rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól

  Több mint 3 milliárd forintnyi dinárt követel a nyugdíjbiztosító egy szerb kisnyugdíjastól.

  Nem akart hinni a szemének egy közép-szerbiai kisnyugdíjas, amikor a helyi nyugdíjbiztosító értesítõjét elolvasta: a dokumentum szerint ugyanis csaknem 1 milliárd dinárral (3,2 milliárd forint) tartozik.

  A papír szerint Milanka Vukadinovics 999 millió, 999 ezer 999 dinárral és 99 parával (a dinár váltópénze) tartozik a biztosítónak. A B92 hírportál keddi tudósítása szerint valószínûleg számítógépes hibáról van szó, ám a csacsaki kirendeltségnél hivatalosan ezt nem erõsítették meg.

 • Nem ismerkedhet meg VV Annamari választottjával

  Csalódottan értesült VV Annamari az RTL Klub döntésérõl, miszerint mégsem ismerheti meg a produkció keretein belül Bence gazdát, akibe a képernyõn keresztül beleszeretett.

 • Titkos üzenetet rejt Lincoln órája

  Washington - A polgárháború kezdetérõl szóló üzenetet hordoz Abraham Lincoln elnök aranyórája. A legendás elnök soha nem tudott a titkos üzenetrõl, amelyet az amerikai történelmi múzeum leplezett le.

 • Öngyilkos lett a pedofiliával vádolt rocksztár!

  Öngyilkos lett a fogdában a pedofíliával vádolt Kurd Demmler, a hajdani NDK egyik legelismertebb dalszövegírója, számos egykori keletnémet rockegyüttes dalainak szerzõje.

  A berlini ügyészség szóvivõjének tájékoztatása szerint a vizsgálati fogságban lévõ Demmler holttestét kedd reggel találták meg cellájában, épp aznap, amikor folytatódott volna ügyének bírósági tárgyalása.

 • A szexuális örömszerzést is megadóztatná egy román politikus

  A szexuális örömszerzésre is adót vetne ki egy szociáldemokrata román politikus - legalábbis ezzel az ötlettel próbálja kifigurázni az egészségügyi miniszter által javasolt "hamburgeradót".

 • Másodállásban marihuánát termesztett

  Egy idõsödõ - és nyilván nyugdíjas éveire spóroló - tejesember másodállásban bizonyos kuncsaftjait nemcsak az "élet, erõ és egészség" italával, hanem némi marihuánával is kiszolgálta - jelentette be egy brit vizsgálóbíró.

  A 72 éves tejkihordó az észak-nyugat-angliai Burnely városában rótta reggeli köreit, és közben hát- és egyéb fájdalmaktól szenvedõ kortársainak kínálta az enyhet adó füvet. Vásárlói cédulákat hagytak a bejáratnál rendelésükrõl.

 • Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica

  Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica egy magazinnak. Az 51 éves egykori Metal Lady teste felfedéséért közel egymillió forintot kapott.

  Ica nem gyõzte hangsúlyozni, hogy plasztikai sebészt csak tévébõl látott, szóval testén minden természetes, ezt orvosi vizsgálatokkal is hajlandó bizonyítani.

  A hírek szerint a cisztáitól Indiában légzéstechnikával megszabadult Ica szépségszalonja nem megy jól, és életmódkönyvéért sem kapta meg a szerzõi jogdíjat, így jól jön a fotózásért kapott pénz.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Nászútja alatt fojtották meg a szépségkirálynõt

  Holtan találtak hotelszobájában egy ír nõt kedden Mauritiuson. A helyi rendõrség azt közölte, hogy a nászutaspár egy ötcsillagos szálloda medencéjénél idõzött, mielõtt vacsorázni indult volna.

 • Hátba szúrta vendégét egy lapapusztai férfi!

  Hátba szúrta vendégét egy tõrkéssel egy lapapusztai férfi, az 52 éves pécsi férfi életveszélyesen megsérült. A kiérkezõ járõrök a lakásában elfogták és õrizetbe vették az 53 éves elkövetõt.

  A férfi tettében vélhetõen közrejátszott az általa elõzõleg elfogyasztott alkohol hatása is - közölte a rendõrség, amely életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a tettes ellen.

 • Gyõzike õrjöng - folyik a droidképzés

  Háziasszonynak áll Gyõzike (34)! A roma rapper egyik szeme sír, a másik nevet, amiért engedélyezte feleségének a Szombat esti láz produkcióban való szereplést, ugyanis amikor a családfõ rábólintott asszonya szereplésére, nem gondolta, hogy ez ennyi elfoglaltsággal és idõvel jár majd.

  Gyõzinek be kellett látnia: egy idõre nemcsak feleségét, hanem még a fõztjét is el kell felejtenie. – Most jöttem haza a dzsungelbõl, azt hittem, végre együtt lehet a család.

 • Már a lovagok is adót csalnak?

