rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Idegrendszeri károsodás az oltás miatt! - videóval

  Desiree Jennings jó ötletnek tartotta beoltatni magát a szezonális influenza ellen. A munkahelyén ösztönözték, és amúgy sem akart megbetegedni. 10 nappal az oltás után megbetegedett. „Influenzaszerû tüneteim jelentkeztek – hányás, émelygés, végtagfájdalom, láz –, majd egy hétig rossz kedvem volt, és elájultam” – meséli.

  Az orvosok nem értették, miért vesztette el beszélõképességét, és miért nem tud járni. A lány megjelent neurológusnál, fizikoterápiás kezelésen és pszichológusnál is.

 • 9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapéban

  9 millió forintnyi készpénzt találtak az egyetemisták a rozzant kanapébanHárom átlagos amerikai egyetemista közös bérleményükbe vásárolt egy használt kanapét. Otthon valahogy kényelmetlennek találtál, ezért szétszedték… Nagy meglepetésükre több borítékot is találtak, összesen 40 ezer dollárra (kb. 9 millió forint) bukkantak. Már a pénzt kezdték felosztani, amikor is inkább úgy döntöttek, megkeresik a heverő egykori gazdáját. Kutatásuk végén egy 91 éves hölgyre bukkantak, aki már el is feledkezett, hova is tette spórolt pénzét, de csípőműtétje miatt nagy szüksége lett volna rá.

 • Emberi dominórekord dõlt meg

  Emberi dominórekord született az Egyesült Államokban: 850-en döntötték el egymást - ugyanennyi matraccal "puhítva" hanyatt esésüket.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.

 • Megsérült három nézõ Székesfehérváron a gokart pályán!

  Megsérült három, a gumifal mögött szabálytalanul várakozó nézõ vasárnap Székesfehérváron, az egyik parkolóban felállított, közforgalom elõl elzárt gokartpályán.

  A balesetet az okozta, hogy egy 9 éves várpalotai fiú az elindulást követõ elsõ kanyarban túl gyorsan ment, s a pálya szélét szegélyzõ gumifalnak ütközött - mondta el a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Már Magyarországon is lehet pénzért alibit venni

  A Magyar Hírlap szerint már Magyarországon is mûködik olyan ügynökség, amely pénzért alibit biztosít annak, akinek erre szüksége van.

  A lapnak név nélkül nyilatkozó vállalkozó hangsúlyozta: bûncselekményhez nem nyújt segítséget, de minden más esetre több típusú alibit is tud biztosítani. Példaként említette, hogy az adott idõben érkezõ, sürgõs munkára szólító telefonhívásért négyezer, a tárgyalással elöltött estéért hatezer, az egész napra szóló esküvõi meghívóért tízezer, a vidéki munkaért pedig 15 ezer forintot kér.

 • Tömeges fertõzés miatt bezártak egy iskolát Kínában!

  A hatóságok bezártak egy általános iskolát Kína déli részén, miután 30 diákot megbetegített az új típusú influenzavírus.

  A gyerekek a Kuangtung tartománybeli Tungkuan városban betegedtek meg. Hat diákról pénteken, 24 gyerekrõl pedig vasárnap mutatták ki a laborvizsgálatok, hogy a H1N1-es vírussal fertõzöttek.

 • Kétmilliárdos adócsalás Bács-Kiskunban!

  Két ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékû adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében.

  Az elmúlt két hét során végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek õrizetbe - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka.

 • Drogozik és durván éhezteti magát az extravagáns énekesnõ

  Hiába a gagaizmus és az elszánt rajongók áradata, úgy tûnik az énekesnõ még sincs annyira megelégedve önmagával.

 • Meglopták a brazil labdarúgó válogatottat!

  Az egyiptomi után a brazil labdarúgó-válogatottat is meglopták a Dél-afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupán.

  A dél-amerikai ország szövetségének szóvivõje szerint az eset még pénteken történt a Pretoria melletti Centurion Lake Hotelben, ahol Klebernek és a csapat gyúrójának is pénz tûnt el a szobájából.

 • Internettel vagy a mobilukkal puskáznak az amerikai fiatalok!

