rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Boy George nem kell Amerikának

  New York - Nem kapott vízumot az Egyesült Államokba Boy George brit popénekes, aki amerikai koncertturnéra készült volna a nyáron.

  A Culture Club hajdani frontemberétõl a hírek szerint azért tagadták meg a beutazási engedélyt, mert bírósági eljárás folyik ellene Londonban. A zenész tavaly áprilisban a saját lakásában a falhoz láncolva fogva tartott egy férfit. Pontosan nem közölték, hogy mivel vádolják, az ügyérõl kiadott közlemény szerint "jogtalan fogva tartás és tettlegesség" miatt kell bíróság elé állnia.

 • Esküvõje közben íjpuskázott a pár

  Esküvõje közben sem hagyott fel kedvenc idõtöltésével egy pár az Egyesült Államokban: íjpuskáikból lövöldöztek a szertartás alatt.

 • Több száz milliót kapott fél évre Jackson orvosa

  „Az életemet is rábízom bármikor"- mondta róla az énekes.

  620 millió forintnyi tiszteletdíjért küldte a halálba orvosa Michael Jacksont? „Michael az O2 Arénába tervezett visszatérõ show elõtt három hónappal mutatta be a producernek, Randy Phillipsnek az orvost – mondta a News of the World címû lapnak a producer egyik asszisztense.

 • Viszonttüntet a bordély a templomnál

  Örömtanya tulajdonosa vonult lányaival tüntetni egy templom elé az Egyesült Államokban, mert megelégelte, hogy a lelkész híveivel évek óta a bordély elõtt demonstrál.

 • Fiatalkorúak gyerekeket fosztogattak!

  Sorozatban raboltak ki hasonló korúakat 13 és 15 év közötti gyerekek csoportokba verõdve az utóbbi két és fél hónapban Gyõr utcáin; a banda öt tagja elõzetes letartóztatásban van - közölte Reinhoffer Csaba gyõri kapitányhelyettes szerdán sajtótájékoztatón.

  Az alezredes hozzátette: két gyerek esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság, két 13 évesnek zárt intézetbeni elhelyezését kezdeményezte a rendõrség, egy testvérpár ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, mivel õk ismeretlen helyen tartózkodnak.

 • Rendõrökre támadtak!

  Az eset még vasárnap történt. A járõrpáros igazoltatni akarta a család egyik tagját, mert autójával a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre állt. A család feldühödött, és nekitámadt a rendõröknek. Négy felnõtt és két gyermekkorú rúgdosta, karmolta és ütötte a két járõrt.

  Az egyenruhások könnyebben sérültek meg. A bántalmazók közül a négy férfi ellen hivatalos személy elleni erõszak miatt indult eljárás.

 • Megjelenik Spears-mama könyve

  New York - Britney Spears édesanyja könyvet írt híressé vált gyermekeivel való viszonyáról, amelyben beszámol a magánéleti válságba jutott sztárénekes kilábalásáról éppúgy, mint kisebb lánya mellbevágóan korai terhességérõl.

  A Through the Storm (A viharon át) címû kötetet egy vezetõ keresztény kiadó jelenteti meg szeptember 16-án.

 • Charles Dickens-nek viszonya volt a sódgornõjével?

  Árverésre kerül egy aranygyûrû, belsõ oldalán Charles Dickens nevével, mely bizonyítéka lehet, hogy az angol írót (1812-1870) gyengéd szálak fûzték sógornõjéhez, Georgina Hogarthhoz.

  A 0,9 karátos gyémánttal ékesített gyûrût Hector Charles Bulwer Lytton Dickens leszármazottainak tulajdona, és február 21-én lehet majd licitálni rá. A gyûrût Lord Alfred Tennyson ajándékozta Charles Dickensnek, egyik legjobb barátjának, és az író hagyatékaként 1870-ben kerülhetett Hector Dickenshez, aki mindig is a nagy író leszármazottjának tartotta magát.

