rss
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Jennifer Aniston kényezteti beteg kutyusát

  A színésznõ kutyája 250 dollárért hetente egyszer masszázst és akupunktúrást kezelést kap, írja a FemaleFirst.

  Jennifer Aniston kutyájának, Normannak ugyanis komoly fájdalmai vannak, és ezért egy szakembert fogadott mellé. Aniston érthetõ módon mindenbõl a lehetõ legjobbat szeretné megadni kedvencének, hiszen õ volt az, aki végig kitartott mellette az utóbbi csalódásokkal teli idõszakban.

 • Bezavart egy harmadik - Kasuba L. Szilárd érzéseivel vívódik

  Augusztusban ismerte meg kedvesét a televíziós mûsorvezetõ, akivel egy mosolyszünet után újra összejött.Kiderült, hogy a lány idõközben mással is találkozgatott, így Kasuba L. Szilárd most kissé tanácstalan, újrakezdje-e.

 • VV Gergõ és Nikó kapcsolata kezd komolyra fordulni

  VV Gergõ az Összeesküvõk háza táján udvarolgat.

 • Tehén zuhant egy személygépkocsira Kínában

  Kínában tehén zuhant egy személygépkocsira, s bár nem tette totálkárossá, hatalmas horpadást hagyott a motorháztetõn.

  A tehén derült égbõl zuhant rá a gyanútlanul vezetõ gépkocsi-tulajdonos autójára. A férfi teljesen megdöbbent, nem kevésbé a tehén, amely az õt szállító teherautóról produkálta a nem mindennapi "kaszkadõrmutatványt".

 • Sáskás pizzával az sáskajárás ellen

  A sáskás pizza elfogyasztásával az ínyencek is kivehetik részüket az Ausztráliában pusztító sáskajárás elleni harcban.

 • Rókavizelettel vert vissza vécépapír-támadást egy férfi az Egyesült Államokban

  Rókavizelettel vert vissza vécépapír-támadást egy férfi az Egyesült Államokban. A vécépapír nem magától rontott az 50 éves illetõ Minnesota államban lévõ házára, hanem tizenévesek fegyvereként: azzal szórakoztak az ifjak, hogy rendszeresen teleragasztották vele az épület falát.

 • Lólegelõvé egyengettek egy egykori maja várost Mexikóban

  A földdel tettek egyenlõvé egy 2300 éves maja várost Mexikóban, a terület tulajdonosa ugyanis lólegelõt alakított ki a helyén.

 • 69 éves gólya az orvosi egyetemen

  Moszkva - Jurij Kuprijanov 69 éves tomszki nyugdíjas beiratkozott a Szibériai Állami Orvostudományi Egyetemre.

  Mint elmondta, felvételiznie nem kellett, mivel már rendelkezik egy mûszaki diplomával, és a második felsõ fokú képzésért fizetni kell, így csupán elbeszélgettek vele az egyetemen.

 • Putyinnak nincs mobilja

  Vlagyimir Putyin orosz kormányfõnek nincs mobiltelefonja, az otthonit pedig soha nem veszi fel.

 • Barátok közt baba született

  A Barátok közt Illés Júliájának elsõ gyermeke szombat éjszaka, 23.50-kor jött világra, 2880 grammal és 55 centiméterrel.

  A színésznõ másfél éve tagja a sorozat nagy családjának, ám ekkor még nem tudta, hogy élete ekkora fordulatot vesz.

  Mérai Katalin ugyanis év elején szakított operaénekes kedvesével, majd újra szerelmes lett. Alig kezdte élvezni az új szerelmét, amikor kiderült: babát hord a szíve alatt.

  Mérai Katalin terhességét egyébként beleszõtték a sorozatba is.

 • 46 gyermeke van Európa legszorgosabb spermadonorjának

  Európa legszorgosabb spermadonorja alighanem az a holland férfi, aki összesen 46 gyermek megfoganásához járult hozzá anélkül, hogy az anyákhoz bármi köze volna.