  Adócsalás, pénzmosás és a hatóságok félrevezetése címén emelhetnek vádat Sean Connery ellen, õt és nejét 2010 május végére idézte be kihallgatásra egy spanyol bíróság.

 • Halálra izgulta magát az Avatar egy nézõje Tajvanon

  Szélütést kapott és kórházba került az Avatar címû film miatt egy 42 éves tajvani férfi, aki nem sokkal késõbb meg is halt - számolt be kedden a beteget kezelõ egyik orvos.

 • Sörolimpiát rendeznek Megyeren

  Sörolimpiát rendeznek augusztus 29-én és 30-án az ország legkisebb településén, a Veszprém megyei Megyer községben - tájékoztatták a szervezõk csütörtökön az MTI-t.

  Az I. Zorall Sörolimpiának otthont adó Megyeren összesen 25 ház van, ebbõl is 15 lakatlan - mondta Lévai-Hangyássy László fõszervezõ, a budapesti Zorall zenekar gitárosa, megjegyezve: hivatalosan 40 lakója van a falunak, ám valójában csak tízen élnek ott.

 • Go-go táncból élt meg Détár Enikõ

  A színésznõ fõiskolás évei alatt az éjszakában kereste a mindennapi betevõre valót.

 • Hajléktalanok százai luxusszállodában

  Ingyen bocsátja ki nem adott szobáit hajléktalanok rendelkezésére egy háromcsillagos brüsszeli szálloda, a Hotel Mozart.

 • Kiszáll a mûsorból az X-Factor mentora

  Meglepõ döntést hozott az X-Factor népszerû mentora, aki úgy döntött, hogy több sikeres évad után kiszáll, távozik a mûsorból.

 • Csaknem kiürítettek egy jordániai várost vicc miatt

  Csaknem kiürítettek egy kisvárost Jordániában egy tréfa miatt, mely szerint 3 méter magas földönkívüli lények lopóztak a településre éjszaka.

 • Egy szerep kedvéért dobott le 13 kilót Ganxsta

  Az újabban színészként is látható Ganxsta egyik álomszerepéért még fogyókúrázni sem volt rest.

 • Prostiként dolgozik a politikus felesége

  Az egyik brit parlamenti képviselõ felesége 24 ezer forintért kínálta bájait három különbözõ bordélyban is.

 • Lemondott a perverz fociedzõ

  Egy obszcén email miatt lemondott posztjáról Steve Cain, az új-zélandi junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzõje.

 • Felélte minden vagyonát, mert halálos betegnek hitte magát

  Elköltötte minden megtakarítását, az a 69 éves férfi, aki azt hitte csak hónapjai vannak hátra. Amikor felélte minden vagyonát, kiderült mégsem beteg.

 • Saját halálhírét keltette egy internetes csaló

  Saját halálhírét keltette egy internetes csaló, aki így akart megszabadulni az általa becsapott eBayes vásárlóktól. A férfira kétéves börtönbüntetés vár.

  Jason Hart apja nevében hívta fel a városi újságot, és bejelentette, hogy "fiuk" elhunyt, hetekkel azt követõen, hogy szüleit megmentette egy tûzesetben.

 • Nem vitték el a 40 milliárdos lottónyereményt!

  Továbbra sem lelt gazdára az immár 143,9 millió euróra (39,3 milliárd forint) dagadt olasz lottófõnyeremény, miután a kedd esti sorsoláson sem volt telitalálat.

  Az országot „megszállták” a lottóturisták, akik fõleg Németországból és Ausztriából érkeznek, de szerencsét próbálnak a horvátok, szlovének és a franciák is.

 • Testvérébõl is sztárt csinál Lady GaGa

  Bár mi eredetileg is azt gyanítottuk, hogy a Lady GaGa név mögött 4-5 jól sikerül klón, de minimum egy hármas ikerpár állhat, de ha nem is iker, egy igazi testvér feltûnt Lady GaGa mellett. A popsztár most 17 éves húga, Natali karrierjét egyengeti, úgyhogy hamarosan az õ vaginája is reflektor fénybe kerülhet.

 • Kisfia lesz Balogh Edinának

  Sugárzik a boldogságtól Balogh Edina.

 • Ismét megsérült a brit balesetrekorder

  Ismét szerencsétlenül járt Nagy-Britannia egyik legesendõbb, mondhatni balesetrekorder embere.

 • Villám csapott a hírességbe

  Villám csapott a Narnia krónikái címû filmekben ismertté vált színészbe, William Moseley-be, egy forgatáson.

 • 40 méterrel tolták arrébb az épületet

  Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon 40 méterrel, mert útban van, nevezetesen egy közúti alagút megépítésének útjában.

 • 86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban

  86 éves bolti szarkát fogtak az Egyesült Államokban, a matróna 50 ezer forint értékû árut próbált ellopni.

  Nem elõször próbálkozott sikertelenül ilyesmivel: 61. alkalommal vették õrizetbe. Elég vegyes volt tervezett zsákmánya, egyebek közt kozmetikumokat, elemet, kávét, halat dugott nadrágjába.

loading...