rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Dopeman részegen ismerte meg új kedvesét

  Igencsak meglepõdtek a Mr. és Mrs. forgatásán részt vevõ nézõk, amikor Dopeman (36) megjelent barátnõjével. A rapper alig egy hónapja, részegen ismerte meg Imolát, akit máris élete párjaként visz magával.

 • Vízisíző mókus - videó!

  Vízisíző mókus - videó!Láttál már A vízisíző mókust? Most fogsz! Twiggy, a vízisíző mókus nem csak cuki, hanem elképesztően ügyes is. Utána tudnád csinálni (márha mókus lennél)? A mai nap Twiggy napja.

 • Telefonon vezényelte le a szülést egy mentõs Borsodban

  Kazincbarcika - Mobiltelefonon adta az utasításokat a szülõ nõ édesanyjának egy kazincbarcikai mentõs, s mire a helyszínre érkeztek a mentõszolgálat munkatársai, már megszületett az egészséges baba.

  Az észak-borsodi település mentõszolgálatának hétfõi közlése szerint telefonon segítséget kért a vajúdó nõ édesanyja, és a mentésirányító instrukcióinak (is) köszönhetõen baj nélkül vezette le a szülést, még a mentõk érkezése elõtt.

 • Bezerédi Zoltán sérülten játszik a My Fair Ladyben

  Bezerédi Zoltán sérülten is fergeteges alakítást nyújtott a tegnap esti fõpróbán. A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóhelyettese Herczeg Tamás elmondta: a mûvész a szerdai próbán sérült meg, de a baleset a Novák Eszter rendezte produkciót nem veszélyezteti.

 • Cindy Crawford házassága is a végét járja

  Egyre több sztárházasság megy tönkre mostanában, mely alól úgy tûnik a híres szupermodell, Cindy Crawford sem kivétel. Bár korábban is szó esett férje esetleges félrelépésérõl, mégis boldognak tûntek.

 • Egyszerre nõsültek a hármas ikrek Kínában

  Egyszerre nõsült meg három ikerfivér Kínában. Feleségeik nem rokonai egymásnak.

 • Marian Cozma emlékére egy 211 centiméteres fát ültetnek!

  Pályaavatás keretében megemlékezést tartottak a meggyilkolt Marian Cozma (†26) tiszteletére.

  A tiszteletadás gesztusaként 211 centiméter magasságú fát ültettek el a pálya mellett, amely a strandkézilabda szerelmeseinek nyújthat árnyékot a nagy melegben.

 • Még mindig sportol 105 évesen a német férfi

  Szombaton ünnepli 105. születésnapját Németország legidõsebb, ma is aktív golfjátékosa, a münsteri Alfred Koch.

 • Ejtették a gyilkosság vádját az amstetteni rém ellen

  Ejtették a gyilkosság vádját Josef Fritzl ellen. Az amstetteni rémet korábban azért gyanúsították emberöléssel, mert a lányától, Elizabeth-tõl született ikerpár egyik tagja a megfelelõ ellátás híján néhány nappal világra jötte után meghalt.

  A csecsemõt, akit Michael névre kereszteltek a rém, a ház kazánjában égette el. Ügyvédei azonban azt állítják, Elizabeth egészségi állapota annyira megromlott a föld alatt töltött évek során, hogy a csecsemõ normális körülmények között sem tudott volna életben maradni. Ezzel Fritzl megmenekült az életfogytiglani börtönbüntetéstõl.

 • Kovi nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon

  Hazánk minden bizonnyal legismertebb pornóproducere, Kovi bejelentette: nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon. Azt azonban, hogy miért nem, nem kívánta elárulni.

  "Csak annyit mondhatok, hogy nem tartom megfelelõnek a szervezõk által kívánt feltételeket" - mondta a világhírû producer. A pornósnak abból lett elege, hogy miközben az eladott belépõjegyek magas számához, így a szervezõk bevételéhez igencsak hozzájárul, az üzletemberek tõle is komoly összeget kértek a pavilonért. A Kiállítás fõszervezõje azonban nem érti, mi Kovi problémája.

 • Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló

  Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló egy pénzintézetben az Egyesült Államokban, de nem rablók között - ami még érthetõ lett volna -, hanem normális ügyfelek sorában.

