rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Trónra lépett a világ legfiatalabb uralkodója

  A nagykorúságot elérve beiktatták hivatalába a világ legfiatalabb, már 3 évesen megkoronázott királyát a hét végén Ugandában.

 • Leharapta bal karját a krokodil

  Leharapta karját a krokodil egy 18 éves amerikai fiúnak, Kasey Edwardsnak.
  Csak lélekjelenlétének köszönhetõen élte túl egy 3 méteres aligátor támadását Kasey. A bal karját ugyan letépte a gyilkos állat, de az életéért küzdõ fiúnak a hadakozás közben valahogy sikerült kiszúrnia a hatalmas állat szemét, így az végül elmenekült.

  Kasey Edwards csak egy kicsit úszkálni barátaival a floridai Okeechobee-tó közelében található csatornában, mikor megtámadta a krokodil.

 • Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad Pitt

  Még több gyereket szeretne Angelina Jolie és Brad PittBővíteni szeretné családját a sztárpár. Angelina Jolie és Brad Pitt szeretnének még egy saját gyermeket és egy örökbefogadottat. Jelenleg 6 gyermeket nevelnek (3 saját, 3 örökbefogadott). Angelina Jolie úgy döntött eljött az idő, hogy újra gyermeket vállaljon. A nemrég kettős emlőeltávolításon túlesett színésznő már elég erős ahhoz, hogy újra anyai örömök elé nézzen. A Brangelináékat ismerő benfentes szerint egy kisgyermeket Jordániából szeretnének adoptálni. Nemrég Angelina ENSZ munkája miatt meglátogatta az ott élő embereket és elhatározta, hogy innen ment meg egy kis árvát.

 • Egy ittas sofõr hatalmas kárt okozott Tolnában!

  Ötmillió forintos kárt okozott hajnalban egy trafóállomásban egy ittas férfi a Tolna megyei Faddon.

  A sofõr eddig ismeretlen okból letért az úttestrõl, fának hajtott, majd egy villanyoszlopnak és a mellette lévõ trafónak ütközött.

 • Kiszel Tündének hárommilliós kártérítés jár

  A naptárkirálynõ pert nyert az apasági botrányát kirobbantó lappal szemben.

 • Saját prostija hívta meg az esküvõjére Hugh Grantet

  A színésznek 1995-ben volt viszonya Divine Johnson örömlánnyal. Az 50 éves Grantnek az egykori orális örömkaland nagyon sokba került: több, mint ezer dolláros rendõrségi büntetést kellett fizetnie, elhagyta Elizabeth Hurley, illetve éppen beindulni készülõ amerikai karrierje derékba tört.

 • Rögtönzött minikoncertet adott az ittas Kim Wilde

  Rögtönzött minikoncertet adott az erõsen ittas Kim Wilde az egyik éjszakai londoni metrójárat utasainak.

 • Kasza Tibi több mint 30 kilót fogyott

  Ma már rá sem ismernénk a 31 kilóval kövérebb Kasza Tiborra, aki egy bántó megjegyzést követõen szabadult meg súlyfeleslegétõl.

  A zenész ma már csak nevet, ha régi fotói elõkerülnek a fiók mélyérõl. Néha maga sem hiszi el, hogy valóban volt olyan korszaka az életének, amikor 116 kilót nyomott.

  "Gyakorlatilag éjjel-nappal ettem, valószínûleg a gyerekkori nélkülözést próbáltam így ellensúlyozni.

 • Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író!

  Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író, költõ, irodalomtörténész; a kárpátaljai író temetésérõl késõbb intézkednek - tudatta a Magyar Írószövetség. S. (Stumpf) Benedek András Munkácson született 1947. február 1-én.

 • Kínai katonáknak tilos az online szerelem

  A kínai hadseregben szolgáló férfiaknak tilos az interneten ismerkedni, miután a fegyveres erõket felügyelõ kormányzati szervek szerint az online ismerkedéssel megnõhet a veszélye bizalmas információk kiszivárogtatásának.

