rss
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Voksán Virág félti a melleit

  Voksán Virág nem titkolja, aggódik amiatt, hogy implantátumai megsérülhetnek az afrikai kalandtúrán.

  A playmate Frei Tamással és csapatával hamarosan Afrikába utazik egy forgatásra, s mint elárulta, fél attól, hogy szilikonmelleinek baja eshet a túra során. Virág ki is kérte plasztikai sebészének véleményét, mit szabad csinálnia.

  "A melleim 550 köbcentisek, ami már veszélyes bizonyos körülmények között. Például ha hason kell valamilyen feladatot csinálni, és nem támaszkodhatok a kezemmel, ott sérülhet a cicim."

 • Pápás óvszert osztogatnak Pünkösdkor

  Egy diplomáciai botrány ihlette azt az óvszert, amibõl kétezer darabot tosztogatnak szét Hollandiában.

 • Eva Mendes nem akar anya lenni

  A 34 éves színésznõ – aki nem rég vallotta be, az év elején õ is részt vett egy rehabilitációs kezelésen – elárulta, hogy még nem szeretne családot alapítani mostani barátjával, a perui származású filmproducerrel, George Gargurevich-csel. - írja a Femalefirst.

  „Soha nem álmodoztam arról, hogy egyszer anya leszek.

  Ahhoz igazán elkötelezettnek kell lenned és teljesen meg kell változtatnod az életstílusodat.”

 • Gyermeke született Létay Dórának

  Kislánya született a Jóban Rosszban egykori Pongrácz Rékáját alakító színésznõnek, Létay Dórának.

 • Kifüstölte magát

  Biloxi (Missouri állam) - Méhek helyett magát füstölte ki egy férfi az Egyesült Államokban: porig égette bérelt házát a melléképülettel együtt.

  A 26 éves illetõ a fészerben benzinbe áztatott néhány törölközõt a méhek kifüstöléséhez, ám alighogy kilépett, lángokba borult a melléképület, a tûz pedig hamarosan átterjedt a lakóházra is. Annyi ideje maradt csak, hogy kimentse párját és egyéves lánykájukat.

 • 2292 kilométert gyalogolt egy nyugdíjas házaspár

  Mike és Janet Higgins szívesen túrázik, fõleg mióta lépésszámlálót kaptak a lányuktól.

 • Nagy a bûz Bob Dylan körül

  Los Angeles - Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bûzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.

  Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdõdött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésû birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

 • Kórházat neveztek el Brad Pitt édesanyjáról!

  Brad Pitt és testvérei egymillió dollárral járultak hozzá egy új gyermekrákközpont megnyitásának költségeihez.

  Pitt és testvéreinek családjai, Doug és Lisa Pitt, Rob és Julie Neal adták össze a pénzt a Missouriban található springfieldi St. John's kórház javára.

 • Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedvese

  Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedveseAz X-Faktor egykori mentora Mauin, a tengerparton mondta ki a boldogító igent. Malek Miklós hat év után feleségül vette lengyel kedvesét, Kasiát. Az egykori mentor tavaly kérte meg a barátnője kezét, nemrég pedig paradicsomi körülmények között a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin örök hűséget fogadott. Kasia ötlete volt, hogy ezen a helyen tartsák meg az esküvőt, a szigeten még működő vulkán is található. Miklósnak sem volt kifogása az esküvő helyszíne ellen, ugyanis neki is ez az egyik kedvenc helye.

 • Rihanna tanúskodni fog a bíróságon Chris Brown ellen!

  Rihanna tanúskodni fog a bíróságon volt párja, Chris Brown ellen – jelentette be az énekesnõ ügyvédje. Brownt azzal vádolják, hogy megverte és fojtogatta Rihannát, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.

 • Különös tetoválásra készül Paris Jackson

  Michael Jackson tinédzser lánya, Paris azt tervezi, hogy néhai édesapja emléke előtt tisztelegve egy speciális tetoválást készíttet.

 • Tiger Woods-sztoriból pornófilm

  Nem lehet elfelejteni Tiger Woods félrelépését, pontosabban szexbotrányát. Errõl most egy pornófilm gyártó cég is tesz.

 • Egy filmben szerepel Angelina és lánya

  Anya és lánya egy filmben szerepelnek, de ez még nem jelenti azt, hogy a díjazásuk is egy helyre megy. Ez a kis szerep heti 300 dollárral, azaz 650 000 forintnak megfelelõ összeggel gyarapítja Vivien kis malacperselyét.

 • Huszadik gyermekét szülte meg a 45 éves nõ

  Megdöbbentõ rekord született a napokban Bihar megyében: egy 45 éves nõ huszadik gyermekét hozta a világra. A nagyváradi szülészet orvosai elmondták, még soha nem hallottak hasonló esetrõl a környéken.

 • Rituális mosakodás kevesebb vízzel: mosdógép muzulmánoknak

  A muzulmánok ima elõtti rituális mosdásának vízigényét hivatott csökkenteni egy malajziai cég által kifejlesztett gép.

