rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  loading...

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy rögbiközvetítést pornófilm váltott Új-Zélandon

  Egy rögbiközvetítést pornófilm váltott Új-Zélandona televizióban, valószínûleg elosztási hiba miatt. A szexcsatorna mûsora egyébként fizetõs.

  Az ingyenes csatorna közleménye szerint a mûsort elosztási hiba miatt szakította meg egy csaknem négy perces pornófilm-részlet.

  A filmet sugárzó szexcsatorna eléréséért egyébként fizetni kell.

 • Kétszázötvenöt rab sebesült meg a börtönlázadásban

  Kétszázötvenöt rab sebesült meg abban a börtönlázadásban helyi idõ szerint szombat este egy Los Angeleshez közeli fegyintézetben.

  Az intézetben 5911 embert tartanak fogva, a fegyõrök száma 2100, de a lázadás csak az egyik szárnyra terjedt ki, amelyben 1300-an raboskodnak.

 • Ismét szabad fegyverrel belépni négy amerikai állam bárjaiba

  Amerikába visszatért a vadnyugati kocsmák szelleme: egy legfelsõbb bírósági döntés nyomán ismét szabad fegyvert bevinni a bárokba.

 • Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónő

  Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónőKomolyan veszi a feladatát az általános iskola igazgatónője, nem véletlenül retteg tőle minden diák, de még a tanárok sem bírják mindig elviselni a határozottságát. Most rendőrt hívott a komor gyerekek ellen. Nincsenek túl nagy bizalommal az észak-walesi Anglesey általános iskolájának igazgatónője iránt sem a diákok, sem a tanárok. Az viszont biztos, hogy Ann Hughes nemrégiben rendőrt hívott, mert megtudta, hogy néhány diák lázadást tervezett az iskolai fotózásra: a gyerekek elhatározták, hogy nem fognak mosolyogni a képeken!

 • Elõször találkozott egymással a világ legalacsonyabb nõje és férfija

  Elõször találkozott egymással a világ legalacsonyabb férfija, és a világ legkisebb nõje.

 • Fekete Pákó csokifütyi akciója elmarad

  Idén elmarad Fekete Pákó csokifütyi akciója, amellyel az elmúlt évben is nagy botrányt kavart Mikulás napján. Akkor Pákó a TV2 Activity címû mûsorában többek között Havas Henriket ajándékozta meg egy édes pénisszel.

  "Amióta megszületett Bence fiam, én is megkomolyodtam. Nem szeretném riogatni az embereket csokifütyivel, hiszen tavaly sem úgy fogadták az ajándékot, ahogy vártam volna.

  Azonban idén is készülök ajándékkal a barátaimnak, és most a zsákom nem csokifütyit fog rejteni" - ígéri az elõadómûvész.

 • Polgár Kriszta babát vár

  Babát vár Polgár Kriszta! A volt szépségkirálynõ már belépett a második trimeszterbe, terhessége 15. hetében jár.

 • Will Smith pazar luxusvillája kívülrõl-belülrõl

  Will Smith, a negyedik legjobban keresõ amerikai színész. Kaliforniai otthona olyan, mint egy luxushotel.

 • Hatvan liter tejet ad egy óriás tehén naponta

  Naponta 60 liter tejet fej óriás tehenétõl egy farmer a kelet-ukrajnai Dokucsajevszk városban. A Marta névre hallgató szarvasmarhát kilenc éve tartja háztáji gazdaságában tulajdonosa, Dmitro Pivovar, aki szerint a korábban féltonnás állat az utóbbi idõben gyors növekedésnek indult, a súlya jelenleg megközelíti a nyolc mázsát.

  Pivovar tehenének a tõgye akkora, mint egy bokszzsák, szinte a földet súrolja.

  Az átlagot két-háromszorosan meghaladó tejhozam annak köszönhetõ - állította a gazdája -, hogy tejjel, mégpedig természetes állapotú tehéntejjel táplálja kedvenc fejõs tehenét.

 • Fecskendõs támadások Urumcsiban!

  A biztonsági erõk fokozott jelenléte ellenére újabb fecskendõs támadásokat hajtottak végre az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm terület (Xinjiang Uygur Zichiqu) székhelyén, Urumcsiban - közölték szerdán kínai tömegtájékoztatási eszközök.

