rss
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A Pandora óceánján játszódna az Avatar 2

  A 2014-re beharangozott Avatar 2-ben James Cameron a Pandora óceánjait akarja bemutatni. "A teljes Alfa Centauri rendszert kidolgoztuk, ezt mutatjuk be a folytatásokban. A második rész az elsõhöz képest teljesen más környezetben játszódik, itt nem az esõerdõkre, hanem a Pandora tengereire fokuszálunk, ami egy változatos, õrült és hihetetlenül látványos világ lesz" - nyilatkozta a rendezõ az L. A. Timesnak a 2,7 milliárdot kaszáló ûrfantasy dvd- és bluray-megjelenése alkalmából.

 • Aranybánya a strandokon

  Moszkva - Vlagyimir Porivajev számára a szó szoros értelmében aranybánya egy-egy strand például a Moszkva folyó partján: esténként, s fõleg a strandszezon végeztével fémdetektorral keresi az elvesztett értékeket, s ha jól megy, akár napi 4000 rubelnyit, vagyis 28 ezer forintnyit is talál.

 • Nem kell a vénasszony senkinek!

  Benkõ Dániel hoppon maradt menyecskéje, Edit asszony egyelõre semmit nem tud beígért férjkeresõ show-járól.

 • Nindzsának öltözött egy rabló!

  Egy rabló nindzsának öltözött, és kardja is volt, így próbált kirabolni egy vegyeskereskedést, majd egy vegytisztítót, de nem jött össze neki.

  A huszas éveiben járó férfi Massachusetts államban szóbeszéd tárgya lett különleges, bár ügyetlen akciójával, és bár egy fillért sem tudott elrabolni, a rendõrség körözi.

 • Esküvõje közben íjpuskázott a pár

  Esküvõje közben sem hagyott fel kedvenc idõtöltésével egy pár az Egyesült Államokban: íjpuskáikból lövöldöztek a szertartás alatt.

 • Szakított barátjával Joss Stone

  Az énekes Joss Stone újra független, miután szakított barátjával.

 • Arnold Schwarzenegger engedi, hogy kutyával az ölben vezessék az autót

  Továbbra is szabad ölebbel az ölben autót vezetni Kaliforniában: Arnold Schwarzenegger kormányzó elvetette a törvénytervezetet, mely megtiltotta volna.

  Az elképzelés az volt, hogy 35 dollárra - 5 ezer forintra - büntethessék az ilyen autóst. A tervezetet beadó képviselõ azután kezdett küzdeni, hogy látott egy nõt egyszerre három kutyával az ölében vezetni.

  Schwarzenegger azzal vétózta meg a törvénytervezetet, hogy õ csak igazán fontos dolgokat ír alá, az ölebes vezetés tiltása viszont nem az.

 • Törõcsik Mari egyre jobban érzi magát, már lábra is tud állni

  Törõcsik Mari, akit három hete ápolnak az intenzív osztályon, egyre jobban érzi magát: már lábra tud állni és hangulata is javul.

  Törõcsik Mari állapota folyamatosan javul. A Nemzet Színésze három hete életveszélyes állapotban került kórházba.

  A család kérése sem a Nemzeti Színház, sem a színésznõt kezelõ kórház nem közölt részleteket a Törõcsik Mari állapotáról.

 • Kínában összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor

  Még a Bolygó hollandinál is nagyobb csoda történt Kínában: összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor.

  Az ünnepre olyan sokan utazgatnak belföldön rokonlátogatásokra, hogy rengeteg a vonatjegyüzér. A rendõrség több mint 6600-at csípett el, de biztosan nem az összeset.

 • Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen

  Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a rendelkezés az eddigi európai hatályú körözést váltja fel - írta a Magyar Nemzet.

  A sportolóra november 3-án öt év fegyházbüntetést szabott ki a bíróság, testvérét, Farkas Károlyt hét évvel sújtotta kábítószerrel kapcsolatos bûncselekmények miatt.

  A testvérpár nem várta meg az ítélethirdetést, ezért adtak ki elfogatóparancsot ellenük.

