rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A plegykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell!

  Úgy tûnik, négy év után ismét egymásra talált a szexi színésznõ és az ír machó.

  A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell.

  A szexi latin dívát és az ír származású machót csókolózáson kapták a Golden Globe-on - tudta meg az amerikai Star magazin.

  A két hírességet 2004-ben már összehozták egyszer, amikor az Ask The Dust címû mozi szerelmes jeleneteit forgatták együtt.

 • Mariah Carey hajadonná vált

  Mariah és Nick házassága két hónapig tartott. A OK magazin szerint Mariah Carey és Nick Cannon már külön is költöztek. Egy "családhoz közel álló" ismerõs szerint Carey stílusa egész egyszerûen elviselhetetlen. A legutóbbi klipforgatáson férjével például úgy viselkedett, mint ha a szolgája lenne.

  - Úgy gondolta, Nick csak arra való, hogy ugráljon körülötte, úgy viselkedett vele, mint egy díva a szolgájával - mondta a bennfentes. Cannon, aki színészként és rapperként is megállja a helyét, nem bírta elviselni, hogy Mariah Carey már a karrierjébe is bele akart szólni. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.

 • Robert Pattinson belga csokoládéból

  Belga csokoládéból formázta meg Robert Pattinson színész életnagyságú mellszobrát egy élelmiszerszobrász.

 • Vöröshajúak találkoznak Hollandiában

  Hága - Vöröshajúak napját hirdették meg Hollandiában szeptember 7-re.

  A "Redheadday" nevû rendezvénye 2500 rõthajú férfit és nõt várnak a világ 15 országából. Az érintetteken kívül ott lesz 7500 barátjuk, illetve rajongójuk is.

 • 9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapéban

  9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapébanHárom átlagos amerikai egyetemista közös bérleményükbe vásárolt egy használt kanapét. Otthon valahogy kényelmetlennek találtál, ezért szétszedték… Nagy meglepetésükre több borítékot is találtak, összesen 40 ezer dollárra (kb. 9 millió forint) bukkantak. Már a pénzt kezdték felosztani, amikor is inkább úgy döntöttek, megkeresik a heverő egykori gazdáját. Kutatásuk végén egy 91 éves hölgyre bukkantak, aki már el is feledkezett, hova is tette spórolt pénzét, de csípőműtétje miatt nagy szüksége lett volna rá.

 • Snoop Dog két évig nem léphet Norvégia területére

  Snoop Dogg amerikai rapper két évig nem léphet Norvégia területére.

 • Videójáték készül a pop királyáról, Michael Jacksonról!

  Az 1990-ben készült Moonwalker után egy újabb videojáték készül a nemrég elhunyt Michael Jacksonról.

  Az MJ Productions szoftverét állítólag már több hónapja fejlesztik. A Michael Jackson' Mooowalker a '90-es években a Sega Genesis egyik legismertebb játéka volt, azonban most úgy tûnik, a híres popsztár poszthumusz formában is visszatér a videojátékok világába.

 • Bottal támadt Salgótarján belvárosában a hírlapárusra egy férfi

  Bottal támadt Salgótarján belvárosában a hírlapárusra az a férfi tegnap délután, akit negyedórán belül elfogtak.

  A 35 éves támadó hátulról átfogta a pavilonban egyedül tartózkodó alkalmazott nyakát, és a bevételt követelve a fiatal nõ állát vágta meg egy húsz centiméter hosszú bottal.

 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

 • Saját kutyája tépte szét a nénit

  Súlyos szerencsétlenség történt a napokban a munkácsi járási Ódávidházán. Egy gazda vérben fekve találta udvarán édesanyját. Az idõs asszonyt a ház doberman fajtájú kutyája támadta meg.

 • Tom Cruise után neje is továbblépett

  Tom Cruise után, volt neje is továbblépett, és egy ismeretlen, jóvágású férfival látták romantikázni.

 • Kifüstölte magát

  Biloxi (Missouri állam) - Méhek helyett magát füstölte ki egy férfi az Egyesült Államokban: porig égette bérelt házát a melléképülettel együtt.

