rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lerombolták az elsõ meg nem nyílt szexvidámparkot, a Love Land-et!

  Kínában õsszel nyílt volna meg az elsõ szexvidámpark, a Love Land, amelynek célja a szexuális kultúra gazdagítása volt, ám a hatóságok végül a park lebontása mellett döntöttek.

  Csungcsingban nyílt volna meg októberben Kína elsõ szexvidámparkja, ahol többek közt óriási méretû szemérmek, meztelen testek, a szexualitás történetérõl szóló kiállítás és különféle tanácsadó mûhelyek várták volna az érdeklõdõket.

 • Gyilkos tv Ausztriában

  Szörnyethalt Ausztriában egy gyerek, mert rázuhant egy tévékészülék.

  A hétéves fiú egy pénztárcát próbált levenni a tévérõl, amely egy falipolcon volt a szülõi ház egy szobájában. Amikor a gyerek felnyúlt a tárcáért, a készülék rázuhant és maga alá temette. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A szülõk sokkos állapotba kerültek, pszichológusok kezelik õket.

 • Mischa Barton véletlenül megmutatta mellét - képpel!

  Mischa Barton a londoni divathéten mutatta meg - véletlenül - mellét.

  A sztároktól megszokott módon kellemetlen helyzetbe került, ami a szemfüles fotósok figyelmét nem kerülte el.

  Mischa Barton színésznõ játszott többek között a Nothing Hill és a Hatodik érzék címû filmekben.

  De az igazi sikert számára a Narancsvidék címû sorozat hozta.

 • Születési helye: a New York-i metró

  A szülésért köszönet az utastársaknak is!

  New York - Több mint egy tucatnyi utas bábáskodásával hozta világra gyermekét egy 27 éves amerikai nõ a New York-i metrón.

  Az asszony férjével éppen útban volt a kórházba, amikor szülési fájdalmai megindultak. Az aggódó apa a következõ állomásnál kiszállíttatta vajúdó feleségét és lefektette az állomás peronjára, amikor megrepedt a magzatburok.

 • Hitler-festmény függhetett Freud rendelõjében

  A pszichoanalízis zsidó származású atyja, Sigmund Freud rendelõjének falán ott függhetett Adolf Hitler egyik festménye - adta hírül pénteken a The Daily Telegraph internetes kiadása.

  Egy brit aukciósház árverésre bocsátja a náci diktátor egy 1910-ben datált akvarelljét, amelynek a hátoldalán lévõ felirat arról tanúskodik, hogy a festmény a pszichoanalitikus bécsi rendelõjébõl származik.

 • Hatalmasat esett Madonna koncert közben

  Az énekesnõ koncertturnéjának dallasi állomásán esett egy hatalmasat. Madonna épp a „Like a prayer" címû számot énekelte, mikor megbotlott.

 • Dagattá tehet a sok szex!

  Indiai orvosok szerint a sok szex serkenti a prolaktin nevû hormon termelését, amely viszont segíti a súlygyarapodást. A prolaktin-szex összefüggés skót kutatója cáfolja a feltételezést. Mi meg aggódunk. Az ötlet, hogy a kiadós testmozgástól hízunk, kissé bizarr, pedig indiai kutatók egy csoportja pontosan ezt pedzegeti. Ráadásul elméletükben a mozgás nem más, mint szex. Tudjuk, eddig mindenki azt mondta, hogy a szextõl csak szebbek és vékonyabbak lehetünk, de Indiában úgy látszik máshogy gondolják.

 • Hozd a régi bugyid, kapsz egy újat!

  Elképesztõ ötlete támadt egy resicai üzletembernek, hogy megmentse vállalkozását.

 • Közösségi élet halottasházban

  Vidám rendezvényekkel akarja népszerûsíteni egy temetkezési vállalkozás a halottasházát az Egyesült Államokban.

 • A medence lefolyója szippantotta be a 10 éves kislányt

  A hajdúnánási strandon egy 10 éves kislányt szippantoot be egy medence lefolyója. Szerencsétlenül járt kislány jól van, állapota stabil.

  A hajdúnánási strandon éppen leeresztették a medencét, amikor a baleset történt.

