rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szerinted is cuki a világ legkisebb mopsza? - fotók

  Szerinted is cuki a világ legkisebb mopsza? - fotókRengeteg cuki kiskutyát láttunk már, de Pip mindenkit überel. Az apró mopsz ugyanis a maga 10 centis magasságával és eszméletlenül cuki kis buksijával a legaranyosabb dolog, amit valaha láttunk. A kutyus egy egészséges, fajtatiszta alom tagjaként született, ám míg testvérei rendesen fejlődtek, ő egyszerűen nem nőtt meg. A gazdija viszont így is imádja - és ezzel nincs egyedül. Soha nem tűnne el a vigyor az arcunkról, ha mi is a karunkban tarthatnánk. Nagyon aranyos kutyus, lélegzet elállító :)

 • Hiúz támadta meg az embereket egy kocsmában!

  Betévedt a kocsmába a kis vörös hiúz, és megtámadott három vendéget, kettõt meg is harapott.

  Egy arizonai kocsmában hatalmas pánik tört ki, mindenki felugrált a székekre, az asztalokra meg a pultra, mert betévedt egy kis vörös hiúz, és támadásba lendült.

 • Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita Ora

  Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita OraRita Ora mindent megtett azért, hogy rá figyeljenek a vörös szőnyegen. Az MTV VMA-re minden sztár kitesz magáért, hogy az egyik legnívósabb díjátadó lévén nem jelenhetnek meg szedett-vedett cuccban. Rita Ora már az ouftitjével is magára vonzotta a tekinteteket, hisz vörös, hálóingre hajazó szaténruhája nem hagyott túl sokat a képzeletnek. Most pedig kiderült, hogy feltűnő körmeire sem sajnálta a pénzt: 56 ezer dollárt, vagyis átszámolva körülbelül 13 millió forintot költött rájuk! Ez azért már lehet egy kicsit sok...

 • Tizennyolcezren voltak kíváncsiak a csirkeszárnyevõ-versenyre Amerikában

  Az idei gyõztes 238 csirkeszárny bekebelezésével nyerte meg az amerikaifutball-bajnokság döntõjéhez, a Super Bowl-hoz igazított, immár tizennyolcadik alkalommal megrendezett csirkeszárnyevõ-versenyt.

 • A medence lefolyója szippantotta be a 10 éves kislányt

  A hajdúnánási strandon egy 10 éves kislányt szippantoot be egy medence lefolyója. Szerencsétlenül járt kislány jól van, állapota stabil.

  A hajdúnánási strandon éppen leeresztették a medencét, amikor a baleset történt.

  A kislányt a lefolyó beszippantotta, de azonnal kihúzták és késõbb, miután fájdalmai voltak, értesítették a mentõket, akik Debrecenbe szállították.


 • Britney vagyonával továbbra is édesapja rendelkezik

  A legújabb bírósági döntés értelmében továbbra is édesapja rendelkezik Britney Spears vagyona felett.

  Amint arról korábban beszámoltunk, még februárban a bíróság úgy döntött, hogy az énekesnõ állapotára való tekintettel ideiglenesen a sztár édesapjára, James Spears-re bízta Britney minden vagyonát.

  Az elsõ ítélet hatálya március 10-én lejárt, késõbb kitolták július 31-ig.

 • Vasrudas 'udvarlókergetés'

  Deltona - Vasrúddal kergette ki tizenéves lánya szobájából annak pucér "udvarlóját" egy megdühödött farmer az Egyesült Államokban, ami azután 10 ezer dollár - 1,4 millió forint - óvadékába került.

 • Idegkimerültség miatt rehabon volt George Michael

  A világhírû énekes február óta klinikára járt idegkimerültség miatt, ami már régóta gyötri. A világszinten elismert énekest, George Michaelt még mindig kísérti a tudat, hogy 2011 telén a súlyos tüdõgyulladása majdnem a túlvilágra taszította.

 • Kígyóbûvölõk demonstráltak

  Közel ezer kígyóbûvölõ demonstrált kedden Kalkuttában követelve, hogy engedjék õket élõ hüllõkkel dolgozni. Indiában 800 ezerre becsülik a kígyóbûvölõk számát, az õsi mesterség apáról fiúra száll, pontosabban szállt, míg 8 éve az állatvédõk követelésére be nem tiltották Indiában.

  Az úgynevezett kígyóbûvölés ugyanis meglehetõsen kegyetlen dolog: hogy az idomároknak ne essen baja, a kígyóknak gyakorta bevarrják a száját, kitépik a méregfogát.

 • Elhunyt Oroszország legkisebb embere

  Moszkva - Oroszország legkisebb embere elhunyt: Konsztantyin Morozov mindössze 63 centiméteresre nõtt, testsúlya 24 kilogramm volt, s bár az orvosok születésétõl fogva állították, hogy nem él sokáig, 73 éves korában érte a halál.

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Kifosztották egy budapesti katolikus plébániát!

  Kifosztották Budapesten a XVI. kerületben lévõ Templom téri katolikus plébánia lemezszekrényét.

  A bûncselekményt vélhetõen valamikor szombaton este és vasárnap dél között hajtották végre.

 • Szilvásy György mint gyanúsított!

  Gyanúsítotti idézést kézbesítettek a napokban Szilvásy György volt titokminiszternek az UD Zrt. ügyével összefüggésben.

  A kihallgatás még a héten megtörténik, az illetékesek és az érintett sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

 • Ikreket vár a meleg sorozatsztár

  Ikergyerekei lesznek Neil Patrick Harris közismerten meleg amerikai színésznek, az Így jártam anyátokkal címû sorozat szereplõjének.

