2024.05.06. - Ivett, Frida

Robbie Williams saját divatkollekciót hozott létre

A 38 éves Robbie Williams hamarosan apa lesz. Bár a hangja a régi, Robbie-n meglátszik a változás, igencsak meghízott. Elkeseredésében egy saját divatkollekciót tervezett.
A pop fenegyerekére komoly hatást gyakorol lányának közelgõ születése, blogján azt írja, hogy már az ultrahang-felvételeket látva is elsírta magát. A terhesség hallatán rögtön vadul kondizni kezdett, hogy meg tudja majd védeni kislányát a paparazziktól és a jövõbeli udvarlóktól.

Az edzés iránti lelkesedése azonban nem tartott sokáig, ami új slágere, a Candy klipjében látszik legjobban. A zenés kisfilmben Robbie egy csinos barna hajú lány õrangyalát alakítja, igencsak kikerekedett arccal, megereszkedett tokával, és a rózsaszín öltöny is mintha egy számmal kisebb lenne rajta.

A brit énekes ennek ellenére nem vesztette el önbizalmát és saját divatkollekciót hozott létre, Farell néven. Választása azért is érdekes, mert éppen annak a Liam Gallagernek a nyomdokaiba lép, akit korábban egy díjátadón kis híján megvert, amiért kövérnek nevezte.