rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az orvosok nem tudják, hogy milyen nemû a csecsemõ

  Az orvosok egyelõre nem tudták megállapítani annak az újszülöttnek a nemét, aki a múlt kedden látta meg a napvilágot egy azerbajdzsáni falucskában. A 3600 grammal született, 50 cm-es csöppség minden más tekintetben egészséges, és nagy étvággyal fogyasztja az anyatejet.

 • Jó üzlet macsó papának lenni

  A Gesztesi Károly (44), Bochkor Gábor (43) és Árpa Attila (36) élményei nyomán született könyv ugyanis karácsonyig az eladási listák élére került.

  Az óriási sikerre való tekintettel Árpa Attila máris a folytatáson gondolkodik. – Abszolút elégedettek vagyunk, hiszen a Macsópapák a top tízben szerepel. Talán nem tûnök szerénytelennek, ha azt mondom, némileg azért kézenfekvõ volt, hogy nem lesz bukta – mesélte a Blikknek Árpa Attila, aki a bevételbõl nem lánya, Amina hozományát gazdagítja, hanem a folytatást tervezi.

 • Egyetemi tananyag lett Miley Cyrus

  Egyetemi tananyag lett Miley CyrusA mostanában merész ruháiról, őrült viselkedéséről és szinte már ikonikus nyelvnyújtogatásáról elhíresült énekesnő már nyári kurzusként is felvehető az egyik amerikai egyetemen. Az egyetem gondolt egy nagyot és a tananyagába illesztette fakultatív tantárgyként Miley Cyrust. A hivatalosan Miley Cyrus: Faj, Osztály, Nem, Média névre keresztelt képzést egyébként Carolyn Chernoff szociológus-professzor tartja a New York közeli egyetemen, ahol egyébként elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha ilyen és hasonló kurzusokon szeretnénk részt venni.

 • Kislánya született Gombos Edinának

  Megszületett Gombos Edina kislánya. A TV2 Aktívjának mûsorvezetõje egy majdnem négy kilós, egészséges babának adott életet szerda éjjel. A pici a Miranda nevet kapta.

  "Csoda - tegnap óta tudom, mit jelent ez igazán. Este tízkor született meg a mi kislányunk. Miranda 3.6 kiló, és gyönyörû! Edina és Alberto" - ezzel az sms-sel tudatta a világgal szombat éjjel Edina boldogságát.

  A mûsorvezetõ áprilisban hozta nyilvánosságra, hogy kubai származású férjével, Albertóval gyermeket várnak.

 • Kirabolták Havas Henriket

  Komoly bosszúság érte Havas Henriket, amikor a TV2 stúdiójában táskájából elemelték nagy értékû mobiltelefonját, amelyben a több száz fontos telefonszámon kívül a Tanár úr értékes családi felvételeket is õrzött.

 • Meztelen látogatók a múzeumban

  Meztelen látogatóknak tartottak tárlatvezetést hétfõ este egy bécsi férfiakt-kiállításon.

 • 15 hónapra rács mögé kerül Boy George

  Biztos sok barátja lesz majd?!

  15 hónap letöltendõ börtönre ítélte pénteken egy londoni bíró Boy George-ot, a 80-as évek sikerzenekara, a Culture Club énekesét. George O'Dowd-ot, mert ez az eredeti neve, az esküdtek decemberben találták bûnösnek, de a bíró csak most mondta ki az ítéletet.

  A 47 éves énekest személyes szabadságtól megfosztás és testi sértés címén ítélték el.

 • Egymillió dolláros cipõkollekció miatt perel a férj

  Tulajdonrészt szeretne volt felesége egymillió dollárt (230 millió forintot) érõ cipõkollekciójából egy Wall Street-i üzletember, aki bírósági keresetében arra hivatkozott, hogy válása idején nem tudott a nagy értékû gyûjteményrõl.

 • Élet a halál után

  Bangkok - Egy thaiföldi buddhista templomban az erre vállalkozók meghalhatnak, majd újraszületve szerencsésebb életet élhetnek.

