rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Embereket csempésztek egy répát szállító kamionban!

  Harminc határsértõt találtak a vámosok szerdán Nagylaknál egy sárgarépát szállító lengyel kamionban, amely Görögországból Magyarországra szállította a zöldséget.

  A görög sofõr ellen, õrizetbe vétele mellett, embercsempészés és kábítószerrel való visszaélés bûntett miatt a makói rendõrkapitányság indított eljárást.

 • Elõször találkozott egymással a világ legalacsonyabb nõje és férfija

  Elõször találkozott egymással a világ legalacsonyabb férfija, és a világ legkisebb nõje.

 • Felrobbant a Karácsonyi Ajándék

  Meghalt egy Fülöp-szigeteki nõ szerdán, amikor otthonában felnyitott egy karácsonyi ajándéknak becsomagolt dobozt.

 • Egy kínai asszony anyatejben fürdeti gyermekét!

  Egy kínai asszonynak olyan sok az anyateje, hogy ebben fürdeti gyermekét.

  A Csungcsing városában élõ kínai nõnek rengeteg a teje, a férje és még az anyósa is fogyasztja, de már olyan sok van belõle, hogy jobb híján azt találták ki: az anyatejben fürdetik a picit.

 • Huszonhárom évig ült börtönben ártatlanul

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

  A 46 éves afroamerikai Ernest Sonnier-t a hétvégén engedték el, egyelõre feltételesen, mert még várni kell egy végleges bírói határozatra.

 • 26 éves hölgyre cserélte barátnõjét Jim Carrey

  A gumiarcú Jim Carrey lecserélte orosz barátnõjét egy ír szépségre, aki akár a lánya is lehetne a kora alapján.

 • Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok - Fergeteges hangulat Jack bácsi rezidenciáján

  Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezindenciáján Bebe, a kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelõ szemei elõtt. A fiúk zsûrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.

 • Álrendõr lopott Rákóczifalván!

  Rendõrnek adta ki magát egy férfi Rákóczifalván és egy nõtõl azzal az ürüggyel vitte el a nála lévõ összeget, hogy pénzhamisítási ügyben nyomoz.

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Bosszú vibrátorral

  Egy 26 éves román fiatalember fenekébõl orvosi segítséggel kellett eltávolítani a szexuális segédeszközt a partnernõjével lebonyolított légyott után.

 • Kecske fogamzásgátlóval az kiszáradás ellen

  Õsi fogamzásgátló módszerhez folyamodtak a maszájok, hogy értékes kincseiket, a kecskéket megvédjék az aszálytól. A szerkezet - amelyet olornak hívnak - megakadályozza az állatok párzását.

  Az olort marhabõrbõl vagy mûanyagból készítik, és a kosok dereka köré rakják fel - így akadályozzák meg az állatok párzását. A "fogamzásgátlásra" azért van szükség, hogy korlátozzák az állatok számát, így aszály idején mindegyik kecskének jut elegendõ táplálék.

 • Natasha Richardson szerveit felajánlották átültetésre

  Los Angeles - Natasha Richardson családja felajánlotta a tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznõ szerveit más betegek megmentésére - vált ismertté a People.com internetes oldal riportjából.

 • Direkt siklatott ki egy mozdonyt!

  Egy 12 méter hosszú síndarabot húzott valaki a vágányokra csütörtökön kora este Celldömölknél, ezért siklott ki egy személyvonat. Senki sem sérült meg.

  A Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a Pápa felõl érkezõ dízelvonat vezetõje egy sorompós átjárónál észlelte a sínszálat a pályán. Fékezett, de már nem tudott megállni.

 • A legidõsebb facebook felhasználó egy 101 éves néni

  Jelenleg 955 millió aktív felhasználója van a Facebooknak. Mint kiderült, a legidõsebb tag egy 101 éves hölgy.

 • Három napig furták az alagutat a bankrablók!

  Három napon át ásta az alagutat egy bank alatt két rabló a nyugat-ukrajnai Lemberg (Lviv) megyében, de centiméterekkel a cél elõtt megszólalt a riasztó.

  A bûnözõk Brodi városban a banképület alatti pincébõl kiindulva kezdték ásni a föld alatti járatot a pénzintézet trezorját tartalmazó terem alá. Az alagút elkészülte után, vasárnap éjjel hozzáláttak a helyiség betonpadlójának az áttöréséhez, de a rezgéstõl mûködésbe lépett a bank riasztóberendezése.

 • Tûzmentesen égett meg egy férfi

  Tûzmentesen égett meg egy férfi az Egyesült Államokban: másod- és harmadfokú sérülései lettek, tûz viszont nem volt lakásában.

  Az 56 éves illetõre fürdõszobájának kövén fekve találták a mentõk. A helyiségben mindössze egy gyertya okozhatott volna égési sérülést, ám elég csekélyet. A tûzoltóság szakértõk bevonásával vizsgálja a rejtélyt.

 • Ikreket vár a meleg sorozatsztár

  Ikergyerekei lesznek Neil Patrick Harris közismerten meleg amerikai színésznek, az Így jártam anyátokkal címû sorozat szereplõjének.

 • Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérén

   Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérénMiközben Beyoncétól nem sok híresség keres többet, és elképesztő luxusban él a családjával, a kisöccse éhezik. A négyéves Nixon anyukája, Alexsandra Wright ugyanis hónapok óta egy fillért sem látott a gyerek apjától, Matthew Knowles-tól. A zenei mogul immáron több mint hétmillió forintnyi gyerektartással lóg egykori szeretőjének, de szerinte ez nem az ő hibája, hanem átutalási problémák miatt nem kapja meg a megítélt juttatásokat a színésznő és fiuk. Alexsandra és Nixon az államtól kap havi 68 ezer forintnyi ételjegyet, amiből az étkezéseiket és számláikat fizethetik.

