rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Perel a Didikirály!

  Pákó kiakadt, amikor a családi nyaralásról hazatérve egyik ismerõse tájékoztatta arról, hogy állítólagos szeretõje elvesztette közös magzatukat. Mint ahogy azt a Bors megírta, Pákó állítólag több hónapon keresztül csalta élettársát egy nõvel, aki terhes is lett a fekete mûvésztõl. Az állítólagos szeretõ azt mondta, gyereket is várt a didikirálytól.

 • Michael Jackson haldoklik!

  A pop egykori királya a legutóbbi fényképek tanúsága szerint borzalmas bõrben van. Bennfentesek szerint ezt azonban nem a számtalan plasztikai mûtét számlájára kell írni.

  A sztárhoz közelálló forrás szerint Michael Jacksont súlyos tüdõbetegséggel, krónikus bél- és gyomorvérzéssel kezelik.

  Az énekes betegsége, az Alpha-1-Antitrypsin-szûkület nem új keletû, de Jackson állapota csak a közelmúltban indult gyors romlásnak. Mára Michael már beszélni is alig tud. Sõt, a bal szemére már 95%-ban megvakult!

 • Vécépapírrózsa börtönszökevény bocsánatkéréseként

  Crawford megye - Vécépapírból hajtogatott rózsát hagyott maga után a börtönben bocsánatkérésként szökéséért egy elítélt az Egyesült Államokban.

 • Horváth Csaba lehet az MSZP új fõpolgármester jelöltje!

  Az MSZP budapesti szervezete a jövõ hét szerdán indítja el a jelölési folyamatot, a párt fõpolgármester-jelöltjét pedig még a decemberi pártkongresszus elõtt megnevezik.

  A posztra Horváth Csaba jelenlegi fõpolgármester-helyettes tûnik befutónak - írja hétfõi számában a Népszabadság.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Feláldoztak egy 8 éves kislányt - gyerekeket használnak fel a merénylõk

  Dél-Afganisztánban szombaton a tálibok egy nyolcéves kislányt áldoztak fel egy rendõrállomás elleni támadásban. A kislány életét kioltotta a robbanás, más sérülés nem volt.

 • Taxival ment tévét lopni

  Taxival ment tévét lopni egy nõ az Egyesült Államokban – már másodszor pár hónapon belül.

 • A pénz nem boldogít, de segít benne

  A pénz nem boldogít, de úgy tûnik, segít a boldogság elérésében - derült ki egy amerikai felmérésbõl.

 • Gyurcsány Ferenc ajándékot osztott utolsó kormányülésén!

  Utoljára ült össze a jelenlegi összetételben, Gyurcsány Ferenc vezetésével a kormány szerda délelõtt. Gyurcsány Ferenc személyes ajándékkal búcsúzott a kormánytagoktól: a nõk egy tollat, a férfiak - köztük Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt is - ezüst mandzsettagombot kaptak, amelyen a Magyar Köztársaság felirat látható, és egy stilizált liliom.

 • Nem tér vissza a Vészhelyzetbe Julianne Margulies

  Julianne Margulies színésznõ nem kíván szerepelni a Vészhelyzet utolsó évadában.

  Az 1994-ben Carol Hathaway nõvérként megismert Margulies, a George Clooney által alakított Dr. Doug Ross-szal - akivel a történet szerint összeköltözött -, karöltve távozott a sorozatból 2000-ben.

  Akkor a színésznõt, még egy 27 millió dolláros ajánlat sem bírta maradásra - olvasható a BBC online hírei között.

 • Letöltendõ szabadságvesztést kapott George Michael

  George Michael júliusban autóbalesetet okozott - az elsõ vizsgálatok szerint az énekes drog hatása alatt állt, nyolc hét letöltendõ börtönbüntetésre ítélték.

 • Kutya vezette az autót az Egyesült Államokban

  Az autót épp mosta gazdája egy autómosóban, bõ 30 kilós pitbullját meg benne hagyta. A motort is járatta, a kutya pedig egy szökkenéssel véletlenül sebességbe tette a kocsit, méghozzá hátramenetbe. Az autóval kihajtott a mosóból a fõútra, ahol tette egy kis kört, mielõtt megállította egy épület.

 • Rihanna tanúskodni fog a bíróságon Chris Brown ellen!

  Rihanna tanúskodni fog a bíróságon volt párja, Chris Brown ellen – jelentette be az énekesnõ ügyvédje. Brownt azzal vádolják, hogy megverte és fojtogatta Rihannát, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.

 • Milliós lopás egy szombathelyi ékszerüzletbõl

  Több mint egymillió forint értékben loptak el ékszereket egy szombathelyi ékszerüzletbõl. Az ismeretlen elkövetõk az eladó figyelmét elterelve a kirakatból emeltek el arany ékszereket, amelyeknek értéke meghaladja az 1,1 millió forintot.

 • Szánalmas! Ajándékautomatát loptak Heves megyében!

  Üzletek elé kihelyezett, pénzzel mûködõ ajándékautomatákat vitt el, illetve próbált meg ellopni két férfi Heves megye három településén - tájékoztatta hétfõn az MTI-t a rendõrség.

  A Hatvanban, Csányon és Horton elkövetett bûncselekményekkel 170 ezer forint kárt okozott a két elkövetõ, akiket néhány óra alatt elfogtak a nyomozók - közölte Soltész Bálint.

