rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak

  Minden eddiginél régebbinek, nagyjából 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak régészek Malajziában. A hét korrekordgyanús baltát az ország északi részén, Perak szövetségi állam területén tárták fel még tavaly júniusban. A leletegyüttest azóta Tokióban vizsgálták.

  Az elemzések alapján a kõbalták 1,83 millió éve készülhettek - mondta pénteken Mokhtar Saidin kutatásvezetõ, a malajziai tudományegyetem õsrégésze.

 • Ábel Anita és családja idén nem megy nyaralni

  Ábel Anita és családja idén nem megy nyaralni. A Szomszédok egykori cserfes Julcsija, aki egy gyermek édesanyja, a magas rezsiköltségek és hitelei miatt mondott le az idei vakációról.

 • Jennifer Aniston-nak máris új szeretõje van?

  A Jóbarátok címû sorozat sztárja nem vesztegeti az idejét: bár a Mirror értesülései szerint alig néhány napja mentek szét John Mayer rockzenésszel, máris egy férfimodellel randizott a héten.

  Úgy tûnik, Aniston továbblépett, bár hivatalosan a pár még a szakítást sem erõsítette meg.

  Talán mert még õk se érzik véglegesnek: "John szereti elnyújtani a kapcsolatait, mindig alaposan átrágja és elrendezi a dolgokat magában, mielõtt valóban búcsút int" - nyilatkozta a People magazinnak Mayer egyik barátja.

 • Jack Nicholson a fiatal csajokra izgul

  Hiába deresedik a halántéka, Jack Nicholson nem bír magával. Hollywood öregedõ rosszfiúja egy partin hevesen flörtölni kezdett Jessica Simpsonnal, aki az unokája is lehetne. Jessica teljesen kiborult, hiszen a vén amorózó nagyon durván nyomult rá.

 • Több mint 300 ezer dollárért kelt el az elsõ szuperhõsképregény

  New York - Háromszáztizenhétezer kétszáz dollárért (73,7 millió forint) kelt el egy internetes árverésen az elsõ szuperhõsképregény. Még soha nem fizettek ilyen magas összeget képregényért.

  Az Action Comics-sorozat elsõ számából, amelynek címlapján Superman látható, amint a magasba emelve zúz szét egy zöld autót, már csak száz darab maradt fenn.

 • Lindsay Lohan és Justin Timberlake egyéjszakás kalandja

  Lindsay Lohan szeret hencegni szexuális kalandjaival - legalábbis ezt mesélte az amerikai Star magazinnak egy, az énekesnõhöz közelálló forrás. A bennfentes azt is elárulta, az egyik sztori szerint, amivel Lindsay elõrukkolt, az (elvileg leszbikus) énekesnõ Justin Timberlake-kel is megismerkedett kicsit közelebbrõl...

  A bennfentes beszámolója szerint kapcsolatuk csupán egyéjszakás volt, az eseményre pedig egy Beverly Hills-i hotelszobában került sor. "A kanapán csináltuk" - Lindsay állítólag így büszkélkedett Justinnal a barátnõi elõtt.

 • 47 gyermeket nevelt fel a macedón énekesnõ

  Esma idén Vlatko Lozanoskival közösen képviseli majd Macedóniát Malmöben, az Eurovíziós dalfesztiválon.

 • Memóriaverseny: két csomagnyi kártyalapsorrendet jegyzett meg

  Két csomag kártyalapot jegyzett meg az idei amerikai memóriabajnok a döntõben. A viadalt a hét végén tartották New Yorkban, félszáz mentális atléta gyürkõzött neki. Egyebek közt 99 ember arcát és nevét kellett visszamondaniuk fényképük alapján, aztán egy 50 soros szabadverset, majd száz számot helyes sorrendben.

 • Szudáni modell szült Brad Pittnek!

  Hétpecsétes titokra derült fény: egy Párizsban élõ szudáni modell tavaly szeptemberben gyermeket szült Brad Pittnek. A szépségnek hónapokon keresztül volt viszonya a világsztárral, aki Angelina Jolie-val él.

 • Hoppon maradt a mesés vagyonra ácsingózó fengsujmester

  Megszületett az ítélet abban a nagy érdeklõdéssel kísért hongkongi örökösödési perben, amelynek tárgya Ázsia egykor leggazdagabb asszonyának mesés, 13 milliárd dolláros vagyona volt. A bíróság egy jótékonysági alapítvány javára döntött, az örökségre ácsingózó fengsujmester, az elhunyt szeretõje üres kézzel távozott.

 • Állatkínzó sörivók

  A BrewDog minden valószínûséggel a világ egyik legerõsebb és legdrágább sör márkája, amelynek ismertségéhez nagyban hozzájárult az új csomagolás, amelyet a napokban mutattak be.

 • A Depeche Mode ismét Budapesten!

  Jövõ év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes.

  A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésû téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fõvárost.

 • Csúfolják egymást a Megasztárosok!

  A Megasztár-ház két nevettetõje, Lakatos Krisztián és Fekete Dávid szerint nélkülük unalmasabb lenne a többiek élete. A fiúk elõször csak a szobán osztoztak, ám mostanra egymás bizalmasaivá váltak.

  "Ha valakire rábízom a legbensõbb titkaimat, elvárom, hogy ne áruljon el. Biztos vagyok benne, hogy Dáviddal a Megasztár után is tartjuk majd a kapcsolatot, még akkor is, ha sikerül a tervem, és kijutok New Yorkba" - jelentette ki Lakatos Krisztián. Fekete Dáviddal állandóan ugratják egymást és gúnyneveket ragasztanak a másikra.

