rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bronzba öntötték a kebelcsodát!

  Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is. Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is.

 • Whoopi Goldberg elhagyta káros szenvedélyét

  A színésznõ már hosszú ideje dohányzik, de most elhatározta, hogy egészségének megõrzése érdekében végleg felhagy káros szokásával.

 • Illatozz Paris Hilton parfümjétõl!

  Paris Hilton újra akcióba lendült. Ezúttal tündérként próbálja meg eladni magát, nekünk átlagos földi halandóknak.

  Az örökösnõ kebleit épp' csak takaró aranyszínû topban és szoknyának már csak jóindulattal nevezhetõ falatnyi ruhadarabban hirdeti immár második parfümjét, a "Fairy Dust"-ot, azaz "Tündérpor"-t.

  Mindig is nagy volt a porhintésben. Habár úgy néz ki, hogy kapcsolata a Good Charlotte vezér rockerével, Benji Maddennel nem kamu. Nemrégiben a Los Angeles-i Kitsonban már gyûrûket próbálgatott.

 • Christina Applegate-nél mellrákot diagnosztizáltak az orvosai

  A bbc.com információi szerint a mellrák korai stádiumát diagnosztizálták Christina Applegate-nél. A nagyérdemû számára leginkább Kelly Bundy-ként ismert harminchat éves színésznõ szóvivõje bizakodó nyilatkozatot tett:

  "Nincs veszélyben az élete. Követi az orvosok utasításait, és teljesen fel fog gyógyulni."

  Christina - akit múlt hónapban Emmy-díjra jelöltek legújabb szerepe miatt - jövõ hónapban részt vesz egy televíziós jótékonysági gyûjtésen, melynek bevételeit a rák ellenszerének kutatására fordítják.

 • Divattervezõjével kavar Jude Law

  A színész legújabb filmje forgatásán szeretett bele a kelet-londoni hölgybe, aki pont úgy néz ki, mint ex-felesége.

 • Debreczeni Zita a maffiaperben!

  Egy éve húzódó maffiaperben hozzák fel egyre sûrûbben a gyönyörû modell, Debreczeni Zita nevét. A modell azért került a "feketesereg" néven elhíresült banda ügyébe, mert együtt járt az egyik vádlottal, l. Józseffel.

  "Ez egy nagyon régi történet. Tudtam, hogy egy nap kiderül, de semmi takargatnivalóm nincs. Ismerem L. Józsefet, négy-öt évvel ezelõtt többször is találkoztam vele. Megismerkedésünket egy balszerencsém hozta. Mikor egyik éjjel feltörték az autómat, õ jött oda, hogy segít mindent megkeresni."

 • Kiefer Sutherland-t megváltozatták a börtönben töltött napok

  A színésznek 2007 novemberében kellett 48 napot a rácsok mögött töltenie ittas vezetés miatt, és azon kívül, hogy rájött, a szappan igazából nem is kell a fürdéshez - fõleg, ha egy börtön zuhanyzójában ejti el az ember -, arra is rájött, milyen egyéb hibákat követett el életében.

  A 24 Jack Bauerje úgy érzi: "Míg benn voltam, volt idõm elgondolkozni azon, miért hibáztam. Jópár döntésemnek nem örültem, de most már tanultam belõlük és továbbléptem". Sutherland azt is elárulta, hogy még zûrös életszakaszai alatt is figyelt rá, hogy magánéletbeli szokásai ne befolyásolja a szakmai munkáját.

 • Könyvet írt Liptai Claudia

  Októberben jelenik meg Liptai elsõ könyve, melyet reményei szerint több is követ majd.

 • 61 évesen szerzett diplomát, 40 évig volt diák

  Werner Kahmann, a kölni egyetem volt hallgatója egyetlen dolgot bán abban, hogy már diplomás: fizetnie kell az állatkertbe, és nem utazhat ingyen.

