rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Helikopterrel ment bevásárolni két férfi Romániában

 • Share on Tumblr

  A légi jármûvel az autóparkolóban landoltak, ami eléggé meghökkentette a vásárlóközönséget.

  "Mindenféle biztosítás nélkül szálltak le, ráadásul elég erõs szél volt, így könnyen nekimehetett volna a helikopter egy villanyvezetéknek vagy -dúcnak" - mondta egy szemtanú a román sajtónak.

  loading...


  A két férfi egy órát "shoppingolt", aztán visszaszállt a helikopterbe és elszállt. "Vannak, akiknek már helikopter kell a bevásárláshoz is. És épp olyanok használják, akik elszállnak maguktól" - így egy másik vélemény.

  A román szabályok szerint csak akkor volt jogos a landolás, ha a pilóta engedélyt kapott hozzá az áruháztól. Amúgy helikoptereknek tilos lakott területek felett repkedniük elõzetes óvintézkedések nélkül.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 3D-nyuszi az amerikai Playboyban

  Ezentúl 3D-s szemüvegben lehet böngészni az amerikai Playboy magazint; a piacra kerülõ 2010 évi júniusi számban az év nyuszija a korábbiaknál plasztikusabban, már három dimenzióban fog pompázni.

 • Oscar-díj 2008: Tarolt a nem vénnek való vidék

  A Nem vénnek való vidék címû film kapta 2008-ban a legjobb film díját, emellett a Coen testvérek alkotása további három kategóriában is megszerezte az Oscar szobrocskát.

 • Botrány a brit Big Brotherben

  Felfüggesztették az élõ adás közvetítését a brit Big Brotherben csütörtök éjjel, mivel akkora csetepaté tört ki a házban, amit már vállalhatatlannak ítélt a tévétársaság. Az alkoholtól fûtött társaság négy tagja kapott össze igen hevesen, mivel az egyikük összepiszkolta a másiknak a festményét.

 • Minogue terhességérõl reality show készül

  Az ausztrál pop csillag Dannii Minogue sok sztárhoz hasonlóan, úgy döntött beengedi a kamerákat az életébe. A sztár terhességének mozzanatait fogják lencsevégre kapni. Dannii források szerint már akkor felkérte a stábot, amikor tavaly megtudta, hogy gyereket vár. Az énekesnõ nem rég jelentette be hivatalosan, hogy júliusra várják a babát focista párjával, Kris Smithszel.

 • Megdicsérte a bíró Lindsay Lohant

  Próbaidõs kötelezettségeinek teljesítéséért megdicsérte a bíró Lindsay Lohant.

 • Sörösüveggel erõszakolták meg a kislányt

  Örök életre megbánta a 16 éves lány, hogy elfogadta egy évvel idõsebb barátja felkérését, és elment hozzá egy házibuliba. A kiskorút a fiú lakásában hárman megerõszakolták. A perverziókban a fiú apja is részt vett.

 • Lólegelõvé egyengettek egy egykori maja várost Mexikóban

  A földdel tettek egyenlõvé egy 2300 éves maja várost Mexikóban, a terület tulajdonosa ugyanis lólegelõt alakított ki a helyén.

 • 9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Floridában

  9 éves kisfiát ültette a volán mögé egy részeg férfi Florida délnyugati részén, majd a rendõrség kérdésére azt válaszolta csak vezetni tanította a gyereket.

  A középvonalon kacsázó teherautóra hamar felfigyeltek a hatóságok, és mikor megállították az autót, a 27 éves férfi azt mondta, csupán vezetni tanította fiát. Az apa beszéde zavaros volt, lehelete bûzlött az alkoholtól és képtelen volt egyenesen járni. Ráadásul a rendõrök még egy felbontott sörösdobozt is találtak a jármû hátsó ülésén.

 • Fél koponyával él a kisfiú

  A Kínában élõ Hou Guozhu még kisgyerek volt, amikor 2003-ban kiesett az ágyából, és az ütés miatt fertõzést kapott. A kór miatt szó szerint elvesztette fél koponyáját.

 • Kisbabát vár Marót Viki

  A Marót Viki és a Nova Kultúr zenakar 27 éves énekesnõje a negyedik hónapban jár, októberre várja elsõ gyermekét. Egyelõre nem tudják a születendõ baba nevét, de arra az esetre, ha kisfiuk születne, férjével vagy Ádámnak vagy Samunak neveznék a kicsit.

 • Tizennégy emeletnyi zuhanást élt túl egy orosz kislány

  A gyermeket súlyos gerinc-, mellkasi és hasi sérülésekkel, de élve szállították kórházba szombaton.

 • A sört ünneplik

  Identitásuk egyik legfõbb jelképeként ünneplik a sört a britek a Londonban megrendezett nemzeti sörfesztiválon.

 • Milliókért félperces vallomás

  Igen gazdaságtalan döntést hozott egy német bíró: több mint 2 millió forintos költséggel utaztatott Ausztráliából Berlinbe egy férfit, mert annak ellopták a mobiltelefonját.

 • Rituális mosakodás kevesebb vízzel: mosdógép muzulmánoknak

  A muzulmánok ima elõtti rituális mosdásának vízigényét hivatott csökkenteni egy malajziai cég által kifejlesztett gép.

