rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Robert Pattinson belga csokoládéból

  Belga csokoládéból formázta meg Robert Pattinson színész életnagyságú mellszobrát egy élelmiszerszobrász.

 • A szarszag buktatott le egy pénzmosót az Egyesült Államokban

  A szaga buktatott le egy pénzmosót az Egyesült Államokban: a bankba rendre betérõ férfi bûzlött a trágyától, ezért kezdett vizsgálódni utána a hatóság.

  A férfi akkora figyelmet keltett szagával, amikor csak betért a bankba, hogy még a legnáthásabbak is érzékelték jelenlétét.

 • Egerészõ brit honatyák

  Egerészni kényszerültek brit honatyák, mármint dönteni arról, hogy kellenek-e macskák a parlamentbe, hogy összefogdossák a betelepült egereket.

 • Vasrudas 'udvarlókergetés'

  Deltona - Vasrúddal kergette ki tizenéves lánya szobájából annak pucér "udvarlóját" egy megdühödött farmer az Egyesült Államokban, ami azután 10 ezer dollár - 1,4 millió forint - óvadékába került.

 • Egy napon kapott infarktust a három fivér - ketten belehaltak

  Ugyanaznap kapott szívinfarktust három olasz fivér. A rohamot csak egyikük élte túl.

 • Lady Gaga férjhez ment

  Az énekesnõ tagadta, hogy Kréta szigetén kimondta volna a boldogító igent szerelmének, Luc Carlnak.

 • Sörivó Jézus okozott felháborodást az indiai keresztények között

  Óriási felháborodást váltott ki egy indiai város keresztény közösségében, hogy Jézust kezében sörösdobozzal és cigarettával ábrázolták egy általános iskolásoknak szánt tankönyvben.

 • J-Lo még csókolózni sem hagyja válófélben lévõ férjét

  Jennifer Lopez bekeményített: eddig sem állhatta válófélben levõ férje új barátnõjét, de most új szabályokat is hozott.

 • Belehalt az online játékba - 3 napig játszott a férfi

  Kómába esett és meghalt egy harmincéves férfi, miután három napon át gyakorlatilag szünet nélküli játszott online Peking egyik internetkávézójában.

 • Antonio Banderas újra szabad préda

  Antonio Banderas újra szabad prédaMelanie Griffith és Antonio Banderas békében és barátságban válnak el egymástól. Újabb álomházasság dőlt romba: 18 évi együttélés után Hollywood egyik leginkább irigyelt párja Melanie Griffith és a spanyol Antonio Banderas jelentette be válását a napokban. Közleményükben hangsúlyozzák, hosszú gondolkodás után jutottak erre a döntésre, azzal, hogy a legnagyobb barátságban, békében, egymás iránti tisztelettel válnak el egymástól. Közös lányuk, Stella aki hamarosan 18 éves lesz - felügyeleti jogát és a tartásdíjat Griffith kérelmezte a bíróságtól.

 • Az internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot

  Azoknak a gyerekeknek, akik túlzóan használják a világhálót torz világképük alakulhat ki - állapította meg egy vezetõ brit pszichológus.

  Egy brit pszichológus kijelentette: a Facebook vagy a MySpace, esetleg más közösségi oldalak gyakori használata káros lehet a fiatalok számára. Mint mondta, a túl gyakori internethasználat kiszoríthatja a fiatalok életébõl a valóságot.

  A fiatalok emiatt elveszítik realitásérzéküket, ez pedig akár szélsõséges viselkedéshez vezethet.

 • Minogue terhességérõl reality show készül

  Az ausztrál pop csillag Dannii Minogue sok sztárhoz hasonlóan, úgy döntött beengedi a kamerákat az életébe. A sztár terhességének mozzanatait fogják lencsevégre kapni. Dannii források szerint már akkor felkérte a stábot, amikor tavaly megtudta, hogy gyereket vár. Az énekesnõ nem rég jelentette be hivatalosan, hogy júliusra várják a babát focista párjával, Kris Smithszel.

 • Elton John elfelejtette a dalszövegeit!

  Lebukott Elton John. A brit sztár egy magánkoncerteten került kínos helyzetbe, a közönsége észrevette, hogy olvassa a szövegeket.

  Az énekes, aki az ilyen jellegû fellépésekért egymillió eurót (272 millió forintot) kap, azzal védekezett, hogy csak a dalok sorrendjét puskázta.

 • Fárasztó a diétázásba kezdett Robbie Williams

  Robbie Williams fárasztó diétázásba kezdett, hogy formába lendüljön a BRIT Awards díjátadóra - le is adott közel 11 kilogrammot.

 • Megan Fox kiüti Angelina Joliet

  Megan Fox nem kér Angelina Jolieból, sõt filmben sem hajlandó együtt szerepelni vele.

 • Lehetséges az idõutazás

  A világ egyik legismertebb mûszaki egyeteme, az amerikai Massachusetts Institute of Technology kvantumfizikusai bejelentették, hogy megoldották az idõutazás elvi lehetõségét kizáró idõparadoxont.

 • Törött lábbal is szexelt a magyar gasztrokibic

  Meghökkentõ titkokat osztott meg a nagyérdemûvel a sztárpárshow-ban Sági Szilárd és párja - A gasztrokibic és kedvese nemcsak szexuális szerepjátékaikról beszéltek, hanem arról is, milyen állapotban mûvelték a szeretkezést.

 • Gisele Bündchen váltja Carmen Electra-t

  Carmen Electra ideje lejárt a Max Factornál, és nem akárki, hanem a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Gisele Bündchen váltja õt!

  A hosszúcombú brazil szépség októbertõl veszi át a stafétát Carmentõl, tehát a Max Factoros reklámdömpingre még várnunk kell.