  Amikor a 24 éves illetõ sorra került, a pénztáros megkérte, fedje fel az arcát, ám ehelyett a férfi játékpisztolyt rántott elõ és pénzt követelt.

 • 170-nel száguldozott a nagymami!

  Az idõs angol hölgy 107. születésnapja alkalmából azt kérte, hogy egy sportautóval száguldhasson, s ehhez kapott egy sofõrt meg egy belépési engedélyt a kenti versenypályára.

  Dulcibella King-Hall négy kört tett meg 170 kilométer per órás sebességgel a kenti versenypályán, s miután segítettek neki kikászálódni a BMW M3-asból, és átültették tolókocsijába, kijelentette, hogy igazán mehetett volna gyorsabban is a sofõr.

 • Angelina Jolie lassan visszavonul a filmezéstõl és a családjának szenteli majd minden idejét!

  London - Angelina Jolie amerikai filmcsillag azt tervezi, hogy lassanként felhagy színészi karrierjével, hogy több idõt szentelhessen Brad Pitt-tel közösen nevelt hat gyereküknek és karitatív tevékenységének.

  "Már nem sokáig kívánok színészkedni" - mondta a BBC riporterének, aki a Clint Eastwood rendezte Changeling címû filmje New York-i promóciója kapcsán ült le beszélgetni a hollywoodi sztárral. A családjáról, a moziról és jószolgálati munkájáról egyaránt szívesen beszélõ Jolie elárulta: nem aggódik az idõ múlása miatt, ami más színésznõket szorongással tölt el, mert elõbb hagyja ott õ a filmet, mint ahogy az hagyná el õt.

 • Testi épségét is kockáztatta Joshért

  A Josh és Jutta páros teljesen elképedt, amikor az egyik hölgy életét kockáztatásával kért autogramot a jóképû énekestõl.

  Ma már nem újkeletû dolog, hogy a rajongók bármire képesek azért, hogy megszerezzék kedvencük szignóját. Az sem meglepetés, hogy valaki az egyik testrészére akarja a kézjegyet, vagy éppen hogy a fellépések után több száz aláírást kell kiosztani. Vannak elõadók, akik unott arccal, csupán kötelességbõl dedikálnak, de vannak olyanok, akik egyfajta elismerésnek tartják, ha nevüket leírhatják a zenéjüket kedvelõknek.

 • Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ

  Megfosztotta a Mikulástól általános iskolai osztályát egy tanítónõ Nagy-Britanniában: felfedte, hogy nem létezik, mire jó pár tanulója sírva fakadt.

  "A szüleitek teszik az ajándékokat a karácsonyfa alá, nem a Mikulás" - mondta hétévesekbõl álló osztályának, amikor a gyerekek a karácsonyvárás izgalmairól beszéltek.

 • 5 éve halott, mégis kap számlákat

  A halál sem ment fel Romániában attól, hogy közköltséget fizess. Legalábbis egy brassói férfi esetében, aki bár öt éve halott, mégis havonta számlát kap a román lakószövetségtõl. Mi több, a szövetség be is perelte a halottat, amiért nem térítette meg a fogyasztást.

 • Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys énekese

  Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys együttes tagja, Felesége, Rochelle DeAnna Karidis kedden hozta világra lányukat, Avy Jaymest.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • 10 perc alatt énekelte fel a legújabb Bond dalt Adele

  Paul Epworth producer elárulta, hogy Adele mindössze tíz perc alatt énekelte fel a legújabb James Bond film, a Skyfall betétdalát.

 • Egy órán át taposták a káposztát Vecsésen

  Egy órán át taposott 150 táncos 2,5 tonna savanyú káposztát

  Káposztataposási rekordot állítottak fel vasárnap délután a Vecsési Rekordok Napján. A Pest megyei településen 150 táncos egy órán át taposott 2,5 tonna savanyú káposztát - mondta a Független Hírügynökségnek Varga Zsolt, a rendezvény fõszervezõje.

  A Vecsési Rekordok Napja címû rendezvényre meghívták a település összes tánccsoportját, akiknek a segítségével két Guinness rekordot is megpróbálnak felállítani.

 • 30 évig volt a halott magzat a nõ hasában

  Az 59 éves asszony évtizedeken keresztül panaszkodott, hogy fáj a hasa, de csak most jutott megfelelõ orvosi ellátáshoz.

