rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mindenhová elkíséri várandós feleségét Channing Tatum

  Szinte mindenhova elkíséri áldott állapotban lévõ feleségét Channing Tatum, csak hogy biztonságban tudja kedvesét és babájukat.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

 • Reptéren felejtették gyermeküket

  Jeruzsálem - Egy gyermekeivel európai vakációra induló jeruzsálemi házaspár a nagy rohanásban véletlenül a Ben-Gurion repülõtéren felejtette hároméves kislányát.

  Az ultraortodox zsidó szülõk vasárnap tömérdek csomaggal és öt gyermekükkel igyekeztek feljutni a Párizsba tartó gépre, amikor a pici valahogy lemaradt tõlük - jelentette a történteket az izraeli média.

 • Fekete Laci elérte a 167 kiló

  Fekete Laci nemcsak az erõemelésben rekorder, de a csülökevésben is. Egyszerre 32 csülköt is be tud vágni a bendõjébe.

 • Pánczél Andrea is távozik a TV2-tõl!

  A TV2 szûkszavú tájékoztatása szerint október 15-vel Pánczél Andrea távozik a TV2 hírigazgatói posztjából.

  Hivatalosan csak annyit tudni, hogy Pánczél Andrea közös megegyezéssel távozik október 15-étõl a TV2 hírigazgatói posztjából.

  Utódlásáról a tévétársaságnál a következõ hetekben hoznak döntést.

  Pánczél Andrea tíz éve dolgozott a TV2 kötelékében mint mûsorvezetõ, riporter, szerkesztõ és fõszerkesztõ.

 • Balesetet szenvedett a Született feleségek sztárja

  Lezuhant egy 12 méter magas erkélyrõl a Született feleségek egykori kertész fiúját alakító Jesse Metcalfe. A jóképû színésznek óriási szerencséje volt, hisz a bealeset az életébe is kerülhetett volna, azonban csak a lába tört el.

  A színész kedden még a monacói Világzenei Díjátadó házigazdája volt, s épp az ezutáni partin, egy éjszakai bár teraszáról zuhant ki.

  A 29 éves színész az esés következtében eszméletét vesztette és egyik lába is eltört. Egyelõre tolószékben van és még nem nagyon tud lábra állni.

 • Julia Roberts: 'Senki nem kíváncsi egy öreg prostira, ugye?'

  A színésznõ kizártnak tartja, hogy szerepeljen a folytatásban Richard Gere oldalán. Állítása szerint az ok prózai: túl öregnek érzi magát a szerephez. "Senki nem kíváncsi egy öreg prostira, ugye?" - nyilatkozta nemrég.

  Julia Roberts kedden töltötte be 41. életévét, de már hétfõn este megünnepelte egy elegáns étteremben, férje és barátai társaságában.

  Olyan hírességek körében, mint Tom Hanks, Bruce Willis, Sean Penn, Billy Crystal vagy épp Jack Nicholson. Isten éltesse sokáig!

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • George Clooney újra háborús övezetbe

  A mindig jótékony George Clooney sok álmatlan éjszakát töltött a Hope For Haiti Now telefonos pénzgyûjtõ akció szervezésével, de most sem adja pihenésre a fejét, ugyanis a darfuri háborús övezet felé veszi az irányt. A színész pénteki pénzgyûjtõ akciója több mint 60 millió dollárt hozott be a földrengés áldozatainak segítségére.

 • Britney Spears megkezdte öt éve elsõ turnéját

  New Orleans - Öt éve elsõ turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi idõben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnõ a helyi Arénában csaknem telt ház elõtt lépett színpadra kedd este.

 • Nagy adag hús és semmi gabona: õsembermozgalom Manhattanben

  A barlanglakó õsember életmódját követik a manhattani õsembermozgalom tagjai.

 • Felhagyott a színészettel Macaulay Culkin

  A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja elhagyta hazáját és Párizsba költözött barátjához, Pete Doherty-hez. Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, aki az utóbbi években már egyáltalán nem dolgozott a filmvászonra.

 • Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelem

  Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelemRobert Pattinson boldogan éli mindennapjait, amióta szakított Kristen Stewarttal. Pár hete az a hír járta, hogy Robert összejött a színésznővel, Riley Keough-val. Kapcsolatuk azonban állítólag azért nem tartott sokáig, mert Robert még mindig szerelmes Kristen Stewartba. Ezen hír hallatán az összes Robsten rajongó örömujjongásba kezdett, de kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Sőt mi több, a 27 éves színész el is adta azt a házat, ahol egykori szerelmével élt, azaz nagyon úgy tűnik, hogy Rob végleg lezártnak tekinti kapcsolatukat.

 • A 2010-es év Kossuth-, és Széchenyi-díjasai

  Lovasi András és Rainer M. János a Kossuth-, és Széchenyi-díjasok között

  A Magyar Köztársaság elnöke - a miniszterelnök elõterjesztésére - nemzeti ünnepünk, március 15-e, az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja alkalmából Kossuth-díjakat, illetve Széchenyi-díjakat adományozott.

 • Betonkeverõvel kavarta a mártásokat egy étterem

  Betonkeverõvel kavarta egy étterem mártásait Svédországban, amire azért derült fény, mert egy vendége csavart kapott a kebabjába.

 • Tömeges válás Kínában

  Háromszáz pár készül válni Sanghajban (Shanghai) azon több ezer pár közül, akik a pekingi olimpiai játékok megnyitójának napján - 2008. augusztus 8-án - kötöttek házasságot, hogy éljenek a jó szerencsével, a kínai hagyományok szerint ugyanis a nyolcas számjegy örömet és szerencsét hoz.