 • Doppingszereket foglaltak le a román határnál!

  Rövid idõn belül már a negyedik alkalommal találtak doppingszereket a vámosok a magyar-román határon, ezúttal a nagylaki átkelõnél próbálták áthozni a teljesítményfokozókat.

  A pénzügyõrök a szerda éjszakai órákban Nagylaknál ellenõriztek egy magyar állampolgárságú férfi által vezetett, postacsomagokat szállító futárautót.

 • Pars Krisztián 4. lett kalapácsvetésben a berlini vb-n!

  Pars Krisztián elsõ számú esélyesként nem tudott érmet szerezni, s a negyedik helyen végzett férfi a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfõn.

  Az idén a vb-ig 18 versenyen veretlen, olimpiai ezüstérmes magyar versenyzõ két érvényes kísérlettel, s 77,45 méterrel zárt.

 • Madonna egy baseballsztárral csalja férjét?

  A New York Yankees játékosa Alex Rodriguez és Madonna feltûnõen sok idõt töltenek együtt.

  Egy konditeremben ismerkedett meg az énekesnõ és a sportoló. Habár Madonna tagadta, hogy bármi is lenne közte és Rodriguez között.

  Közös menedzserüknek Rodriguez elment Madonna koncertjére, Madonna pedig megnézte, hogyan kell baseballozni, sõt esténként is összefutnak Madonna lakásán.

 • Kétezer liter motorolaj folyt az M0-ra!

  Négy kamion, köztük két görög csúszott egymásba este az M0-s autóút 21-es kilométerénél az M5-ös kihatójánál.

  A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik teherautó szállítmánya, kétezer liter motorolaj az úttestre folyt. A körgyûrût le kellett zárni a takarítás idejére.

 • Befolyásolhatja döntéseinket egy nõi érintés

  A váll, a kar vagy a hát gyengéd érintése is megváltoztatja az emberek kockázatvállalási hajlandóságát, különösen a nõi érintés hatásos a befolyásolás szempontjából - állapították meg kis létszámú kísérleteik alapján amerikai és kanadai pszichológusok.

 • Katy Perry újra szingli

  Katy Perry az elmúlt szerelem helyett bevetette magát a stúdióba. Õ így gyógyul. Azt még nem tudni, mennyire vehetõ komolyan Katy Perry legújabb szakítása - esetleges szakítási kísérlete, hiszen az énekesnõ és John Mayer immáron másodszorra mond búcsút egymásnak.

 • Arnold Schwarzenegger engedi, hogy kutyával az ölben vezessék az autót

  Továbbra is szabad ölebbel az ölben autót vezetni Kaliforniában: Arnold Schwarzenegger kormányzó elvetette a törvénytervezetet, mely megtiltotta volna.

  Az elképzelés az volt, hogy 35 dollárra - 5 ezer forintra - büntethessék az ilyen autóst. A tervezetet beadó képviselõ azután kezdett küzdeni, hogy látott egy nõt egyszerre három kutyával az ölében vezetni.

  Schwarzenegger azzal vétózta meg a törvénytervezetet, hogy õ csak igazán fontos dolgokat ír alá, az ölebes vezetés tiltása viszont nem az.

 • Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere az olasz Alpokban!

  Lezuhant a hegyi mentõk helikoptere hétfõn az olasz Alpokban, a fedélzetén utazók közül hárman életüket vesztették, egy negyedik utas életveszélyesen megsérült. A légi jármû sziklafalnak ütközött a Mont Blanc közelében, olasz oldalon elektromos vezetékek karbantartása közben. A baleset oka egyelõre ismeretlen.

 • Magzatról távolítottak el tumort, ez volt az elsõ ilyen eljárás

  A világon elõször távolítottak el a sebészek tumort egy magzatról. A daganat a kislány száján volt, most már húsz hónapos, s életmentõ mûtétének egyetlen jele egy kis seb a száján.

 • Megszületett Adele kisfia

  Boldogabb már nem is lehetne Adele.

 • Feleségük vagy lányuk eladásával törlesztik hiteleiket!