 • Kiki megmentette egy õzbak életét

  Három hónapja az Elsõ Emelethez is csatlakozott egy gida, ám õ nem egy szexi bombázó, hanem egy õzbak.

  Az együttes frontembere, Kiki félholt állapotban talált rá az erdõben.

  "Miután rátaláltam, szereztünk neki kecsketejet. Az erdõben a sokadik cumiztatás után tudott csak lábra állni" - emlékezett vissza az énekes, aki azóta három "fiával", két kutyájával és õzikéjével tölti minden szabadidejét.

 • Travolta újra átéli fia halálának tragédiáját

  Bíróság elé áll a színészt zsaroló mentõs!

  John Travoltának újra kell élnie a fia elvesztésének fájdalmát idén szeptemberben, amikor újra bíróság elé kerül annak a mentõsnek a pere, aki kijött a 16 éves fiukért, amikor az rosszul lett a család nyaralójában, 2009 januárjában. A mentõst azzal vádolják, hogy 25 millió dollárt próbált kizsarolni a színészbõl és feleségébõl Kelly Prestonból, amikor fiuk Jett halálos rohamot szenvedett.

 • Túl sokat énekelt, megkéselték

  Kuala Lumpur - Túláradó éneklése miatt késeltek meg egy férfit Malajziában egy karaokebárban.

  A 23 éves illetõ nem csak azzal dühített fel több vendéget, hogy nem volt hajlandó abbahagyni kornyikálást, hanem hogy a színpadot, illetve a mikrofont sem adta át másnak. Végül elverték és megkéselték. A férfi még ki tudott menni a bárból, ám hamarosan összeesett és meghalt.

 • Elesett és kórházba került Amy Winehouse

  Egy esést követõen ismét kórházba került a botrányairól híres Amy Winehouse. Az énekesnõ szombaton megbotlott londoni házában, beütötte bordáit és megsérült a szeme felett.

 • Kelly Osbourne vs. Tila Tequila

  Kelly Osbourne végre kimondta, amit a sztárvilág már régóta gondol. A reality sztár Tila Tequilának ideje volna felállni a számítógép mellõl, és magában tartani gondolatait. A lármázásnak semmi értelme, Kelly szerint. Persze ennél egy kicsit finomabban fogalmazott az amúgy szabad szájú sztárcsemetébõl lett újságíró.

 • 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól

  Több mint 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól.

  Nem akart hinni a szemének egy közép-szerbiai kisnyugdíjas, amikor a helyi nyugdíjbiztosító értesítõjét elolvasta: a dokumentum szerint ugyanis csaknem 1 milliárd dinárral (3,2 milliárd forint) tartozik.

  A papír szerint Milanka Vukadinovics 999 millió, 999 ezer 999 dinárral és 99 parával (a dinár váltópénze) tartozik a biztosítónak. A B92 hírportál keddi tudósítása szerint valószínûleg számítógépes hibáról van szó, ám a csacsaki kirendeltségnél hivatalosan ezt nem erõsítették meg.

 • 82 feleségétõl válik egy nigériai férfi

  A nigériai férfinak ugyanis azt javasolták, hogy a Korán elõírásainak megfelelõen csak négy asszonyt tartson meg

  El kell válnia 82 feleségétõl annak a nigériai férfinak, aki 86 nõt vett el. Mohammed Bello Abubakar beleegyezett a sokszoros válásba, hogy elkerülje a kilakoltatást, ami a vallási szabályok megszegéséért járt volna - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség a NAN nigériai hírügynökségre hivatkozva.

 • TOP 10 legjobban fizetett teniszezõ 2010-ben

  A Forbes magazin 2010-ben is összeállította a 10 legjobban keresõ teniszezõ listáját.

 • Magyar lány lehet Amerika szépe

  Washington - Magyar származású lány, Julianna Erdesz lehet Amerika szépe; a 24 éves szépség Nevada szövetségi állam nevében verseng a címért.

  Az állam fõvárosában, Carson Cityben élõ Julianna szülei a kommunizmus elõl menekülve hagyták el Magyarországot, õ az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot. A család korábban öt éven keresztül egy lakókocsiban volt kénytelen élni, mivel a lány azóta elhunyt apja súlyos beteg volt, és a drága kezelés miatt pénzügyi gondjaik támadtak. Julianna a nehéz idõszakban támogatta szüleit.

 • Kokainnyelõt fogtak Ferihegyen

  Mintegy százgrammnyi kokaint találtak a külföldi állampolgár testében. A pénzügyõröknek feltûnt, hogy a férfi - aki Madridból érkezett - idegesen viselkedik, ezután pedig ellentmondásos válaszokat adott a hatóság munkatársainak.

 • Megdõlt a sörcsapolás világcsúcsa

  Brüsszel - Egy elszánt belga csapos fejére kerül eztán a "csapolók koronája": a férfi 84 órán át mérte a pultnál a habos nedût egy antwerpeni kocsmában.

  A Gazet van Antwerpen címû lap - amely fotóriportot közölt a rekordról internetes oldalán - szerint Ivan Stuyts nem kevéssel verte meg a korábbi bajnokot, aki "csak" 24 órán át csapolt.

 • Megelégelték a cigarettaszüneteket a német munkáltatók

  Betelt a pohár a német munkaadóknál: nem akarják, hogy a dolgozók munkaidõben rágyújthassanak, mert az plusz költséget jelent - adta hírül pénteken a Bild címû német napilap hírportálja.