  A jó hír viszont az, hogy addig is itt vannak például az Arena magazin legfrissebb Gisele felvételei, melyek feltételezhetõen jóval merészebbek, mint amilyenekkel a Max Factor plakátjain találkozhatunk majd.

 • Nem érdekli Matthew McConaugheyt kap-e Oscart vagy sem

  Nem érdekli Matthew McConaugheyt kap-e Oscart vagy semMatthew McConaughey elmondása szerint nem üldözi az Oscar-díjat. A színész nemrég pozitív kritikákat kapott a Mud című filmben nyújtott alakításáért, s a közeljövőben olyan mozikban láthatjuk, mint a Dallas Buyers Club és A Wall Street farkasa. Matthew egy interjúban elmondta, egyáltalán nem az alapján választ szerepet, hogy az adott filmnek mennyi esélye lehet a díjra. „Egyáltalán nem hajtok arra, hogy Oscarom legyen. Én csak dolgozni szeretnék. A tavalyi év nagyon kreatív volt. ”Matthew nemrég úgy nyilatkozott, hogy készülőben van a Magic Mike 2, és abban is szerepelni fog.

 • Jön a második baba Palikéknál

  Marsi Anikó hivatalosan is bejelentette, hogy õ és férje, Palik László második gyermeküket várják. A mûsorvezetõ június 5-ére van kiírva, így nagyjából három év korkülönbség lesz a jövevény és a házaspár idõsebb gyermeke, Vilmos között.

  Marsi még nem tudja, hogy milyen nemû lesz a baba, de elmondása szerint teljesen mindegy. Hiszen, ha egy kislány érkezik a fiú mellé az is csodálatos, de ha még egy kisfia lesz, akkor idõsebb korában a két fiú által lesz elkényeztetve.

 • Levizelte hölgy utastársát egy férfi egy repülõn!

  Levizelte hölgy utastársát egy férfi Los Angelesbõl Honolulu felé tartva egy repülõn, amiért 3 hét börtönt kapott.

  A 28 éves férfi iszogatott a gépen, aztán egyszercsak felállt és a mellette ülõ 66 éves asszonyra irányozva könnyített hólyagja feszülésén.

 • Egymillió után kettõt nyert

  Egymillió dollár után kettõt nyert, mármint 2 milliót egy férfi az Egyesült Államokban lottókon mindössze három hónap elteltével.

 • Révész Sándor újra válik

  Révész Sándor újra válik. Amikor három évvel ezelõtt összejött jelenlegi feleségével, barátainak és ismerõseinek megesküdött, hogy Márti személyében megtalálta a lelki társat. Ezek szerint mégsem.

  A Piramis együttes frontembere többször mondta ki az igent, amelyek közül eddig egyik sem bizonyult hosszú távon boldogítónak.

  Elõször Zalatnay Cininek, majd Raduciner Ágnesnek, akit egy Sabina nevû francia hölgy követett.

 • 3 éves gyerek ujjait harapta le a krokodil

  A ragadozó a fehérorosz állampolgárságú kisfiú egyik ujját teljesen leharapta, három másik ujját pedig megcsonkította.

 • Kocsmába autóztatta magát 12 éves lányával

  Dallas - 12 éves lányával fuvaroztatta magát autón a kocsmába egy anya az Egyesült Államokban.

  Az eset azért derült ki, mert a 35 éves asszony az ivóból hazaküldte lányát, aki feltûnõen lassan hajtott és nem indexelt egy kanyarban, ami feltûnt a rendõrségnek.

 • Egyre több pártfogót szerez a nagy sztárok közül a One Direction

  Lee Ryan, a Blue szépfiúja nemrég figyelmeztette a fiúkat: a hírnévnek árnyoldala is van. A One Direction manapság egyre népszerûbb a fiatal lányok körében – és úgy tûnik, egyre több pártfogót szereznek a nagy sztárok között!

 • 17 éves a sztár de máris luxusvillája van!

  Miley Cyrus még csak 17 éves, de már megvette élete elsõ villáját. A Los Angeles-i álomotthon 3,4 millió dollárba került, és korábban Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar birtokában volt.

 • Nyolcvannégymillió forintos borravaló egy brit taxisofõrnek

  Csaknem 84 millió forintnyi, azaz pontosan 250 ezer font borravalót kapott Don Pratt brit taxisofõr, aki több mint húszévnyi szolgálatáért vehette át ezt a mesésnek tûnõ jutalmat.

 • A banán az urak, az õszibarack a hölgyek jele

  Peking - Egy kínai pizzéria zavarba hozta vendégeit, mivel banán- és õszibarackábrával különböztette meg az urak és a hölgyek számára szánt mellékhelyiségeket.

  A "gyümölcsjelek" ügye eljutott Csengcsou (Zhengzhou) illetékeseihez is, akik épp azt vizsgáltatták, hogy a rájuk bízott városban mennyire világosak az átlagfogyasztók számára a különbözõ megjelölések. Elemzésük alapján arra a következtetésre jutottak, hogy az esetek 60 százalékában az embereknek komoly fejtörést okozhat az eligazodás - olvasható az Ananova angol hírportálon.

 • Hamisított cirokpálinkát vettek tetemes összegért kínai politikusok

  Hamisított cirokpálinkát vettek tetemes összegért – 22 millió forintnyi jüanért – kínai politikusok. A tartományi elöljárók, miután rájöttek, hogy nem valódi a maotaj – a legerõsebb és legdrágább kínai szeszesital –, feljelentették az eladókat a rendõrségen.

  Azok le is tartóztattak három férfit, de aztán a sajtóban igencsak felháborodott írások jelentek meg, hogy állami emberek mekkora közpénzt herdáltak el italra.