rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Révbe ért Kelly Clarkson magánélete

  Hosszú évek magányosságát követõen végre a magánéletben is révbe ért Kelly Clarkson. A világsztárt menedzserének fia jegyezte el.

 • Rúdtánc oktatás a Cambridge-i Egyetemen

  Rúdtáncórákat vehetnek a nõi hallgatók a Cambridge-i Egyetemen, hogy leküzdjék a vizsgaidõszakkal járó stresszt. Egy óra két fontba (kevesebb mint 800 forintba) kerül, de férfiak nem vehetnek részt rajta.

 • Anyuka a hûtõben, pénz a zsebben!

  Otthonuk fagyasztóládájába dugta 98 évesen elhunyt anyját egy férfi az Egyesült Államokban, hogy felvehesse az asszony nyugdíját.

  A rendõrség lakossági tipp nyomán tartott házkutatást és bukkant a tetemre.

 • Megehetik Darth Vadert

  Darth Vadert ehetnek a vendégek fiastul, mármint Luke Skywalkerestül Japánban egy étteremben, amelynek szakácsa mintázza meg George Lucas Csillagok háborúja címû mozifilmsorozatának hõseit.

 • Ököllel megütötte tanárát egy diák Borsodban

  Ököllel megütötte tanárát egy diák a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ónodon - mondta az MTI-nek a miskolci rendõrkapitányság ifjúságvédelmi és bûnmegelõzési alosztályának vezetõje szerdán.

  Szilvási Zsolt közölte: az eset még november közepén történt, de az eljárás azonban csak most indult. Az érintett pedagógus levélben, késõbb jelentette az esetet a rendõrségnek. A 15 éves, jelenleg nyolcadikos fiú ököllel ütötte meg a tanárt, komolyabb sérülést nem szenvedett a pedagógus.

 • Kylie Minogue meztelenül kampányol

  Claudia Schiffer, Kylie Minogue és Seinna Miller kendõvel takarta el meztelen testét egy jótékonysági kampányban.

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Felfújható templom a nyaralók lelki üdvéért

  London - Oltárt és gyóntatófülkét is magában foglal az a felfújható templom, amelyet az olasz Sentinelli del Mattino (A reggel õrzõi) katolikus csoport tagjai akarnak felállítani a hét végén az Adriai-tenger partján fekvõ Molise egyik strandján.

 • Öncsonkítás az Egyesült Államokban

  Szörnyû öncsonkításra került sor az Egyesült Államok Texas államának egyik börtönében, ahol egy halálra ítélt férfi kitépte az egyetlen megmaradt szemét és megette.

  A 25 éves elmebeteg férfi 2004-ben megölte a feleségét és két kisgyerekét, majd alig öt nappal a letartóztatása után a börtönben kitépte az egyik szemét. A mostani tette elkövetésekor a börtönpszichiátrián tartották fogva, a férfi egyébként halálos ítéletének végrehajtására vár, de még idõpontot sem kapott.

 • Zebrán gázolt a busz Budapesten!

  A 114-es BKV-busz elütött egy 68 éves férfit Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton, a Vegyész utcánál. A férfit - akinek a sérülései nem tûntek súlyosnak - kórházba szállították. A gyalogos a zebrán lépett a busz elé.

 • Bírói röhögõgörcs miatti tárgyalási szünet

  Berlin - Röhögõgörcse miatt kellett szünetet elrendelnie egy bírónõnek két haragos szomszéd ügyének tárgyalásán.

  A hölgy egy darabig tisztéhez méltón hallgatta a két férfi vádaskodását, szomszédháborújuk tojásdobálós ütközetétõl a levelekben egymásnak postázott "ürülékváltásokig".

 • Ismét vétett az alkoholtilalom ellen Lindsay Lohan

  Vétett próbaidõre helyezésének feltételei ellen Lindsay Lohan amerikai színésznõ, emiatt a bíróság újabb kétszázezer dollár fizetésére kötelezte.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Zuschlag napozik a sitten

  Lelkesen napfürdõzik az 8 év 6 hónapra ítélt szocialista politikus a börtönben.

 • Elesett és kórházba került Amy Winehouse

  Egy esést követõen ismét kórházba került a botrányairól híres Amy Winehouse. Az énekesnõ szombaton megbotlott londoni házában, beütötte bordáit és megsérült a szeme felett.

 • Jótékony ügy miatt vágatja kopaszra haját Jessie J

  Jessie J egy jó ügy érdekében válik meg a hosszú hajkoronájától, ám ez még nem minden! Az énekesnõ szeretne a kopasz fejére egy tetoválást is, ami emlékezteti majd õt tettére, és legalább díszíti a fejét, amíg visszanõ a haja.

 • Egy kisebb vagyont bukott pókeren a sztár

  Ben Affleck tagadja azokat a pletykákat, hogy vesztett pókerben és nem fizetett ki több ezer dollárt.

