rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egyemberes nyelv

  Annyira kihaló nyelvet tanul egy francia mûvész, hogy feltehetõen csak õ fogja beszélni.

 • Veszélyes közösségi oldalak

  Az internetes közösségi oldalak – iwiw, myvip, facebook – megjelenésük óta egyre nagyobb népszerûségnek örvendenek. E honlapok célja az ismerõsök keresése, és a velük való könnyebb kapcsolattartás. Bár leginkább a 10-35 év közöttiek használják ezeket napi szinten, de minden korosztály képviselteti magát.

 • Fárasztó a diétázásba kezdett Robbie Williams

  Robbie Williams fárasztó diétázásba kezdett, hogy formába lendüljön a BRIT Awards díjátadóra - le is adott közel 11 kilogrammot.

 • Leharapta az õr fülét és eltörte az állkapcsát a magas számla miatt

  Leharapta az õr fülét és eltörte az állkapcsát Riga óvárosának egyik klubjában egy brit turista, valószínûleg mert túlságosan magas számlát állítottak ki neki.

  A rendõrség közlése szerint mindkét férfi kórházba került. Az õr fülét amputálni kellett. Feltételezik, hogy a túlzott összegû számla miatt tört ki a verekedés, de a vizsgálat még folyik.

 • Ölt a szépsége

  A 13 éves manchesteri lányt terrorizálták és állandóan megverték osztálytársai. Egy napon elkeseredettségében felakasztotta magát.

 • Ismeretlen férfi holttestet találtak a Duna mentén

  Ismeretlen férfi holttestét találták meg a Duna jobb partján, Érsekcsanád közelében. Mivel a szombaton megtalált holttest oszlásnak indult, a szemlebizottság nem tudta megállapítani a férfi személyazonosságát, halálának okát.

  A halál körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendõrség.

 • Nem akarják temetéssel szomorítani családjuk: elajándékozták csontvázuk

  Nem akarja temetésével elkedvetleníteni családját és barátait a brit pár, ezért még életében elajándékozta csontvázát.

 • Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot

  Samuel L. Jackson nagyon meghatódott: a színésznek George Lucas nyújtotta át az American Cinematheque Awardot.

  Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot.

  A díjat a színészi karrier méltó elismeréseképpen, 1986-ban alapították, és adták át elõször.

  A kitüntetésben eddig olyan színészek részesültek, mint a tavalyi gyõztes Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Tom Cruise és Nicole Kidman.

 • Halálos Barcelona szurkolás!

  Elhunyt egy Barcelona-szurkoló, miután a gárda szerdán 4-1-re legyõzte az Athletic Bilbaót a spanyol Király Kupa valenciai fináléjában.

  A Barcelonához közeli Gironában az utcai fieszta során egy 35 éves férfi belezuhant egy öt méter mély folyómederbe, és a kórházban belehalt sérüléseibe.

 • 82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl kábítószeres receptekkel

  82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl az Egyesült Államokban kábítószeres receptekkel.Az illetõ maga ellen hívta ki a sorsot, amikor kihívta a rendõröket, panaszkodván, hogy meglopták.

  A nyomozók ennek köszönhetõen fedezték fel, hogy mit mûvel, és tartóztatták le. Az öregúr óvadék fejében szabadlábon védekezik.

 • Felgyújtották a kismamát

  A 2008-ban, a Tel HaShomer nevû település Sheba kórházában történt mûhibára az izraeli egészségügyi minisztérium vizsgálata során derült fény nemrég.

 • 140 milliót bukott Lady Gaga

  Lady Gaga a bécsi koncertje elõestéjén mocskosul lerészegedve ment le kártyázni egy kaszinóba, és elképesztõen sokat veszített a Black Jacken.

 • Repülési rekord: 69 métert szállt egy papírrepülõ

  Új repülési rekord született: 69 métert és 10 centit szállt egy papírrepülõ 6 méterrel túlszárnyalva a korábbi világcsúcsot.

 • Haleledel lett a horgászból

  Puriton (Somerset) - Nem valami piranhás horrortörténetre kell gondolni: egy megszállott brit horgász akarta így végrendeletében - és lõn.

  Mikor a 61 esztendõs puritoni illetõségû Peter Hodge megtudta, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, megfogalmazta végrendeletét, amelyben úgy rendelkezett: hamvait keverjék ahhoz a különleges haleledelhez, amellyel rendszerint horgászott, és adják a halaknak.

 • Keleti Györgyi meztelenül pózol

  Keleti Györgyi meztelenül pózol, újra megmutatta bájait. A nyuszis magazinban megjelenõ fotók érdekessége, hogy az egykori honvédelmi miniszter gyermeke apjának múltjára utalva katonai környezetben készültek, de Keleti Györgynek esze ágában sem volt ezért haragudni.

  Györgyi kezében még a komoly katonai gépek, a puska, a rakéta és a kétéltû is csak egyszerû játékszernek tûntek a fotózáson. Az egykori honvédelmi miniszter Keleti György vadóc lánya 33 évesen szánta rá magát, hogy a címlapon megmutassa bájait. Ráadásul épp kapóra jött édesapja múltja.

 • Nyert a hazánkban forgatott klipp

  Katy Perry Budapesten forgatott videója nyerte el az 2011-es MTV Video Music Awards legjobb klipnek járó díját.

