rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.

 • Gumióvszert lopott egy mozgássérült férfi

  Kerekesszékes férfi rabolt óvszert egy boltban az Egyesült Államokban. Az illetõ fegyverzete egy késbõl és egy dorongból állt. Miután gördülékenyen berontott az üzletbe, egyenesen a kassza felé irányozta kocsiját és dorongjával addig csapkodta a szerkezetet, amíg az ki nem nyílt.

  Teljesen feleslegesen tette, mert pénzt mégsem vett ki belõle, helyette felkapott tíz csomag óvszert, majd pedig "feltankolt" egy doboz energiaitallal - talán, hogy legyen ereje az önhajtású meneküléshez - és kereket oldott.

 • Hetedik gyermeküket várja a Jolie-Pitt páros

  A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt azért kezdett szép lassan kihátrálni a filmezésbõl, mert a hetedik gyereküket várják.

 • Megszülettek Elvis Presley ikerunokái

  Lisa Maire Presley két kislánya október hetedikén született meg, írja a People magazin. A negyven éves Presley és férje, Michael Lockwood két gyerekét császármetszéssel segítették világra, az egyik baba 2,68 kg, a másik pedig 2,31 kg súllyal született.

  „A babák és az anyuka jól vannak, egészségesek, és már otthon pihennek”, nyilatkozta a pár szóvivõje.

 • Színészeket zavaró szokást vett fel Ben Affleck

  A színészbõl lett rendezõ a színészei számára rendkívül zavaró szokást vett fel, amit már meg is tiltottak neki.

 • Hatalmasat esett Madonna koncert közben

  Az énekesnõ koncertturnéjának dallasi állomásán esett egy hatalmasat. Madonna épp a „Like a prayer" címû számot énekelte, mikor megbotlott.

 • Katona Klári lakásában tûz ütött ki

  Katona Klári énekesnõ és Babos Gyula dzsesszmuzsikus otthona is abban a társasházban volt, ami tegnap kigyulladt Budapest II. kerületében.

  Babos Gyula mondta, hogy a ház lakhatatlanná vált. Az épületben egyébként 10 milliós kár keletkezett.

  A házban szigetelési munkák közben gyulladt ki a tetõszerkezet és a tetõtér-beépítés.

  Két tûzoltó megsérült a több órás oltás közben.

 • Három napig furták az alagutat a bankrablók!

  Három napon át ásta az alagutat egy bank alatt két rabló a nyugat-ukrajnai Lemberg (Lviv) megyében, de centiméterekkel a cél elõtt megszólalt a riasztó.

  A bûnözõk Brodi városban a banképület alatti pincébõl kiindulva kezdték ásni a föld alatti járatot a pénzintézet trezorját tartalmazó terem alá. Az alagút elkészülte után, vasárnap éjjel hozzáláttak a helyiség betonpadlójának az áttöréséhez, de a rezgéstõl mûködésbe lépett a bank riasztóberendezése.

 • Fel kell öltöztetnie pucér kerti törpéit

  Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nõnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

  Az asszony igencsak meglepõdött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra – melyek közül kettõ hölgy –, mert közszeméremsértõk.

 • Internetes térképen bukott le a hûtlen férfi

  Egy orosz lány öt év után hagyta ott barátját, miután az orosz Yandex Maps egyik fotóján meglátta szeretõjével.

 • Beteg leszel a korházsorozatok miatt!?

  A kórházsorozatok erõsítik a félelmet a betegségektõl

  A kórházas tévésorozatok erõsíthetik tudat alatt a félelmet a betegségektõl.

  Belga kutatók 1300 tizenéves tévézési szokásait vizsgálgatva jutottak a felismerésre. Mint kiderült, 10 százalékkal erõsödött a félelem kórházas mûsor láttán, és a lányoknál határozottabban mutatkozott meg a jelenség.

 • Halottnak nyilvánították az élő Lothar Matthäust

  Halottnak nyilvánították az élő Lothar MatthäustLothar Matthäus kifakadt egy müncheni bíróság eljárása miatt, mert egy neki címzett levélre a halott bélyegzőt nyomták. A korábbi világbajnok labdarúgónak a feleségtartásával kapcsolatos hivatalos levelet próbált elküldeni a törvényszék, ám az illetékesek nem találták a magyarországi lakhellyel rendelkező Lothar Matthäust, ezért nyomták a levélre azt, hogy halott. Ez borzalmas - mondta feldúltan és hitetlenkedve az 52 éves, aranylabdás játékos, aki a magyar válogatott szövetségi kapitánya is volt. Mindenki láthatja, hogy élek.

