták a "rituális gyógyítók" egyikének 15 éves lányát is, akit életveszélyes sérülésekkel kezelnek kórházban.

 • Ölelkezés világcsúcs

  Megdöntötte az ölelkezés világrekordját két brit egyetemista: 24 órán és 17 percen keresztül ölelték egymást.

 • C. Ronaldo szeretõje volt Dobó Kata?

  Német bulvársajtó állítása szerint, Dobó Kata egyike volt a portugál világklasszis barátnõinek.

 • Vonatra szállt a Beckham család

  Hétfõn meglepõ döntést hozott a sztárpár, ugyanis ahelyett, hogy egy limuzinnal vagy akár magángéppel utazott volna vissza Londonba, inkább a vonatot választotta.

 • Megszületett Király L. Norbi kisfia

  Szerda este született meg az X-Faktoros Király L. Norbi kisfia, és a büszke apuka már most imádja új szerepét.

 • Lusta postás: tele volt a lakása mások postájával

  Több mint másfélezer levelet és csomagot nem kézbesített egy postás Skóciában, mert - mint mondta - belefáradt, hogy állandóan változtatják útvonalát.

 • Ólom- és kadmiumszennyezést mutattak ki poharak zománcdíszítésében

  Jelentõs ólom- és kadmiumszennyezést találtak egyes rajzfilmfigurákkal díszített poharak zománcborításában az Egyesült Államokban.