  Sok paraszt kénytelen eladni a feleségét, hogy visszafizethesse adósságát a helyi uzsorásoknak Észak-Indiában, ahol a monszunesõzések megcsappanásának következményeként évek óta szárazság pusztít.

 • Marilyn Manson-t kidobta a barátnõje

  Szakított Evan Wood és Marilyn Manson - adta hírül az amerikai Star magazin.

  A lap a pár ismerõseitõl úgy tudja, a 21 éves színésznõ bátyja, Ira jelentõs szerepet játszott a szakításban.

  Ira ugyanis jelenleg munkanélküli és egy ideje Evan és Manson villájának vendégházában lakik. Mansonnak ebbõl lett elege, s egyre nyomatékosabban követelte kedvesétõl, hogy rakja ki testvére szûrét, Evan azonban végül nem Irától, hanem az akaratos Mansontól szabadult meg.

 • Payer András közd a betegésg ellen

  A Payer András vallott arról, hogy tavaly õsszel diagnosztizáltak nála leukémiát, miután a masszõre észrevette, hogy egy dudor van a bordája alatt. Mire kórházba került, a laboreredményekbõl kiderült, már elõrehaladott stádiumban van a betegsége. Kemoterápiát kapott, de továbbra is fellépett, nem hagyta el magát. Payer most várja az utolsó eredményt. „Még nem akarom elkiabálni, hogy meggyógyultam, de érzem, hogy így lesz” – mondta.

 • A túl hangos szex miatt kellett kiköltözniük

  A túl hangos szex miatt kellett kiköltöznie lakásából egy fiatal párnak a németországi Zwickauban.

 • Fülemile helyett füle helye per

  Ogden - Fülleharapással ért véget két szomszéd baseballvitája az Egyesült Államokban.

  A férfiak egy baseballmeccsrõl tartottak hazafelé, ám eközben úgy összevesztek a mérkõzésen, hogy egyikük elkezdte verni a másikat, majd pedig leharapott a fülébõl egy jókora darabot.

 • Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita Ora

  Nem semmi: 13 millió forintnyi dollárt költött körmeire Rita OraRita Ora mindent megtett azért, hogy rá figyeljenek a vörös szőnyegen. Az MTV VMA-re minden sztár kitesz magáért, hogy az egyik legnívósabb díjátadó lévén nem jelenhetnek meg szedett-vedett cuccban. Rita Ora már az ouftitjével is magára vonzotta a tekinteteket, hisz vörös, hálóingre hajazó szaténruhája nem hagyott túl sokat a képzeletnek. Most pedig kiderült, hogy feltűnő körmeire sem sajnálta a pénzt: 56 ezer dollárt, vagyis átszámolva körülbelül 13 millió forintot költött rájuk! Ez azért már lehet egy kicsit sok...

 • Romániában bekamerázzák a temetõket!

  Bûnmegelõzési szándékkal a viráglopásokat és a sírkõrombolásokat megelõzendõ bekamerázzák a romániai Brassóban a város legnagyobb temetõjét.

  A készülékekkel a bejáratot és a nagyobb sétányokat figyelik majd, a város szélén található temetõben.

 • Saját kutyája tépte szét a nénit

  Súlyos szerencsétlenség történt a napokban a munkácsi járási Ódávidházán. Egy gazda vérben fekve találta udvarán édesanyját. Az idõs asszonyt a ház doberman fajtájú kutyája támadta meg.

 • Hány évesen veszítette el a szüzességét Király Viktor?

  Király Viktor, a negyedik Megasztár gyõztese nemrég szakított spanyol kedvesével, és megfogadta: a nyáron szingli marad. Mint mondja: elsõsorban az egyéjszakás kalandokra mond nemet, de egy komolyabb kapcsolatra most is nyitott. Pedig szép emlékeket õriz a könnyû, nyári flörtökrõl: szüzességét is így veszítette el.

 • Szexbõl lett milliárdos egy nõ

  Szinte hihetetlen eset látott napvilágot Kínában, ahol egy 48 éves nõ két milliárd dolláros vagyont halmozott fel szexuális szolgáltatásaiból.

loading...