rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában!

  Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában: a Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevû szervezet hevesen tiltakozik, hogy az extranagy melltartók drágábbak a kisebbeknél a Marks and Spencer áruházban.

  Mindössze két fontról van szó - 600 forintról - melltartónként, és - az áruház állítása szerint - az extrára szoruló hölgyek örömmel fizetik ki a csekély felárat, amely abból fakad, hogy több alapanyag kell a DD-s méretûnél is nagyobb melltartókhoz.

 • Újra összeállt Johnny Depp zenekara

  Újra összeállt The Kids nevû zenekarával Johnny Depp. A színész a banda feloszlása után kezdte filmes karrierjét.

  Egy angol zenei portál cikke szerint a hétvégén két jótékonysági koncert erejéig újra összeállt Johnny Depp zenekara, a The Kids.

  A floridai koncertek bevételei a speciális képzést igénylõ gyermekekkel foglalkozó Dan Marino Foundationt támogatják. A fellépéseken ott volt Johnny felesége Vanessa Paradis és közös kislányuk, Lily Rose is.

 • Nindzsának öltözött egy rabló!

  Egy rabló nindzsának öltözött, és kardja is volt, így próbált kirabolni egy vegyeskereskedést, majd egy vegytisztítót, de nem jött össze neki.

  A huszas éveiben járó férfi Massachusetts államban szóbeszéd tárgya lett különleges, bár ügyetlen akciójával, és bár egy fillért sem tudott elrabolni, a rendõrség körözi.

 • Gyõzike a Pesti fiúkkal új valóságshow-t indít

  Gyõzike egyszerûen nem tud leállni. Újabb valósághû komédiával készül visszatérni a képernyõre. A tervezett valóságshow-ban már nem szeretteivel, inkább a Pesti fiúkkal szerepel majd az egyik kereskedelmi csatorna képernyõjén.

  Gáspár Gyõzõ gazdálkodásba is kezd, miután véget ér az RTL Klubon négy éve futó családi sorozata.

 • 99 éves korában elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök

  Péntekre virradóra 99 éves korában Karlsruhéban elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök. A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja többek között a tiszalöki vízlépcsõ tervezésének és kivitelezésének mûszaki vezetõje, a Viziterv igazgatója, a dunai erõmûrendszer elõmunkálatainak vezetõje volt. Nevéhez fûzõdik az egykor jelképessé vált bõs-nagymarosi gát; az õ elképzelésein alapult az a megállapodás, amelyet Magyarország és Csehszlovákia 1977-ben kötött a dunai vízlépcsõrõl.

 • Élõ adásban lépett ki egy rádiós hírolvasó

  Élõ adásban elõször a munkáját szidta, majd közölte, hogy nem olvassa fel a híreket, mivel "ma nem történt semmi érdekes", majd felmondott egy norvég rádiós újságíró.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • Vége az átverésnek a kibeszélõshow-kban

  Az adatvédelmi ombudsman szerint a felvétel után is letilthatják a róluk készült felvételeket a Joshi Bharat és a Mónika Show szereplõi. Az ajánlásnak nincs jogi következménye, a Tv2 valószínûleg mégis betartja az ombudsman szabályait. Az RTL Klub szerint õk eddig is így jártak el.

 • 30 évig volt a halott magzat a nõ hasában

  Az 59 éves asszony évtizedeken keresztül panaszkodott, hogy fáj a hasa, de csak most jutott megfelelõ orvosi ellátáshoz.

 • Éhségsztrájk után kegyes halál!

  Meghalt egy 93 éves belga asszony szerdán, miután 10 napon át éhségsztrájkolt azért, hogy az orvosok segítsenek neki eltávozni az élõk sorából. Az idõs asszony halálának hírét családja jelentette be.

  Amelie Van Esbeent családjának tagjai vették körül halálakor abban a házban, amelyben az elmúlt öt évet töltötte.

 • Kártérítést követel egy nõ, mert férfinak nézték

  London - Kártérítést követel egy nõ a brit rendõrségtõl, amiért férfinak nézték egy gyorshajtásos fotón.

  A 59 éves, rövidhajú asszony 84-gyel ment egy 60 km/órás maximumsebességû útszakaszon. Az automata kamera lencsevégre kapta, a rendõrök pedig a fotó láttán férfinak nézték a vezetõt. Levelüket az autó tulajdonosának címezték, a hölgy 65 éves barátjának, megjegyezve, hogy a csatolt fotón alapján úgy tûnik, autóját egy férfi vezette.

 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

 • Erdélyi Mónika még mindig fogyni

  A mûsorvezetõ elárulta: eddig kilenc kilótól már megszabadult, de további hattól szeretne, hogy jól érezze magát a bõrében.

 • Szarral dobálózott a bíróságon!

  Ürülékincidens miatt rekesztettek be egy bírósági tárgyalást az Egyesült Államokban: a vádlott képen kente ügyvédjét, majd pedig az esküdteket vette célba.

  Utóbbiak nem kaptak találatot. Az emberrablással gyanúsított férfi nem helyben produkálta munícióját, hanem kintrõl csempészte egy zacskóban a San Diegó-i tárgyalóterembe.

 • Hatvan évig jegelt levelek

  Hatvan éven át "jegelt" leveleket a Mont Blanc egy repülõszerencsétlenség okán.

 • Lánya helyett hordta ki a magzatot az amerikai nõ

  Cindy Reutzel csodaszép kislányt szült. Az ötvenhárom esztendõs, ezüsthajú asszony boldogan tartotta karjaiban a csöppséget, gyöngéden megsimogatta a fejecskéjét, aztán még boldogabban adta oda leánya, Emily kezébe. Hiszen a baba Emily vér szerinti gyermeke volt.

