rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nagyon nem megy neki a KRESZ-vizsga!

  Tovább "javított" világcsúcsán az a dél-koreai asszony, aki azért lett világhírû - vagy legalábbis került be a világ hírkeringésébe -, mert rekordsokszor bukott meg KRESZ-vizsgán.

  Február elején még csak 771-ik bukásán volt túl, immár a 775-ik is megvan. Valószínûleg lesz 776. vizsgája, mert a 68 éves nagymama nemigen adja fel. Hogy hibátlant írna 776-ikra, arra kicsi az esély, de az eddigiek alapján arra se sok, hogy átmegy.

 • Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendég

  Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendégA három illinoisi pincérnőnek minden oka megvan az őszinte mosolyra és boldogságra. A három hölgy fejenként ugyanis 5 ezer dollár, vagyis összesen 3,4 millió forintnak megfelelő borravalót kapott egy idegen vendégtől. Az egyik felszolgáló először visszautasította a pénzt, de a vendég ragaszkodott hozzá, hogy fogadja el és menjen el tanulni, és tegye könnyebbé az életét. A nagylelkű hölgy vendég nevét nem fedte fel az étterem. Az egyszer biztos a felszolgáló hölgyek nem felejtik el soha a nem mindennapi vendéget.

 • Fia fogkeféjével tisztogatta a vécét

  Vécépucolási családi vitában kellett rendet tennie a rendõrségnek az Egyesült Államokban.

 • Óriás bébinek adott életet! 8,7 kilogrammos csecsemõ született Indonéziában!

  8,7 kilogrammos csecsemõnek adott életet egy indonéziai nõ. A kisfiú császármetszéssel jött a világra hétfõn a Szumátra szigetének északi részén fekvõ Kisaranban.

 • Leharapta bal karját a krokodil

  Leharapta karját a krokodil egy 18 éves amerikai fiúnak, Kasey Edwardsnak.
  Csak lélekjelenlétének köszönhetõen élte túl egy 3 méteres aligátor támadását Kasey. A bal karját ugyan letépte a gyilkos állat, de az életéért küzdõ fiúnak a hadakozás közben valahogy sikerült kiszúrnia a hatalmas állat szemét, így az végül elmenekült.

  Kasey Edwards csak egy kicsit úszkálni barátaival a floridai Okeechobee-tó közelében található csatornában, mikor megtámadta a krokodil.

 • Baleset történt a paksi atomerõmûben

  Üzemi baleset történt a paksi atomerõmûben. A Paksi Atomerõmû Zrt. rövidesen tájékoztatást ad az esetrõl, amely az MTI információi szerint hétfõn délután történt.

  Az eddigi információk szerint a karbantartás alatt álló négyes blokk reaktorcsarnokában daruval emeltek egy mûszert - neutron fluxusmérõt -, miközben a daru kötele elszakadt, és a mûszer leesett.

 • Megvált hosszú hajától Szabó Zsófi

  Megvált hosszú hajától Szabó ZsófiA Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Betty élete ugyanis hatalmas fordulóponthoz érkezik, amit az is jól mutat, hogy az őt alakító színésznő, Szabó Zsófi még hosszú hajfürtjeitől is megvált a történet kedvéért. "'Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek."

 • Születésnapján végezték ki a gyilkost Texas államban!

  Idén már a tizedik embert végezték ki szerdán az egyesült államokbeli Texas államban. A gyilkosságért elítélt férfi élete utolsó napján töltötte be 38. életévét.

  "Bocsánatot kérek a fájdalomért, amit önnek, és családjának okoztam" - mondta Kenneth Morris az utolsó szó jogán áldozata rokonainak, akik végignézték a férfi kivégzését. A férfit a halálos injekció beadása után nyolc perccel nyilvánították halottnak.

 • Tizenkilenc éves spermától termékenyedett meg

  Egészséges gyermeke született annak az angol nõnek, akit tizenkilenc éve lefagyasztott spermával termékenyítettek meg. Az asszony isteni csodának tartja kislánya világrajöttét.

  Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltaK Emmanuel Iyohánál 1989-ben, miután egy púpot fedezett fel a nyakán.

