rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A férfiak gyakrabban hazudnak, mint a nõk

  A férfiak többet hazudnak, mint a nõk - legalábbis Nagy-Britanniában.

  Egy szigetországi felmérés szerint - amely 3 ezer fõre terjedt ki - a brit átlagférfi évente 1092-ször füllent, a nõ csak 728-szor. Ez napra lebontva 3, illetve 2 hazugság.

 • Meghalt az a férfi, aki Kalocsán sérült meg a robbanásban!

  Meghalt az a férfi, aki hétfõn Kalocsán akkor sérült meg, amikor garázsában a benzingõz berobbant.

  A férfit és feleségét még hétfõn súlyos égési sérülésekkel mentõhelikopter szállította kórházba mert az autójukból akarták leengedni az üzemanyagot, és eközben - a felforrósodott lámpa miatt - a benzingõz berobbant.

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

 • Gyermekvállalást fontolgat Rihanna

  Rihanna régi-új pasijával, Chris Brownnal nemcsak esküvõre készül.

 • A VDSZSZ elhalasztja a sztrájkot!

  A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) az április 30-ra meghirdetett sztrájkját május 8-ra, péntekre helyezi át - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ Szolidaritás elnöke. Az elnök indoklása szerint azért döntöttek a sztrájk áthelyezése mellett, hogy április 30-án a középiskolai ballagási ünnepségeket zavartalanul meg lehessen tartani.

 • Csapó Gábor vizilabdázó 58. születésnapját ünnepli

  58 éves Csapó Gábor vízilabdázó, aki könyvet írt szerelmeirõl, de az igaziak nem is szerepelnek benne.

  Csapó Gábor azon egykori kiváló sportolók közé tartozik, aki kedvelt közremûködõje a beszélgetõs mûsoroknak és tévéshow-knak, egyrészt mert úgymond "nagy dumás", másrészt van is mirõl mesélnie.

  A sportmûsorokban órákig sorolhatná világraszóló sikereit: Európa- és világbajnoki gyõzelem, és mindezek betetõzéseként az 1976-os montreali olimpia aranyérme.

 • Teherbe esett a második férfi

  A második átmûtött amerikai férfi jelentette be, hogy gyermeket vár. Az oregoni Thomas Beatie volt az elsõ, aki nõként született, s már félig átmûttette magát férfivá, amikor úgy döntött, megmaradt méhében kihord még egy gyermeket.

 • Amy Winehouse rosszullét miatt lemondta a párizsi fellépését

  Úgy tûnik sajnos nem voltak igazak azok a pletykák, miszerint Winehouse bejelentkezett volna a rehabra, és inkább tovább folytatja önpusztító életmódját, melynek köszönhetõen már arra sem képes, hogy fellépjen, írja a news.yahoo.com.

  A drogfüggõ énekesnõnek a párizsi Rock En Seine fesztiválon kellett volna fellépnie, azonban pénteken lemondta az egészet rosszullét miatt. „Amy Winehouse teljességgel képtelen lett volna fellépni a fesztiválon."

 • Huszonkettõ új várost avattak!

  Városi címet adományozott Sólyom László köztársasági elnök huszonkét nagyközségnek. A határozat szerint Mágocs (Baranya megye), Mélykút (Bács-Kiskun), Medgyesegyháza és Újkígyós (Békés), Mezõkeresztes és Sajóbábony (Borsod-Abaúj-Zemplén), Csanádpalota (Csongrád), Rácalmás (Fejér), Beled (Gyõr-Moson-Sopron), Jászkisér és Rákóczifalva (Jász-Nagykun-Szolnok), Budakalász, Tápiószele és Zsámbék (Pest megye), Igal (Somogy), Nyírmada és Vaja (Szabolcs-Szatmár-Bereg), Gyönk és Nagymányok (Tolna), Vép (Vas), Balatonkenese (Veszprém), valamint Pacsa (Zala) kapott városi címet.

 • Alakul Madonna és 22 éves barátja közötti kapcsolat

  Kicsit nem figyelünk oda, és máris kezd komolyra fordulni a dolog a nyáron hazánkba látogató Madonna és 22 éves modell fiúja, Jesus Luz között.

  Arról már hallottunk kósza híreket, hogy a srác magáévá tette a Kabbalah vallás nézeteit, ám a minap meg is látogatta Madonna kedvenc templomát.

