rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megtiltotta a dohányzást minisztereinek Putyin

  Megtiltotta hat dohányzó miniszterének Vlagyimir Putyin orosz kormányfõ, hogy cigarettához nyúljon.

 • Chargoggagogg manchaugg agoggchaubu nagungamaugg-tó nevét helyesen így írják!

  Végre eldõlt, hogyan is helyes írni a Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg-tó nevét.

  Így, ahogy az elõbb szerepelt. A tó az Egyesült Államokban, Massachusettsben van, egyike a világ leghosszabb nevû földrajzi helyeinek. 45 betûbõl áll, a helyiek nem is nagyon hívogatják így, inkább csak Webster-tónak mondják, mert ehhez a településhez van a legközelebb.

 • Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérén

   Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérénMiközben Beyoncétól nem sok híresség keres többet, és elképesztő luxusban él a családjával, a kisöccse éhezik. A négyéves Nixon anyukája, Alexsandra Wright ugyanis hónapok óta egy fillért sem látott a gyerek apjától, Matthew Knowles-tól. A zenei mogul immáron több mint hétmillió forintnyi gyerektartással lóg egykori szeretőjének, de szerinte ez nem az ő hibája, hanem átutalási problémák miatt nem kapja meg a megítélt juttatásokat a színésznő és fiuk. Alexsandra és Nixon az államtól kap havi 68 ezer forintnyi ételjegyet, amiből az étkezéseiket és számláikat fizethetik.

 • Mischa Barton véletlenül megmutatta mellét - képpel!

  Mischa Barton a londoni divathéten mutatta meg - véletlenül - mellét.

  A sztároktól megszokott módon kellemetlen helyzetbe került, ami a szemfüles fotósok figyelmét nem kerülte el.

  Mischa Barton színésznõ játszott többek között a Nothing Hill és a Hatodik érzék címû filmekben.

  De az igazi sikert számára a Narancsvidék címû sorozat hozta.

 • A kipusztulás veszélye fenyegeti a Kárpátalja bivalyállományát

  A kipusztulás veszélye fenyegeti Kárpátalja erõsen megcsappant bivalyállományát, amelynek az eltûnése esetén Ukrajnából teljesen kivesznek ezek a haszonállatok.

  Az ukrajnai megyék közül már csak Kárpátalján fellelhetõ bivalyok egyedszáma a korábbi 400-ról mostanra mindössze 15-re apadt.

  Az állomány jelenleg 14 üszõt és egy bikát számlál - közölte pénteken a nyugat-ukrajnai zik.com.ua regionális hírportál.

 • Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár!

  Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár, a Magyar Szabadságharcos Világszövetség tiszteletbeli európai elnöke - közölte Lezsák Sándor, az Országgyûlés alelnöke.

  Nagy Alajos 73 éves korában, hosszú szenvedés után, budaörsi otthonában halt meg hétfõn - írta nekrológjában Lezsák Sándor, aki a gyászoló család nevében küldött közleményt az MTI-nek.

 • Úszik a boldogságban Ian Somerhalder és Nikki Reed

  Úszik a boldogságban Ian Somerhalder és Nikki ReedA Vámpírnaplók sztárja sosem volt még olyan boldog, mint jelenlegi barátnője, Nikki Reed mellett. Úgy tűnik, Ian Somerhaldernek egy kis fétise van a vámpírlányokat alakító színésznőkkel, hisz Nina Dobrev után most épp Nikki Reed barátjaként lubickol a szerelemben. Az élet szép. Rengeteg szeretetet és támogatást kapok egy rakás embertől. Ha akarnék se tudnék boldogabb lenni." - nyilatkozta a színész. Egyébként talán nem véletlen, hogy Ian pont Nikkinek csapja a szelet, hisz mindketten megőrülnek az állatokért, szeretett házi kedvenceik pedig még közelebb hozták őket egymáshoz.

