rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lindsay Lohan kidobta leszbi barátnõjét?

  Úgy tûnik, Lindsay Lohan hamar megunta leszbikus barátnõjét, Samantha Ronson-t - Ezért most újra visszatér a férfiakhoz.

  Lindsay Lohan még kéz a kézben jár Samatha Ronsonnal, de a közeli barátok szerint a viszonyt már csak azért tartják fenn, hogy ne lohadjon a sajtó figyelme.

  A sztár közben keresi az igazit, ezúttal ismét egy férfi személyében.- Várja azt a pasit, aki újra fellobbantja benne a lángot – állítják a hozzátartozók.

 • Állatvédelmi õrszolgálat alakult Tatabányán

  Állatvédelmi õrszolgálat alakult Tatabányán, a mûködtetésre kötött megállapodást ma írta alá a tatabányai önkormányzat, a Tappancs Állatmenhely Alapítvány, a városi rendõrkapitányság, a tûzoltóság, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Állategészségügyi Igazgatóság.

  Az állatvédelmisek elsõ lépésben felhívják az állattartók figyelmét a hiányosságokra.

 • Felháborodtak a britek a tehetségkutató finomítása miatt

  Óriási felháborítást keltett a brit televízió nézõk körében az a hír, amely szerint az X Factor tehetségkutató versenyben induló énekesek elõadásait egy különleges szoftver révén "tökéletesítették", hogy jobban szóljanak a hangok.

 • Kovi elkészíti a világ elsõ nõknek szóló pornófilmjét

  Kovi és a Heffner Media különleges vállalkozásba kezdett a világ legelsõ, kifejezetten nõknek szóló pornófilmjét. Pályázatot hirdetnek a film forgatókönyvének megírására is, melyre kizárólag nõi pályázók jelentkezését várják! S hogy mirõl szól majd a nõknek készülõ pornó? El se hinnék! A romantikáról!

  Koviék már hónapok óta készülnek összehozni egy kimondottan nõknek szóló pornófilmet. Ezért pedig 4000 nõvel töltették ki azt a kérdõívet, amelyet a Corvinus Egyetem néhány hete kielemzett, s melybõl kiderült, hogy a nõk mit is élveznének leginkább egy pornófilmben.

 • Majkáék letetettek arról, hogy valaha is egybekeljenek

  Majka és Dundika végleg letettek arról, hogy valaha is hivatalosan egybekeljenek.

 • Beyoncé a szexistennõ

  Élete legszexisebb fotósorozatát készítette el Beyoncé Knowles (28). Nem csoda, hogy mindent beleadott, hiszen saját divatmárkáját népszerûsíti.

 • Részlet Vincze Lilla portréjából:

  November 4-én fél 11-kor:

  „Még a felhõk állására is emlékszem. Ezt az Ave Maria-t soha nem felejtem el. A Rajkó együttesnek köszönhetem, hogy elénekelhettem a Vatikánban, a Pápai audiencián. Már régóta hordoztam magamban, de nem gondoltam volna, hogy ez a dal egy csodát fog megélni. Ennyi ember elõtt még soha nem énekeltem. Ez olyan, mintha egy kicsit az ember az életéért is énekelne, mindenért...

 • A Nintendo 20%-kal csökenti az árait!

  Húsz százalékkal csökkenti a Nintendo népszerû Wii játékkonzoljának az árát, üzleti elemzõk szerint a japán cég nem riválisai - úgyszintén árcsökkentõ - lépéseit akarja ezzel kontrázni, pusztán elõzetes taktikai lépésrõl van szó.

 • Meghalt Dennis Hopper

  Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta.

 • Kirk kapitány kaszált a Földön is

  William Shatner a Priceline.com online utazási irodának készített hirdetéseket, mint most kiderült, egy vagyonért.

 • Több mint 230 ezer agg hiányzik Japánból

  A közelmúlt botrányai nyomán megindult kormányzati vizsgálat döbbenetes eredményre jutott: a Japánban számon tartott száz éven felüliek közül 230 ezer embernek nincsen nyoma, valószínûleg már régen halottak lehetnek.

 • Vilmos herceg királyképzõ tanfolyamon

  Három magas rangú szakértõt bízott meg unokája, Vilmos trónörökös királyjelölti formába hozásával a brit uralkodó.

  A brit trón elsõ számú várományosa II. Erzsébet királynõ legidõsebb fia, Károly herceg. Idõrõl idõre lábra kapnak azonban híresztelések az esetleges generációs ugrásról, vagyis arról, hogy Erzsébet után Károly és a néhai Diana hercegnõ elsõszülött fia, az idén 28 éves Vilmos örökölné a koronát.

 • Befagyott a szenteltvíz a kölni a dómban!

  Hûvös fogadtatásban részesülnek a kölni dómba betérõ hívõk: a szentelvíztartó tartalma ugyanis megfagyott.

  A templom szóvivõje, Matthias Deml elmondta, hogy a hatalmas méretû, mintegy 10 ezer négyzetméternyi ablakfelülettel rendelkezõ épület fûtése gyakorlatilag lehetetlen, így a belsõ hõmérséklet legfeljebb egy-két fokkal magasabb a külsõnél.

