rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  loading...

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

 • Sms-ben is el lehet vállni?

  Egy párszavas mobiltelefonos szöveges üzenet épp elég volt egy szaúdi férfi számára, hogy elváljon feleségétõl - számolt be az Arab News címû újság csütörtökön.

  Az Irakban tartózkodó férfi sms-ben közölte feleségével, hogy többé nem tekinti magát férjének. A férfi saját családjával nagyvonalúbb volt, két rokonát telefonon értesítette a válásról - írja a napilap. A Vörös-tenger partján fekvõ Dzsidda bírósága azt követõen hagyta jóvá Szaúd-Arábia elsõ ismert sms-es válását, hogy a két rokon megerõsítette: szóban értesültek a férj szándékairól.

 • Koncert közben támadtak rá az énekesnõre

  Egyre sûrûbben fordul elõ a sztárvilágban, hogy õrült, hõsszerelmes, esetleg az adott sztárt istenítõ rajongók támadják meg kedvencüket a színpadon.

 • Életveszélyesen megsérült Rippel Ferenc

  Rippel Ferencet néhány napja megrázta az áram, amikor feleségével egy barátnõjüknél járt vendégségben.

 • Ötvenkilencszer házasodtak össze - eddig

  London - Ötvenkilencszer házasodott össze - illetve ötvennyolcszor erõsítette meg házasságát - egy brit pár.

  A minap ismét. Az immár 84 éves férj és 81 esztendõs neje 1948-ban "kezdte" a házasodást. 1949-ben kihagytak egy kötelékerõsítõ esküvõt, de csak a távolság miatt: a férj a brit haditengerészet kötelékében Bermudán állomásozott. 1950-tõl azonban annyira belelendültek az igentmondásba, hogy egyetlen esztendõt sem mulasztottak.

 • Elõadás közben elhunyt egy fiatal színész Szegeden

  Elõadás közben elhunyt a debreceni Csokonai Színház fiatal színésze, Nagy László Zsolt egy szegedi vendégszereplésen lett rosszul - tudatta színháza.

 • Marihuánás sütit evett egy hároméves kisfiú

  A nagyszülõ a garázsba tette a marihuánás sütit, a gyerek megtalálta, és felfalta. Kicsit sokat aludt, és nehezen lehetett felkelteni.

 • Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban

  Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban, melynek fõ fogásai földigilisztákból állnak. A zárai vendéglõ ételeinek alapanyagát maga termeli helybeli kukachizlaldájában.

  Étlapján egyebek közt cérnametélt helyett gilisztával gazdagított leves, frissen sült kukac szerepel, a desszertek közül pedig kiemelendõ a kukacos túrótorta, avagy a túrós kukactorta.

 • Falusi Mariann új életet kezdett

  Az énekest néhány napja infarktusgyanúval szállították kórházba. Azóta elhatározta, változtat életvitelén.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író

  Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író, aki hazája fõvárosát, Montevideót tekintette múzsájának, és akinek szerelmes és politikai verseibõl népszerû dalok születtek.

  A 88 esztendõs Benedetti, aki helyi sajtójelentések szerint krónikus légúti betegségben szenvedett, vasárnap májelégtelenség következtében halt meg.

 • Lindsay Lohant lábbilincs védi az alkoholtól

  A lábára erõsített bilincs viselésére kötelezte a bíróság Lindsay Lohan színésznõt: a szerkezet azonnal jelzi, ha a híresség alkoholt fogyaszt.

 • A legszerencsétlenebb házszám nem a 13-as

  Messze nem a 13-as házszám a legpechesebb, hanem a 243-as - erre jutott egy biztosítótársaság Nagy-Britanniában.

 • Deutsch Anita babája elment

  Deutsch Anita elveszítette a magzatát. A színész házaspár már azon mélységesen megdöbbent, amikor az elmúlt napokban napvilágra került a babavárás ténye.

  Csak a legközelebbi ismerõsöknek mondták el a boldog hírt, közülük szivárogtatta kis valaki az információt a mádiának.

  Deutsch Anita nem tud, és nem is akar a fájdalmáról beszélni, de a Storynak elmondta, hogy kislánya és férje ad neki erõt ezekben az órákban.

 • Zabálnak a tv-ben!

  Míg Európában és az Egyesült Államokban a valóságshow-k dúlnak, Japánban a tv sztárjai, az "oguiik", akik a nézõk szeme elõtt hihetetlen mennyiségû ételt falnak be a lehetõ legrövidebb idõ alatt.

  A kedvenc jelenleg Szone Nacuko, egy 23 éves, 163 cm magas, 44 kg súlyú lány, aki korábban szépítõszereket reklámozott. Õ az "oguiik" közül a legfalánkabb, számtalan díjat nyert már rendkívüli teljesítményekkel. Több mint 15 ezer kalóriát tartalmazó ételt is sikerült elfogyasztania. Ennyit evett állítólag élete utolsó szakaszában Elvis Presley, de akkor már mérhetetlenül kövér volt.

 • 750 millió forint egy lány szüzességéért!

  Már 750 millió forintnyi dolláron "áll" egy 22 éves amerikai lány szüzessége: árverés hajtotta fel ennyire az értékét.

  A nõ egyetemi tandíját akarja elõteremteni azzal, hogy tavaly õsszel meghirdette: eltölt egy éjszakát a leggálánsabb ajánlattevõvel. A lány egyébként család- és házasságterápista szeretne lenni.

