2024.04.26. - Ervin

Titkos felvételek az Avatarból

Pandora még sok titkot rejt. A Twentieth Century Fox stúdió vezetõi és James Cameron nemrégiben jelentették be a szenzációs hírt...
Pandora még sok titkot rejt. A Twentieth Century Fox stúdió vezetõi és James Cameron nemrégiben jelentették be, hogy minden idõk legsikeresebb filmje, az Avatar hamarosan megjelenik Blu-rayen és DVD-n, ám ezzel még bõven nem zárult le a navik és emberek találkozásának lélegzetelállító története.

A rendezõ és a stúdió ugyanis azt fontolgatja, a nyáron az Avatar visszatér a mozikba! Az újrabemutatóval a digitális vetítõtermeket céloznák meg; Cameront pedig azért vonzza nagyon a lehetõség, mert a film most ismert változatából jó néhány jelenetet kénytelen volt kihagyni: ennek egyszerûen az volt az oka, hogy a bemutató idõpontjáig nem tudtak elkészülni a speciális effektusok.

Az még nem került nyilvánosságra, hogy pontosan mennyivel és mivel nõne meg az Avatar: Cameron egyszer régebben 10-12 olyan percrõl nyilatkozott, amelynek komolyan bántja a hiánya, más bennfentesek akár egy 40 perces hosszabbításról beszélnek.