2024.04.27. - Zita

Újra rátalált a szerelem Katie Holmes-ra

Már majdnem egy éve, hogy Katie Holmes elhagyta Tom Cruise-t, de azóta nem igen látták randevúzni. A legújabb pletykák szerint azonban végre rátalált a szerelem.
Katie Holmes-nak úgy tûnik, már elege van az egyedüllétbõl és elérkezettnek látja az idõt, hogy ismét boldog legyen egy férfi oldalán. Az amerikai sajtó szerint a színésznõt romantikus szálak fûzik a jazzénekeshez, Peter Cincottihoz.

A páros mindent megtett, hogy ne hívják fel magukra az újságírók figyelmét, de egy pletykás ismerõsüknek köszönhetõen kiderült a titok. A már régóta baráti viszonyt ápoló Katie és Peter nagyon odafigyeltek, hogy mindig külön hagyják el a randik helyszíneit, de ennek ellenére kitudódott kapcsolatuk.

Egy bennfentes a következõt mesélte a Grazia nevû lapnak: „Két héttel ezelõtt a New York Observer 25. születésnapján randiztak elõször. Nagyon sok bennük a közös.”

A színésznõ barátai nagyon örülnek ennek az új kapcsolatnak, ugyanis Peter nagyon jól bánik vele: „Csupán pár hete találkozgatnak, de Peter nagyon sármos. Tipikusan az a férfi, aki virágot vesz és hölgyként kezeli.”

„Katie már korábban is randizgatott, de ezek semmire nem vezettek. Barátai most nagyon boldogok, hogy Peterrel találkozgat. Véleményük szerint tökéletesen összeillenek” – folytatta a bennfentes.