 • Nem bírta a padló a fogyókat

  Megrepedt a padló egy fogyasztó klinikán Svédországban éppen, amikor a mérleg elõtt álltak sorba a túlsúlyos páciensek.

 • Lerombolták az elsõ meg nem nyílt szexvidámparkot, a Love Land-et!

  Kínában õsszel nyílt volna meg az elsõ szexvidámpark, a Love Land, amelynek célja a szexuális kultúra gazdagítása volt, ám a hatóságok végül a park lebontása mellett döntöttek.

  Csungcsingban nyílt volna meg októberben Kína elsõ szexvidámparkja, ahol többek közt óriási méretû szemérmek, meztelen testek, a szexualitás történetérõl szóló kiállítás és különféle tanácsadó mûhelyek várták volna az érdeklõdõket.

 • Cher lánya hivatalosan is férfivá válna

  Cher lánya bírósági úton kérelmezte, hogy hivatalosan is változtassák meg nemét és nevét.

 • Kiraboltak egy bankot a XI. kerületben!

  Kiraboltak egy pénzintézetet a fõváros XI. kerületében, a Bartók Béla úton. Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese szerint a pénzintézetbe egy 30-35 év körüli férfi ment be és a bent tartózkodó alkalmazottakat feltehetõen fegyverrel megfenyegette.

  Az elsõdleges információk szerint a férfinak sikerült pénzt szereznie, majd gyalogosan menekült el a helyszínrõl.

 • Twitterezõk: hamarabb szakítanak, többet maszturbálnak

  Az OKCupid nevû amerikai társkeresõ folyamatosan kérdésekkel zaklatja/szórakoztatja többmillió felhasználóját, majd a hatalmas mennyiségû adatból jó esetben vicces és izgalmas összeállításokat közölnek blogjukban. Legfrissebb posztjuk több váratlan összefüggésre mutat rá, ezek közül a legérdekesebb talán az a rész, amely a Twitter felhasználóival foglalkozik.

 • Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét!

  Román bankautomatából emelték le egy oroszlói nyugdíjas összes pénzét. A nyugdíjas éppen vacsorázott, amikor sms-t kapott bankjától, hogy felvett százezer forintot. Másnap panaszt tett a rendõrségen, azt mondta, soha nem járt Romániában és a kártyája is megvan.

 • Véletlen kidobott pénzének kétharmada megkerült - kevesli a férfi

  Visszakapta megtalált pénzét a rendõrségen 2011 júliusábanegy férfi, mert igazolni tudta, hogy õ rejtette el a lomtalanításkor kidobott könyvek közé. A rendõrség nyomozást indított lopás miatt, mert a férfi állítása szerint a megtalált összeg 400 ezer forint, õ pedig 600 ezer forintot "dobott ki".

 • Mûnõt mintáztatott elhunyt szerelmérõl

  Amennyire csak lehet élethû mûnõt csináltatott elhunyt szerelmérõl gyászában egy olasz üzletember.

 • Nagyon lassan javul Palcsó Tamás emlékezete

  Nagyon lassan javul Palcsó Tamás emlékezete. Az orvosok azt mondják, ha egy hónap múlva sem tér vissza teljesen, akkor maradandó agykárosodást szenvedhet - írja a Vasárnapi Bors.

  A hétvégén ugyan hazaengedték a kórházból, azonban még nincs jól az énekes. Zsibbad a keze, ami rossz jel, ráadásul idõnként eszébe jut valami a balesetrõl, amit késõbb elfelejt.

  Tabár István, Palcsó Tamás menedzsere azt mondta, hogy az énekes tudja, hogy valami történt vele, de a részleteket nem képes összerakni.

 • Fekete Pákó hozza a formáját - gazdagabb lett egy patkányharapással

  Ahogy sejteni lehetett, Pákó kitûnõen produkálja magát, minden bizonnyal szárnyakat adva ezzel a "Celeb vagyok..." második szériájának. És hogy miért gondoljuk ezt? Már az elsõ, bevezetõnek szánt feladat során sikerült annyi bénázást elkövetnie, mint a többi celebnek eddig összesen.

  Szinte kabaréba illõ módon, a bátorságpróba elsõ momentumaként úgy markolt meg egy ártatlan fehér patkányt, hogy az ijedtében és végsõ elkeseredettségében jókorát harapott a diszkók fekete gyémántjának remegõ kezébe.

 • Vezetlés közben maszturbált egy nõ - fotóval!

  Elképedtek a nebraskai rendõrök, amikor egy nõi vezetõt igazoltattak Elmwoodban.

  A rutinellenõrzés során ugyanis egy mûködõ vibrátort pillantottak meg az autó sofõrjének lába között, miközben az anyósülésre helyezett laptopon épp egy pornófilm futott.

 • 'Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése'

  Washington - Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi fõiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron címû szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövõben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak.

 • 101 év után ma kapja meg az amerikai állampolgárságot

  Napra pontosan 101 esztendei egyesült államokbeli tartózkodás végre átveheti a hõn áhított amerikai állampolgárságot Eulalia Garcia Maturey a texasi Brownswille-ben.

 • Hosszú ideje mérgezték a szexi sorozatsztárt

  Gyilkossági kísérlet alapos gyanújával tartóztatta le a rendõrség Gabriela Spanic asszisztensét, miután kiderült, hogy a nõ már négy hónapja mérgezi a népszerû, mexikói szappanopera színésznõt és annak családját.