rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Leharapta a nemiszervét, mert megcsalta!

  Katya Kharitovonovát két év börtönre ítélték, miután megtámadta meztelen férjét, Mikhailt, és fejbe verte legjobb barátnõjét egy állólámpával.

  Esti mozizásra hívta át oroszországi otthonába a házaspár a 33 éves Lizát. Amikor a feleség, a 36 éves Katya elaludt, a férj és Liza egymás karjaiba omlottak. "Liza elkezdte simogatni a hajam, a lábam és még ennél is továbbment" - mesélte a 40 éves férj a bíróságon.

 • Japán új hightech vécéje mindenre gondol

  Házi laborként vizeletet elemez, vérnyomást, hõmérsékletet és testsúlyt mér, és persze a szokásos funkcióit is tökéletesen oldja meg az új japán vécécsúcsmodell.

 • A túl hangos szex miatt kellett kiköltözniük

  A túl hangos szex miatt kellett kiköltöznie lakásából egy fiatal párnak a németországi Zwickauban.

 • Új tévémûsoron töri a fejét Kiszel Tünde

  Az igazán sikeres emberek több lábon állnak, ezért nem meglepõ, hogy Kiszel Tünde is mindig reflektorfényben van.

  Az ország Tündéje a média összes szegmensét kipróbálta már. Ezért képtelenség neki új ötletet adni, hisz a naptáraktól, a babamûsorokig mindenben otthagyta a nyomát.

  Sõt, még a külföldi celebek is csak a nyomában járnak, amikor azt hiszik, hogy valami új showt találtak ki. Mert azt igazából Tünde már régen megvalósította. De nemcsak vizuálisan élvezhetik Tüncikét a rávágyók - egy saját album kiadásán is gondolkozik.

 • Közel 2000 pirszinget szúrt a testébe

  Több mint 1790 pírszinget szúrt a testébe egy kínai férfi a nyári olimiai játékokra készülõdve. Az olimpiai ötkarika színeiben készült ékszerek egész fejét mellkasát és karjait beborítják.

  A 60 éves Wei úgy érezte, így fejezi ki a legjobban hazaszeretetét, és egyben megdönti saját, 2004-ben felállított rekordját.

  Kína lázasan készülõdik az olimpiára. A szexi utcalámpáktól kezdve a 3500 olimpia után elnevezett újszülöttig.

 • Válik Eva Longoria, a Született feleségek sztárja

  Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válókeresetet nyújtott be férje ellen Eva Longoria, a Született feleségek sztárja.

 • Sörösdobozból fizetik az esküvõt

  Gyõzött az egymás iránt érzett szerelem és a környezettudatosság: összegyûjtötte a megfelelõ mennyiségû fémdobozt az az amerikai jegyespár, amely a visszaváltásból akarta fedezni az esküvõ költségeinek egy részét.

 • Egészségtelen ételeket kell ennie ahhoz, hogy életben maradjon

  Tejszínhab, pizza és minél több zsír - a kislány bármennyi egészségtelen ételt megehet, a helyzete mégsem irigylésre méltó.

 • Megvált minden vagyonától egy osztrák milliomos

  Megvált mesés vagyonától egy osztrák milliomos, hogy újra boldognak érezze magát és hogy másokon segítsen.

 • Amy Winehouse rakoncátlankodó mellei

  Amy Winehouse-nek más tervei voltak a hétvégére: összebútorozott volna Usher-rel, a híres hip-hop-sztárral, hogy felvegyenek egy új számot. Ehhez képest kórházba kellett szállítani, mert fájtak az új mellei.

 • Világhálós esküvõi képei miatt bukott le egy bigámista

  Az internet bukatott le egy bigámista ausztrál férfit: újdonsült felesége döbbenten szembesült a világhálón férje elõzõ esküvõjének és feleségének fotóival.

 • Kutatás érdekében kell alkoholt inniuk a fiataloknak

  A Münsteri Egyetem kutatói 14 és 16 év közötti fiatalokat keresnek, hogy tudományos kutatási célokra alkoholt itassanak velük.

 • Kokain nyomait találták a forgalomban lévõ bankjegyeken!

  Kokain nyomait találták kutatók az Egyesült Államok nagyvárosaiban forgalomba lévõ bankjegyek 90 százalékán.

  A Washingtonban forgalomban lévõ bankjegyek esetében mintegy 95 százaléknál találtak kokain használatra utaló nyomokat egy átfogó kutatás során. A Massachusettsi Egyetem kutatói öt ország - az Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Kína és Japán - több mint harminc városának bankjegyeit vizsgálták meg, és a kokain használatának "riasztó" bizonyítékaira bukkantak.

