rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

 • Botladozó arab-amerikai szépség kapta a Miss USA koronát

  Egy 24 éves arab-amerikai nõ lett az idei Miss USA, bár az esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában.

 • Virágokkal árasztotta el Kidman-mamát exférje, Tom Cruise

  London - Egy egész szobát megtöltõ virágözönnel köszöntötte volt nejét Tom Cruise abból az alkalomból, hogy Nicole Kidman vasárnap megszülte kislányát.

  A filmcsillag és férje, a countyzenész Keith Urban, akik a békés Nashville-t választották a kis Sunday Rose születési helyéül, százával kapja a jókívánságokat és virágcsokrokat a barátoktól és rajongóktól. Még Ausztrália miniszterelnöke, Kevin Rudd is csatlakozott a gratulálók táborához egy írásos üzenettel.

 • Elárverezi szaxofonját Bill Clinton!

  Elárverezi szaxofonját Bill Clinton, a korábbi amerikai elnök egy Cannes közelében csütörtökön este megrendezésre kerülõ AIDS-gálán válik meg kedvelt hangszerétõl.

  A 62 éves Clinton a legtöbbet kínáló licitálónak alá is írja a szaxofont - mondta az AmFar nevû AIDS-segélyszervezet egyik szóvivõje.

 • A párok 69 százaléka elégedett kapcsolatával

  A párkapcsolatban élõk 69 százaléka elégedett a kapcsolatával - derült ki az Ipsos felmérésébõl.

  A válaszadók 73 százaléka harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak ítéli férjével, feleségével való kapcsolatát, 19 százalék felemásnak értékeli házasságát, hullámzó érzelmekrõl számoltak be, 8 százaléknál pedig a konfliktusok dominánsak - közölte a piackutató cég szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

 • 17-szer szúrta le testvérét

  Megrázó tragédiának lehettek tanúi a román Ghirdoveni település lakói: egy férfi tizenhétszer szúrta meg testvérét néhány lej adósságért. Az áldozat öccse, a 41 éves Dãnuþ Marinescu feltehetõen hét lejjel tartozott testvérének, a 43 éves Mariusnak. A régi adósság körüli indulatok a napilap szerint vasárnap egy szelet dinnye kapcsán szabadultak el a családi házban.

 • A Magna veheti meg az Opelt!

  A General Motors (GM) a dpa német hírügynökség értesülése szerint kész eladni az Opelt a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak.

  Az üzlet részleteit késõbb dolgozzák ki. A Magna az orosz Sberbankkal és GAZ autógyárral társulva kívánja megvásárolni az Opelt.

 • Téves hereeltávolításért 180 ezer eurós kártérítést kap egy olasz férfi

  Száznyolcvanezer eurós (48 millió forint) kártérítést ítélt meg egy olasz bíróság annak a fiatal férfinak, akinek tévedésbõl az egészséges heréjét távolították el az orvosok egy hat évvel ezelõtti operáció során.

 • Pókembert utánozta a kisfiú és életét vesztette

  Belehalt sérüléseibe egy kilencéves spanyol kisfiú, aki Pókember-álarccal a fején kiugrott negyedik emeleti otthona ablakából.

  "Valószínûleg megnézte nemrég valamelyik Pókember-filmet és utánozni akarta a hõst" - mondta egy rendõrségi szóvivõ.

  A baleset a Spanyolország keleti részén fekvõ Albacetében történt vasárnap. A kisfiú a zuhanástól olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentõk kiérkezése után nem sokkal életét vesztette.

 • Bombariadó a székesfehérvári városházán!

  Bombariadó miatt nem kezdhette meg munkáját csütörtök reggel a székesfehérvári városi közgyûlés. A polgármesteri hivatalt kiürítették és átvizsgálják.

  Fél kilenckor telefonált egy férfi a polgármesteri titkárságra, hogy bomba van az épületben.

 • Bankba tette 91 kilónyi pénzét a koldus

  Kalkutta - Bankszámlát nyitott az indiai Kalkuttában egy koldus, és mindjárt 91 kilogrammnyi pénzt helyezett el rajta.