 • Egy hét alatt hat milliót játékgépezett el a 15 éves tolvaj

  Néhány nap alatt hatmillió forintot vert el a 15 éves lábatlani tolvaj. A fiú szlovákiai szórakozóhelyeken mulatta el a lopott pénzt.

  Elõbb kinyomozta, hogy kik lopták meg, majd a biztos információk birtokában értesítette a rendõröket egy lábatlani nõ, akinek lakásából 18 millió forintot vittek el tolvajok a múlt héten.

 • Hargitai Bea tüntetõk közt

  Hargitai Beával mindig történik valami, nem csoda, hogy családja nem akarta õt kiengedni Kolumbiába.

  A Senorita Szöszi felvételein a playmate most egy nagyszabású tüntetés kellõs közepébe csöppent.

  "Próbáltuk megtudni, mi történik, amikor elénk került a fiatalember, akivel szóba elegyedtem.

  Kiderült, hogy õ a lázadás vezetõje" - mesélte Bea, aki a forgatást követõen egy helyi televíziós csatornának is interjút adott.

 • 'Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése'

  Washington - Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi fõiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron címû szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövõben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak.

 • Nem lehettek ott az esküvõn Justin Timberlake nagyszülei

  Justin Timberlake boldogságát csak egy dolog árnyékolhatta be élete nagy napján, mégpedig az, hogy a káprázatos-pompázatos Nápoly melletti esküvõn sajnos nem lehettek ott a nagyszülei, hiszen az énekes nagypapája nagyon beteg. Mivel a mamának ápolnia kellett, így õ sem lehetett ott a lagzin.

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Floridában

  9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát. Az apa beszéde zavaros volt, lehelete bûzlött az alkoholtól és képtelen volt egyenesen járni. Ráadásul a rendõrök még egy felbontott sörösdobozt is találtak a jármû hátsó ülésén.

 • Saját magának adta fel a kokaint postán!

  Postán küldött haza saját magának hét kilogramm kokaint a kolumbiai Bogotából egy német férfi tavaly áprilisban. A "számlát" csütörtökön állította ki a bíróság: kilogrammonként egy év börtönt kapott.

  A 600 ezer euró (174 millió forint) értékû kábítószert tartalmazó csomagra a feladó azt írta, hogy sztereoberendezés van benne, a légipostai küldeményt azonban a londoni átrakodáskor kiszúrták a vámosok.

 • Kiraboltak egy bankot a fõvárosban a XXIII. kerületben!

  Két ismeretlen férfi vélhetõen fegyverrel kirabolt egy pénzintézetet csütörtökön a fõváros XXIII. kerületében lévõ Hõsök terén.

  A rablók lefegyverezték a bank biztonsági õrét, majd a pénzzel és a fegyverrel együtt elmenekültek a helyszínrõl. Lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Elfogták a szegedi bankrablás nõi elkövetõjét!

  Elfogta a rendõrség a két héttel ezelõtti szegedi bankrablás elkövetõjét kedden Magyarcsanádon.

  A 23 éves nõ nem ismeretlen a rendõrség elõtt, korábban rablás, lopás, hamis vád, közokirat-hamisítás miatt indult ellene eljárás.

 • Elrendelték a nyomozást a fóti polgármester ellen!

  Hivatalos személy elleni erõszak gyanújával nyomozást rendelt el a dunakeszi városi ügyészség a fóti dobálás ügyében.

  Mádly Zsolt - idõközben fegyelmivel felfüggesztett - fideszes polgármester ugyanis egy testületi ülésen Fábry Béla MSZP-s alpolgármester arcába vágta a mikrofontartót, amivel könnyû sérülést okozott.

 • Harminc csimpánz szökött meg egy angliai állatkertbõl!

  Harminc csimpánz miatt ki kellett üríteni a hétvégén Anglia egyik legnépszerûbb állatkertjét, miután a fõemlõsök kitörtek a kifutójukból.

  A majmok vasárnap ebédidõben jutottak ki a chesteri állatkertben arra a területre, ahol gondozók az elemózsiát készítik elõ.

