rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 46 méteres sárkány sövényből

  46 méteres sárkány sövénybőlJohn Brooker unalmasnak találta a sövényét, ezért különlegeset alkotott a burjánzó bokrokból. Tizenhárom év kitartó munkájának köszönhetően most egy 46 méter hosszú sárkány díszíti kertjét. Egy brit nyugdíjas új szintre emelte a hobbikertészkedést, bebizonyítva, hogy semmi sem lehetetlen. A hetvenöt éves John Brooker tizenhárom évvel ezelőtt kinézett East Rudham-i házának ablakán, és mivel unalmasnak találta a kertje oldalába ültetett sövényt, úgy döntött, feldobja egy kicsit. A munka a sárkányforma végső kialakításával nem ért véget, ezután is folyamatosan csinosítgatnia kell kertje ékét.

 • Fekete Laci elérte a 167 kiló

  Fekete Laci nemcsak az erõemelésben rekorder, de a csülökevésben is. Egyszerre 32 csülköt is be tud vágni a bendõjébe.

 • Birkapörkölttõl hízott Angelina Jolie

  Angelina Jolie és Brad Pitt budapesti forgatása alatt egy magyar hölgy, Kiss Mariann fõzött rájuk. Neki sikerült picit felhizlalnia a soványka színésznõt.

 • Egy ház, amely a feje tetején áll

  A németországi Gettorfban elõbb felépítettek egy könnyûszerkezetes családi házat, amelyet be is rendeztek bútorokkal, majd daruk segítségével felfordították.

 • Gördeszka a föld felett

  Íme, egy futurisztikus közlekedési eszköz legyõzi a gravitációt.

 • Egy szórakozóhelyen támadtak rá Rihannára

  Alig telik el egy nap anélkül, hogy ne hallanánk valami érdekes sztorit Ririrõl. A legújabb hírrõl azonban nem a barbadosi énekesnõ tehet, hiszen õ csak elszenvedõje volt a brutális támadásnak.

 • Hetvenkilenc tangát lopott egy amerikai egyetemista

  Összesen 79 tangával bukott le az a 19 éves amerikai egyetemista, aki a kollégiumi mosodából a diáklányok alsónemûit lopkodta.

 • Balesetet szenvedett Katie Holmes és kislánya

  Katie Holmes és lánya, Suri autóbalesetet szenvedett hétfõn New Yorkban, de mindketten sértetlenül úszták meg az ütközést.

 • Aki megeszi a hamburgert 200 fontot kap - 30 centi az átmérõje és 4 kilót nyom

  Kétszáz fontot - 60 ezer forintot - fizetnek Nagy-Britanniában annak, aki megeszik egy hamburgert.

 • Alkoholizmussal küzd a Harry Potter sztárja

  A gyereksztárok sorsa sosem egyszerû. Ez alól nem maradt kivétel Daniel Radcliffe sem. A Harry Potter-széria fõhõsének komoly problémái vannak az alkohollal.

 • Lila galambot fedeztek fel New Yorkban

  Lila galambot fedeztek fel New Yorkban, ahol igazán sokszínû a galambállomány, ám ilyen árnyalatút eddig még soha nem láttak.

  A galamb egy játszótéren szúrt szemet egy állatbarát férfinak, aki megfogta és állatorvoshoz vitte.

 • Rituális mosakodás kevesebb vízzel: mosdógép muzulmánoknak

  A muzulmánok ima elõtti rituális mosdásának vízigényét hivatott csökkenteni egy malajziai cég által kifejlesztett gép.

 • Visszatér a képernyõre Vágó István

  Visszatér a képernyõre Vágó István, a tavaly már látott Pókerarc-ot vezeti Sebestyén Balázzsal. Egy hét után már vége is, a vasárnapi gyõztes húszmillió forintot vihet haza.

