rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A Szökés sztárja majdnem kapott két évet

  A Szökés címû sorozatból ismert Lane Garrison szörnyû gyerekkora ellenére felküzdötte magát, és sikeres színészi karrierre tett szert. Azonban egy tragédia közbeszólt felfelé ívelõ pályájába. A népszerû sorozat sztárja 11 hónapot töltött börtönben miután ittasan vezetett, balesetezett, aminek következtében a mellette ülõ fiú életét vesztette. Az akkor 27 éves Lane egy buliban szedte fel a fiút és barátait.

 • Hatalmas fejjel született egy csecsemõ

  Alaposan megdolgoztatta az orvosokat Texasban az a csecsemõ, akit kétszer akkora fejjel született, mint a normális kisbabák.

 • 23 emeletet zuhant, de túlélte

  Kivetette magát egy Buenos Aires-i szálló 23. emeleti éttermébõl egy asszony hétfõn, majd rázuhant egy parkoló taxi tetejére.

 • Doppingszereket foglaltak le a román határnál!

  Rövid idõn belül már a negyedik alkalommal találtak doppingszereket a vámosok a magyar-román határon, ezúttal a nagylaki átkelõnél próbálták áthozni a teljesítményfokozókat.

  A pénzügyõrök a szerda éjszakai órákban Nagylaknál ellenõriztek egy magyar állampolgárságú férfi által vezetett, postacsomagokat szállító futárautót.

 • Hatvanmillió forint kártérítés egy görögnek, akit töröknek tüntettek fel egy svéd joghurton

  Közel 60 millió forintnak megfelelõ kártérítést üti a markát annak a görög nyugdíjasnak, akit egy svéd joghurtgyártó töröknek feltüntetve használt egy terméke reklámarcaként.

 • Kapd be és edd meg az iPhone-t

  A csokis süteményre akkora az igény, hogy az azt kézzel készítõ szigetországi pékség alig gyõzi teljesíteni a megrendeléseket.

 • Az angol hercegnél is gazdagabb Harry Potter

  A Harry Potter filmek utolsó két epizódjának forgatása után, Daniel Radcliffe vagyona 28.5 millió fontra rúg.

 • Ismét Szombathelyen az Arsenal!

  Ahogy tavaly, úgy idén is játszik Szombathelyen felkészülési mérkõzést a helyi Haladással az Arsenal labdarúgócsapata.

  A londoni klub honlapja szerint az Ágyúsok július 27-én, 19 órától mérkõznek meg a bajnoki harmadik helye által Európa Liga-selejtezõben is érdekelt magyar gárdával.

 • Divat lett a cipõdobálás!

  Megpróbálták cipõvel megdobni hétfõn a kínai miniszterelnököt, miközben elõadást tartott a Cambridge-i Egyetemen - jelentették hírügynökségek a helyszínrõl.

  A lábbeli nem találta el Ven Csia-paót (Wen Jiabao), tõle egy méterre, a pódiumra esett. A kínai kormányfõ a világgazdasági válságról tartott elõadást, amikor hallgatóságának egyik tagja felállt, feléje hajította fél pár cipõjét és közben azt kiáltotta: "hogy lehet, hogy az egyetem hasra vágódik ez elõtt a diktátor elõtt?"

 • Játékpisztoly miatt vették elõ a rendõrök Fluort

  Játékpisztollyal lövöldözgetett autójából az énekes. Egy járókelõk azonban bejelentette a rendõrségen.

 • Erdei rágcsáló fosszíliákat fedeztek fel Bolíviában

  Két eddig ismeretlen erdei rágcsáló fosszíliáit fedezték fel Bolívia déli részének kietlen hegyvidékén amerikai és bolíviai kutatók.

 • Nõi titkos ügynökök elõnyben a brit hírszerzésnél

  London - A brit titkos ügynök hagyományosan fehér bõrû, férfi és Martinit iszik - eddig így tudtuk, legalábbis James Bond, a fiktív brit szuperkém kultuszfigurája alapján.

  Az MI6 brit külföldi hírszerzés viszont jó egy éve egészen más kaliberû kémeket keres honlapján és újsághirdetésekben. Az ideális jelölt középkorú anya, etnikai kisebbséghez tartozik, folyékonyan beszél mandarin, arab, perzsa vagy valamilyen afganisztáni nyelven, és idáig meg se fordult a fejében, hogy ügynök legyen. Lehet, hogy hamarosan James Bondot, a "007"-es szuperkémet is "Jane Bondnak" fogják hívni?

 • Nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija

  Hatvanhét centiméter magas nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija. "Nagyon boldog és izgatott vagyok" - mondta Magar, aki eddig a világ legkisebb kamaszának címét viselte.

 • Meztelenül próbált szellemeket fotózni temetõben

  Kísérteteket próbált lencsevégre kapni egy temetõben az Egyesült Államokban éjszaka egy meztelen férfi, ám csak õt kapta lencsevégre a sírkert biztonsági kamerája.

 • Betiltották az állatpornót Hollandiában

  Az állatokkal való szexuális érintkezés tiltásáról hozott határozatot a holland felsõház; a döntéssel az internetes állatpornó egyik legfontosabb forrása apadhat el.

 • Túl hangosan szexelnek, ezért nem találkozhatnak

  Túl hangos szex miatt eltiltottak Nagy-Britanniában egy férfit attól, hogy barátnõjét látogathassa a nõ lakásán. A bíróság ítélete szerint a 32 éves férfinak legalább százméteres távolságot kell tartania a szerelmi vagy inkább szexfészektõl.

 • A Szex és New York Samanthája imádj a szexet!