 • Két év börtönre ítélték Cindy Crawford zsarolóját

  Két év börtönre ítélte egy német bíróság azt a férfit, aki megzsarolta Cindy Crawfordot a topmodell lányáról készített fotóval.

 • Halottidézõ szeánszokat tartott szexuális szolgáltatásokért cserébe

  Meztelenre vetkõztette nõi klienseit az a pszichiáter, aki privát rendelõjében halott idézõ szeánszokat tartott Nagy-Britanniában.

 • Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfi

  Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfiÉletében másodszor is elvitte egy szerencsejáték egymillió dolláros (276 millió forintos) főnyereményét egy amerikai férfi. Az építőmunkásként dolgozó Bruce Magistro négy évvel ezelőtt nyert már ugyanekkora összeget egy másik kaparós játékon. 2012-es nyereményét szinte teljes egészében felesége, Yvonne gyógykezelésére fordította. A súlyos rákbeteg nő azonban két éve elhunyt. Magistro fia szerint a második nyereményt Yvonne “küldte, hogy megsegítse a családot”. Az állami lottó sajtótájékoztatón mutatta be Magistro-t azon a Long Island-i benzinkúton, ahol a férfi a második nyertes szelvényét vásárolta.

 • 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól

  Több mint 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól.

  Nem akart hinni a szemének egy közép-szerbiai kisnyugdíjas, amikor a helyi nyugdíjbiztosító értesítõjét elolvasta: a dokumentum szerint ugyanis csaknem 1 milliárd dinárral (3,2 milliárd forint) tartozik.

  A papír szerint Milanka Vukadinovics 999 millió, 999 ezer 999 dinárral és 99 parával (a dinár váltópénze) tartozik a biztosítónak. A B92 hírportál keddi tudósítása szerint valószínûleg számítógépes hibáról van szó, ám a csacsaki kirendeltségnél hivatalosan ezt nem erõsítették meg.

 • Tóth Vera magához nyúló típus

  Tóth Vera enyhén spicces állapotban, de meggyõzõdéssel beszélt szexuális igényeirõl és szokásairól. Az énekesnõ szerint az egyéjszakás légyottnál csak a diszkrécióra kell ügyelni, de ez mit sem változtat a tényen, hogy minden ember maszturbál és b*szik. Csak sokan játsszák a szentszüzet.

  "Nincs most pasim, de megvan a módszerem arra, hogy a szükségleteimet kielégítsem. Nem vonom meg magamtól azt, ami jó, viszont nem vagyok egy egyéjszakás lotyó. A nõk olyan teremtmények, akik szarul érzik magukat, ha nem elégülnek ki."

 • 116. születésnapját ünnepelte a világ legidõsebb embere

  116. születésnapját ünnepelhette a világ legidõsebb embere, egy amerikai asszony.

 • Csirkével akart megölni egy kisfiút egy férfi

  Megpróbált elrabolni és megölni egy kisfiút egy férfi Nigériában, hogy a testrészeit feketemágiára használva pillanatok alatt meggazdagodjon. Az ügyészek szerint a férfi, egy csirkével vágta fejbe a kisfiút, mert úgy vélte, hogy a szárnyasnak különleges hatalma van.

 • A finnek a legjobb fedettpályás aranyásók

  A finn csapat nyerte a fedettpályás aranyásás északi bajnokságát.

 • Már Magyarországon is lehet pénzért alibit venni

  A Magyar Hírlap szerint már Magyarországon is mûködik olyan ügynökség, amely pénzért alibit biztosít annak, akinek erre szüksége van.

  A lapnak név nélkül nyilatkozó vállalkozó hangsúlyozta: bûncselekményhez nem nyújt segítséget, de minden más esetre több típusú alibit is tud biztosítani. Példaként említette, hogy az adott idõben érkezõ, sürgõs munkára szólító telefonhívásért négyezer, a tárgyalással elöltött estéért hatezer, az egész napra szóló esküvõi meghívóért tízezer, a vidéki munkaért pedig 15 ezer forintot kér.