 • Maradona újra apa lesz

  Diego Maradona párja, Veronica Ojeda az argentin legenda ötödik gyermekét várja.

 • Anyai örömök elé néz Beverly Mitchell

  Beverly Mitchell alig merte elhinni, hogy babája lesz, pedig a hír igaz, ahogy a sorozatban, most a valóságban is megadatnak neki az anyai örömök. A színésznõ a negyedik hónapban van, és férjével együtt már nagyon várják a pici érkezését.

 • Paris Hiltonnak bekötik a fejét?

  Paris Hiltonra menyükként hivatkoznak barátja szülei. Doug Reinhardt és az örökösnõ nemrég eltöltöttek egy hetet a fiú szüleinek luxusvillájában egy Karib-tengeri szigeten, elhintve a pletykát, hogy hamarosan összeházasodnak.

 • Sean Penn Haitin kapál

  Az oly divatos amerikai bírósági ítélet, amely Lindsay Lohant is rendszeresen segíti a börtön elkerülésében, Sean Pennt sem kerülte el.

 • 101 éves korában halt meg az a öt hónapja házasodott férfi

  A hétvégén, 101 éves korában halt meg egy észak-olaszországi sebészorvos, aki júliusi esküvõje révén vált híressé, amikor hûséget fogadott 98 éves arájának.

  Giuseppe Rebaudit - ahogy a helyiek hívták, Pippót - otthonában, házvezetõnõjének karjaiban érte a halál. Egy közeli falu temetõjében helyezték örök nyugalomra, családjának sírboltjában.

 • Magára hívta a rendõröket az illegálisan lakó

  A 25 éves férfi illegálisan lakott egy lakásban és egyik éjjel arra riadt, hogy valaki megpróbál behatolni az ajtón. Rögvest telefonált a rendõröknek, akiknek sikerült elcsípniük a "gazembert": a lakás gondnokát, aki azért nem tudott bemenni, mert kulcsai nem illettek a zárba, amelyet az illegális lakásfoglaló lecserélt.

 • Vécé fogta férfi

  Embert fogott egy vécé Kínában: a férfi véletlenül beleejtette mobiltelefonját a kagylóba, és amikor ki akarta halászni, vállig beszorult a karja.

 • Leo már megint megiramodott a leánykéréstõl

  Gyönyörû volt a Valentin-nap Leonardo Dicaprio és Bar Refaeli számára: a sztár végre megkérte az izraeli modell kezét, méghozzá hagyományos módon, azaz térden állva.

 • Vizsga közben vajúdni kezdett, de átment

  A vizsga írásbeli volt, 3 órás. A chicagói hallgató jogi államvizsgáján érezte, hogy rátörnek a fájások, de összeszedte minden tudását, amelyet a szülési tanfolyamon tanult és igyekezett lélegzése mélyítésével idõt nyerni, de közben lóhalálában szántotta a sorokat.

 • Órabérben kínálja magát Benkõ Dániel

  A meztelenkedõ lantmûvész saját otthonába várja a lányokat.

  - Úgy döntöttem, hogy ahol vagyok, az a szórakozóhely! Én magam vagyok a szórakozóhely, úgyhogy nem nagyon szoktam lemozdulni a házamból...

 • A világon elõször állt rajthoz a rakétaautó és a rakétamotor Kunmadarason

  A világon elõször állt rajthoz a Holdraszállásnál használt hajtómûvel mûködõ rakétaautó és rakétamotor vasárnap Kunmadarason.

  A rakétamotor - és "nyergében" a francia Eric Teboul - új világrekordot ért el, 402,33 méteren 5,5271 másodperces gyorsulással.


 • Négymillió forintért lehet George Clooneyval vacsorázni

  Négymillió forintot kell fizetnie annak, aki George Clooneyval szeretne vacsorázni, vélhetõen nem sokan tudnak ekkora összeget fizetni.

 • Eltünt 130 ezer felfújható nõi mell!

  A felfújható nõi kebleket a lap ajándéknak szánta januári számához, ám a szállító konténerbõl eltûntek, pedig Pekingben a szállítmány indulásakor még megvoltak.

  A magazin azonnal riadóztatta a hajózási hatóságokat, de ha nem kerül elõ két napon belül a szállítmány, akkor jó pár ausztrál férfinak nem lesz kínai melle - januárban.

 • Vigyázz! Dopeman baltával támad!

  A Fõvárosi Állat és Növénykertben, a sztárok gyermekeikkel együtt mutatták be a Sugarbird legújabb mesepóló kollekcióját, rajta olyan mesehõsökkel, mint Kukori és Kotkoda, Frakk, Szerénke vagy Lukrécia. Dopeman lányával a karján beszélt arról, hogy mivel töltik az idejüket.

 • Letartóztatták, amiért állítólag megölte virtuális férjét

  Letartóztattak egy nõt Japánban, amiért állítólag megölte virtuális férjét egy népszerû videojátékban. A jelentések szerint a 43 éves nõ tajtékzott a dühtõl, amikor megtudta, hogy digitális férje elvált tõle a Maplestory elnevezésû internetes játékban.

 • Skorpiók végeztek két kisgyerekkel Algériában

  Több mint ezer embert szúrtak meg skorpiók, két gyermek pedig belehalt a sérülésekbe a 2011-es év elsõ hét hónapja során Algéria déli részén fekvõ Ouargla térségében.

 • Viktória hercegnõ megtalálta lakodalmi szakácsát

  A szívhez a gyomron át vezet az út - ezt a házasságkötésre készülõ Viktória svéd trónörökös is szem elõtt tartotta, amikor öt hónappal a királyi frigy elõtt már meg is nevezte az esküvõi fogadás menüjérõl gondoskodó szakácsot.