rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Magassági pert vesztõ légitársaság

  Magassági pert vesztett egy tajvani légitársaság: hátrányos megkülönböztetésnek ítélte a bíróság, hogy a cég nem akart alkalmazni alacsony nõket és férfiakat.

 • Húszmilliót keres a legjobban fizetett metróvezetõ

  Több mint 60 ezer fontos - 20 millió forintos - az éves jövedelme a legjobban fizetett londoni metrószerelvény-vezetõnek a túlórapénzek, a béren kívüli juttatások és a kedvezmények beszámításával.

 • Fúróhegy maradt az állkapocsban

  Beperelte fogorvosát egy amerikai nõ, mert fúróhegyet felejtett az állkapcsában. A nõ egy évig élt a több mint két centiméter hosszú idegen tárggyal a szájában.

 • Telefonon vezényelte le a szülést egy mentõs Borsodban

  Kazincbarcika - Mobiltelefonon adta az utasításokat a szülõ nõ édesanyjának egy kazincbarcikai mentõs, s mire a helyszínre érkeztek a mentõszolgálat munkatársai, már megszületett az egészséges baba.

  Az észak-borsodi település mentõszolgálatának hétfõi közlése szerint telefonon segítséget kért a vajúdó nõ édesanyja, és a mentésirányító instrukcióinak (is) köszönhetõen baj nélkül vezette le a szülést, még a mentõk érkezése elõtt.

 • Három napig a hó alatt! Túl élte!

  Három nap után élve ástak ki a hó alól egy 55 éves nõt a kanadai Ontario államban. A Hamilton Spectator címû helyi lap szerint csodaszámba megy, hogy az 55 éves ancasteri iskolatitkár nem túl télies öltözete ellenére ilyen hosszú idõn át túlélte a nagy hideget.

  A nõ a heves hóviharban elakadt autójával az országúton és gyalog egy közeli farmra ment, ahol azonban maga alá temette a hó. Egy mentõkutya kaparta ki a hókupacból, amelybõl csak az arca látszott ki.

 • Az éjszaka közepén kellett kórházba vinni Jessica Albát

  Az éjszaka közepén Jessica Alba kórházba került, miután lebénult a keze és a nyaka.

 • Négy kisgyerek fulladt a liszes ládába

  Szokatlan tragédia rázott meg egy román hegyi falucskát: négy kisgyerek halt meg egy lisztes ládában, írja a Click! címû napilap. A 3-8 éves gyermekek játék közben másztak bele a kukoricaliszt tárolására alkalmas ládába, a zárszerkezet azonban beragadt. Mivel nem tudták felemelni a láda több kilós födelét, gyakorlatilag megfulladtak.

 • Illegális varroda Budapesten

  Hamisított márkajelzésû sportruházati termékeket gyártó varrodát lepleztek le Budapesten, a Ganz-Mávag területén.

 • A burgonyafõnök krumplidiétája

  Megdühödött Washington állam burgonya bizottságának elnöke, amiért a krumplit állandón az értéktelen, hulladék ennivalók közé sorolják, ezért bejelentette, hogy két hónapig csak burgonyát eszik.

 • Vérfürdõt rendezett egy jegesmedve a Spitzbergákon

  Az állat egy brit csoportra támadt. Egy emberrel végzett, négyet megsebesített.

 • Motoros lelkész 'ugratása'

  Kokomo (Indiana) - Motorozva tartott istentiszteletet egy idõsödõ lelkész az Egyesült Államokban, hogy példázza az egységet ember és jármû egybeforrásával, ám harmadik alkalommal "megbokrosodott" a motor, õ pedig a hallgatóság elsõ sorában kötött ki.

 • Hatvannyolc fõs orvosi csapat a szülésen

  London - Hatvannyolc fõs orvosi csapat segítette császármetszéssel a világra a világ legkövérebb asszonyának hármas ikreit.

  A 254 kilogramm súlyú brit Leanne Salt a Coventryi Egyetem kórházában hozta világra két kislányát és kisfiát. A gyerekek 1840-2350 gramm közötti súllyal jöttek a világra - jelentette a News of the World brit vasárnapi bulvárlap.

 • Titkos üzenetet rejt Lincoln órája

  Washington - A polgárháború kezdetérõl szóló üzenetet hordoz Abraham Lincoln elnök aranyórája. A legendás elnök soha nem tudott a titkos üzenetrõl, amelyet az amerikai történelmi múzeum leplezett le.

 • Az állam neveli fel Jackson gyerekeit

  Rövid idõn belül állami gondozásba kerülhetnek Michael Jackson (†50) gyerekei, mert az elhunyt sztár anyja, Katherine (79) képtelen megbirkózni nyolc unokája nevelésével. Az énekes tavaly júniusi halála után Prince (12), Paris (11) és Blanket (7) is az idõs, betegeskedõ asszony gyámsága alá került, de igazából másik két fia, Randy (48) és Jermaine (55) öt gyermeke miatt vehetik el tõle a popkirály két fiát és lányát.

 • Katy Perryvel randizott Robert Pattinson

  Úgy látszik az összetört szívek elõbb-utóbb egymásra találnak.

 • Beyoncé kifakult!

  Az amerikai R&B énekes Beyoncé Knowles egy reklámban szokatlanul világos bõrrel jelenik meg.

  Állítólag megtartotta eredeti bõrszínét Beyoncé, annak ellenére, hogy egy hajfesték reklámban fehér bõrszínnel ragyog.

