rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Helikopterrel ment bevásárolni két férfi Romániában

  A légi jármûvel az autóparkolóban landoltak, ami eléggé meghökkentette a vásárlóközönséget.

  "Mindenféle biztosítás nélkül szálltak le, ráadásul elég erõs szél volt, így könnyen nekimehetett volna a helikopter egy villanyvezetéknek vagy -dúcnak" - mondta egy szemtanú a román sajtónak.

 • Maradona is segítette Hugo Chávez kampányát

  Caracas - Diego Maradona is segítette Hugo Chávez venezuelai elnök népszavazási kampányát.

  A volt világklasszis labdarúgó, az argentin fociválogatott szövetségi kapitánya "Igen" szavazatra buzdító élénkpiros pólóban feszített szerdán a kampányrendezvény helyszínén, egy caracasi stadionban felállított színpadon. A show végén Chávez megölelte Maradonát az ujjongó tömeg elõtt, miközben piros léggömbök emelkedtek a levegõbe, és tûzijáték kezdõdött.

 • Nyolcnapos erekció miatt kórház

  Lima - Nyolc napon át tartó erekció juttatott kórházba egy gazdát Peruban.

 • Összeköltözött Charlie Sheen és Georgia Jones

  Charlie Sheen tavaly október óta együtt van Georgia Jones pornószínésznõvel, akit nemrég magához költöztetett Los Angeles-i luxusvillájába.

 • Az oroszok a világ legkellemetlenebb turistái!

  Maguk mögé utasították a németeket az oroszok a világ legkellemetlenebb turistáinak népszerûtlenségi toplistáján.

  A brit Real Holiday Reports honlap felmérésében ezer, az idén nyáron külföldön – Spanyolországban, Franciaországban, Cipruson, Máltán, Olaszországban, Törökországban, Görögországban és Portugáliában – vakációzott brittel rangsoroltatták nációk szerint a turistákat.

 • Internetes térképen bukott le a hûtlen férfi

  Egy orosz lány öt év után hagyta ott barátját, miután az orosz Yandex Maps egyik fotóján meglátta szeretõjével.

 • Lóval közösült egy nyugdíjas

  Bilincsben vitték el egy felthami legelõrõl azt a nyugdíjas bácsit, akit annyira megihletett egy ló szépsége, hogy nem csak megkívánta, de magáévá is tette a délceg paripát. A baj csak az volt, hogy a röpke légyottot egy forgalmas út melletti mezõn ejtette meg, és egy arra járó motoros, elsõ döbbenetében fel is jelentette a pajzán nagypapát. • Kislányt vár Ördög Nóra

  Babaváró buliján jelentette be Ördög Nóra, hogy kislányuk lesz. A csinos mûsorvezetõ azt is elárulta: rendkívül izgatottan várták párjával, Nánási Pál fotóssal, hogy kiderüljön a pici neme.

 • Haldoklóé a 7,5 milliárd

  7,5 milliárd forintnyi lottónyereménnyel sem oldódhat meg Steve Smith (58) élete. Még minden idõk hatodik legnagyobb értékû jackpotja sem mentheti meg az életét, ami halálos betegsége miatt bármelyik percben véget érhet. Lehet, hogy a szerencsés nyertes pénzét már csak gyermekei költhetik el?

 • Horváth Éva bokszolni tanul Miló Vikitõl

  Profi tanárt választott magának Horváth Éva, amikor elhatározta, hogy bokszedzéseket vesz. A modell a profi ökölvívó világbajnok Miló Viktóriától vesz leckéket, de mint mondja: nem tervezi, hogy kesztyûre cseréli a mikrofont.

  "Viki többször volt vendégem a Cool televízióban, ahol mindig mutatott egy-egy gyakorlatot. Megtetszett nekem ez a sportág, fõleg, amikor az edzõm megmondta, hogy kiváló zsírégetõ. Egyelõre fõleg kesztyûzünk. Késõbb szeretnék komolyabb ütéseket is megtanulni, hogy ha kell, meg tudjam védeni magam" -mesélte a modell

 • Sms rekord Németországban!