 • 10 kilós harcsát fogott egy játék pecabottal

  Lányunokája rózsaszín játékpecabotjával fogott rekordméretû törpeharcsát egy férfi Észak-Karolina államban: a 10 kilós hal hosszabb, mint a karácsonyra kapott Barbie-s mûanyagbotocska.

 • Széles Iza a Made in Hungáriában kapott szerepet

  Széles Izára mozgalmas napok várnak, a 9 és ½ randi fõcímdalával sikert arató ifjú énekesnõ ugyanis most maga is kamera elé áll. A Made in Hungária címû filmben kapott szerepet.

  - Nagyon feldob a hamarosan kezdõdõ forgatás, kellõen izgatott vagyok, még akkor is, ha a filmben is énekesnõt kell alakítanom. A Cha-cha-cha címû dalt fogom elõadni és, holott ilyet még nem énekeltem, ráadásul táncolok is. Szerintem különleges hangulatú mozi lesz. – árulta el Izabella.

 • Daniel Radcliffe a leggazdagabb brit fiatal

  A Harry Potter filmek sztárja végzett a 30 év alatti brit milliomosok toplistájának élén. A fiatal színész becsült vagyona körülbelül 46 millió font, amihez az utolsó két filmmel még körülbelül 25 milliót csap hozzá. De már így is 15 millióval elõzte meg a második hely birtokosát, a 25 éves Keira Knightleyt, aki „csupán” 30 milliós vagyonnal rendelkezik jelenleg.

 • Kötelezõ oktatás a kutyatulajdonosoknak Salzburgban

  Bécs után Salzburg tartományban is kötelezõ lesz vizsgát tenniük a kutyatartóknak, ahol bizonyítaniuk kell, hogy értenek az állattartáshoz.

 • Nagy Feró kipakolt

  Kisebb botrányt kavart az utóbbi napokban, hogy Nagy Feró zenekarának két tagjától megvált. Feró azt állítja, egyszerûen már nem úgy mentek a dolgok, ahogy szerette volna, ezért úgy döntött fiatalításra van szükség. Az azonban nem igaz, hogy fia miatt rúgta ki a másik két tagot - mondta a rocker.

 • Nyolc afganisztáni gyermek megölését ismerte el a NATO

  A NATO vezette afganisztáni biztonsági erõ (ISAF) elismerte szerdán, hogy egy légitámadásban nyolc afgán gyermeket öltek meg a múlt héten a közép-ázsiai ország keleti Kapisza tartományában.

 • Nehezebben hamisítható a BKV bérlet

  Nehezebben hamisítható, fémszámmal ellátott bérleteket árul tanulóknak a BKV. Évente mindössze 4-5 hamisításról szerez tudomást a közlekedési társaság, de az új bérletek nyomtatása nem jelent többletköltséget a részvénytársaságnak.

  A készletek kifuttatása miatt egy ideig a régi hologrammal ellátott típus is forgalomban marad.

 • Akár 1500 dollárba is kerülhet a Bon Jovi ingyenes koncert!

  Akár 1500 dollárt is elkérnek már két jegyért a New York-i jegyüzérek Bon Jovi szombati, Central Parkba meghirdetett koncertjére, holott a város ingyen osztotta ki a hatvanezer belépõt.

  A jegyeket párosával adták ki: minden jelentkezõ kettõt kaphatott azzal a megjegyzéssel, hogy a belépõket nem lehet eladni. A The New York Post címû napilap jelentése szerint azonban hétfõn már 267 ajánlat szerepelt az eBay honlapján. Az ár a 99 centtõl 1500 dollárig terjedt.

 • Jennifer Lopez stílusáért rajong Jennifer Love Hewitt

  Jennifer Love Hewitt odavan Jennifer Lopez stílusáért. Az Ügyféllista és a Szellemekkel suttogó sztárja elmondta, hogy mindig is csodálta J.Lo ikonikus stílusát és divatérzékét.

 • Leforrázta férje péniszét

  Az 52 éves nõ nem hirtelen felindulásból, veszekedés miatt, hanem elõre megfontoltan cselekedett. Feltett egy fazék vizet a tûzhelyre, majd amikor már lobogott a víz, levette az edényt, bement a hálószobába és alvó férje ágyékára döntötte. A férfi ordítva a fájdalomtól rohant ki a házból. Egy rokona hívta a mentõket.