 • Börtönben a magyar pornósztár

  Harmadik napja van elõzetes letartóztatásban (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, akit az olasz hatóságok nyilvános helyen és kiskorúakkal szemben elkövetett szeméremsértéssel vádolnak.

 • Távozik a CSI: A helyszínelõk címû krimisorozat sztárja

  William Petersen megelégelte a mikroszkópokat. A CSI: A helyszínelõk címû krimisorozat sztárja a kilencedik évad után már nem akar több szerepet vállalni.

  A szinész inkább producerként tevékenykedne tovább, de azért néha vendégfellépéseket is vállalna a következõ évadokban.

  A producerek elárulták, hogy alaposan elõkészítik a színész távozását. Egyelõre a magánéleti válság a legesélyesebb változat.

 • Cápa végzett egy francia turistával!

  Cápa végzett egy francia turistával, aki a Vörös-tengerben búvárkodott egy elhagyatott helyen Egyiptom partjainál; 2004 óta ez elsõ halálos cápatámadás egyiptomi vizeken.

  "Egy francia állampolgár a Vörös-tengerben, Mersza-el-Alamtól délre veszítette életét" - jelentette be Jean-Marie Safa, a kairói francia nagykövetség szóvivõje.

 • Hal helyett kezet fogott egy horgász

  Kezet fogott egy horgász Németországban, sõt, egy egész kart.A Rajnából került ki a ritka fogás a pecázó nem kis döbbenetére. Így aztán három karja lett a férfinak, de csak kis idõre, mert értesítette a rendõrséget, a boncolási szakértõk pedig ujjlenyomatokat és DNS-mintát vesznek a karból, hátha kiderül, kié volt.


 • Facérok a Szökés sztárjai

  Dominic Purcell és felesége tavaly októberben döntöttek a különköltözés mellett. A pár házassága valószínûleg Rebecca elviselhetetlen féltékenysége miatt ment tönkre. Az ausztrál színész ugyanis gyakran panaszkodott arra, hogy felesége jelenetei miatt alig tud a munkájára koncentrálni.

  A szakítás után a sorozat készítõi abban reménykedtek, hogy Dominic összeszedi magát, és újra formába lendül, ehelyett pocsékabbul van, mint elõtte, csak árnyéka egykori önmagának.

 • Ricky Martint halálosan megfenyegették

  Ricky Martint halálosan megfenyegették. A Puerto Ricó-i énekest a Twitteren fenyegették meg, hogy megölik.

 • 86 éves néni a szextelefonon lóg!

  Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • Kaká eltévedt az észt fõvárosban!

  Séta közben eltévedt az észt fõvárosban Kaká, a Real Madrid középpályása. A brazil válogatott szerda este játszik barátságos mérkõzést az észt csapat ellen, a 27 esztendõs focista pedig a csapat megérkezése után, hogy ismerkedjen a helyszínnel, egyedül indult sétára Tallinn központjában, a szállodába azonban már nem talált vissza.

 • Jelentés Jacko haláláról

  Újabb szomorú történet végére tehetünk pontot. Brittany Murphy és Casey Johnson halának okáról készült jelentés után most elkészült a tavaly nyáron elhunyt Michael Jacksonról is a halottkém hivatalos nyilatkozata. Az irat megerõsít néhány gyanút, például, hogy a pop király halála elõtt már csont sovány és kopasz volt.

 • Terrorista 16 évesen?

  Bûnösnek mondta ki ma az esküdtszék Londonban Nagy-Britannia legfiatalabb terroristáját, aki csak 16 éves volt, amikor elfogták, és gyilkosságra uszító részletes útmutatókat találtak nála és idõsebb társainál.

  A most 18 éves Hammaad Munshi ítéletét szeptemberben hirdetik ki, de az biztos, hogy õ a legfiatalabb, aki a terrorizmus elleni törvény alapján bûnösnek találtak.

 • Whitney Houston kórházba került

  Whitney Houstont kórházban ápolják Párizsban krónikus gégegyulladás és fertõzés miatt, amelynek oka egyelõre még nem ismert.

 • Papuccsal támadott

  Papuccsal fejbe vágta és megfutamította támadóját egy 69 éves asszony Makón; a rendõrök elfogták és õrizetbe vették a rablót.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."

 • Sólyom László nem engedi a GYES idõtartamának csökkentését!

  Sólyom László köztársasági elnök nem ért egyet gyermekgondozási segély (gyes) idõtartamának három évrõl két évre csökkentésével, ezért nem írta alá a gyermekek védelmérõl és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényt, valamint az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló jogszabályt - közölte Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön közleményben az MTI-vel.

 • Ikreket szült a két méhû nõ!

  Ikrei születtek az amerikai Michigan államban egy nõ, akinek ritka rendellenességként két méhe (Uterus didephalys) van.

  A marquette-i illetõségû, 21 éves Sarah Reinfelder hét héttel idõ elõtt, császármetszéssel hozta világra csütörtökön a két kislányt, akik külön-külön fejlõdtek a két méhben.