2024.04.26. - Ervin

Újra apa lett az Edda billentyûse!

Gyermeke született Gömöri Zsoltnak - Az Edda sztárja péntek reggel lett ismét apa, kisfia ugyanazt a nevet kapta, amit õ visel. Megszületett pénteken Gömöri Zsolt második gyermeke - Az Edda billentyûsének kisfia, Zsolti 3500 grammal és 56 centivel látta meg a napvilágot.
A szülõk természetes szülésre készültek, de a kicsit végül császármetszéssel kellett a világra segíteni. Apukája így is azonnal ott termett, amikor meghallotta a sírást. Az Edda billentyûsének elsõ házasságából van egy 16 éves lánya, de úgy érzi, érettebb fejjel még nagyobb élmény az apaság, és akinek nem születik gyermeke, csak szegényebb lehet - vélte a zenész a Napi Ászban.

Az Edda énekese, Pataky Attila is két gyermekkel büszkélkedhet, de neki az idõsebb csemetéje is fiú. A kisebbik, a hatéves Attila Csaba, azaz Acsa a Pataky Beával töltött, 18 éves házasságból született.

A szülõk tavaly hivatalosan is elváltak, és mindkettejük új párja oldalán éli az életét. Pataky Attila korábban egy Erika nevû lánnyal járt, a kapcsolatnak azonban vége szakadt.

Jelenlegi kedvese, Orsi mellett találta meg igazán a boldogságot, februárban úgy nyilatkozott: úgy érzi, beérett nyár óta tartó kapcsolata a párjával, akit sokáig nem szívesen mutatott meg a nyilvánosságnak.

Amikor azonban Patakyt arról kérdezték, szeretne-e gyermeket az új barátnõjétõl, meglepõ válasszal szolgált. Fizikailag alkalmasnak tartja magát rá, úgy véli, jó erõben van és normális esetben sok év van még hátra az életébõl.

Õ viszont hisz abban, hogy a maják nem véletlenül csak 2012-ig készítettek naptárat, az egész emberiségnek vége lesz, felesleges a gyermekvállalás. A világvégét követõ években átlépünk egy másik dimenzióba, a földi élet jelenlegi formája megszûnik létezni.