rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Félelmük miatt olvasnak több krimit a nõk, mint a férfiak

  Az erõszakos bûncselekményektõl való félelmük miatt olvasnak több krimit a nõk, mint a férfiak - állapították meg amerikai tudósok.

 • Túl hangosan szexelnek, ezért nem találkozhatnak

  Túl hangos szex miatt eltiltottak Nagy-Britanniában egy férfit attól, hogy barátnõjét látogathassa a nõ lakásán. A bíróság ítélete szerint a 32 éves férfinak legalább százméteres távolságot kell tartania a szerelmi vagy inkább szexfészektõl.

 • Sting kiakadt lánya barátja miatt

  Kate Moss drogmámorban élõ exe és Sting 17 éves lánya, Coco márciusban ismerkedtek meg egy londoni jazz bárban.

  A Babyshambles frontembere pedig azonnal a szárnyai alá vette a még gimnazista lányt, gõzerõvel segíti elsõ lemeze elkészítésében.

  Ez még talán nem is lenne olyan nagy baj, de hogy bulizni is együtt járnak! A Glastonbury fesztiválon látták, amint Pete Coco sátrában kiterülve dohányzik. Ki tudja, mivel volt felspanolva a cigi...

 • Ötvenméteres zuhanást élt túl a Niagara-vízesésnél!

  Több mint ötvenméteres zuhanást élt túl egy amerikai férfi, aki valószínûleg öngyilkosságot akart elkövetni a Niagara-vízesésnél - közölte helyi idõ szerint szerdán a kanadai rendõrség.

  Egy turista tett bejelentést telefonon a rendõrségnél, hogy egy férfi felmászott a mellvédre, és levetette magát az 51 méteres mélységbe, az alant morajló Niagara folyóba.

 • Titokban megnõsült Csányi Sándor

  Csányi Sándor, a Radnóti Színház tagja feleségül vette kolléganõjét Tenki Rékát.

 • Miranda Kerr az egyik legjobb modell a Victoria's Secret történetében

  Orlando Bloom felesége már évek óta oszlopos tagjai az angyaloknak, tegnap azonban felröppent az a hír, hogy ennek vége. A márka fejesei állítólag úgy döntöttek, hogy elküldik a szépséges Miranda Kerr-t.

 • Aaron Peirsol új világcsúccsal nyerte a férfi 100 méter hát döntõjét!

  Az olimpiai bajnok Aaron Peirsol 51.94 mp-es új világcsúccsal nyerte szerdán a férfi 100 méter hát döntõjét az Egyesült Államok úszó országos bajnokságán, Indianapolisban.

  A táv rekordját immár hatodszorra megdöntõ 25 éves úszó Aschwin Wildeboer Faber 52.38-as csúcsát adta át a múltnak, melyet a spanyol versenyzõ múlt szerdán a pescarai Mediterrán Játékokon állított fel.

 • Babát lopott, mert imponálni akart barátjának

  Egy héthónapos kisbabát lopott el egy nõ Belgiumban, Charleroi egyik kórházából. A vallon város rendõrsége azt közölte, hogy a kórház egyik biztonsági kamerájának felvételén látni, amint egy nõ elhagyja a kórház épületét egy babakocsival, ami a kicsi családjáé.

  A rendõrök ezen a nyomon hamar eljutottak a nõhöz, és a gyereket megtalálták a lakásán. Az asszony azt vallotta, hogy helyre akarta hozni kapcsolatát a barátjával, és azt találta ki, hogy ellop egy babát, és azt mondja majd a férfinak, hogy tõle van a gyerek.

 • Kínában él a sírás bajnoka

  Igazi látványossággá lett Kínában az 56 éves Zsu An-ting (Ru An-ting), aki szabályozni tudja könnyezését és képes textilre írni könnycseppjeivel méghozzá akár 3 méter távolra spriccelve.

  Ru már gyermekkorában felfedezte ritka képességét, de csak tíz évvel ezelõtt kezdett komolyan könny-edzeni. A kitartó gyakorlásnak köszönhetõen ma már három méterre is képes "elsírni".

 • Kemény Henrik leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót!

  Utolsó alkalommal is telt házas elõadást adott Kemény Henrik, aki 75 év után úgy döntött, leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót. A vásári komédia élõ legendája 1931 óta, vagyis 6 éves korától kezdve játszik bábszínpadon.

