rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A kezdõkörben szexelt modell feleségével a focista

  A kezdõkörben szexelt modell feleségével Dino Drpic, horvát labdarúgó a Dinamo Zagreb stadionjában.

  Az akció még tavaly történt, de csak most vallotta be egy szerb televízió csatornának Nives Celsius, ismert Playboy-modell, Drpic felesége. A játékos klubja felháborodott az eseten.

  Celsius beszámolója szerint Drpic régi vágyát teljesítette, amikor csapatának pályáján, a Maksimir stadionban szeretkezett vele.

 • A legnagyobb titokban érkezett Magyarországra Nicolas Cage

  A hollywoodi filmsztár napok óta egy fóti filmstúdióban készít próbafelvételeket legújabb filmjéhez, a Season of the Witch-hez.

  Cage holnap már el is hagyja hazánkat, nemsokára azonban újra visszatér.

  Jövõ héten Ausztriában a film jeleneteit kezdik forgatni, ezt követõen jön újra Magyarországra.

  Valószínûleg ismét mindenféle felhajtást elkerülve.

 • Kim Kardashian és Kanye West 3 dadát is alkalmaz majd születendõ gyermekük mellé

  Kim Kardashian és Kanye West már most tengernyi pénzt költ születendõ gyermekére.

 • A finnek a legjobb fedettpályás aranyásók

  A finn csapat nyerte a fedettpályás aranyásás északi bajnokságát.

 • Lelõttek négy rendõrt!

  Ismeretlen fegyveresek megtámadták a közlekedésrendészet egyik ellenõrzõ posztját a dagesztáni bujnaki járásban, ás négy rendõrt megöltek, késõbb pedig egy szaunában három fiatal lányt lõttek agyon.

 • David Hasselhoff visszatér!

  David Hasselhoff visszatér egyik korábbi sorozatsikerébe. Igaz, egy nálunk kevésbé ismertbe...

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Ónebuló: 38-szor bukott érettségin

  Újdelhi - 38. alkalommal érettségi vizsgázott egy nyugdíjas Indiában, de megint megbukott.

  Mégsem adja fel.

 • "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - a világ legostobább táblái

  "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - ez az egyik gyõztese annak a szavazásnak, amelyet a világ legostobább út- és egyéb eligazító tábláiról kért közönségétõl a bannedinhollywood.com címû amerikai honlap.

 • Az orosz gazdagok egzotikus világa

  Moszkva - A gazdasági válság ugyancsak érezteti hatását a moszkvai Rubljovka környékén, ahol az orosz dúsgazdagok élnek: már sokallják a 720 rubelt - mintegy 4615 forintot - egy kiló krumpliért, s az élelmiszerbolt eladója csodálkozva súgja: elkezdték nézni az árcédulát.

  Igaz, másutt Moszkvában egy kiló burgonya ára 20 rubel (128 forint), s a nagyon drága import sem kerül többe 640 forintnyinál.

 • Két egész embert kívánó feladatban kell helyt állnia Bozsek Márknak

  Két egész embert kívánó feladatban kell helyt állnia Bozsek MárknakJelenleg két, teljes embert kívánó szerepben kell megfelelnie Bozsek Márknak. Az egyik a Barátok közt Fekete Szabolcsa, a másik az X-Faktor, ahol egy egészen új feladatra koncentrál. Emiatt a fiatalember a főváros két vége között ingázik, semmi szabadideje nincs, nem is beszélve arról, hogy a nagy nyomás miatt még a nagyon ritkán adódó pihenőidőt is a gyakorlásra szánja. Márk elárulta: máris ugyancsak elfáradt, hetek óta nem aludta ki magát. – Eddig sosem léptem úgy közönség elé énekesként, hogy ne lett volna ott mögöttem egy zenekar, vagy legalább a kezemben egy gitár.

 • Megtalálták a Metallica eltûnt rajongójának maradványait

  Megtalálták az Egyesült Államokban annak a fõiskolai diáklánynak a maradványait, aki még tavaly októberben tûnt el a Metallica charlottesville-i koncertjét követõen – tette közzé a USA Today.

 • Az idiótája! Egy tornapaddal közösült!

  Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól. A különleges pár egy parkban „bukott le”, ahol a 42 éves kínai férfi a padnak egy rését használta önkielégítésre.

 • Rekordtávot úszott egy ausztrál nõ

  Sikerült átúsznia a Nagy-Kajmán- és a Kis-Kajmán-sziget közötti 112 kilométeres távolságot.

 • George Clooney durva komédiája

  George Clooney durva vígjátékot tervez egy öngyilkos férfiról, illetve végzetes tettének elõzményeirõl.

  A Fall of Bob címet viselõ sorozat úgy indul, hogy a címbeli Bob öngyilkossági szándékkal kiugrik egy épületbõl.

  Eközben lepereg elõtte az élete, melynek eseményeit narrálja is - a nézõk számára ezekbõl a jelenetekbõl áll össze, hogy a férfi miért is vetette ki magát az ablakból. • Beteg leszel a korházsorozatok miatt!?

  A kórházsorozatok erõsítik a félelmet a betegségektõl

  A kórházas tévésorozatok erõsíthetik tudat alatt a félelmet a betegségektõl.