  A kozmetikai cég visszautasította, sõt nevetségesnek tartotta a vádakat, miszerint egy reklámjukban kifehérítették az énekesnõt.

 • Láncfûrésszel fejeztek le egy nõt

  Láncfûrésszel fejeztek le egy nõt Texas államban, Dallas külvárosában. A hatgyermekes anya testére a postás talált rá az utcán.

 • Átadták a kambodzsai fõváros elsõ felüljáróját

  Átadták a forgalomnak a kambodzsai fõváros, Phnom Penh elsõ közúti felüljáróját.

 • Kábszeresek mondják: 'Már a kõkori ember is drogozott'

  Berlin - Egyetlen ok miatt adta fel az ember a vadászó-gyûjtögetõ életmódját: csak hogy sört készíthessen és mámorba igya magát - állította Josef Reichholf német evolúciókutató. Brit és amerikai régészek most találtak bizonyítékot arra, hogy a csendes-óceáni Carriacou szigetén a karibi kõkorban, röviddel Jézus születése elõtt már fogyasztottak drogot - derül ki a Die Welt német lap online kiadásából.

  Olyan, kerámiából készült tálkákra és csövecskékre bukkantak, amelyek számukra egyértelmûen csak egy célt szolgálhattak: porított vagy füstölgõ kábítószerek belélegzését.

 • Távkapcsolatban él Iszak Eszter

  Elszólásból derült ki, hogy a zenész távkapcsolatban él Iszak Eszterrel. A Nagy Duett vasárnapi adásában véletlenül szólta el magát Liptai Claudia, hogy Dobrády Ákos egy ideje a festõi Rómában tengeti hétköznapjait.

 • Jó kislány szerepkörbe könyvelték el Anne Hathaway-t

  Szokatlan vallomásra ragadtatta magát Anne Hathaway. A mozikban sikert sikerre halmozó Nyomorultak színésznõje azt állítja magáról, hogy híján van a szexepilnek.

 • Villám csapott a hírességbe

  Villám csapott a Narnia krónikái címû filmekben ismertté vált színészbe, William Moseley-be, egy forgatáson.

 • VV Béci apa lesz

  VV Béci élete egyik legnagyobb feladatára készül, hiszen pár hónap múlva megszületik elsõ gyermeke.

 • Facérok a Szökés sztárjai

  Dominic Purcell és felesége tavaly októberben döntöttek a különköltözés mellett. A pár házassága valószínûleg Rebecca elviselhetetlen féltékenysége miatt ment tönkre. Az ausztrál színész ugyanis gyakran panaszkodott arra, hogy felesége jelenetei miatt alig tud a munkájára koncentrálni.

  A szakítás után a sorozat készítõi abban reménykedtek, hogy Dominic összeszedi magát, és újra formába lendül, ehelyett pocsékabbul van, mint elõtte, csak árnyéka egykori önmagának.

 • Az elsõ guminõt magyar színésznõrõl mintázták volna Hitlerék

  "Kurvák helyett guminõt a németnek :D"

  Hitler megelégelte, hogy katonáit tizedeli a szifilisz, ezért készíttetett egy babát, amely kielégíti a nemi vágyaikat. Ez a gumibaba lehetett a késõbbi Barbie õse.

  A náci katonák meglehetõsen sok betegséget szedtek össze, miután francia prostituáltakkal háltak, ezért Adolf Hitler elrendelte, hogy készítsenek olyan babát, amely ki tudja elégíteni katonái nemi vágyát.

 • Tûz ütött ki a Mátrai Erõmûben!

  Személyi sérülés nem történt, de a berendezésekben 500-700 millió forintos kár keletkezett, miután tûz ütött ki hétfõ hajnalban Visontán, a Mátrai Erõmûben.

  A lángokat a fél egy után érkezett riasztást követõen reggel hat órára fékezték meg gyöngyösi, az egri, a hatvani és a hevesi tûzoltók, valamint a cég saját tûzoltósága - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivõje.

 • Citromos kólával keresztelt egy pap Norvégiában!

  Norvégia egyik templomában annyira hideg volt, hogy a vízcsapok befagytak, amikor keresztelni kellett, ezért a pap improvizálni volt kénytelen, s citromos kólával hintette meg a csöppséget.

  Szükség törvényt bont alapon a norvég pap citromos kólával keresztelte meg a kisgyereket mert minden csap befagyott, és nem volt víz.

 • Kirúgják a tanárokat a diákok rossz jegyei miatt

  Kirúgják egy amerikai középiskola tanárait, mivel a diákok sorozatosan rossz jegyeket szereztek, elsõsorban matematikából.

 • 23 év után vált el feleségétől Mr. Bean

  23 év után vált el feleségétől Mr. BeanRowan Atkinson filmbéli karaktere szerint az a magányos pasas, aki, történhet bármi, örökké saját szerencséje útjában áll. A színész valódi egyénisége nagyon messze van ettől a típustól. Olyannyira, hogy 23 évi látszólag boldog házasság után Atkinson úgy döntött, elválik feleségétől, és új életet kezd. Az oknak neve is van, foglalkozása is, életkora pedig csaknem feleannyi, mint Atkinsoné. Miss Louise Ford 31 éves színésznőről van ugyanis szó. Atkinson és Miss Ford kereken egy évvel ezelőtt találkoztak egymással a West End színház egyik előadásában.

 • Karambolozva érkezett a rendõrségre a karambolért berendelt

  Bridgeport - A rendõrség garázsában is karambolozott egy olyan férfi az Egyesült Államokban, akit karambolozás miatt rendeltek be kihallgatásra.