  Minden korábbinál több rövid szöveges üzenetet küldtek tavaly Németországban. A mobilszolgáltatók összesen 29,1 milliárd, vagyis másodpercenként 923 SMS-t továbbítottak 2008-ban.

  A forgalom tavaly 15 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi rekordot, az 1999-es 3,6 milliárdhoz képest pedig csaknem a tízszeresére növekedett.

 • Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjegyen egy hajléktalan férfi

  Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjeggyel egy hajléktalan férfi az Egyesült Államokban, de továbbra is sátrazni akar, ugyanakkor nem feledkezik meg sorstárs ismerõseirõl: legalább nyolcuknak ad 100 dollárt - hozzávetõleg 22 800 forintot.

 • Részegen ment az anyai alkalmasságvizsgájára egy nõ az Egyesült Államokban!

  13 sört ivott meg anyai alkalmasságvizsgája elõtt egy nõ az Egyesült Államokban. Nem is kapta vissza három gyermeke felügyeleti jogát.

  A gyerekek 7 év alattiak, anyjuk nem nézi jó szemmel, hogy volt férje nevelõanyja neveli õket, ezért szerette volna visszakapni a felügyeleti jogot.

 • Justin Bieber nem olvassa a neki szóló negatív kritikákat

  Justin Bieber nem hajlandó elolvasni a legnagyobb videómegosztó oldalon található hozzászólásokat, mivel azoktól csak borzalmasan érzi magát.

 • Britney Spears megkezdte öt éve elsõ turnéját

  New Orleans - Öt éve elsõ turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban. Az utóbbi idõben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnõ a helyi Arénában csaknem telt ház elõtt lépett színpadra kedd este.

 • McDonald’s-ban füvet is lehet kapni?!

  Amerikában az egyik McDonald’s dolgozója teljesen újraértelmezte a Happy Meal kifejezést.

  A 27 éves úriember - akit egyébként Donaldnak hívnak - füvet árult a drive through-n keresztül. A kis móka valószínûleg igencsak fellendítette az étterem forgalmát, ám a pasit lekapcsolták, így most a kábítószer terjesztésének igen csúnya vádjával kerül a kispadra.

 • Pete Dohertynek koncert közben szakadt ki a nadrágja a hátsóján

  Nemcsak a nõi sztárok kiváltsága a villantás, férfiakkal is megeshet egy rossz mozdulat, így Pete Doherty is csatlakozott az intim testrészeiket mutogató sztárokhoz, skóciai koncertjén ugyanis szétrepedt a gatyája.

  Pete Dohertynek szégyenteljes pillanatokat kellett átélnie legutóbbi koncertjén. A Loch Lomond Fesztiválon a koncert kellõs közepén a Babyshambles frontembere annyira szenvedélyesen belelendült a gitározásba, hogy lelkes gitárjátéka közben szeszétrepedt a gatyája, és kivillant a meztelen hátsó része.

 • Fokhagymacsempészet

  Fokhagymacsempészet miatt vettek õrizetbe Norvégiában egy kamionsofõrt. A férfi 28 tonnányit próbált volna bejuttatni az Európai Unió területére olcsó, kínai fokhagymából. Svédország volt úti célja.

 • Testdublõre van Britney-nek és Aguilera-nak!

  Egy húszéves, Rachel Carr nevû brit lány a testdublõre több világsztárnak, köztük Britney Spears-nek és Kylie Minogue-nak is.

  A tökéletes alakú szépség mindeddig titkolta, hogy õ szerepel Britney és Christina Aguilera klipjeiben és reklámjaiban is, hiszen míg Britney-nek melleit, addig Kylie-nak a fenekét, Christinának pedig a hasát adta "kölcsön" egy-két videóhoz.

  A fiatal szépség nem egyszer a sztárok ruhapróbáira is elment, olyannyira egyformák a méreteik.

 • Meztelenül járkált az autók között

  Alaposan meglepte a rendõröket is az a látvány Bukarestben, amely a 620-as autóbusz nyomvonalán fogadta õket. Egy férfi pucérra vetkõzve tündérkedett a sûrû forgalomban, és tartóztatta fel az autókat.

