rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A rossz idõ miatt nem sikerült a Guiness-rekord

  A rossz idõ miatt nem tudott rekordot dönteni az az iraki-amerikai páros, amely két kertiszéken ülve 350 héliummal töltött léggömb segítségével emelkedett a magasba Oregon államban szombaton.

 • Újra Való Világ

  Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is - írta meg a Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is.

 • Box az idõsekotthonában

  A boksz a mániája egy 95 és egy 98 éves néninek egy brit idõsekotthonában.

  Hobbiazonosságuk ellenére nem egymást öklözik, hanem csupán virtuálisan bokszolnak a Nintendo Wii számítógépes játéknak köszönhetõen. Nem csak ücsörgésbõl és ujjizmosító gombnyomogatásokból áll azonban a sport: hadonászni kell a karokkal a virtuális ellenfél elleni küzdelemben. (A számítógép érzékeli a kezekre erõsített jeladókat, így a hús-vér játékos valódi mozgását.)

 • Az internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot

  Azoknak a gyerekeknek, akik túlzóan használják a világhálót torz világképük alakulhat ki - állapította meg egy vezetõ brit pszichológus.

  Egy brit pszichológus kijelentette: a Facebook vagy a MySpace, esetleg más közösségi oldalak gyakori használata káros lehet a fiatalok számára. Mint mondta, a túl gyakori internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot.

  A fiatalok emiatt elveszítik realitásérzéküket, ez pedig akár szélsõséges viselkedéshez vezethet.

 • Szörfösre támadt egy cápa Hawaii-on

  Egy férfi épp a szörfdeszkáján ücsörgött a vízben Hawaii partjainál, amikor egy cápa ráharapott jobb combjára - írja az MTI.

  A férfi a kezével próbálta szétfeszíteni az állat állkapcsát, ami nem valószínû, hogy sikerült volna, ha a cápa magától nem segít: elengedte a combot és tovaúszott.

  A 40 éves férfi szerint a ragadozó csupán megkóstolta, aztán békén hagyta.

 • Késõn vesztette el a szüzességét Leonardo DiCaprio

  Legalábbis ezt osztotta meg a nézõkkel Russel Crowe egy interjú során, miközben a füle hegyéig vörös DiCaprio dadogott vele szemben.

  Crowe váltig állítja, hogy az apaságra áhítozó DiCapriot még nem avatták be a testi örömökbe, amikor együtt forgatták a Gyorsabb a halálnál c. filmet 1995-ben.

  Arra a kérdésre, hogy miben változott meg a Titanic színésze azóta, Crowe így válaszolt: "Két dologba: elvesztette a szüzességét és már legálisan is ihat" - nyilatkozta a Gladiátor fõszereplõje.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.

 • A cigistop óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában!

  Minden elõzetes várakozást felülmúló egészségügyi sikert eredményezett az angol cigarettastop: az elsõ átfogó felmérés szerint a nyilvános dohányzás betiltása óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában.

  Skóciában három éve, Angliában és Walesben két éve tilos rágyújtani minden zárt közösségi helyiségben, ami mintegy 3,7 millió intézményt és munkahelyet érint, köztük csaknem 200 ezer pubot, bárt és éttermet.

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Leo már megint megiramodott a leánykéréstõl

  Gyönyörû volt a Valentin-nap Leonardo Dicaprio és Bar Refaeli számára: a sztár végre megkérte az izraeli modell kezét, méghozzá hagyományos módon, azaz térden állva.

 • McDonald’s-ban füvet is lehet kapni?!

  Amerikában az egyik McDonald’s dolgozója teljesen újraértelmezte a Happy Meal kifejezést.

  A 27 éves úriember - akit egyébként Donaldnak hívnak - füvet árult a drive through-n keresztül. A kis móka valószínûleg igencsak fellendítette az étterem forgalmát, ám a pasit lekapcsolták, így most a kábítószer terjesztésének igen csúnya vádjával kerül a kispadra.

 • A Magna veheti meg az Opelt!

  A General Motors (GM) a dpa német hírügynökség értesülése szerint kész eladni az Opelt a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak.

  Az üzlet részleteit késõbb dolgozzák ki. A Magna az orosz Sberbankkal és GAZ autógyárral társulva kívánja megvásárolni az Opelt.

 • Autóval szeretkezõ

  Igazán szeretheti az autókat egy férfi az Egyesült Államokban: szextetten érték eggyel.

  Az illetõ részeg volt, ezért nem tudott ellenállni a csábításnak egy elhagyatott, csendes utcán.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • Halálos beteg Ozzy Osbourne fia

  Szklerózis multiplexben szenved Jack Osbourne amerikai valóságshowsztár, Ozzy Osbourne rocksztár és Sharon Osbourne médiaszemélyiség fia.

 • Elhunyt Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós!

  Elhunyt szerdán Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós, aki az ûrhajózás történetében elõször végrehajtott páros ûrrepülés egyik résztvevõje volt.

  Popovics a Krímben, egy szanatóriumban halt meg, öt nappal a 80. születésnapja elõtt. Az ukrajnai születésû Popovics a negyedik szovjet ûrhajósként 1962. augusztus 12-én indult a világûrbe a Vosztok-4-es ûrhajó kabinjában.