  A Szex és New York Samanthája nemcsak a filmen, hanem a valóságban is a fiatal pasikra bukik.

  Az 52 éves Kim eddig háromszor volt férjnél és úgy tûnik, nem tud megállapodni. Legutóbbi kedvesétõl négy éve vált el, azóta pedig egyik kaland jön a másik után.

  Sõt, maga is beismerte: lehet, hogy tényleg szexfüggõség van a dologban.

  A színésznõ így valóban nem sokban különbözik attól a figurától, akit a sorozatban alakít.

 • Méhcsipísbe halt bele a vadász

  Méhcsípés okozta egy vadász halálát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pamlény térségében.

 • Orálisan elégitette ki a tini lány az iskolatársait

  A vécében elégített ki orálisan egy túlkoros lány két ugyancsak túlkoros fiút a kecskeméti speciális iskolában.

 • Politikusokra támadtak a melegfelvonuláson

  Üvegekkel, petárdákkal, kövekkel, tojásokkal és sörös dobozokkal dobálták meg a melegfelvonulás résztvevõit. A tüntetõk arcukat sállal, csuklyával takarták el.

  A melegfelvonulás után megtámadták Lévai Katalin szocialista európai parlamenti képviselõt és a másságát nyíltan vállaló Szetey Gábor volt államtitkárt is. Egyikõjük sem sérült meg.

 • Levette 57 év után mûsoráról a szumót a japán tévé

  Akár történelminek is nevezhetõ döntést hoztak az NHK japán közszolgálati televízióban: fogadási botrány miatt ugyanis levették a mûsorról az 57 éve kihagyás nélkül közvetített szumótornát.

 • Közösségi élet halottasházban

  Vidám rendezvényekkel akarja népszerûsíteni egy temetkezési vállalkozás a halottasházát az Egyesült Államokban.

 • Komár László a válás alatt is szexelt feleségével

  Az énekes minden kapcsolatot meg akar szüntetni negyedik feleségével, Erzsivel, ám ez valahogy mégsem sikerül.

 • Elhunyt Vaszilij Akszjonov, az orosz antiszovjet író!

  Hetvenhat éves korában hétfõn elhunyt Vaszilij Akszjonov, - ahogyan saját magát nevezte - "az orosz antiszovjet író", aki a Szovjetunió és a sztálinizmus csípõs bírálatáért húsz évet töltött számûzetésben.

  Halálhírét özvegye, Maja Akszjonova közölte.

 • Egy fotózásról vitte el a mentő Rita Ora-t

  Egy fotózásról vitte el a mentő Rita Ora-tEgy fotózás közben szirénázó mentővel szállították kórházba a koszovói születésű angol énekesnőt. Rita Ora kimerültség miatt kórházba került az Egyesült Államokban. A fiatal angol énekesnő a floridai Miamiban dolgozott egy fotózáson, amikor egyszer csak összeesett. Riasztották a mentőket, akik azonnal elszállították a Soho Beach House Hotelből. A Miami Beach-i Mount Sinai Medical Centre sürgősségi osztályának vezetője, Dr. David Farcy később elmondta – „Rita Ora-t kimerültség és kiszáradás miatt került be hozzánk. Már hazaengedtük, jól van.”

 • Adás közben váltottak csókot az X-Faktor mentorai

  Adás közben váltottak csókot az X-Faktor mentoraiAz amerikai X-Faktorban annyira elégedett volt Simon Cowell kritikájával Kelly Rowland, hogy egy hosszú csókkal jutalmazta mentortársát. Amíg idehaza megelégednek egymás verbális dicséretével a mentorok, addig az amerikai X-Faktorban fizikálisan is nagyon tudják egymást szeretni az ítészek. A szerdai élő show alatt például Kelly Rowland forrt össze csókban Simon Cowellel. A Destiny\'s Child énekesnője így hálálta meg neki, amiért a múlt héttel ellentétben nem a földig rombolta Kelly versenyzője, Lillie McCloud önbizalmát, hanem dicsérettel illette.

 • Lehúzta a wc-n saját péniszét!

  Az orvosok megmentették annak a 45 éves szerb férfinak az életét, aki – eddig ismeretlen okokból – levágta saját nemi szervét.

  Egyelõre annyit tudni, hogy Ratko Dudics vélhetõen figyelmetlenségbõl fosztotta meg önmagát a fütyitõl, azonban senki nem érti, hogy csinálhatott ekkora õrültséget… Még bizarrabb a történet, ha hozzátesszük, hogy szerencsétlen Dudics pont egy wc-csésze fölött nyisszantott, így fallosza beleesett a kagylóba.

 • Ha fociról van szó, a nõk csak a másodikak a sorban

  Amikor a férfiak barátaikkal találkoznak, a feleségek, barátnõk és a munka témáját is a háttérbe szorítva a foci vezeti a társalgást - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Till Attila háromszoros apuka lett!

  Csütörtök délután megszületett Till Attila harmadik gyermeke. A mûsorvezetõt felesége, Kriszta ismét egy kisfiúval ajándékozta meg.

  Az ifjú trónörökös 53 centiméterrel és 3400 grammal született és a Sámuel nevet kapta.

  "Feleségem természetes úton szült, végig bent voltam a szülõszobában, mint mindig. Most már mondhatni hagyománynak számít, hogy én vagyok a kézfogó ember, az egyik suttogó" - nyilatkozta Tilla.

 • "Sírba vitt a dohányzás" - áll sírján

  A dohányzás életveszélyére figyelmeztette utolsó útján egy 85 évesen elhunyt férfi az embereket Nagy-Britanniában, halottaskocsijának oldalára ráíratta: "A dohányzás ölt meg".