  Belga kutatók 1300 tizenéves tévézési szokásait vizsgálgatva jutottak a felismerésre. Mint kiderült, 10 százalékkal erõsödött a félelem kórházas mûsor láttán, és a lányoknál határozottabban mutatkozott meg a jelenség.

 • Óriási: 229 centi magas a kínai kosaras

  Óriási: 229 centi magas a kínai kosarasJao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi komplexussal küzdöttek az NBA kosarasai is, de egy normál méretű ember egyenesen eltörpül. Íme néhány fotó, ami elég szemléletesen bizonyítja milyen magas is a 229 centiméteres profi kosárlabdázó, mellette szinte mindenki eltörpül.

 • Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfi

  Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfiÉletében másodszor is elvitte egy szerencsejáték egymillió dolláros (276 millió forintos) főnyereményét egy amerikai férfi. Az építőmunkásként dolgozó Bruce Magistro négy évvel ezelőtt nyert már ugyanekkora összeget egy másik kaparós játékon. 2012-es nyereményét szinte teljes egészében felesége, Yvonne gyógykezelésére fordította. A súlyos rákbeteg nő azonban két éve elhunyt. Magistro fia szerint a második nyereményt Yvonne “küldte, hogy megsegítse a családot”. Az állami lottó sajtótájékoztatón mutatta be Magistro-t azon a Long Island-i benzinkúton, ahol a férfi a második nyertes szelvényét vásárolta.

 • Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan Fox

  Újra kisfiút hord a szíve alatt Megan FoxMegan Foxnak és Brian Austin Greennek 2012 szeptemberében született meg első közös gyermekük, Noah. Idén augusztusban pedig egy bennfentes elárulta, hogy a csodás színésznő ismét terhes, sőt mi több, most még az is kiderült, hogy egy kisfiút vagy egy kislányt hord-e a szíve alatt. A 27 éves színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen újabb terhességével teljesült az álma. Már korábban is hangsúlyozta, hogy sok gyermeket szeretne: „Mindent, amit eddig tettem, a gyermekem miatt tettem. A legjobbat akarom adni magamból Noah-nak, és még több gyereket szeretnék. Övék a szívem.”

 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

 • Botrány a brit Big Brotherben

  Felfüggesztették az élõ adás közvetítését a brit Big Brotherben csütörtök éjjel, mivel akkora csetepaté tört ki a házban, amit már vállalhatatlannak ítélt a tévétársaság. Az alkoholtól fûtött társaság négy tagja kapott össze igen hevesen, mivel az egyikük összepiszkolta a másiknak a festményét.

 • Magyarország a 23. legtisztább ország a világon

  A világon Svájc a legtisztább ország, Magyarország a 23. a rangsorban - szerepel az amerikai Columbia Egyetem és Yale Egyetem friss tanulmányában, amelyet az amerikai Forbes magazin ismertetett.

  Az országok teljesítményét 25 mutató alapján összegezték, egyebek mellett beszámították a levegõ szennyezettségét, a vízkészletek tisztaságát és szempont volt a biodiverzitás, a klímaváltozás és a rovarirtószerek használata.

 • Obama golfozott a lengyel elnök temetése napján

  Barack Obama amerikai elnök az izlandi vulkánkitörés miatt nem tudott részt venni Lech Kaczynski lengyel elnök vasárnapi temetésén; hirtelen támadt szabadidejében golfozott egyet.

 • Mûtét vár Kiefer Sutherlandre, leállt a 24 forgatása

  Félbeszakadt a nagy sikerû 24 címû tévésorozat folytatása, mert vesecisztát fedeztek fel a fõszereplõ Kiefer Sutherlandnél, akire mûtét vár - számolt be a Los Angeles Times.

 • Klónozott bõrt ültettek vissza a kislányra

  Egy kerti sütögetés közben robbant fel Pippie kezében a gyújtóolaj, a kislány testének nyolcvan százaléka megégett. Most egy forradalmi technikát alkalmazva, klónozott bõrét ültették vissza rá az orvosok.

 • LL Junior a lovag!

  A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma amirõl nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani arról szívesen beszél LL Junior.

 • Buszon felejtett idõs ember

  Catania - Egy kilencvenes éveiben járó idõs urat a buszon felejtettek hozzátartozói a dél-olaszországi Catania közelében.

  A férfi egyedül ment rokonlátogatóba, akik ugyan várták õt a buszmegállóban, de miután a csomagjait az autójukba rakták, az idõs ember nélkül távoztak.

 • A született feleség belehabarodott Pénelope Cruz öccsébe

  A Született feleségek sztárja Pénelope Cruz öccsével vigasztalódott az ünnepek alatt.

 • Tûzoltók mentették ki a mobilvécébe ragadt férfit

  Tûzoltókat kellett hívni egy részeg férfihoz a pennsylvaniai Lebanonban, mert pucéran beragadt egy mobilvécé tartályába. A rendõrség szerint a 31 éves fickó szorult helyzetében a mobiltelefonján hívott segítséget.

 • Csaknem félmillió euró adót követelnek egy török cipõpucolótól

  Csaknem 500 ezer eurónyi (136 millió forintnyi) hátralékot követel az adóhatóság egy ágrólszakadt cipõpucolótól Törökországban.