rss
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A szaunában izzadta ki tumorjait!

  Az orvosok már lemondtak róla, de a nagyszülõk mégis megmentettek egy hétéves kisgyereket, akinek 11 rosszindulatú daganatot fedeztek fel a testében.

  Connah Broomban még 2006-ban találták a daganatokat, többek közt a nyakában, a mellkasában a szíve mellett, a gyomrában, a veséjében és a bal lábában.

 • Szakított az Összeesküvõk szerelmespárja

  Bár már az esküvõt tervezték, a minap szakított az ÖsszeEsküvõk ezüst érmes párja, Niko és Ricsi.

 • Letartóztatták Steven Adlert, a Guns 'N' Roses egykori dobosát

  Letartóztatták Steven Adlerst, a Guns 'N' Roses egykori dobosát - közölte a Los Angeles-i rendõrség szombaton. A zenésznél kábítószert találtak.

  A 43 éves rockernek már régóta vannak kábítószer problémái. A rendõröket egy hollywoodi címre hívták ki szomszédok, miután az egyik házban dulakodás hangjait hallották.

  A házban ott volt Adler is, ráadásul kábítószert is tartott magánál. Steven Adler 1985 és 1990 között volt a Guns 'N' Roses tagja: a rockbanda éppen drogproblémái miatt vált meg tõle.

 • Megtiltotta a dohányzást minisztereinek Putyin

  Megtiltotta hat dohányzó miniszterének Vlagyimir Putyin orosz kormányfõ, hogy cigarettához nyúljon.

 • Elhunyt Barack Obama legidõsebb szavazója!

  Két nappal 110. születésnapja után meghalt Amanda Roberts Jones, Barack Obama megválasztott amerikai elnök legidõsebb választója, egy fekete rabszolga lánya. Jones élete utolsó bõ félszáz napjára lett híres.

  Az amerikai sajtó október végén kapta fel a nevét, miután levélben leadta szavazatát Barack Obamára. A fekete bõrû jelölt legidõsebb választójának kiáltották ki, és Obama gyõzelme után még online aláírásgyûjtési akció is indult, hogy részt vehessen a január 20-i beiktatáson.

 • Még egy gyermeket szeretne Balássy Betti és Varga Feri

  Az énekesnõ még egy gyereket szeretne és a cél elérése érdekében még attól sem riad vissza, hogy szigorú diétába kezdjen. Ráadásul szeretné elkerülni azt, hogy terhessége során meghízzon.

 • 914,44 millió euró a szlovák költségvetés hiánya

  A szlovák költségvetés hiánya az elsõ hét hónapban 914,44 millió euró volt, majdnem 45-ször nagyobb az egy évvel korábbi, euróra átszámított 20,39 milliónál, jelentették a szlovák pénzügyminisztériumban hétfõn. Az egész évi hiányterv 1,009 milliárd euró.

  Éves összehasonlításban a bevétel 6,4 százalékkal 5,799 milliárd euróra csökkent, a kiadás viszont 8 százalékkal 6,714 milliárd euróra nõtt.

 • Anya az ilyen?! Saját lányát ölte meg egy férfiért!

  Van ember, aki ilyet csinál? Még állat sem! Az ilyeneket azonnal a legsúlyosabb büntetéssel kell sújtani! Egyszerûen hihetetlen… Ráadásul felnõtt nõrõl van szó, nem egy 13 évesen "felcsinált" kislányról, aki elképesztõ döntést hozott. A nõ feláldozta a saját lányát a szerelmének oltárán!

  Kanadában is nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. A felállás: van egy felnõtt nõ, meg annak egy pasija, plusz egy kislány. A kislány nem jön ki a pasival. Mi a reakció? Próbálkozunk békíteni, s ha nem megy, akkor kiadjuk az illetõ útját, s keresünk mást. Embereknél ez így megy.

 • Részegen vonult börtönbe az ittasságért elítélt férfi

  Részegen vonult a börtönbe egy ifjú az Egyesült Államokban, hogy leülje korábbi részegsége miatt kiszabott börtönbüntetését. Ami miatt majd ismét ülni fog.

  Most nem fog hosszan raboskodni, mindössze három napra ítélte a bíró. Viszont - nem a nagy siker miatt - sorozat lesz belõle, mert részeg megérkeztével újabb eljárás indul ellene. Az elsõ is közterületi ittasság miatt kezdõdött a 19 éves ifjú ellen.

