rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • Megvált hosszú hajától Szabó Zsófi

  Megvált hosszú hajától Szabó ZsófiA Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Betty élete ugyanis hatalmas fordulóponthoz érkezik, amit az is jól mutat, hogy az őt alakító színésznő, Szabó Zsófi még hosszú hajfürtjeitől is megvált a történet kedvéért. "'Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek."

 • Lisa Kudrow, mint web-terapeuta?

  Lisa Kudrow, a Jóbarátok sztárja - aki az Analyze this (Csak egy kis pánik) címû moziban is domborított - újabb produkcióban tûnik fel - írta a CNN.

  Ezúttal azonban nem a mozivásznon, sõt nem is a képernyõn láthatjuk, hanem egy interneten futó produkcióban.

  A színésznõ egy web-terapeutát alakít, aki három perces rendeléseket tart az ügyfeleknek. A sztori szerint a színésznõ másokon segít, fõleg akiknek a saját szüleivel problémái vannak.

 • Daganatot észleltek a Spartacus sztárjánál

  Épphogy befutott minden idõk legvadabb sorozata, a Spartacus, máris le kellett állni a forgatással, mert a címszerepet alakító Andy Whitfield rákkal küzd.

 • Újabb pofon Gesztesinek

  Havas Henrik videoblogjában arról beszél, hogy örül volt kolléganõje boldogságának. Persze a nézõket ezúttal sem kíméli meg cinikus megjegyzéseitõl.

 • Álrendõr lopott Rákóczifalván!

  Rendõrnek adta ki magát egy férfi Rákóczifalván és egy nõtõl azzal az ürüggyel vitte el a nála lévõ összeget, hogy pénzhamisítási ügyben nyomoz.

 • Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat

  Feloszlatta magát a simontornyai cigány kisebbségi önkormányzat, miután a testület nem tudta elfogadni idei költségvetését - közölte hétfõn az önkormányzat volt elnöke az MTI-vel.

  Góman József a múlt pénteki döntés elõzményeirõl elmondta: tavaly október óta próbálta összehívni az öttagú testületet, sikertelenül. Az utolsó ülést megelõzõ napon egy képviselõ lemondott a mandátumáról, s pénteken ugyan határozatképes volt a testület, de a három képviselõ nem tudta elfogadni az önkormányzat idei költségvetését.

 • Madonna és fia együtt énekeltek a koncerten

  Az énekesnõ spontán akciója volt, amikor felinvitálta a fiát a színpadra. Szerencsére Rocco nem jött zavarba.

 • Medvetámadás Ukrajnában!

  Tiltott vadászat közben ölt meg egy orvvadászt egy megsebesített barnamedve nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében.

  A lövésektõl összecsuklott állatról a vadász azt gondolta, hogy kimúlt, és odament hozzá. A medve azonban váratlanul felugrott, és az üldözõjének esett.

 • A felszámolt cégek 220 milliárd forintos kárt okoztak!

  A CompLex cégnyilvántartási adatai alapján a tavaly megszûnt 33.812 cégbõl 5.298 volt felszámolt vállalkozás, amelyek 242 milliárd forint tartozást halmoztak fel hitelezõikkel szemben - áll a Direktinfo Kft. legfrissebb jelentésében.

  A követeléskezelõk 1 százalék alatti átlagos felszámolási megtérülését és a köztartozások adóhivatali behajtásának hasonló arányú eredményességét alapul véve ez azt jelenti, hogy a vállalkozások tavalyi kényszerhitelezési vesztesége 220 milliárd körülire tehetõ.

 • Ifj. Knézy Jenõ régebben is verekedett

  Néhány éve már állt bíróság elõtt ifjabb Knézy Jenõ! A sportriporter már 2005-ben, a Városmajorban összeverekedett egy párral.

  Nem kis indulatokat gerjesztett a hír, mely szerint a tévés válófélben lévõ feleségét olyan mértékben megütötte, hogy eltört az asszony állkapcsa.

  Az ügy kapcsán most elõkerült Knézy korábbi aktája is, amelybõl kiderül: akkor még a BRFK egyik alosztályán, aktív rendõrként tevékenykedett a sportriporter.

