rss
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Durva játék az USA-ban

  Jobban teszik, ha éberen figyelnek az USA-beli St Louis járókelõi és kerékpárosai. Könnyen áldozatául eshetnek ugyanis a helyi kamaszok legújabb õrült passziójának, a Knockout Kingnek, melynek lényege, hogy egy szembe jövõ vadidegen embert egy ütéssel padlóra küldi a játékos. 2011 elején egy ember belehalt a támadásba.

 • Szõke Zoltán egyre jobban hasonlít sorozatbeli karakterére

  Szõke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa egyre jobban hasonlít a sorozatbeli karakterére. A férfi egy ideje kettõs életet élt, amire most derült fény. Szõke Zoltán és felesége kapcsolata megromlott és a színész régi gyerekkori szerelmével kezdett új életbe.

 • Lapátratették Caramelt!

  Schneider Lilla, a Miss Balaton egyik versenyzõje szakított az Caramellel.

  A lány részben azért döntött úgy, hogy elköltözik párjától, mert Molnár Ferenc Caramel túl féltékeny volt.

  "De ha minden igaz, döntésében nagy szerepet játszott, hogy ismét közelebbi kapcsolatba került volt kedvesével, vagyis azzal az úriemberrel, akivel Caramel elõtt hosszú éveken keresztül együtt jártak" - tette hozzá a lap forrása.

  Az énekes nem nyilatkozott.

 • Ritkábban küldik vissza a britek az interneten vásárolt termékeket

  A brit vásárlók ritkábban küldik vissza az interneten vásárolt termékeket, mint azokat, amelyeket személyesen az üzletekben választottak ki - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Világ egyik legjobban fizetett modellje öngyilkos lett

  Holtan találták Tom Nikont Milánóban, néhány órával a Divathét megnyitója elõtt.

 • Iskolai különmosdó transzvesztita diákoknak

  Egy vidéki középiskola külön mosdót rendezett be transzvesztita diákjainak Thaiföldön.

  A Kampang gimnázium igazgatója tavaly mérte fel, hogy 2600 diákja közül több mint kétszázan tartják magukat transznemûnek, így aztán amikor májusban befejezõdött a tanév, a fiú- és lánymosdó mellett létrehoztak egy "transzvesztita toalettet" is, amelyre jelzésként egy elfelezett figura került: egyik fele kék féri, másik fele piros nõ.

 • Átadták a kambodzsai fõváros elsõ felüljáróját

  Átadták a forgalomnak a kambodzsai fõváros, Phnom Penh elsõ közúti felüljáróját.

 • A pap elment tolvajt fogni!

  A vasárnapi mise elõtt még akadt egy kis dolga egy washingtoni papnak: a szegényeknek gyûjtött pénzzel menekülõ tolvaj nyomába eredt. "Halló! Elmentem tolvajt fogni" - fordult ki a Capitol Hill-i Szent Péter-templom ajtaján a papi civilt viselõ Bill Hegedusich.

 • Saját esküvõjén halt meg az ara

  Egy 24 éves boszniai nõ saját esküvõjén az "igen" kimondása után 20 perccel összeesett és meghalt - írták a helyi lapok.

  Ivana Blagojevic, ifjú férje és a násznép az észak-kelet boszniai Bratunac melletti faluban már az ünnepségre készülõdött, amikor az örömszülõk beintettek a zenekarnak, amely rázendített az elsõ, népszerû dalra, A legszebb fiatal nõ a faluban címûre. Az elsõ taktusok után a fiatalasszony összeesett.

 • Egy idõs német nõ 600 ezer eurót vitt magával a kórházba egy cipõsdobozban

  Berlin - A bankok iránti bizalmatlanságból 600 ezer eurót tartott készpénzben egy 88 éves bajorországi nõ egy cipõsdobozban, s azt magával vitte a kórházba is, ahol eltûnt egy része.

  Amikor az idõs nõt a mentõk Vilshofenbõl kórházba szállították, ragaszkodott hozzá, hogy a cipõsdobozt is magukkal vigyék. A kórházi személyzet tanúk jelenlétében felnyitotta a dobozt, és 600 ezer eurót talált benne bankjegyekben - jelentette az Am Sonntag címû passaui lap a rendõrség szóvivõjére hivatkozva.

 • Túl hangosan szexelnek, ezért nem találkozhatnak

  Túl hangos szex miatt eltiltottak Nagy-Britanniában egy férfit attól, hogy barátnõjét látogathassa a nõ lakásán. A bíróság ítélete szerint a 32 éves férfinak legalább százméteres távolságot kell tartania a szerelmi vagy inkább szexfészektõl.

 • Whitney Houston a cigaretta rabja

  Whitney Houston turnéjának sajtósa azt a magyarázatot ajánlotta az énekesnõ gyenge teljesítményére múltkori koncertjén, hogy Whitney nem hajlandó lemondani a dohányzásról. Új albumának népszerûsítése érdekében ausztráliai turnéra indult, de a fellépéseket a kritikusok és a rajongók egyaránt élesen bírálták.

 • Maradona vetkõzik, ha vb-t nyernek

  Maradona vállalta, hogy ha Argentína megnyeri a labdarúgó-világbajnokságot, akkor meztelenül fut körbe Buenos Aires központjában. A kapitány élõ adásban közölte ígéretét.

 • Sírgyalázók Darnózseli temetõjében!

  Feldúlták egy 36 éves helybeli nõ sírját ismeretlen tettesek Darnózseli temetõjében.

  A kihantolt sírt délelõtt fedezték fel az elhunyt családtagjai, akik vasárnap este is jártak a sírnál, amely akkor még háborítatlan volt.

