rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Demi Moore nem vesztegeti az idõt, újabb fiatal hódolóra lelt

  Demi Moore nem bánkódott sokáig, amiért egy szakítást valamint válási papírokat kapott karácsonyra, és már szerzett magának egy ifjú pasit.

 • Megmûtteti magát a majomember!

  Plasztikai beavatkozással igyekszik megszabadulni a teste 96 százalékát borító sûrû fekete szõrzettõl a Majomemberként elhíresült kínai Ju Cseng-huan. A hirsutizmus nevû betegségben szenvedõ férfi szemét, orrát és ajkát is átmûtteti.

 • Megviselték a forgatások Kiss Ramónát

  Bartha Zsolt a Barátok közt története szerint fizikai és lelki terrorban tartja feleségét. A Zsoltot játszó Rékasi Károly a forgatás alatt többször „színpadi" ütéseket mért Kiss Ramónára, ami nagyon megviselte a színésznõt.

 • Állva tapsolták Selena Gomez legújabb filmjét a filmfesztiválon

  A 20 éves színésznõ legújabb filmje, a Spring Breakers bemutatója alkalmából vett részt a rangos olaszországi eseményen. Az alkotás hatalmas sikert aratott, hiszen a közönség állva tapsolt.

 • Szakított az álompár!

  Három év után szakított a sztárpár, már csak az a kérdés, a végén ki ejtette a másikat, és persze, hogy miért.

 • Top női és férfi hazugságok

  Top női és férfi hazugságokA férfiak hazugok. A legnagyobb hazugságokat a nemi szervük méretével kapcsolatban (általában túlzás révén) , a szerelmes szavaikkal ejtik el. A nők hazugok. Legfőképpen a kamuzás a szexualitás körül forog. Ha szeretnének szexelni, akkor rámenősen mindenre képesek, ha nem jó nekik az együttlét, akkor kislány-ded módon hivatkoznak menstruációra, fejfájásra, mindenre. Összefoglalva: a nők nagy hazugok, a férfiak óriási kamugépek. Most összeszedtünk néhány olyan top hazugságot, melyeket a friss kapcsolatok előtt / közben / után előszeretettel alkalmaznak / alkalmazunk :)

 • Hihetetlen! Ikreket szült egy hatvan éves nõ!

  Hatvanévesen lett elõször anya egy kanadai nõ. Ikreket szült, a kisfiúk egészségesek és az édesanya is jól van, az idõskori terhesség azonban komoly orvosetikai kérdéseket vet fel - tudósított a CBC tévécsatorna helyi idõ szerint csütörtökön.

  Ranjit Hayer mindig is akart gyereket és évtizedek óta sikertelenül próbált teherbe esni. Indiában is járt egy mesterséges megtermékenyítésre szakosodott orvosnál, aki becsapta, és eltûnt a befizetett pénzzel. Ezután hosszú évekig spórolt párjával egy újabb kezelésre, magas kora miatt azonban Kanadában egy orvos sem vállalta el, ezért újra Indiába ment és felkeresett egy másik szakértõt.

 • Gyilkos tv Ausztriában

  Szörnyethalt Ausztriában egy gyerek, mert rázuhant egy tévékészülék.

  A hétéves fiú egy pénztárcát próbált levenni a tévérõl, amely egy falipolcon volt a szülõi ház egy szobájában. Amikor a gyerek felnyúlt a tárcáért, a készülék rázuhant és maga alá temette. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A szülõk sokkos állapotba kerültek, pszichológusok kezelik õket.

 • Órabérben kínálja magát Benkõ Dániel

  A meztelenkedõ lantmûvész saját otthonába várja a lányokat.

  - Úgy döntöttem, hogy ahol vagyok, az a szórakozóhely! Én magam vagyok a szórakozóhely, úgyhogy nem nagyon szoktam lemozdulni a házamból...

 • Zimány Lindáért helikoptert küldtek barátai

  Nem hagyták a barátai, hogy egy munka miatt lemondja a wellness pihenést - Zimány Lindának nagy meglepetést okoztak...

  A Cool Tv szexi mûsorvezetõjének, Zimány Lindának egy szusszanásnyi ideje sincs.