  Szithipon meghalt a szeretett lányért - habár mindössze néhány percre.

  A húszéves fiatalember a Bangkok környéki Wat Promanni buddhista templomban "spirituális halált" halt, majd megtisztult karmával feltámadt annak reményében, hogy odaadó szerelme ezután biztosan viszonzásra talál.

 • Egerészõ brit honatyák

  Egerészni kényszerültek brit honatyák, mármint dönteni arról, hogy kellenek-e macskák a parlamentbe, hogy összefogdossák a betelepült egereket.

 • Százéves indiai egyetemista

  Meglepõ bejelentéssel ünnepelte századik születésnapját az indiai Bólarám Dász: ismét egyetemre fog járni, hogy doktori címet szerezzen.

 • 99 éves korában elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök

  Péntekre virradóra 99 éves korában Karlsruhéban elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök. A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja többek között a tiszalöki vízlépcsõ tervezésének és kivitelezésének mûszaki vezetõje, a Viziterv igazgatója, a dunai erõmûrendszer elõmunkálatainak vezetõje volt. Nevéhez fûzõdik az egykor jelképessé vált bõs-nagymarosi gát; az õ elképzelésein alapult az a megállapodás, amelyet Magyarország és Csehszlovákia 1977-ben kötött a dunai vízlépcsõrõl.

 • Naomi Campbellnek (újra) orosz barátja van?

  Moszkva - Naomi Campbell topmodellnek a hírek szerint újra orosz barátja van Vlagyiszlav Doronyin, a Capital Group építõipari holding tulajdonosának személyében.

  A párt legutóbb a Nelson Mandela 90. születésnapján Londonban rendezett ünnepi koncerten kapták lencsevégre a fotósok, de elõzõleg már készültek róluk képek Capri szigetén is, ahol együtt nyaraltak.

 • Már Magyarországon is lehet pénzért alibit venni

  A Magyar Hírlap szerint már Magyarországon is mûködik olyan ügynökség, amely pénzért alibit biztosít annak, akinek erre szüksége van.

  A lapnak név nélkül nyilatkozó vállalkozó hangsúlyozta: bûncselekményhez nem nyújt segítséget, de minden más esetre több típusú alibit is tud biztosítani. Példaként említette, hogy az adott idõben érkezõ, sürgõs munkára szólító telefonhívásért négyezer, a tárgyalással elöltött estéért hatezer, az egész napra szóló esküvõi meghívóért tízezer, a vidéki munkaért pedig 15 ezer forintot kér.

 • Ritkábban küldik vissza a britek az interneten vásárolt termékeket

  A brit vásárlók ritkábban küldik vissza az interneten vásárolt termékeket, mint azokat, amelyeket személyesen az üzletekben választottak ki - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Déli sírban feküdt az északi katona

  Az "ellenség" sírjában feküdt egy polgárháborús katona csaknem 90 éven át az Egyesült Államokban, de leszármazottai immár korrigálták a tévedést.

 • Megelégelték a cigarettaszüneteket a német munkáltatók

  Betelt a pohár a német munkaadóknál: nem akarják, hogy a dolgozók munkaidõben rágyújthassanak, mert az plusz költséget jelent - adta hírül pénteken a Bild címû német napilap hírportálja.

 • Eljegyezték Britney Spears húgát

  Eljegyezték Jamie Lynn Spears-t, a világhírû énekesnõ, Britney Spears húgát.

 • Elvesztette a nukleáris kódokat az elnök

  Bill Clinton volt amerikai államfõ hivatali ideje alatt több hónapra elveszítette azt a kártyát, amellyel az atomtámadás indításához szükséges kódokat tartalmazó elnöki bõrönd kinyitható.

 • Auradetektor kifejlesztését pénzelte a cseh állam

  Auradetektor kifejlesztését pénzelte a cseh állam, de "jogosan": a rendõrség megszüntette a vizsgálatot az ügyben.