 • Elhunyt Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós!

  Elhunyt szerdán Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós, aki az ûrhajózás történetében elõször végrehajtott páros ûrrepülés egyik résztvevõje volt.

  Popovics a Krímben, egy szanatóriumban halt meg, öt nappal a 80. születésnapja elõtt. Az ukrajnai születésû Popovics a negyedik szovjet ûrhajósként 1962. augusztus 12-én indult a világûrbe a Vosztok-4-es ûrhajó kabinjában.

 • Még mindig a cigi fogságában Keith Richards!

  Kieth Richards nem hajlandó lemondani a dohányzásról, pedig az alkohol fogyasztását mostanában visszafogta az egészsége érdekében. Az orvosok akkor utasították életmódváltásra a 66 éves rockert, amikor 2006-ban részegen leesett egy fáról, és kisebb agyvérzést szenvedett. Állítólag az is ösztönözte, hogy látta amint zenésztársa Ronnie Wood küzd az alkoholproblémáival.

 • Hazaköltözik Angliába Robbie Williams

  Nem szeretné, ha a „buta és felszínes" emberek között nõne fel a gyermeke, Robbie Williams ezért úgy döntött, hazaköltözik Los Angelesbõl szülõhazájába, Angliába.

 • Michael Jackson orvosa felfüggesztette az újraélesztést egy tanú szerint

  Michael Jackson magánorvosa elkezdte ugyan a cardiopulmonalis újraélesztést (CPR) a haldokló popsztáron, de felfüggesztette azt, és nem hívta azonnal a mentõket, hogy legyen ideje összegyûjteni a szobában a gyógyszeres fiolákat. Ezt állítja Jackson logisztikai igazgatója a nyomozóknak tett vallomásában.

 • Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukat

  Arnold Schwarzenegger és barátnője nyíltan vállalják kapcsolatukatSchwarzenegger egyre többször tűnik fel nyilvános helyen barátnőjével. Arnold Schwarzenegger és egy 38 éves pszichoterapeuta, Heather Milligan lehetséges kapcsolatát már idén februárban megszellőztette a bulvársajtó. Akkor egy romantikus körülmények között eltöltött vacsora után csókolta meg meghitten Schwarzenegger a hölgyet. A hírek szerint a színész fejét mára már teljesen elcsavarta Milligan, s egyre többször bukkannak fel egymás társaságában nyilvános helyen. De nincs ebben semmi különös, hiszen Schwarzenegger válófélben van.

 • Liptai Claudia súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába!

  A mûsorvezetõ súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába, Frei Tamás csapatával, a Sztárok a fejükre estek címû mûsor keretein belül. Liptai Claudia valószínûnek tartja, hogy a sárgaláz ellen kapott oltás miatt gyengült le a szervezete.

  Elõször csak egy torokgyulladásra gyanakodott, de tünetei két napja egyre rosszabbak lettek. A mûsorvezetõ azonban nem aggódik, csupán kislányát, Pankát félti.

  „Attól leszek beteg, hogy hosszú idõt külön kell majd töltenem Pankától. Ha betegen, akkor is elindulok, mert nagyon érdekesnek tartom ezt a mûsort.”

 • Erõs földrengés volt Pápua Új-Guinea egyik szigeténél

  Erõs földrengés volt kedden Pápua Új-Guinea egyik szigeténél, de károkat vagy áldozatokat egyelõre nem jelentettek, és tengerár veszélyére figyelmeztetõ jelzést sem adtak ki.

  A földrengést az amerikai szeizmológiai intézet elõször 7-es fokozatúnak adta meg, majd 6,7-esre helyesbített.

 • Melegek nélküli város

  A kelet-ukrajnai Krasznoarmijszk polgármestere hivatalos nyilatkozatot adott ki arról, hogy az általa irányított városban nem élnek homoszexuális férfiak.

  A Donyeck megyei iparváros elsõ emberét, Andrij Ljasenkót a Donbasz-Szocprojekt nevû társadalmi szervezet kereste meg azzal a kéréssel, hogy ismertesse, milyen felvilágosító tevékenységet folytat a polgármesteri hivatal a homoszexuálisok körében az AIDS terjedésének megelõzése végett.

 • Hûtlenség miatt csonkítottak meg egy nõt!

  Levágták egy fiatal török nõ fülét és orrát, mert állítólag megcsalta a férjét, és ezzel bemocskolta a család jó hírét.