 • Virágokkal árasztotta el Kidman-mamát exférje, Tom Cruise

  London - Egy egész szobát megtöltõ virágözönnel köszöntötte volt nejét Tom Cruise abból az alkalomból, hogy Nicole Kidman vasárnap megszülte kislányát.

  A filmcsillag és férje, a countyzenész Keith Urban, akik a békés Nashville-t választották a kis Sunday Rose születési helyéül, százával kapja a jókívánságokat és virágcsokrokat a barátoktól és rajongóktól. Még Ausztrália miniszterelnöke, Kevin Rudd is csatlakozott a gratulálók táborához egy írásos üzenettel.

 • Felrobbant a karja a testépítõnek

  A 34 éves brazil body builder rendelkezett a világ legnagyobb bicepszével, amelyet 90 centisre gyúrt az évek folyamán.

 • Marihuánás sütit evett egy hároméves kisfiú

  A nagyszülõ a garázsba tette a marihuánás sütit, a gyerek megtalálta, és felfalta. Kicsit sokat aludt, és nehezen lehetett felkelteni.

 • Ágyús temetés

  Ágyúból "temettek" egy férfit Új-Zélandon: kilõtték a hamvait. A szokatlan mód oka, hogy a férfi rajongott a régi ágyúkért, tagja volt a Wellingtoni Ágyútársaságnak is.

 • Beépített internettel felszerelt hûtõszekrény

  Érintõképernyõvel és beépített internettel felszerelt hûtõszekrényt dobott piacra a dél-koreai Samsung Electronics cég.

 • Batman-õrület tombol Amerikában!

  Batman-õrület tombol Amerikában! A denevérember történetének legújabb folytatása egyetlen este alatt 66,8 millió dollárt - 10 milliárd 86 millió forintot - hozott, megdöntve ezzel minden korábbi rekordot.

  Minden idõk legnagyobb bevételét hozta egyetlen estén a Batman régóta várt folytatása, A sötét lovag. A 4366 vetítõterembe bezsúfolódott nézõk összesen 66,8 millió dollárt hoztak a gyártó és forgalmazó Warner Bros. cégnek, átvéve ezzel a rekordlista vezetõ helyét a Pókember harmadik részétõl.

 • Szakított a sztárpár! Vége Jennifer Aniston és John Meyer kapcsolatának!

  A People magazinnak több forrás is megerõsítette, hogy a színésznõ és aktuális pasija már nem egy pár.

  „Csodásan érezték magukat együtt, de pillanatnyilag más-más irányba tart az életük” – nyilatkozta egy bennfentes.

  Meyer egyik barátja szerint könnyen elõfordulhat, hogy a pár kibékül, hiszen a zenész nem egykönnyen zár le egy kapcsolatot.

 • Visszautasítja a bírálatokat a 16 éves amerikai hajós

  Visszautasította a szüleit ért bírálatokat Abby Sunderland, az a 16 éves amerikai lány, aki egyedül akarta körbevitorlázni a Földet, de az Indiai-óceánon viharba került, és ki kellett menteni.

 • A Rajnába 30 tonna olaj ömlött!

  Két hajó összeütközött hétfõn a Rajnán, s emiatt harminc tonna olaj ömlött a folyóba - közölte a német rendõrség. Személyi sérülés nem történt.

  A hajózási hivatal szerint egy 1100 tonna olajat szállító tanker és egy teherszállító hajó ütközött össze Klevénél, a Rajna alsó folyásánál.

 • Szakított barátjával Joss Stone

  Az énekes Joss Stone újra független, miután szakított barátjával.

 • Macedón babrekord: bõ három tonnányit fõztek

  Babfõzési rekordot javított egy falu Macedóniában: 31 és fél mázsányit fõzött meg egy füst alatt, egyazon edényben.

 • Megviselték a forgatások Kiss Ramónát

  Bartha Zsolt a Barátok közt története szerint fizikai és lelki terrorban tartja feleségét. A Zsoltot játszó Rékasi Károly a forgatás alatt többször „színpadi" ütéseket mért Kiss Ramónára, ami nagyon megviselte a színésznõt.

 • Októbertõl nem kell izzókészletet tartani az autóban!

  Október 1-tõl több könnyítés is életbe lép az autósok számára, nem kell például izzókészletet tartaniuk a kocsiban - közölte a kormányszóvivõ vasárnap az MTI-vel.

  Ez természetesen nem jelenti azt, hogy kivilágítatlanul közlekedhetnek az autók. Minden üzembentartó saját felelõssége, hogy a KRESZ szabályai szerint mûködjenek az autó lámpái.

 • Lady Gaga eltûnik Facebook-ról

  Lady Gaga, a nemrég hazánkban teltházas koncertet adott világsztár több, mint 24 millió rajongóval büszkélkedhet a népszerû közösségi oldalon, továbbá 7 milliónál is több Twitter-követõvel, jelenleg pedig "The Fame Monster" címû albumával 90. hete van jelen a MAHASZ Top 40 album listáján.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Elhunyt Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja!

  Elhunyt 75 éves korában vasárnap Bob Bogle, a The Ventures együttes alapító tagja és szólógitárosa.

  Az 1958-ban alakult amerikai The Venturest az angol Shadows-zal és a svéd Spotnicksszal együtt a világ legjobb gitárzenekarai között emlegették.

loading...