 • Gyorséttermi esküvõ

  Kedvenc törzshelyükön, a Taco Bell mexikói gyorséttermi lánc egyik éttermében Illinois államban mondta ki a boldogító igent a hét végén az ausztrál Caragh Brooks és az amerikai Paul Brooks.

  Az egész esküvõi szertartás és ebéd nem került többe, mint 200 dollár (41 ezer forint). Az ara egy 15 dolláros rózsszín ruhát viselt, az éttermet lufik és szerpentinszalagok díszítették, az asztalokon lévõ öntetek zacskóján felirat hirdette: "Légy a feleségem!" Több tucat vendég köszöntötte az ifjú párt.

  "Ennek így kellett lennie.., ez így stresszmentes" - nyilatkozta az ara édesanyja.

 • Megfulladt egy férfi a tiszabábolnai szabadstrandon!

  Egy budapesti férfi lelte halálát a tiszabábolnai szabadstrandon.

  Az 55 éves budapesti férfi - mielõtt vízbe merészkedett - mellkasi fájdalmakra panaszkodott, majd a nap hevítõ forróságát egy kis fürdõzéssel akarta enyhíteni. Nem sokkal késõbb ismerõsei már csak a vízben lebegõ testre lettek figyelmesek. A férfi életét már nem lehetett megmenteni.

 • 132,5 millió forint a legdrágább parkolóhely Párizsban!

  A francia fõváros legdrágább parkolóhelyét 470 ezer euróért - 132,5 millió forintért - adták el.

  A La Tribune címû francia lap jelentése szerint az aranyat érõ ingatlanocska Párizs szívében, a Quai de Conti rakparton fekszik, és közvetlenül az Ile de la Cité Szajna-szigetre néz.

 • Mel Gibsonnak a gatyája is rámegy a válásra

  Eldõlt, hogy Mel Gibson exfelesége 450 millió dollárt kap a válás után. Miután a színész 30 évvel ezelõtt nem kötött házassági szerzõdést a nejével, automatikusan felezõdött a vagyon, ez pedig alaposan megkopasztja a színészt.

 • Susan Boyle a pápának énekelt

  A pápának már énekelt, legközelebb pedig Károly trónörökös hercegnek mutathatja meg, mit tud.

 • Nagy adag hús és semmi gabona: õsembermozgalom Manhattanben

  A barlanglakó õsember életmódját követik a manhattani õsembermozgalom tagjai.

 • Prostituáltakat futtató magyarokat állítottak bíróság elé Svájcban

  Egyebek mellett emberkereskedelem és súlyos testi sértés vádjával állítottak bíróság elé szerdán Zürichben négy, prostituáltakat futtató magyar férfit.

 • Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás!

  Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás! Guy Ritchie édesanyja kitalációnak minõsítette a fia házasságának megromlásáról szóló pletykákat.

  “Ez egy nagy hülyeség. Guy nagyon mérges lenne, ha tudná, hogy nyilatkozom, de most már nem tudom szó nélkül hagyni ezeket a híreszteléseket, amelyek feldühítenek engem és fájdalmasan beavatkoznak Guy és Madonna magánéletébe” – mondta az anya
  Madonna anyósa szerint, mint minden házasságban, az övékben is vannak nehezebb periódusok, de fia és felesége kitartanak egymás mellett.

 • Kamionnal karambolozott 50 Cent

  Kórházba szállították 50 Centet, miután autóbalesetet szenvedett. A 36 éves rappert nyakmerevítõben és hordágyon vitték el a mentõk.

 • Jennifer Aniston ledobta ruháit

  Meztelenre vetkõzött Jennifer Aniston, hogy így népszerûsítse új parfümjét. A szép színésznõ heteken át dolgozott új parfümje koncepcióján. A sztár ragaszkodott hozzá, hogy a kampány minden egyes fázisában jelen legyen, és részt vegyen a munkában. Jen régi álma vált volt, hogy saját illatszermárkát hozzon létre.

 • Kiitták a kocsmát

  Csaknem teljesen "kiszáradt" egy kocsma Ausztráliában: hirtelen annyira megszaporodott a vendégsereg, hogy szinte az utolsó cseppig megittak mindent.

 • Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat

  Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat a hétvégén két, egyenként ötszemélyes helikopterrel.

  A dolog szépséghibája, hogy az örökös moszkvai dugók elkerülésére a légi taxi csak korlátozott mértékben alkalmas, ugyanis a város légterében kizárólag a különleges szolgálatok, valamint a rendkívüli helyzetek minisztériumának gépei repülhetnek.

 • Ikerlányai születtek Roger Federernek!

  Ikerlányai születtek Roger Federernek, a férfi tenisz-világranglista éllovasának.

  A 15-szörös Grand Slam-gyõztes svájci játékos és felesége, Mirka pénteken, honlapjukon hozták nyilvánosságra az örömteli hírt.

 • Sebészeten kötöttek ki a hiszti miatt

  A sebészeten kötött ki az az öt éves fiúcska, aki nem akart szót fogadni szüleinek, mérgében pedig lenyelte a lakáskulcsot. Természetes úton esélytelen volt a kijutásuk, csak a mûtét segíthetett.

 • Beszorult a lefolyóba egy kutya az Egyesült Államokban

  Mosogató fogott kutyát az Egyesült Államokban: beleszorult lefolyójába az eb egyik lába. Ami fõként a kutya gazdáinak - egy asszonynak meg a lányának - köszönhetõ, mivel evõeszközeik mosogatójában fürdették meg csivavájukat.

 • Eladó egy új-zélandi falucska, kocsmástól-lakosostól

  Eladásra kínálnak egy apró új-zélandi falucskát a helyi kocsmával és a 40 fõs lakossággal együtt.