  A kislányt a lefolyó beszippantotta, de azonnal kihúzták és késõbb, miután fájdalmai voltak, értesítették a mentõket, akik Debrecenbe szállították.


 • Szegeden hódított a Covergirls csapata

  A Covergirls csapata idén tavasszal megújult üzlettel kedveskedett a Sugarbird márka szerelmeseinek, így pénteken a szegedi vásárlók egy igazán különleges meglepetésnek lehettek részesei, hiszen a divatmárka két csinos tervezõje Horváth Éva és Bódi Sylvi személyesen köszöntötte az üzletbe betérõket.

 • Japán szinkronúszók "körmöse"

  Nem jelenhetnek cizelláltra festet körmökkel versenyeiken a japán szinkronúszók - döntöttek szakosztályuk vezetõi.

 • Tragédia Kökény Attila családjában

  Egy szórakozóhelyen rosszul lett Kökény Attila unokaöccse. A mentõk már nem tudtak segíteni a fiatal sportolón.

 • Újra támogatja a Videoton a városi labdarúgást!

  A régi-új néven szerepelteti csapatait a Fehérvár FC kft., a magyar labdarúgásba így visszatér a Videoton FC elnevezés.

  A székesfehérvári klub közleménye szerint „a döntést az tette lehetõvé, hogy a Videoton Holding Zrt. tulajdonosai úgy látták, azok a kedvezõ változások, amelyek Garancsi István tulajdonszerzésével kezdõdtek a székesfehérvári klub életében, olyan pályára állították a futballklubot, amellyel ismét méltóvá vált a patinás, a nemzetközi futball világában is jól ismert név viselésére”.

 • Gyermekeivel tölti a karácsonyt Tom Cruise

  Tom Cruise elárulta, hogy a családja körében fogja tölteni az év legszebb ünnepét.

 • Saját ablaka folytotta meg

  Ablak fojtott meg egy férfit az Egyesült Államokban, ráadásul a saját ablaka ölte meg.

  A 45 éves illetõ véletlenül kizárta magát a lakásából és megpróbált bemászni egy ablakon, ám beszorult, rekeszizma összepréselõdött, õ pedig megfulladt.

 • 28 millió forint értékû csempészcigaretta-szállítmányt foglalt le Városnaményban

  Két, együttesen 28 millió forint értékû csempészcigaretta-szállítmányt foglalt le a vám- és pénzügyõrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy csempészt elfogtak, egy pedig elmenekült.

  Vásárosnaményban szerdán egy kisbusz 37.500 doboz cigarettával megpakolva futott bele a hajnali rendõrségi ellenõrzésbe.

 • 42 millió dollárért árulja luxuslakását Bon Jovi

  Jon Bon Jovi 42 millió dollárért (32,2 millió euró) árulja New York-i Soho negyedben lévõ luxuslakását.

 • Játékautomatán elverte nagyanyja dugipénzét egy kamasz fiú!

  Játékautomatán elverte nagyanyja padláson rejtegetett 16 ezer euróját (4,2 millió forint) egy kamasz fiú a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében.

  A Zalezci nevû kisvárosban élõ idõs nõ a padláson elrejtve, befõttes üvegben tartotta a külföldön dolgozó lányától kapott pénzt. Tizenkilenc éves unokájának feltûnt, hogy nagyanyja mindig pénzzel jön le a tetõtérbõl, ezért megkereste a rejtekhelyet, elvett pár száz eurót és elköltötte - jelentette az UNIAN hírügynökség.

 • Csaknem két és fél millió forint jár annak, aki megtalálja Bianca Jagger gyûrûjét

  Bécs - Elveszítette kétszázezer eurós - mintegy 46 millió forintot érõ - gyûrûjét egy salzburgi szállodánál Bianca Jagger emberjogi aktivista.

  A platina ékszer, amelynek árából akár egy lakásra is futja, állítólag a múlt hét végén tûnt el az elõtt a dél-salzburgi szálloda elõtt, ahol a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek egykori felesége megszállt.

 • Miért koldul az álkoldus?

