2024.05.15. - Zsófia, Szonja

Hét millió forintot ivott el nyaralása alatt Beyoncé és Jay Z

Hét millió forintot ivott el nyaralása alatt Beyoncé és Jay Z
Hét millió forintot ivott el nyaralása alatt Beyoncé és Jay ZA világhírű zenész házaspár a hírek szerint több mint hét millió forint értékben fogyasztott alkoholt nyaralásán. Jay Z és Beyonce idén nyáron a mediterrán térségben pihenték ki szakmájuk fáradalmait, húszhónapos lányuk, Blue Ivy társaságában. A két híresség a hírek szerint alaposan elengedte magát, mivel több mint hétmillió forint értékben fogyasztottak alkoholt a nyaralás alatt. A sztárpár csak a legjobb, legdrágább italokat gurítja le, mint a Belvedere vodka, Rémy Martin konyak, a Dom Perignon és az Armand de Brignac pezsgők, így könnyedén összejöhet a több milliós számla.
A család egyik ismerőse szerint – „Jay odavan a drága italokért, de az ételekben nagyon egyszerű az ízlése. Szeret ugyan luxuséttermekbe járni, de ha pihenni megy, akkor az egyszerű ételeket öblíti le a legjobb italokkal.

Külön kérték, hogy a jacht legénysége töltse fel a hajót olyan amerikai termékekkel, mint a Skippy mogyoróvaj, Cheerios, hot dog, amerikai típusú mustár, New York-i kifli, és a csirke nuggets.”