 • Kelly Osbourne vs. Tila Tequila

  Kelly Osbourne végre kimondta, amit a sztárvilág már régóta gondol. A reality sztár Tila Tequilának ideje volna felállni a számítógép mellõl, és magában tartani gondolatait. A lármázásnak semmi értelme, Kelly szerint. Persze ennél egy kicsit finomabban fogalmazott az amúgy szabad szájú sztárcsemetébõl lett újságíró.

 • 1,1 milliárd forintot kaptak Joliék az ikrek képeiért

  Rekordáron keltek el Angelina Jolie és Brad Pitt ikergyermekeinek elsõ fotói. Az amerikai People magazin 7,5 millió dollárt fizetett a képekért.

  2006-ban született kislányuk, Shiloh Nouvel képei 2 millió dollárt, 300 millió forintot értek a Hello! magazinnak, most a People ennek sokszorosát, 7,5 millió dollárt, vagyis 1,1 milliárd forintnyi összeget fizet a gyermekek megjelentetésének jogaiért. A pár elõzõleg született gyermekeik után és most is jótékony célra ajánlotta fel a teljes összeget.

 • Pert indítottak az Indiana Jones készítõi ellen

  Pert indított az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága címû film készítõi ellen egy belizei régész, mert szerinte hazájának részesednie kellene a közel kilenc évtizede Belizébõl eltulajdonított valódi maja mûtárgy, a kristálykoponya köré szõtt kalandfilm hatalmas bevételébõl.

 • Titkos üzenetet rejt Lincoln órája

  Washington - A polgárháború kezdetérõl szóló üzenetet hordoz Abraham Lincoln elnök aranyórája. A legendás elnök soha nem tudott a titkos üzenetrõl, amelyet az amerikai történelmi múzeum leplezett le.

 • Elaludt új filmje forgatása közben James Franco

  James Franco igen nehezen tud lépést tartani feszített beosztásával, aminek aztán az lett az eredménye, hogy egyszerûen elaludt új filmje, az Óz, a hatalmas forgatásán - mesélte szereplõtársa, Mila Kunis.

 • Colin Farrell majdnem belehalt alkoholizmusába

  A nõk által körülrajongott szexi ír színész elárulta, 14 éves korában kezdett el inni, s a leszokás kishíján csak az utolsó utáni percben sikerült.

  "Akkor már nagyon súlyos függõ voltam. A leszokás az elején pedig mindennél nehezebb volt. De akkor már nem volt más választásom, mert a totális összeomlás szélén álltam.

  Már haldokoltam. Örülök, hogy végül sikerült kitörnöm abból a körbõl, óriási szerencsém volt" - mondta Farrel.

 • Külsõ szakértõk elõtt is megbukott a nõi vágyfokozó

  A nõi vágyfokozó pirula kevéssé hatékony és nem elegendõen biztonságos - állapította meg az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA által felkért, külsõ szakértõkbõl álló bizottság a hét végén közzétett jelentésében.

 • Egy napon kapott infarktust a három fivér - ketten belehaltak

  Ugyanaznap kapott szívinfarktust három olasz fivér. A rohamot csak egyikük élte túl.

 • Sikerrel járt az Ausztráliából Új-Zélandra evezõ férfi

  A világon elsõként szelte át csónakján a tengert Ausztrália és Új-Zéland között egy 25 fiatalember úgy, hogy Ausztráliából kelt útra.

 • Sört lopott egy meztelen nõ

  Kalandos éjszakát tudhat maga mögött Lori Brutsche-Ely. Sokat ivott, aztán villantott, aminek börtön lett a vége.

  Az idahói asszony, mellesleg családanya, lakóhelyén, Haileyben tért be egy mulatóba, hogy szórakozzon egy kicsit. Amikor pénztárcája kiürült, mások söreit kezdte lopkodni.

 • A 94. születésnapját tandem ugrással ünnepelte

  A 94. születésnapját tandem ugrással ünnepelte egy bevállalós francia dédnagymama.

