rss
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szudáni modell szült Brad Pittnek!

  Hétpecsétes titokra derült fény: egy Párizsban élõ szudáni modell tavaly szeptemberben gyermeket szült Brad Pittnek. A szépségnek hónapokon keresztül volt viszonya a világsztárral, aki Angelina Jolie-val él.

 • Elhunyt Gérard Depardieu fia

  Guillaume Depardieu színész, Gérard Depardieu fia hétfõn 37 esztendõs korában elhunyt egy Párizs közelében fekvõ kórházban.

  A színészcsaládba született férfi halálát "vírusfertõzés okozta súlyos tüdõgyulladás" okozta - közölte Gérard Depardieu Artmedia filmvállalatának szóvivõje.

  Guillaume Depardieu 1974-ben debütált a filmvásznon híres apja oldalán a Pas si méchant que ca (Nem is olyan rossz ember) címû filmben, majd számos francia produkcióban szerepelt.

 • Gyilkossággal vádolták, majd 200 milliós kártérítést kapott

  Hétszázezer font (208 millió forint) kártérítést kapott egy brit férfi, akit azzal vádoltak, hogy meggyilkolt egy ex-modellt, de végül mégis ártatlannak bizonyult - közölte a férfi ügyvédje szerdán.

  Colin Stagg-et korábban azzal vádolták, hogy õ ölte meg a 23 éves Rachel Nickellt. A lányt még 1992-ben fényes nappal egy London délnyugati részén lévõ parkban szexuálisan zaklatták, majd 49 késszúrással végeztek vele.

 • Saját bejáratú lõtérrel lepte meg Brad Pitt Angelina Joliet

  Brad Pitt igazán megbecsüli második nejét, akinek egy 56 millió forint értékû fegyvertárral és saját bejáratú lõtérrel kedveskedik menyegzõjük alkalmából.

 • Vilmos és Harry herceg a londoni Bond-bemutatón

  Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

  A Quantum csendje címû 22. Bond-mozi producerei kedden jelentették be, hogy a brit uralkodóház két képviselõje is megjelenik a vörös szõnyegen.

 • Tévedésbõl atomtitkok a neten!

  Tévedésbõl olyan szigorúan bizalmas információk kerültek az internetre amerikai atomlétesítményekrõl, amelyek szakértõk szerint hasznára lehetnek hasadó anyagot keresõ terroristáknak - írta a The New York Times.

  Hétfõn egy 266 oldalas jelentés volt olvasható a washingtoni kormány nyomtatási hivatalának weboldalán.

 • Elfogták az ijeszgetõ szatírt Kaposváron!

  Néhány nap leforgása alatt két nõre is rátámadt Kaposváron az utcán egy 21 éves férfi. A fiatalember elõször június 11-én hajnalban egy 18 éves lányt földre rántott és megpróbálta letépni a ruháját, ám hosszas dulakodás után a lány elmenekült.

  A másik sértettet - egy középkorú asszonyt - négy nappal késõbb a városligetben támadta meg, késõ délután. Lefogta a karját és közölte vele, hogy meg fogja erõszakolni.

 • Világra jött Palya Bea kislánya

  Palya Bea altatódalokkal készült kislánya érkezésére. Lili a napokban megérkezett. Õ és édesanyja is egészségesek.

 • Befagyott a szenteltvíz a kölni a dómban!

  Hûvös fogadtatásban részesülnek a kölni dómba betérõ hívõk: a szentelvíztartó tartalma ugyanis megfagyott.

  A templom szóvivõje, Matthias Deml elmondta, hogy a hatalmas méretû, mintegy 10 ezer négyzetméternyi ablakfelülettel rendelkezõ épület fûtése gyakorlatilag lehetetlen, így a belsõ hõmérséklet legfeljebb egy-két fokkal magasabb a külsõnél.