 • Menet közben esett szét egy Dacia

  A DN1-es országúton, két kilométerre Szebentõl az autó rakterét borító tetõszerkezet a széllökések miatt leszakadt, és röptében megsebzett egy, az út szélén gyalogosan közlekedõ nõt.

 • A nõk és a majmok hasonlóan nevetnek

  Hasonlóságot fedeztek fel a majmok és a nõk mosolygása között a mimika kutatásával foglalkozó szakemberek.

 • Gyászol a Bush elnöki család!

  18 éves korában kimúlt a Bush elnöki család fekete, fajtájára nézve amerikai rövidszõrû cicája, a First Cat, amelyet Indiának neveztek - közölte a Fehér Ház.

  Bush elnök lánya, Barbara nevezte el a cicust a Texas Rangers egykori baseballjátékosáról, Ruben Sierráról, akit El Indio néven ismertek.

 • Kristen Stewart furcsa szokása látott napvilágot

  A Twilight Bellájaként híressé vált színésznõrõl gyakran olvasunk furcsa dolgokat, de a legújabb hír sokkal több, mint különös. Egy belsõ forrás szerint, ugyanis a színésznõ Robert Pattinson alsónemûit hordja.

 • Lady Gaga tarolt a parfümpiacon

  A Pokerface énekesnõjének fogyott el idén a legtöbb parfümje az Egyesült Királyságban. A statisztikák alapján a Fame névre hallgató illat a legnépszerûbb a briteknél.

 • 9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapéban

  9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapébanHárom átlagos amerikai egyetemista közös bérleményükbe vásárolt egy használt kanapét. Otthon valahogy kényelmetlennek találtál, ezért szétszedték… Nagy meglepetésükre több borítékot is találtak, összesen 40 ezer dollárra (kb. 9 millió forint) bukkantak. Már a pénzt kezdték felosztani, amikor is inkább úgy döntöttek, megkeresik a heverő egykori gazdáját. Kutatásuk végén egy 91 éves hölgyre bukkantak, aki már el is feledkezett, hova is tette spórolt pénzét, de csípőműtétje miatt nagy szüksége lett volna rá.

 • Rögtönzött minikoncertet adott az ittas Kim Wilde

  Rögtönzött minikoncertet adott az erõsen ittas Kim Wilde az egyik éjszakai londoni metrójárat utasainak.

 • Profik a rúdon – az utcán mutatták meg tudásukat

  Utcai rúdtánc bemutatót rendeztek a kolumbiai Bogotában.

  A fitnesz rúdtánc elõször az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban jelent meg, majd néhány évtized alatt az egész világban népszerûvé vált.

 • Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-ban

  Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-banEgy évad után otthagyja az angol tehetségkutató zsűrijét az ausztrál énekesnő, és a turnéjára koncentrál. Kylie egy évad után nem vállal több zsűrizést. Bár támogatottjának nem sikerült megnyernie a sorozatot, az elválás mégis békés, az énekesnő és a sorozat producere is megköszönték egymásnak a lehetőséget és sok sikert kívántak a másiknak jövőbeli pályafutásukhoz, ugyanakkor nem zárták ki a folytatás lehetőségét. Minogue közelgő világkörüli turnéjával magyarázta, hogy nem lép fel többet a műsorban, de mint mondta, nincs ideje részt venni a produkcióban.

 • Negyed év után találták meg a brazil pap holttestét

  A héliummal töltött luftballonokkal utazó brazil pap földi maradványaként azonosítottak DNS-vizsgálat segítségével egy ismeretlen holttestet, amelyre az óceánban bukkantak Rio de Janeiro közelében.

  Adelir Antonio de Carli április 20-án emelkedett a magasba ezer luftballon segítségével Paranaguából. Akkor látták utoljára. A kikötõvárostól 750 kilométerre fekvõ Douradosba próbált repülni, de a szél a tervezett útvonalról az Atlanti-óceán fölé sodorta, és a start utáni nyolcadik órában megszakadt a kapcsolat földi segítõivel. Másnap már csak a vízen lebegõ színes luftballoncsokrot találták meg.

 • Álmában szeretkezik partnereivel egy angol lány

  Különleges betegségben szenved egy huszonhárom esztendõs angol lány, Haley Batty: álmában mászik rá partnereire, többször is képes hosszas aktusokat folytatni az éjszaka során, másnap azonban semmire sem emlékszik.