  Idén a versenybe szálló 36 játékos sokszínû csapatot alkot, van közöttük reklámszövegíró és benzinkutas, idegenvezetõ és ingatlanügynök éppúgy, mint gépésztechnikus, jogász, muzsikus vagy éppen hivatásos szerencsejátékos. Természetesen fontos a lélekjelenlét, a higgadtság, mert korábban többször volt, hogy a laza és magabiztos játékos megtévesztette a többit, és olyanok nyomtak "pánikgombot", és szálltak ki korán, akik sokkal jobban álltak nála.

 • Három napig a hó alatt! Túl élte!

  Három nap után élve ástak ki a hó alól egy 55 éves nõt a kanadai Ontario államban. A Hamilton Spectator címû helyi lap szerint csodaszámba megy, hogy az 55 éves ancasteri iskolatitkár nem túl télies öltözete ellenére ilyen hosszú idõn át túlélte a nagy hideget.

  A nõ a heves hóviharban elakadt autójával az országúton és gyalog egy közeli farmra ment, ahol azonban maga alá temette a hó. Egy mentõkutya kaparta ki a hókupacból, amelybõl csak az arca látszott ki.

 • Telefonkártya ultraortodox ügyfelek részére!

  A Bezek izraeli telefontársaság új típusú, "kóser" telefonkártyát bocsát ki kifejezetten az ultraortodox ügyfelek részére, mivel a kártya nem engedi felhívni a rabbinátus által letiltott telefonszámokat - jelentette be a cég pénteken.

  Az új chipkártya felhasználói nem hívhatják például a szexvonalakat, valamint a rádiói híreit kínáló telefonos szolgáltatásokat, amelyeket a vallási hatóságok "illetlennek" nyilvánítottak.

 • 'Jé! Ez a rabló az apám!'

  Dallas - Családon belüli rablás történt egy pizzázóban az Egyesült Államokban: a pénztárosnõ döbbenten ismert rá a rablóban az apjára.

  Családja többi tagja sem volt messze: anyja és férje kint várt a rabló apukára egy autóban.

 • Majdnem világrekorder szendvics - a nézõk megették a bizonyítékot

  Teherán - Majdnem világrekorder lett az iráni óriásszendvics, ám mielõtt lemérhették volna a Guinness rekordok könyve számára, a nézõk megették a bizonyítékot.

  A szervezõk 1500 méteresre tervezték a szendvicset, amelyre 700 kilogramm strucchúst és ugyanennyi csirkehúst raktak, majd Teherán egyik parkjában kívánták közszemlére tenni.

 • Lily Allen szexeszközöket kapott ajándékba

  Az énekesnõnek mókás kedvû barátnõje, Jaime Winstone egy doboz szexuális segédeszközt küldött ajándékba, mert Allen - mióta nyáron szakított a Chemical Brotherses Ed Simmonsszal - szerinte túlságosan sokat panaszkodik túlságosan eseménytelen szexuális életére - írja a Daily Star.

  "Lily jól elvolt szinglinek, mióta szakított Eddel, de állandóan a szexuális életén nyavalygott, úgyhogy Jaime vett neki pár vibrátort" - informálta a lapot valaki, majd a vicces barátnõ maga is megerõsítette az értesülést: "Hát igen, nem csak Santa az, akinek évente csak egyszer megy!".

 • Gazdái után ment a tûzoltóautó

  Gazdái után ment egy tûzoltóautó magától az Egyesült Államokban, aminek következében egy ház nappalijában kötött ki.

 • Viktória királynõ bugyija kapós lett

  A reméltnél kilencszer drágábban kelt el Viktória királynõ bugyija

  London - Nagy-Britannia fénykorának, a viktoriánus korszaknak nem akármilyen emlékét árverezték el szerdán: magának Viktória királynõnek egyik bugyiját.

  Az 1890-bõl való királynõi alsónemût 500 fontra (147 ezer forint) becsülték, de végül kilencszer magasabb összeggel (4500 fonttal) ütötték le a közép-angliai Derbyben rendezett liciten.

