rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megszületett Laila Ali, minden idõk legjobb nõi bokszolójának elsõ gyermeke

  Curtis Muhammad Ali augusztus 26-án született - közölte honlapján a Los Angelesben élõ nagyközépsúlyú kiválóság helyi idõ szerint csütörtökön.

  A kisfiút legendás nagyapja, Muhammad Ali és apja, a korábbi amerikaifutballista Curtis Conway után nevezték el.

  A 30 éves sportoló otthon akart szülni, de "bizonyos laboreredmények átírták a tervet" - nyilatkozott Ali szóvivõje. Thea Ellis részleteket nem közölt, csak annyit mondott, hogy "a mama és a baba egészséges és boldog".

 • Bezerédi Zoltán sérülten játszik a My Fair Ladyben

  Bezerédi Zoltán sérülten is fergeteges alakítást nyújtott a tegnap esti fõpróbán. A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóhelyettese Herczeg Tamás elmondta: a mûvész a szerdai próbán sérült meg, de a baleset a Novák Eszter rendezte produkciót nem veszélyezteti.

 • Győzikének nem lehet többé gyereke

  Győzikének nem lehet többé gyerekeGyőzike újra belevágna a családbővítésbe, ám a TV2 Édes Élet című műsorának sztárjánál három évvel ezelőtt kiderült, hogy nemzőképtelen. A helyzet azonban talán így sem reménytelen. A legfrissebb vizsgálati eredményből kiderült Győzike állapota a három évvel ezelőtti helyzethez képest csak rosszabbodott. - Nem lepett meg a hír, csak inkább fáj, hogy nem lehet kisfiam - kezdte Győző. Azt mondta a doktor, hogy nem reménytelen a helyzet, de egy különleges és költséges eljárás segítségével tudna csak újra teherbe esni Bea.

 • Újra Való Világ

  Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is - írta meg a Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is.

 • Román a világ legkisebb csecsemõje (fotóval)

  Mindössze 980 grammos és Botoºani egyik szülészetén jött világra a világ legkisebb csecsemõje. A koraszülött kislányt egy 36 éves, négy gyerekes anya szülte.

 • Kiki megmentette egy õzbak életét

  Három hónapja az Elsõ Emelethez is csatlakozott egy gida, ám õ nem egy szexi bombázó, hanem egy õzbak.

  Az együttes frontembere, Kiki félholt állapotban talált rá az erdõben.

  "Miután rátaláltam, szereztünk neki kecsketejet. Az erdõben a sokadik cumiztatás után tudott csak lábra állni" - emlékezett vissza az énekes, aki azóta három "fiával", két kutyájával és õzikéjével tölti minden szabadidejét.

 • Vaj a betörõk ellen!

  Vajjal küzdenek a betörõk ellen a gondnokok egy lakótelepen Kínában: csúszósra kenik be vele a gázcsöveket, hogy ne lehessen rajtuk felmászni.

  Eddig már egy mázsa vajat használtak el, de a csúszássegítõ módszer még így is sokkal olcsóbb, mintha a széttört térfigyelõ kamerarendszert javítanák ki és tartanák karban.

 • Terry Black gyermekeit Anettka neveli fel

  Anettka eleget tesz a ráktól és a haláltól tartó elõadó, Terry Black végakaratának.

  A mûsorvezetõ megígérte, hogy ha baj érné az egykori transzvesztita mûvészt, felneveli annak két örökbe fogadott gyermekét.

  "Terry régi barátunk, 2002 óta dolgozunk együtt, így természetes: ha Terrynek bármi komoly baja lenne, azon leszek, hogy a gyermekekrõl, ameddig tudok, gondoskodom" - ígéri Anettka.

 • A rendõrség elkobozta a világ leggyorsabb irodai székét

  A világ leggyorsabb irodai székét kobozta el fiataloktól a rendõrség Németországban.

  Két 17 éves ifjú fûnyíró motort szerelt a székre meg biciklifékeket és fémkerettel látta el, így gokart autóhoz hasonló lett az egész. A feltalálókat utcai "sprintszékelés" közben csípték el a rendõrök.

