rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szexparti közben maradt kéz nélkül

  Bizarr balesetben maradt kéz nélkül egy új zélandi nõ, aki éppen egy brit férfi karjaiban ízlelgette a testi örömöket. A szexpartiért bal felsõ végtagjával és rengeteg vérrel fizetett.

 • Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség

  Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Whoopi Goldberg elhagyta káros szenvedélyét

  A színésznõ már hosszú ideje dohányzik, de most elhatározta, hogy egészségének megõrzése érdekében végleg felhagy káros szokásával.

 • A világ legdrágább balesete - luxusautók ütköztek - videóval!

  Nyolc Ferrari, egy Lamborghini, három Mercedes és két Toyota tört össze Japán és a világ egyik legdrágább közlekedési balesetében. A konvoj egy hiroshimai autós találkozóra igyekezett, amikor az élen haladó piros Ferrari sávváltás közben megcsúszott a nedves aszfalton és szalagkorlátnak ütközött. A többiek már nem tudták kikerülni.

 • Horváth Ágnes exminiszter hagyta el Afrikát

  Kucsera Gábor és Horváth Ágnes közül kellett kiválasztania Virágnak, kivel küzd meg a játékban maradásért. A playmate az egészségügyi miniszterrel mérkõzött meg.

  Skorpiókkal küzdött a két nõ A Sztárok a fejükre estek kalandshowban. Egymással versenyezve kellett farkasszemet nézniük a hatalmas élõ rovarokkal, ám a próbatétel részeként néhányat meg is kellett enniük megsütve. Mindketten jól állták a sarat, ám Virág volt a gyorsabb, így õ nyerte a versengést.

  Lakatos Márk után Ágnesnek kell elhagynia a tábort, és visszatérnie Magyarországra.

 • Melegek nélküli város

  A kelet-ukrajnai Krasznoarmijszk polgármestere hivatalos nyilatkozatot adott ki arról, hogy az általa irányított városban nem élnek homoszexuális férfiak.

  A Donyeck megyei iparváros elsõ emberét, Andrij Ljasenkót a Donbasz-Szocprojekt nevû társadalmi szervezet kereste meg azzal a kéréssel, hogy ismertesse, milyen felvilágosító tevékenységet folytat a polgármesteri hivatal a homoszexuálisok körében az AIDS terjedésének megelõzése végett.

 • Létszámleépítések a szombathelyi MÁV-nál!

  Száztíz dolgozójától válik meg májusban és júniusban a szombathelyi székhelyû MÁV Vasjármû Kft. és további létszámcsökkentésre is sor kerülhet - mondta Szíj Péter, a társaság ügyvezetõ igazgatója.

  Tájékoztatása szerint a munkaügyi központ felé 160 dolgozót érintõ csoportos létszámleépítést jelentettek be, üzleti megrendeléseik csökkenése miatt. Az érintett dolgozókat hétfõn írásban tájékoztatták a várható leépítés szándékáról, a felmondóleveleket azonban csak egy hónap múlva kapják meg és elbocsátásukra májusban, illetve júniusban lehet majd számítani - mondta az igazgató.

 • Sírgyalázók Darnózseli temetõjében!

  Feldúlták egy 36 éves helybeli nõ sírját ismeretlen tettesek Darnózseli temetõjében.

  A kihantolt sírt délelõtt fedezték fel az elhunyt családtagjai, akik vasárnap este is jártak a sírnál, amely akkor még háborítatlan volt.

 • 1200 kilométeren át repesztett jogsi nélkül a durcás tini

  Elkötötte szülei kocsiját, miután összevezett barátnõjével és meg sem állt a szomszédos országig.

 • Vadszamarak növelik a kínai nõk szexéhségét?

  A Northern Territory News c. ausztrál lap beszámolója szerint egy Hong Kong-i vállalat minden évben megpróbál közel egymillió szamárbõrt beszerezni, hogy ezt hagyományos gyógyszerek gyártásához tudják felhasználni.

