rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tûzmentesen égett meg egy férfi

  Tûzmentesen égett meg egy férfi az Egyesült Államokban: másod- és harmadfokú sérülései lettek, tûz viszont nem volt lakásában.

  Az 56 éves illetõre fürdõszobájának kövén fekve találták a mentõk. A helyiségben mindössze egy gyertya okozhatott volna égési sérülést, ám elég csekélyet. A tûzoltóság szakértõk bevonásával vizsgálja a rejtélyt.

 • Átlagosan 5 százalékkal emelkedik a helyközi közlekedés!

  Átlagosan 5 százalékkal emelkednek július 15-tõl a helyközi közösségi közlekedés tarifái a nyári áfaemelés miatt - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM).

  A tarifarendezés elmaradása esetén a 25 százalékra emelkedett áfa miatt jelentõs bevételkiesés jelentkezne a közlekedési szolgáltatóknál, ennek elkerülését szolgálja a helyközi közlekedés díjainak módosítása - indokolta az emelés szükségességét a szaktárca.

 • Egy kínai asszony anyatejben fürdeti gyermekét!

  Egy kínai asszonynak olyan sok az anyateje, hogy ebben fürdeti gyermekét.

  A Csungcsing városában élõ kínai nõnek rengeteg a teje, a férje és még az anyósa is fogyasztja, de már olyan sok van belõle, hogy jobb híján azt találták ki: az anyatejben fürdetik a picit.

 • Cserbenhagyásos gázolás Csákváron!

  Két gyalogost gázolt el, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a baleset helyszínérõl egy gépkocsivezetõ Csákváron.

  A baleset még szombaton éjszaka történt, az úton áthaladó két nõt egy mikrobusz gázolta el. A történteknek szemtanúja is volt, s az általa megadott rendszámtöredék alapján még aznap éjjel elõállították a rendõrök a feltételezett elkövetõt.

 • Lassúbb intézkedéssel zsarolt ingyen kávéért a rendõr

  Daytona Beach - Lassúbb intézkedéssel próbált megzsarolni egy kávézót egy rendõr az Egyesült Államokban, hogy ingyen kaphasson kávét és teát.

 • Huszonhárom évig ült börtönben ártatlanul

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

  A 46 éves afroamerikai Ernest Sonnier-t a hétvégén engedték el, egyelõre feltételesen, mert még várni kell egy végleges bírói határozatra.

 • Kislányt szült a terhes férfi

  Kislányt szült Thomas Beatie, vagyis a terhes férfi pénteken életet adott gyermekének az Egyesült Államokbeli Oregon államban.

  Eddig csak a születés tényét jelentették be, arról nincs információ, hogy volt-e komplikáció a szülés alatt, és állapotukról sem tudni semmit.

  Az eredetileg Tracy Lagondino néven, nõként született Beatie nyolc éve esett át a nemátalakító mûtéten, belsõ nemi szervei azonban megmaradtak.

 • Csaknem két és fél millió forint jár annak, aki megtalálja Bianca Jagger gyûrûjét

  Bécs - Elveszítette kétszázezer eurós - mintegy 46 millió forintot érõ - gyûrûjét egy salzburgi szállodánál Bianca Jagger emberjogi aktivista.

  A platina ékszer, amelynek árából akár egy lakásra is futja, állítólag a múlt hét végén tûnt el az elõtt a dél-salzburgi szálloda elõtt, ahol a Rolling Stones frontemberének, Mick Jaggernek egykori felesége megszállt.

 • Kábítószer birtoklása miatt õrizetbe vették George Michael-t

  Õrizetbe vették Londonban George Michaelt kábítószer birtoklása miatt - adta hírül a Sunday People címû brit lap.

  Õrizetbe vették Londonban George Michael-t kábítószer birtoklása miatt - adta hírül a Sunday People címû brit lap.

  Az újság értesülése szerint még pénteken állították elõ a 45 éves egykori popsztárt egy észak-londoni nyilvános illemhelyen.

  A és C osztályú kábítószereket találtak nála a Scotland Yard tájékoztatása szerint.

 • Felállította a több országban zenélés világrekordját egy német gitáros

  Zenei világrekordot állított fel a hét végén a németországi Szászországból származó gitáros, Vicente Patiz: huszonnégy óra alatt nyolc országban nyolc koncertet adott, eközben még a zenekari autóbuszt is vezette.

 • Nyolcasikrek születtek Kaliforniában

  Nyolcasikrek születtek hétfõn Kaliforniában; a világon másodszor fordult elõ, hogy egy anyától egyszerre ennyi gyerek élve szülessen meg.

  A hat lányt és két fiút császármetszéssel segítették világra a Los Angeles melletti Bellflowerben. Összesen negyvenhat orvos és más segítõ bábáskodott, s igencsak elcsodálkoztak a nyolcadik csecsemõn, mert csak hét újszülöttet vártak.