  Az orvosok felvilágosították a férfit, hogy az úgynevezett Hodgkin's lymphomában szenved, de megnyugtatták, hogy kemoterápiával százszázalékosak a túlélési esélyei.

 • Nõi ruhában horgászva bukott le a gyilkos

  Azért került rendõrkézre egy gyilkosság miatt körözött férfi a nyugat-ukrajnai Csernyivci megyében, mert nõi ruhában horgászott a tóparton, és ez feltûnt a rendõröknek.

  A Szloboda nevû faluban õrizetbe vett 50 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy brutális kegyetlenséggel megölt egy 71 éves nõt, mert annak kutyái többször megugatták, amikor a portája mellett haladt el.

 • Sokkolóval viszik házhoz a pizzát

  A pizzafutárok este egy-két utcába már félnek kivinni az ételt.

 • Egészségtelen ételeket kell ennie ahhoz, hogy életben maradjon

  Tejszínhab, pizza és minél több zsír - a kislány bármennyi egészségtelen ételt megehet, a helyzete mégsem irigylésre méltó.

 • Az internetnek köszönhetõen 30 év után találta meg az apját!

  A 31 éves orosz Alekszandr az internet segítségével megtalálta osztrák édesapját, aki nem is tudott fia létezésérõl.

  Az akkor 21 éves osztrák Markus Kossek 1976-ban egy faipari üzem építésén dolgozott Bakuban, s egy parkban szólította meg Irinát.

  Az ismeretségbõl hamarosan nagy szerelem kerekedett, s amikor Markus szerzõdése lejárt, megkérte Irina kezét azzal, hogy jöjjön vele Ausztriába.

 • Nem csatlakozik Victoria Beckham az újra összeálló Spice Girls együtteshez

  Victoria Beckham képviselõje rövid úton lelõtte azokat a híreszteléseket, melyek szerint az énekesnõbõl divattervezõvé lett sztár is csatlakozik az újra összeálló Spice Girls együtteshez, annak ausztráliai turnéjára.

 • Történelmi híd eladó

  Hidat árul az Egyesült Államokban Maryland állam közlekedési hivatala.

 • Viktória királynõ bugyija kapós lett

  A reméltnél kilencszer drágábban kelt el Viktória királynõ bugyija

  London - Nagy-Britannia fénykorának, a viktoriánus korszaknak nem akármilyen emlékét árverezték el szerdán: magának Viktória királynõnek egyik bugyiját.

  Az 1890-bõl való királynõi alsónemût 500 fontra (147 ezer forint) becsülték, de végül kilencszer magasabb összeggel (4500 fonttal) ütötték le a közép-angliai Derbyben rendezett liciten.

 • Mézeskalács rekord

  Debrecen - Több ezer "összefonódó" emberre számítanak az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválon - írta szerdán a Hajdú-bihari Napló.

  A lap szerint Guinness-rekordkísérlet lesz a hét végén a cívis városban. A Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum ad helyet az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválnak, amelynek megkoronázásaként vasárnap bárki részese lehet egy rekord születésének.

 • Már az esküvõi vendéglistát állítja össze Rihanna

  Már az esküvõi vendéglistát állítja össze az énekesnõ. Van, aki már vissza is igazolta a részvételt.

 • Megnõsült a világ leggazdagabb emberének fia

  Az év esküvõjét tartották Mexikóban: megnõsült Caros Slim Domit, a világ jelenleg leggazdagabb emberének, Carlos Slim Helunak a legidõsebb fia.

 • Huszonkilencmillió forint egy fehér szarvasgombáért

  Összesen 105 ezer euróért (29 millió forintért) cserélt gazdát egy 900 gramm súlyú fehér szarvasgomba egy olaszországi árverésen.

 • A SZIN 2015 hivatalos dala: New Level Empire feat. Szerecsenkirály - Son of the Sun

  Íme az idei SZIN hivatalos dala a New Level Empire-től!

 • Klímakutató központba kerül a rekorder amerikai jégdarab

  Kétszeres rekorder az Egyesült Államok jégesõbõl származó legnagyobb jégdarabja: nemcsak az eddigi legnagyobb, sárgadinnyényi égi jégtömb, hanem a leghosszabban utaztatott is.

