rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyilkosokat véd Johnny Depp

  Újabb különc kijelentésével sokkolta rajongóit Johnny Depp (46); a sztár azt állította három sátánista gyilkosról, hogy ártatlanok.

 • Az utolsó fuvar: postai szállítmányként a temetõbe

  Crystal Lake (Illinois állam) - Jeff Hornagold szeretett a UPS postaszolgálat autós futárja lenni. Így aztán, mikor a múlt héten meghalt, kollégája, Michael McGowan elhatározta, hogy a dobozos csomagszállítón viszi Jeffet utolsó útjára.

 • Sérülés miatt marad el a Linkin Park koncertje Kínában

  Azt még nem tudni, hogy pontosan hogyan szerezte sérülését Chester Bennington és hogy mikor lesz újra egészéges.

  Az biztos, hogy az együttes nem lép fel októberben Pekingben, Sanghajban, Vuhanban és Makaóban sem. Sõt, elmarad a Tajpejbe tervezett tajvani koncert is.

  A Linkin Park fellépéseinek bevétele egyébként a májusi, szecsuáni földrengés áldozatait segítõ alapítványok számláját gyarapította volna.

 • Hívatlanul italozott egy bulin VV Attila és Miló

  Attilát és Milót egy cég karácsonyi rendezvényérõl dobták ki, miután hívatlanul italoztak a cég kontójára. A valóvilágosoknak máshol kellett folytatniuk a bulit.

 • Két páncélszekrényt is magával vitt a tolvaj Tiszafüreden!

  Két páncélszekrényt is magával vitt az a tolvaj, aki betört egy céghez Tiszafüreden. Az ablakot befeszítõ ismeretlen elkövetõ a szomszédos telekrõl egy létrán mászott be a részvénytársaság igazgatói irodájába.

 • Kutyasimogatás és per

  Perre vitte vitáját volt férjével egy német asszony, aki a férfinél maradt szeretett kutyáját akarta meglátogatni.

 • Fia helyett akart vizsgázni, de lebukott

  Húszéves fia helyett próbált levizsgázni egy 54 éves apa Japánban, de megbukott.

  Nem tudásból, hanem személyazonosságból. A férfi tavaly tette le ugyanezt a vizsgát, akkor a "maga nevében" és sikerrel. Együtt szeretett volna dolgozni fiával, de ehhez a fiának is le kellett volna vizsgáznia, aki viszont nemigen akart tanulni.

 • Cher lánya már hivatalosan is férfi

  Immár hivatalosan is férfi, és a Chaz nevet viselheti Cher és Sonny Bono amerikai énekespár lánya egy csütörtöki bírói döntés nyomán.

 • Ehetõ Mona Lisa

  Peking - Ehetõ remekmûveket készít egy kínai mûvész, többek közt Leonardo Mona Lisáját zöldségekbõl, gyümölcsökbõl, tésztából.

  Csü To-csi (Ju Duoqi) a világ leghíresebb festményeit mintázza meg a maga módján. A 35 éves hölgy elõször a tartósabb élelmiszereket építi kompozícióiba, a legvégére hagyja a gyorsan romlandókat, fonnyadókat, rothadókat. Hogy megfelelõ színárnyalatokat kapjon, gyakran fõzi vagy elõaszalja a zöldségeket, gyümölcsöket. A cérnametéltnél is vékonykább tésztából általában hajat remekel.

 • 41 éves és már 20 gyermeket szült

  A napokban szülte meg huszadik gyermekét a Csernyivci megyei Osztrica településen élõ Leonora Naményi, aki ezzel ukrán országos rekordot állított fel.

 • Mary-Kate Olsen hamarosan feleség lesz

  Minden jel arra utal, hogy Mary-Kate Olsenbõl hamarosan feleség lesz, és Olivier Sarkozy megkérte a kezét.

 • Postaládába tömte megunt macskáját!

  Macskát talált köztéri postaládában egy postás Bostonban, és annyira megtetszett neki a 8 hetes kölyök, hogy örökbe fogadta.

  A macskától nyilvánvalóan meg akart szabadulni gazdája, ezért gyömöszölhette át a láda résén és ejtette a levelekre.

 • Elképesztő luxusban él Billy Joel

  Elképesztő luxusban él Billy JoelA világ egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb zenésze, Billy Joel a nagyságához méltó luxusházban számolja a jogdíjaiból befolyó milliókat. Kereken húsz éve nem adott ki egyetlen új dalt sem Billy Joel, és csak koncertekkel hajlandó kiszolgálni a közönségét. Filléres gondjai viszont nincsenek, hiszen így is annyit keres minden percben a jogdíjaiból, mint korunk legmenőbb sztárfocistái. Ezért nem is csoda, hogy telik neki olyan luxusbirtokra, mint a Miamiban elterülő La Gorce-szigeten lévő otthona. A mediterrán stílusú ház minden ember álma.

 • Letartóztatták azt a férfit, aki hosszú évek óta üldözte a Kill Bill sztárját

  Uma Thurman megpróbáltatásai évekkel ezelõtt kezdõdtek, amikor ez a férfi elõször kezdte el hívogatni telefonon, és próbált a közelébe férkõzni. 2008-ra fajult odáig a dolog, hogy Uma távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott.

