rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Demi Moore újra fiatalabb férfira csapott le

  Az ötvenedik életévébe belépett Demi Moore-t egy fele olyan idõs mûkereskedõ próbálja talpra állítani a tönkrement házasságát követõen.

 • 250 milliót kap egyetlen alvajárásért

  Negyedmilliárd forintnyi összeget kap egyetlen pucér alvajárásáért egy ír férfi, de nem jutalmul, hanem kártérítésként.

 • Félmeztelenül kóborolt az éjszakában Justin Bieber

  Komoly felfordulást okozott Londonban Justin Bieber, amikor születésnapját ünnepelve levetkõzött és félmeztelenül kóborolt az éjszakában.

 • Életmûdíj Mel Brooks-nak

  Életmûdíjat kap Mel Brooks filmrendezõi, színészi, produceri és szerzõi munkásságáért az Amerikai Filmintézettõl (American Film Institute, AFI).

 • A legtöbbet keresi Dany Boon?!

  Francia színész a legjobban keresõ európai sztár

  Párizs - Minden idõk legsikeresebb francia filmjének rendezõ-színésze, Dany Boon az európai filmtörténet legjobban fizetett sztárja.

  Boon 26 millió eurót (7,8 milliárd forint) keresett a Bienvenue Chez Les Ch'its (Isten hozott a Ch'itiknél) címû vígjátékkal - derült ki a Le Figaro címû napilapból, amelynek cikke filmipari forrásokra hivatkozott.

 • Hisztizett a Spice Girls

  Az együttes tagjai csak díjért cserébe lépnek fel a Brit Awardson. A világ egyik legismertebb lánybandája – amelynek tagjai már asszonykorba léptek –, úgy tûnik, sokadik dackorszakát éli.

 • Cameron Diaz feleségül megy modell barátjához

  Õrülten szerelmes Cameron Diaz. A Charlie angyalai szõke sztárja három hónapja jár együtt a modell Paul Sculforral, aki korábban Jennifer Aniston fiúja volt.

  Diaz a napokban elõször a nyilvánosság elõtt is megjelent a szépfiúval, a fotósok kereszttüzében ölelgette, csókolgatta a férfit.

  – Cameron nagyon szerelmes, már a közös jövõt, házasságot, gyereket terveznek. Paul az igazi számára – mondta a színésznõ egyik barátja.

 • 320 millió forintnyi bírságot halmozott fel egy notórius gyorshajtó Brazíliában

  A férfi Sao Paulóban száguldozott és hajtott át piros lámpákon, ám a hatóság eddig nem tudott fellépni ellene, mert korábban sohasem a saját nevére bejegyzett autóval közlekedett. Legutóbb viszont igen, egy 12 éves, kb. 1 millió forintot érõ kocsival állították meg szabálytalankodás miatt a rendõrök.

 • Paris Hiltont õrizetbe vették marihuána miatt

  Paris Hiltont pénteken vette õrizetbe a korzikai rendõrség, miután egy gramm marihuánát találták kézitáskájában. Rövid õrizetbe vétel után szabadon engedték, és nem emeltek ellene vádat - közölte az AFP.

 • Daniel Radcliffe a leggazdagabb brit fiatal

  A Harry Potter filmek sztárja végzett a 30 év alatti brit milliomosok toplistájának élén. A fiatal színész becsült vagyona körülbelül 46 millió font, amihez az utolsó két filmmel még körülbelül 25 milliót csap hozzá. De már így is 15 millióval elõzte meg a második hely birtokosát, a 25 éves Keira Knightleyt, aki „csupán” 30 milliós vagyonnal rendelkezik jelenleg.

 • Az igazi birodalmi lépegetõ, avagy a pedipulátor

  A birodalmi lépegetõknek - nem túlságosan meglepõ módon - létezett valóságos elõdjük is, de a hadi szerkezetet túlságosan bonyolult módon kellett irányítani, így nem vált be harci körülmények között, például a dzsungelben

 • Carpenter filmet rendez Bram Stoker Drakulájából

  Bram Stoker Drakulájának modern változatát rendezi meg John Carpenter, a horror mestere.