  Vitéz László kalandjai mellett nevéhez fûzõdik még Hakapeszi Maki, valamint Süsü figurája is, hiszen ezen bábokat is õ mozgatta egykoron. Kemény Henrik egészségi okok miatt hagyja abba a bábozást, de a játék soha nem fog véget érni.

 • Lionel Messi kapta a FIFA aranylabdáját

  Lionel Messi lett a 2010-es esztendõ legjobb futballistája, az argentin futballista történelmi díjat vehetett át, ugyanis idén elõször adták át az összesített France Football- és FIFA-kitüntetést.

 • Újra apa lett az Edda billentyûse!

  Gyermeke született Gömöri Zsoltnak - Az Edda sztárja péntek reggel lett ismét apa, kisfia ugyanazt a nevet kapta, amit õ visel. Megszületett pénteken Gömöri Zsolt második gyermeke - Az Edda billentyûsének kisfia, Zsolti 3500 grammal és 56 centivel látta meg a napvilágot.

 • Elhunyt a magyar származású Tony Curtis

  A magyar származású 85 esztendõs filmszínész halálhírét lánya, Jamie Lee Curtis erõsítette meg.

 • Szörnyethalt egy szurkoló Amerikában

  Egy baseball-szurkoló életét vesztette egy meccsen. A labda miatt túlhajolt a korláton és lezuhant a többméteres mélységbe Amerikában.

 • Augusztusban vezeti oltár elé Palácsik Tímeát Andy Vajna

  Eredetileg júniusra tervezték, de végül csak augusztusban vezeti oltár elé Palácsik Tímeát a világhírű producer, Andy Vajna. Nem Pesten, hanem a mesés Hollywoodban lesz az esküvő.

 • Steven Spielberg Will Smith-t akarja új filmjébe

  A sztárrendezõ és a filmsztár még sosem dolgoztak együtt. Hamarosan azonban összeállhat a páros: Steven Spielberg az Oldboy címû mozi felújítását tervezi.

  A terv megvalósítása tulajdonképpen meg is kezdõdött, hiszen a DreamWorks stúdió már megtette az elsõ lépéseket a filmjogok megvásárlására.

  Steven Spielberg pedig már keresi a megfelelõ forgatókönyvírót és a stáb többi tagját. A fõszereplõ bõrébe pedig valószínûleg Will Smith bújik majd.

 • Elképesztõ: kutyát szoptat egy nõ (képpel)

  A 6 hetes Jack életét Janelle Williams megmenti, igaz kissé egyedi és szokatlan módon. Janelle igazából egy teljesen normális életet élõ, jómódú asszony. Amikor a kutya beteg lett, az amerikai Nevada államban élõ nõ megmentette az életét, azt azonban nem lehet mondani, hogy teljesen természetes módon.

  Az egyik helyi lapnak egyszerûen csak furcsának titulálta a kezdeteket, amikor a kutya beteg lett és ezt az egy módját látta annak, hogy megmentse az életét.

 • Lõszeresládákba rejtett milliók

  Walter Samaszko holttestét idén júniusban találták meg a rendõrök. A halottkém jelentése szerint a férfi már legalább egy hónappal korábban elhunyt, halálát szívelégtelenség okozta. A magányosan élõ Samaszko halálhíre azonban óriási visszhangot kapott, miután a háza kitakarítására érkezõ csapat töménytelen mennyiségû aranyérmére bukkant a tanyaszerû ingatlan garázsában.

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Még mindig sportol 105 évesen a német férfi

  Szombaton ünnepli 105. születésnapját Németország legidõsebb, ma is aktív golfjátékosa, a münsteri Alfred Koch.

 • Apa lesz Kasuba L. Szilárd!

  Hamarosan apai örömök elé Kasuba L. Szilárd - jelentették be egy hazai babaáruház rendezvényén.

  Immáron második alkalommal hívták partizni a várandós és ismert kismamákat Dunakeszire az egyik legnagyobb hazai babaáruház tulajdonosai.

  A rendezvény célja, hogy felhívják a közvélemény figyelmét: a gyermekvállalás nem csupán egy komoly nehézségekkel járó esemény, hanem az élet megkoronázása is.

