rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gördeszka a föld felett

  Íme, egy futurisztikus közlekedési eszköz legyõzi a gravitációt.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.

 • 50 millió euro egy halott gyomrából

  Nagy meglepetés érte egy Hollandiába emigrált és ott elhunyt algériai fiatalember családját, amikor megkapta a fiú holttestét, és annak belsejében 50 millió eurót talált elrejtve.

  A férfi nyár elején halt meg Hollandiában, és ez után külföldiek, akik az elhunyt barátjának mondták magukat, felvették a kapcsolatot a családtagokkal, és hazaszállíttatták a holttestet Oránba, Nyugat-Algériába.

 • Daniel Radcliffe elárulta, ki a példaképe

  Daniel Radcliffe elárulta, hogy legjobban Dustin Hoffman inspirálja abban, hogy vezetõ színész legyen. A Harry Potter filmek sztárja legközelebb a Kill Your Darlings címû filmben játszik, s Allen Ginsberg költõt alakítja.

 • Gyászolnak a Klicsko-testvérek

  Elhunyt Vlagyimir és Vitalij Klicsko édesapja, aki a csernobili katasztrófa kései áldozatának tekinthetõ.

 • Számlatartozás miatt kikapcsolták a görög kormányfõ telefonját

  Görögország legnagyobb távközlési vállalata számlatartozás miatt véletlenül a miniszterelnök vezetékes telefonját kapcsolta ki éppen azon a napon, amikor az országnak egy döntõ fontosságú tartozást kellett rendeznie.

 • Találd el Bush-t és 50% kedvezményt kapsz!

  Árengedményt kapnak a vevõk egy áruházban Kínában, ha cipõvel eltalálják az Egyesült Államok elnökét.George W. Bush nem személyesen vesz részt az akcióban - ahogy az Irakban történt vele -, az áruház õt nem szerzõdtette, csupán képmását állította fel.

  Nem egészen élethûek az arányok, a papír-Bush feje hatalmas a testéhez képest, hogy könnyebb legyen fejbe dobni. A kedvezmény mértéke 20-tól 50 százalékig terjed. Aki térden alul találja el Busht, csak egyötöddel vásárolhat olcsóbban.

 • Rejtélyes ételmérgezés miatt vesztegel a brit Kövér Kacsa

  Bray - A szakértõi vizsgálatok sem tudták kideríteni, hogy mi okozta a The Fat Duck nevû étterem több száz vendégének megbetegedését, ami miatt átmenetileg be kellett zárni a brit sztárszakács vezette felkapott vendéglõt.

  A brit egészségvédelmi hivatal pénteken már négyszázra tette a hasmenéssel és hányással járó megbetegedésben szenvedõk számát, ám az ügyben végzett vizsgálat nem járt eredménnyel.

 • Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás!

  Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás! Guy Ritchie édesanyja kitalációnak minõsítette a fia házasságának megromlásáról szóló pletykákat.

  “Ez egy nagy hülyeség. Guy nagyon mérges lenne, ha tudná, hogy nyilatkozom, de most már nem tudom szó nélkül hagyni ezeket a híreszteléseket, amelyek feldühítenek engem és fájdalmasan beavatkoznak Guy és Madonna magánéletébe” – mondta az anya
  Madonna anyósa szerint, mint minden házasságban, az övékben is vannak nehezebb periódusok, de fia és felesége kitartanak egymás mellett.

 • Nem követi a divatot Halle Berry

  Nem követi a divatot Halle BerryAz X-men filmek szépséges színésznője egyáltalán nem a divat, hanem pillanatnyi hangulata alapján dönt a ruháiról. Halle Berry csak és kizárólag az alapján választja ki ruháit, hogy éppen mi illik az alakjához és az arcszínéhez, nem az éppen aktuális divat alapján. A színésznő éppen ezért nem is törődik azzal, hogy mi történik a kifutókon. A 46 éves szépség, aki éppen második gyermekét várja, elmondta – „Nem követem a divat és szépség trendeket, ragaszkodom azokhoz a termékekhez és színekhez, amik illenek hozzám és a bőrszínemhez.”