 • Brad Pitt magán vagyonából épül újjá New Orleans

  A Katrina hurrikán tombolásának ötödik évfordulóján Brad Pitt is elment New Orleansba, hogy segítsen.

 • Betiltják az ivóversenyeket a brit pubokban

  Betiltanák a versenyszerû ivást és az akciós árakat a brit pubokban.

 • 15 év börtön a horror klinika sebészének

  A Santa Rita klinikán a vád szerint 86 betegen hajtottak végre felesleges operációkat, csak azért, hogy több pénzt kapjanak az olasz társadalombiztosítástól.

 • A legszebb sonkák szépségversenye

  A szépségversenyek résztvevõi általában a fittek, tökéletesek, zsírpárnáktól mentesek, a hétvégén Algyõn felvonuló szépségek azonban mások lesznek, a Csongrád megyei településen ugyanis a legszebb sonkákat, tepertõket és kolbászokat díjazzák majd.

  A településen szombaton elsõ alkalommal megrendezett böllérnap, az Elsõ Algyõi Disznólkodás estéjére már biztos, hogy mindenkinek csak a szeme fogja kívánni a finomságokat. A nap során ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere, és bárki kóstolhat a disznóvágáson készült finomságokból.

 • Betilthatják a "genetikai rulettet": tilos elvenni az unokatesót!

  Lassan az Egyesült Államok felében betiltják az elsõfokú unokatestvérek közti házasságkötést. Jelenleg 24 tagállamban tiltja törvény az ilyen frigyet, Maryland lehet a 25., ha törvényhozása elfogadja Henry Heller demokrata párti küldött javaslatát.

 • Emberi petesejtet sorsol ki egy brit klinika

  Egy brit termékenységi klinika ezen a héten kisorsol egy emberi petesejtet, így népszerûsítve szolgáltatásait, mindez állításuk szerint összefér a brit törvényekkel.

 • A világ legsúlyosabb embere megházasodik

  Elveszi kedvesét a mexikói Manuel Uribe, aki a legutóbbi, 2007-es Guinness Rekordok Könyve szerint a világ legsúlyosabb embere - mondta el az AFP hírügynökségnek a 43 éves, nemrég még 590 kilogrammos férfi.

 • Hasonlítani akart a hírességre, ezért 70 kilót fogyott

  Christina Staggs és a hollywoodi színésznõ, Angelina Jolie közötti hasonlóságot többen felismerték. Az asszony még jobban akart hasonlítani a hírességre, ezért hatalmas fogyókúrába kezdett. Ezúttal sikerült 70 kilótól megszabadulnia.

 • Harry Potter sírja zarándokhellyé vált Izraelben

  Idegenforgalmi zarándokhellyé vált egy brit katonai temetõ Izraelben, ahol Harry Potter 1939-ben elhunyt angol közlegény sírja áll.

 • Egy szék ejti teherbe egy hotel dolgozóit?

  Alig másfél év leforgása alatt mindaz a hét nõ teherbe esett, aki ugyanazon a széken ült a Milton Keynes-i Best Western Moore Place hotel recepcióján.

 • Bencsik Tamara: 'Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot...!'

  Bencsik Tamara rengeteg ajánlatot kap, amióta az SMS mizéria közepette kiesett a Megasztárból.

  A meztelenkedést ugyan visszautasította , de két nagy kiadó is felajánlotta, hogy megjelentetné lemezét.

  Számos fellépésre hívják, többek között Szerbiába is, ráadásul a rajongók is megtalálják vágyaikkal.

  "Több leszbikus lánytól is kaptam már ajánlatot a Megasztár óta."

 • Házi cigarettarazziák Bhutánban

  Magánházakban is tarthat immár cigarettarazziákat a rendõrség a Bhutáni Királyságban.

 • Harry Styles 5,2 milliárdot keresett tavaly

  Harry Styles pimaszul fiatal és szemtelenül sokat keresett tavaly. Idén még jelentõsebb bevételre számíthat.

 • Egy fotózásról vitte el a mentő Rita Ora-t

  Egy fotózásról vitte el a mentő Rita Ora-tEgy fotózás közben szirénázó mentővel szállították kórházba a koszovói születésű angol énekesnőt. Rita Ora kimerültség miatt kórházba került az Egyesült Államokban. A fiatal angol énekesnő a floridai Miamiban dolgozott egy fotózáson, amikor egyszer csak összeesett. Riasztották a mentőket, akik azonnal elszállították a Soho Beach House Hotelből. A Miami Beach-i Mount Sinai Medical Centre sürgősségi osztályának vezetője, Dr. David Farcy később elmondta – „Rita Ora-t kimerültség és kiszáradás miatt került be hozzánk. Már hazaengedtük, jól van.”

 • Csak a borzak dugtak :D

  Párzó borzok rendõrriadója

  Linz - Éjjellátó eszközöket és helikoptereket is bevetett a rendõrség, amikor egy szexuális támadás vélt áldozatához riasztották az ügyeletet a minap az ausztriai Linzben.

 • Polgár Kriszta babát vár

  Babát vár Polgár Kriszta! A volt szépségkirálynõ már belépett a második trimeszterbe, terhessége 15. hetében jár.