  A cég leginkább Dél-Amerikából szerzi be a bõröket, de mostanában Ausztráliára is odafigyel - írja a MediPress.

  A Sydneyben élõ exportõr, John Fleming máris az északi vidéken élõ vadszamarakra akar vadászni, azért, hogy el tudja azokat adni.

 • Elhunyt a világ legalacsonyabb embere

  Elhunyt a világ legalacsonyabb embereHetvenöt éves korában, tüdőgyulladásban hunyt el a világ legalacsonyabb embere, az 54,6 cm magasra nyúlt Chandra Dangi, akit Chandra hercegnek becéztek a barátai. Az aprócska ember farmerként, kézművesként kereste meg kenyerét. 2014. novemberében Londonba utazott, ahol a Guinness-rekordok könyve szerkesztői kedvéért együtt fényképeszkedett a földkerekség legmagasabb palijával, a 251 centi magas török Sultan Kösennel. Az alig fél métert meghaladó magasságú „herceg” Amerikai Szamoán járt üzleti ügyekben, amikor hirtelen rosszul lett, és a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.

 • Nagyon nem megy neki a KRESZ-vizsga!

  Tovább "javított" világcsúcsán az a dél-koreai asszony, aki azért lett világhírû - vagy legalábbis került be a világ hírkeringésébe -, mert rekordsokszor bukott meg KRESZ-vizsgán.

  Február elején még csak 771-ik bukásán volt túl, immár a 775-ik is megvan. Valószínûleg lesz 776. vizsgája, mert a 68 éves nagymama nemigen adja fel. Hogy hibátlant írna 776-ikra, arra kicsi az esély, de az eddigiek alapján arra se sok, hogy átmegy.

 • Top 5 botrány 2007: Parist visszazárják a börtönbe

  A józan életet még csak hallomásból sem ismerõ örökösnõt tavaly kapták ittas vezetésen, majd bevonták jogosítványát, és három évre felfüggesztették a börtönbüntetését. Mit tesz ilyenkor az ember lánya? Meghúzza magát. Mit tett Paris? Jogsi nélkül vezetett kétszer, plusz a lámpákat se kapcsolta be – utóbbi pedig azért éjszaka nem árt. Michael T. Sauer bíró 45 napra börtönbe küldte.

 • A testõrök nem hagyják élni Jacko gyerekeit

  Michael Jackson két idõsebb gyermekét, Princet és Parist testõrök viszik az iskolába.

 • Mentõt hívtak a Viagrát bevett 82 éves férfihez

  Egy 82 éves olasz férfi bevett egy szem Viagrát, de annyira felizgult, hogy a felesége kénytelen volt kihívni a mentõket.

  A palermói aggastyán gondolta meglepi a feleségét, de a dolog fordítva sült el. Az asszony annyira megijedt férje begerjedésétõl, hogy kihívta a mentõket, mert attól félt, hogy infarktust kap szegény.

 • Öt eurót tett fel a lottón, és 15 milliót nyert!

  Öt eurót tett fel a lottón, és ezzel 15 milliót (4,42 milliárd forint) nyert egy brandenburgi játékos - adta hírül a brandenburgi lottóigazgatóság hétfõn Potsdamban.

  A szerencsés pénteken adta le szelvényét a Oberspreewald-Lausitz körzet lottózójában. Õ volt az egyetlen, aki nemcsak a hat számot, hanem még a szuperszámot is eltalálta, így övé a jokerrel járó pénzösszeg is. Ez a nyereményalap már hat hete növekedett.

 • Kisbabát vár Marót Viki

  A Marót Viki és a Nova Kultúr zenakar 27 éves énekesnõje a negyedik hónapban jár, októberre várja elsõ gyermekét. Egyelõre nem tudják a születendõ baba nevét, de arra az esetre, ha kisfiuk születne, férjével vagy Ádámnak vagy Samunak neveznék a kicsit.

 • Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ!

  Férfisztriptízre vitte el négy diáklányát egy tanárnõ az Egyesült Államokban, aminek végeredményeként távozott állásából.