 • Reptéren gázolták halálra Travolta kutyáit

  John Travolta két kutyáját elgázolta egy szervizjármû a bangori nemzetközi repülõtéren.

 • A fatuskos gyilkos életfogytiglant kapott!

  Életfogytiglani börtönre ítélték szerdán Németország egyik legkülönösebb bûnügyének tettesét, aki több mint egy évvel ezelõtt egy autópálya fölötti hídról ledobott fatuskóval követett el gyilkosságot.

  Az illetékes bíróság szándékos emberölés elkövetésének vádjával szabta ki az ítéletet a 31 éves, kazah származású Nicolai H. névre hallgató, kábítószerfüggõ személyre.

 • Miss Earth Hungary egy profi póker játékosba szerelmes

  Polgár Krisztina, azaz Miss Earth Hungary szerelmes. A lány szívét Tóth Richárd profi pókerjátékos hódította meg.

  A fiatalok a Reggeliben elárulták, hogy már A Királynõ választás elõtt egymásba szerettek, és bíznak abban, hogy ez még jó darabig eltart.

  Sokszor megkapom, hogy aki szerencsés a szerelemben, az a játékban nem lehet az. De erre igyekszem rácáfolni - árulta el Richárd, aki világbajnok második helyezett pókerben.

 • Élve eltemetett nõk

  Iszlámábád - Élve eltemettek öt nõt Pakisztánban, mert szerelembõl akartak férjhez menni és nem ahhoz, akit a családjaik kiszemeltek nekik - állítják polgárjogi csoportok.

  Az öt megölt nõ ügye felzúdulást keltett az ázsiai országban még vidéken is, pedig ott a nõk jogait nemigen tartják tiszteletben. A rendõrség nyomozást indított és öt embert már õrizetbe is vettek az áldozatok családtagjai közül azzal gyanúsítva õket, hogy részt vettek az úgymond "családi becsületet óvó" kivégzésekben.

 • Kivégeztek egy ötszörös gyilkost az amerikai Texas államban!

  Kivégeztek kedden egy ötszörös gyilkost az amerikai Texas államban. A halálraítélt - egy 34 éves férfi, bizonyos Terry Lee Hankins - közvetlenül a kivégzés elõtt azt mondta, sajnálja tettét.

  Hankins 2001-ben agyonlõtte elvált feleségét és két közös gyereküket, ezután öt órán át tûzharcot folytatott a rendõrökkel. Miután elfogták, bevallotta, hogy egy évvel korábban megölte az apját és a féltestvérét is.

 • Japán új hightech vécéje mindenre gondol

  Házi laborként vizeletet elemez, vérnyomást, hõmérsékletet és testsúlyt mér, és persze a szokásos funkcióit is tökéletesen oldja meg az új japán vécécsúcsmodell.

 • Szakálletetõ per

  Szakállnyírássá fajult egy fûnyíróvita az Egyesült Államokban, mi több: szakálletetésbe.

 • Paris Hiltonnak bekötik a fejét?

  Paris Hiltonra menyükként hivatkoznak barátja szülei. Doug Reinhardt és az örökösnõ nemrég eltöltöttek egy hetet a fiú szüleinek luxusvillájában egy Karib-tengeri szigeten, elhintve a pletykát, hogy hamarosan összeházasodnak.

 • Kést sütöttek a kenyerébe

  Késételt kapott szendvicsként egy férfi az Egyesült Államokban: öles kést sütöttek a kenyérbe, 18 centi hosszú pengéjût.

  A 26 éves New York-i férfi párszor már beleharapott a nem önkezûleg gyártott, hanem egy büfében vett szendvicsébe, amikor felfedezte.

  "Nem tudom, mi történt volna, ha nem nézem meg, mit eszem. A kés a legutolsó dolgok egyike, amelyre az ember töltelékként gondol" - mondta a férfi a sajtónak.

 • Ezer dolláros szextelefonszámlát kapott a 86 éves néni

  Bellevue - Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.