 • Több százmilliós adócsalás miatt hallgatták ki Növényi Norbertet

  A volt olimpiai bajnokot órákon át faggatták ki a Vám- és Pénzügyõrség óbudai központjában a nyomozók.

 • Újra apa lesz Guy Ritchie

  Második közös gyermekét várja Guy Ritchie rendezõ és modell kedvese Jacqui Ainsley.

 • Amy Winehouse lehányta a kölcsönzött ruháját!

  Ismét bajban van a sztár. A 25 ezer fontért kölcsönzött elegáns ruhák itt-ott szétszakadva és sárosan kerültek vissza gazdájukhoz, Harvey Nicholshoz.

  A zûrös Amy ismét alakított. Most a drága pénzen vett selyem és szatén holmikra nem vigyázott.

  Egy barátja azt mondta: "Felvette az egyik ruhát és elment benne bulizni.

  A vége persze az lett, hogy nagyon berúgott. Enyhén szólva nem volt szép látvány."

 • Külföldre költözik az Összeesküvõk játékosa

  Külföldre költözik Összeesküvõ Mása, mert nem jöttek be a számításai idehaza.

 • Katy Perry játékbaba formájában született újjá

  Katy a tavaszt és nyarat többnyire azzal töltötte, hogy rekordokat döntögetett az "I Kissed A Girl" c. dalálval, amely nem kevesebb, mint 7 hetet töltött a Billboard Hot 100 listáján.

  A következõ kislemez, a "Hot N Cold" épp kilencedik Amerikában, ahol ráadásul a "One Of The Boys" album pedig már aranylemez.

  Katy Perry most újabb lépést tett a popikonná válás felé, amikor játékbaba formájában született újjá! A miniatûr Katy azonnal felismerhetõ jellegzetes aranyruhájáról, amelyet az 5 MTV VMA- jelölt "I Kissed A Girl" videója ihletett.

 • A csók világrekordját készülnek megdönteni Thaiföldön

  Még a mosdóban sem válhatnak el egymástól annak a kilenc thaiföldi párnak az ajkai, amelyek a leghosszabb csók világrekordját készülnek megdönteni. Az eddigi világrekorderek ötven óra huszonöt perc egy másodpercig "forrtak össze" volt. Az idei próbálkozók között van az a meleg pár is, amely az elmúlt évben felállította a rekordot.

 • Kislányt vár Ördög Nóra

  Babaváró buliján jelentette be Ördög Nóra, hogy kislányuk lesz. A csinos mûsorvezetõ azt is elárulta: rendkívül izgatottan várták párjával, Nánási Pál fotóssal, hogy kiderüljön a pici neme.

 • Tûz ütött ki a Mátrai Erõmûben!

  Személyi sérülés nem történt, de a berendezésekben 500-700 millió forintos kár keletkezett, miután tûz ütött ki hétfõ hajnalban Visontán, a Mátrai Erõmûben.

  A lángokat a fél egy után érkezett riasztást követõen reggel hat órára fékezték meg gyöngyösi, az egri, a hatvani és a hevesi tûzoltók, valamint a cég saját tûzoltósága - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivõje.

 • A Beatlest méltatta a Vatikán hivatalos lapja

  Vatikánváros - Méltató cikket szentelt a Beatlesnek a Vatikán félhivatalos lapja, a L,Osservatore Romano abból az alkalomból, hogy 40 éve jelent meg a Gombafejûek híres Fehér Albuma (White Album).

  A lap, amelynek feltûnõ modernizálódására már felfigyelt az elmúlt hónapokban a nemzetközi világsajtó, felidézte John Lennonnak ama sokat emlegetett mondását, amely szerint a Beatles "népszerûbb Jézus Krisztusnál" - ez a szájukból enyhén cinikus...

 • Ellopták a perselypénzt Tokaj egyik templomából

  Ellopták a perselypénzt Tokaj egyik templomából. A szerencsi rendõrkapitányság lopás miatt indított eljárást az egyelõre még ismeretlen tettessel szemben, aki április 24-én, a hajnali órákban betört Tokaj egyik templomába. A tettes az adománygyûjtõ perselyeket szétverte, majd elvitte az azokban lévõ pénzt.

 • Védelmet kér Hollywood a lesifotósok ellen

  Los Angeles - Nagy fehér P-betûvel ellátott rendszámot vezetnének be és paparazzimentes biztonsági övezet kijelölését követelik hollywoodi sztárok és politikusok.

  "Mint falkába verõdött farkasok az áldozat nyomában, olyanok a paparazzik. Ideje megrendszabályozni õket, mert minden határon túlmegy, amit mûvelnek" - mondta Dennis Zine városi tanácsnok, az antipaparazzi mozgalom vezetõje csütörtökön Los Angelesben a rendõri vezetõkbõl és választott városi tisztviselõkbõl álló alkalmi panaszbizottság elõtt.

 • Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra

  Narancs fokozatú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra.

  Az elõrejelzés szerint hétfõn és kedden többfelé várható zápor, zivatar, amelyet helyenként viharos, 60-90 kilométer/órás széllökések és jégesõ, illetve lokálisan rövid idõ alatt jelentõs mennyiségû – akár 25-35 milliméter – csapadék kísérhet. Hétfõn a Nyugat-, kedden fõként a Dél-Dunántúlon néhol intenzív zivatar is kialakulhat, nagyobb méretû jéggel, a jég átmérõje 2-3 centiméter is lehet.

 • Szudáni modell szült Brad Pittnek!

  Hétpecsétes titokra derült fény: egy Párizsban élõ szudáni modell tavaly szeptemberben gyermeket szült Brad Pittnek. A szépségnek hónapokon keresztül volt viszonya a világsztárral, aki Angelina Jolie-val él.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

loading...