 • Egeret talált egy diáklány a chipses zacskóban

  Szó szerint elájult az a diáklány, aki szinte az utolsó falatig gyanútlanul csipegette a zacskóból a chipset, ám végül valami egészen más akadt a kezébe.

 • Román a világ legkisebb csecsemõje (fotóval)

  Mindössze 980 grammos és Botoºani egyik szülészetén jött világra a világ legkisebb csecsemõje. A koraszülött kislányt egy 36 éves, négy gyerekes anya szülte.

 • A világ legjobban keresõ modellje Giselle Bündchen!

  A világ legjobban keresõ modellje címet Giselle Bündchen kaparintotta meg az idén. A 28 éves modell több mint 25 millió dollárt kaszált az elmúlt 12 hónapban, igaz, ez 10 millióval kevesebb, mint tavaly.

 • Véresre harapta kisbabáját

  Kómás állapotban szállítottak kórházba egy mindössze két hónapos csecsemõt Romániában, akit saját anyja harapott véresre és vert meg brutálisan.

 • Vasalásban állított fel rekordot egy német férfi

  Egy 28 éves német férfi 58 órán és 40 másodpercen át vasalt megszakítás nélkül és ezzel új rekordot állított fel.

 • Középpontban a legjobbnak ondott nõk

  Budapest - Elõször rendezik meg Magyarországon a New Yorkban és Londonban évek óta sikeres Glamour Women of the Year díjátadót, amelynek keretében öt plusz egy kategóriában hirdetnek gyõztest.

  A magazin többek között olyan világsztárokat díjazott, mint Hillary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy épp Annie Lennox.

 • Golyóálló melltartó német rendõrnõknek

  Németországban megszületett a golyóálló melltartó, amely a rendõrnõk ezreinek a testi épségét hivatott szavatolni.

  Az új fehérnemû humorosnak tûnhet, ám a rendõrnõk, akik felvetették az ötletet, meggyõzõdéssel állítják, hogy a "normális" melltartó a golyóálló mellénnyel párosítva veszélyes viselet lehet - olvasható a BBC hírei között.

 • Kanadában is már öten haltak meg az új vírus miatt!

  Elhunyt egy férfi a kanadai Québec tartományban az új influenzában - közölték szombaton az egészségügyi hatóságok.

  A negyvenes éveiben járó férfi krónikus betegségben szenvedett, amely legyengítette az immunrendszerét. A hatóságok közelebbit nem árultak el a betegségérõl.

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • Ötszörös német gyõzelem az Empire State Building sprintjén

  A 25 éves Thomas Dold ötödszörre is megnyerte a New York-i Empire State Building felfutási versenyét.

 • Nyolc éve hibás a szerszám Stohl Andrásnál

  Állítólag nyolc évvel ezelõtti balesetekor olyan sérülést szenvedett, ami miatt naponta egyszer képes együttlétre.

 • Hat négyzetcentis telkek eladók!

  Hat négyzetcentis telkeket árul Detroitban egy férfi.

 • Peches rabló: rendõröktõl akart kocsit lopni

  Rossz lóra, pontosabban autóra tett az a tolvaj, akinek már több autófeltörés is volt a rovásán, ám pechjére az utolsó kocsi épp egy jelöletlen rendõrségi autó volt, benne két tiszttel.

 • Férje nem egy nõvel képzelte el a hátralevõ idõt

  Rettentõen megviseli Kate Winslet-et, hogy rendezõ férje hét év után faképnél hagyta. Arra készül, hogy feladja New York-i életét, és visszaköltözik Angliába!

 • Külföldre költözik az Összeesküvõk játékosa

  Külföldre költözik Összeesküvõ Mása, mert nem jöttek be a számításai idehaza.

 • Ismét Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét jósolják

  Ismét Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kete Middleton jegyességének "pillanatokon belüli" bejelentésére következtetnek bizonyos jelekbõl a herceg környezetében.

 • Robbie Williams UFO barát

  Robbie Williams imádja a kis zöld lényeket. A mostani bejelentésére azonban senki sem számított: az énekes felfüggeszti zenei karrierjét, és ufológusnak áll. Robbie vices fiú, de most nem egy tréfás pillanatában nyilatkozta ezt.
  A The Sun címû angol napilap számolt be elsõként a hírrõl, mely szerint Robbie állítólag megszállottan kutat a Földön kívüli élet után.A sztár rendszeres látogatója a városon kívül esõ, eldugott pusztaságoknak, ahol éjjelente arra vár, hogy fura zöld lényekkel találkozzon.

 • Megszületett a 61 éves színész nyolcadik gyermeke

  Stellan Skarsgard 61 évesen ismét apa lett, a svéd színész nyolcadik gyermeke kisfiú.

 • Felhagyott a színészettel Macaulay Culkin

  A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja elhagyta hazáját és Párizsba költözött barátjához, Pete Doherty-hez. Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, aki az utóbbi években már egyáltalán nem dolgozott a filmvászonra.