 • Lenny Kravitz-nek a lánya a legfontosabb

  Lenny Kravitz-nek lánya és a szeretet a legfontosabb a világon. A sztár szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövõhöz

  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

  A tegnap este Pesten koncertezõ Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik elsõ, párizsi állomásán adott élõ, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az Early Morning Show számára.

 • Húsért cserélnek szexet a csimpánzok

  Washington - A nõk vélhetõen megsértõdnének azon, amit a nõstény csimpánzok természetesnek tartanak: húsért cserébe szexet vár a hím, amint arról német kutatók beszámoltak kedden.

 • Fabiciklis rekordkísérlet

  Fabiciklivel próbál újabb rekordot dönteni, pontosabban "alapítani" egy brit férfi: egy teljes órán át akar kerekezni.

 • Mick Jagger a rocktörténelem legfiatalabb dédnagypapája

  Mick Jagger a rocktörténelem legfiatalabb dédnagypapájaElső gyermekével várandós Mick Jagger 21 éves unokája, Assisi. Ezzel Mick Jagger lesz a rocklegendák legfiatalabb dédpapája. A Jagger famíliában generációról-generációra egyre hamarabb esnek teherbe a nők. Mick Jagger első felesége, Bianca huszonhat évesen adott életet lányuknak, Jade-nek, aki huszonkettő volt, amikor megszületett Assisi. Aki most húsz esztendősen néz anyai örömök elé. Ami azt jelenti, hogy a Rolling Stones legendás énekese dédnagypapa lesz, ami hetvenévesen elég korai. Jagger még azt is szeretné megérni, hogy dédunokája ükapává teszi.

 • A Balaton-felvidéken ürgéket telepítettek át!

  A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság területén 352 ürgét fogtak be és telepítettek a napokban más helyszínre a fennmaradásuk és szaporodásuk érdekében.

  Az akcióra azért volt szükség, mert az igazgatóság mûködési területén él a hazai ürgeállomány egyik meghatározó része, amelynek megóvása fontos feladat.

 • Kalóztömegrekord

  Rekordot döntöttek kalózok Nagy-Britanniában: 1722-en gyûltek össze. Ilyen sok kalóz még sohasem volt egyszerre együtt a világon.

 • Négy tonna csokit evett meg eddig!

  Négy tonna csokit evett meg eddig élete során egy brit hölgy, igaz, volt rá ideje: immár 100 éves.

  A néni heti adagja jelenleg 30 rúd tejcsoki. Peggy Griffithsnek hívják, Abbotshamben él. Becslés szerint 70 ezer Cadbury szeletet kebelezett be élete során.

 • Brooklynszagú kölni?

  Brooklynszagú - vagy -illatú - kölnit hozott forgalomba egy amerikai cég.

  New York második legnagyobb városrészének leginkább grapefruitillata van - legalábbis parfümjének. Készítõi emellett hozzáadtak némi ciprus-, cédrusaromát és bõrszagot. Egy üveg Brooklyn ára 220 dollár, azaz több mint 40 ezer forint. Bronxparfümrõl még nincs szó, se Harlemkölnirõl.

 • Revolverrel lõtte szét az újját egy szemölcs miatt

  Sean Murphy nem kedveli a szemölcsöket. Amikor szembesült vele, hogy az ujján efféle undokság üti fel a fejét, az összes elképzelhetõ eszközt bevetette – ám mindhiába. Ekkor úgy döntött radikális megoldást választ.

 • Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányát

  Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányátKislánya születése óta igyekszik példás családapaként élni Kanye West, és bár a lesifotósokkal azóta sem sikerült kibékülnie, gyermeke mindig kihozza az érzékeny oldalát. A rapper annyira oda van a kis Northért, hogy a kislányt még készülő új albuma stúdiómunkálataira is magával viszi. West amúgy nagyon ritkán mosolyog a fotóin, ám a gyémántfülbevalót viselő kicsi őt is jobb kedvre deríti. Nem véletlen, hogy a házaspár barátai körében már felröppent a hír, hogy Kim Kardashian boldogan szülne még egyszer Westnek, mivel úgy gondolja, tökéletes családot alkotnak.

loading...