rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna a legdögösebb nők között

 • Share on Tumblr

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

  A válogatásban szerepel Rihanna, Kate Middleton, Liu Wen, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Kendall Jenner és Kim Kardashian, Kaia Greber, és anyja, Cindy Crawford, Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, Adele, Gwen Stefani, Lupita Nyong’o, Amal Clooney, Gia Coppola, Roopal Patel és Olivia Palermo is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hatvanmillió forint kártérítés egy görögnek, akit töröknek tüntettek fel egy svéd joghurton

  Közel 60 millió forintnak megfelelõ kártérítést üti a markát annak a görög nyugdíjasnak, akit egy svéd joghurtgyártó töröknek feltüntetve használt egy terméke reklámarcaként.

 • Botrány! Fiatalkorúak létesítettek szexuális kapcsolatot, majd mobiltelefonján mutogatta!

  Egy 15 esztendõs nagylaki diák ellen folytat vizsgálatot az Arad Megyei Rendõrség: a vád szerint szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves diáktársával, ezt mobiltelefonon rögzítette, és a felvételeket "közkinccsé" is tette.

  Az eljárás annak nyomán indult meg, hogy a rendõrség tudomására jutott: több diák mobiltelefonja tartalmaz olyan felvételeket, amelyen egy 15 éves diák szexuális kapcsolatot létesít 13 esztendõs társával.

 • Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya

  Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya, amiért megvédett öt gyereket egy falka pitbulltól.

  George, a hõs terrier belepusztult a pitbullharapások okozta sérülésekbe, a gyerekeknek viszont nem esett bajuk. Az emlékérmet gazdája veszi át a PDSA brit állatvédõ szervezettõl. Az érem olyan állatoknak jár, amelyek emberekért vagy más állatokért áldozták fel az életüket.

 • David Beckham szexis alsónemût reklámoz

  Kiéhezett csajok tízezrei fogadták a menõ focista szexis alsónemû reklámjának bemutatását.

  David Beckham ismét leszerzõdött az Armani-céggel, hogy a férfiaknak szánt alsónemûket az õ kisportolt testén mutassák be.

  Giorgio Armani, a 73 éves sztárdizájner Kaliforniában barátkozott össze a Beckham házaspárral, többször is járt náluk vacsorára, így aztán nem meglepõ, hogy éppen a sportolóra esett a mester választása, amikor az új kampányt dolgozták ki.

 • A Facebook miatt jutott börtönbe

  Egy brit bíróság 18 hétig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 36 éves férfit, amiért "gonoszan rosszindulatú" üzeneteket hagyott Facebook oldalakon.

 • Christina Aguilera leszbikus kalandjai

  Christina Aguilera nem érte be csupán férjével õ nõkkel is szórakozni akart. A hírek szerint ilyenkor hármasban bújtak ágyba, de elõfordult az is, hogy Christina egymaga hancúrozott a kiszemelttel.

 • Szörnyű múltjáról mesélt Madonna

  Szörnyű múltjáról mesélt MadonnaMadonna ma már egyik legnagyobb szerelmének tartja New Yorkot, és még dalt is írt a város tiszteletére. Ám amikor tizenkilenc éves nincstelen senkiként megérkezett Michiganből a Nagy Almába, korántsem imádta ennyire. Az első évei igazi szenvedéssel és rengeteg szörnyűséggel tarkítva teltek. Többször fegyveres rablás áldozata lett, nyomortanyákon élt, és egyszer meg is erőszakolták. Az akkor még csak popkarrierről álmodozó Madge-hez egy férfi lépett oda, kést szorított a hátához, és felvonszolta egy közeli ház tetejére, ahol erőszakosan közösült vele.

 • Fûnyíró Guinness-rekord kísérlet Agárdon

  Guinness-rekord kísérlet volt Agárdon. Két huszonnégy éves férfi 24 óra 1 percig vágta a füvet egyfolytában.

  Az már biztos, hogy a maratoni fûnyírás magyar rekordja megszületett.

  A Guinness-rekordok között még nincs ilyen kategória, de a hitelesített jegyzõkönyvet továbbítják a londoni központba, így feltehetõen világrekordot is felállított a két fehérvári egyetemista.

 • Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét

  Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét. A rapper Diego nevû kutyáját séta közben támadta meg a harci eb, mire Ganxsta a kutyája segítségére sietett: a pitbull fejét kezdte ütni.

  Ganxsta úgy nyilatkozott: igyekezett úgy ütni, hogy a kutyának ne essen baja - emiatt az állat kemény koponyájától eltört kézfeje középcsontja, amelyet meg is kellett mûteni.

