2024.04.26. - Ervin

Megasztárosok Talmával

A legutóbbi élõ Megasztár V. adását követõen a versenyzõk a Talmácsi-ringen töltöttek egy napot, ahol nem a táncpróbáké, az énekóráké volt a fõszerep, hanem a kikapcsolódásé, az önfeledt szórakozásé.
Mielõtt azonban a megasztárosok bõrruhába bújtak volna Talmácsi Gábor és édesapja, Talmácsi István tartott számukra egy gyorstalpalót arról, hogy mikre érdemes odafigyelniük az esetleges sérülések, balesetek elkerülése végett.

A közös program nagyon jól sikerült, ami egy közös élménnyé is vált. De az idõ egy percre sem áll meg; Talmácsi Gáborra most pénteken két szabadedzés vár Estorilban, míg pénteken este élõben jelentkezik a Megasztár V. újabb döntõje. Talmának a pályán, a megasztárosoknak a színpadon kell a maximumot nyújtani.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon jól éreztük magunkat, azt hiszem egy klassz napot töltöttünk el együtt a Talmácsi-ringen. Az elején akadtak közöttük olyanok, akik kicsit ódzkodtak a motorozástól, de jó volt látni, hogy kis idõ elteltével már õk is élvezték a kétkeréken történõ „száguldást”. Nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, és látszott rajtuk, hogy jól jött számukra is egy kis lazítás. Errõl nekem az a meglátásom, hogy az, aki nem tud ellazulni, nem tud megfeszülni sem. A kikapcsolódást követõen már én is a hétvégi versenyre koncentrálok. Az utolsó elõtti futamra Estorilban kerül sor, ahol pénteken nem egy, hanem két szabadedzés szerepel a programban, amit csakúgy, mint a többiek, mi is igyekszünk majd maximálisan kihasználni.