rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  loading...

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bujkál a szexképeit mutogató tanárnõ!

  Nem érdemelte meg ezt! – mondta a pedagógus osztályában tanuló egyik diák. – Ez egy kis gimnázium, mindenki tudja, hogy ki adta ki a képeket. Nem jó tanuló, de Eszti néni mindig adott neki lehetõséget.

  – Nagyon megdöbbentette a tanári kart és a diákokat az eset, hiszen egy kedves kollégánkról van szó, aki jól végezte a munkáját. A négy év alatt, amíg itt dolgozott, semmi furcsa nem volt a viselkedésében – mondta el Olasz Istvánné igazgatónõ.

 • Psota Irén többször is vállalta a tiltott abortuszt

  Kiderült a fájó titok - A népszerû színésznõnek nem született gyermeke, de ez nem jelenti azt, hogy nem is esett teherbe. Psota Irén ugyanis a negyvenes évek végén több tiltott abortuszt végeztetett el magán. Makk Károly filmrendezõ kedveseként Psota Irén többször is vállalta a kockázatos abortuszt az ötvenes évek elején.

 • 83 év után megoldodó rejtélyes haláleset!

  Emma-Alice Smith nagyon csinos fiatal lány volt, aki egy mosolyával bárkit képes volt felvidítani a faluban. De 1926-ban rejtélyes módon nyoma veszett. Eltûnése után napokig keresték az egész vidéken, azonban sehol sem találták meg.

  Vajon a szolgálólányt elrabolták, vagy meggyilkolták? Elszökött, vagy öngyilkos lett? Évtizedeken keresztül kereste a titokzatos eltûnés okát, mind a család, mint a rendõrség, de mindig zsákutcába futottak.

 • Ellopták az erdélyi Nagybánya középkori pecsétnyomóját

  Ellopták a nagybányai történelmi múzeumból az egykor a város címerének nyomtatására használt, 1362-bõl származó ezüstbélyegzõt.

 • 23 év után vált el feleségétől Mr. Bean

  23 év után vált el feleségétől Mr. BeanRowan Atkinson filmbéli karaktere szerint az a magányos pasas, aki, történhet bármi, örökké saját szerencséje útjában áll. A színész valódi egyénisége nagyon messze van ettől a típustól. Olyannyira, hogy 23 évi látszólag boldog házasság után Atkinson úgy döntött, elválik feleségétől, és új életet kezd. Az oknak neve is van, foglalkozása is, életkora pedig csaknem feleannyi, mint Atkinsoné. Miss Louise Ford 31 éves színésznőről van ugyanis szó. Atkinson és Miss Ford kereken egy évvel ezelőtt találkoztak egymással a West End színház egyik előadásában.

 • A Szex és New York sztárja nem szereti ha alul szorul

  Kim Cattrall-t nem érdekli, mit gondolnak róla - szerinte a bugyi egészségtelen, így inkább nem hordja.

 • Washingtonban is egybekelhetnek már az azonos nemû párok

  Már Washingtonban is egybekelhetnek a keddi naptól az azonos nemû párok egy múlt héten megváltoztatott törvénynek köszönhetõen.

 • Összeillik Kustánczi Lia és Majka?

  Kustánczi Lia és Majka egy párt alkotnak. "Románcuk" hamarosan a képernyõn lesz látható, ugyanis együtt vezetik a Viasat3 Bár címû valóságshow-jának második szériáját.

  "A párost több ismert ember közül választottuk ki. A produkció mûfajához Majka és Lia karaktere, stílusa illett a legjobban" - árulta el Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetõje.

  "Életem második castingján vettem részt. Szerencsés vagyok, hiszen már az elsõ ehhez hasonló megmérettetésemkor is sikerrel jártam, amikor is az Ötös csatornánál kaptam lehetõséget."

 • Marilyn Monroe szeretõje volt Liz Taylor

  Meglehetõsen bizarr dolgokat terjesztenek a nemrégiben elhunyt Elizabeth Taylorról, a legvadabb, hogy a férfiak mellett a nõk sem hagyták hidegen...

