rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A szekrénybe dugta a férjét, hogy szexelhessen vele

  Két napig rejtegette a szekrényben börtönbõl szökött férjét egy 40 éves nagy-britanniai nõ, Claire Thomas. A 33 éves fegyenc, Wyndham Thomas, akit életfogytiglanira ítéltek, azért szökött meg 12 letöltött év után, hogy gyermeket csináljon feleségének.

 • Állatvédõk tüntettek az Olsen-lányok ellen

  Az ikrek dedikáltak, közben az aktivisták tüntettek.

  Nagy tömeg gyûlt össze, hogy ha csak egy pillanatra is, de láthassák kedvenceiket. A rajongók mellett azonban az ellendrukkerek is megjelentek.

  Az Olsen-lányok könyve nemrég jelent meg az Egyesült Államokban.

  Egy dedikálás pedig jó ok arra, hogy akik nem szeretik õket, azok is hallassák a hangjukat.

 • Tovább élnek a velük egyidõs partnert választó nõk

  Ha egy nõ sokáig szeretne élni, legjobb, ha magával egyidõs partnert választ - derül ki egy német kutatásból.

 • Anne Hathaway egy filmszerep kedvéért vált meg hajkoronájától

  Anne Hathaway, a Batman-trilógia záró epizódjának gyönyörû színésznõje elárulta: hajkoronájától egy újabb filmszerep kedvéért kellett megválnia.

 • Brigitte Bardot tagadja viszonyát egy polgármesterrel

  Mélyen felháborodott és perrel fenyegetõzik Brigitte Bardot egy francia polgármester kijelentése miatt. Patrick Balkany, Lavallois-Perret párizsi elõváros elsõ embere ugyanis azt állítja, a hatvanas években szexuális kapcsolatban állt a színésznõvel.

 • Akaraterejének köszönhetõen felállt a kerekesszékbõl és újra jár az 5 éves kislány

  Megdöbbentõ a bátorsága és akaratereje annak az ötéves gyereknek, aki felülkerekedett súlyos gerincbetegségén és elkezdett egyedül járni.

 • Segített jegyet venni a parkolóõr - majd bírságolt

  Készségesen segített a parkolójegy megvásárlásában egy idõsebb autósnak az északnyugat-angliai Wrexham kisváros fizetõs parkolójának õre - majd néhány perc múlva jól megbírságolta ugyanazt az autóst, mert nem látta jól a mûszerfalra elhelyezett jegyet.

 • Már másodszor nyert a lottón a maratoni 'vécézõ' nõ barátja

  Ness City - Az idén már másodszor nyert a lottón az az amerikai férfi, aki barátnõje maratoni "vécézése okán vált híressé", legalábbis emiatt került be a világsajtóba.

  Az illetõ egyszer sem zsebelt be hatalmas összeget, hanem csak 20-20 ezer dollárt, azaz összesen 7,2 millió forintot.

  Közben pedig kapott fél év felfüggesztett börtönt, amiért hagyta, hogy barátnõje a vécén üljön két éven át egyfolytában.

 • Tetszik Budapest Bruce Willis nejének

  Twitter üzenetben mondta el Bruce Willis felesége, hogy mennyire tetszik neki a budapesti állatkert.

 • Új szerelme van Hugh Hefnernek!

  A Playboy birodalom atyja októberben szakított mindhárom barátnõjével, mostanra azonban ismét három lánnyal osztja meg otthonát.

  Elõször egy 19 éves ikerpárt szedett össze, most pedig a 22 éves, és szintén szõke Crystal Harrist költöztette be a Playboy villába, írja a Female First.

  Harris a MySpace oldalán található bemutatkozásában egy „jó kislánynak” írja le magát, aki szereti az esõt, az évszakokat és természetesen a gyors kocsikat.

 • A gyalogosok nagy része nem ismeri a KRESZ-t!

  A gyalogosok alig húsz százaléka ismeri pontosan a KRESZ rá vonatkozó szabályait - derült ki a GRSP (Global Road Safety Partnership - Partnerség a Közlekedésbiztonságért) Magyarország Egyesület felmérésébõl.

  A szeptemberben készült nem reprezentatív felmérés a gyalogosok közlekedési szokásait vizsgálta. A személyes megkérdezésen alapuló kutatás szerint a gyalogosok 46 százaléka szokott átkelni az úttesten a jelzõlámpa tilos jelzése ellenére is.

 • Pokolgép robbant a Lenin szobornál!

  Pokolgép robbant a szentpétervári Finn (Finljandszkij) pályaudvar elõtt álló Lenin-szobornál: a mintegy 300 gramm trotilnak megfelelõ erejû robbanás némi kárt okozott a szobor hátában, s összezúzott néhány környezõ lámpát.

  A szobrot mûhelybe viszik restaurálásra, s mihelyt elkészül, visszaállítják eddigi helyére - közölték az illetékesek.

 • Méteres hüllõ riogatta a lakótelepieket

  Méteres hüllõ mászott elõ Szolnokon az Aranyi Sándor úti lakótelepen nagy riadalmat keltve az ott élõk között. Az állatot a tûzoltók befogták, egyelõre nem tudni hogyan került a ház világítóudvarára.

 • Pénisz alakú tojást tojt a tyúk - fotóval

  Húsz éve nevel tyúkokat, egy horvát gazda, de ilyet még õ sem látott: pénisz formájú tojást hagyott hátra az egyik szárnyasa.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Párosával engedik haza a nyolcasikreket!