  Ed Houben, aki sokáig agglegényként élt, ám nemrég komoly kapcsolatba kezdett, semmiféle ellenszolgáltatást nem kért a spermaadásokért. Néhány éve kezdett spermát adományozni egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikának, ám kihasználta az engedélyezett 25 alkalmat, s ezután az interneten adott fel hirdetést.

 • A 40 feletti férjes asszonyok élvezik a legjobban a szexet

  A férjezett nõk 40 éves koruktól élvezik a leginkább a szexet - állatják egy brit tanulmány szerzõi.

 • Michael Jackson-madárijesztõk

  Michael Jacksonról mintáz madárijesztõket egy tajvani férfi apja földjére. A 30 éves kereskedõ nem gúnyból teszi, hanem mert nagy rajongója a néhai popsztárnak, annyira, hogy Jackson táncstílusát is megtanulta.

 • Az Avatar itthon is a legsikeresebb film

  Még a Jégkorszak 3-at is beelõzte James Cameron filmje itthon eddigi, közel nyolcszázmillió forintos bevételével.

 • Eladó egy új-zélandi falucska, kocsmástól-lakosostól

  Eladásra kínálnak egy apró új-zélandi falucskát a helyi kocsmával és a 40 fõs lakossággal együtt.

 • Gigafogkefe

  Egy méter húsz centi hosszú a világ legnagyobb fogkeféje, amelyet rendszeresen használnak.

 • Lindsay Lohan-t elütötte egy motoros

  Lindsay Lohan-t elütötte egy motoros. A színész-énekesnõ épp leszbikus szerelmével, Samantha Ronsonnal rótta Manhattan utcáit, amikor váratlanul elgázolta egy motorbicikli.

  A helyszínre kiérkezõ mentõsök azonnal kórházba szállították a sérült sztárt.
  Lindsay éppen barátnõjével furikázott.

  Michael Lohan, Lindsay édesapja mindenkit megnyugtatott: lány jól van, és nem történt komolyabb baj. – Kutya baja. Minden oké – mondta Michael.

 • Meghalt egy versenyzõ a pakisztáni Survivor címû mûsorban!

  Meghalt egy versenyzõ a pakisztáni Survivor címû mûsor thaiföldi forgatásán. A 32 éves férfinak egy folyón kellett volna átcipelnie egy zsákot, ám egyszer csak elmerült. A holttestét sokkal késõbb találták meg.

 • Több szexet ajánl a brazil miniszter az egészségesebb életért

  A rendszeres testgyakorlás, különösen a szex az egyik legjobb mód arra, hogy a brazilok távol tartsák maguktól a krónikus betegségeket - közölte José Gomes Temporao egészségügyi miniszter.

 • Börtönben kötött ki Reese Witherspoon

  A színésznő és férje csúnyán megjárta a rendőrökkel. Rossz sávban vezettek, ráadásul feleseltek is. A börtönben kötöttek ki. Reese Witherspoon és férje, Jim Toth rossz sávban haladtak autójukkal, mikor megállították őket a rendőrök.

 • Tinédzserek szövetkeztek csoportos terhességre - sokkolta az ügy a lakosságot

  A fejetlen közösülés nagy divat amerikában...

  Boston - Különös "egyezség" nyomaira bukkantak az illetékesek egy amerikai kisvárosban: 16 éves vagy annál fiatalabb lányok beszéltek össze a helyi középiskolában, hogy egyszerre lesznek állapotosak, és együtt nevelik fel a gyerekeket.

  Eddig 17 tinilány lett várandós a Massachusetts állambeli Bostonhoz közeli Gloucesterben. Rendesen legfeljebb négy ilyen eset fordul elõ a helyi középiskolában.