  Mobiltelefonjuk vagy az internet segítségével puskáznak az amerikai kamaszok dolgozatíráskor és a vizsgákon – derül ki egy tanulmányból.

  A megkérdezett serdülõk több mint a fele beismerte, hogy internet segítségével puskázott, míg több mint egyharmaduk maroktelefonját használta ugyanarra a célra.

 • Daniel Radcliffe nem bánja, hogy Harry Potterként emlegetik

  Daniel Radcliffe egyáltalán nem sajnálja, hogy szerepelt a Harry Potter sorozatban – sõt! A 23 éves szupersztár elmondása szerint kimondhatatlanul büszke a filmekre, s boldog, amiért a jövõben is Harryként emlegetik.

 • Elhunyt Mercedes Sosa, a latin-amerikai zene egyik csillaga!

  Elhunyt Mercedes Sosa, a latin-amerikai zene egyik csillaga, akinek neve összeforrt a diktatúra elleni küzdelemmel.

  Az argentin énekesnõt vasárnap 74 évesen érte a halál Buenos Airesben.

 • Rendõrt harapott meg egy lisszaboni polgármester tanácsadója

  Rendõrt harapott meg az egyik lisszaboni kerület polgármesterének tanácsadója, mert elvontatták lánya autóját.

 • Dagi a kutya - már vállalnak kutya zsírszívást

  Dagi a kutya - már vállalnak kutya zsírszívástEgy ohiói állatorvos kezdett bele a módszer alkalmazásába nemrég, ami lényegében ugyanaz az eljárás, mint az emberi plasztikai sebészetben a zsírleszívás: egy tű, cső a bőr alá, és némi vákuum. Első hallásra őrültségnek tűnik, de a kutyáknál ennek egyáltalán nem szépészeti okai vannak. Az idősebb kutyák testében ugyanis gyakran képződnek zsírcsomók, amik extrém esetekben akár hatalmas méretűek is lehetnek. Ezeket korábban fájdalmas, nagy sebekkel járó, hosszú felépülést igénylő műtétekkel távolították el, de most rájöttek, hogy ami az emberi fenekeknél működik, az simán beválik itt is.

 • Kígyót ízlelt az énekesnõ

  Néhány hete Kambodzsában forgatott a Crystal együttes, az énekesnõjüket pedig arról kérdeztük, hogy hogyan élte meg a kinti kalandokat és hogy mivel múlatták az idõt. Az óriási páratartalom és a hõmérséklet miatt Lajtai Kati például csak egy áteresztõ helyi ruhadarabban tudta elviselni az idõt, de hogy milyen kalandokban volt részük, az az internetes sztártévé videójából kiderül!

 • Jeges McDonald's

  A hagyományosnak mondható marketingben van inkább otthon a McDonald's, egyedinek nevezhetõ ötleteit inkább ritkábban húzza elõ. Persze, jobb a családbarát képre hajazni, mint bármi másra.

 • Sztálin a szódavizes üvegen

  Sztálin arcképével díszített címkéjû szódavizet bocsátott ki a második világháborús sztálingrádi csatában aratott gyõzelem emlékére egy volgográdi cég.

 • Költözik Gáspár Gyõzi és családja

  Azt még nem lehet tudni, hogy folytatódik-e a Gáspár család bonyodalmakban és élményekben gazdag mûsora, de az szinte bizonyos, hogy pár hónapig nem láthatjuk õket hétfõnként a képernyõn. A nyári szünetben kipihenik õk is fáradalmukat.

 • Nem tetszett neki a melegpornó, ezért kirabolta a szexshopot

  Rablással torolta meg egy németországi szex-shopban vásárolt melegpornó feltételezhetõen gyenge minõségét az egyik kliens, írja a Libertatea napilap az Ananova site-ra hivatkozva, olvasható a manna.ro erdélyi hírportál cikkében. Az elégedetlen vásárló Sankt Pauli városrészben található szex-shop alkalmazottaival elõször szóváltásba keveredett, kis idõ múlva visszatérve az üzletbe már tettlegességgel fejezte ki elégedetlenségét.

 • Inkább bíznak a prostituáltakban, mint a politikusokban Új-Zélandon

  Inkább bíznak a prostituáltakban, mint a politikusokban Új-Zéland lakói - derült ki egy felmérésbõl.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Ámor Szexakadémia nyílt Berlinben!