  "Megbántam, mert rájöttem, hogy a férjem madzsongfüggõ (népszerû játék Kínában), és egyáltalán nincs életcélja" - magyarázta egy asszony, aki alig hét nappal a megismerkedésük után ment hozzá a párjához, hogy el ne mulasszák a különösen szerencsésnek tartott dátumot.
  Pekingben ugyanaznap például 16 000 pár házasodott.

 • Amerika Elvis-kiállításokkal emlékezik a "Királyra"

  A Los Angeles-i Grammy Múzeum és a washingtoni National Portrait Gallery is kiállítással emlékezik a hetvenöt évvel ezelõtt született Elvis Presleyre.

 • Porszívóval pásztorórázott autómosóban egy férfi

  Thomas Township (Michigan állam) - Porszívóval "szeretkezett" egy autómosóban egy férfi az Egyesült Államokban, mígnem a rendõrség szextetten érte.

  A sajátos "szerelemnek" akadtak szemtanúi, és egyikük telefonált a rendõrségnek a Michigan állambeli Saginaw megyében.

 • Sikerrel járt az Ausztráliából Új-Zélandra evezõ férfi

  A világon elsõként szelte át csónakján a tengert Ausztrália és Új-Zéland között egy 25 fiatalember úgy, hogy Ausztráliából kelt útra.

 • Michael Jackson apja újabb pert kezdeményezett

  Újabb keresetet nyújtott be fia, Michael Jackson halálának ügyében az énekes apja, Joe Jackson Los Angelesben.

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Szerbiai herefõzési fesztivál

  Nem mindennapi gasztronómiai fesztivált rendeznek évrõl évre egy szerbiai hegyvidéki falucskában, Ozremben: az idén ismét megtartották a hangzatos nevet viselõ "herefõzési világbajnokságot".

 • Kontaktlencsét kapott egy macska Nagy-Britanniában

  Az ok: a szemüveg állandóan leeshetett volna róla.

  A valódibb ok: megromlott a 15 éves állat látása szemhéjbefordulás - entrópium nevû betegség - miatt.

  Ernest, a kandúr már jó ideje ki se nyitotta szemeit, ám miután megkapta kontaktlencséit, ismét nézeget - adta hírül a Sky News brit sajtóorgánum.

 • Guminõket becstelenít meg egy férfi Ausztráliában

  Guminõket "becstelenít meg" egy férfi Ausztráliában.Az illetõ már három szexboltba tört be, hogy pásztorórázzon guminõvel, aztán egy közeli sikátorba vitte és "eldobta magától áldozatait".

  "Teljesen bizarr az egész. Aggasztó, hogy ilyen ember mászkál szabadon közöttünk" - mondta az egyik szexbolt tulajdonosa.

 • Kertész Imre Nobel-díjas magyar író Jean Amery-díjat kapott!

  Kertész Imre Nobel-díjas magyar író kapta idén esszéíró munkásságáért a Jean Amery-díjat – közölte csütörtökön a Klett-Cotta kiadó Stuttgartban.

  A 12 ezer euróval járó díjat kétévente adják át a frankfurti könyvvásáron.

 • Madonna és Rodriguez szexvideója!

  Alighogy megnyugodhattunk Madonna felbomló félben lévõ házassága felõl, ismét elkezdhetünk aggódni a díva magánéletéért. Egy névtelen operatõr ugyanis pikáns videofelvételek közzétételével fenyegetõzik, amelyek árnyékot vethetnek Madonna és Guy Ritchie házasságára.

  Nem mintha meglepõ lenne egy hirtelen elõkerülõ szexvideó Madonna fõszereplésével, hisz Guy Ritchie-vel kötött házasságáig közismerten aktív és sohasem palástoltan sokszínû szexuális életet élt, s ennek részleteibe bizony több ízben is betekintést nyerhetett a közönség.

 • Szakított a filmvilág mintapárja, Kate Winslet és Sam Mendes

  Hét év házasság után különvált Kate Winslet színésznõ és Sam Mendes rendezõ - jelentette be hétfõn Londonban a sztárpár ügyvédi irodája.

 • A Hooligans dobosa ismét apa lett

  A Hooligans dobosának, Kiss Endinek megszületett második leánya - A zenész elsõ gyermekének az énekesnõ Dina az édesanyja, a másodiknak jelenlegi kedvese.

 • Templomot építettek illegálisan!

  Õrizetbe vettek Vietnamban 14 embert abból a több mint kétszázból, aki összecsapott rendõrökkel egy katolikus templom engedély nélküli újjáépítése miatti konfliktusban.

  Az ázsiai ország középsõ vidékén fekvõ Dong Hoi városban egykoron állt Tam Toa templom körüli helyzet még hétfõn mérgesedett el, amikor a hatóságok felszólították az 1963-tól 1975-ig tartó háborúban csaknem porig rombolt templom újjáépítésén dolgozó hívõket, hogy bontsák le, amit fölépítettek, majd hagyjanak fel az engedély nélküli tevékenységgel.

 • Füstszag miatt kényszerleszállás Ferihegyen

  Technikai leszállást hajtott végre kedd délután a British Airways Londonból Isztambulba tartó járata Ferihegyen, mert a gép személyzete füstszagot érzett a fedélzeten.

  A landolás során senki nem sérült meg - közölte a Budapest Airport szóvivõje. A Boeing 767-es rendben földet ért – tette hozzá Hardy Mihály.