  A rapper keze öt hétig gipszben lesz, nem tud dobolni, így zenekara koncertjét késõbbre kellett tolni és a kolbászdugásból sem lesz semmi.

 • 46 423 euró értékben vásárolt francia borokat egy kínai utas!

  Egy kínai utas 46 423 euró értékben vásárolt francia borokat a párizsi Charles de Gaulle repülõtéren és ezzel új rekordot állított fel.

  A férfi hazájába való visszatérés elõtt, szenteste vásárolt számos méregdrága bort, köztük egy 1947-es Lafite Rothschild-ot - közölte a párizsi repülõteret üzemeltetõ társaság, az ADP. Kosarába tett emellett egy 1986-os Pétrust, egy 1982-es Chateaux Margaux-t, egy 1976-os Chateau Latour-t és több más márkás bort.

 • Sms-ben is el lehet vállni?

  Egy párszavas mobiltelefonos szöveges üzenet épp elég volt egy szaúdi férfi számára, hogy elváljon feleségétõl - számolt be az Arab News címû újság csütörtökön.

  Az Irakban tartózkodó férfi sms-ben közölte feleségével, hogy többé nem tekinti magát férjének. A férfi saját családjával nagyvonalúbb volt, két rokonát telefonon értesítette a válásról - írja a napilap. A Vörös-tenger partján fekvõ Dzsidda bírósága azt követõen hagyta jóvá Szaúd-Arábia elsõ ismert sms-es válását, hogy a két rokon megerõsítette: szóban értesültek a férj szándékairól.

 • "Ételpornó", avagy a tiltott gyümölcs

  "Ételpornóoldalon" gyûltek össze a világ leghizlalóbb étkei az interneten.

 • Egyre több pártfogót szerez a nagy sztárok közül a One Direction

  Lee Ryan, a Blue szépfiúja nemrég figyelmeztette a fiúkat: a hírnévnek árnyoldala is van. A One Direction manapság egyre népszerûbb a fiatal lányok körében – és úgy tûnik, egyre több pártfogót szereznek a nagy sztárok között!

 • Kylie Minogue-t eljegyezte volt barátja?

  Kedden lebukott az ausztrál énekensnõ! Párizsban összebújva látták volt barátjával, Olivier Martinez francia színésszel egy vendéglõben.

  Kylie és Olivier tavaly februárban szakítottak, azóta többször is mutatkoztak együtt a nyilvánosság elõtt, de eddig minden esetben tagadták, hogy újra járnának.

  Nehéz lesz azzal érvelniük, hogy csak barátként fogdosták egymást.

 • A legidõsebb kínai ember egy 127 éves férfi

  Százhuszonhét éves a legidõsebb kínai ember, a jaó nemzetiségû Luo Mei-csen asszony a délnyugati Kuanghszi-Csuang tartományban.

 • Különleges szülinapi ajándék Brad Pittnek

  Különleges szülinapi ajándék Brad PittnekRégóta kereshette a megfelelő ajándékot férje születésnapjára Angelina Jolie. Amikor megtudta, hogy New Yorktól nem messze eladó egy szív alakú sziget, azonnal megnézte és valószínűleg rögtön eldöntötte, hogy ez lesz a méltó ajándék Brad Pittnek, aki december 18-án ünnepli ötvenedik születésnapját. Úgy látszik azonban, hogy a jelenleg Ausztráliában forgató Angelina nem tud (vagy nem akar) titkot tartani és már most világgá kürtölte a meglepetést.

 • 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban

  Közel 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban. Tavers-ben a hét elején egy õslénytannal foglalkozó régésztábor résztvevõi - jelentette be szerdán az Orléans-i Természettudományi Múzeum.

 • Lisa Kudrow, mint web-terapeuta?

  Lisa Kudrow, a Jóbarátok sztárja - aki az Analyze this (Csak egy kis pánik) címû moziban is domborított - újabb produkcióban tûnik fel - írta a CNN.

  Ezúttal azonban nem a mozivásznon, sõt nem is a képernyõn láthatjuk, hanem egy interneten futó produkcióban.

  A színésznõ egy web-terapeutát alakít, aki három perces rendeléseket tart az ügyfeleknek. A sztori szerint a színésznõ másokon segít, fõleg akiknek a saját szüleivel problémái vannak.

 • Erdei Zsolt kisfia is világbajnok boxoló lesz!

  Világbajnok bokszolónk, Erdei Zsolt kisfia egyre inkább érdeklõdik édesapja sportága iránt. A két és fél éves Viktor maga kéri édesapját, hogy húzzanak kesztyût, és bokszoljanak.