 • Havonta hatszor szexel a magyar

  Már a szeretkezés sem szerez annyi örömöt, mint azelõtt. Az elmúlt három évben havi hatszor szerelmeskedtek a magyarok, a korábbi nyolc helyett. A fejlett országokban élõk harminc évvel ezelõtt háromszor gyakrabban bújtak össze párjukkal, mint ma. Leszokunk a szexrõl? Vészjósló, hogy a szakítással végzõdõ kapcsolatok többmint húsz százalékában a válás oka a nem kielégítõ szexuális élet. A 18–30 év közöttiek harminc éve még havonta 22–28 alkalommal bújtak össze kedvesükkel, ma már csak 4–10-szer. A 31–40 éveseknél a mostani együttlétek száma csupán 3–6, míg a 41–50 éveseknél 2-3.

 • Ximena Navarret lesz az egyik zsûritag a szépségversenyen

  Már javában zajlanak az elõkészületek az idei Miss Universe szépségkirálynõ-választásra, ugyanis december 19-én eldõl, kinek a fejére kerül a korona. A napokban hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint az idei verseny egyik zsûritagja nem más, mint a 2010-es gyõztes, Ximena Navarrete.

 • Putyinnak nincs mobilja

  Vlagyimir Putyin orosz kormányfõnek nincs mobiltelefonja, az otthonit pedig soha nem veszi fel.

 • Vb-2010 - Tilos munka közben meccset nézni Németországban

  Tilos Németországban munka közben focit nézni - szögezte le a német munkaadók szövetsége a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság kapcsán közzétett hétvégi állásfoglalásában.

 • 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban

  Közel 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban. Tavers-ben a hét elején egy õslénytannal foglalkozó régésztábor résztvevõi - jelentette be szerdán az Orléans-i Természettudományi Múzeum.

 • A H1N1 elérte Ukrajnát is!

  Az ukrán egészségügyi minisztérium bejelentése szerint 99 százalékos valószínûséggel elérte az új influenza ezt az országot is.

  A gyanús beteg egy 24 éves ukrán férfi, aki két hetet töltött az Egyesült Államokban, és a múlt héten tér haza.

 • Lance Armstrong egy rákkutató központ névadója lett

  Egy adelaide-i rákkutató központ névadója lett Lance Armstrong amerikai kerekessztár, aki három és fél éves kihagyás után szállt ismét nyeregbe a jelenleg zajló ausztrál körversenyen.

  A Flinders Gyógyászati Központ 2011-ben nyitja meg a hétszeres Tour de France-gyõztes legenda Livestrong alapítványáról elnevezett laboratóriumát, ahol mintegy száz, hagyományos és holisztikus módszereket használó kutató is dolgozik majd.

 • Szinte kiürítették London belvárosát Tom Cruise miatt

  A sztárt több ezer londoni átkozta tegnap reggel, amikor legújabb forgatása miatt gyakorlatilag kiüríttette a város központját.

 • A fogyasztóvédelemhez fordult a megunt guminõ miatt

  Elképesztõ dolgokért reklamálnak Bukarestben a fogyasztóvédelmi hivatalnál. Egy bukaresti lakos túl unalmasnak találta szõke guminõjét, ezért a hivatalhoz fordult azzal a kéréssel, hogy cseréljék ki egy vörösre. A forgalmazó ugyanis azzal utasította el a kérést, hogy a felfújható szöszit többször is megerõszakolták.

 • Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint

  Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint egy 76 éves holland férfi Olaszországban, majd a római repülõtéren lebukott.

  A biztonsági õröknek gyanús lett, hogy miért cipel magával bõröndnyi narancsot, mire a férfi C-vitamin szükségletére hivatkozott.

 • Amikor bók, ha valakit kidobnak

  Olympia - Különös bókot kapott a washingtoni kormányzó: 61 éves kora dacára nem engedték be egy bárba, mert nem tudta igazolni nagykorúságát.

 • 9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapéban

  9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapébanHárom átlagos amerikai egyetemista közös bérleményükbe vásárolt egy használt kanapét. Otthon valahogy kényelmetlennek találtál, ezért szétszedték… Nagy meglepetésükre több borítékot is találtak, összesen 40 ezer dollárra (kb. 9 millió forint) bukkantak. Már a pénzt kezdték felosztani, amikor is inkább úgy döntöttek, megkeresik a heverő egykori gazdáját. Kutatásuk végén egy 91 éves hölgyre bukkantak, aki már el is feledkezett, hova is tette spórolt pénzét, de csípőműtétje miatt nagy szüksége lett volna rá.

