rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte a kínai tévés tehetségkutatót

  Egy lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte vasárnap az elsõ, nemzetközi licenc alapján készült China's Got Talent címû kínai televíziós tehetségkutató show-t.

 • Lusta postás: tele volt a lakása mások postájával

  Több mint másfélezer levelet és csomagot nem kézbesített egy postás Skóciában, mert - mint mondta - belefáradt, hogy állandóan változtatják útvonalát.

 • Bojkottálják a szülõk a szexreklámos iskolabuszt

  Bojkottálják a felháborodott szülõk azt az olaszországi iskolabuszt, amelyen egy szexbolt hirdeti szolgáltatásait.

 • Elvesztette a nukleáris kódokat az elnök

  Bill Clinton volt amerikai államfõ hivatali ideje alatt több hónapra elveszítette azt a kártyát, amellyel az atomtámadás indításához szükséges kódokat tartalmazó elnöki bõrönd kinyitható.

 • Sting kiakadt lánya barátja miatt

  Kate Moss drogmámorban élõ exe és Sting 17 éves lánya, Coco márciusban ismerkedtek meg egy londoni jazz bárban.

  A Babyshambles frontembere pedig azonnal a szárnyai alá vette a még gimnazista lányt, gõzerõvel segíti elsõ lemeze elkészítésében.

  Ez még talán nem is lenne olyan nagy baj, de hogy bulizni is együtt járnak! A Glastonbury fesztiválon látták, amint Pete Coco sátrában kiterülve dohányzik. Ki tudja, mivel volt felspanolva a cigi...

 • Gyorsan túltette magát a szakításon Miley Cyrus pasija

  Gyorsan túltette magát a szakításon Miley Cyrus pasijaNéhány nappal azután, hogy Liam Hemsworth és Miley Cyrus hivatalosan is szakított egymással, a színészt egy másik nővel látták csókolózni. Az éhezők viadala, a Paranoia, és Az utolsó dal filmek sztárjáról az a hír járja, hogy együtt jár Eiza González énekesnő-színésznővel. A párost a napokban Los Angelesben látták, s egyes értesülések szerint együtt töltötték a hétvégét Las Vegasban. Cyrus és Hemsworth szeptember 16-án tudatták a világgal, hogy kapcsolatukat végérvényesen befejezték. Az egykori sztárpár szóvivőkön keresztül megerősítette, hogy a több mint három éves kapcsolat véget ért.

 • Mérgezõ szakácskönyvet árusítottak Finnországban

  Fordítási hiba miatt mérgezõ összetevõ került a krumplisaláta receptjébe, ennek ellenére évekig kapható volt egy szakácskönyv Finnországban.

 • Vak(si)szerencse: 'mellélottózott' és megnyerte a fõnyereményt

  Roanoke (Indiana állam) - Vak(si)szerencsével ütött meg lottófõnyereményt egy férfi az Egyesült Államokban: otthon felejtette a szemüvegét és véletlenül melléikszelt a szelvényen.

 • Sophia Lorent sír a nápolyi szeméthegyek miatt

  Róma - Könnyekre fakasztja Sophia Lorent a Nápolyban és környékén hegyekben álló szemét a színésznõ pénteken megjelent nyilatkozata szerint.
  "Kezemet imára kulcsolva kérlelem Önöket, sokszorozzák meg erejüket, és vessenek véget ennek a szörnyûségnek" - üzente a nápolyiaknak az olasz filmdíva Genfbõl a La Repubblica címû olasz lapnak nyilatkozva. Az Oscar-díjas színésznõ - aki gyerekkorában évekig a Nápoly tõszomszédságában lévõ Pozzuoliban lakott, majd szülei a II. világháború idején a kis Sophiával együtt beköltöztek a dél-olasz városba - az interjúban azt mondta, fáj a szíve, hogy ezt kell látnia.

 • Láncfûrésszel fejeztek le egy nõt

  Láncfûrésszel fejeztek le egy nõt Texas államban, Dallas külvárosában. A hatgyermekes anya testére a postás talált rá az utcán.

 • Kerti székben repült kétszáz mérföldet

  San Francisco/Bend - Százötven darab, héliummal töltött léggömb, egy kerti szék és egy légfegyver: csak ennyire volt szüksége egy amerikai benzinkutasnak, hogy több mint háromszáz kilométert tegyen meg a levegõben.

  A 48 éves Kent Couch a székhez erõsített nagy méretû színes léggömbök segítségével emelkedett a magasba, és mintegy kétszáz mérföldet (322 kilométer) tett meg az oregoni sivatag felett kilenc óra alatt, majd biztonságban földet ért egy idahói mezõn. A légfegyverre a leereszkedéshez volt szüksége: ha csökkenteni akarta a repülési magasságot, golyót eresztett egy-egy léggömbbe.

 • Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra

  Ráfagyott egy vadlúd az Egyesült Államokban egy folyóra.

  A buta liba túl hosszasan ücsörgött a Clinton-folyó jegén Detroit egy külvárosában. Búvárok és hajósok siettek megmentésére. Elõbb langyos vízzel próbálták elérni, hogy a jég ne marasztalja tovább a liba farát, aztán inkább körbevágták a jeget a madár körül. Nagyjából egy órán át küszködtek, míg kiszabadították az állatot a jégfogságból.

 • A világ legnagyobb luxusjachtjáról követi a futball-világbajnokságot Abramovics

  Roman Abramovics orosz multimilliomos Eclipse nevû, a világ leghosszabbjaként számon tartott luxusjachtjáról fogja nyomon követi a futball-világbajnokságot a dél-afrikai partoknál.

 • Csendes felvonulás az eltünt francia diáklányért!

  Megközelítõleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltûnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.

  A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyûlési képviselõje, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós fõkonzul személyében.

