rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sólyom László nem engedi a GYES idõtartamának csökkentését!

  Sólyom László köztársasági elnök nem ért egyet gyermekgondozási segély (gyes) idõtartamának három évrõl két évre csökkentésével, ezért nem írta alá a gyermekek védelmérõl és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényt, valamint az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló jogszabályt - közölte Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön közleményben az MTI-vel.

 • Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorka!

  Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorkák címû film egyik fõszereplõje.

  A 37 éves színésznõ választottja David Bugliari, aki Hollywood több sztárjának is az ügynöke. A boldog ara lába alatt igazi fû és virágok voltak leszórva, csodaszép ruháját pedig az egyik legnevesebb tervezõ, Vera Wang álmodta meg.

 • Megvan az elsõ magyar aranyérem Pekingben!

  Vajda Attila remekül versenyezve megszerezte a magyar olimpiai csapat elsõ aranyérmét. A magyar kenus több mint egy hajóhosszal nyert a férfiak 1000 méteres versenyében.

  A futam elején nyolc kenus együtt haladt, az elsõ 250 méter után azonban az üzbég Vagyim Menkov nagyon meglépett a mezõnytõl.

  Szerencsére azonban Menkov 750-nél teljesen lemerevedett. A spanyol David Cal érkezett meg a magyar mellé.

 • Elhunyt az anorexiaellenes kampány arca

  Isabelle Caro egykori francia manöken és színésznõ 13 éves kora óta anorexiában szenvedett és pár éve a kóros evészavar elleni kampány reklámarca lett.

 • Énekleckét vesz és musicalben szerepel Jerry Springer

  London - Jerry Springer, a népszerû amerikai tévés mûsorvezetõ bejelentette, hogy szerepelni fog a Chicago címû musicalben.

  A londoni West Enden színre kerülõ zenés darabban Billy Flynnt, az ügyvédet alakítja. A musical olyan rács mögé került nõkrõl szól, aki azért öltek, hogy híresek legyenek.

 • Mellimplantátumokat hívnak vissza Franciaországban

  Mellimplantátumainak visszahívására kényszerül egy francia gyártó, amelyrõl vizsgálat derítette ki, hogy félretájékoztatott az implantátumokban lévõ szilikonnal kapcsolatban.

 • Aktmodell 11 évesen?

  Rendõrségi eljárást indítottak egy brit anya ellen, aki arra buzdította 11 éves kislányát, hogy legyen belõle aktmodell. Szépítgetésére 90 ezer forintot költött havonta, és még az is elmondta neki, hogy sok férfival ágyba kell majd bújnia, ha sikeres akar lenni. Meztelen modellt akar csinálni 11 éves lányából egy megvadult anya.

  A manchesteri Sasha Benningtonnak nyolc éves korában már mûkörme és póthaja volt, anyja, Jayne elhatározta, hogy általa valósítja meg saját, be nem teljesült álmait. Tárgyként hurcolja a kislányt egyik ügynökségrõl a másikra.

 • Majka lesz a valóságshow arca

  Mint azt a Viasat3 több fórumon is közzétette, õsszel újraindítja Bár címû nagy sikerû valóságshowját. A mûsor 2001-ben úttörõ vállalkozás volt, az elsõ hazai valóságshow-ként került be a köztudatba. A visszatérés arca Majoros Péter, azaz Majka lesz.

  "A mûsorvezetõ személye csak a napokban dõl majd el egy casting során, de Majka neve valóban szerepel a lehetséges jelöltek között, csakúgy mint a modell Kustánczi Liáé, és a rádiós mûsorvezetõ Rákóczi Ferencé" - Viasat PR-vezetõje, Varró Balázs.

 • A banán az urak, az õszibarack a hölgyek jele

  Peking - Egy kínai pizzéria zavarba hozta vendégeit, mivel banán- és õszibarackábrával különböztette meg az urak és a hölgyek számára szánt mellékhelyiségeket.

  A "gyümölcsjelek" ügye eljutott Csengcsou (Zhengzhou) illetékeseihez is, akik épp azt vizsgáltatták, hogy a rájuk bízott városban mennyire világosak az átlagfogyasztók számára a különbözõ megjelölések. Elemzésük alapján arra a következtetésre jutottak, hogy az esetek 60 százalékában az embereknek komoly fejtörést okozhat az eligazodás - olvasható az Ananova angol hírportálon.

 • Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra

  Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra.