 • Péniszére tetováltatta, hogy MINI

  "Gyere, megmutatom neked a Minim" - ez lett egy 39 éves német, Andreas Müller kedvenc mondata azt követõen, hogy péniszére tetováltatta kedvenc autómárkája nevét. És mindezt azért, hogy megnyerjen egy Mini Coopert, melyet Magdeburg kereskedelmi képviselete ajánlott fel.

 • Több tízmillió jent adtak egy tonhalért

  Rekord árat hozott az év elsõ halárverése a tokiói Cukidzsi halpiacon, ahol 32,5 millió jent, azaz 82,4 millió forintnak megfelelõ összeget fizettek egy tonhalért.

 • Láblelet a folyóparton

  Mûlábat találtak cipõstül szemétszedõ aktivisták egy folyó partján az Egyesült Államokban.

 • Birkapörkölttõl hízott Angelina Jolie

  Angelina Jolie és Brad Pitt budapesti forgatása alatt egy magyar hölgy, Kiss Mariann fõzött rájuk. Neki sikerült picit felhizlalnia a soványka színésznõt.

 • Fehérnemû nélkül Jessica Simpson

  Nem mindennapi "baleset" történt Jessica Simpsonnal a minap. A világbulvárt bejárt képek szerint a mûvésznõ öltöztetõje nem volt a topon...

  A Goog Morning Amerika felvételén ugyanis kicsit rövidebbre sikerült Jessica miniszoknyája és a mûsor közben kivillant a színésznõ popsija.

  A paparazzik gyorsan kattogtatták a gépeket. Mindez azonban hagyján, ugyanis olyan fotók kerültek be a sajtóba, amelyekrõl nem lehet eldönteni, hogy Jessica viselt-e tangát, avagy nem?

 • Kiszûrhetõ a szex, az erõszak és a trágár beszéd a YouTube-ról

  A felhasználók ezután maguk dönthetik el, hogy látni kívánják-e a YouTube irányelvei alapján is erõszakosnak vagy szexet sugallónak minõsített felvételeket.

 • Bombariadó a székesfehérvári városházán!

  Bombariadó miatt nem kezdhette meg munkáját csütörtök reggel a székesfehérvári városi közgyûlés. A polgármesteri hivatalt kiürítették és átvizsgálják.

  Fél kilenckor telefonált egy férfi a polgármesteri titkárságra, hogy bomba van az épületben.

 • Befalazta magát pincéjébe véletlenül, aztán a szomszédból jött ki

  Véletlenül befalazta magát a pincéjébe egy nyugdíjas férfi Németországban. A 64 éves illetõ a fal rossz - belsõ - oldalán állt, és csak akkor észlelte, hogy nem tud kimenni, amikor kész lett mûvével.

 • Segített jegyet venni a parkolóõr - majd bírságolt

  Készségesen segített a parkolójegy megvásárlásában egy idõsebb autósnak az északnyugat-angliai Wrexham kisváros fizetõs parkolójának õre - majd néhány perc múlva jól megbírságolta ugyanazt az autóst, mert nem látta jól a mûszerfalra elhelyezett jegyet.

 • Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki!

  Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki az egyik Nemraska állambeli szerencsejáték-irodában. Az efféle véletlen esélye: egy a millióhoz.

  Nem történt csalás, a lottószámokat a számítógép szabályosan állapította meg, némi magyarázatot csak az adhat erre a véletlenre, hogy ez nembraskai lottó három számjegyû. Az egyik napon kihúzták az 1-et, a 9-et és 6-ot, aztán másnap ugyanezeket ugyanebben a sorrendben.

 • Szingli lett Kustánczi Lia!

  Kustánczi Lia szakított 16 évvel idõsebb barátjával. A Bár 2.0 mûsorvezetõje kissé csalódottnak érzi magát, és már vágyik egy igaz szerelemre.

  "Majdnem másfél hónapig voltunk együtt. Kezdetben minden szép volt, de érdekesek a férfiak: olyan kijelentéseket tesznek egy kapcsolat kezdetén, amelyet nem gondolnak át rendesen" - sopánkodott a fekete szépség, majd a szakítás okát is megtalálta: "A korkülönbséggel semmi problémánk nem volt. Az életvitelünket viszont nem tudtuk összeegyeztetni. Kicsit csalódott vagyok, de most munkával és szórakozással vidítom fel magam. Vágyom az igazira, de nem görcsölök."

 • Leitta magát egy ittassági per esküdtje

  Cape Girardeau (Missouri állam) - Úgy leitta magát egy ittas vezetõ perének egyik esküdtje, hogy végül megbüntette a bíróság.

  Az 50 éves férfi kora reggel öntött fel még otthon a garatra, annyira, hogy nem tudott elmenni a tárgyalásra, amelyen pedig kötelezõen meg kellett volna jelennie.

 • Párszerzõ technikákat oktat egy új japán iskola

  A párra, házastársra vágyóknak igyekszik segíteni egy nemrég nyílt iskola Tokióban: hallgatóinak megtanítja, hogyan szerezzenek maguknak párt, illetve hogyan nyerjék meg maguknak kiszemeltjüket vagy épp annak szüleit.

 • Törpe vízierõmûvek épülnek Magyarországon!

  Összesen hét, úgynevezett törpe vízi erõmûvet telepít hazai folyókra egy fõvárosi kft. Az elsõ létesítményt a Sión, Szekszárd mellett már üzembe is helyezték.

  A saját tervezésû és kivitelezésû, háztartási méretû kiserõmû 37 kilowatt névleges teljesítményre képes. Ez évi 150-200 ezer kilowattóra energiát állíthat elõ, ami azt jelenti, hogy normális üzemben egy négyszáz fõs település áramellátását biztosíthatja.

loading...