 • Párizsi luxus a nagyvilágban

  Lafayette a világ egyik legnagyobb luxus áruháza.

 • Saját lányának a magzatát hordta ki egy nõ

  A nõ saját lányának a magzatát hordta ki és szülte meg, mindketten jól vannak.

 • Pert indítottak az Indiana Jones készítõi ellen

  Pert indított az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága címû film készítõi ellen egy belizei régész, mert szerinte hazájának részesednie kellene a közel kilenc évtizede Belizébõl eltulajdonított valódi maja mûtárgy, a kristálykoponya köré szõtt kalandfilm hatalmas bevételébõl.

 • Felavatták azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak!

  Felavatták Csicsón azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak. Az emlékmûvet Duray Miklós, az MKP stratégiai alelnöke leplezte le több száz ember elõtt.

 • Magyar versenyzõ lett a mûkörmösök világbajnoka

  Összesen huszonöt ország nemzeti bajnoka közül a magyar Malkné Vígh Máriát választották a legjobb mûkörmös mesternek a düsseldorfi világbajnokságon.

 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.

 • Nagyon lassan javul Palcsó Tamás emlékezete

  Nagyon lassan javul Palcsó Tamás emlékezete. Az orvosok azt mondják, ha egy hónap múlva sem tér vissza teljesen, akkor maradandó agykárosodást szenvedhet - írja a Vasárnapi Bors.

  A hétvégén ugyan hazaengedték a kórházból, azonban még nincs jól az énekes. Zsibbad a keze, ami rossz jel, ráadásul idõnként eszébe jut valami a balesetrõl, amit késõbb elfelejt.

  Tabár István, Palcsó Tamás menedzsere azt mondta, hogy az énekes tudja, hogy valami történt vele, de a részleteket nem képes összerakni.

 • Az áramszünet kopaszít

  Megszépülés helyett félig kopaszon mehetett haza a fodrásztól egy nõ az Egyesült Államokban áramszünet miatt.

 • Játékautomatán elverte nagyanyja dugipénzét egy kamasz fiú!

  Játékautomatán elverte nagyanyja padláson rejtegetett 16 ezer euróját (4,2 millió forint) egy kamasz fiú a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében.

  A Zalezci nevû kisvárosban élõ idõs nõ a padláson elrejtve, befõttes üvegben tartotta a külföldön dolgozó lányától kapott pénzt. Tizenkilenc éves unokájának feltûnt, hogy nagyanyja mindig pénzzel jön le a tetõtérbõl, ezért megkereste a rejtekhelyet, elvett pár száz eurót és elköltötte - jelentette az UNIAN hírügynökség.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."

 • Békás bor

  Békát talált palackozott borában egy nõ Nagy-Britanniában, ami miatt pert tervez az ital forgalmazója ellen.

 • Több százmilliós adócsalás miatt hallgatták ki Növényi Norbertet

  A volt olimpiai bajnokot órákon át faggatták ki a Vám- és Pénzügyõrség óbudai központjában a nyomozók.

 • A gazdájával kezdett a kanos bika

  Wies Dlugie - Tehénnek nézte gazdáját egy kanos bika, és olyan heves ostromba fogott, hogy az idõs ember alig tudott elõle elmenekülni.

  A kéjsóvár állat bizonyára megérezte rajta a tehenek szagát, és azonmód rárontott a 68 éves férfira. "Letépte a ruháit, és körbekergette, taszigálta a mezõn" - mesélte a lengyel tejfarm tulajdonosának lánya.

 • Pink-nek hiányzik volt férje pénisze

  Pink a napokban elõször szólalt meg Carey Hart motorversenyzõtõl való év eleji válásáról.

  A szókimondó énekesnõ szívszorító õszinteséggel válaszolt arra a kérdésre is, hogy mi hiányzik neki legjobban egykori szerelmébõl...

  "A péniszét igazán szerettem. Nagyon csini volt" - mondta Pink egy rövid gondolkozás után. Értékeljük az õszinteségét! Na jó, persze akármilyen kõkemény, akármilyen vagány, Pink végül hajlandó volt komolyra venni a figurát.

 • Mobiltelefon birtoklása miatt további 60 évet kapott!

  Mobiltelefon birtoklása miatt további 60 évet kell börtönben töltenie egy 38 éves texasi rabnak.

  Az Egyesült Államok déli szövetségi államában az Anderson megyei esküdtszék bûnösnek találta Derrick Rosst abban, hogy tiltott tárgyat birtokolt.

 • Megkérték Pataki Zita kezét

  Vasárnap hajnalban, a Liszt Ferenc Repülõtéren kérte meg párja Pataki Zita kezét, az RTL Klub idõjósa azóta nem talál szavakat a boldogságára.

 • Faképnél hagyta felesége VV Fecót

  Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet. A volt valóságshow-hõst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele. Angélának elege lett a kilátástalanságból és Fecó hitegetéseibõl. Kezdte úgy érezni, férje nem lesz képes anyagilag talpra állítani a családot.