 • Megtiltotta a dohányzást minisztereinek Putyin

  Megtiltotta hat dohányzó miniszterének Vlagyimir Putyin orosz kormányfõ, hogy cigarettához nyúljon.

 • Saját bejáratú lõtérrel lepte meg Brad Pitt Angelina Joliet

  Brad Pitt igazán megbecsüli második nejét, akinek egy 56 millió forint értékû fegyvertárral és saját bejáratú lõtérrel kedveskedik menyegzõjük alkalmából.

 • Magára hívta a rendõröket az illegálisan lakó

  A 25 éves férfi illegálisan lakott egy lakásban és egyik éjjel arra riadt, hogy valaki megpróbál behatolni az ajtón. Rögvest telefonált a rendõröknek, akiknek sikerült elcsípniük a "gazembert": a lakás gondnokát, aki azért nem tudott bemenni, mert kulcsai nem illettek a zárba, amelyet az illegális lakásfoglaló lecserélt.

 • Guy Ritchie négyszeres apuka lett

  Madonna exférje, Guy Ritchie immáron négyszeres apuka, miután tizennégy évvel ifjabb modell menyasszonya életet adott második gyermeküknek.

 • Ezt látni kell!

  Cicitámadás! Anglia legnépszerûbb cicijeivel büszkélkedhet a mindössze húszéves Nicola T, aki nemrég újból felfedte bájait a Sun brit bulvárlap harmadik oldalán. Nicola T formás cicijeivel férfiak százezreit nyûgözi le Angliában és már más országokban is.

 • Tragikus hirtelenséggel elhunyt Albert Györgyi

  Tragikus hirtelenséggel, 44 éves korában elhunyt Albert Györgyi. Az újságíró péntek délután öt óra körül, egy lakása elõtt álló taxiban lett rosszul. A mentõsök sikertelenül próbálták újjáéleszteni.

  Riadt és tanácstalan arcú szomszédok néztek ki a fõvárosi Frankel Leó utcai ház ablakaiból péntek este fél hatkor, és mindenki azt találgatta, vajon mi történhetett.

  Az utcában ugyanis rendõrkocsi és mentõautó állt, és egy kétségbeesett bõrkabátos taxist faggattak.

 • Medvetámadás Ukrajnában!

  Tiltott vadászat közben ölt meg egy orvvadászt egy megsebesített barnamedve nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében.

  A lövésektõl összecsuklott állatról a vadász azt gondolta, hogy kimúlt, és odament hozzá. A medve azonban váratlanul felugrott, és az üldözõjének esett.

 • Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának

  Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának, a járványszerû gyerekkori elhízás már nemzetbiztonsági problémát jelent.

 • Tévesen hozták hírbe Katie Holmest

  Tom Cruise válófélben lévõ feleségét, Katie Holmest egy férfi társaságában látták péntek este New Yorkban.

 • Államellenség lett a Rammstein zenekar Fehéroroszországban

  Az állam ellenségévé nyilvánították Fehéroroszországban a Rammstein német rock együttest.

  A hard rockot, a metált és az elektronikus zenét ötvözõ zenészek "ártalmasak az állam rendjére" - derült ki az Aljakszandr Lukasenka elnök támogatását bíró társadalmi tanács hétfõi állásfoglalásából, amelyet az együttes március 7-re, Minszkbe tervezett fellépése elõtt tettek közzé.

 • Nem sikerült a rekordkísérlet a milliárdosnak

  Két rekordot döntött volna Richard Branson, ha sikerül átszelnie a La Manche-t. Õ lett volna a leggyorsabb és egyben legidõsebb sárkányszörfös, de félúton feladta.

 • Lebukott a világ legkisebb stricije

  Lebukott a világ legkisebb stricije , majd bíróság elé állították Jacqueline "Köpcös" Greent, aki minden bizonnyal a világ legkisebb stricije, mindössze 114,3 centi magas.
  Green a vád szerint egy tizenötéves szökött lányt kényszerített prostitúcióra.

  A nyilvánosságra hozott nyomozati anyagok szerint Köpcös egy bredford-stuyvesanti apartmanban mûködtetett kuplerájt, a fiatalkorú lány szolgáltatásaiért félóránként 250 dollárt számlázott.

 • Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban

  Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban, ami világcsúcs. Ha valakinek sok vendége lesz, és meg akarja csinálni, íme a recept: végy szûk egy tonna túrót, ugyanennyi joghurtot, 3,5 mázsa tortalapot, negyed tonna cukrot, másfél mázsa vajat meg 55 cukrászt, hogy megcsinálják.

  Utóbbiakból lehet kevesebbet is, de akkor nem csak 60 órán át tart a munka a tortagigászon - amelynek tetejét eperrel díszítették és ízesítették, ám hogy mennyivel, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

 • Letartóztatták, amiért állítólag megölte virtuális férjét

  Letartóztattak egy nõt Japánban, amiért állítólag megölte virtuális férjét egy népszerû videojátékban. A jelentések szerint a 43 éves nõ tajtékzott a dühtõl, amikor megtudta, hogy digitális férje elvált tõle a Maplestory elnevezésû internetes játékban.

 • Több ezren jelentkeztek az idei X-Faktorba

  Tavaly hétrõl-hétre óriási tömegeket ültetett le a képernyõk elé az X-Faktor. A gyõztes, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbert, Janicsák Veca, Wolf Kati és a többiek azóta is a hazai zenei világ keresett tagjai.

 • Most már tényleg van borbélyüzlet a Penny Lane-en

  Több mint négy évtizeddel azután, hogy a Beatles megénekelte, valóban megnyílt a borbélyüzlet a Penny Lane-en.

loading...