rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Román a világ legkisebb csecsemõje (fotóval)

  Mindössze 980 grammos és Botoºani egyik szülészetén jött világra a világ legkisebb csecsemõje. A koraszülött kislányt egy 36 éves, négy gyerekes anya szülte.

 • Riporter lesz George W. Bush lánya!

  Televíziós munkát kap Jenna Bush Hager. George W. Bush korábbi elnök ikerlányainak egyike az egyik legnépszerûbb reggeli mûsorban lesz alkalmi riporter.

  A 27 éves Jenna havonta egyszer szerepel majd az NBC csatorna Today Show címû mûsorában, tanárnõként az oktatás lesz a fõ témája.

 • Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a vége

  Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a végeA gyermekét egyedül nevelő lichfieldi nő számlájára a városi önkormányzattól érkezett tévesen egy szép kis összeg, és ő buzgón neki is látott az 52.000 font (19 millió forint) elköltésének. Michaela Hutchings agyában úgy tűnik, fel sem merült, hogy a jó tündér nem létezik, illetve a Mikulás szezonja is odébb van, így a téves utalást vissza kell majd fizetnie. Pedig így van, az önkormányzat illetékesei kis késéssel ugyan, de észrevették a hibát, ám addigra a nő vad költekezésbe kezdett, nem igazán létfontosságú dolgokra.

 • A combjára volt ragasztva a kábítószer!

  A zalai autópálya-alosztály rendõrei szerdán délután az M7-es autópálya Nagykanizsa-szabadhegyi lehajtójánál állítottak meg ellenõrzésre egy személygépkocsit.

  Az egyik utastól 100 gramm növényi törmeléket foglaltak le, feltehetõleg kábítószert, amely két zacskóban a combjára volt ragasztva. A nagykanizsai fiatalt õrizetbe vették, és kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetõeljárást.

 • Revolverrel lõtte szét az újját egy szemölcs miatt

  Sean Murphy nem kedveli a szemölcsöket. Amikor szembesült vele, hogy az ujján efféle undokság üti fel a fejét, az összes elképzelhetõ eszközt bevetette – ám mindhiába. Ekkor úgy döntött radikális megoldást választ.

 • A Loch Ness-i szörnyben egykor még a rendõrkapitány is hitt

  Nessie, vagyis a Loch Ness-i szörny létezésében egykor még a helyi rendõrkapitány is hitt - derül ki a harmincas évekbõl származó dokumentumokból, amelyeket a skót nemzeti archívum hozott nyilvánosságra.

 • Kanadában is már öten haltak meg az új vírus miatt!

  Elhunyt egy férfi a kanadai Québec tartományban az új influenzában - közölték szombaton az egészségügyi hatóságok.

  A negyvenes éveiben járó férfi krónikus betegségben szenvedett, amely legyengítette az immunrendszerét. A hatóságok közelebbit nem árultak el a betegségérõl.

 • Végre igent mondott Nicole Scherzinger

  Végre igent mondott Nicole ScherzingerA Forma 1 versenyzőnek nem ez volt az első próbálkozása, de az egykori Pussycat Dolls énekesnő most először mondott igent. A páros már a sokadik szakításon, és három \"nemmel végződő\" lánykérésen van túl, de úgy tűnik, hogy legutóbbi kibékülésük után végre tényleg révbe értek. A 29 éves Lewis a jelek szerint mindent megtesz, hogy 35 éves barátnője úgy érezze, felnőtt a feladathoz. Az X Factor műsorvezetőjeként a tévéshow-k világában is komoly karriert befutó Nicole öt évnyi zűrös kapcsolat után boldogan mondta ki az igent a lánykérésre

 • Szexparti közben maradt kéz nélkül

  Bizarr balesetben maradt kéz nélkül egy új zélandi nõ, aki éppen egy brit férfi karjaiban ízlelgette a testi örömöket. A szexpartiért bal felsõ végtagjával és rengeteg vérrel fizetett.

 • Lidsay Lohan nem kért a 120 milliós ajánlatból

  Lindsay Lohan visszautasított egy igen jól jövedelmezõ ajánlatot - hiába hívták ugyanis a Szombat esti láz amerikai megfelelõjébe (Dancing With The Stars), õ nem kért belõle.

 • Golyóálló férfi Németországban

  Golyóálló férfija van Németországnak: az illetõt vastag hájrétege védte meg komoly sérüléstõl.

  A 49 éves férfit egy utcai rablás miatt érte lövés, ám õ még csak nem is vette észre, hogy eltalálták.

 • Peter Gabriel Polar-díjban részesül!

  A brit Peter Gabriel és Jose Antonio Abreu venezuelai zeneszerzõ részesül idén a Polar-díjban.

  Az egymillió svéd koronával (26,3 millió forinttal) járó díjjal - amelyet 1989-ben Stig Anderson, az ABBA együttes menedzsere alapított - minden évben egy klasszikus és egy "populáris" mûvészt tüntetnek ki.

 • Elvesztette babáját a várandós Lily Allen

  Terhességének hatodik hónapjában elveszítette babáját Lily Allen brit popsztár.

 • Új párra talált Nina Dobrev

  Új párra talált Nina DobrevNina közeli barátságot ápol Julianne Hough táncossal, aki Derek húga, általa ismerkedtek meg. Egy forrás azt nyilatkozta, sok időt töltöttek együtt a nyár folyamán. Ez az első kapcsolata Ninának, mióta szakított Ian Somerhalderrel, akivel évekig alkottak egy párt. Dereket korábban Cheryl Cole-lal és Lauren Conraddal boronálták össze, a híresztelések nem voltak valósak, végül Nina mellett találta meg boldogságát. Egyes hírportálok szerint már hónapok óta alkotnak egy párt. Augusztusban kerültek egymáshoz igazán közel, akkor kezdett egyre komolyabbá válni a köztük lévő kapcsolat.

