rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 160 millióval zárult a brazil lány szüzességéért folyó aukció

  Öt országból tizennégy férfi versengett a 20 éves brazil Catarina Migliorini szüzességéért.

 • Tenyerébõl puskázott a volt amerikai alelnökjelölt

  Tenyerébõl puskázott egy nyilvános fellépésén Sarah Palin, az amerikai Republikánus Párt volt alelnökjelöltje.

  A 2012-es elnökjelöltség felé kacsintgató politikust több liberális közéleti showmûsor házigazdája, sõt még a Fehér Ház szóvivõje is kifigurázta.

 • Robbie Williams saját divatkollekciót hozott létre

  A 38 éves Robbie Williams hamarosan apa lesz. Bár a hangja a régi, Robbie-n meglátszik a változás, igencsak meghízott. Elkeseredésében egy saját divatkollekciót tervezett.

 • Jég alatt úszott a vasember!

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának csupán egy fokos, jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

  A Borsod megyei település élete felbolydult ezen a napon, mivel ekkor próbálta meg - a tavalyi évhez hasonlóan - Bajzáth László sportember nem mindennapi rekordját. Újra jég alá merült a tó vízébe, és a tavaly leúszott 10 méter helyett megduplázta a távot.

 • Happy-enddel végzõdött a 90 éves hölgy jelzáloghitele

  Amerikai stílusú happy-enddel végzõdött az amerikai bankválság eddigi legdrámaibb története: a 90 éves hölgy, aki öngyilkosságot kísérelt meg és az elsõ hírek szerint belehalt sérülésébe, életben maradt, a biztosító pedig törölte a tartozást, amely miatt az idõs nõ magára lõtt, mert a kamatot nem tudta megfizetni.

  Az Egyesült Államokban szinte mindenki többévtizedes futamidejû hitelekkel vásárol házat vagy házára vesz fel jelzáloghitelt. Az utóbbi hónapok hitelválsága miatt százezrek helyzete vált bizonytalanná. Több államban emberek tízezreit költöztették/költöztetnék ki az elárverezendõ házakból, mert nem képesek törleszteni a megemelkedett kamatozású hitelrészleteket.

 • Kotrógépet lopott egy Mikulás Lengyelországban

  Az Anova hírügynökség értesülései szerint december 9-én egy Mikulásnak öltözött férfi egy 4, 5 ezer dollár értékû kotrógépet lopott el egy építkezési vállalkozó udvaráról.

  A tolvaj késõbb maga hívta fel telefonon a jármû tulajdonosát, a Mikulásként mutatkozott be, és játékokat valamint édességet követelt váltságdíjként. Azt állította, hogy a város árvaházának kis lakóit szeretné megajándékozni.

 • A férfiak is lehetnek vásárlásmániások

  Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nõket - állapították meg német kutatók.

 • Súlyosan megvertek egy buszsofõrt!

  Súlyos fejsérülést szenvedett egy buszvezetõ, aki hûsölni ült be a forróság elõl egy sörözõ teraszára az Örs vezért terén.

  A vendéglõ teraszán szóváltásba keveredett egy ismeretlen férfival, aki megütötte. A délután négy órakor történt esetet követõen a jármûvezetõt a mentõk súlyos fejsérüléssel szállították kórházba.

 • Átok ül a 13-as villamoson?

  A 13-as villamos átszámozását fontolgatja a zágrábi közlekedési vállalat, mert az utasok babonásan irtóznak a járattól.

 • Elbocsátották a BKV fõtanácsadóit!

  Elbocsátotta két kiemelt fõtanácsadóját Kocsis István, a BKV vezérigazgatója.

  Az internetes újság információi szerint Molnár László mûszaki-gazdasági fõtanácsadónak és Futó Sándor elnöki fõtanácsadónak kell távoznia a cégtõl.

 • Sülthal krumplival tangában - egy brit nyugdíjasotthonban

  Amikor egy 90 éves bentlakó arra kérte gondozóit egy angliai idõsek otthonában, hogy egy csak tangát viselõ férfi szolgálja fel neki a hagyományos brit ételt, a fish and chips-et, azaz sült halat krumplival, a személyzet lelkesen asszisztált a matróna kéréséhez.

 • Huszadik gyermekét szülte meg a 45 éves nõ

  Megdöbbentõ rekord született a napokban Bihar megyében: egy 45 éves nõ huszadik gyermekét hozta a világra. A nagyváradi szülészet orvosai elmondták, még soha nem hallottak hasonló esetrõl a környéken.

 • Adóbecslés mellimplantátum-import alapján

  A mellnagyobbításhoz szükséges implantátumok importja alapján próbálja megbecsülni a plasztikai sebészek jövedelmét az adóhatóság Argentínában.

 • Dobó Kata összeszûrte a levet Gyömrõ polgármesterével?

  Nagy feltûnést keltett az egyik budai étteremben Dobó Kata, aki meghitten vacsorázott Gyenes Leventével, Gyömrõ polgármesterével, majd kéz a kézben távoztak.

  A szemtanúk szerint a pár romantikus hangulatban vacsorázott, szerelmesen hallgatták egymást, majd kéz a kézben távoztak a helyszínrõl.

  Kata legújabb választottja politikai karrierje mellett a Nemzetközi Testõr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége igazgatótanácsának elnöke, tehát nem áll rosszul anyagilag.

 • Antal Imre kórházban

  Könnyen elõfordulhat, hogy februárban láthatják utoljára a nézõk Antal Imrét és a Szeszélyes címû mûsort, mert az RTL-tõl kapott információk szerint kórházba szállították a mûvészt. Állapota stabil, nem hirtelen rosszullétrõl van szó, régóta húzódó betegsége gyengítette le annyira, hogy lehetetlenné vált az otthoni ápolása.