 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.

 • Gregor Bernadett elvesztette babáját

  Gregor Bernadett elvesztette kisbabáját. Nagyon rossz hírt közöltek a színésznõvel az orvosok: gond van a picivel, semmiképp sem tarthatja meg.

  Megtörtént vele a legrosszabb, ami egy kismamával történhet: elvesztette négyhónapos magzatát.

  A tragédia nagyon megviselte a gyönyörû színésznõt, de két kisfia, Bence és Álmos miatt hatalmas lelkierõvel viseli a megpróbáltatásokat.

 • Kábítószer a hátsó fertályon

  Egy Madridból érkezõ nigériai állampolgár a Ferihegyi Nemzetközi Repülõtér zöldfolyosóján kívánt távozni, ahol a szolgálatot teljesítõ pénzügyõrök kérdésére, hogy van- e bejelenteni valója a vámhatóság részére, nemleges választ adott. Az utas külsõ testi jelei azonban - puffadt has, vörös és vizes szem, ellentmondásos viselkedés, hirtelen hangulat- és viselkedésváltozások, valamint a pénzügyõrök további kérdéseire adott ellentmondásos válaszok - indokolták a tételes vizsgálat elvégzését.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad Pitt

  Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad PittBővíteni szeretné családját a sztárpár. Angelina Jolie és Brad Pitt szeretnének még egy saját gyermeket és egy örökbefogadottat. Jelenleg 6 gyermeket nevelnek (3 saját, 3 örökbefogadott). Angelina Jolie úgy döntött eljött az idő, hogy újra gyermeket vállaljon. A nemrég kettős emlőeltávolításon túlesett színésznő már elég erős ahhoz, hogy újra anyai örömök elé nézzen. A Brangelináékat ismerő benfentes szerint egy kisgyermeket Jordániából szeretnének adoptálni. Nemrég Angelina ENSZ munkája miatt meglátogatta az ott élő embereket és elhatározta, hogy innen ment meg egy kis árvát.

 • Kiakadt Madonna Gagától

  A pop koronázatlan királynõje ugyanis besokallt attól, hogy a szõke provokatív énekesnõt mindenki hozzá hasonlítja. Madonna szerint ugyanis Lady Gaga nem más, mint egy rosszul sikerült kópia.

 • Magyar lány lehet Amerika szépe

  Washington - Magyar származású lány, Julianna Erdesz lehet Amerika szépe; a 24 éves szépség Nevada szövetségi állam nevében verseng a címért.

  Az állam fõvárosában, Carson Cityben élõ Julianna szülei a kommunizmus elõl menekülve hagyták el Magyarországot, õ az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot. A család korábban öt éven keresztül egy lakókocsiban volt kénytelen élni, mivel a lány azóta elhunyt apja súlyos beteg volt, és a drága kezelés miatt pénzügyi gondjaik támadtak. Julianna a nehéz idõszakban támogatta szüleit.

 • Nyomozást indított az igazságszolgáltatás Emma Watson ellen

  Nyomozást indított az igazságszolgáltatás Emma Watson ellenEmma Watson elvileg egy ártatlan kisangyal, aki most azonban igencsak nagy bajban van, ugyanis nyomozást indított ellene az igazságszolgáltatás. A 24 éves színésznőt azzal gyanúsítják, hogy egy amerikai nőt feketén dolgoztatott a londoni házában. A brit belügyminisztérium jelenleg azt próbálja kideríteni, hogy a nőt bejelentették-e vagy csupán egy turistavízummal rendelkezett, azaz illegálisan foglalkoztatták. A házvezetőnőt egy határőr kérdezte meg, hogy miből akarja finanszírozni a nagy-britanniai tartózkodását.