 • Szilvásy György mint gyanúsított!

  Gyanúsítotti idézést kézbesítettek a napokban Szilvásy György volt titokminiszternek az UD Zrt. ügyével összefüggésben.

  A kihallgatás még a héten megtörténik, az illetékesek és az érintett sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

 • Hárommillió forintnak megfelelõ összeget költött imádott cicusa gégeoperációira

  Hárommillió forintnak megfelelõ összeget költött imádott cicusa gégeoperációira és további kezeléseire egy angol hölgy, mert nem akarta, hogy a macska néma maradjon.

  A cicus már meglehetõsen öregnek számít, mivel tizenhárom éves, de a gégebénulása miatti némaságába még így sem volt hajlandó belenyugodni a csupaszív gazdi.

  A macskát kétszer is operációnak kellett alávetni, hat napot oxigénsátorban töltött.

 • Kiss Ramóna megmûtette melleit

  A Barátok közt sztárja (Zsófi) Kiss Ramóna megmûttette melleit, mert nem érezte magát elég nõiesnek, így egy plasztikai sebész segítségét kérte.

  Az utóbbi idõben a jó idõnek köszönhetõen egyre gyakrabban látni a színésznõt kivágott felsõben, amelyben büszkén mutogatja mindenkinek: jól sikerült a mûtét. Akármennyire is jól sikerült a mûtét Ramóna nem szeret róla nyilatkozni.

  "Nem szeretnék errõl beszélni" - zárta rövidre Ramóna

 • A Red Bull kóla energiaitalban kokainnyomokat találtak!

  Hat német tartományban szólították fel a kereskedõket, hogy ne árusítsanak több Red Bull kóla energiaitalt, mert tesztek közben kokainnyomokat találtak az üdítõben.

  A tilalom pénteken lépett hatályba, azt követõen, hogy az Észak-Rajna-Vesztfália tartomány hatóságai által elrendelt vizsgálatok kimutatták: literenként 0,4 mikrogramm kokain van az italban. Öt másik tartomány szintén az üdítõ visszahívásáról döntött, a narkotikumokról szóló jogszabályok lehetséges megszegésétõl tartva.

 • Justin Bieber börtönben?

  Justin a barátjával lufikat töltött meg vízzel, és járókelõkre hajigálták, de balszerencséjükre épp egy szolgálaton kívüli rendõrt sikerült eltalálniuk.

 • A Lidlben vett sörben 13 centis egeret találtak

  Egy 13 centiméteres egeret találtak Görögországban a Lidl-ben vett sörben.

  Tíz hónapos börtönbüntetésre ítélte egy görög bíróság a német tulajdonú, s hazánkban is jelenlévõ diszkont üzletlánc menedzserét.
  A diszkont hálózat késõbb úgy nyilatkozott, az egér valamilyen palackozási hiba miatt kerülhetett az italba. A vásárló egyébként már 30 000 eurót (7,1 millió forintot) kapott kártérítésként.

 • Az internetes közösség fel van háborodva ByeAlex gyõzelmén

  Szombaton ért véget a Dal döntõje, a nézõk pedig úgy döntöttek, hogy ByeAlex képviselheti Magyarországot a nemzetközi dalversenyen. Az internetes közösség pedig fel van háborodva.

 • Szexpartnereirõl írt disszertációt egy amerikai egyetemista lány

  Viccnek indult, de az internet segítségével az egész egyetemen elterjedt és a médiában is hír lett egy amerikai egyetemista lány szexuális partnereinek teljesítményérõl írt "dolgozata".

 • Levágták a péniszét!

  Az orvosok azzal védekeznek, hogy az eredetileg körülmetélési eljárásnak indult mûtét közben rákot diagnosztizáltak a férfi nemi szervében, ezért sürgõsségi döntést hoztak a szerv eltávolítására.