 • Teherbe ejtõ kiállítás nyílt meg az Egyesült Államokban

  Teherbe ejtõ kiállítás nyílt meg az Egyesült Államokban egy dél-carolinai múzeumban olyan szobrokból, amelyek megtermékenyítõ erejûek.

  Legalábbis ezt állítják az amúgy vándorkiállítás szervezõi. A másfél méter magas szobrokból álló anyag Elefántcsontpartról indult világturnéra még 1993-ban. Azóta - a szervezõk kimutatása szerint - több mint kétezer olyan nõ esett teherbe, aki megérintette a szobrok egyikét, netán mindegyikét.

 • Kivégeztek egy ötszörös gyilkost az amerikai Texas államban!

  Kivégeztek kedden egy ötszörös gyilkost az amerikai Texas államban. A halálraítélt - egy 34 éves férfi, bizonyos Terry Lee Hankins - közvetlenül a kivégzés elõtt azt mondta, sajnálja tettét.

  Hankins 2001-ben agyonlõtte elvált feleségét és két közös gyereküket, ezután öt órán át tûzharcot folytatott a rendõrökkel. Miután elfogták, bevallotta, hogy egy évvel korábban megölte az apját és a féltestvérét is.

 • Megszúrkáltak egy férfit a VI. kerületben!

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a 36 éves férfi, akit egy IV. kerületi szórakozóhelyen szúrtak meg az éjszaka. A férfit egy szóváltást követõen szúrták meg, sérülései nyolc napon túl gyógyulnak.

 • Révész Sándor újra válik

  Révész Sándor újra válik. Amikor három évvel ezelõtt összejött jelenlegi feleségével, barátainak és ismerõseinek megesküdött, hogy Márti személyében megtalálta a lelki társat. Ezek szerint mégsem.

  A Piramis együttes frontembere többször mondta ki az igent, amelyek közül eddig egyik sem bizonyult hosszú távon boldogítónak.

  Elõször Zalatnay Cininek, majd Raduciner Ágnesnek, akit egy Sabina nevû francia hölgy követett.

 • Szellemek ûzte család: 52 szobásat hagytak hátra

  London - Kísértetek elõl költözött el 52 szobás házából egy család Nagy-Britanniában.

  Az ingatlant tavaly vették, 3,6 millió fontért - csaknem 1,1 milliárd forintért -, ám már elsõ éjjel megkezdõdött a kísértetjárás. A hatfõs - amúgy arab származású család - kopogásokat hallott a falakon, rejtélyes alakokat látott és vérfoltokat fedezett fel másfél éves fiuk paplanján. Utóbbi volt az utolsó csepp a pohárban, a házaspár négy gyerekével, a fiukkal és 7, 5 és 3 éves lányaikkal azonnal, már másnap kiköltözött.

 • Veséjét ajánlja fel az ingyen ölelõ férfi

  Sydney - Vadidegennek ajánlja fel egyik veséjét az az ausztrál férfi, aki világhírû lett, mert ingyen ölel meg bárkit, aki ezt igényli.

  A 26 éves illetõ szendvicsemberként rója az utcákat Sydneyben, plakátján azonban nem valamilyen terméket, hanem ingyen ölelést hirdet, de nem állandóan, hanem csak hetente egyszer. Szolgáltatása felkerült még 2004-ben az internetre és valóságos ingyenölelési világmozgalmat indított el.

 • Másodszor is apa lesz Bryan Adams

  Bryan Adams másodszor is apuka lesz. A hírt az énekes megerõsítette.

 • Box az idõsekotthonában

  A boksz a mániája egy 95 és egy 98 éves néninek egy brit idõsekotthonában.

  Hobbiazonosságuk ellenére nem egymást öklözik, hanem csupán virtuálisan bokszolnak a Nintendo Wii számítógépes játéknak köszönhetõen. Nem csak ücsörgésbõl és ujjizmosító gombnyomogatásokból áll azonban a sport: hadonászni kell a karokkal a virtuális ellenfél elleni küzdelemben. (A számítógép érzékeli a kezekre erõsített jeladókat, így a hús-vér játékos valódi mozgását.)

loading...