  Alice Delfine egy 4000 méteres magasságból végrehajtott ejtõernyõs-, tandem ugrással ünnepelte meg születésnapját.

  - Remélem igazi borzongásban lesz részem, mert imádom az izgalmakat. Biztos vagyok benne, hogy ugrás elõtt reszketni fog a lábam a félelemtõl, de pont ezért csinálom – mondta Alice az ugrás elõtt.

 • Sms rekord Németországban!

  Minden korábbinál több rövid szöveges üzenetet küldtek tavaly Németországban. A mobilszolgáltatók összesen 29,1 milliárd, vagyis másodpercenként 923 SMS-t továbbítottak 2008-ban.

  A forgalom tavaly 15 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi rekordot, az 1999-es 3,6 milliárdhoz képest pedig csaknem a tízszeresére növekedett.

 • Anyai örömök elé néz Palotás Petra

  Anyai örömök elé néz Palotás Petra. Az RTL Klub Ötletház címû mûsorának háziasszonyán egyre jobban látszódik, hogy kerekedik a pocakja.

  A nyolc hónappal ezelõtti tragédia után a mûsorvezetõ nagyon boldog, hogy újra áldott állapotban van.

  "Csodaként élem meg, hogy a kisfiunk elvesztése után három hónappal azonnal megfogant a kisbabánk."

 • Papírnak bizonyult egy bankrabló az Egyesült Államokban

  A New Jersey-i bankfiók riasztója az éj közepén megszólalt, mire a rendõrök azonnal odaszáguldottak. Láttak is az ablakokon át egy alakot bent, ám akármennyit telefonáltak a fiókba, a férfi nem reagált a hívásokra. Végül ajtótörõ kossal berontottak és szembesültek egy életnagyságú kartonpapíremberrel.

  Nem vették õrizetbe. Hogy mitõl szólalt meg a riasztó, egyelõre nem tudni, de akár egy pók is bekapcsolhatta mozgásával.

 • Öt napos hullát találtak az egyetemi klinika mellékhelyiségében

  A legnagyobb európai egyetemi klinika, a berlini Charité kórház személyzete egy ötnapos holttestet fedezett fel az egyik mellékhelyiségben.

  Egy rendõrségi szóvivõ szerint senki nem tudta megmagyarázni, hogyan maradhatott a holttest öt napon át észrevétlen a kórház belsejében található, mozgássérültek számára kialakított mellékhelyiségben.

 • Centerben a Centerke

  Centerben a CenterkeA Szegedi Tudományegyetem GTK-vállalkozásfejlesztés mester szakos hallgatói kíváncsiak voltak arra, hogy valójában mi is történik a lakosság, de legfőképp a hallgatók megunt használt ruháival, cipőivel, ágyneműivel. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy a legtöbb feleslegessé vált dolgunk még nem hulladék, mások azt még fel tudják használni. A megunt dolgok egy részét a lakosság a kukába dobja, másik részét eladja vagy jótékonysági szervezeteknek felajánlja.

 • Autót lopott hét évesen

  Az Egyesült Államokban egy hétéves fiú autózott önállóan egy mérföldön keresztül, míg végre egy autós megállította és elvette tõle a slusszkulcsot.

  A gyerek nagyanyja automata váltós kocsiját kötötte el, és a közeli bevásárló központba furikázott, ahol megpróbálta egy autós útját állni.

  Ezek után kis hajsza következett, a fiúcska megpróbált árkon-bokron át elhajtani, ám végül sikerült megállítani. A rendõrség a gyámhatósággal közösen vizsgálja az ügyet.

 • Michael Jackson visszatért Kaliforniába

  Los Angeles - Luxusvillát bérelt Michael Jackson a Los Angeles-i Bel Air elitnegyedben, szóvivõje szerint azért, hogy közel legyen a szórakoztatóipar központjához, "ahol a fontos dolgok történnek".

  Az 50 éves mûvész 2005-ben, a felmentéssel zárult gyermekmolesztálási per után költözött el Kaliforniából, Neverland nevû birtokáról. Most havi 100 ezer dollárért vett ki egy villát. A bérleti szerzõdés egy évre szól. Lehet, hogy ezalatt új otthont épít magának - közölte Tohme Tohme szóvivõ.