  A magyarázat nem vigasztalja azonban Philip Seatont, aki tavaly októberben, egy szörnyû napon levágott pénisszel ébredt fel az altatásból egy kentucky-i kórházban.

 • Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere az olasz Alpokban!

  Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere hétfõn az olasz Alpokban, a fedélzetén utazók közül hárman életüket vesztették, egy negyedik utas életveszélyesen megsérült. A légi jármû sziklafalnak ütközött a Mont Blanc közelében, olasz oldalon elektromos vezetékek karbantartása közben. A baleset oka egyelõre ismeretlen.

 • Szemétbõl jutalompont, jutalompontból nászút

  Három hónapi éjszakai szemétszedésbõl ment nászútra egy brit házaspár, illetve tért onnan vissza.

  Útjuk elsõ felét hajón tették meg az Egyesült Államokba, és arra a szemétszedés elõtt is volt elég pénzük, így csak a visszautat kellett összegyûjtögetniük.

 • Világrekord infláció Zimbabwe-ben

  Világrekorder a milliárdosok arányát tekintve Zimbabwe. Mindez azonban nem a dél-afrikai országban lakó dúsgazdag polgárok magas számának köszönhetõ, hanem az ott tomboló hiperinflációnak.

  A hivatalos pénznem az afrikai országban a zimbabwei dollár, amelyet elõször 1980-ban vezettek be, leváltva az addig használt rodéziai dollárt. Zimbabwe drágulási üteme kétségtelenül világvezetõ, hiszen az éves átlagos infláció az egykori Dél-Rodéziában a legmagasabb (12,500,000 %).

 • Kisfiút szült Jessica Simpson

  Kisfiút szült Jessica SimpsonJessica Simpson június 30.-án életet adott második fiának, aki az Ace Knute Johnson nevet kapta. A Hazárd megye lordjai énekes-színésznője Los Angelesben hozta a világra a kicsit, akinek az édesapja vőlegénye, Eric Johnson. A 32 éves szőkeség szóvivője megerősítette, hogy a baba június utolsó napján érkezett meg, programozott császármetszéssel. A sajtós elmondta – „Ace Knute (Ka-nute) Johnson megérkezett! A Mama és a baba is jól vannak. Jessica, Eric és Maxwell mindannyian nagyon boldogok, hogy új taggal bővült a család.\"

 • Tetemes pénzbírság a dohányzó Tintinért

  Sokba került egy török kereskedelmi csatornának a klasszikus Tintin rajzfilmsorozat bemutatása, amelyben több szereplõ is vígan füstölt: több mint hatmillió forintnak megfelelõ pénzbüntetésre ítélte a tévét a török médiahatóság a dohányzásellenes törvény megszegéséért.

 • Hetvennégy évesen legboldogabb az ember

  Hetvennégy éves korban a legboldogabb az ember, legalábbis brit és német kutatók szerint, akik különbözõ korosztályok képviselõit faggatták arról, mennyire elégedettek az életükkel.

 • Egy évig rejtegette élettársa holttestét Rácalmáson egy férfi

  Egy évig rejtegette élettársa holttestét Rácalmáson egy férfi, aki tavaly szeptember óta idén októberig felvette halott nõ segélyét is - közölte az MTI-vel csütörtökön a rendõrség.

  A férfivel szemben csalás miatt indult eljárás, és ennek során derült ki, hogy köze van az asszony "eltûnéséhez" is. A rendõrség az ötvenes éveiben járó asszony eltûnése miatt egy bejelentés kapcsán kezdett nyomozni.

 • Kiadták Györgyit

  Kiadták az olasz hatóságoknak Keleti Györgyit. Az egykori honvédelmi miniszter lányát magyar lapértesülések szerint Münchenbõl szállították olasz börtönbe.

 • Lebukott: titkárnõjével szexelt a politikus

  Megy a huzavona, vajon ki küldte el az újságíróknak Du¹an Mariæ és titkárnõje, Tamara Ra¹iæ szexelésérõl készült videofelvételt. A hölgy szerint maga a politikus, mert szeret dicsekedni teljesítõképességével.

loading...