 • Halálos cápatámadás Kaliforniában

  Meghalt egy 19 éves szörfös, amikor megtámadta egy cápa a kaliforniai partoknál. Két éve nem fordul elõ ilyesmi a térségben. A fiatal fiú Santa Barbara közelében egy barátjával szörfölt, amikor hirtelen egy cápa a víz alá húzta.

 • Megszökött, de visszalopódzott a börtönbe!

  Egy amerikai férfi megszökött a börtönbõl, aztán nem messze lopott néhány doboz cigarettát, és visszalopózott a börtönbe, de ekkor lebukott.

  A 25 éves rab, Harry Jackson csak kiugrott tizennégy csomag cigiért a sarki boltba, de ehhez nem kért engedélyt, hiszen nem is kapott volna a börtönben.

 • Viktória királynõ harisnyája drágább, mint a bugyija

  A királyi címerrel ellátott ruhadarabot horribilis összegért a nottinghami kötõgép-múzeum vette meg.

  A bugyijánál is drágábban kelt el Viktória királynõ harisnyája egy nagy-britanniai árverésen: 8 ezer fontot - 2,4 millió forintot - adtak érte.

 • Beyoncé, Rihanna és Chris Brown gyerekeknek énekel

  A Disney kitalálta, hogy újra leporolja a régi rajzfilmslágereit és azokból egy válogatás albumot készít.

  Hogy biztosra menjenek felkértek számos neves énekest és énekesnõt, hogy újból fölénekeljék a legsikeresebb Disney-rajzfilmek betétdalait.

  A szeptember végén megjelenõ albumon a popcrunch.com információi szerint többek között Beyonce a Kis hableány, Alicia Keys a Mulan, a Pussycat Dolls a Herkules címû rajzfilmbõl énekel el egy dalt, míg Rihanna és Chris Brown az Aladdin címû rajzfilm egyik duettjét adja elõ.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Kifakadt az építõipar, intõt kapott a pucér görkorcsolyás nõ

  Portland - Pucéran görkorcsolyázó nõre tettek panaszt építõipari munkások az Egyesült Államokban, azon belül Oregonban.

  Hogy mennyire lehetett rút a hölgy, hogy bántotta a munkások szemét, nem tudni. Mindenesetre az õ panaszukra cselekedett a rendõrség: megrótta a nõt és ráparancsolt, hogy valamit azért vegyen fel.

 • Cáparaj mart halálra egy floridai szörföst

  Cáparaj mart halálra egy 38 éves kájtszörföst, akit Florida déli részén a partoktól mindössze 400 méterre ért a támadás.

 • Véletlenül elpostázta macskáját

  Véletlenül elpostázta a macskáját is egy csomagban a rokonainak egy nõ Németországban.

  Miközben különféle ajándékokat rakott egy nagyobb dobozba, magyaros nevû macskája, Janosch egy óvatlan pillanatban beszökkent és elbújt a küldeményben. 700 kilométerrel odébb, két nap múlva bontották ki a csomagot, amelybõl igen nyugodt hangulatban szökkent ki a kandúr.

 • Richard Gere már felismerhetetlenre plasztikáztatja magát

  Az egykori amerikai dzsigoló, annyira retteg az öregedéstõl, hogy botoxoltatni jár. Az eredmény félelmetes.

 • Titokzatos jelenlét - John Lenon szelleme volt jelen?

  New York - Titokzatos jelenlétet érzett Liam Gallagher John Lennon egykori New York-i házában, ezért lélekszakadva menekült belõle.
  Az Oasis énekese mindig szerette volna meglátogatni azt házat, amelyben Lennon és Yoko Ono lakott John 1980. december 8-i meggyilkolásáig. Nemrég teljesült a kívánsága, maga Yoko fogadta és vezette végig a házon. Szívélyes háziasszony módjára még teával és süteménnyel is megkínálta, ám Gallagher, aki a Beatle iránti tiszteletbõl fiának is a Lennon nevet adta, hamarosan távozott, mert valami "különös, megmagyarázhatatlan" dolgot érzett.

 • Ûrutazásra készül Tom Cruise

  Szeretne ûrutazást tenni Tom Cruise, és nem tart attól, hogy közben idegen lényekbe botlana. ½Gyerekkoromban mindig is azt reméltem, hogy mostanra már különbözõ bolygókra fogunk utazni - mondja a sztár.

 • Ryan Lochte mamája nem jósol sok jövõt fia új kapcsolatának

  Bár édesanyja szerint Ryan Lochte túl elfoglalt ahhoz, hogy egyetlen nõ mellett lerostokoljon, egyelõre dúl a szerelem az úszó és Olivia Culpo, az idei Miss USA-szépségverseny gyõztese között.

 • Kizuhant a másodikról, ráesett a kocsijára, majd besétált aludni a szomszéd házába

  Egy harmincéves amerikai nõ eddig megmagyarázatlan okból kizuhant házuk második emeleti ablakából, ráesett az autójára, majd felállt, és besétált a szomszédos házba, ahol elaludt a kanapén.

 • Ónebuló: 38-szor bukott érettségin

  Újdelhi - 38. alkalommal érettségi vizsgázott egy nyugdíjas Indiában, de megint megbukott.

  Mégsem adja fel.

 • O.J. Simpson homokos lett a sitten!?

  O.J. Simpson nemrég 33 évet kapott fegyveres rablásért. A hûvösön nem szomorkodik: kiderült, hogy jól megérti magát a "lányokkal".

 • Megnyerte a pert Zalatnay, így nem tartozik hitelezõjének

  Zalatnay a Stangli Kft.-vel szemben nyert elsõ fokon, így a bíróságon kedden kimondták, egyetlen fillérrel sem tartozik.