2024.04.26. - Ervin

Szögesdrótot hord a lába között, szüzességének védelmébe érdekében (fotó!)

Szögesdrótot (igaz, afféle dizájnosat) hord, a lába között – immáron 23 éve egy brit nõ. A pszichológus az Opus Dei tagja és így szeretné megóvni szüzességét.
Az Opus Dei a Katolikus Egyház nemzetközi pasztorális intézménye, amelyet Szent Josemaría Escrivá alapított 1928-ban. Célja, hogy mindenütt hirdesse, hogy a munka és a mindennapi életkörülmények lehetõséget jelentenek az Istennel való találkozásra, arra, hogy felebarátainknak szolgáljunk, és hogy a társadalmi viszonyok javításához hozzájáruljunk.

Az Opus Dei tagjainak (85000 fõ) 98 százalékát világi férfiak és nõk teszik ki, õk túlnyomó többségben házas emberek.

A 43 esztendõs Sarah Cassidy egyedülálló, diplomás pszichológus és oszlopos tagja a fent említett intézménynek. Talán sokak számára furcsának tûnik, de a brit asszony, immáron 23 éve, minden este, 2 órán át egy szögesdrótot visel combja felsõ részén.

A legtöbben ezt mazochizmusnak neveznék, de számomra nem az. A drót viselése – ami egyébként dizájnos, azaz nem serken ki a vér alatta – figyelmeztet, hogy ne essem bûnbe, hogy megõrizzem a szüzességem – nyilatkozta a Daily Mailnek Sarah, aki szerint Isten ezt az utat jelölte ki neki. /borsonline/