 • Szabadon engedték a HIV-terjesztõ popsztárt

  Szabadon engedték kedden Nadia Benaissa német popsztárt, a No Angels leánybanda énekesét, akit tíz napja vettek õrizetbe annak gyanújával, hogy védekezés nélkül létesített szexuális kapcsolatot több partnerrel, noha tudta magáról, hogy AIDS-fertõzött.

  A 26 éves énekesnõt meghatározott feltételekkel helyezték szabadlábra, de ezek mibenlétérõl semmit sem közölt a darmstadti bíróság.

 • A Loch Ness-i szörnyben egykor még a rendõrkapitány is hitt

  Nessie, vagyis a Loch Ness-i szörny létezésében egykor még a helyi rendõrkapitány is hitt - derül ki a harmincas évekbõl származó dokumentumokból, amelyeket a skót nemzeti archívum hozott nyilvánosságra.

 • Vb-2010 - Jövedelemcsökkentés meccs miatt késõknek

  Jövedelemcsökkentéssel fenyegeti az indonéz fõváros polgármesteri hivatala a városi alkalmazottakat, hogy ne késsenek a labdarúgó vb miatt a munkából.

 • Hugh Hefner nõs emberként kezdte az új évet

  A 86 éves Hugh Hefner nõs emberként köszönthette az újévet, a villájában rendezett szilveszteri partin ugyanis végre elvette szíve választottját, a 26 éves Crystal Harrist.

 • Szado-mazo macska! Mindent lenyel, ami befér a szájába!

  Különleges rekordot állított fel a Buszja nevû, kicsit sem fajtiszta moszkvai macska: folyton lenyel valamit, amit aztán úgy kell kioperálni belõle.

  Gazdái szerint elsõ ízben, még egészen kicsi cica korában Buszja elvesztette étvágyát. A röntgen három közepes méretû szegecset mutatott ki a gyomrában. Az idegen testeket kioperálták, s egy idõ múlva hazaengedték a beteget azzal, hogy szigorú diétát kell tartania.

 • Jim Carrey nagyapa lett

  Jim Carrey amerikai színész fiunokája a Jackson Riley Santana nevet kapta.

 • Kábszeresek mondják: 'Már a kõkori ember is drogozott'

  Berlin - Egyetlen ok miatt adta fel az ember a vadászó-gyûjtögetõ életmódját: csak hogy sört készíthessen és mámorba igya magát - állította Josef Reichholf német evolúciókutató. Brit és amerikai régészek most találtak bizonyítékot arra, hogy a csendes-óceáni Carriacou szigetén a karibi kõkorban, röviddel Jézus születése elõtt már fogyasztottak drogot - derül ki a Die Welt német lap online kiadásából.

  Olyan, kerámiából készült tálkákra és csövecskékre bukkantak, amelyek számukra egyértelmûen csak egy célt szolgálhattak: porított vagy füstölgõ kábítószerek belélegzését.

 • Albummal rukkol elõ a brit politikusokból álló rockbanda

  Albummal rukkol elõ a brit parlamenti képviselõkbõl álló MP4 nevû rockbanda. A négytagú együttes szóló- és basszusgitárosa (Kevin Brennan és Ian Cawsey) a kormányzó Munkáspárt soraiban politizál, Greg Knight dobos az ellenzéki konzervatívokhoz tartozik, Pete Wishart billentyûs pedig a Skót Nemzeti Párt tagja.

 • Bedöglött a lift a világ legmagasabb épületében

  A lift hibája miatt nem lehet felmenni a világ legmagasabb épületében kialakított kilátóba - derült ki kedden szemtanúk és egy dubai illetékes közlésébõl.

  A kilátószintet alig egy hónappal a Burdzs Kalifa nagyszabású megnyitója után, vasárnap kellett lezárni. A toronyház üzemeltetõje közleményében az érdeklõdõk rohamával és bizonyos energetikai problémákkal magyarázta a fiaskót.

 • Ki akart szállni tízezer méter magasban

  Egy 38 éves novouralszki férfi krími nyaralásából hazafelé tartva annyira berúgott a repülõgépen, hogy mindenáron ki akart szállni tízezer méter magasban, mert azt hitte, autóbuszon utazik.