  A buta liba túl hosszasan ücsörgött a Clinton-folyó jegén Detroit egy külvárosában. Búvárok és hajósok siettek megmentésére. Elõbb langyos vízzel próbálták elérni, hogy a jég ne marasztalja tovább a liba farát, aztán inkább körbevágták a jeget a madár körül. Nagyjából egy órán át küszködtek, míg kiszabadították az állatot a jégfogságból.

 • Perel a Didikirály!

  Pákó kiakadt, amikor a családi nyaralásról hazatérve egyik ismerõse tájékoztatta arról, hogy állítólagos szeretõje elvesztette közös magzatukat. Mint ahogy azt a Bors megírta, Pákó állítólag több hónapon keresztül csalta élettársát egy nõvel, aki terhes is lett a fekete mûvésztõl. Az állítólagos szeretõ azt mondta, gyereket is várt a didikirálytól.

 • Katy Perry melle nem kell a gyermekmûsorba

  A tervek szerint Katy Perry a szilveszteri Szezám utcában lett volna kulcsszereplõ, ám a szülõk szerint túl szexi az énekesnõ egy délelõtti gyerekprogramhoz, ezért a mûsor mégsem kerül képernyõre.

 • Építkezésen közösültek - 5 métert zuhantak

  Éjszakai italozás után, úgy döntött egy osztrák pár, hogy a férfi lakásában szeretkeznek, de nem bírták ki hazáig.

 • Lovaggá ütötték Juszt Lászlót!

  A máltai lovagrend magyar képviselõi egy ünnepélyes rendezvényen közölték, a televízióssal, hogy milyen kitüntetésben részesül.

  Juszt László elmondta, nem számított rá, hogy lovaggá ütik. Hozzátette, a szava is elállt, amikor megtudta, hogy korábban kik kapták meg ezt az elismerést. Korábban többek közt Jacques Chirac volt francia elnököt, valamint Kofi Annant, a volt ENSZ-fõtitkárt avatták lovaggá.

 • Már a lovagok is adót csalnak?

  Adócsalás, pénzmosás és a hatóságok félrevezetése címén emelhetnek vádat Sean Connery ellen, õt és nejét 2010 május végére idézte be kihallgatásra egy spanyol bíróság.

 • Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a TV2-tõl

  Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a csatornától. A hiradós Várkonyi Andrea társa, általában hétvégenként olvassák a híreket a nézõknek.

  A csatornánál az a pletyka járja hogy a reggeli mûsorsávban dolgozó Schuster Richárd veszi át hamarosan Pachmann Péter helyét.

  Azt egyelõre nem lehet fixálni, hogy mi lesz a jövõben Pachmann sorsa, de elõfordulhat, hogy a háttérben, mint híradós szerkesztõ kap majd szerepet a csatornánál.

 • Kiáradt a Hajta patak

  Öt embert kellett kitelepíteni a Pest megyei Tóalmás üdülõkörzetébõl a megáradt Hajta-patak miatt.

  Az elmúlt huszonnégy órában négy-öt felhõszakadás volt a környéken, a Hajta még mindig árad, homokzsákokkal védik a veszélyeztetett területeket, a munkában több mint százötvenen vesznek részt.

 • Elõkerült a rekorder lottógyõztes

  Jelentkezett az 50 milliárd forintot érõ telitalálatos Euromillions lottószelvény brit tulajdonosa.

  48 óra hallgatás után jelentkezett az Euromillions nemzetközi lottójáték legújabb, rekord összegû fõnyereményt bezsebelõ gyõztese.

 • Megérkezett az elsõ kínai ûrhajósnõ az ûrállomásra

  Három kínai ûrhajóssal a fedélzetén indított Sencsou-9 ûrhajó kapcsolódását a Tienkung-1- ûrállomásmodulhoz élõben közvetítette a kínai tévé. Elõször a két férfi lebegett át, majd az elsõ kínai hölgy is átment az ûrállomásra.

 • Meglõtte magát álmában egy férfi az Egyesült Államokban

  A 24 éves illetõnek már jó ideje szokása, hogy töltött pisztollyal hajtja álomra a fejét, így aztán ami késik, nem múlik alapon alvás közben elsült fegyvere és vállon lõtte.

  A sebesülés nem életveszélyes. A rendõrség megvizsgálta az eset körülményeit és arra jutott, hogy baleset történt. A férfi feltehetõen a jövõben nem alszik pisztollyal.

 • Puzzle rekord!!!