 • Hefner nélkül senki sem kíváncsi Holly Madisonra

  Bár Holly Madison több eseményen is megjelent a Los Angeles-i divathéten, mióta nincs együtt Hugh Hefnerrel, senkit nem érdekel, hogy mit csinál.

  Szemtanúk szerint a 28 éves Holly kénytelen ugyanúgy viselkedni, mint más halandó, például neki is sokat kell várnia, hogy bejusson valamelyik puccos helyre.

  Fizetnie kell, hogy egyáltalán készítsünk róla egy képet - mondta egy paparazzó.

 • Az orvosok nem tudják, hogy milyen nemû a csecsemõ

  Az orvosok egyelõre nem tudták megállapítani annak az újszülöttnek a nemét, aki a múlt kedden látta meg a napvilágot egy azerbajdzsáni falucskában. A 3600 grammal született, 50 cm-es csöppség minden más tekintetben egészséges, és nagy étvággyal fogyasztja az anyatejet.

 • Inas Allah - husicsoda

  Lagos - Inas Allah csodájára járnak egy étterembe az emberek Nigériában.

  Az inas Allah egy darab hús: ennek inas, avagy mócsingos részei adják ki az Allah feliratot. Maga az éttermes fedezte fel, amikor meg akarta enni a korábban már megfõzött és megszárított hússzeletet. Az imígyen tartósított marhahúskészletben kutakodva, még három Allah-szeletet sikerült lelnie.

 • Katy Perry botrányos esküvõje

  Nyomozást indított az indiai rendõrség egy luxushotel menedzsere ellen az énekesnõ és Russell Brand brit komikus túl hangos esküvõje miatt.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Minden nézõ egy ausztrál utat kapott ajándékba

  Huszonöt év után véget ér Amerika legnépszerûbb talk show-ja – Oprah Winfrey az utolsó évad elsõ adásának végén minden nézõjét egy ausztrál úttal ajándékozta meg.

 • Givenchy frakkban lép fel Madonna világkörüli turnéján

  Párizs - Givenchy által tervezett fekete szatén frakkban kezdi meg Madonna a hét végén világkörüli turnéját Ragadós és Édes (Sticky and Sweet) mottóval - jelentette be a divatház.

  Az amerikai énekesnõ egy másik fellépõ ruháját is Riccardo Tisci tervezte, aki immár három éve a Givenchy tervezõje.

 • Kígyókat falatozik sörkorcsolyaként egy férfi Kínában

  Eleven kígyókat falatozik sörkorcsolyaként egy férfi Kínában.

  A 41 éves illetõ immár tíz éve falatozik élõ kígyót, és hogy jobban "csússzon" a csúszómászó, sörrel öblíti le. Az elsõt még fogadásból (t)ette, de aztán annyira rákapott a kígyók ízére, hogy valósággal függõ lett - legalábbis ezt állította a lakomájára meghívott újságíróknak.

 • Virágokkal árasztotta el Kidman-mamát exférje, Tom Cruise

  London - Egy egész szobát megtöltõ virágözönnel köszöntötte volt nejét Tom Cruise abból az alkalomból, hogy Nicole Kidman vasárnap megszülte kislányát.

  A filmcsillag és férje, a countyzenész Keith Urban, akik a békés Nashville-t választották a kis Sunday Rose születési helyéül, százával kapja a jókívánságokat és virágcsokrokat a barátoktól és rajongóktól. Még Ausztrália miniszterelnöke, Kevin Rudd is csatlakozott a gratulálók táborához egy írásos üzenettel.

 • Plasztináltatná magát halála után Gunther von Hagens

  Saját testét is konzerváltatni akarja halála után a híres holttestpreparátor, Gunther von Hagens.

 • Összeházasodik az egy napon, egy kórházban szültetett pár

  Összeházasodnak azok a pennsylvaniai jegyesek, akik egy napon születtek, ugyanabban a kórházban, és édesanyjuk egyazon kórteremben feküdt a szülészeten.

 • David Beckham cipõjén viseli gyermekei nevét

  David Beckhamet a pályára is elkísérik gyermekei: a világhírû focista felíratta futballcipõire négy csemetéje nevét.

 • Porszívózás közben akart vele közösülni - megölte a férjét

  Letartóztatták azt az ukrán nõt, aki megölte férjét, aki porszívózás közben szexelt volna párjával, írja a Libertatea napilap az app.com site-ra hivatkozva.

 • Mégis lesz melegfelvonulás

  Július 5-én melegfelvonulást tartanak a fõvárosban. A hírt azt követõen közölte a rendõrség, hogy csütörtökön egyeztettek a melegfesztivált szervezõ Szivárvány Misszó Alapítvány képviselõivel.

  Az egyeztetés során megállapodás született a vonulás részleteirõl - írta közleményében a BRFK, hozzátéve, hogy a rendõrség biztosítani fogja a menetet, amely a Belvárosból, Erzsébet térrõl indul, az Andrássy úton át halad, és a Felvonulási téren ér véget.

loading...