rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megszületett a 61 éves színész nyolcadik gyermeke

  Stellan Skarsgard 61 évesen ismét apa lett, a svéd színész nyolcadik gyermeke kisfiú.

 • 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló

  Kész vagyonnyi, mai árfolyamon 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló egy ohiói házban, ám nagy bánatára mégsem lehetett az övé.

  Bob Kitts (képünkön balra) egy 83 éve épített ház fürdõszobafalában bukkant rá a nagy világgazdasági válság idején nyomott bankókra, mivel becsületes embernek nevelték, nem tartotta meg, hanem örömében értesítette a tulajdonost.

 • Az olimpia miatt korábban megcsászározták a sportoló kedvesét

  Tegnap világra hozta babáját Judy Ann-Melchior, a német díjugrató Christian Ahlmann belga barátnõje.

 • Nyakában felejtették a pengét!

  Edith McQueenre késsel támadt három éve egy nõ a lakása közelében. Ügyvédje, Chad Roberts elmesélte, hogy McQueent kétszer megszúrták és a helyi ügyeleten kezelték sérülésit.

  Az õt ellátó orvos a kórtörténetben leírta, hogy McQueen a nyakán szúrt sebbel érkezett. Azt is lejegyezte, hogy a sebet kitisztította és összevarrta; majd a nõ gyógyultan távozott.

 • 522 év börtönre ítélték!

  Bõ félévezred börtönbüntetést kapott egy férfi az Egyesült Államokban.

  Bár nem idõs, még csak 27 éves, mégsem valószínû, hogy letölti az 522 évet és kilép a kaliforniai börtön kapuján nagyot szippantva a szabad levegõbõl 2531. április 7-én. Ha igen jól viselkedik és harmadolják büntetését, akkor is csak 174 esztendõ múlva szabadulna, 201 évesen.

 • Egy szexjelenet forgatása közben sérült meg Nicole Kidman

  Egy durva szexjelenet forgatásakor sérült meg Nicole Kidman. A rendezõ le is állította a felvételt. Másnap, a sebeket rejtõ vastagabb sminkkel, a filmsztár vállalta a folytatás.

 • Tizenötezer dollárt költött fehérnemûkre Katie Holmes

  A hölgy többé nem Mrs. Cruise, éppen ezért végre beruházott néhány magassarkú topánkára, no meg sok-sok vérpezsdítõ göncre is. Sokak szerint új pasi van a láthatáron.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs nõt

  Nyolcvan forintot rabolt el egy idõs nõtõl két fiatalkorú a Borsod megyei Selyeb községben. A gyanúsítottak meg is verték a 77 éves nyugdíjast.

 • Az idiótája! Egy tornapaddal közösült!

  Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól. A különleges pár egy parkban „bukott le”, ahol a 42 éves kínai férfi a padnak egy rését használta önkielégítésre.

 • Whitney Houston kórházba került

  Whitney Houstont kórházban ápolják Párizsban krónikus gégegyulladás és fertõzés miatt, amelynek oka egyelõre még nem ismert.

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

 • Betörtek a Fidesz nagykõrösi irodájába!

  Éjszaka ismeretlen tettesek betörtek a nagykõrösi Fidesz-irodába, ahonnan számítástechnikai eszközöket vittek el, a falra pedig gyalázkodó feliratot írtak.

  Czira Szabolcs, a Pest megyei város fideszes polgármestere, a párt választókerületi elnöke azonnal értesítette a rendõrséget.

 • Sebestyén Balázs gyereke beköszönt: helló!

  Balázs neve mostanság nem csupán a megszûnõ Danubius Rádió kapcsán, hanem a nemrég született gyermeke miatt is többet forgott a köztudatban, mint szokott. A fiatal mûsorvezetõ ezúttal mesélt arról, hogy hogyan éli meg a születés utáni heteket.

 • Levágott nõi fejjel dicsekedett egy bangladesi férfi

  Megöltem a feleségem! - kiáltozta büszkén lépdelve egy levágott nõi fejjel Dakka utcáin egy bangladesi férfi, mielõtt a rendõrök õrizetbe vették - írta az MTI.

  Késõbb kiderült, hogy nem is a férfi felesége volt az áldozat. A 34 éves Amin korábban összeveszett a nejével, elrohant otthonról és csak három nappal késõbb tért haza. Amikor csütörtökön belépett lakásába, nejét nem találta, így berontott a 22 éves albérlõjük szobájába, és egy konyhakéssel levágta a nõ fejét.

 • Megvált hosszú hajától Szabó Zsófi

  Megvált hosszú hajától Szabó ZsófiA Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Betty élete ugyanis hatalmas fordulóponthoz érkezik, amit az is jól mutat, hogy az őt alakító színésznő, Szabó Zsófi még hosszú hajfürtjeitől is megvált a történet kedvéért. "'Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek."