 • Nem tudja, hogy ötven milliárdot nyert?

  266 millió dollárt - csaknem 50 milliárd forintot - nyert lottón az Egyesült Államokban valaki, ám nem zárható ki, nem tud róla.

 • Betonkeverõvel kavarta a mártásokat egy étterem

  Betonkeverõvel kavarta egy étterem mártásait Svédországban, amire azért derült fény, mert egy vendége csavart kapott a kebabjába.

 • A kis Eli orr nélkül született

  A kis Eli orr nélkül születettAz anyuka, Brandi McGlathery csak akkor tudta meg, hogy mi a helyzet, mikor először a kezébe adták a babát. Eli a kis száján keresztül normálisan tud lélegezni, az evéssel vannak gondjai néha, így egy gégemetszés után sokáig a kórházban tartották, s csak nemrég engedték haza. Ettől eltekintve Eli teljesen normális és boldog kisbaba, egyedül hangot nem ad ki, amikor sír, szülei pedig úgy szeretik, ahogy van.

 • Király Viktor exe: a család tehet a szakításról!

  Néhány hónapja nincs már együtt a Megasztár gyõztese és a csinos modell, Laura, aki most meghökkentõ állítással állt elõ: Király Viktor családját, pontosabban annak nõ tagjait okolja szakításukért. Máig tartana boldog kapcsolata Király Viktorral, ha a fiú családjának nõtagjai befogadták volna õt - állítja Tóth Laura modell. Király Linda megdöbbent a kijelentésen, már csak azért is, hogy ennyi idõvel a szakítás után hozakodott elõ a modell ilyesmivel.

 • Bekötik Uma Thurman fejét

  Bekötik a Kill Bill szupernõjének a fejét. Összeházasodik Uma Thurman és Arpad Busson, svájci üzletember.

  A pár a Times-ban feladott hirdetésben közölte a hírt a nagyvilággal.

  Uma Thurman színésznõ és bankár barátja, Arpad Busson a The Times-ban hirdetést adtak fel, melyben bejelentették eljegyzésüket, bár egyelõre nem árultak el további részleteket az esküvõrõl.

 • Golflabda okozta egy amerikai férfi halálát

  Végzetes fejsérülést okozott egy golflabda az Egyesült Államokban, az áldozat kilenc nappal a baleset után belehalt sérüléseibe.

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • A "lógok" feliratú póló nem véd az ellenõrtõl

  Nem védi az utasokat a pénzbírságtól a "lógok" feliratú póló - döntött a bíróság a németországi Hannoverben.

 • Új szerelme van Hugh Hefnernek!

  A Playboy birodalom atyja októberben szakított mindhárom barátnõjével, mostanra azonban ismét három lánnyal osztja meg otthonát.

  Elõször egy 19 éves ikerpárt szedett össze, most pedig a 22 éves, és szintén szõke Crystal Harrist költöztette be a Playboy villába, írja a Female First.

  Harris a MySpace oldalán található bemutatkozásában egy „jó kislánynak” írja le magát, aki szereti az esõt, az évszakokat és természetesen a gyors kocsikat.

 • 70 év után kézbesíti a karácsonyi lapokat a posta

  Több mint hetven év után kapja meg nagyapja második világháborúban írt karácsonyi üdvözletét egy férfi a németországi Mannheimben.

 • Ötszörös német gyõzelem az Empire State Building sprintjén

  A 25 éves Thomas Dold ötödszörre is megnyerte a New York-i Empire State Building felfutási versenyét.

 • Medve támadt egy férfire Szlovéniában

  Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba Szlovéniában szombaton egy férfit, akit futás közben megtámadott egy medve.

  A 43 éves férfi a szlovén fõvárostól délre, a horvát határhoz közel fekvõ Ribnice környékén futott az erdei úton, amikor váratlanul feltûnt a medve, rátámadt és többször is megharapta - közölte vasárnap a szlovén közszolgálati rádió és televízió.

  A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.