 • Didkókat dedikált Pirner Alma

  Tíz nap alatt harminc fellépésen van túl Pirner Alma, aki egész Kanadát meghódította turnéjával. A világbajnok sztriptízáncost negyedszer hívták vissza a tengerentúli klubokba, ahol több ezer ember tombolt a produkciói láttán.

 • Szaunában továbbra is verhetetlenek a finnek

  Heinola (Finnország) - Pekingtõl távol, de a versenyágazat hagyományaihoz közel a finnek ismét megvédték elsõségüket a szaunában, pontosabban a szaunázási világbajnokságon, amelyet a finnországi Heinolában bonyolítottak le.

  A szombaton véget ért forró hõfokú versenyen a gyõztes finn Bjarne Hermansson 18 percet és 15 másodpercet maradt a 110 fokra hevített szaunában, amelyben 30 másodpercenként fél liter vizet zúdítanak a forró kövekre.

 • Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka után!

  Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka utáni délelõttön egy újdonsült feleség Németországban egy kocsi hátsó ülésén, továbbá arra, hogy rendõrök rázzák.

  A rendõrök csak fel akarták ébreszteni a menyecskét, mert mélyen aludt Kölnben a kocsiban, amely a tûzõ napon állt, a rendõrök pedig hiába ébresztgették kopogtatással, majd dörömböléssel.

 • Az X-Faktor gyõztese átvette a nyeremény autóját

  Fél évig tartó kemény munka, heti hárommillió nézõ és várakozáson felüli sikerek.

 • Saját bivalyai mentettek meg egy medve kramai közül egy kínai asszonyt

  Az 55 éves nõ a faluja közelében lévõ földjérõl épp hazafelé készült, lehajolt, hogy felvegye kerti szerszámait, ám felegyenesedve egy termetes feketemedvével találta magát szemben. Az állat mancsával arcul csapta és leterítette.

 • Lábon lõtt egy nõt az Egyesült Államokban egy tûzhely

  Nem csak kapanyél sülhet el, kályha is: lábon lõtt egy nõt az Egyesült Államokban egy tûzhely.

  A kályhának nem volt fegyverviselési engedélye, ennek megfelelõen pisztolya sem, mégis lõtt. Csak egyet, és vaktában, mégis lábikrán találta gazdasszonyát. A nõ már a durranásra is eléggé meghökkent, hát még amikor érezte az ütést a lábán.

 • Kínai Ikaroszok: madáremberverseny

  Madáremberversenyt tartottak Kínában: 10 méter magas szikláról szálltak alá a "szárnyasok".

 • Elhunyt Bauer Sándor fotóriporter!

  Elhunyt hétfõn Bauer Sándor fotóriporter, az MTI örökös tudósítója. Bauer körültekintõ alapossággal tudósította a jogelõd MAFIRT-ot már 1947-ben különféle politikai és kulturális eseményekrõl.

  Jóvoltából az MTI birtokában lehetnek olyan páratlan felvételek, mint a „kék cédulás" választások nyomán kialakult kormányválság megoldását követelõ százezres tömegmegmozdulás a Hõsök terén, vagy a Magyarországra látogató Hawlet John canterbury érseki helynök és Tildy Zoltán köztársasági elnök találkozója.

 • Az egész családja támogatta Angelina Jolie-t drasztikus műtétje kapcsán

  Brad Pitt úgy döntött, hogy éppen a drasztikus műtét után veszi feleségül Angelina Jolie-t! Így adja tudtára mindenkinek, hogy mélységesen egyetért a felelősségteljesen meghozott döntéssel, s nagyon felnéz gyermekei anyjára a rendkívüli elszántság és bátorság miatt.

 • Walt Disney csatorna Magyarországon!

  A Walt Disney Company szeptember 19-én indítja el a Disney csatornát Magyarországon – írja a mai Napi Gazdaság.

  A csatorna két megkülönböztetett korcsoportot céloz meg: a 2-5 éveseket, illetve a 6-14 éveseket és szüleiket.