  A 26 éves illetõ a fészerben benzinbe áztatott néhány törölközõt a méhek kifüstöléséhez, ám alighogy kilépett, lángokba borult a melléképület, a tûz pedig hamarosan átterjedt a lakóházra is. Annyi ideje maradt csak, hogy kimentse párját és egyéves lánykájukat.

 • Balogh Edina bepánikolt!

  A Barátok közt Kingájával sok rajongója szeretne randizni, ám õ már foglalt - olyannyira, hogy a legelsõ közös nyaralásra is sor került. Néhány héttel ezelõtt célba vették Mallorcát!

  "Madarat lehetett fogatni velem, az indulás elõtt egy héttel mégis le akartam mondani az utat, mert rám tört a pánik.

  Alex teljesen ledöbbent, és igyekezett eloszlatni a félelmeimet, amelyek úgy elhatalmasodtak rajtam, hogy szó szerint naponta voltak rosszulléteim."

 • Két régi barátnõrõl kiderült, hogy testvérek

  London - Harmincévnyi barátság után derült ki két barátnõrõl, hogy testvérek, méghozzá édestestvérek.

  Még csecsemõ korukban örökbe adták õket, és csak bakfisként találkoztak ismét: ugyanabban az áruházban dolgoztak. Nagyon összebarátkoztak, de aztán a sors külön utakra terelte õket. Csak nemrégiben látták újra egymást, 44 és 45 évesen, annak köszönhetõen, hogy nõvérük - aki 46 esztendõs - családfáját kezdte kutatni. Igencsak meglepõdtek a régi "testvéri" barátnõk, amikor szembesültek testvériségükkel.

 • Sylvester Stallone rendõrök elõl menekült

  Az amerikai színész közlekedési kihágást követett el, ezért rendõrök üldözték Beverly Hillsben.

 • Cheryl Cole véget vetett a pletykának: nem jegyezték el és nem készül házasodni

  Cheryl Cole véget vetett a pletykáknak, melyek szerint barátja, Tre Holloway arra készül, hogy megkérje a kezét.

 • Michelle Obama váratlan látogatást tett Haitin

  Michelle Obama váratlanul a földrengés sújtotta Haitira látogatott. Az amerikai first lady Jill Biden, az alelnök feleségének társaságában helikopterrõl szemlélte meg a súlyos károkat szenvedett fõvárost, Port-au-Prince-t, ahol még mindig földönfutóvá vált emberek százezrei élnek fedél nélkül, nyomorúságos körülmények között.

 • Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnő

  Valódi könnyeket hullatott a klipforgatáson az énekesnőMiley Cyrus elárulta, legutóbbi klipjében, a Wrecking Ballban hullatott könnyei igaziak voltak. Az énekesnő elárulta, kiskutyája nem sokkal a klipforgatás előtt halt meg, így nem volt nehéz valódi érzelmeket produkálnia. „Igazi volt. A kutyám nemrég pusztult el.” Miley nemrég azzal botránkoztatta meg a világot, hogy Robin Thicke-vel való fellépésén a koreográfia többeknél kiverte a biztosítékot. „Nem érdekelnek a negatív reakciók, mert nem először fordult elő ilyen a poptörténelemben. Madonna és Britney is megcsinálta, szinte minden VMA során valaki történelmet csinál.

 • Az egyiptomi bíróság betiltotta a szexoldalakat!

  Egy egyiptomi bíróság úgy döntött kedden, hogy a kormánynak be kell tiltania a pornográf internetes oldalakat.

  "A bíróság kimondta, hogy a (tájékoztatási) minisztériumnak blokkolnia kell azokat a honlapokat, amelyek sértik a vallásunkat, a tisztességünket és az erkölcsünket" - mondta Nizar Gorab ügyvéd.

 • Különleges elvonón a botrányos sorozatsztár

  Nem hagyományos elvonón van Charlie Sheen, aki megkezdte a leszoktató kúrát a drogokról és az alkoholról. Ahelyett, hogy intézetbe vonult volna, inkább egy szakértõ csapatot toborzott maga köré, akik segítenek majd neki megszabadulni káros szenvedélyeitõl.