  Hazaengedtek a kórházból két kisfiút a január végén koraszülötten világra jött kaliforniai nyolcas ikrek közül.

  Kedd éjszaka fotósok és kíváncsi szomszédok gyûrûjében gördült be az édesanya, Nadya Suleman új házának garázsába az autó, amivel a 2,27 kilógram súlyú Noah és az ugyanakkora Isaiah érkezett.

 • Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban

  Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban.A nõ pár éve agyvérzést kapott, nem tud járni és csövön át táplálják.

  Szavazni viszont nagyon akart, ezért mentõautóval vitték a legközelebbi választási központba, ahonnan kimentek hozzá, és kivitték neki a mentõautóba az elektronikus "szavazógépet". A hölgy boldog elégedettséggel nyomta meg a neki tetszõbb jelölt gombját: Barack Obamáét.

 • A mezõkövesdi Vasember 24 métert úszott jég alatt

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának két méter mély jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

 • Kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznõt!

  Olaszországi szereplése közben kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznõt, miközben a nézõk a jegyek árát követelték vissza.

  A 65 éves Deneuve Michele Placido olasz színésszel közösen francia és olasz nyelven tartott felolvasást a toscanai Marina di Pietrasantában rendezett kulturális fesztiválon.

 • Hamarabb örült a kelleténél az olasz motoros, óriási bakit vétett

  Az olasz bajnokság mugellói futamán Riccardo Russo áthaladt a célvonalon, ünnepelni kezdett, csakhogy egy kör még volt hátra.

 • Nicolas Cage balesetet szenvedett Romániában

  A színész új filmjének, a Ghost Rider 2-nek a forgatására tért vissza Romániába.

 • Viharban koncertezett Avril Lavigne

  Kis híján elmosta a nyár egyik legnagyobb durranásának tartott koncertjét a Budapestre lecsapó vihar hétfõn este a PeCsa szabadtéri színpadán, ahol a világhírû Avril Lavigne-t köszönthette a közönség.

  Mivel a szervezõk számítottak a hatalmas záporra, kinyitották a fedett részt is a rajongóknak, hogy bemenekülhessenek, ha nagyobb vihar törne ki.

  Ám sokan a szitáló esõ elõl is bevonultak a zsúfolt, fülledt helyiségbe, amelynek következtében néhányan rosszul is lettek.

 • Két és fél év után került meg a gyémántgyûrû

  Két és fél év után került meg a szennyvízhálózatból Nagy-Britanniában egy rendkívül értékes gyémántgyûrû, melyet véletlenül lehúzott a vécén tulajdonosa.

 • Lila galambot fedeztek fel New Yorkban

  Lila galambot fedeztek fel New Yorkban, ahol igazán sokszínû a galambállomány, ám ilyen árnyalatút eddig még soha nem láttak.

  A galamb egy játszótéren szúrt szemet egy állatbarát férfinak, aki megfogta és állatorvoshoz vitte.

 • Heti 3 családi vitát vált ki a kutya

  Hetente átlagosan háromszor kapnak hajba családtagok kutyájuk miatt Nagy-Britanniában - legalábbis ezt mutatja egy brit ölebbiztosító felmérése.

 • Kihízta magát a börtönbõl egy 37 éves rab Kanadában

  Kihízta magát a börtönbõl egy 37 éves rab Kanadában: inkább kiengedték, mert túl testes volt cellájához és annak bútorzatához. A most bõ kétmázsás férfit még 2006 szeptemberében tartóztatták le, de csak idén májusban ítélték 5 évre kábítószeres bûncselekmény miatt.

  25 hónap után azonban úgy vélték, annyira kényelmetlen neki a börtönbútor, hogy jobb, ha elengedik. A rab - túl azon, hogy nem fért bele székébe - ágyáról is lelógott mindkét oldalon 15-15 centiméternyit a montreali börtönben.

 • Csak a mézeshetekig tartott a boldogság

  Lehet, hogy mostani házasságát is elszúrja Ryan Reynolds, ahogyan a Scarlett Johanssonnal kötött frigye sem tartott sokáig. Jelenlegi feleségével, Blake Livelyvel sem találja a közös hangot a mézeshetek óta.

 • Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert betegállományban netezett!

  Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert munkaadói észrevették, hogy a Facebook közösségi portált használta betegállománya idején.

  Az illetõ arra hivatkozva kapott betegszabadságot, hogy migrénje miatt képtelen számítógépen dolgozni, és sötét szobában kell pihennie. Munkaadója, a Nationale Suisse biztosító azonban észlelte, hogy a hölgy használta a Facebook közösségi portált, és mint közleményében közölte, emiatt elveszett a bizalma a munkatársban.

 • Marc Anthonyt kitüntette a Obama!

  Barack Obama amerikai elnök a washingtoni Fehér Házban ünnepélyesen kitüntette Marc Anthonyt. Az énekest, akit feleségével, Jennifer Lopezzel együtt invitáltak meg, a latin-amerikai közösségért végzett munkájáért tüntették ki.

 • Hét embert megölt egy ámokfutó Azerbajdzsán fõvárosában

  Hét embert megölt, többeket megsebesített, majd magával is végzett egy ámokfutó Azerbajdzsán fõvárosában.

  Orosz és azeri hírügynökségek értesülése szerint a bakui kõolajipari egyetemen lövöldözött egy férfi. A sebesültek száma 15 az elsõ jelentések szerint.

loading...