 • Életbe lépett Latin-Amerika elsõ melegházassági törvénye

  Mexikóvárosi meleg és leszbikus párok kértek tömegesen házasságkötési engedélyt helyi idõ szerint csütörtökön, amikor életbe lépett Latin-Amerika elsõ melegházassági törvénye.

 • Arctörõ ütõper

  Arccsont törése miatt indított pert egy férfi az Egyesült Államokban a New York Mets baseballcsapata és az amerikai szövetségi liga ellen.

 • Az FC Barcelona futballcsapat rajongása miatt került börtönbe

  Drága árat fizetett az FC Barcelona iránti rajongásáért egy 18 éves futballszurkoló Marokkóban.

  Helyi tudósítások szerint a tanulónak az "Isten, haza, király" jelmondatot kellett volna felírnia a táblára az egyik órán, õ azonban ehelyett azt véste fel, hogy "Isten, haza, Barca".

  Az iskola felháborodott vezetõsége azonnal értesítette a rendõrséget, majd hamarosan az ügyészség is bekapcsolódott, s a botrányosnak minõsített viselkedésért végül másfél év börtönt kapott a meggondolatlan nebuló.

 • Szentpétervári néma bulik

  Moszkva - A szentpétervári ifjúság körében egyre népszerûbbek a néma bulik, ahol a résztvevõknek tilos akár egyetlen szót is kiejteniük.

  A város központjában az új divat kedvelõit immár két éjszakai szórakozóhely várja, ahol a látogatók egymással, ahogy a személyzettel is csupán jelbeszéddel, vagy írásban értekeznek. A beszédtilalom megszegõit a néma kidobóemberek távolítják el a szórakozóhelyrõl - olvasható a Newsru címû orosz hírportálon.

 • Új párra talált Nina Dobrev

  Új párra talált Nina DobrevNina közeli barátságot ápol Julianne Hough táncossal, aki Derek húga, általa ismerkedtek meg. Egy forrás azt nyilatkozta, sok időt töltöttek együtt a nyár folyamán. Ez az első kapcsolata Ninának, mióta szakított Ian Somerhalderrel, akivel évekig alkottak egy párt. Dereket korábban Cheryl Cole-lal és Lauren Conraddal boronálták össze, a híresztelések nem voltak valósak, végül Nina mellett találta meg boldogságát. Egyes hírportálok szerint már hónapok óta alkotnak egy párt. Augusztusban kerültek egymáshoz igazán közel, akkor kezdett egyre komolyabbá válni a köztük lévő kapcsolat.

 • Fidel Castróra lehet vadászni egy amerikai videojátékban

  Éles bírálat érte Kubában azt a videojátékot, amelyben a játékosok az amerikai különleges alakulatok bõrébe bújva próbálhatják megölni a fiatal Fidel Castrót.

 • Sáskás pizzával az sáskajárás ellen

  A sáskás pizza elfogyasztásával az ínyencek is kivehetik részüket az Ausztráliában pusztító sáskajárás elleni harcban.

 • Áruházban kelt el egy 67 éves nõ

  Áruházban kelt el egy 67 éves nõ: feleségül vette egy 75 éves férfi.

 • Húsz és fél hónap alatt futotta körbe a Földet egy ausztrál férfi

  Húsz és fél hónap alatt futotta körbe a Földet egy ausztrál férfiHúsz és fél hónap alatt körbefutotta a Földet egy ausztrál férfi, összesen 17 futócipőt nyűve el. Az 52 éves Tom Dennis ultramaratoni futó 2011. december 31-én indult az ausztráliai Sydneyből, majd áthajózott Dél-Amerikába, ahonnan felfutott az amerikai földrész északi végébe, azután Európán és Ázsián haladt át, majd Ausztrália következett Sydney végállomással. Dennis Afrikát nem is érintette, mégis 26 ezer kilométernyit futott. 622 napig volt úton, és naponta nagyjából egy maratoni távot - 42 kilométert - haladt. A férfit elkísérte felesége és két lányuk - kocsival.

 • Haleledel lett a horgászból

  Puriton (Somerset) - Nem valami piranhás horrortörténetre kell gondolni: egy megszállott brit horgász akarta így végrendeletében - és lõn.