 • "Ételpornó", avagy a tiltott gyümölcs

  "Ételpornóoldalon" gyûltek össze a világ leghizlalóbb étkei az interneten.

 • Hasiskender-ültetvényre bukkant a rendõrség Peresztegen!

  Hasiskender-ültetvényre bukkant a rendõrség a Gyõr-Moson-Sopron megyei Pereszteg községben hétfõn.

  Állampolgári bejelentés alapján találtak rá arra a családi házra, amelynek a pincéjében és az udvaron, a kukoricás szomszédságában összesen 106 tõ hasiskendert fedeztek fel.

 • Ábel Anita és családja idén nem megy nyaralni

  Ábel Anita és családja idén nem megy nyaralni. A Szomszédok egykori cserfes Julcsija, aki egy gyermek édesanyja, a magas rezsiköltségek és hitelei miatt mondott le az idei vakációról.

 • Nem kapta meg a fizetésemelést Britney, ezért távozik a mûsorból

  Az amerikai The X Factor mentora a hírek szerint azért köszönt el a tehetségkutatótól, mert a készítõk nem adták meg kért fizetésemelését.

 • Fekete Laci elérte a 167 kiló

  Fekete Laci nemcsak az erõemelésben rekorder, de a csülökevésben is. Egyszerre 32 csülköt is be tud vágni a bendõjébe.

 • Túlélte a metrós áramütést

  Andy Morris semmire nem emlékszik azután, hogy lelökték a peronról a Broadway egyik megállójánál és ráesett a metró sínpárja melletti vezetékre.

 • 5,2 milliárd forint tartozik az APEH-nek!

  Az APEH 2009 elsõ negyedévében 176 adózónál összesen 42,8 milliárd forint adóhiányt állapított meg.

  A lista élén a budapesti székhelyû Ldebran-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. áll, a bírságokat is beleértve 5,2 milliárd forint tartozással.

 • A rendõrök lelõtték a három bankrablót!

  Három fegyveres megszállt egy bankot Kabul belvárosában, majd a rendõrség tûzharcban megölte õket.

  Miután a támadók megszállták az épületet, a rendõrség körülzárta és megrohamozta azt. Az épület az elnöki palotától mindössze néhány száz méterre van.

 • A Féreg 3 év próbaidõt kapott

  A Féreg becenévre hallgató egykori kosárlabdázót három év próbaidõre és közmunkára ítélte kedden a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróság. - közölték az ügyészek.

  Az ötszörös NBA-bajnok Rodmant április 30-án tartóztatták le egy Beverly Hills-i hotelben, ahol megtámadta barátnõjét és súlyos sérüléseket okozott neki.

  Rodmant súlyos testi sértéssel és egy szemtanú befolyásolásával vádolták.

 • Kopaszodik a volt Spice Girl?

  Mel B utánozza több fiatal kolléganõje, köztük Rihanna frizuráját.

 • Drogfutár a Facebookon

  A fõként nigériai és dél-afrikai férfiak gyanútlan áldozataiknak díjat ajánlanak fel arra az esetre, ha csomagjaikat elszállítják. A férfiak a Facebookon ismerkednek meg a lányokkal, bizalmukba férkõznek, és aztán ráveszik õket, hogy szállítsanak számukra.

 • Férjére bízza gyermekeit Bagosi Alexa

  Bagosi Alexa az utóbbi napokban leginkább bírálatot kapott azért, amiért egy idõre férjére bízta gyermekeit. Az énekesnõ tagadja, hogy lemondott csemetéirõl.

 • Felakasztotta magát Lady Gaga dizájnere!

  Csütörtök reggel holtan találták otthonában Alexander McQueen világhírû tervezõt. A sztár önkezével vetett véget életének.

 • 67 ezer euróért kelt el a Audrey Hepburn-bélyeg!

  A kikiáltási ár több mint kétszereséért, 67 ezer eurós áron (18,8 millió forint) kelt el az a ritka Audrey Hepburn-bélyeg, amely évekkel ezelõtt a filmcsillag fiának tiltakozása miatt nem kerülhetett postai forgalomba nagyobb mennyiségben.

  A dohányzó színésznõt ábrázoló bélyegbõl 14 millió példányt nyomtak volna, Sean Hepburn Ferrer azonban a cigaretta miatt az utolsó pillanatban nemet mondott a bélyegek forgalomba hozatalára, így azokat meg kellett semmisíteni.

 • Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét

  Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét. A rapper Diego nevû kutyáját séta közben támadta meg a harci eb, mire Ganxsta a kutyája segítségére sietett: a pitbull fejét kezdte ütni.

  Ganxsta úgy nyilatkozott: igyekezett úgy ütni, hogy a kutyának ne essen baja - emiatt az állat kemény koponyájától eltört kézfeje középcsontja, amelyet meg is kellett mûteni.

  A rapper keze öt hétig gipszben lesz, nem tud dobolni, így zenekara koncertjét késõbbre kellett tolni és a kolbászdugásból sem lesz semmi.