rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  loading...

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A rendszeres kocsmázás mentette egy férfi életét Németországban

  A rendszeres kocsmázás mentette meg egy magányosan élõ férfi életét Németországban: eltörte a lábát otthonában, még a telefonhoz sem tudott elmászni, de ivócimborái hiányolni kezdték - egy hét után.

  A csaknem két mázsás Ulrich Beike Súlyánál fogva képtelen volt feltápászkodni, miután kizuhanva ágyából, lábát törte. Vonszolni is képtelen volt magát, így aztán egy teljes héten át "heverészett" a padlón, étlen, szomjan.

 • Láthatatlanná tevõ módszert finanszíroz az Európai Unió

  Nanotechnológiai módszerekkel sikerült eltérítenie a látható fényt egy európai kutatócsoportnak, így közel került megvalósításhoz a láthatatlanná változtatás lehetõsége - jelentette be az Európai Bizottság.

 • Mobiltelefonokat loptak 50 millió Forint értékben

  Egy éven át loptak mobiltelefonokat egy szombathelyi multinacionális cég alkalmazottai és külsõs dolgozói.

 • Közriadalmat okozott egy öngyújtós puska Kínában!

  Hat rendõrautót küldtek ki egy puskás ember ellen Kínában, de kiderült, hogy csak hatalmas öngyújtó a flintája.

  A rendõrség lakossági telefonbejelentésekre száguldott Nancsing városában éjszaka lefegyverezni és elfogni a puskával sétáló férfit, még mielõtt nagy baj történne. A férfi igencsak megrettent, amikor a villogó rendõrautók megálltak mellette, kipattantak ajtóik és körbefogták pisztolyos rendõrök.

 • Megkérték Pataki Zita kezét

  Vasárnap hajnalban, a Liszt Ferenc Repülõtéren kérte meg párja Pataki Zita kezét, az RTL Klub idõjósa azóta nem talál szavakat a boldogságára.

 • Madonna miatt gyepszõnyegcsere Frankfurtban

  Ki kell cserélni az Eintracht Frankfurt futballstadionjának gyepszõnyegét, amely használhatatlanná vált a keddi Madonna-koncert miatt.

  A popdíva fellépését mintegy 50 ezren látták a Commerzbank Arenában, és a küzdõtérre fejenként (átszámítva) 35 ezer forintért bejutó rajongók teljesen összetiporták a borítást.

  A rendezõknek alig másfél napjuk maradt az újbóli füvesítésre, pénteken 20:30 órától ugyanis az Eintracht a Karlsruhét fogadja.

 • Földrengés volt Horvátországban!

  A Richter-skála szerinti 4-5-ös erejû földrengések rázták meg kora délután Horvátország déli részét és Bosznia-Herecegovinát.

  Az elsõ rengést 12.54 perckor észlelték, epicentruma a horvátországi Selina és Nin település közé esett. A Richter-skála szerint 4-es erõsségû rengés a középpontjában a Mercalli-skála szerinti 6-os fokozatú volt. Ezt elsõsorban Zára (Zadar) térségében lehetett érezni.

 • Párnacsatát tiltottak be Fehéroroszországban

  Úgy tûnik a diktatórikus Fehéroroszországban még egy spontán párnacsatát is állambiztonsági veszélyként értékelnek a hatóságok.

 • Marian Cozma emlékére egy 211 centiméteres fát ültetnek!

  Pályaavatás keretében megemlékezést tartottak a meggyilkolt Marian Cozma (†26) tiszteletére.

  A tiszteletadás gesztusaként 211 centiméter magasságú fát ültettek el a pálya mellett, amely a strandkézilabda szerelmeseinek nyújthat árnyékot a nagy melegben.

 • 522 év börtönre ítélték!

  Bõ félévezred börtönbüntetést kapott egy férfi az Egyesült Államokban.

  Bár nem idõs, még csak 27 éves, mégsem valószínû, hogy letölti az 522 évet és kilép a kaliforniai börtön kapuján nagyot szippantva a szabad levegõbõl 2531. április 7-én. Ha igen jól viselkedik és harmadolják büntetését, akkor is csak 174 esztendõ múlva szabadulna, 201 évesen.

 • Egy párt alkot Mila Kunis és Ashton Kutcher

  Kéz a kézben sétálgatott, majd szenvedélyesen csókolózott Mila Kunis és Ashton Kutcher. A szerelmesek most vállalták fel elõször a nagy nyilvánosság elõtt, hogy együtt vannak.

 • Beteg leszel a korházsorozatok miatt!?