  Laksmí Dász elmondta csütörtökön a BBC brit hírszolgálati rádiónak, hogy ez az élete megtakarítása; negyven éve kéreget, azóta, hogy kiskorában megbetegedett gyermekbénulásban.

 • Top 5 botrány 2007: Az önkopasztó Britney

  Britney Spears 2007-es évének akár jelképe is lehetne a február 17-i eset: ekkor az énekesnõ egy fodrászhoz hajtott, majd saját kezûleg nyírta magát kopaszra. A pop-roncsot testõrei és tanácsadói döbbenten figyelték, miközben megszabadította magát hajkoronájától – még az üzlet tulajdonosa is hiába próbálta lebeszélni.

 • Hasizomedzés a metrón

  Hasizomedzésre kényszerítettek nõk férfiakat a metrón Indiában, mert kizárólag nõknek fenntartott kocsiba szálltak fel.

 • Egy kisebb vagyont bukott pókeren a sztár

  Ben Affleck tagadja azokat a pletykákat, hogy vesztett pókerben és nem fizetett ki több ezer dollárt.

 • Holtan találták a világbajnok boxolót!

  Holtan találták Porto de Galinhas-i bérelt apartmanjában a Brazíliában nyaraló Arturo Gatti volt világbajnok bokszolót. Egyelõre nem világos, hogyan vesztette életét a 37 éves sportoló.

  Egyes források úgy tudják, hogy brazil felesége bukkant rá Gattira, aki alsónemûben, fején és nyakán sérülésekkel hevert a padlón, más hírek szerint az olasz születésû kanadai öklözõn se lövés, se késszúrás nyomai nem voltak, viszont vérfoltokat találtak a szobához vezetõ emeleti folyosón.

 • Nagymama hozta világra az unokáját

  Egy 60 éves asszony hozta világra unokáját Brazíliában: a nagymamába 32 éves lánya mesterségesen megtermékenyített petesejtjét ültették be, mivel a fiatalasszony nem képes kihordani magzatát.

 • Halálra marta a nõstény társát egy barna hímmedve a németországi állatkertben!

  Az elborzadt látogatók szeme láttára marta halálra nõstény társát egy barna hímmedve a németországi Stralsund állatkertjében a hét végén. Egyelõre a gondozók sem tudják, mi késztette Balout, a tízéves szíriai barnamedvét arra, hogy rátámadjon a Klara nevû nõstényre.

 • Pénzben fürdette gyermekét a bankkártya-csaló

  Több mint tízmillió forintnyi pénzt csalt ki egy román férfi bankkártya-hamisítással Angliában.

  A rabolt pénzhegy tetejére ültette kilenchónapos kisfiát, hogy a róla készült képpel bizonyítsa, úszank a pénzben, amióta Angliában élnek. A Romániába elküldött felvétel vezette nyomra a rendõrséget.

  Némely szülõ csörgõt vagy plüssjátékot ad gyerekének, Fraudster Adu Bunu ellenben kilenc hónapos fiát rabolt pénzhalommal ajándékozta meg.

 • 107 éves és még szûz

  Clara Meadmore nemcsak Angliában, de az egész világon rekorder. Rajta kívül még egyetlenegy nõ sem számolt be arról, hogy életében nem volt kapcsolatban férfival.

 • Ellopták Adrian Smith (Iron Maiden) gitárját

  Athén - Ellopták az Iron Maiden heavy metal együttes gitárosának, Adrian Smithnek a hangszerét a banda szombati athéni koncertje után: a legendás brit csapat honlapján arra szólította fel rajongóit, hogy vegyenek részt a gitár fellelésére indított nyomozásban.

  "A Maiden minden hívét felszólítjuk, hogy keresse ezt a gitárt, amelyen a tolvaj nagyon nehezen adhat csak túl, mivel a világon egyedülálló hangszerrõl van szó" - olvasható a honlapon.