  Új interaktív kiállítás nyílt „Ámor Szexakadémia” címmel Berlinben, amelynek látogatói tanácsokat kapnak szexuális életük jobbá tételéhez.

  A „Végül – egy kiállítás azok számára, akiknek mindent meg kell érinteniük” mottójú bemutatón ötven interaktív vitrin, tárgy és filmrészlet vezeti végig a látogatókat a férfi és a nõi test intim területein, s ad megszívlelendõ tanácsokat a sztriptíztõl, a tökéletes orgazmus eléréséig.

 • Nicole Kidman-nek teljesen megromlott a kapcsolata két idősebb gyermekével

  Nicole Kidman-nek teljesen megromlott a kapcsolata két idősebb gyermekévelNicole Kidman és adoptált lánya kapcsolata annyira megromlott, hogy a színésznő már nem is tekinti a gyerekének. Már évek óta pletykálnak róla, hogy Nicole Kidman és a Tom Cruise-zal adoptált gyerekei levegőnek nézik egymást, és ezt most a színésznő némileg meg is erősítette. Nicole a Tonight Show-ban tett látogatásakor, a Keith Urbantól született Sunday Rose-t nevezte a legidősebb lányának. Pedig az valójában Isabella. Vagyis az Oscar-díjas színésznő a jelek szerint már nem is tekinti a gyerekének Bellát, illetve gyaníthatóan vele együtt a bátyját, Connort sem.

 • Négy évig élt illegálisan Magyarországon!

  Egy négy éve illegálisan Magyarországon tartózkodó kínai férfit fogtak el Balatonbogláron a rendõrök. A 36 éves férfi egy igazoltatás során bukott le.

  Ellene 2006. december 14-én öt évre beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, így jelenleg jogellenesen tartózkodik az országban Az õrizetbe vett férfi 2005 májusában illegálisan érkezett Magyarországra és menekült státus iránti kérelmet adott be, amit elutasítottak.

 • Citromos kólával keresztelt egy pap Norvégiában!

  Norvégia egyik templomában annyira hideg volt, hogy a vízcsapok befagytak, amikor keresztelni kellett, ezért a pap improvizálni volt kénytelen, s citromos kólával hintette meg a csöppséget.

  Szükség törvényt bont alapon a norvég pap citromos kólával keresztelte meg a kisgyereket mert minden csap befagyott, és nem volt víz.

 • Pete Dohertynek koncert közben szakadt ki a nadrágja a hátsóján

  Nemcsak a nõi sztárok kiváltsága a villantás, férfiakkal is megeshet egy rossz mozdulat, így Pete Doherty is csatlakozott az intim testrészeiket mutogató sztárokhoz, skóciai koncertjén ugyanis szétrepedt a gatyája.

  Pete Dohertynek szégyenteljes pillanatokat kellett átélnie legutóbbi koncertjén. A Loch Lomond Fesztiválon a koncert kellõs közepén a Babyshambles frontembere annyira szenvedélyesen belelendült a gitározásba, hogy lelkes gitárjátéka közben szeszétrepedt a gatyája, és kivillant a meztelen hátsó része.

 • Lebukott: titkárnõjével szexelt a politikus

  Megy a huzavona, vajon ki küldte el az újságíróknak Du¹an Mariæ és titkárnõje, Tamara Ra¹iæ szexelésérõl készült videofelvételt. A hölgy szerint maga a politikus, mert szeret dicsekedni teljesítõképességével.

 • Elbocsátották a BKV fõtanácsadóit!

  Elbocsátotta két kiemelt fõtanácsadóját Kocsis István, a BKV vezérigazgatója.

  Az internetes újság információi szerint Molnár László mûszaki-gazdasági fõtanácsadónak és Futó Sándor elnöki fõtanácsadónak kell távoznia a cégtõl.

 • Nem kapta meg a fizetésemelést Britney, ezért távozik a mûsorból

  Az amerikai The X Factor mentora a hírek szerint azért köszönt el a tehetségkutatótól, mert a készítõk nem adták meg kért fizetésemelését.