 • "Fuck off"-ért kapott érettségit


  Egy brit diák az írásbeli angolérettségin csak egy durva káromkodásnak számító "fuck off" kifejezést írt a papírra és elégséges minõsítést kapott a munkájáért.

  A tanulók azt a feladatot kapták, hogy készítsenek leíró fogalmazást a teremrõl, amelyben vizsgáznak. A kétszavas szitkozódással a diák 2 pontot szerzett a 27-bõl, és többet is kaphatott volna, ha használ írásjeleket - mondta Peter Buckroyd, a vizsga lebonyolítását irányító szakfelügyelõ a The Times címû londoni lap szerint.

 • A tõzegmocsár asszonya kétezer év múltán visszakapta arcát

  A kétezer évvel ezelõtt élt asszony, akinek földi maradványaira a Jütland-félsziget északkeleti részén egy tõzegmocsárban bukkantak, visszanyerte arcát.

 • Felrobbant a Karácsonyi Ajándék

  Meghalt egy Fülöp-szigeteki nõ szerdán, amikor otthonában felnyitott egy karácsonyi ajándéknak becsomagolt dobozt.

 • A Káló-csatornába fulladt egy fiatal

  Meghalt egy 21 éves férfi, aki társaival egy csatorna vizébe ugrált Hajdú-Bihar megyében - tájékoztatta a megyei rendõr-fõkaptányság hétfõn az MTI-t.

 • Hárommillió dollárt adakozott környezetvédőknek Leonardo DiCaprio

  Hárommillió dollárt adakozott környezetvédőknek Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprio nem mindennapi összeggel támogatta az egyik környezetvédő csoportot. Hárommillió dollárt adományozott Leonardo DiCaprio amerikai színész alapítványa a veszélyeztetett tengeri élőhelyek és állatfajok védelméért tevékenykedő Oceana nemzetközi környezetvédő csoportnak. Az adományt a szervezet három évre elosztva használja fel többek között a felelős halászati módozatok propagálásra, például az eresztőhálós halászat betiltására Kalifornia partjainál, hogy védjék a térség delfin-, bálna- és teknősállományát.

 • Százszor hívta a segélyszolgálatot férjet keresve

  Egy német nõ elvált, és kétségbeesetten keresett új férjet, ám nem volt jobb ötlete, felhívta a segélyszolgálatot, de nem egyszer, hanem százszor.

  A Berlinben élõ hölgy annyira kétségbeesett volt, hogy százszor is felhívta a segélyszolgálatot, de hiába mondták neki, hogy ilyesmiben nem tudnak segíteni, õ nem szállt le a szolgálatról.

 • Sztriptíz a metrón

  Õrizetbe vettek egy chilei sztriptíztáncost, mert le akart vetkõzni az elnöki palota elõtt.

  A héten többször is vetkõzött és táncolt a chilei fõváros metrókocsijaiban. Azt mondta azért, mert Chilében túl maradiak, túl szemérmesek az emberek.

  Térdig érõ fekete bõrkabátban várta a metrót a chilei sztriptíztáncosnõ. Aztán már a kocsiban az egyik utas segített levenni róla az utolsó ruhadarabot, és táncolni kezdett a kapaszkodó rúd körül. Ezt csinálta a héten többször is.

 • Egy szórakozóhelyen támadtak rá Rihannára

  Alig telik el egy nap anélkül, hogy ne hallanánk valami érdekes sztorit Ririrõl. A legújabb hírrõl azonban nem a barbadosi énekesnõ tehet, hiszen õ csak elszenvedõje volt a brutális támadásnak.

 • Vb2010 - Három dimenzióban vetítik a foci vb meccseit a dél-koreai mozik

  Három dimenzióban vetítik a nyári futball világbajnokság meccseit - fõként a dél-koreai válogatott játékát - a dél-korai multiplex mozihálózatok, hogy a tévékészülék elõl termeikbe vonzzák a nézõket.

 • Tévedésbõl riasztották egy brit repülõgép utasait

  Bocsánatot kért utasaitól a British Airways légitársaság, miután egyik járatán tévedésbõl az az automatikus üzenet hangzott el, hogy a "gép le fog zuhanni".

 • Hírességek kukkoló doktora

  Barcelona - Az intimitás megsértésének címén vádat emeltek Barcelona egyik neves, elõkelõ betegeket kezelõ doktorát, mert a rendelõjének vécéjében rejtett kamerára bukkantak.