 • Playboy címlaplány a nyereményautó mellé

  Takács Zoltán volt az a szerencsés ember, aki megnyerte a kulcsos sõrmárka elsõ nyereményautóját. Az autó mellé egy csinos Playboy címlaplány is járt rendõri kisérettel.

  A fiatalember nyári szabadsága közben figyelt fel az akcióra, és szorgalmasan 3 rekesznyi söröskupak kódját küldte el sms-ben.

  A 2007-es playmate Metczker Viki vitte házhoz a szerencsésnek a kisorsolt elsõ álomautót. A Gyõr mellett élõ ügyvédjelölt még nem rendelkezett saját autóval.

 • Gyurcsány Ferenc a hétvégén sportbalesetet szenvedett!

  Gyurcsány Ferenc a hétvégén sportbalesetet szenvedett.

  A volt miniszterelnök a Hármashatárhegyen futott, amikor kificamodott a bokája. Még részt vett egy délutáni pártfórumon, utána azonban az Állami Egészségügyi Intézetben rögzító kötést kapott.

 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

 • Bányarémfesztivált rendeznek Salgótarjánban!

  Bányarémfesztivált rendeznek szeptember 4-e és 6-a között a nógrádi Salgótarjánban. A palóc hiedelemvilágban létezõ bányarémek megjelenítésére a nyár elején hirdetett mûvészeti pályázatot az önkormányzat.

  Az alkotóknak azt kellett elképzelniük és kitalálniuk, hogyan nézhettek ki ezek a rémek, hiszen az irodalmi források tanúsága szerint néhány évtizeddel ezelõtt az itt élõ bányamunkások még hittek különös lényekben, a bányákban felbukkanó titokzatos vizes emberekben.

 • Facebookon bukott le a többnejû férfi

  A Rhode Island-i férfit az buktatta le, hogy visszavonta elsõ felesége bejelölését a Facebookon.

 • Forró zsírba esett egy asszony Békés megyében!

  Mentõhelikopterrel kellett kórházba szállítani azt a sarkadkeresztúri asszonyt, aki forró zsírba zuhant délután.

  A Békés megyei településen élõ nõ otthonában tepertõt sütött, majd a kezében a bödön lesült zsírral megbotlott, és beleesett a forró zsírba. A 43 éves asszony testfelületének 30 százalékán égett meg másodfokúan.

 • A melegfelvonulási tüntetõk közül 12-öt állíthatnak bíróság elé

  A melegfelvonulási tüntetõk közül még 12-en vannak õrizetben elõállított 57 tüntetõ közül.

  A többieket még az éjszaka, vagy reggel elengedték. Kiengedték azokat a rendõröket is a kórházból, akik az összecsapásokban sérültek meg - tájékoztatott közleményben a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

  Az Andrássy úti lakásból elõállított hat fiatal ellen magánlaksértés miatt indult eljárás, õket már elengedték.

 • 70 év után kézbesíti a karácsonyi lapokat a posta

  Több mint hetven év után kapja meg nagyapja második világháborúban írt karácsonyi üdvözletét egy férfi a németországi Mannheimben.

 • Menet közben oktatta az orosz rulettet - azonnal szörnyethalt

  Alaposan ráfaragott egy román férfi arra, hogy elmagyarázta társának, mi is az orosz rulett. A férfi épp az általa vezetett autó volánja mögött kezdte el lelkesen mesélni a vele együtt utazónak, hogy õ is kipróbálta a vérre menõ játékot.

 • Marie Osmond fia öngyilkos lett

  Öngyilkosságot követett el a hét végén a neves amerikai énekesnõ, Marie Osmond tizennyolc éves fia.

 • Lady GaGa vetkõzni fog!

  A mindig extravagáns és semmitõl sem meghátráló Lady GaGa úgy tûnik újabb húzásra készül. Izgatottan és mindent beleadva készül egy meztelen fotózásra a Playboy magazinnal.

 • Vb-2010 - Jövedelemcsökkentés meccs miatt késõknek

  Jövedelemcsökkentéssel fenyegeti az indonéz fõváros polgármesteri hivatala a városi alkalmazottakat, hogy ne késsenek a labdarúgó vb miatt a munkából.