  Nem hogy családjára, de még saját magára sincs ideje, éppen ezért megbeszélte barátaival, hogy néhány napra Hévízre utaznak. Azzal az apró lehetõséggel azonban egyikük sem számolt, hogy Lindát bármikor behívhatják dolgozni, és pechükre ez meg is történt.

 • David Beckham cipõjén viseli gyermekei nevét

  David Beckhamet a pályára is elkísérik gyermekei: a világhírû focista felíratta futballcipõire négy csemetéje nevét.

 • Egy papagájért pereskednek!

  Visszakerül eredeti tulajdonosához egy papagáj, miután három éve a madár elhagyta õt. A Tequila névre hallgató afrikai szürkepapagáj 10 év után szökött meg egy nõtõl.

  A madarat egy másik hölgy megtalálta és „a szárnyai alá vette”, a papagájnak a Lucky nevet adta. Idõvel véletlenül összebarátkozott a két nõ egy étteremben éppen annak okán, hogy kiderült: mindketten imádják a madarakat.

 • Steven Tyler perrel fenyegeti az Aerosmith-t

  Perrel fenyegeti saját együttesének tagjait Steven Tyler, az Aerosmith énekese.

 • Súlyosan megvertek egy buszsofõrt!

  Súlyos fejsérülést szenvedett egy buszvezetõ, aki hûsölni ült be a forróság elõl egy sörözõ teraszára az Örs vezért terén.

  A vendéglõ teraszán szóváltásba keveredett egy ismeretlen férfival, aki megütötte. A délután négy órakor történt esetet követõen a jármûvezetõt a mentõk súlyos fejsérüléssel szállították kórházba.

 • Elaludt új filmje forgatása közben James Franco

  James Franco igen nehezen tud lépést tartani feszített beosztásával, aminek aztán az lett az eredménye, hogy egyszerûen elaludt új filmje, az Óz, a hatalmas forgatásán - mesélte szereplõtársa, Mila Kunis.

 • Nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija

  Hatvanhét centiméter magas nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija. "Nagyon boldog és izgatott vagyok" - mondta Magar, aki eddig a világ legkisebb kamaszának címét viselte.

 • Felavatták azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak!

  Felavatták Csicsón azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak. Az emlékmûvet Duray Miklós, az MKP stratégiai alelnöke leplezte le több száz ember elõtt.

 • Lemondana vallásáról Tom Cruise, hogy visszaszerezze feleségét

  Úgy tûnik, hogy Tom Cruise még hõn szeretett vallásáról is lemondana, hogy visszaszerezze volt feleségét, Katie Holmes-ot. A színész állítólag elvágta a szálakat a szcientológiával.

 • A gazdájával kezdett a kanos bika

  Wies Dlugie - Tehénnek nézte gazdáját egy kanos bika, és olyan heves ostromba fogott, hogy az idõs ember alig tudott elõle elmenekülni.

  A kéjsóvár állat bizonyára megérezte rajta a tehenek szagát, és azonmód rárontott a 68 éves férfira. "Letépte a ruháit, és körbekergette, taszigálta a mezõn" - mesélte a lengyel tejfarm tulajdonosának lánya.

 • Jim Carrey nagyapa lett

  Jim Carrey amerikai színész fiunokája a Jackson Riley Santana nevet kapta.

 • Tíz napot töltött dögkútban egy ukrán férfi

  Ungvár – Tíz napot töltött el egy férfi egy 15 méter mély dögkútban a dél-ukrajnai Zaporizzsja megyében.

 • 13 fogát húzta ki saját kezûleg egy barkácsfogóval

  "13-asa" lett egy brit férfinak, de nem totón húzta be, hanem a szájából ki: ennyi fogtól fosztotta meg magát saját kezûleg egy barkácsfogóval.

  A 42 éves illetõ nem annyira tehetõs, hogy magánfogorvoshoz mehetett volna, az államiaktól pedig sohasem kapott idõpontot belátható idõn belülre, pedig 2003 óta próbálkozott. Legalább 30 fogorvosnál érdeklõdött, de sehol sem járt sikerrel, így aztán amikor hasogatni kezdett egyik elsõ foga, kihúzta maga.