 • Aki korán kel, aranyat lel - a tengerparton

  Véletlenül elejtett aprópénzre és ékszerre is vadásznak a római tengerpartot fémdetektorral pásztázó "aranykeresõk". Van, aki mesterségként ûzi és már aranykeresõ-versenyt is rendeztek.

 • Ez tud valamit - 11 évi együttélés után az esküvõn mondott nemet

  Róma - Tizenegy évi együttélés után határozták el, hogy összeházasodnak, de az esküvõ pillanatában kiderült, hogy elsiették a dolgot.

  A 38 éves Demis Berto nemmel felelt, amikor a pap feltette a kérdést, hogy óhajtja-e feleségül 39 éves menyasszonyát.

 • Révbe ért Kelly Clarkson magánélete

  Hosszú évek magányosságát követõen végre a magánéletben is révbe ért Kelly Clarkson. A világsztárt menedzserének fia jegyezte el.

 • Horváth Éva bokszolni tanul Miló Vikitõl

  Profi tanárt választott magának Horváth Éva, amikor elhatározta, hogy bokszedzéseket vesz. A modell a profi ökölvívó világbajnok Miló Viktóriától vesz leckéket, de mint mondja: nem tervezi, hogy kesztyûre cseréli a mikrofont.

  "Viki többször volt vendégem a Cool televízióban, ahol mindig mutatott egy-egy gyakorlatot. Megtetszett nekem ez a sportág, fõleg, amikor az edzõm megmondta, hogy kiváló zsírégetõ. Egyelõre fõleg kesztyûzünk. Késõbb szeretnék komolyabb ütéseket is megtanulni, hogy ha kell, meg tudjam védeni magam" -mesélte a modell

 • Tragikus hirtelenséggel elhunyt Albert Györgyi

  Tragikus hirtelenséggel, 44 éves korában elhunyt Albert Györgyi. Az újságíró péntek délután öt óra körül, egy lakása elõtt álló taxiban lett rosszul. A mentõsök sikertelenül próbálták újjáéleszteni.

  Riadt és tanácstalan arcú szomszédok néztek ki a fõvárosi Frankel Leó utcai ház ablakaiból péntek este fél hatkor, és mindenki azt találgatta, vajon mi történhetett.

  Az utcában ugyanis rendõrkocsi és mentõautó állt, és egy kétségbeesett bõrkabátos taxist faggattak.

 • Meghalt az a férfi, aki Kalocsán sérült meg a robbanásban!

  Meghalt az a férfi, aki hétfõn Kalocsán akkor sérült meg, amikor garázsában a benzingõz berobbant.

  A férfit és feleségét még hétfõn súlyos égési sérülésekkel mentõhelikopter szállította kórházba mert az autójukból akarták leengedni az üzemanyagot, és eközben - a felforrósodott lámpa miatt - a benzingõz berobbant.

 • 11 éves gyerek vesztette életét a Coca-Cola egyik termékétõl - megmérgezték az italt

  Mérgezés áldozata lett az a kínai gyerek, aki múlt hónapban a Coca-Cola egyik termékébõl, a kínában forgalmazott Pulpy Milky nevû italból ivott és meghalt. A tragédiát nem szennyezõdés okozta, valaki szándékosan juttatta a mérget a palackokba.

 • Énekleckét vesz és musicalben szerepel Jerry Springer

  London - Jerry Springer, a népszerû amerikai tévés mûsorvezetõ bejelentette, hogy szerepelni fog a Chicago címû musicalben.

  A londoni West Enden színre kerülõ zenés darabban Billy Flynnt, az ügyvédet alakítja. A musical olyan rács mögé került nõkrõl szól, aki azért öltek, hogy híresek legyenek.

 • Öngyilkos lett Joseph Brooks

  A zeneszerzõ és filmes szakember 1978-ban nyerte el az Oscar-díjat a You Light Up My Life címû film betétdaláért. Az 1977-ben bemutatott You Light Up My Life zenéjét teljes egészében Brooks szerezte, a filmet producerként is jegyzi.

  A 73 éves zeneszerzõ halálát héliummérgezés okozta. A rendõrök a kanapéján találtak rá Brooks holttestére, fején nejlonzacskóval, amelyet nyakán egy törülközõvel kötözött össze. A zacskóhoz egy csövet erõsített és egy kis tartály hélium volt a közelben.

loading...