 • Eltanácsolták a melegpornózó birkozó fiúkat

  Egy fizetõs tartalmat szolgáltató melegpornós oldalról meztelen fotók és videók kerültek elõ a Nebraskai Egyetem diák-birkózócsapatának két tagjáról.

  Az eset után a sportolókat azonnali hatállyal eltávolították a csapatból - igaz, nem a pornózásra, hanem a sportszövetség szabályainak megsértésére hivatkozva. Képeikkel ugyanis nem szabadott volna pénzt keresniük.

 • Timberlake anyukája unokákat akar

  Justin Timberlake édesanyja unokákat szeretne, ezért is szeretné, ha fia és barátnõje, Jessica Biel, komolyra fordítanák kapcsolatukat. A popsztár 2006 óta számos hosszabb, rövidebb kapcsolatba bonyolódott hollywoodi színésznõkkel, miután szakított gyerekkori szerelmével, Britney Spears-szel. Többek közt volt egy hosszabb kapcsolata a nála néhány évvel idõsebb Cameron Diazzal.

 • Népkonyhán bukkant fel a First Lady

  Washington - Népkonyhán bukkant fel az amerikai First Lady: Barack Obama elnök neje nem rászorulóként járult az ingyenkonyhához, hanem maga osztogatott ételt a meglepett washingtoni hajléktalanoknak.

 • Jennifer Aniston ledobta ruháit

  Meztelenre vetkõzött Jennifer Aniston, hogy így népszerûsítse új parfümjét. A szép színésznõ heteken át dolgozott új parfümje koncepcióján. A sztár ragaszkodott hozzá, hogy a kampány minden egyes fázisában jelen legyen, és részt vegyen a munkában. Jen régi álma vált volt, hogy saját illatszermárkát hozzon létre.

 • Batman-õrület tombol Amerikában!

  Batman-õrület tombol Amerikában! A denevérember történetének legújabb folytatása egyetlen este alatt 66,8 millió dollárt - 10 milliárd 86 millió forintot - hozott, megdöntve ezzel minden korábbi rekordot.

  Minden idõk legnagyobb bevételét hozta egyetlen estén a Batman régóta várt folytatása, A sötét lovag. A 4366 vetítõterembe bezsúfolódott nézõk összesen 66,8 millió dollárt hoztak a gyártó és forgalmazó Warner Bros. cégnek, átvéve ezzel a rekordlista vezetõ helyét a Pókember harmadik részétõl.

 • 41 éves és már 20 gyermeket szült

  A napokban szülte meg huszadik gyermekét a Csernyivci megyei Osztrica településen élõ Leonora Naményi, aki ezzel ukrán országos rekordot állított fel.

 • A Teniszcsillag fél a terhességtõl

  A világelsõ tenisz csillag, Serena Williams újabb Justine Henin elleni gyõzelmével szakmája csúcsán van, megnyerte pályafutása során az 5. Australian Opent, és eddig 25 Grand Slam gyõzelmet tudhat magáénak. A sport csillagnak nem sok ideje jut a magánéletre, de párjával szeretnék kapcsolatukat komolyabbra fordítani.

 • Közel 2000 pirszinget szúrt a testébe

  Több mint 1790 pírszinget szúrt a testébe egy kínai férfi a nyári olimiai játékokra készülõdve. Az olimpiai ötkarika színeiben készült ékszerek egész fejét mellkasát és karjait beborítják.

  A 60 éves Wei úgy érezte, így fejezi ki a legjobban hazaszeretetét, és egyben megdönti saját, 2004-ben felállított rekordját.

  Kína lázasan készülõdik az olimpiára. A szexi utcalámpáktól kezdve a 3500 olimpia után elnevezett újszülöttig.

 • Hazaszállították a két magyar diák holttestét

  Kedden késõ délután megérkezett Mosonmagyaróvárra a philadelphiai hajóbalesetben elhunyt két diák holtteste Amerikából. A 16 éves Dórát csütörtökön Mosonmagyaróváron, a 20 éves Szabolcsot pénteken Jánossomorján helyezik örök nyugalomra. A családok kérésére a nyilvánosság teljes kizárásával temetik majd el a fiatalokat, közterület-felügyelõk ügyelnek majd a rendre.