rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Stewardess-ek a Playboyban

  Furcsa ám hatásos módját választották a mexikói stewardess-ek, hogy megbosszulják munkahelyük elvesztését és egyben megkeressék a villanyszámlára valót. Egy naptár elkészítése után, levetkõztek a nyuszis magazinnak.

 • Illegális varroda Budapesten

  Hamisított márkajelzésû sportruházati termékeket gyártó varrodát lepleztek le Budapesten, a Ganz-Mávag területén.

 • Buddha 14 figyelmeztetése

  Buddha 14 figyelmeztetéseHa az elme, amely egy hatalmas erő, a szellemi fejlődésre, a belső utazásra irányul, akkor egyre finomabb és tisztább erőket ismer meg, míg végül az ember elérheti a legmagasabbat, azaz megvilágosodhat, és képes lehet létrehozni a megvilágosult társadalmat, amely teljes összhangban van a külső és belső természettel. Ha viszont az elme, nem törődve a következményekkel, erejét gátlástalanul az anyagi szintre összpontosítja, amely a világban működő erőknek pusztán csak a legdurvább szintje, akkor létrejön az anyagi világban újabban tapasztalható példátlan burjánzás.

 • Tom Cruise negyedszer is vállalta a "lehetetlen küldetést"

  Újabb "lehetetlen küldetést" hajt végre Tom Cruise: a sztár elvállalta, hogy negyedszer is eljátssza a Mission: Impossible fõhõsét.

 • Botrány az m1 Az étterem címû mûsorában!

  Váratlanul levették a képernyõrõl az m1 Az étterem címû gasztronómiai mûsorát, amely a hazai sztárvilág krémjét, többek között Kamarás Ivánt, NOX Szilvit, Béres Alexandrát, Varnus Xavert és Kapócs Zsókát versenyeztette egymással vendéglátásból.

  A csatorna SMS-ben értesítette a negyedik adás elmaradásáról a versenyzõket, a háttérben azonban valami egészen más áll.

  A mûsort készítõ produkciós cég ugyanis már akkor felszámolás alatt állt, amikor a csatorna megkötötte a szerzõdést. A szereplõk és a stábtagok így hiába várják gázsijukat - a mûsor még adásba sem kerül.

 • Betiltották Angliában Britney Spears új klipjét

  Betiltották Angliában Britney Spears új klipjétBritney Spears legújabb dalának frissen elkészült videoklipjét már be is tiltották az Egyesült Királyságban. A popdíva Work Bitch című számának kisfilmje nincs teljesen kitiltva Angliából, de a helyi tévécsatornák nem tűzhetik műsorra este tíz óra előtt. A tiltás oka nem csak az, hogy a dalban tizenkilenc alkalommal hangzik el a bitch, azaz kurva szó, de írásban is látható a kifejezés, illetve az énekesnő és táncosai alig ruhában láthatóak és még egyéb szexis dolgok is helyet kaptak a videóban. Bár kértek egy képernyőbarát verziót, olyan eddig nem készült.

 • Millió dolláros biztosítás a futballsztár hajára

  Egymillió dolláros biztosítást kötött Troy Polamalu amerikaifutball-sztár hosszú hajára az egyik népszerû samponmárka.

 • Három lefejezett holttestet találtak az országúton

  Három személy, köztük egy rendõrnõ lefejezett holttestére bukkantak egy mexikói országúton csütörtökön száz kilométernyire a fõvárostól - közölték igazságügyi források.

 • Két uniós irányelv miatt változik az áfa törvény!

  Két uniós irányelv miatt elég nagy terjedelemben módosul januártól az áfa törvény, és hozzá kapcsolódva kismértékben változik az eva-, valamint az adózás rendjérõl szóló törvény is.

  Az unió célja, hogy a tagállamok közti szolgáltatásnyújtásnál az áfa fizetést a fogyasztás helyéhez kösse.

 • Duffy énekli a legújabb James Bond fõcímdalát!