 • Állatkínzó sörivók

  A BrewDog minden valószínûséggel a világ egyik legerõsebb és legdrágább sör márkája, amelynek ismertségéhez nagyban hozzájárult az új csomagolás, amelyet a napokban mutattak be.

 • Becsületbõl ötös! Leadta a rendõrségen a talált 16 ezer eurót!

  Akár becsületrenddel is kitüntethetnék azt az állástalan német építõmunkást, aki 16 ezer eurót - csaknem 4 millió forintot - és aranyékszereket talált egy út mellett, ám nem tartotta meg, hanem leadta a rendõrségen.

 • Veszteséges a Playboy, ezért Hefner nem rendez több bulit

  Hugh Hefner úgy döntött többé nem rendez óriási partikat a legendás Playboy villában, mivel cége a Playboy Enterprices Inc. kiadóvállalat az elsõ negyedévrõl 3,1 millió dollár veszteséget jelentett, és éppen azon dolgoznak, hogy csökkentsék kiadásaikat.

  Egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint a Halloween parti lesz az utolsó, amelyet Hugh Hefner megrendez, írja a FemaleFirst. A Playboy villa bulijai számos hírességet vonz, legutóbb a Szentivánéji Álom elnevezésû partin –melyen a fehérnemûs viselet a kötelezõ - felbukkant Paris Hilton, átlátszó rózsaszín babydollban.

 • Kóser a szex az ellenséggel, ha az a hazát szolgálja

  Áldását adta egy rabbi az izraeli titkosszolgálat ügynökeinek az ellenséggel folytatott szexuális együttléteire.

 • A Harry Potter sztárja korházban

  Daniel Radcliffe súlyos gyomorbántalmakra panaszkodott, orvosa tanácsára inkább berobogott a kórházba.

 • Összecserélték a zászlókat a zsebnaptárban

  Néhány kellemetlen hiba csúszott abba a zsebnaptárba, amelyet a prágai kormány készíttetett abból az alkalomból, hogy Csehország január elsején átvette az Európai Unió soros elnöki tisztségét.

  A díszes kiskönyv készítõinek ugyanis sikerült összekeverniük a lett, a litván és az osztrák zászlót. A nem olcsó zsebnaptárak így végül is raktáron maradtak.

 • Harminc éve elveszettnek hitt fiát találta meg egy amerikai anyuka a Myspace segítségével

  Harminc éve elveszettnek hitt fiát találta meg egy amerikai anyuka a Myspace segítségével. A fiú rosszul írta be a saját nevét egy keresõoldalon és a találati listán rátalált anyja Myspace profiljára.

  Harminckét évvel ezelött adta örökbe a gyerekét Terry Fuller utahi anyuka, anyagi nehézségek miatt és azért mert azt szerette volna, ha a fiú egy szeretõ családban nevelkedik. A fiatalkori döntését azóta megbánta, és létrehozott egy Myspace profilt, melynek segítségével az örökbeadott fiúra próbált rátalálni.

 • Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás!

  Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás! Guy Ritchie édesanyja kitalációnak minõsítette a fia házasságának megromlásáról szóló pletykákat.

  “Ez egy nagy hülyeség. Guy nagyon mérges lenne, ha tudná, hogy nyilatkozom, de most már nem tudom szó nélkül hagyni ezeket a híreszteléseket, amelyek feldühítenek engem és fájdalmasan beavatkoznak Guy és Madonna magánéletébe” – mondta az anya
  Madonna anyósa szerint, mint minden házasságban, az övékben is vannak nehezebb periódusok, de fia és felesége kitartanak egymás mellett.

 • Megszületett a Jóban Rosszban Fehér Rolandjának első gyermeke

  A Fehér Rolandot alakító Seres Dánielnek és párjának megszületett első gyermeke.

 • Gebe lett a szexi manöken

  Alessandra Ambrosio a világ egyik legszebb és legfizetettebb szupermodellje, ám legutóbbi fotózásán kifejezetten gebének tûnt.