 • Ünnepi párbérlés Kínában

  Jó pár egyedülálló kínai fiatal bérel párt magának a holdújévi ünnepre, hogy szülei ne szidják napokon át, amiért még mindig nincs választottja.

 • Lemondana vallásáról Tom Cruise, hogy visszaszerezze feleségét

  Úgy tûnik, hogy Tom Cruise még hõn szeretett vallásáról is lemondana, hogy visszaszerezze volt feleségét, Katie Holmes-ot. A színész állítólag elvágta a szálakat a szcientológiával.

 • Valaki megverte Kelly Osbourne-t

  Bedagadt szemmel és bekötött fejjel jelent meg tegnap lakása elõtt Kelly Osbourne, a botrányhõs rocker, Ozzy Osbourne lánya.

  Kelly úgy festett, mint akinek alaposan behúztak egyet, de szóvivõje szerint errõl szó sem volt.

  A hivatalos magyarázat szerint az énekesbõl lett rádiós mûsorvezetõ egy pohárért nyúlt fel a konyhaszekrénybe, amikor az egész polc a fejére szakadt.

 • Megszületett Jézus, de nem József az apja!

  Fiúnak adott életet Szûz Mária és Jézusnak nevezte el. Szûz Mária párja ács.

  A szülés karácsonykor történt, de nem bõ kétezer éve, hanem 11 napja, és nem a Közel-Keleten, hanem Peruban. A kismama 20 éves, és Szûz Mária a keresztneve, Virgen Maria Huarcayának hívják.

  Az apa ugyanakkor nem József, hanem Adolfo Jorge Hamani, viszont õ is ács.

 • Bodrogi Gyulát a XIII. kerület díszpolgárává avatták!

  A XIII. kerület díszpolgárává avatta szerdán Tóth József polgármester Bodrogi Gyula színmûvészt, rendezõt, Marton László rendezõt, a Vígszínház volt igazgatóját és Spiró György írót, mûfordítót és irodalomtörténészt az Angyalföldi Mûvelõdési Központban.

 • A banki tévedés miatt milliomossá vált pár, elbújdosott!

  Egy banki tévedés miatt több milliós vagyonra tett szert, majd eltûnt egy új-zélandi pár, a hatóságok pedig immár három hete nem lelnek rájuk.

  A Westpac Bank egy hitelkérelem során tévedésbõl százezer helyett tízmillió új-zélandi dollárt utalt át Leo Gao és barátnõje, Kara Hurring számlájára.

 • Szexvideóban a világhírû rapper

  Beperelték 50 Centet: egy nõ azt állítja, a rapper az õ engedélye nélkül tette elérhetõvé az interneten azt a házi szexvideót, amelyen õ és korábbi barátja látható.

 • Prostituáltakat raboltak ki Miskolcon!

  Letartóztatták azt a férfit, aki prostituáltakat vert meg és rabolt ki Miskolcon.

  A 18 éves helyi fiatalember az elmúlt napokban két nõt is megtámadott, akik az útszélén vártak kuncsaftra.

 • Napelemek a kripták tetején

  A városi temetõ kriptáinak tetején elhelyezett napelemek termelik az energiát a spanyolországi Santa Colomában.A Barcelona melletti város temetõjében összesen 462 napelemet szereltek a síremlékek tetejére.

  A telep hatvan háztartás éves energiaszükségletét fedezi a 124 ezer lakosú hegyvidéki városban, amelynek területe mindössze másfél négyzetkilométer, és olyan sûrûn beépített, hogy napelemfarmnak alkalmas lapos, nyílt terület nem maradt máshol, csak a temetõben.

 • Britney Spears újra szingli!

  Britney Spears újra szingli! Véget ért a sztár hosszú - egy éven át tartó - románca Jason Trawickkal, aki hosszú ideig nem csak a társa, hanem a menedzsere is volt. A pár állítólag rengeteget veszekedett.