 • Megint gyilkolni fog Freddy Kruegert

  Billy Bob Thornton játssza Freddy Kruegert a Rémálom az Elm utcában címû klasszikus horror remake-jében.

  Robert Englund, a gyilkos pengékkel felszerelt Freddy Krueger megformálója egy interjúban elárulta, hogy remake készül a ma már klasszikusnak számító Rémálom az Elm utcában címû horrorból.

  Englund - aki nyolc alkalommal alakította Freddy-t - elárulta, hogy már meg is találták az ideális utódot a szerepre, Billy Bob Thornton személyében, aki szerinte "kiváló választás" a készítõktõl.

 • Mindenki felfigyelt a Fair vezetõ programot népszerûsítõ hírességekre

  Budapest egyik legforgalmasabb keresztezõdésében több tucatnyi Fair vezetõ matricával kezében állt az autósok elé Dammak Jázmin, Terecskei Rita, Fresh Viki és Komonyi Zsuzsi. A négy híresség a piros lámpánál kampányolt a körültekintõbb, biztonságosabb vezetésért.

 • Az oroszok a világ legkellemetlenebb turistái!

  Maguk mögé utasították a németeket az oroszok a világ legkellemetlenebb turistáinak népszerûtlenségi toplistáján.

  A brit Real Holiday Reports honlap felmérésében ezer, az idén nyáron külföldön – Spanyolországban, Franciaországban, Cipruson, Máltán, Olaszországban, Törökországban, Görögországban és Portugáliában – vakációzott brittel rangsoroltatták nációk szerint a turistákat.

 • Tûsarkú váltófutásrekord

  Rekordot javított magassarkúcipõs váltófutásból négy nõ Ausztráliában. A 80 méteres távot 1 perc 4 másodperc alatt szaladták végig stafétában Sydneyben.

 • Hujber Ferenc kiírták a TV2 sorozatából a Valami Amerika 2 forgatása miatt

  Fél éve nem forgat Hujber Ferenc a TV2 kórházsorozatában a Valami Amerika folytatásának felvételei miatt.

  A Jóban Rosszban Rónai doktorát alakító színész nem távozott végleg a képernyõrõl, a forgatókönyvet úgy alakították, hogy a szívtipró doki bármikor visszatérhet a Csillagvirág Klinikára.

  Hujber egyébként a nyáron terhes feleségével együtt egy barátjához költözött.

 • Összeillik Kustánczi Lia és Majka?

  Kustánczi Lia és Majka egy párt alkotnak. "Románcuk" hamarosan a képernyõn lesz látható, ugyanis együtt vezetik a Viasat3 Bár címû valóságshow-jának második szériáját.

  "A párost több ismert ember közül választottuk ki. A produkció mûfajához Majka és Lia karaktere, stílusa illett a legjobban" - árulta el Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetõje.

  "Életem második castingján vettem részt. Szerencsés vagyok, hiszen már az elsõ ehhez hasonló megmérettetésemkor is sikerrel jártam, amikor is az Ötös csatornánál kaptam lehetõséget."

 • Miért koldul az álkoldus?

  Genova - Genova Portoria negyedében az utóbbi idõben nagyon elszaporodtak a koldulók. Portoria a város kereskedelmi központja, itt van a vasútállomás, a tartomány, a megyeszékhely, sõt, a prefektúra is.

  A rendfenntartóknak nincs könnyû dolguk, ám az egyik fõtörzsõrmester küldetésének tekinti az álkoldusok kiszûrését, és bírságot szab ki rájuk a büntetõ törvénykönyvnek egy olyan paragrafusa alapján, amely bünteti azokat, akik visszaélnek mások jóhiszemûségével - írta a Corriere della Sera címû olasz napilap.

 • Új melleit tervezi Christina Applegate

  A 36 éves színésznõnek három hete kellett eltávolítani mindkét mellét, mert az egyikben rákos daganatot találtak.

  Applegate azonban nem tört össze, sõt a Good Morning America! reggeli tévémûsorban már azon viccelt, milyen szép új ciciket fog csináltatni.

  "Miután áttekintettük, milyen lehetõségeim vannak, átestem egy dupla masztektómián. Biztos akartam lenni abban, hogy eltávolítják belõlem ezt az egész dolgot.

loading...