  A kórházsorozatok erõsítik a félelmet a betegségektõl

  A kórházas tévésorozatok erõsíthetik tudat alatt a félelmet a betegségektõl.

  Belga kutatók 1300 tizenéves tévézési szokásait vizsgálgatva jutottak a felismerésre. Mint kiderült, 10 százalékkal erõsödött a félelem kórházas mûsor láttán, és a lányoknál határozottabban mutatkozott meg a jelenség.

 • Leonardo akciófilmben

  A Warner stúdió akciókalandhõst farag Leonardóból - nem DiCaprióból, hanem da Vincibõl, a reneszánsz mesterbõl.

 • Ötödszörre házasodik össze Gyõzike és Bea asszony

  Gáspár Gyõzõ és felesége, Bea asszony hamarosan ötödszörre is kimondja Isten színe elõtt a boldogító igent. A ceremónián a családtagokon kívül természetesen barátok és ismerõsök is feltûnnek majd, Galambos Lajosból és Vágó Istvánból azonban nem kér a pár.

  "Ezt az esküvõt csak azért tartjuk meg, mert az elmúlt év miatt sok rosszal kellett szembesülnünk. Mostanra annyira jó lett a viszony kettõnk közt, mint még soha" - áradozott Bea asszony.

 • Tyra Banks újra kidolgozta magát

  Rendbe rakta melleit és lefogyott a híresség, igazi bombázó lett. Az Amerikai Top modell sztárja karrierje csúcspontján van, sikeres a médiában, saját divatcéget alapít és alakja is újra a régi.

 • Nem felelt meg egy fizikus fizikailag utcaseprõnek

  Nem felelt meg egy fizikus fizikailag utcaseprõnek Dél-Koreában. A 36 éves tudós a gazdasági válság miatt fanyalodott arra, hogy megpályázza a nem éppen magasröptû munkakört. Hatvanhárman versengtek öt szöuli utcaseprõi állásért, köztük 11 diplomás.

  A "szimulációs" felvételi teszten mindenkinek két homokzsákot kellett cipelnie a vállán, egyenként húsz kilósakat. Ezek "szimulálták" a leendõ, dugig teli szemeteszsákokat. A cipekedési táv 25 méter volt, és szintidõre kellett teljesíteni. A fizikus 3 másodperccel elmaradt ettõl.

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

 • Salma Hayek sokkolta rajongóit dekoltázsával

  Érthetetlen, hogy egy olyan nõ, mint Salma Hayek, hogyan maradhatott egyedül kislányával.
  A nagyításhoz kattintson a képre

  A szexi színésznõnek nemcsak az arca szép, de az alakja is nagyon rendben van, nem is beszélve dekoltázsáról, amit ráadásul elõszeretettel is mutogat, pláne mióta újra szingli lett.

  Legutóbb egy német tv-show-ban villantott egy nagyot: a hétvégi forgatáson szinte senki nem tudott másra figyelni, mint Hayek hihetetlen dekoltázsára.

 • Hatalmával visszaélve szexelt Dominique Strauss-Khan

  Hatalmi visszaélés gyanúja miatt vizsgálat indult az IMF vezetõje ellen

  Washington - Vizsgálat indult Dominique Strauss-Khan, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetõje ellen, aki a gyanú szerint hatalmával visszaélve szexuális kapcsolatba bonyolódott egy magyar származású munkatársával - írta szombati számában a The Wall Street Journal.

  Az amerikai gazdasági napilap szerint az IMF vezérigazgatója a szervezet afrikai részlegének egykori magas beosztású tisztviselõjével kezdett viszonyt.

 • Lady Gaga tarolt a Brit Awards gáláján

  Triplázott Lady Gaga: a Brit Awards mindhárom olyan kategóriában nyert, amelyben jelölték. A legrangosabb brit könnyûzenei elismerés idei, 30. díjkiosztó gáláján, a londoni Earl's Court rendezvénycsarnokban õ vehette át kedd este az év legjobb külföldi énekesnõje, az év külföldi felfedezettje, valamint - a The Fame címû lemeze után - az év legjobb külföldi albuma díját. A hazaiak közül Dizzee Rascal és Lilly Allen kapta az év legjobb férfi és nõi elõadójának járó elismeréseket.

 • Victoria Beckhamnek nem tetszik a reggeli Beckham

  Az énekesnõ-divattervezõ híresség a brit Vogue februári számában osztott meg részleteket az olvasókkal házasságáról.