  "Viktorka egyre gyakrabban kéri, hogy akasszuk le a kesztyût a falról és bokszoljunk. Ilyenkor persze csak a kesztyût ütjük, nem egymást" - mesélte a büszke apuka.

 • Záróra Frei dosszié!

  Frei Tamás úgy érzi, 13 év után itt az ideje, hogy megmutassa a világnak egy másik arcát is

  A televíziós új kihívásokra vágyik, a riportfilm készítésén kívül mást is szívesen csinálna.
  Frei Tamás

  A riporter nem csak tévémûsorokban gondolkodik. Inkább írna könyvet vagy forgatna dokumentumfilmeket.

 • Michael Phelps autóbalesetet szenvedett!

  Szerencsés kimenetelû autóbalesetet szenvedett Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója helyi idõ szerint csütörtök éjjel Baltimore-ban.

  A Phelps által vezetett Cadillac Escalade és egy Honda Accord ütközött. Utóbbi nõi sofõrjét kivizsgálásra kórházba szállították. Phelps és két utasa nem sérült meg.

 • Többet kell fizetni Budapesten a kéményseprésért!

  Júliustól az áfakulcs emelkedése miatt többet kell fizetni Budapesten a kéményseprésért - errõl az MSZP, az SZDSZ és egy KDNP-képviselõ szavazatával döntött a Fõvárosi Közgyûlés.

  Wertán Zsolt (KDNP) a szavazást követõen jelezte, hogy tévedésbõl támogatta a díjemelést.

 • A Titanic sztárja bevallotta: saját neméhez vonzódik

  A Titanic és az Elvált nõk klubja címû filmek szupersztárja hatvanhárom évesen beszélt elõször a nagyvilág elõtt arról, hogy a saját neméhez vonzódik.

 • Órabérben kínálja magát Benkõ Dániel

  A meztelenkedõ lantmûvész saját otthonába várja a lányokat.

  - Úgy döntöttem, hogy ahol vagyok, az a szórakozóhely! Én magam vagyok a szórakozóhely, úgyhogy nem nagyon szoktam lemozdulni a házamból...

 • Kirúgták, mert rendõrautós felvonulással búcsúztatta elhunyt édesanyját!

  Rendõrautós felvonulással búcsúztatta elhunyt édesanyját, ezért kirúgták egy észak-kínai város rendõri korrupció ellen küzdõ bizottságának vezetõjét.

  További 12 embert szintén megbüntettek, mivel rátámadtak két újságíróra, és amikor azok megpróbáltak felvételeket készíteni a menetrõl, elvették tõlük a kamerájukat - jelentette az Új Kína hírügynökség.

 • Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját

  Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját a hétvégén az amerikai Cincinattiben (Ohio állam). Alysa Stanton azt mondta, büszke arra, hogy személye a judaizmus növekvõ sokszínûségét képviseli.

  A hír vegyes reakciót váltott ki az amerikai zsidóság körében.

 • Egy vagyont keresett a kínai család a lomtalanításon vásárolt edénnyel

  Rendkívül jó befektetésnek bizonyult egy kínai edény: 3 dollárért vette lomtalanításon New York államban hat éve egy család, és most kedden 2,2 millióért adta el, azaz 733 ezerszer drágábban.

 • 132,5 millió forint a legdrágább parkolóhely Párizsban!

  A francia fõváros legdrágább parkolóhelyét 470 ezer euróért - 132,5 millió forintért - adták el.

  A La Tribune címû francia lap jelentése szerint az aranyat érõ ingatlanocska Párizs szívében, a Quai de Conti rakparton fekszik, és közvetlenül az Ile de la Cité Szajna-szigetre néz.

 • Travolta újra átéli fia halálának tragédiáját

  Bíróság elé áll a színészt zsaroló mentõs!

  John Travoltának újra kell élnie a fia elvesztésének fájdalmát idén szeptemberben, amikor újra bíróság elé kerül annak a mentõsnek a pere, aki kijött a 16 éves fiukért, amikor az rosszul lett a család nyaralójában, 2009 januárjában. A mentõst azzal vádolják, hogy 25 millió dollárt próbált kizsarolni a színészbõl és feleségébõl Kelly Prestonból, amikor fiuk Jett halálos rohamot szenvedett.

 • Tarolt az RTL Klub a Story Ötcsillag gálán!

  A magazin olvasói idén is hat kategóriában nevezhették meg kedvenceiket. Az RTL Klub arcai és mûsorai taroltak. Tabáni Istvánt kétszer is szólították, az Év zenei produkciója mellett a StoryOnline különdíjának gyõztese, „Az internet sztárja” is a csepeli fiatalember lett. A vele készült interjúkat három hónap alatt több, mint másfélmilliószor nézték meg a portál olvasói.