 • Visszavonult az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszónõje!

  Jodie Henry, az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója kedden bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól.

  A mindössze 25 éves versenyzõ krónikus medenceövi sérülése miatt hozta meg döntését, mivel a tavalyi olimpián és az idei világbajnokságon sem tudott részt venni állandó fájdalmai miatt.

 • Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát

  Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát. Egy 18 éves lányt õrizetbe vettek, míg társai, egy 16 éves fiú és két 14-15 éves lány szabadlábon védekezhetnek.

  A 18 éves lányt csoportos rablás és súlyos testi sértés megalapozott gyanújával õrizetbe vették.

 • Elkapták a dél-kínai kannibált!

  Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • Jackson film októberben!

  Október 27-én mutatják be világszerte a Michael Jackson életérõl szóló dokumentumfilmet. Az alkotást egyszerre 15 nagyvárosban, köztük Londonban és Berlinben láthatják majd a nézõk.

 • Nõ helyett fiú volt az aukciós modell

  Gyönyörû nõ helyett nem gyönyörû ifjú fogadta azt a férfit Németországban, aki internetes árverésen megnyerte egy "varázslatos éj" ígéretét.


 • Elhunyt a világ legidõsebb embere, 124 éves volt

  Ha valódi az útlevél, amivel egy fotón látható, akkor a 124 éves asszony volt a világ legidõsebb embere. Tíz gyereket és 300 unokát hagyott maga után.

 • Megdõlt a víz alatti csókolózás rekordja

  Genova - Két perc 59 másodperc hosszan csókolózott egy olasz pár visszatartott lélegzettel, ezzel saját rekordját döntötte meg Zoagli tenger partján szerdán.

 • 2 milliárd forintos birtokot kap Suri karácsonyra

  Tom Cruise-nak sikerült kitalálnia, hogy miként tudja Katie Holmes karácsonyi ajándékait túllicitálni, és vett egy birtokot, illetve egy pónit lányuknak.

 • Madonna lánya alig várja, hogy elköltözhessen otthonról

  A pop mindenható nagyasszonya eddig rövid pórázon tartotta Lourdest. A kamasz lány viszont hamarosan egyetemre megy, lehetõségei szerint minél messzebb az anyjától.

 • Börtönbe beismerkedõ rendõr

  Dallas - Nõvel akart megismerkedni, ám helyette jó pár rabbal fog egy rendõr az Egyesült Államokban szolgálaton kívüli hatáskör-túllépés és ittas vezetés miatt.

 • Elhunyt a debreceni fociedzõ

  72 éves korában elhunyt Sidó Csaba, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó-szakosztályának trénere, technikai vezetõje.

 • Játékpisztollyal fenyegetõzve rabolták ki a szegedi takarékszövetkezetet

  Játékpisztollyal fenyegetõzve rabolták ki a múlt héten a szegedi takarékszövetkezetet - tájékoztatta szerdán a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

  Szenti Szabolcs elmondta: a pénteken történt rablás után a nyomozók a helyszín közelében megtalálták az elkövetéskor használt maszkot, illetve a játékpisztolyt. Emellett rátaláltak a férfi által valószínûleg viselt sapkára, cipõre és melegítõfelsõre is. Ezek képét a rendõrség a honlapján közzétette.

 • Cigányok verték össze a Magyar Gárda egyik alapítóját!

  Négy férfi hétfõn hajnalban betört a Magyar Gárda egyik alapítójának házába és összeverte a férfit.

  A rendõrség szerint rablás történt, a jobboldali sajtó az elkövetõk származásával van elfoglalva.

  Súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba és megmûtötték Szabó Attilát, a Jobbik vecsési szervezetének vezetõjét, a Magyar Gárda egyik alapítóját. Szabó vecsési házába hétfõ hajnalban négy férfi hatolt be.

 • Lopott jármûvel utazott az énekesnõ

  Dido nagyon megrémült, amikor elõször járt munkaügy miatt Amerikában, és a rendõrség leállította az autót, amellyel utazott, ugyanis a jármû lopott volt.