 • Alkoholproblémákkal küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része

  Alkoholelvonási tünetekkel küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része. Mint Jaime Manalich chilei egészségügyi miniszter az El País címû spanyol napilapnak nyilatkozva elismerte, a 33 beszorult bányász közül a múltban több is rendszeresen fogyasztott alkoholt, hogy leküzdje a mélyben végzett munkával járó félelmet. Mint mondta, egyesek idõnként "nagy mennyiséget" is magukhoz vettek.

 • A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulást!

  A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulás (azaz az olasz Karácsony Apó) kocsiját, amely éppen a vasárnap délutáni Télapó-futamra tartott.

  Valójában a szekeret egy trailer szállította, amelyet a verseny helyszínéül szolgáló dél-tiroli Levico Terme településének szigorú csendõrei feltartóztattak. A vezetõnek a szállítólevél hiányát és a forgalom akadályozását rótták fel. Ezen szabálysértésekért 250 eurós pénzbüntetés fizetésére kötelezték.

 • Bírói röhögõgörcs miatti tárgyalási szünet

  Berlin - Röhögõgörcse miatt kellett szünetet elrendelnie egy bírónõnek két haragos szomszéd ügyének tárgyalásán.

  A hölgy egy darabig tisztéhez méltón hallgatta a két férfi vádaskodását, szomszédháborújuk tojásdobálós ütközetétõl a levelekben egymásnak postázott "ürülékváltásokig".

 • Óriási: 229 centi magas a kínai kosaras

  Óriási: 229 centi magas a kínai kosarasJao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi komplexussal küzdöttek az NBA kosarasai is, de egy normál méretű ember egyenesen eltörpül. Íme néhány fotó, ami elég szemléletesen bizonyítja milyen magas is a 229 centiméteres profi kosárlabdázó, mellette szinte mindenki eltörpül.

 • Kínos elszólás: infláció helyett fellációt emlegetett a politikus

  Egy interjúrészlet gondoskodik a derültségrõl Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselõ.

 • Elképesztő illúzió - videó!

  Lehetséges vízen járni?!

 • Laura Prepon Tom Cruise új választottja

  Laura Prepon Tom Cruise új választottjaTom Cruise megoldotta (egy)házon belülről az asszonyszerzést, és szorosabbra fűzte a kapcsolatát Laura Prepon színésznővel. Az elmúlt bő egy évben kisebb-nagyobb lelkesedéssel próbált új párt találni maga mellé Tom Cruise, de senkivel nem volt komolyabb románca. Most viszont úgy tűnik, hogy megtalálta azt a hölgyet, akiből talán a negyedik Mrs. Cruise lehet. A szerencsés az Azok a 70-es évek show-ból ismert Laura Prepon, akivel már évek óta ismerik egymást. A színésznő ugyanis szintén a Szcientológiai egyház hű tagja.

 • Rablóktól raboltak

  Rablóktól raboltak vissza pénzt Ausztráliában egy boltos segédei.

  A "kapok-(vissza)adok" eset Sydneyben történt. Két férfi zárás elõtt rontott az üzletbe késsel felfegyverkezve, a boltost széfje kinyitására és pénze átadására kényszerítette, majd elmenekült.

  Nyomukba eredtek azonban az alkalmazottak, és nem bottal ütötték a nyomukat, hanem ököllel a képüket. Úgy elverték a két férfit, hogy azok csak egymást támogatva bírtak autójukhoz vánszorogni és elmenekülni.

 • Baleset történt a paksi atomerõmûben

  Üzemi baleset történt a paksi atomerõmûben. A Paksi Atomerõmû Zrt. rövidesen tájékoztatást ad az esetrõl, amely az MTI információi szerint hétfõn délután történt.

  Az eddigi információk szerint a karbantartás alatt álló négyes blokk reaktorcsarnokában daruval emeltek egy mûszert - neutron fluxusmérõt -, miközben a daru kötele elszakadt, és a mûszer leesett.