 • Egyetemen tanul zenét a Red Hot Chili gitárosa

  A legendás zenekar basszusgitárosa úgy döntött, hogy beiratkozik a Dél-Kaliforniai Egyetemre mivel úgy érzi, hogy van még mit tanulnia a zenérõl – írja a DigitalSpy.

  Flea egy interjúban elmondta, hiába játszott több iskolai zenekarban is, ami az elméletet illeti, szerinte még vannak hiányosságai.

  Hozzátette, a Red Hot Chili Peppers tagjai ösztönösen és az érzelmeikre hallgatva szereznek zenét. Ami a banda jövõjét illeti, a fiúk egyelõre visszavonulnak, hogy egy kicsit kipihenjék magukat.

 • 16 lábujjal született egy kisbaba Kínában!

  Mao még hatalma csúcsán hirdette meg a „harcot a természet ellen”. Meg is lett az eredménye: Kínában a legnagyobb a környezetszennyezés, aminek minden évben százezrek esnek áldozatul.

  Lejcsou városában csodájára járnak annak a kisfiúnak, aki tizenhat lábujjal – egyenletesen elosztva a két lábfején – jött a világra. A három és fél kilós babának a kezein öt-öt ujja van, viszont egyik sem hüvelyk. Kínában harminc másodpercenként valami fogyatékossággal jönnek a világra újszülöttek, szerencsétlen gyerek ezek egyike.

 • Meztelen modellek vonultak fel Londonban

  A szexi lányok pirosra festett melleikkel tiltakoztak a kanadai medvék legyilkolása ellen.

 • Elbocsátották a professzort, mert a tévében szerepelt!

  Elbocsátotta a hollandiai Rotterdamban mûködõ Erasmus egyetem Tarik Ramadan muszlim professzort, mert az iráni állami televízióban szerepelt.

  Az intézmény azzal indokolta döntését, hogy a tudós közszereplésével támogatta a teheráni rezsimet.

 • Napkollektoros óvoda a Csalitos utcában!

  Európában is újnak számító technológiát, az úgynevezett szolár-parabola elvén mûködõ napkollektort helyezett üzembe a csepeli Csalitos utcai óvodában a Magyar Villamos Mûvek.

  A projekt jelentõsen csökkenti az intézmény földgáz felhasználását.

 • Ben Kingsley csillagot kapott a Hírességek Sétányán

  Csillagot kapott Ben Kingsley a hollywoodi Hírességek Sétányán több mint 25 évvel azután, hogy Oscar-díjas lett.

 • Charlize Theronnak bekötik a fejét?

  Az Oscar-díjas színésznõ már hordja a jegygyûrûjét

  Sokáig azt mondták, nem kérnek az esküvõbõl, most mégis úgy tûnik, oltár elé áll Charlize Theron és Stuart Townsend.

  A híres színésznõt a paparazzók fotózták le, miközben eljegyzési gyûrûvel az újján sétálgatott. Theron és Townsend 2001 augusztusa óta egy pár.

  Az utóbbi idõben sokszor felmerült az esküvõ ötlete, ám a mai napig nem mondták ki a boldogító igent.

 • Kiesett az ablakon az Anti Fitness Club gitárosa

  Az Anti Fitness Club gitárosa, Miki, a minap olyan hévvel ugrándozott, hogy kizuhant egy elsõ emeleti ablakból.

  Egy hajnalig tartó buliban érte a zenészt a szerencsétlen baleset. A zenekar többi tagjával zenehallgatás közben fel-le ugráltak egy rozoga rugós ágyon, amikor Miki elveszítette az egyensúlyát, és kizuhant a nyitott ablakon.

  Szerencsére nagyobb bántódása nem esett, de annyit mindenképpen megfogadott, hogy a következõ ugrálás alkalmával az ágy közelébe sem megy.

 • Nagy Feró kipakolt

  Kisebb botrányt kavart az utóbbi napokban, hogy Nagy Feró zenekarának két tagjától megvált. Feró azt állítja, egyszerûen már nem úgy mentek a dolgok, ahogy szerette volna, ezért úgy döntött fiatalításra van szükség. Az azonban nem igaz, hogy fia miatt rúgta ki a másik két tagot - mondta a rocker.