 • Kalóztámadás, brutális gyilkossággal!

  A 64 éves brit férfit akkor gyilkolták meg, amikor az segítségért próbált kiáltani. Az erõsen vérzõ holttestet a kalózok a vízbe lódították, majd a rémülettõl magatehetetlen hitvest arra kényszerítették, hogy a jachtot kormányozza a partra.

  A ’80-as évek rémisztõ adatai szerint a thaiföldi kalózkodás mellett szinte eltörpül a lassan elharapódzó szomáliai helyzet súlyossága. Azok a thaiföldi halászok, akik a megélhetési gondoktól hajszolva, végül is a fekete zászló mellett tettek esküt, pár év leforgása alatt vérbe borították a déltengereket.

 • Dühében megfogdosta az ellenõrt

  Floridában egy nõ dühében megfogdosta az ellenõrt az egyik ellenõrzõ pontnál. Az incidenst a kamerák is rögzítették.

 • Győzikének nem lehet többé gyereke

  Győzikének nem lehet többé gyerekeGyőzike újra belevágna a családbővítésbe, ám a TV2 Édes Élet című műsorának sztárjánál három évvel ezelőtt kiderült, hogy nemzőképtelen. A helyzet azonban talán így sem reménytelen. A legfrissebb vizsgálati eredményből kiderült Győzike állapota a három évvel ezelőtti helyzethez képest csak rosszabbodott. - Nem lepett meg a hír, csak inkább fáj, hogy nem lehet kisfiam - kezdte Győző. Azt mondta a doktor, hogy nem reménytelen a helyzet, de egy különleges és költséges eljárás segítségével tudna csak újra teherbe esni Bea.

 • Fiúnak neveli lányát Angelina Jolie

  Nem elég, hogy Shiloh Nouvel (4) testvérével, az örökbe fogadott Zaharával ellentétben állandóan farmerban és kapucnis pulcsiban közlekedik, a haját is úgy viseli, mint egy vele egykorú kisfiú.

 • Lólegelõvé egyengettek egy egykori maja várost Mexikóban

  A földdel tettek egyenlõvé egy 2300 éves maja várost Mexikóban, a terület tulajdonosa ugyanis lólegelõt alakított ki a helyén.

 • Agytumort okoz a mobil

  Egy friss kutatás eredménye szerint azoknál, akik több mint tíz éve használnak mobiltelefont, igen nagy a kockázata az agydaganatnak. Az évek óta vitatott kérdésre tehát, miszerint valóban veszélyt jelentenek-e egészségünkre a mobilok, az Interphone-tanulmány 13 országból kapott adatai alapján igennel válaszoltak a kutatók.

 • Divat lett a cipõdobálás!

  Megpróbálták cipõvel megdobni hétfõn a kínai miniszterelnököt, miközben elõadást tartott a Cambridge-i Egyetemen - jelentették hírügynökségek a helyszínrõl.

  A lábbeli nem találta el Ven Csia-paót (Wen Jiabao), tõle egy méterre, a pódiumra esett. A kínai kormányfõ a világgazdasági válságról tartott elõadást, amikor hallgatóságának egyik tagja felállt, feléje hajította fél pár cipõjét és közben azt kiáltotta: "hogy lehet, hogy az egyetem hasra vágódik ez elõtt a diktátor elõtt?"

 • Befagyott a szenteltvíz a kölni a dómban!

  Hûvös fogadtatásban részesülnek a kölni dómba betérõ hívõk: a szentelvíztartó tartalma ugyanis megfagyott.

  A templom szóvivõje, Matthias Deml elmondta, hogy a hatalmas méretû, mintegy 10 ezer négyzetméternyi ablakfelülettel rendelkezõ épület fûtése gyakorlatilag lehetetlen, így a belsõ hõmérséklet legfeljebb egy-két fokkal magasabb a külsõnél.