 • Nicole Kidman túlzásba viszi a botox kezelést

  Sztárok tömkelege él a fiatalság illúzióját keltõ ránctalanító injekciókkal, és ez alól állítólag nem kivétel Nicole Kidman sem, aki - több plasztikai sebész véleménye szerint is - túlzásba viszi a botox-kezeléseket.

  Bár Kidman vehemensen tagadja a botoxolást, és állítja, hogy kisimult szépségét annak köszönheti, hogy mindentõl - még a naptól is - óvja arcbõrét, alig hihetõ, hogy valakinek 41 évesen ennyire tökéletesen legyen a bõre.

  Kár érte, mert Nicole mindig is nagyon dekoratív nõ volt, de a természetessége már rég odavan.

 • Létszámleépítések a szombathelyi MÁV-nál!

  Száztíz dolgozójától válik meg májusban és júniusban a szombathelyi székhelyû MÁV Vasjármû Kft. és további létszámcsökkentésre is sor kerülhet - mondta Szíj Péter, a társaság ügyvezetõ igazgatója.

  Tájékoztatása szerint a munkaügyi központ felé 160 dolgozót érintõ csoportos létszámleépítést jelentettek be, üzleti megrendeléseik csökkenése miatt. Az érintett dolgozókat hétfõn írásban tájékoztatták a várható leépítés szándékáról, a felmondóleveleket azonban csak egy hónap múlva kapják meg és elbocsátásukra májusban, illetve júniusban lehet majd számítani - mondta az igazgató.

 • Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát

  Elfogták a fiatalokból álló mándoki rablóbandát. Egy 18 éves lányt õrizetbe vettek, míg társai, egy 16 éves fiú és két 14-15 éves lány szabadlábon védekezhetnek.

  A 18 éves lányt csoportos rablás és súlyos testi sértés megalapozott gyanújával õrizetbe vették.

 • Cigizés miatt rendezett jelenetet Madonna

  Jelenetet rendezett Madonna Chile fõvárosában, ahol a minap fellépett. Az énekesnõ orrát a hangpróbán cigaretta füstje csapta meg, amitõl hatalmas haragra gerjedt.

 • Sztárkátyúk Bulgáriában

  Kátyúfotózási és névadási vidám pályázatot hirdetett meg Bulgáriában a legnézettebb tévécsatorna.

 • Mégsem áldoztak fel gyerekeket a karthágóiak?

  Amerikai kutatások megcáfolni látszanak azt az õsi mítoszt, miszerint Karthágóban rendszeresen feláldoztak volna kisgyerekeket, fõleg elsõszülött fiúkat.

 • Vadszamarak növelik a kínai nõk szexéhségét?

  A Northern Territory News c. ausztrál lap beszámolója szerint egy Hong Kong-i vállalat minden évben megpróbál közel egymillió szamárbõrt beszerezni, hogy ezt hagyományos gyógyszerek gyártásához tudják felhasználni.

  A cég leginkább Dél-Amerikából szerzi be a bõröket, de mostanában Ausztráliára is odafigyel - írja a MediPress.

  A Sydneyben élõ exportõr, John Fleming máris az északi vidéken élõ vadszamarakra akar vadászni, azért, hogy el tudja azokat adni.

 • Kisfiút vár John Travolta és neje

  Tizenhat éves fiuk tavalyi tragikus halála után ismét kisfiút vár John Travolta és felesége, Kelly Preston.

 • Már Orlando Bloomnak is van saját csillaga

  Már Orlando Bloomnak is van saját csillagaOrlando Bloom nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. A Karib-tenger kalózai, A Gyűrűk Ura, a Trója és A három testőr filmek sztárja kisfiával jelent meg az eseményen, s a 3 éves Flynn segített leleplezni a csillagot. A színész köszöntet mondott Forest Whitakernek és David Leveaux-nak, de megemlítette Peter Jacksont is, aki beválasztotta őt A Gyűrűk Ura trilógiába. Orlando az egész családjának megköszönte, hogy mindíg, minden helyzetben támogatták karrierjét.