 • Király Viktor exe: a család tehet a szakításról!

  Néhány hónapja nincs már együtt a Megasztár gyõztese és a csinos modell, Laura, aki most meghökkentõ állítással állt elõ: Király Viktor családját, pontosabban annak nõ tagjait okolja szakításukért. Máig tartana boldog kapcsolata Király Viktorral, ha a fiú családjának nõtagjai befogadták volna õt - állítja Tóth Laura modell. Király Linda megdöbbent a kijelentésen, már csak azért is, hogy ennyi idõvel a szakítás után hozakodott elõ a modell ilyesmivel.

 • Holnap születhet ítélet a Tvmaci perében

  Holnap születhet ítélet abban a perben, amit a Tévémaci, a Vízipók és egyéb mesefilmek felhasználói jogának tárgyában indított egy civil szervezet a Magyar Televízióval és egy másik gazdasági társasággal szemben.

  A Magyar Animációs Filmalkotók Egyesülete (MAFE) azt kívánta megtudni a Magyar Televízió Zrt.-tõl (MTV), illetve a PannóniaFilm Kft-tõl, hogy mikor és hogyan szerezték meg a kérdéses mesékre vonatkozó felhasználási jogokat, illetve milyen jogi alapon rendelkeznek ezek felhasználói jogával.

 • Szerbiai herefõzési fesztivál

  Nem mindennapi gasztronómiai fesztivált rendeznek évrõl évre egy szerbiai hegyvidéki falucskában, Ozremben: az idén ismét megtartották a hangzatos nevet viselõ "herefõzési világbajnokságot".

 • Michael Jackson kerekesszékben!

  Lehangoló látványt nyújtott a pop királya, amint kerekesszékben tolták be egy Las Vegas-i könyvesboltba a minap. Szemtanúk állítása szerint az arcát napszemüveg, kalap, kendõ és maszk mögé rejtõ, pizsamát és papucsot viselõ énekes közel két órán át tartózkodott az üzletben három gyermekével, de közben egyetlen pillanatra se állt fel a székbõl.

  "Folyamatosan Michael Jackson visszatérésérõl hallani, de megdöbbentõ volt látni, hogy a valóságban csak árnyéka egykori önmagának. Ahhoz is gyengének tûnt, hogy felálljon a tolószékbõl, és egyedül keljen át az úton."

 • Medvehúst tartalmazó kolbászt foglalt le a rendõrség Monoron

  Medvehúst tartalmazó kolbászt és szalámit foglalt le a rendõrség a Pest megyei Monor egyik húsüzletében. A szokatlan ínyencséget Romániából hozta Magyarországra az üzlet tulajdonosa, azonban nem tudta, hogy a macihúsos felvágott az Európai Unió területén tiltott áru.

  Brummoghatott magában I. József vecsési lakos, amikor a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVvM) megjelent húsüzletében, és az ott talált mintegy 17-18 kilogramm barna medvehúst tartalmazó szalámi és kolbász eredetérõl kérdezték.

 • Megválasztották a legszexisebb arcszõrzetet, Hugh Jackman lett a befutó

  A nyomorultak sztárja biztosan magabiztosabban készült volna az Oscar gálára, ha tudja, hogy övé a sztárvilág legszexisebb arcszõrzete.

 • Szemüveg nélkül nézhetõ 3D-s televízió jelenik meg

  Szemüveg nélkül nézhetõ háromdimenziós televíziókészülék-sorozattal jelentkezik a világon elsõként 2010 decembertõl a japán Toshiba gyár.

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Kim Kardashian és Kanye West 3 dadát is alkalmaz majd születendõ gyermekük mellé

  Kim Kardashian és Kanye West már most tengernyi pénzt költ születendõ gyermekére.

 • A csodadoktor három nap alatt gyógyítaná Beckhamet

  Sri Lanka elnöke felajánlotta saját orvosának segítségét David Beckhamnek. A csodadoktor azt állítja, hogy a kezelés hatására a labdarúgó három napon belül játszhatna.