  Mikor a 61 esztendõs puritoni illetõségû Peter Hodge megtudta, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, megfogalmazta végrendeletét, amelyben úgy rendelkezett: hamvait keverjék ahhoz a különleges haleledelhez, amellyel rendszerint horgászott, és adják a halaknak.

 • George Clooney durva komédiája

  George Clooney durva vígjátékot tervez egy öngyilkos férfiról, illetve végzetes tettének elõzményeirõl.

  A Fall of Bob címet viselõ sorozat úgy indul, hogy a címbeli Bob öngyilkossági szándékkal kiugrik egy épületbõl.

  Eközben lepereg elõtte az élete, melynek eseményeit narrálja is - a nézõk számára ezekbõl a jelenetekbõl áll össze, hogy a férfi miért is vetette ki magát az ablakból. • 2,8 millió emberrel létesítünk szexuális kapcsolatot életünk során!

  Egy átlagos brit férfi vagy nõ "közvetett módon" összesen 2,8 millió emberrel létesít nemi kapcsolatot életében - derítette ki egy felmérés. Mindezt úgy számolták ki, hogy míg egy átlagos brit férfinak nagyjából kilenc, addig egy honfitársnõjének körülbelül 6,3 szexuális partnere van életében, kettejük átlaga együtt pedig 7,65.

 • A férfiak hipergyorsak a párválasztásban

  A férfiak a korábban véltnél is sokkal gyorsabbak a párválasztásban, ezredmásodpercek alatt képesek eldönteni, hogy egy nõ vonzó-e számukra vagy sem - állítják holland és brit kutatók.

 • Megszületett Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kislánya

  Kinizsi Hanni 52 centiméterrel és 3200 grammal jött a világra.

 • Ritka õshüllõre bukkantak a régészek!

  Mintegy 30 centis õshüllõre bukkantak a régészek ásatások folyamán a németországi Chemnitzben.

  A gyíkszerû kövület 290 millió évvel ezelõtt élhetett, és minden jel arra utal, hogy folyékony láva okozta halálát.

 • A legidõsebb facebook felhasználó egy 101 éves néni

  Jelenleg 955 millió aktív felhasználója van a Facebooknak. Mint kiderült, a legidõsebb tag egy 101 éves hölgy.

 • Nem a tervek szerint alakul George Clooney nyaralása

  Nem a tervek szerint alakult George Clooney és barátnõje, Stacy Keibler utazása. A pár egy olaszországi étteremben ételmérgezést kapott.

 • Elvesztette fõszereplõtársát Kristen Stewart

  Kristen Stewart elvesztette fõszereplõtársát, Ben Afflecket, miután a színész kiszállt közös filmjükbõl.

 • A delfinek szakácskodnak a tengerben

  A delfinek szakácskodnak a tengerben, a tintahalat legalábbis nagyon precízen szabadítják meg tintájától és csontjától, hogy puha kalamárit kapjanak - figyelték meg ausztrál kutatók.

  Egy palackorrú nõstény delfint írtak le, amely tintahal áldozatát bonyolult lépések sorozatával készítette elõ tápláléknak. "Ez annak jele, mennyire fejlett az agyuk" - mondta a Canberrra Times napilapnak Mark Norman, a kutatócsoport tagja.

 • Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja!

  Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja. A 27 ezer négyzetméter alapterületû épület bérleti díja évi 4,77 millió euró plusz áfa.

  Ez 300 forintos árfolyamon számolva, valamint az egyéb költségeket is hozzávéve évente 1,77 milliárd forint. Mivel az árfolyam nem fix, akár a 2 milliárd forintot is elérheti – olvasható a Magyar Hírlap cikkében.

 • Egy kínai állatkert egyik fókája írni tanul

  Egy kínai állatkert egyik fókája írni tanul, de nem ám egyszerûen latin betûkkel, hanem kínai írásjegyeket rajzol, és már olyan jól megy neki, hogy tavasszal a turisták már meg is tekinthetik tudományát.

  A Ningpói Állatkert hatéves fókája nem teljesen írástudatlan, mivel egy kínai jelet már le tud firkantani a szájával, és úgy tûnik, nincs megállás, további írásjeleket is meg fognak tanítani neki.

loading...