 • Paris Hilton félmeztelenül pózol

  Paris Hilton a halhatatlan, aki már bizonyította énektudását és sikeresen átvészelt egy szexvideó botrányt is, végre újra azt teszi amihez a kritikusok szerint igazán ért.

  Hilton kisasszony visszafogott pózokban és testét takargatva állt modellt az orosz CQ magazinnak.

  A Hollywood-i sztárok eközben sorra támadják õt, volt olyan, aki úgy nyilatkozott róla, hogy "a siker nem összetéveszthetõ a tehetséggel".

 • Rekorddugó Brazíliában!

  Kétszázkilencvenhárom kilométer hosszú dugó alakult ki szerda estére Brazíliában, Sao Paulóban. A heves esõzések, az esti csúcsforgalom, valamint az ünnepek miatt korábban kezdõdött hétvégi kirajzás okozta a mega gépkocsiáradatot.

  Az este hétkor órakor észlelt 296 kilométeres sor szinte megfelel a Bécs-Prága közötti útvonal hosszúságának.

 • Tragédia! Az Oscar-díjas színésznõ családját lemészárolták!

  Gyilkosság áldozata lett Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznõ és énekesnõ anyja és fivére - jelentette pénteken az amerikai tömegtájékoztatás.

  Az afroamerikai mûvész 57 éves anyját és 29 éves bátyját chicagói házukban találták meg holtan, golyókkal a testükben.

  Egy hétéves fiú - valószínûleg az énekesnõ unokaöccse - eltûnt; a feltételezés szerint elrabolták.

  A rendõrségnek van egy gyanúsítottja.

 • Házaspár kettõs telitalálata a lottón

  Barnevald - Két telitalálatot ért el lottón egy házaspár egymástól lényegében függetlenül az Egyesült Államokban: a férj és a feleség külön játszottak.

  Ugyanakkor mindketten a férj szisztémájával. Nyereményük fejenként 50-50 millió forintnyi dollár. A férj könyvelõ és a matematikai feladványok rajongója.

 • Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját

  Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját a hétvégén az amerikai Cincinattiben (Ohio állam). Alysa Stanton azt mondta, büszke arra, hogy személye a judaizmus növekvõ sokszínûségét képviseli.

  A hír vegyes reakciót váltott ki az amerikai zsidóság körében.

 • Hihetetlen hobbija van: a borkóstoló kutya

  A hétéves Louisa Bella, aki "civilben" egy kutya, új munkát kapott: profi borkóstoló Ausztráliában.

 • Nemi szerveiknél voltak összenõve az ikrek

  Egyiptomi orvosok sikeresen szétválasztottak egy sziámi ikerpárt. A nyolc hónapos fiúgyerekek gerincüknél és nemi szerveiknél voltak összenõve. A kisfiúknak egy péniszük és három heréjük volt.

 • Box az idõsekotthonában

  A boksz a mániája egy 95 és egy 98 éves néninek egy brit idõsekotthonában.

  Hobbiazonosságuk ellenére nem egymást öklözik, hanem csupán virtuálisan bokszolnak a Nintendo Wii számítógépes játéknak köszönhetõen. Nem csak ücsörgésbõl és ujjizmosító gombnyomogatásokból áll azonban a sport: hadonászni kell a karokkal a virtuális ellenfél elleni küzdelemben. (A számítógép érzékeli a kezekre erõsített jeladókat, így a hús-vér játékos valódi mozgását.)

 • P. Diddynek egy idõben született gyermeke barátnõjétõl és szeretõjétõl

  Múlt héten, P. Diddy, polgári nevén Sean Combs divatbemutatóján az igazán szemfüles fotósoknak lehetõségük volt rá, hogy lencsevégre a rapsztár eddig sosem látott kislányát, a most 27 hónapos Chance-t.

  A csöppségrõl eddig soha nem jelentek meg fotók, sõt, ami azt illeti, P. Diddy múlt év októberéig nem is ismerte el, hogy Chance az õ gyermeke. A kislány ugyanis akkor fogannt egy ismeretlen nõtõl, amikor a rapper még együtt volt élettársával, Kim Porterrel, akitõl három gyermeke született, a fiatalabbak, az ikrek három hónappal fiatalabbak a kis Chance-nél.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".