2024.05.14. - Bonifác

SP gyengébb, mint Puskás Peti

Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van. A színésszé lett aranytorkú Megasztárossal rögtönzött stíluselemzést tartott az internetes sztártévé riportere, akivel együtt közösen kiókumlálták, hogy Peti szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: fõleg, hogy egymás ruháit hordják. Khmm.

SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek. "Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - mondja Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.
"Az SP stílusa mindenképp gyengébb, mint az enyém" - folytatta Puskás. Még pislogni sem volt ideje és máris megjelent SP, aki mindent cáfolt: "Hazudik!" - kiáltotta Éder Krisztián a Tabu Tv mikrofonjába. Persze nem kell tartanunk attól, hogy a két barát végképp összeveszett volna. "A legnagyobb SP rajongó a Peti, én pedig a legnagyobb Puskás rajongó vagyok" - meséli SP.

"Mi szeretünk másolni. Kitaláltuk, hogy én másolom Õt, Õ pedig engem. Én igazából úgy szoktam kinézni, mint Õ, Õ pedig úgy, ahogy én" - tette hozzá Puskás Peti, akin információink szerint az interjú alatt is Éder Krisztián trikója lapult. És hogy milyen génkísérletet végeztek a Puskás Peti fején lévõ majommal, ami miatt le kellett õt onnan vágni?