  Csupán két év múlva kerül a mozikba James Bond legújabb kalandja, az azonban már most eldõlt, hogy ki énekelheti majd a film betétdalát.

  Nálunk leginkább a kólareklámokból lehet ismerõs a walesi énekesnõ, Duffy arca és hangja, de a lehetõség most óriási számára: Madonna, Tina Turner vagy Shirley Bassey után most õ énekelheti a legújabb 007-es film, a Bond 23 betétdalát.

 • Magára tetováltatta Facebook-os ismerõseit

  Ismerjétek meg Susyt. Õ az internet egyik legérdekesebb arca. Nem azért figyeltünk fel rá, mert holland és nem is azért, mert elõszeretettel tetováltatja magát, egyszerûen megveszünk a kíváncsiságtól, hogy vajon miért tetováltatja magára Facebook-ismerõsei profilképét. Méghozzá mindegyikét.

 • Elevenen megégettek egy fiatal lányt

  Elevenen megégettek egy fiatal lányt Pápua Új-Guineában, ahol gyakran megölik a nõi boszorkányokat, a házasságtörõ vagy AIDS-beteg nõket a fekete mágia rituáléi szerint - adta hírül a helyi sajtó.

  Az eset szemtanúi elmondták, a 16-20 év közötti lányt egy fatörzsekbõl rakott oszlophoz kötözték, kezét hátrakötötték, szemét bekötötték, száját betömték, mielõtt lelocsolták volna benzinnel és meggyújtották a tüzet Mount Hagenben, az ország harmadik legnépesebb városában..

 • Családalapításra készül Katy Perry?!

  Az egyszer már elvált énekesnõ jelenleg a hetedik mennyországban érzi magát, amit John Mayernek köszönhet, akivel a kezdeti nehézségek után, most úgy tûnik, hogy nemsokára családot alapít.

 • Mûkörmösnél a sztár teniszezõ

  A teniszcsillag Serena Williams pályát módosít, a sportról átnyergel a szépségiparra. Serena ugyanis mûkörmös tanfolyamra jár. Williams annyira szeret kozmetikai szalonba járni, fõként körmeit megcsináltatni, hogy eldöntötte él tanuló lesz abban a floridai iskolában ahová beiratkozott.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • SP gyengébb, mint Puskás Peti

  Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van. A színésszé lett aranytorkú Megasztárossal rögtönzött stíluselemzést tartott az internetes sztártévé riportere, akivel együtt közösen kiókumlálták, hogy Peti szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: fõleg, hogy egymás ruháit hordják. Khmm.

  SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek. "Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - mondja Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.

 • Megdöntötték a leghosszabb rádiómûsor világcsúcsát!

  Egy német lemezlovas megdöntötte a leghosszabb rádiómûsor világcsúcsát, azaz egyfolytában egy héten át cserélgette a bakeliteket.

  Egy hannoveri rádió munkatársa, bizonyos Dominik Schollmayer egyik reggel elindította mûsorát, és egy hét múlva fejezte be, azaz 169 órán át volt élõ adásban egyfolytában. Ezzel egy órával megdöntötte a korábbi világcsúcsot, amelyet egy olasz lemezlovas állított fel.

 • Gisele Bündchen bugyi nélkül

  Ki az a férfi, aki nem figyelne fel a világhírû szupermodell, Gisele Bündchen csodálatos vonalaira, fõleg most, hogy bugyi nélkül hódítja a férfi népet.

 • Imádkozás közben elesett, beperelte a templomot

  Vallásos áhitat miatti elzuhanásáért követel kártérítést egy templomtól egy férfi az Egyesült Államokban, méghozzá elég sokat: 2,5 millió dollárt - 430 millió forintot.

  Az 54 éves illetõ még tavaly júniusban esett el imádkozás közben, állítása szerint a szent révület miatt. "Valódi jelért" fohászkodott Istenhez, amikor megingott és elzuhant, jól beütve a fejét, hátát, egyebét a templom kövezetébe. Azóta kétszer is mûtötték, de még mindig fáj a háta és mindkét lába. A 2,5 millió dollárt orvosi kiadásai, kiesett jövedelme, továbbá szenvedései miatt követeli.