  A 47 éves, középiskolai pedagógus nem maga szorgalmazta a kirándulást, hanem a 17-18 éves lányok kérték, akik valamennyin pompongirlök, azaz sportcsapat- és drukkerbuzdító táncosok.

 • Nagymama hozta világra az unokáját

  Egy 60 éves asszony hozta világra unokáját Brazíliában: a nagymamába 32 éves lánya mesterségesen megtermékenyített petesejtjét ültették be, mivel a fiatalasszony nem képes kihordani magzatát.

 • Megnõsült James Gandolfini, a Maffiózók sztárja

  Honolulu - Örök hûséget esküdött egykori modell szerelmének James Gandolfini, a Maffiózók címû nagy sikerû tévésorozat sztárja.

  A menyegzõt a menyasszony, Deborah Lin szülõvárosában, Honoluluban tartották meg a hét végén - közölte a People címû sztármagazin.

 • Justin Bieber börtönben?

  Justin a barátjával lufikat töltött meg vízzel, és járókelõkre hajigálták, de balszerencséjükre épp egy szolgálaton kívüli rendõrt sikerült eltalálniuk.

 • 70 év után kézbesíti a karácsonyi lapokat a posta

  Több mint hetven év után kapja meg nagyapja második világháborúban írt karácsonyi üdvözletét egy férfi a németországi Mannheimben.

 • Rossz bizonyítvány = otthoni net

  Nem segíti, hanem inkább hátráltatja a gyerekek iskolai munkáját az otthoni számítógép - derült ki egy 2000 és 2005 közötti adatokat feldolgozó amerikai kutatás eredményébõl. Rosszabb bizonyítványt és olvasási nehézségeket hozott magával a jelek szerint a high tech-éra, és ez a különbség a szegényebb háztartásokban még kiélezettebb.

 • Nem a saját autójával hajtott el egy ittas férfi

  Összekeverte a saját autóját egy másik kocsival egy nem túl szomjas sofõr, mentségére legyen mondva: a kocsi színe és típusa stimmelt, és a kulcs is nyitotta, ezért nem tûnt fel neki a csere.

 • Steven Seagal, most a szexuális zaklató szerepbe

  Egy újabb hírességet vádoltak meg szexuális zaklatással, Steven Seagal mindent tagad.

 • George Bush is bejelentkezett a Facebookra

  A korábbi amerikai elnök, George W. Bush is csatlakozott a Facebook-használók népes táborához. A 63 éves politikus néhány órán belül csaknem 2000 ismerõsre tett szert.

 • Százezer dollárt ajánlott fel Jennifer Hudson eltûnt unokaöccse megtalálójának

  Chicago - Százezer dolláros (22,2 millió forint) jutalmat ígért Jennifer Hudson amerikai színésznõ hétéves unokaöccse megtalálójának.

  A kisfiú, Julian King, Hudson nõvérének, Juliának a gyermeke akkor tûnt el, amikor az afro-amerikai mûvész édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban. Jennifer arra kérte a környék lakóit, hogy ha bármilyen használható információjuk van a bûnténnyel kapcsolatban, forduljanak a városi rendõrséghez.

 • Nevetése miatt kerülhet börtönbe egy férfi

  Börtön fenyeget egy férfit az Egyesült Államokban, mert túl hangosan nevetett. A vádirat szerint Schiavelli február 12-én este hat óra tájban zavarta a köz nyugalmát azzal, hogy kinevetett ablakán, azután – visszaesõként – másnap is kiröhögött otthonából, amelyben anyjával él.

 • Nem közösült eleget a feleségével - elvesztette a pert

  A francia bíróság ítélete szerint közel három millió forintnyi eurót köteles fizetni volt feleségének az a férfi, aki nem teljesítette kellõ mértékben házassági kötelességét.

 • Együtt megy kollégiumba egy négyes iker

  Ugyanarra a fõiskolára jár majd továbbtanulni egy New York-i négyes iker. A 17 éves "kvartett" - Grace, Erin, Bobby és Danny Mele - egyaránt a Hartwick College növendékei lesznek.

loading...