2024.05.14. - Bonifác

Robert Pattinson képtelen túltenni magát a megcsaláson

Kristen Stewart bármennyire is szeretné meg nem történtté tenni a megcsalást - Pattinson képtelen túltenni magát rajta.
Pedig Kristen Stewart mindent megtesz annak érdekében, hogy Robert Pattinson végre belássa és elfogadja: a lány minden bûnét megbánva teljes és tiszta szívvel szereti. Csakhogy, mint tudjuk, szerelmet kierõszakolni nem lehet. Már pedig most valahogy úgy fest a helyzet, hogy Kristen hiába is bizonygatja érzelmeit, Robert Pattinson nem hajlandó tudomást venni róluk.

Ráadásul most jelentõs földrajzi távolság is akadályozza, hogy láthassák egymást, hiszen Robert épp Ausztráliában forgatja új filmjét (The Rover), Kristen pedig az Egyesült Államokban van.

"Kristen rémesen hiányolja Robertet, de lassan kénytelen tudomásul venni, hogy Robert számára csak barátként maradhat jelen az életében - a szerelmüket sajnos nem sikerült megmenteni" - mondja Kristen egy ismerõse.

"Tulajdonképpen így is szerencsésnek érezheti magát, hiszen egy dolog nem változik közöttük: a barátságuk. Hosszú hónapok teltek el azzal, hogy Rob mély hallgatásba temetkezett, Kristen majdnem beleõrült. Aztán minden újból kezdõdött, úgy tûnt, ha nem is rögtön, de idõvel túljutnak Kristen szörnyû históriáján. Mára egyre biztosabb, hogy Rob képtelen megbocsátani."

Kristen Stewart szabadidejét most édesanyjával tölti, aki türelmes és annyi idõt szán lányára, amennyit Kristen csak szeretne. Most ez a legtöbb, amit adhat - így támogatva és segítve lányát, hogy végre túljuthasson a Robert Pattinson-szerelmen. Talán még õ sem sejti, milyen rettenetesen nehéz vállalkozás ez...