 • Egymillió darab húsos derelye a karaoke-világbajnokság gyõztesének

  Egymillió darab pelmenyit, azaz orosz húsos derelyét nyer a moszkvai karaoke-világbajnokság közönségdíjasa.

 • Életmentő kutya - vízből mentett embert

  Életmentő kutya - vízből mentett embertA kutya gazdája beugrik a vízbe... majd egy kicsi idő után fuldoklást szimulál. A kutya nem teketóriázik, egyből utána veti magát és próbálja kimenteni. Mentőkutya, aki vízből ment életet. Eddig is tudtuk, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de a képsorokat látva csak jót mondhatunk el a négylábú barátról. A kutya mindenféle feltétel nélkül az ember alattvalója, ez teljes mértékben kivehető ebből az életmentős videóból is. Kutya, aki egyből ugrik a fuldoklónak hitt gazdi után... becsülendő és tisztelendő állat.

 • Súlyos beteg volt gyermekkorában az Éjjel-nappal Budapest Ritája

  Az Éjjel-nappal Budapest Ritáját alakító Bartha Timi gyerekkorának van egy szomorú idõszaka. A 22 éves színésznõ, mikor kislány volt rákot diagnosztizáltak nála amit hosszú kezelésekkel sikerült csak meggyógyítani.

 • Beyoncé nem szívleli túlságosan Rihannát

  Beyoncé állítólag azt mondta férjének, a Rihannát felfuttató Jay-Z-nek, hogy a fiatal énekesnõ reménytelen eset, aki soha nem lesz képes igazán felnõni.

 • Csapolt bor: ahol borozzák a vizet

  Róma - "Megborult" a víz egy olasz kisvárosban: a csapból nem víz folyt, hanem habzó bor.

  "Csoda!" - kiáltozták elragadtatottan a háziasszonyok, miután egyikük éppen felmosáshoz töltötte tele vödrét konyhájában, ám gyanús lett neki a csapvíz borillata. Erkélyi kiáltozása nyomán hamarosan gyorshírben terjedt a csoda, és mindenki palackokat töltögetett - a felmosás meg várhatott.

 • Egyre több ál-vírusvédõ fenyegeti gépünket

  Egyre gyakoribb és elterjedtebb az internetes bûnözõk egyik legtrükkösebb módszere, az ál-vírusvédõk használata, amelyek abba a hitbe ringatják a gyanútlan felhasználót, hogy a gépét megvédik, közben vagy semmit sem tesznek, vagy újabb kártevõt csempésznek a gépére.

 • Vélhetõen a világ legöregebb pezsgõjére bukkantak svéd búvárok

  Vélhetõen a világ legöregebb, fogyasztható pezsgõjére bukkantak svéd búvárok a Balti-tengerben egy elsüllyedt hajó gyomrában.

 • Egy héten át halott anyjával egy négyéves osztrák kisgyerek

  Bécs - Egy héten át élt egy négyéves kisgyerek halott anyja mellett egy bécsi lakásban, és csak azután hívott segítséget.

  Az osztrák fõváros rendõrkapitányságának tájékoztatása szerint a szörnyû eset még szeptemberben történt, Döblingben. A harminchárom éves anya kábítószer-túladagolásban halt meg.

 • Férjére bízza gyermekeit Bagosi Alexa

  Bagosi Alexa az utóbbi napokban leginkább bírálatot kapott azért, amiért egy idõre férjére bízta gyermekeit. Az énekesnõ tagadja, hogy lemondott csemetéirõl.

 • A házigazda AC Milan nyerte a Luigi Berlusconi Kupát

  A házigazda AC Milan labdarúgócsapata nyerte a Luigi Berlusconi Kupát, miután 1-1-es döntetlent követõen büntetõkkel legyõzte a Juventust.

  A két csapat hagyományos találkozóján a vendégek a brazil Diego révén szereztek vezetést az elsõ félidõben, ezt honfitársa Pato egalizálta.

  A Luigi Berlusconi Kupát 19. alkalommal rendezték meg.

 • Magzatról távolítottak el tumort, ez volt az elsõ ilyen eljárás

  A világon elõször távolítottak el a sebészek tumort egy magzatról. A daganat a kislány száján volt, most már húsz hónapos, s életmentõ mûtétének egyetlen jele egy kis seb a száján.

 • 100 ezerért bárki lakásán táncol Pákó

  Mostantól a tehetõsebbek celebeket rendelnek a baráti társaság szórakoztatására. Pákónak még olyan megkötése sincs, hogy csakis ezer fõ feletti közönséget szórakoztat: ha megfizetik, akár egy lakásavatón is fellép.

 • Le lehet dolgozni a fizetendõ összeget Bon Jovi éttermében

  Jon Bon Jovi új oldaláról mutatkozik. A vendéglátó az egészséges életmódot részesíti elõnyben, és a rászorulóknak segít.

 • Túlélte a metrós áramütést

  Andy Morris semmire nem emlékszik azután, hogy lelökték a peronról a Broadway egyik megállójánál és ráesett a metró sínpárja melletti vezetékre.

 • 69 éves gólya az orvosi egyetemen

  Moszkva - Jurij Kuprijanov 69 éves tomszki nyugdíjas beiratkozott a Szibériai Állami Orvostudományi Egyetemre.

  Mint elmondta, felvételiznie nem kellett, mivel már rendelkezik egy mûszaki diplomával, és a második felsõ fokú képzésért fizetni kell, így csupán elbeszélgettek vele az egyetemen.