  Török lapjelentések szerint a 23 éves, súlyosan sérült fiatalasszonyt a zömmel kurdok lakta Agri tartományban találták meg az ország keleti részében. Állítólag az altestét is megcsonkították egy szúróeszközzel.

 • Hatvan méteres, buldózeres zuhanást élt túl egy tiroli munkás

  Igazán látványos munkahelyi balesetet élt túl egy tiroli munkás Terfensben egy kavicsbányában.

 • Visszavarrták egy macska fél pofáját

  Visszavarrták egy macska fél pofáját az Egyesült Államokban, miután - nagy valószínûséggel - letépte egy autó hûtõjének ékszíja.

  A 4 éves Edgar három napra eltûnt otthonról, és nemhogy lógó orral, hanem pofával tért vissza: a fél "arca" leszakadva lifegett.

  Gazdasszonya elájult, amikor meglátta, de aztán csak-csak magához tért és elrohant a cicával egy állatsebészetre.

 • Újra szerelmes Macaulay Culkin

  Újra szerelmes Macaulay CulkinAz biztos, hogy idén nem hagyják egyedül karácsonykor Macaulay Culkint, mint anno a Reszkessetek, betörők! filmekben. Az egykori gyereksztár ugyanis újra szerelmes. Macaulay körülbelül két hónapja fűzte szorosabbra a kapcsolatát Jordan Lane Price-szal, akivel egy New York-i baráti társasághoz tartoznak. A páros remekül megvan, ugyanúgy látják a világot, és ugyanazok a dolgok érdeklik őket. Ami nem az önpusztítást jelenti, mivel Macaulay végre leszámolt a drogokkal, és már csak a cigi az egyetlen szenvedélye.

 • Ellopták a Tatabányai Vízmû SE vizilabdakapuját!

  Ismeretlen tettesek ellopták a Tatabányai Vízmû SE egyik alumíniumból készült kapuját és az eredményjelzõ tábla minden rézbõl készült alkatrészét.

  Az uszoda felújítása miatt a közeli napközis tábor használaton kívüli épületeiben raktározták a csapat felszerelését, és a napokban vették észre, hogy a színesfémbõl készült berendezéseket szakszerûen akkora darabokra szerelték szét, hogy kiférjenek az ablakon - mondta el Vojvoda István edzõ.

 • Dundikát 25. születésnapja alkalmából kirabolták

  A nyuszilány szombat este családi körben ünnepelt, azonban amíg õk vacsoráztak, ismeretlenek feltörték az autójukat, és mindent elvittek, ami a csomagtartóban volt.

  Köztük azt a sminkestáskát is, amit az ünnepelt születésnapjára kapott férjétõl, Lacitól.

  Csak pár órán keresztül örülhettem az ajándéknak – mondta Dundika. – Még a ruháimat is elvitték, de nemcsak az enyémet, hanem az egyik barátnõmét is, ugyanis az õ cuccai is a csomagtartóban voltak.

 • A brit közkórházakban gyakori látogató a patkány és a bolha

  London - A brit egészségügyi intézmények többsége hagy kívánnivalót maga után higiéniai téren: sûrûn tévednek be patkányok, bolhák, poloskák, legyek és svábbogarak egy, a konzervatívok által kezdeményezett vizsgálat szerint.

  A Nemzeti Közegészségügyi Szolgálat (NAH) kezelésébe tartozó kórházak 70 százalékát szólították fel a hatóságok fertõtlenítésre legalább ötven alkalommal 2006 januárja és 2008 márciusa között.

 • Beperelte Britney Spearst és szüleit a sztár önjelölt menedzsere

  Los Angeles - Többek között testi sértés, rágalmazás és szerzõdésszegés miatt indított pert Britney Spears egykori önjelölt menedzsere, Sam Lufti a sztár és szülei ellen egy Los Angeles-i bíróságon.

  A kedden benyújtott keresetben Lufti azt állítja, hogy Jamie Spears, Britney apja behúzott neki egyet 2008 januárjában, Lynne Spears pedig hitelrontóan írt róla Through The Storm címû tavaly megjelent visszaemlékezésében, amelyben azzal vádolta, hogy túlgyógyszerezte a lányát.

 • A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának!

  A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának – derült ki az egyik illatszergyártó által elvégzett kutatásból.

  Az interneten elvégzett felmérésbõl az is kiderült, hogy a nõk több mint fele (61 százaléka) könnyen „hangulatba jön” egy kis csokoládétól.