2024.05.14. - Bonifác

Elaludt új filmje forgatása közben James Franco

James Franco igen nehezen tud lépést tartani feszített beosztásával, aminek aztán az lett az eredménye, hogy egyszerûen elaludt új filmje, az Óz, a hatalmas forgatásán - mesélte szereplõtársa, Mila Kunis.
A színész belekóstolt már mindenbe, a regényírástól kezdve a videoklip rendezésén át egészen az egyetemi tanulásig és tanításig, aminek aztán az lett az eredménye, hogy csak napi 5 óra pihenést engedélyez magának.

Mivel azonban Franco folyamatosan az elalvás ellen harcol, állandóan kimerült és néha szó szerint összeomlik a fáradtságtól.

"Épp egy 17 órás forgatási nap végénél jártunk, amikor egy hintós jelenetet vettünk fel, méghozzá valódi lovakkal. A helyszín nagyon hosszú volt és szûk, ahol meg se lehetett fordulni a lovakkal, így két próbálkozás között inkább elhagytuk a területet és jó nagy ívben megkerültünk mindent, hogy aztán újra nekilássunk a munkának. James pedig az egyik ilyen stábkerülõ szünet alkalmával halálosan mélyen bealudt. Úgy értem, sehogyan sem tudtam felébreszteni, csinálhattam én akármit. Körbeértünk az újabb felvételre, a kamerák forogtak és mindenki azt bámulta, ahogyan õ az igazak álmát alussza épp..." - emlékezett vissza Kunis.