rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rossz bizonyítvány = otthoni net

  Nem segíti, hanem inkább hátráltatja a gyerekek iskolai munkáját az otthoni számítógép - derült ki egy 2000 és 2005 közötti adatokat feldolgozó amerikai kutatás eredményébõl. Rosszabb bizonyítványt és olvasási nehézségeket hozott magával a jelek szerint a high tech-éra, és ez a különbség a szegényebb háztartásokban még kiélezettebb.

 • Chelsea Clinton kenyai rajongója nem adja fel

  Annak ellenére sem adja fel a reményt Chelsea Clinton kenyai imádója, hogy a volt amerikai elnök lánya idén férjhez megy, és bizony máshoz.

 • Árpa büszke a Mónika Show sikereire

  Nem túl szép, egy hajszállal sem szexisebb, mint az átlag háziasszony és...

  Árpa Attila egy televízió mûsor felvételén mondta el, milyen büszke arra, hogy az õ ötlete volt a Mónika Show, és a mûsor sikeres lett. „Nem a mûfajra vagyok büszke, amelyben fogatlan cigányok összeverekednek délutánonként, hanem az elért sikerekre” - mondta a producer.

 • Záróra Frei dosszié!

  Frei Tamás úgy érzi, 13 év után itt az ideje, hogy megmutassa a világnak egy másik arcát is

  A televíziós új kihívásokra vágyik, a riportfilm készítésén kívül mást is szívesen csinálna.
  Frei Tamás

  A riporter nem csak tévémûsorokban gondolkodik. Inkább írna könyvet vagy forgatna dokumentumfilmeket.

 • Menet közben oktatta az orosz rulettet - azonnal szörnyethalt

  Alaposan ráfaragott egy román férfi arra, hogy elmagyarázta társának, mi is az orosz rulett. A férfi épp az általa vezetett autó volánja mögött kezdte el lelkesen mesélni a vele együtt utazónak, hogy õ is kipróbálta a vérre menõ játékot.

 • Ganxsta Zolee nehézfiút alakít a Jóban Rosszban sorozatban

  Nehézfiút alakít a Jóban Rosszban sorozatban Ganxsta Zolee.

  A rapper egy hónappal ezelõtt forgatta le a számára igencsak testhezálló jelenetet a TV2 stábjával.

  "A sztori lényege, hogy egy tetováló mestert alaposan összeverve bevisznek a kórházba.

  Kiderül, hogy én vagyok a tettes, ezért a rendõrök hosszas kergetõzés után elkapnak" - mesélte nevetve a zenész.

 • Porhintés: repülõt bepúderezõ utas

  Las Vegas - Bepúderezett egy repülõt - belülrõl - egy dühös utas az Egyesült Államokban, mert a gép késve szállt fel.

  "Ezt kapja a légitársaságotok, amiért ilyen cefetül elbánt velem!" - ordítozta a 42 éves férfi, miközben lábhintõporral befehérített az utastérben mindent, amit csak tudott. A repülõ kapitánya értesítette a logani repülõteret, a púderest pedig már várta a rendõrség.

 • Csokival fogyott 95 kilót

  A Floridában élõ férfi szívrohama után határozta el, hogy lejjebb ad 190 kilójából. Peter Ajello naponta 24 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe, volt rá példa, hogy egy nap 77 csirkeszárnyat is bekapott, mindössze tíz perc leforgása alatt.

 • Crowe halálhírét keltették

  Az Oscar-díjas színész állítólagos tragédiájáról egy amerikai rádió hírolvasója számolt be, a bejelentés szerint a sztár új filmjének forgatása közben az osztrák Kitzbühelben 15 métert zuhant egy szakadékba. A hír szinte percek alatt az egész internetet bejárta, a fórumokon, blogokon rajongók százai hitetlenkedtek.

 • Szakított az Összeesküvõk szerelmespárja

  Bár már az esküvõt tervezték, a minap szakított az ÖsszeEsküvõk ezüst érmes párja, Niko és Ricsi.

 • Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónak

  Van olyan eset, amikor a rendőr megkegyelmez a gyorshajtónakA massachusettsi Scott Lowe múlt hét csütörtökön hagyta figyelmen kívül az épp érvényben lévő sebességkorlátozást, azonban zseniális dumát adott elő, mikor egy járőr megállásra kényszerítette. A 22 éves fiatalember azt állította, hogy a helyi szerencsejáték zrt. főhadiszállására siet, hogy magához vegye a kaparós sorsjeggyel nyert 50 ezer dollárját - vagyis nagyjából 11,5 millió forintot. A rendőrségi jelentés szerint a gyorshajtó remegett és a markában szorongatott sorsjegyet mutogatta. A járőr az esetre való tekintettel elengedte egy megrovással a gyorshajtót.