 • Lindsay Lohan nem ússza meg a bírósági tárgyalást

  A Liz & Dick és a Machete színésznõje nem ússza meg bírósági tárgyalást, ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem. Lindsay Lohan most már biztosan meg kell, hogy jelenjen a bíróság elõtt, miután ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem sikerült vádalkut kötnie.

 • Betiltották az állatpornót Hollandiában

  Az állatokkal való szexuális érintkezés tiltásáról hozott határozatot a holland felsõház; a döntéssel az internetes állatpornó egyik legfontosabb forrása apadhat el.

 • A burgonyafõnök krumplidiétája

  Megdühödött Washington állam burgonya bizottságának elnöke, amiért a krumplit állandón az értéktelen, hulladék ennivalók közé sorolják, ezért bejelentette, hogy két hónapig csak burgonyát eszik.

 • Majonéz okozott tömegkarambolt Japánban

  Tömegkarambolt idézett elõ egy rakomány majonéz egy japán autópályán. Hjógo prefektusban egy teherautóból több konténernyi majonéz borult az útra, a teherautót követõ kocsik pedig már nem tudtak kitérni a lezúduló rakomány útjából.

 • Veszélyessé nyilvánítási eljárást indítottak Kelemen Anna kutyája ellen.

  Újabb kalamajkát okozott Kelemen Anna kutyája, miközben megkezdõdött ellene a veszélyessé nyilvánítási eljárás. Gazdáját rendõri segítséggel fogják elõvezetni, ha nem tanúskodik az ügyben. Az egykori playmate fütyül a hivatalra, pedig kutyáját akár el is altathatják.

  A II. kerületi önkormányzat sajtóreferense, Balaton Balázs szerint a végsõ határozat meghozatalához szakértõi véleményre van szükség, valamint tanúként meg kell hallgatni a harapós eb gazdáját, Annácskát is.

 • Létszámleépítések a szombathelyi MÁV-nál!

  Száztíz dolgozójától válik meg májusban és júniusban a szombathelyi székhelyû MÁV Vasjármû Kft. és további létszámcsökkentésre is sor kerülhet - mondta Szíj Péter, a társaság ügyvezetõ igazgatója.

  Tájékoztatása szerint a munkaügyi központ felé 160 dolgozót érintõ csoportos létszámleépítést jelentettek be, üzleti megrendeléseik csökkenése miatt. Az érintett dolgozókat hétfõn írásban tájékoztatták a várható leépítés szándékáról, a felmondóleveleket azonban csak egy hónap múlva kapják meg és elbocsátásukra májusban, illetve júniusban lehet majd számítani - mondta az igazgató.

 • 22 ember kivégzését tervezte a budapesti egyetemista

  Huszonkét embert akart megölni egy budapesti egyetemista; a a rendõrség elfogta a fiatalembert, aki részletes beismerõ vallomást tett - jelentette be a BRFK bûnügyi igazgatója Budapesten.

 • Gyengére sikeredett Jessica Simson country bemutatkozása

  Katasztrofálisra sikerült Jessica Simpson country énekesnõi bemutatkozása a Wisconsinban rendezett Country Thunder Festivalon.

  Az énekesnõt, aki elsõ country lemezén hallható anyaga mellett a mûfaj neves elõadóitól, mint például Willie Nelson vagy Shania Twain is elénekelt egy-két számot, kifütyülték.

  Pedig a Hazárd megye lordjaiban egyesek szerint maradandót alakított., de ilyen ez a country mûfaj.

 • Vécépapírrózsa börtönszökevény bocsánatkéréseként

  Crawford megye - Vécépapírból hajtogatott rózsát hagyott maga után a börtönben bocsánatkérésként szökéséért egy elítélt az Egyesült Államokban.

 • Agyat is sértett az orrba fúródott evõpálcika

  Peking - Evõpálcika fúródott egy két és fél éves gyerek orrába Kínában olyan mélyen, hogy az agyát is megsértette, a szülei pedig 470 kilométert mentõautóztak vele, hogy kimûtessék.