  Genova - Genova Portoria negyedében az utóbbi idõben nagyon elszaporodtak a koldulók. Portoria a város kereskedelmi központja, itt van a vasútállomás, a tartomány, a megyeszékhely, sõt, a prefektúra is.

  A rendfenntartóknak nincs könnyû dolguk, ám az egyik fõtörzsõrmester küldetésének tekinti az álkoldusok kiszûrését, és bírságot szab ki rájuk a büntetõ törvénykönyvnek egy olyan paragrafusa alapján, amely bünteti azokat, akik visszaélnek mások jóhiszemûségével - írta a Corriere della Sera címû olasz napilap.

 • Kerti igluvilla

  Négyszobás luxusiglut épített unalmában családja házának kertjébe egy 25 éves férfi az Egyesült Államokban.

 • Viktória királynõ harisnyája drágább, mint a bugyija

  A királyi címerrel ellátott ruhadarabot horribilis összegért a nottinghami kötõgép-múzeum vette meg.

  A bugyijánál is drágábban kelt el Viktória királynõ harisnyája egy nagy-britanniai árverésen: 8 ezer fontot - 2,4 millió forintot - adtak érte.

 • Megszökött egy tinilány kilencvenéves szaúdi võlegénye elõl

  Rijád - Megszökött a nászéjszakáról az a 14 éves külföldi lány, akit családja egy több mint 90 éves arab aggastyánnak ígért. A becsapott võlegény panaszt nyújtott be Mekka városának - olvasható az Okaz címû lap hétfõi számában.

 • Demi Moore: A szex a titka mindennek!

  Demi Moore egy amerikai tévémûsorban azt mondta, hogy a szexnek köszönheti 47 évesen is bomba alakját.

 • Tévedésbõl lett milliomos az angol tini

  Egy angol középiskolás bankszámláját ellenõrizve felfedezte, hogy multimilliomos lett: az automatánál lekért egyenlege kétmillió font (591 millió forint) volt.

  Az ifjú azonnal le is vett 300 fontot (88 ezer forint) a számláról, hogy új ruhákat és egy iPod-lejátszót vásároljon magának.

  Édesanyja azonban a bankba sietett, ahol kiderült, hogy nem milliomos, hanem adós a fiatalember, mivel a pénzkivéttel számlája mínuszba került.

 • Egy filmben szerepel Angelina és lánya

  Anya és lánya egy filmben szerepelnek, de ez még nem jelenti azt, hogy a díjazásuk is egy helyre megy. Ez a kis szerep heti 300 dollárral, azaz 650 000 forintnak megfelelõ összeggel gyarapítja Vivien kis malacperselyét.

 • Õrizetbe vették Amy Winehouse-t

  Amy Winehouse brit soulénekesnõt õrizetbe vette, majd óvadék ellenében elengedte a rendõrség. A zûrös ügyeirõl is ismert és drogokat fogyasztó énekesnõt az igazságszolgáltatás akadályozásának ügyében vették õrizetbe - bár önszántából és megbeszélt idõpontban ment kedden a rendõrségre -, és március elején kell újra jelentkeznie.

 • Négyes ikrek születtek!

  Négyes ikreket szült hétfõn egy nõ Kolozsváron. A három kislány és a kisfiú császármetszéssel jött világra. Hosszú évek óta ez az elsõ eset, hogy a kolozsvári klinikán négyes ikrek születtek.

  A nõgyógyászati klinika által hétfõn kiadott közlemény szerint a négy csecsemõ - Antonia, Andra-Cristina, Ana-Maria és Luca-Stelian - egészséges, súlyuk 1300 gramm és 1700 gramm között van.

 • Egy szegedi könyvtárban pornóoldalakat böngésztek!

  A szegedi Somogyi-könyvtár vezetõi megelégelték, hogy több látogató pornóoldalakat böngészett a számítógépeken, ezért egy speciális programmal szûrik ki a szerintük oda nem illõ honlapokat.

  A szoftvert már több iskolában is használják, a programot otthon a családok is letölthetik. Ezzel tudják szabályozni, hogy a gyerekek mennyit használhatják az internetet és azt is, hogy azon milyen oldalakat nézhetnek meg.

loading...