 • Menyasszony lett Scarlett Johanson

  Menyasszony lett Scarlett JohansonScarlett Johanssont eljegyezte barátja, Romain Dauriac. A lánykérést a színésznő sajtósa meg is erősítette a médiának. „Megerősíthetem, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Az esküvő időpontjáról még nem született döntés.” Scarlett és a francia újságíró barátja 2012 novemberében jött össze. A pletykák szerint már februárban megvolt a kézfogó, de akkor még mindketten tagadták a hírt. Ha kitartanak, ez lesz a második házassága Johanssonnak, aki korábban, 2008 és 2010 között Ryan Reynolds felesége volt.

 • Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét

  Magyar fotómodell hódította meg Kasza Tibi szívét. A pár már évek óta ismeri egymást, de barátságuk csak most mélyült szerelemmé.

 • Budapesten fogták el a nyíregyházi szélhámost!

  Budapesten fogták el azt 35 éves nyíregyházi férfit, aki jelentõs értékre elkövetett csalások miatt tavaly óta szerepelt a megyei körözési toplistán; összesen mintegy 87 millió forintos kárt okozott cégeknek és magánszemélyeknek.

 • Britney Spears húga nem tudja felnevelni kislányát?

  Britney Spears félti húga, Jamie Lynn újszülött kislányát. Az énekesnõ szerint ugyanis anyja, Lynnie el akarja venni a kislányt, és ugyanúgy sztárt akar faragni belõle, ahogyan két lányából is. Méghozzá bármi áron.

  A 17 éves Jamie Lynn Spears decemberben jelentette be, hogy terhes 19 éves barátjától, Casey Aldridge-tõl, és márciusban már a pár eljegyzésétõl volt hangos a média.

  Most, hogy a fiatalabb Spears kisasszony megszülte lányát, itt az újabb lehetõség, hogy a családról beszéljünk.

 • Julius Meinlt letartóztatták!

  A bécsi ügyészség utasítására letartóztatták Bécsben V. Julius Meinlt, a Magyarországon is ismert osztrák kereskedõcsalád sarját, a Meinl Bank felügyelõ bizottságának elnökét.

  A 49 éves, fényûzõ életmódot folytató – a nyilvánosság elõtt ötödik Julius Meinlként szereplõ – bankár ellen két éve vizsgálódnak sikkasztás miatt az 1923-ban alapított a kereskedelmi és befektetési bank érdekeltségébe tartozó, a Meinl European Land nevû ingatlankezelõ vállalat zavaros ügyletei miatt.

 • Babát lopott, mert imponálni akart barátjának

  Egy héthónapos kisbabát lopott el egy nõ Belgiumban, Charleroi egyik kórházából. A vallon város rendõrsége azt közölte, hogy a kórház egyik biztonsági kamerájának felvételén látni, amint egy nõ elhagyja a kórház épületét egy babakocsival, ami a kicsi családjáé.

  A rendõrök ezen a nyomon hamar eljutottak a nõhöz, és a gyereket megtalálták a lakásán. Az asszony azt vallotta, hogy helyre akarta hozni kapcsolatát a barátjával, és azt találta ki, hogy ellop egy babát, és azt mondja majd a férfinak, hogy tõle van a gyerek.

 • Hangosan üdvözlõ melltartó

  Ha hét nyelven nem beszél is, hármon legalább üdvözöl egy japán melltartó. A Triumph cég legújabb reklámfogásáról van szó, amellyel a szigetországba áramló turizmus élénkítése is a cél: az új melltartó angolul, koreaiul és kínaiul köszönti az "Üdvözöljük Japánban" szavakkal a vele szembesülõt.

 • Csúcson az ezüst!

  Az ezüst ára 2008 augusztus óta legmagasabb szintre nõtt Londonban, ahol az arany ára közelít a lélektaninak számító 1000 dollárhoz részben a dollár gyengülésére, illetve az inflációs várakozásokra.

 • Három napig a hó alatt! Túl élte!

  Három nap után élve ástak ki a hó alól egy 55 éves nõt a kanadai Ontario államban. A Hamilton Spectator címû helyi lap szerint csodaszámba megy, hogy az 55 éves ancasteri iskolatitkár nem túl télies öltözete ellenére ilyen hosszú idõn át túlélte a nagy hideget.

  A nõ a heves hóviharban elakadt autójával az országúton és gyalog egy közeli farmra ment, ahol azonban maga alá temette a hó. Egy mentõkutya kaparta ki a hókupacból, amelybõl csak az arca látszott ki.