 • Robbie Williams kész visszatérni a Take That együttesbe

  London - Robbie Williams brit popcsillag készen áll a Take That együttesbe való visszatérésre, és rendszeres kapcsolatban áll a kilencvenes évek sikercsapatának tagjaival - írja a Daily Mirror címû napilap pénteki számában.

 • Sas támadott meg egy parkoló Zsiguli-t Ukrajnában

  Sas támadott meg egy parkoló Zsiguli autót az a Donyeck-Mariupol országút mentén Ukrajnában. A ragadozó madár az utastérben kifüggesztett plüssnyúlra vadászott, és a szélvédõt bezúzva a sofõrre zuhant. A zsákmányt sejtõ szárnyas ragadozó olyan nagy erõvel törte be az üveget, hogy zúzódásokat okozott a sofõr mellkasán.

 • Fokhagymacsempészet

  Fokhagymacsempészet miatt vettek õrizetbe Norvégiában egy kamionsofõrt. A férfi 28 tonnányit próbált volna bejuttatni az Európai Unió területére olcsó, kínai fokhagymából. Svédország volt úti célja.

 • Két régi barátnõrõl kiderült, hogy testvérek

  London - Harmincévnyi barátság után derült ki két barátnõrõl, hogy testvérek, méghozzá édestestvérek.

  Még csecsemõ korukban örökbe adták õket, és csak bakfisként találkoztak ismét: ugyanabban az áruházban dolgoztak. Nagyon összebarátkoztak, de aztán a sors külön utakra terelte õket. Csak nemrégiben látták újra egymást, 44 és 45 évesen, annak köszönhetõen, hogy nõvérük - aki 46 esztendõs - családfáját kezdte kutatni. Igencsak meglepõdtek a régi "testvéri" barátnõk, amikor szembesültek testvériségükkel.

 • Több tucatnyi elefánt tombolt egy indonéz faluban

  Többtucatnyi elefánt gázolt végig az indonéziai Riau tartomány egyik településén, ahol halálra rémítették a helyi lakosokat és óriási károkat okoztak a házakban és a terményben. "Mintegy hetven elefánt több mint 23 házat rombolt le Lubuk Kandis nevû falucskában" - közölte Iwin Karsiawan, Riau tartomány természetvédelmi szervezetének illetékese.

 • Újra apai örömök elé néz Hujber Feri

  Újra apai örömök elé néz Hujber FeriMásodik kisbabáját várja Hujber Feri felesége! A korábban sok vihart megélt házaspár a sors ajándékának tartja, hogy a pici baba elsőre összejött. Cynthia a harmadik hónapban van. A színész felesége, Cynthia már a szíve alatt hordja a kis jövevényt, most a harmadik hónapon van túl. Szerencsés, mert filigrán alakján egyelőre nem látszik, hogy áldott állapotban van. A házaspár kisfia már tud a hugica vagy öcsike érkezéséről, ahogy a boldog nagyszülők is. Noel izgatottan várja kis testvérét, esténként az édesanyja pocakját simogatja.

 • Justin Bieber nem támogatja nehéz sorsú nagypapáját

  Míg Justin Bieber dúskál a pénzben, addig nagyapja éhezik és egy roskatag faházban tengeti életét. A fiatal énekes vagyona meghaladja a 70 millió fontot, addig nagyapját nem támogatja egy forinttal sem.

 • Jackie Chan nagylelkûen kezdte az újévet

  Jackie Chan harcmûvész és színész nagylelkûen kezdte az újévet. Január 3-án 480.000 dollár értékben adományozott ruhákat, gyógyszereket és ételt egy szükséget szenvedõ falunak.

 • Peggy-t a lovat kitiltották a kocsmából

  Törzsvendég lovat tiltottak ki egy brit kocsmából. Peggy, a 12 éves igásló akkortól kezdett a kocsmába járni, amikor gazdája egyszer rosszul kötötte meg a bejárat elõtt, a kanca meg utána baktatott. Nagy sikere volt - nem a gazdának, hanem a vendéglõi vendég lónak -, meg is vendégelték, és azóta minden nap együtt itta sörét 62 éves gazdájával, elropogtatva hozzá némi sörkorcsolyát.

 • Hátba szúrta vendégét egy lapapusztai férfi!