 • A Balaton-felvidéken ürgéket telepítettek át!

  A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság területén 352 ürgét fogtak be és telepítettek a napokban más helyszínre a fennmaradásuk és szaporodásuk érdekében.

  Az akcióra azért volt szükség, mert az igazgatóság mûködési területén él a hazai ürgeállomány egyik meghatározó része, amelynek megóvása fontos feladat.

 • Elárverezi szaxofonját Bill Clinton!

  Elárverezi szaxofonját Bill Clinton, a korábbi amerikai elnök egy Cannes közelében csütörtökön este megrendezésre kerülõ AIDS-gálán válik meg kedvelt hangszerétõl.

  A 62 éves Clinton a legtöbbet kínáló licitálónak alá is írja a szaxofont - mondta az AmFar nevû AIDS-segélyszervezet egyik szóvivõje.

 • Kiabált és pénzt követelt a járókelõktõl egy hajléktalan pár Pécsen

  Kiabált és pénzt követelt a járókelõktõl egy hajléktalan pár Pécsen.

  Egy ötvenhárom éves nõ és egy harminckét éves férfi kötekedett a járókelõkkel a baranyai megyeszékhelyen hétfõ délután, így szerettek volna pénzhez jutni. Még a rendõrökkel is szembeszálltak, végül mindkettõjüket elõállították és feljelentették.

 • Eltanácsolták a melegpornózó birkozó fiúkat

  Egy fizetõs tartalmat szolgáltató melegpornós oldalról meztelen fotók és videók kerültek elõ a Nebraskai Egyetem diák-birkózócsapatának két tagjáról.

  Az eset után a sportolókat azonnali hatállyal eltávolították a csapatból - igaz, nem a pornózásra, hanem a sportszövetség szabályainak megsértésére hivatkozva. Képeikkel ugyanis nem szabadott volna pénzt keresniük.

 • Hamarosan megtartja az esküvõt Brad Pitt és Angelina Jolie

  Hónapok óta húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie esküvõje, melyet hat gyermekükön kívül még sok más ember is izgatottan vár.

 • 40 kilót fogyott a McDonald's-nak köszönhetõen

  Közel 40 kilót fogyott egy amerikai férfi, aki fél éven át szinte csak McDonald's éttermekben evett. Természetesen nem hamburgereket, sült krumplit és csokishake-eket, hanem jobbára salátákat fogyasztott.

  A 42 éves illetõ McDonald's-kúrája elején még 130 kilót nyomott 170 centis magassága ellenére, de most már csak 92 kiló. Az üzletember fogyásához az ösztönzést két gyermekétõl kapta, bár felesége se bánja a súlyvesztést.

 • Szado-mazo macska! Mindent lenyel, ami befér a szájába!

  Különleges rekordot állított fel a Buszja nevû, kicsit sem fajtiszta moszkvai macska: folyton lenyel valamit, amit aztán úgy kell kioperálni belõle.

  Gazdái szerint elsõ ízben, még egészen kicsi cica korában Buszja elvesztette étvágyát. A röntgen három közepes méretû szegecset mutatott ki a gyomrában. Az idegen testeket kioperálták, s egy idõ múlva hazaengedték a beteget azzal, hogy szigorú diétát kell tartania.

 • 28 évvel ezelőtti palackpostát sodort partra a víz

  Horvátországban sodródott partra egy kanadai férfi 28 évvel ezelőtt palackpostával vízre bocsátott levele, amelyet egy Mary nevű nőnek küldött, hogy beváltsa ígéretét.

 • 56 millióért árverezték el Einstein doktori oklevelét!

  Kereken 300 ezer svájci frankért (56,1 millió forint) árverezték el Albert Einstein doktori oklevelét hétfõn Luzernben.

  A zürichi egyetem matematikai és természettudományi tanszéke által 1906. január 15-én kibocsátott oklevél árát elõzetesen 20 és 30 ezer svájci frank közé becsülték, de egy magángyûjtõ tízszeres árat is megadott érte.