 • Intelligens textilek, azaz viselhetõ számítógépek az új divat

  Akár évi 300 millió eurós bevétel származhat az intelligens textilekbõl, a nyereség pedig minden további esztendõben 20 százalékkal bõvülhet - állítják az új technológia szakértõi.

  Az okos anyagokat optikai szálakból szövik, "bélésükben" pedig nyomtatott áramkörök találhatók, így a belõlük készülõ holmik valójában viselhetõ számítógépek.

 • Több mint 230 ezer agg hiányzik Japánból

  A közelmúlt botrányai nyomán megindult kormányzati vizsgálat döbbenetes eredményre jutott: a Japánban számon tartott száz éven felüliek közül 230 ezer embernek nincsen nyoma, valószínûleg már régen halottak lehetnek.

 • Már most viharos a friss házasok élete

  A „Gossip Girl”-bõl ismert Blake Lively és a szexi színész, Ryan Reynolds még csupán szeptemberben mondták ki a boldogító igent, de már most úgy tûnik, hogy nem alakul valami jól a házasságuk.

 • Haláleset az M5-ön!

  Egy török állampolgárságú férfi a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az M5-ös autópályán Budapest felé haladó autójuk Kiskunfélegyháza és Kecskemét között árokba szaladt csütörtökön hajnalban. Az út menti korlátot átszakító autó vezetõje kirepült a kocsiból és meghalt.

 • Guinness rekord nadrágvarrás!

  Nem rendelésre és mérték után, mivel még a világ legnagyobb emberének is nagy a 22 emelet "magas" gatya. Larbi Boukamha - õ a szabó - Guinness rekordot akar dönteni.

  Sikerül is neki, mivel 10 méterrel hosszabb nadrágot produkált a jelenleg mért hivatalos csúcsnál, amely egy perui páré.

 • Nem a családfõ a tettes Tényõn?

  Pletykák, találgatások áradatát indította el a múlt heti tényõi családirtás, sokan nem hisznek a rendõrségnek, nem fogadják el, hogy Sz. Kolos mészárolta le kislányait és feleségét, majd saját magával is végzett egy láncfûrésszel.

 • Ajándék memóriakártyákkal fürkészik ki a brit üzletemberek titkait Kínában

  A brit belsõelhárítás azzal vádolja Kínát, hogy memóriakártyákba rejtett kémprogramokkal próbál hozzáférni brit üzletemberek számítógépéhez - írta a Sunday Times brit lap.

 • Az angol hercegnél is gazdagabb Harry Potter

  A Harry Potter filmek utolsó két epizódjának forgatása után, Daniel Radcliffe vagyona 28.5 millió fontra rúg.

 • Fizetni akart, de helyette lábon lõtte magát

  Fizetni akart, de helyette lábon lõtte magát egy kórház büféjében egy férfi az Egyesült Államokban.

  A biztonsági õrök azonnal lefegyverezték, bár nem volt nehéz dolguk, mivel az 59 éves illetõ nem rabolni akart, hanem csak a családját látogatta meg a gyógyintézményben. Hogy zsebében miért volt pisztoly, nem derült ki az AP amerikai hírügynökség jelentésébõl.

 • Sajtérlelés dalokkal

  Sajtérlelõ gregorián dalok

  Bécs - Gregorián zenével érleli sajtjait egy teheneszéti iskola Ausztriában.

  Méghozzá nagy sikerrel. A sajtok ugyan nem tapsolnak, ám sorra nyerik a graz-altgrottenhofi iskolának a díjakat. Persze nem akármilyen muzsikára érlelõdnek, hanem paradicsomira: arra a gregorián lemezre, amely felkerült a brit slágerlista tízes élbolyába, és amelynek címe A paradicsom zenéje. Ezt játsszák állandóan a pincében érõ két és fél tonna sajtnak szerenádként.

 • Egy meztelen nõ miatt okozott közúti balesetet

  Egy nõ áthajtott a piroson, és 5 autóval karambolózott. A balesetet azonban egy nem mindennapi dolog okozta: egy meztelen nõ vonta el a figyelmét, a hátsó ülésen.

  A 22 éves Teah Limitone a megszokott módon hajtott Floridában, a háta mögött egy meztelen nõvel. Egyszer csak furcsa hangot hallott hátulról, ezért a mögötte ülõ barátnõjéhez, Ayla Gabrielhez fordult, hogy megnézzen, minden rendben van-e vele.

 • Brad Pitt dédnagyanyja gyûrûjét adta Angelina Jolie-nak

  A legfrissebb hírek szerint Brad Pitt dédnagyanyja gyûrûjét adta Angelina Jolie-nak. A színésznõ nemrég az ENSZ küldötteként látogatást tett Kongóban és Ruandában, de nem akarta eljegyzési gyûrûjét viselni a két szegénység sújtotta országban.

 • Saját lányának a magzatát hordta ki egy nõ

  A nõ saját lányának a magzatát hordta ki és szülte meg, mindketten jól vannak.