  Hátba szúrta vendégét egy tõrkéssel egy lapapusztai férfi, az 52 éves pécsi férfi életveszélyesen megsérült. A kiérkezõ járõrök a lakásában elfogták és õrizetbe vették az 53 éves elkövetõt.

  A férfi tettében vélhetõen közrejátszott az általa elõzõleg elfogyasztott alkohol hatása is - közölte a rendõrség, amely életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a tettes ellen.

 • Lemondott a szexrõl Patrick Dempsey

  Igaz, nem örökre, de egy ideig úgy döntött, hogy inkább az edzésre koncentrál Patrick Dempsey. Indul ugyanis egy nehéz kerékpáros versenyen...

 • Hóesést érzékeltek a Marson

  Hóesést érzékelt a Marson az amerikai ûrkutatási hivatal (NASA) Phoenix Mars-szondája - jelentették be kedden a programban részt vevõ tudósok. A szonda víz korábbi jelenlétére utaló mészkövet is talált.

  A hóesést a Phoenix egyik lézeres mérõeszköze észlelte a vörös bolygó északi sarkvidéke felett, nagyjából három kilométeres magasságban. Azt nem lehet biztosan tudni, hogy a csapadék elérte-e a bolygó felszínét. A szonda kalcium-karbonátot is talált a bolygó felszínén, amely arra utal, hogy valamikor víz folyt a Marson - közölte az arizonai egyetem egyik munkatársa.

 • Letörték Hitler fejét a berlini Tussaud-panoptikumban

  Berlin - Rendkívüli incidens zavarta meg a berlini Tussaud-panoptikum hivatalos megnyitóját szombaton. Az egyik legelsõ látogató ugyanis letépte Hitler fejét.

  A náci vezér panoptikumi elhelyezése már elõzetesen óriási vitát váltott ki a német fõvárosban. Elsõsorban politikusok, továbbá a Németországi Zsidók Központi Tanácsa tiltakoztak az ellen, hogy Hitler viaszfiguráját is kiállítsák a panoptikumban, a tulajdonos Merlin Entertainments Group azonban ragaszkodott az eredeti elgondoláshoz.

 • Paul egyik fajtársa került terítékre Merkel és Medvegyev vacsoráján

  Bosszút állt a Spanyolország labdarúgó VB-gyõzelmét és Németország elõdöntõs vereségét megjósoló polipon a német kancellár és az orosz elnök.

 • Gary Barlow tényleg végezni akart magával?! - kihunyt sztárság nyomában

  A Take That egyik tagja még az öngyilkosságra is gondolt

  London - Gary Barlow, a Take That brit popegyüttes egyik tagja egy interjúban elismerte, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejében, amikor 1996-ban a banda úgy döntött, feloszlik.

  Az akkoriban a raszta tincseirõl ismert énekest nagyon lesújtotta a zenekar elhatározása.

  Barlow, aki a zenekar számait írja, a Q címû folyóiratnak néhány bizalmas dologról és kicsapongásról is beszámolt, melyeket a zenekar fénykorában követett el, például arról:

 • Akár 1500 dollárba is kerülhet a Bon Jovi ingyenes koncert!

  Akár 1500 dollárt is elkérnek már két jegyért a New York-i jegyüzérek Bon Jovi szombati, Central Parkba meghirdetett koncertjére, holott a város ingyen osztotta ki a hatvanezer belépõt.

  A jegyeket párosával adták ki: minden jelentkezõ kettõt kaphatott azzal a megjegyzéssel, hogy a belépõket nem lehet eladni. A The New York Post címû napilap jelentése szerint azonban hétfõn már 267 ajánlat szerepelt az eBay honlapján. Az ár a 99 centtõl 1500 dollárig terjedt.

 • Eladják a sex.com internetes címet

  Eladják a sex.com internetes címet tizenhárom millió dollárért (2,5 milliárd forintért).

 • Katy Parry bevalotta: spanxot visel

  Bár Katy Perry alakja irigylésre méltó, bevallotta, ahhoz, hogy elégedett legyen a testével, spanxot kell viselnie, ugyanis nincsen ideje elég testmozgásra.

 • Csákánnyal esett neki a traffipaxnak

  Csákánnyal esett neki egy gyorshajtókat fotózó kamerának egy férfi az Egyesült Államokban, hogy megsemmisítse a bizonyítékot maga ellen.

  Nem volt szerencséje. A kamera egy felüljárón van, amely alatt éppen egy motoros rendõr várakozott, és meghallotta a veszett csákányozást az éji csendben. A 26 éves férfi ráadásul csak a kamera védõburkolatát tette tönkre, a kamerát és benne a felvételeket nem.