2024.05.13. - Szervác, Imola

Sarka Kata terhesen is vállal aktot - szánalmas

Sarka Kata szóban már beleegyezett, hogy kíváncsi szemek elé tárja gömbölyödõ testét. Férje nem rajong az ötletért, hogy áldott állapotban álljon modellt.
Alig egy hete robbant a hír, hogy Sarka Kata ismét terhes, máris egy újabb címlapfotózás került kilátásba Hajdú Péter feleségével kapcsolatban. Az ötlet ráadásul magától Katától származik, aki a ckm.hu kamerája elõtt nyilatkozott úgy, hogy bizony, nem rajta múlna a dolog. Katát az élete nagy változásairól kérdezték, s második gyermekük születésére is kitért -írja a borsonline.hu.

– Megint áldott állapotban vagyok – mesélte Kata, majd nyíltan üzent a lap fõszerkesztõjének. – Egyébként Pantl Péternek, a CKM fõszerkesztõjének üzenem, ha azt kérné, hogy várandósan is álljak modellt, belemennék. De csak neki – mosolyog Kata kihívóan a videoüzeneten, amely természetesen eljutott a címzetthez.

– Meglepett ezzel a kijelentéssel Kata, s bogarat is ültetett a fülembe – nyilatkozta Pantl Péter. – Nem csináltunk még ilyet, de komolyabb összeget is áldoznék arra, hogy az ötlet megvalósuljon. Le kell ülnöm a házaspárral – tette hozzá.