 • Emberi petesejtet sorsol ki egy brit klinika

  Egy brit termékenységi klinika ezen a héten kisorsol egy emberi petesejtet, így népszerûsítve szolgáltatásait, mindez állításuk szerint összefér a brit törvényekkel.

 • Maszkos kínai utast engedtek Kanadába

  Ambivalens érzéseiknek adtak hangot egy hollywoodi álarcokat készítõ üzem vezetõi: egyfelõl örülnek, hogy termékük "éles" helyzetben is teljesen élethûnek találtatott, másrészt sajnálják, hogy egy illegális kínai bevándorló az õ maszkjuk segítségével csúszott át a kanadai határõrségen.

 • Schwarzi vs. Megan Fox

  Megan Fox és barátja, a kaliforniai oktatás érintõ megszorítások ellen tiltakozik.

 • Testdublõre van Britney-nek és Aguilera-nak!

  Egy húszéves, Rachel Carr nevû brit lány a testdublõre több világsztárnak, köztük Britney Spears-nek és Kylie Minogue-nak is.

  A tökéletes alakú szépség mindeddig titkolta, hogy õ szerepel Britney és Christina Aguilera klipjeiben és reklámjaiban is, hiszen míg Britney-nek melleit, addig Kylie-nak a fenekét, Christinának pedig a hasát adta "kölcsön" egy-két videóhoz.

  A fiatal szépség nem egyszer a sztárok ruhapróbáira is elment, olyannyira egyformák a méreteik.

 • Elmarad Britney Spears esküvõje

  Britney Spears és Jason Trawick télre tervezett esküvõje elmarad. A pár úgy tervezte, hogy romantikus és meghitt téli menyegzõt tart, de miután szüntelenül vitáznak, úgy döntöttek, hogy mégsem állnak oltár elé.

 • 16 éve halott és most gyilkolt

  Az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda emberei egy kislány elrablásával és meggyilkolásával kapcsolatban tartóztatták le a férfit.

 • Pingvinesküvõ egy kínai állatkertben

  Párzási idõszak lévén, az egyik kínai állatkertben azt találták ki a gondozók, hogy egy hím meg egy nõstény pingvint szertartásosan összeadnak.

  A két pápaszemes pingvin remekül festett ünnepi öltözékében, a võlegény a vörös nyakkendõben, a menyasszony pedig szintén vörös blúzban, miközben elhangzott a nászinduló.

 • Hírességek kukkoló doktora

  Barcelona - Az intimitás megsértésének címén vádat emeltek Barcelona egyik neves, elõkelõ betegeket kezelõ doktorát, mert a rendelõjének vécéjében rejtett kamerára bukkantak.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

 • Apai örömök elé néz Channing Tatum

  A színész és felesége hivatalosan is bejelentette, hogy babát várnak.

 • Több állást is felajánlottak a hõs férfinak

  Néhány napja egy New York-i metróállomáson egy erõs légáramlat a metrósínek közé sodort egy babakocsit, melyben egy kilenc hónapos csecsemõ aludt.

 • Pink gyermeket vár

  Gyermeket vár Pink amerikai énekesnõ. A 31 éves híresség - eredeti nevén Alecia Beth Moore - erõsítette meg a hetek óta keringõ híreszteléseket, amelyek terhességérõl terjedtek.

 • Esküvõre készül Adele

  A brit zenei világ üdvöskéje minden nagy dobásán túl van. Egyet kivéve. Olyasmirõl van szó, amit persze már régóta lehet sejteni.

 • Elhunyt Julius Shulman amerikai fotós

  Elhunyt szerdán Julius Shulman amerikai fotós.

  A modern építészet remekeirõl készült felvételeket mûvészi szintre emelõ fotóst 98 éves korában, Hollywood Hills-i otthonában érte a halál.

loading...