2024.04.26. - Ervin

Jelentés Jacko haláláról

Újabb szomorú történet végére tehetünk pontot. Brittany Murphy és Casey Johnson halának okáról készült jelentés után most elkészült a tavaly nyáron elhunyt Michael Jacksonról is a halottkém hivatalos nyilatkozata. Az irat megerõsít néhány gyanút, például, hogy a pop király halála elõtt már csont sovány és kopasz volt.
Jacksonnak alig volt haja, ezért parókát viselt, szemöldöke és szája is tetoválva volt, a halála elõtti idõszakban, pedig lehetséges, hogy anorexiával küzdött. Halála idején krónikus tüdõgyulladásban szenvedett, és vért is találtak mindkét tüdejében. "Elöl már kopasz volt, a paróka alatt csak kevés rövid, göndör haja volt. A fejbõre mellett a szemöldöke is sötét színûre volt tetoválva, az ajkak pedig rózsaszínre.

Jackson nagyon vékony volt az alap testalkatához képest, ez anorexiára utal. Az ilyen kóros soványságban szenvedõ személyek gyógyszereit nagyon óvatosan kellett adagolni, mivel a vékony, illetve anorexiás embereknek alacsonyabb dózis is elég." Mondja a halottkém. Megerõsítette azt is, hogy Jackson "akut propofol mérgezésben" hunyt el, de ezen kívül számos más fájdalomcsillapító, illetve hangulatjavító szert is találtak a vérében.