 • Módosult a törvény: bezárták az elsõ borsodi fiatalkorút

  A 17 éves lányt prostitúció miatt ítélte el a Miskolci Városi Bíróság. A szabálysértésekrõl szóló törvény augusztus 19-én hatályba lépett módosítása szerint a korábbi gyakorlattal ellentétben a fiatalkorú - vagyis 14 évesnél idõsebb, de 18-nál fiatalabb - szabálysértõket õrizetbe lehet venni, a bíróság pedig elzárásra is ítélheti.

 • Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírja

  Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírjaTulajdonképpen némileg hibás a cím, mert nem papírból van. Amit a Toilet Paper Man webáruház kínál, az bizony huszonkét karátos aranylapokból van. Az ára is ennek megfelelően alakul: 1 376 900 ausztrál dollár. Értéke miatt a terméket személyesen szállítják házhoz, és furcsa árukapcsolással egy üveg pezsgő is jár mellé. Hogy milyen érzés lehet használni? Az el sem tudjuk képzelni, de elég röhejes lehet, ha két biztonsági ember áll a vécéajtó előtt, miközben benn kínlódik valaki. De ezek szerint van akinek erre van igénye.

 • Vezetés közben kiesett a kocsijából egy amerikai

  Vezetés közben kiesett autójából egy férfi az Egyesült Államokban, kocsija pedig "cserbenhagyta": megállás nélkül továbbrobogott.

 • Koós János még mindig megnézi a nõket

  Az ikonná vált zenész az internetes sztártévének elmondta, hogy annak ellenére, hogy számára a felesége a nõideál, még a mai napig megnézi a nõket. Koós János örök gyerek! Még 72 évesen is ontja a poénokat, udvarol a riporternek és persze mesél, mesél és mesél. Koós imádja az unokáit és a feleségét, és állítja: 30 év múlva is nekünk ad majd interjút. Így legyen!

 • Egy kilométeres a világ legnagyobb kolbásza

  A világ legnagyobb grillkolbászát készítették el a hét végén a spanyolországi Huesca melletti Graus városka lakói.

  A Guinness-rekordvárományos kolbász egy kilométer hosszú, és 1,1 tonna disznóhúst használtak fel hozzá készítõi. 25 négyzetméteres grillrácson sütötték meg 600 kilónyi faszén felhasználásával - jelentették a spanyol televíziók.

 • Az Ajjajjaj lett az év dala

  A Back II Black, Jamie Winchester, Szalóki Ági és a Turbo kapta többek között a legfontosabb díjakat a Fonogram zenei díjkiosztóján szerdán este a Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala a Quimby együttes Ajjajjaj címû száma lett. Az életmûdíjat Földes László Hobo kapta.

  Az év hazai klasszikus pop-rock albuma a Back II Black Funkybiotikum címû albuma lett, a hazai modern pop-rock album a Turbo cím nélküli lemeze, az év hazai alternatív albuma Jamie Winchester The Cracks Are Showing címû kiadványa lett a zsûri döntése alapján.

 • Még közeli barátait se avatja be az esküvõje részleteibe Jennifer Aniston

  Még Jennifer Aniston legközelebbi barátai sem tudnak semmit a színésznõ leendõ esküvõi terveirõl.

 • Nem bírja már az ágyban a Playboy-vezér

  Talán ha két másodpercig bírja az ágyban Hugh Hefner - legalábbis ezt állítja az exmennyasszony, Crystal Harris. A modell most elmesélte szerelmük kínos részleteit is.

 • Tízéves a Google keresõrendszer

  Washington - Tízéves a világ legnépszerûbb internetes keresõrendszere, a Google, amelyet 1998 szeptemberében indítottak.

  Az alapítók a most 35 éves Larry Page, valamint a moszkvai születésû 34 éves Sergey Brin (Szergej Brin), aki gyermekkorában vándorolt ki szüleivel az Egyesült Államokba.

  A kezdet meglehetõsen szerény volt: a cég mindössze 4 komputerrel rendelkezett, s 100 ezer dollárt, mostani árfolyamon 16,9 millió forintot fektethetett az üzletbe.

 • Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban

  Nem játszik Megan Fox a Transformers harmadik részében. A Paramount Pictures filmstúdió közlése szerint a huszonnégy éves színésznõ nem vesz részt a sikersorozat újabb epizódjának forgatásán, de részleteket nem árultak el. Egyelõre az sem világos, ki fogja helyettesíteni Foxot.

 • Tragédia Kökény Attila családjában

  Egy szórakozóhelyen rosszul lett Kökény Attila unokaöccse. A mentõk már nem tudtak segíteni a fiatal sportolón.

 • Kutyák ették meg a falu utolsó lakóját

  Az egykor csaknem ezer lelket számláló Vinnyica megyei falucska utolsó lakójának csontjait a keresésére indult emberek találták meg a közeli erdõben.

 • A mindennapi fürdés szennyezi a környezetet

  Egyre több vegyszer kerül ki a környezetbe, vissza a vízkészletekbe a fürdéskor használt samponokból, testápolókból és gélekbõl - állapította meg egy amerikai kutatás.

 • Brad Pitt nõ játékszer lehet

  Brad Pittet mármely nõ megkaphatja a világon mindössze 155 dollárért (35 ezer forint), bár az igazinál hatodakkora méretben és csak virtuálisan.

 • A banki tévedés miatt milliomossá vált pár, elbújdosott!

  Egy banki tévedés miatt több milliós vagyonra tett szert, majd eltûnt egy új-zélandi pár, a hatóságok pedig immár három hete nem lelnek rájuk.

  A Westpac Bank egy hitelkérelem során tévedésbõl százezer helyett tízmillió új-zélandi dollárt utalt át Leo Gao és barátnõje, Kara Hurring számlájára.