 • Vége az iskolai papírgyűjtésnek

  Vége az iskolai papírgyűjtésnekA gyerekek nagyon szerettek újságot gyűjteni, hiszen ez a pénzszerzés mellett amolyan csapatépítő program is volt - EDDIG! Ellehetetleníti a Magyarországon sok évtizedes hagyományokkal rendelkező iskolai papírgyűjtő akciókat az új hulladéktörvény: a jogszabály maradéktalan betartásával ezeket a kezdeményezéseket lehetetlen folytatni. A szabályozás változásának következtében a vállalkozók mellett a nonprofit szereplők is végképp kiszorulhatnak az óvodai-iskolai gyűjtésből, az oktatási intézmények pedig eleshetnek ettől a számukra fontos bevételi forrástól.

 • Susan Sarandon drogozásra bíztat!

  Tippeket ad, melyiket próbálják ki! Az egyébként szolid Susan Sarandon mostanában sokat volt címlapon Tim Robbinsszal való szakítása, állítólagos fiatal szeretõje, és politikai nézetei miatt. Most újabb meglepõ nyilatkozatával ismét a figyelem középpontjába került. Mint laza, modern anyuka, arra bíztatja gyerekeit, hogy nyugodtan kérdezzenek tõle kábítószeres tapasztalatairól.

 • 94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrje

  94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrjeKilencvennégy évesen elhunyt Johnnie Footman, New York városának legidősebb aktív taxisofőrje, aki több mint hat évtizedes pályafutása során olyan hírességeket fuvarozott, mint Rock Hudson vagy John Wayne filmszínészek. Footman februárig érvényes taxiengedéllyel rendelkezett, de kora előrehaladtával egyre ritkábban és lassabban taxizott. Az utóbbi években már csak a hét néhány napján, a legutolsó hónapokban pedig már egyáltalán nem vezetett, bár az őt foglalkoztató taxitársaság központjába rendszeresen bejárt, még a halála előtti napon is ott volt.

 • Sziget - hajléktalanok hetijeggyel a Szigeten

  Nyolc-tíz hajléktalan kapott a Sziget fesztivál szervezõitõl hetijegyes karszalagot azért, hogy a fesztivál egy hete alatt se kelljen "otthonukat" elhagyni.

  Az otthont számukra az év többi részében is az óbudai Hajógyári-sziget jelenti, ahol megbújva a kíváncsi szemek elõl, fás, bokros részeken élnek évek óta, az általuk szekrénydarabokból, farostlemezekbõl összetákolt kalyibákban.

 • Rendõrökre támadtak!

  Az eset még vasárnap történt. A járõrpáros igazoltatni akarta a család egyik tagját, mert autójával a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre állt. A család feldühödött, és nekitámadt a rendõröknek. Négy felnõtt és két gyermekkorú rúgdosta, karmolta és ütötte a két járõrt.

  Az egyenruhások könnyebben sérültek meg. A bántalmazók közül a négy férfi ellen hivatalos személy elleni erõszak miatt indult eljárás.

 • Részegen orosz rulettet játszott egy férfi Párizsban!

  Kórházba szállítottak egy férfit Párizsban, aki a hatóságok szerint egy partin részegen, orosz rulettet játszva életveszélyesen megsebesítette magát - jelentették be szombaton a francia hatóságok.

  A férfival bulizó társait - köztük a feleségét - a rendõrség õrizetbe vette, hogy kihallgassa õket a történtekrõl.

 • Újra együtt Justin Bieber és Selena Gomez?!

  Nagyon úgy fest, hogy Justin Bieber és Selena Gomez ismét egymásra találtak. Az énekes közös képet tett fel magáról és Selenáról, de nem sokkal rá törölte is a képet. A fotón a két sztár meghitten öleli át egymást.

 • Melltartójával mentette meg életét

  Bécs - Melltartójával mentette meg az életét egy 24 éves nõ Ausztriában, miután lezuhant egy szikláról: a fehérnemût rádobta egy drótkötél-felvonó kocsijára, hogy tudassa hollétét.

  Az amerikai turistát eltûnése után hegyi mentõcsapatok keresték ugyan, ám rossz irányban, és két nap után, gondolva, hogy úgyis halálát lelte, felhagytak a mentéssel. A nõ sérülése miatt képtelen volt járni és összesen hetven órát töltött az igencsak fagyos éjû terepen, amikor levette melltartóját és sikeresen rádobta egy felvonóra.

 • 1 millió fontos far

  London - 1 millió fontos fara van egy nagypapának Nagy-Britanniában, mármint ekkora összegre - 320 millió forintra biztosított - tompora.

loading...