 • Milliós lopás egy szombathelyi ékszerüzletbõl

  Több mint egymillió forint értékben loptak el ékszereket egy szombathelyi ékszerüzletbõl. Az ismeretlen elkövetõk az eladó figyelmét elterelve a kirakatból emeltek el arany ékszereket, amelyeknek értéke meghaladja az 1,1 millió forintot.

 • Sampon borult az úttestre az M5-ös autópályán

  Sampon borult az úttestre az M5-ös autópályán egy kedd reggeli balesetben, eltávolítása miatt egy idõre teljes szélességében megállították a Szeged felé tartó forgalmat a fõváros közelében.

  Az M0-ás autóúton Halásztelekig állnak a feltorlódott jármûvek. Két, Kecskemét felé tartó kamion ütközött össze, a rakomány - sampon és egyéb tisztítószerek - az útra borult.

 • Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma!

  Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma a súlyos recessziót kísérõ érték- és ingatlanpiaci árfolyamveszteségek miatt.

  2006 augusztusában már 376 ezer milliomos élt Nagy-Britanniában a 2003-ra becsült 230 ezer helyett, és úgy saccolták, számuk 2010-re 760 ezerre növekszik tovább.

 • Élelmiszer helyett tangát kaptak a szerbiai árvíz károsultjai

  Élelmiszer helyett divatos fehérnemûket kaptak a kormánytól az árvíz károsultjai Szerbiában.

 • 180-an élnek egy fedél alatt - nagy a család

  Nem mindennapi famíliája van egy 67 éves indiai férfinek: 39 feleségétõl 94 gyermeke született és már 33 unokája is van.

 • Maratoni mûveltségi- és sportvetélkedés Zalaegerszegen

  Maratoni, 24 órán át tartó mûveltségi- és sportvetélkedést rendeznek szombat-vasárnap Zalaegerszegen, a landorhegyi iskola játéktérré átalakított tornacsarnokában.

  Az elsõ zalai 24 órás vetélkedõ a 40-50 fõs csapatok seregszemléjével szombat délután kezdõdik a Dísz téren. A jelmezbe öltözött játékosok cirkuszi sátraikban mutatkoznak be, majd a bohócok, zsonglõrök, légtornászok együtt vonulnak a rendezvény helyszínére - tájékoztatta Fodor Tamás, a Retro 73 Ifjúsági és Kulturális Közhasznú Egyesület elnöke.

 • 1 millió fontos far

  London - 1 millió fontos fara van egy nagypapának Nagy-Britanniában, mármint ekkora összegre - 320 millió forintra biztosított - tompora.

 • Fergie férjhez megy!

  Korábban arról volt szó, hogy Fergie, a Black Eyed Peas énekesnõje csak jövõ nyáron házasodik, a Sawf News szerint a 33 éves nõ és 36 éves võlegénye, Josh Duhamel elõre hozták az esküvõt.

  A jelen állás szerint a mulatságot január 10-én tartják majd Los Anglesben.

  A pár 2004-ben jött össze, amikor a csaj a bandájával feltûnt Duhamel tévé show-jában Las Vegasban, majd egy évvel ezelõtt el is jegyezték egymást.

 • Nem bûnös Jacko orvosa

  Conrad Murray azt állítja: õ jelezte Michael Jackson menedzsereinek, hogy baj lesz, és ezt dokumentumokkal is igazolni tudja.

 • Súlyos veszélynek teszi ki magzatát Kim Kardashian

  Kórházba kellett szállítani az elsõ gyerekét váró Kim Kardashiant, aki az edzésmániájával súlyos veszélynek teszi ki a magzatát.

 • Autóstól hajtott be a sörért

  Norwalk - Az üzlet üvegablakán hajtott be az autójával a kaliforniai Norwalk városban egy idõsebb hölgy, majd kiszállt a kocsiból, megragadott egy hat dobozt tartalmazó söröskartont és a kasszához ment fizetni.