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

  "Ez a legaprólékosabb puzzle, amit valaha is kiraktam, igazán büszke vagyok arra, milyen gyorsan sikerült megcsinálni."

 • Négy kisgyerek fulladt a liszes ládába

  Szokatlan tragédia rázott meg egy román hegyi falucskát: négy kisgyerek halt meg egy lisztes ládában, írja a Click! címû napilap. A 3-8 éves gyermekek játék közben másztak bele a kukoricaliszt tárolására alkalmas ládába, a zárszerkezet azonban beragadt. Mivel nem tudták felemelni a láda több kilós födelét, gyakorlatilag megfulladtak.

 • Hasonlóan vélekedik a szerelemrõl Katy Perry és Selena Gomez

  Amikor Selena Gomez és Justin Bieber búcsút intettek egymásnak, hétrõl hétre az õ szakításukkal foglalkoztak a tengerentúli lapok. A napokban az énekesnõ az egyik amerikai magazinnak adott interjújában elmondta: valóban továbblépett és pozitívan tekint a jövõbe.

 • Imafülkék New York utcáin

  A telefonfülkényi létesítményekben van zsámoly térdepléshez, a telefon helyén pedig imára kulcsolt kézfejek tudatják a funkciót.

  Túl sok nincs a közimafülkékbõl, mindössze kettõ, nem férfi-nõi felosztásban, hanem semmilyenben. Mûvével az alkotó, a 29 éves Dylan Mortimer az imádságról szeretne közvitát kiváltani.

  Az imafülkék Manhattanben vannak és december 7-ig várják a bennük imádkozni vágyókat.

 • Megehetik Darth Vadert

  Darth Vadert ehetnek a vendégek fiastul, mármint Luke Skywalkerestül Japánban egy étteremben, amelynek szakácsa mintázza meg George Lucas Csillagok háborúja címû mozifilmsorozatának hõseit.

 • Nem vállalja az SZDSZ elnökjelöltségét Gusztos Péter!

  Nem vállalja az SZDSZ elnökjelöltségét Gusztos Péter frakcióvezetõ-helyettes.

  A politikus ezt szerdai blogbejegyzésében közölte. Gusztos Péter ezt azzal indokolta, hogy a múlt héten kiderült: az általa korábban megfogalmazott politikai, személyi, szervezeti feltételek teljesülésére "nyilvánvalóan nincs esély".

 • Elvis Presley lánya ikreket vár

  Elvis Presley lánya ikreket vár, jelentette be Lisa Marie Presley szóvivõje kedden.

  A 40 éves Presley még márciusban erõsítette meg, hogy terhes, miután egyre nagyobb hasáról lesifotósok felvételeket jelentettek meg, az azonban csak most derült ki, hogy ikreket vár.

  Lisa Marie Presley 2006-ban Japánban ment hozzá férjéhez, a zenész-producer Michael Lockwood-hoz.

 • Hernádi Judit autóbalesetet szenvedett

  Hernádi Judit hétfõ reggel szenvedett autóbalesetet a XIII. kerületben. Szerencsére csak autója bánta a koccanást, a színésznõ nem sérült meg.

  Hernádi Judit szabályosan haladt a Pannónia utcán, amelyen elsõbbsége volt a bal kéz felõl érkezõ jármûvel szemben.

  Az autós azonban nem adta meg neki az elsõbbséget, így a két autó összeütközött. Kíváncsiak voltunk, hogy a Jászai Mari díjas színésznõ milyen állapotban van a baleset után.

 • Farmernek áll Brad Pitt

  Farmernek áll Brad PittNyilván nem tűnik el teljesen a filmvászonról, de Pitt legújabb terve, hogy farmer lesz. Brad Pitt nem elégszik meg azzal, hogy színész, rendező, producer és bútortervező is egyben, most épp a háztáji gazdaság lett a gyengéje, így hát farmer lesz. Ezt a kifejezést ő maga használta, azonban jóval árnyaltabb a kép, ha a valóságnak jobban megfelelő borász hivatást alkalmazzuk. Ebben ugyanis az évek alatt profivá vált Pitt. Feleségével, Angelina Jolie-val 2012-ben betársultak a legendás Perrin család cégébe, és így immáron ők maguk is tényezőkké váltak a borkereskedelemben.

 • Menet közben esett szét egy Dacia

  A DN1-es országúton, két kilométerre Szebentõl az autó rakterét borító tetõszerkezet a széllökések miatt leszakadt, és röptében megsebzett egy, az út szélén gyalogosan közlekedõ nõt.

loading...