  A huszonhárom éves angol bárpincérnõ, Haley Batty életét egy különleges és ritka betegség keseríti meg: a fiatal lány szexszomniás, álmában hirtelen megkívánja a szexet és rámászik partnerére, akár többször is, ébredés után viszont nem emlékszik a történtekre.

 • Lenny Kravitz-nek a lánya a legfontosabb

  Lenny Kravitz-nek lánya és a szeretet a legfontosabb a világon. A sztár szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövõhöz

  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

  A tegnap este Pesten koncertezõ Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik elsõ, párizsi állomásán adott élõ, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az Early Morning Show számára.

 • Magától ment állatorvoshoz egy sebesült õz az Egyesült Államokban

  A kutyákhoz, macskákhoz, papagájokhoz szokott ohiói klinikán igencsak elcsodálkoztak már magán az õzön is, amely szokatlan vendég, ám azon még jobban, hogy egyedül érkezett, önszántából, ráadásul okkal, kezelésre szorulón.

  Az õz részérõl valószínûleg nem volt tudatos a dolog, egyszerûen berohant a klinikához tartozó állatkereskedésbe, annak éppen nyitott ajtaján.

 • Inkább szextelenség, mint telefonos ügynökösdi

  Az emberek zöme inkább lemondana a szexrõl egy hónapra, semmint egy hétig telefonos ügynök legyen - derült ki egy felmérésbõl, amely az Egyesült Államokban készült.

 • Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész

  Esküvõi ruhában fotózza a legidõsebb párokat egy kínai amatõr fényképész, esélyt adva nekik ezáltal egy friss esküvõi képre. Az egyik pár együttes életkora 204 év!

 • Demi Moore hasonmásával jár Bruce Willis

  Bruce Willis új barátnõje Emma Heming teljesmértékben hasonlít egykori házastársára Demi Moore-ra. A huszonkilenc éves divát egyáltalán nem zavarja a hasonlítgatás. Bruce és Emma hamarosan összeköltöznek.

  A fiatal szépség, aki fehérnemû modellként keresi kenyerét mindössze három évvel idõsebb a színész legidõsebb lányánál.

  Egy forgatáson találkozott Bruce a csodaszép Emma Heminggel és elsõ látásra beleszeretett. • Gyomorproblémákkal küzd a Barátok közt egykori színészpalántája

  Súlyos gyomorbetegséggel küzd Dósa Matyi. A Barátok közt egykori sztárját kórházi kezelésre küldték orvosai, ám õ nem hajlandó befeküdni a klinikára.

  "A gyomorsavam visszafolyt a nyelõcsövembe, ami miatt nyelési panaszokkal és szorító mellkasi fájdalmakkal küzdöttem.

  Ráadásul pár hónap leforgása alatt hiába ettem, jelentõs fogyáson vagyok túl: több mint hat kilót fogytam" - meséli a színészpalánta.

 • Abbahagyja a dohányzást Katherine Heigl

  Sokan azt gondolták, bizonyára azért szív ennyit, mert reklámszerzõdést írt alá egy dohánytermékeket forgalmazó cikkel, de tévedtek.

  Katherine ugyanis egyszerûen csak odavan a bagóért, a tüdeje pedig nagy valószínûséggel inkább fekete már, mint rózsaszín.

  T. R. Knight, aki munkatársa és jó barátja a színésznõnek, most azt állítja, hogy barátnõje le akar szokni.

 • Épülõ alagút omlott be Kínában

  Az Észak-Kínában történt balesetben hét építõmunkás életét vesztette, és hárman megsérültek. A sérülteket egy helyi kórházban ápolják, állapotuk stabil.

 • Top női és férfi hazugságok

  Top női és férfi hazugságokA férfiak hazugok. A legnagyobb hazugságokat a nemi szervük méretével kapcsolatban (általában túlzás révén) , a szerelmes szavaikkal ejtik el. A nők hazugok. Legfőképpen a kamuzás a szexualitás körül forog. Ha szeretnének szexelni, akkor rámenősen mindenre képesek, ha nem jó nekik az együttlét, akkor kislány-ded módon hivatkoznak menstruációra, fejfájásra, mindenre. Összefoglalva: a nők nagy hazugok, a férfiak óriási kamugépek. Most összeszedtünk néhány olyan top hazugságot, melyeket a friss kapcsolatok előtt / közben / után előszeretettel alkalmaznak / alkalmazunk :)

 • Susan Boyle a pápának énekelt

  A pápának már énekelt, legközelebb pedig Károly trónörökös hercegnek mutathatja meg, mit tud.