 • Még mindig megfigyelés alatt áll Katie Holmes

  Még mindig megfigyelés alatt áll Katie HolmesTavaly már egyszer felröppent az a hír, hogy Tom Cruise ex-felesége veszélyben van, amióta kilépett a szcientológiai egyházból. Utóbbi nem viseli valami jól a visszautasítást, és állítólag még mindig bosszút forral Katie ellen. A 34 éves Katie Holmes feltehetőleg már lezártnak tekinti a múltban történteket, így azt is, hogy valaha is szcientológus volt. A szekta tagjai azonban még nem tették túl magukat azon a tényen, hogy a színésznő szakított az egyházzal és kislányát sem az ő tanításaik szerint neveli. A legújabb információk szerint továbbra is megfigyelés alatt tartják Katie-t.

 • Fiatal hölgy erõszakolt meg egy anyát

  Azzal vádolnak egy 25 éves, ír származású, de három éve Ausztráliában élõ hölgyet, hogy megerõszakolt egy 32 éves nõt egy bár mosdójában. Anne Marie O'Loughlin aszisztensként dolgozott Brisbane egyik kórházában, szabadidejében pedig sokat bulizott, gyakran keresett fel éttermeket, klubokat.

 • Kínai Ikaroszok: madáremberverseny

  Madáremberversenyt tartottak Kínában: 10 méter magas szikláról szálltak alá a "szárnyasok".

 • Dustin Hoffman szájon csókolta a One Direction egyik tagjára

  Dustin Hoffman nem tudott ellenállni a kísértésnek, amikor a One Direction szívtiprói közelébe került, és rámászott a tinibanda egyik tagjára.

 • Orálisan elégitette ki a tini lány az iskolatársait

  A vécében elégített ki orálisan egy túlkoros lány két ugyancsak túlkoros fiút a kecskeméti speciális iskolában.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."

 • Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban

  Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban, ami világcsúcs. Ha valakinek sok vendége lesz, és meg akarja csinálni, íme a recept: végy szûk egy tonna túrót, ugyanennyi joghurtot, 3,5 mázsa tortalapot, negyed tonna cukrot, másfél mázsa vajat meg 55 cukrászt, hogy megcsinálják.

  Utóbbiakból lehet kevesebbet is, de akkor nem csak 60 órán át tart a munka a tortagigászon - amelynek tetejét eperrel díszítették és ízesítették, ám hogy mennyivel, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

 • Christina Aguilera meztelenül tölti el vasárnapjait - képekkel

  Christina Aguilera értelmezésében egy bébiszitter nem csak azért van, hogy a szülõk távollétében vigyázzon a gyerekre.

  Szerinte akkor is jól jön, ha anyuci és apuci egy kis gyengédségre vágyik. Az énekesnõ és férje ezért elõszeretettel tárcsázza ínséges idõkben a bébicsõszt.

  Az énekesnõ már korábban is elkotyogta, hogy a hét minden hetedik napján meztelen vasárnapot tartanak, amikor 24 óráig ki sem kelnek az ágyból.


 • Felállította a több országban zenélés világrekordját egy német gitáros

  Zenei világrekordot állított fel a hét végén a németországi Szászországból származó gitáros, Vicente Patiz: huszonnégy óra alatt nyolc országban nyolc koncertet adott, eközben még a zenekari autóbuszt is vezette.

 • Tíz év után elhagyta feleségét Richard Gere

  Tíz év után elhagyta feleségét Richard GereMegéri mostanság hollywoodi körökben mozgó ügyvédnek lenni, hiszen úgy válnak a sztárpárok, mintha kötelező lenne. Michael Douglas, Clint Eastwood és Vincent Cassel után újabb sármőr élheti át a válás szépségeit. Richard Gere ugyanis tíz év után elhagyta feleségét, Carey Lowell-t. A szakításhoz nagyban hozzájárulhatott, hogy Richard Gere a házasságuk alatt is hajtotta a nőket. Ez pedig rengeteg vitát szült köztük annak ellenére, hogy igazából soha nem lépett félre a színész. Állítólag Gere-nek abból is elege lett, hogy az asszony nem akar alkalmazkodni hozzá.