 • Megszületett Mark Owen harmadik gyermeke

  Mark Owennek, a Take That együttes énekesének kedden megszületett harmadik gyermeke.

 • Megszületett Claire Danes elsõ gyermeke

  Megszületett Claire Danes hollywoodi filmcsillag elsõ gyermeke.

 • Közös házat vásárolt Kim Kardashian és Kanye West

  Kanye West és barátnõje, Kim Kardashian 11 millió dollárért (8,4 millió) házat vett a kaliforniai Bel Airben.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • 180-nal száguld a világ leggyorsabb asztala

  Az asztalt és a hat széket formáló karosszériájú autón "gõzölgõ" teáskanna és sült csirke is volt.

  Megépítõje a 47 éves Perry Watkins, aki szeretne felkerülni a Guinness Világrekordok listájára a leggyorsabb bútor kategóriában. Asztalát Fast Foodnak (gyorsételnek) nevezte el - adta hírül a The Daily Telegraph címû brit lap.

  A bútorautó csúcssebessége 208 kilométer per óra volt a fél kilométeres távon.

 • Megfulladt a kéményben a kitartó szeretõ

  Szerelme házának kéményébe szorulva lelte halálát egy nõ az Egyesült Államokban. A 49 éves orvosnõ nem tudott bejutni kedvese házába, ezért felmászott a tetõre, levette a kémény zárósapkáját, majd pedig belebújt, hogy a kürtõn át lejusson.

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

 • Kiadták Györgyit

  Kiadták az olasz hatóságoknak Keleti Györgyit. Az egykori honvédelmi miniszter lányát magyar lapértesülések szerint Münchenbõl szállították olasz börtönbe.

 • Kicsapongó élete vethet véget Jeremy Irons házasságának

  Az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színész Jeremy Irons házassága feleségével, Sinead Cusackkal 34 év után nagyon úgy fest, hogy zátonyra futott. Neje már nem tudja tovább elviselni Jeremy folyamatos félrelépéseit.

 • Pornófilm hangjával ûzte el a játszó gyerekeket a háza mellõl!

  Pornófilm hangjával ûzött el játszadozó gyerekeket a háza mellõl egy férfi az Egyesült Államokban, mert már nagyon elege volt a zsivajból.

  A paradox módon zajjal csendet teremteni próbáló férfi szexhangerõs módszere viszont a szomszédait dühítette fel: az egész környék harsogott a kéjsikolyoktól, a nem túl lírai vágy- és parancsszavaktól, nyögésektõl, hörgésektõl, még másfél háztömbnyire is jól hallott mindenki mindenkit és mindent. A 27 éves "pornó-DJ" ellen közszeméremsértés címén indult eljárás.

 • Ingyenes cirkuszi tanácsadás bohócfóbia ellen

  Ingyenes tanácsadással szolgál bohócfóbia ellen egy cirkusz Nagy-Britanniában. Newentben nyitó John Lawson's cirkusz porondmestere reméli, hogy a segítségnyújtás a bohócokkal szembeni félelem legyûrésében vonzani fogja a közönséget.

 • Két év felfügsztett eltiltást kapott a Renault!

  A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétfõn két év felfüggesztett eltiltással büntette a Renault Forma-1-es istállót, a volt csapatfõnök, Flavio Briatore nem vállalhat semmiféle szerepet az F1-ben, míg Pat Symonds korábbi fõmérnök pedig ötéves eltiltást kapott.

 • Kínában megépítették a világ legnagyobb távcsövét

  Az óriásteleszkópot Pekingtõl százhetven kilométerre északkeletre állították fel, a Kínai Tudományos Akadémiához tartozó egyik kutatóbázison.

  A kínai tudósok szerint a távcsõ a világ leghatékonyabb eszköze lesz a galaxis háromdimenziós feltérképezésében.

  Az eszköz újdonsága, hogy használat közben nem az egész szerkezet mozog, mint más teleszkópok esetében, hanem csak a két mozgatható szegmentált tükör.

 • Birkavásárlás 54 ezer forintos bankóval

  Két bankjeggyel fizette ki 108 ezer forintos tartozását egy 17 éves csaló. A birkaárusnak nem tûnt fel, hogy 54 ezreseket kapott.

  A 108 ezer forintos vételárat két 54 ezer forintos bankjeggyel egyenlítette ki egy birkákat vásárló csaló a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kétpón.

 • Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas a jedi névvel visszaélõ cég nyakába

  Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas, a Star Wars atyja egy cég nyakába, amely gondolattal irányítható számítógépes alkalmazását a "jedi" névvel fémjelezte.

 • Jerzy Buzek lett az Európai Parlament új elnöke

  Jerzy Buzek volt lengyel kormányfõt választotta meg az Európai Parlament (EP) új elnökévé kedden Strasbourgban a 736 fõnyi testület.

  A 69 éves Buzek a júniusi választások után tartott elsõ ülésen nyerte el a parlament támogatását, amelyben a jobbközép pártok alkotják a legnagyobb erõt. Ez az elsõ alkalom, hogy az egykori szovjet tömb egyik volt tagállamának képviselõje kapja meg a nagyrészt ceremoniális, ugyanakkor tekintélyes tisztséget.

loading...