rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kaliforniában kötik a legtöbb homoszexuális házasságot

  Los Angeles - A homoszexuális házasságkötések számát illetõen Kalifornia három hónap alatt megelõzte Massachusetts államot, ahol 2004-ben elõször engedélyezték az azonos nemûek házasságát az Egyesült Államokban.

  A Kaliforniai Egyetem Williams Intézete által összegyûjtött adatok igazolták az ilyen szertartások számának emelkedését az után, hogy június 17-én a nyugati parti államban is legalizálták a homoszexuálisok házasságkötését.

 • Lemondana vallásáról Tom Cruise, hogy visszaszerezze feleségét

  Úgy tûnik, hogy Tom Cruise még hõn szeretett vallásáról is lemondana, hogy visszaszerezze volt feleségét, Katie Holmes-ot. A színész állítólag elvágta a szálakat a szcientológiával.

 • Részegen orosz rulettet játszott egy férfi Párizsban!

  Kórházba szállítottak egy férfit Párizsban, aki a hatóságok szerint egy partin részegen, orosz rulettet játszva életveszélyesen megsebesítette magát - jelentették be szombaton a francia hatóságok.

  A férfival bulizó társait - köztük a feleségét - a rendõrség õrizetbe vette, hogy kihallgassa õket a történtekrõl.

 • Megehetik Darth Vadert

  Darth Vadert ehetnek a vendégek fiastul, mármint Luke Skywalkerestül Japánban egy étteremben, amelynek szakácsa mintázza meg George Lucas Csillagok háborúja címû mozifilmsorozatának hõseit.

 • Istenes Bence megcsókolta Iszak Esztert

  Az RTL Klub és a Viva Tv legújabb üdvöskéi, Istenes Bence és Iszak Eszter egy párt alkotnak. A fiatalok még a nyáron tetszettek meg egymásnak, de románcuk csak mostanában tudott kibontakozni.

 • Tizennyolcezren voltak kíváncsiak a csirkeszárnyevõ-versenyre Amerikában

  Az idei gyõztes 238 csirkeszárny bekebelezésével nyerte meg az amerikaifutball-bajnokság döntõjéhez, a Super Bowl-hoz igazított, immár tizennyolcadik alkalommal megrendezett csirkeszárnyevõ-versenyt.

 • Fiúnak neveli lányát Angelina Jolie

  Nem elég, hogy Shiloh Nouvel (4) testvérével, az örökbe fogadott Zaharával ellentétben állandóan farmerban és kapucnis pulcsiban közlekedik, a haját is úgy viseli, mint egy vele egykorú kisfiú.

 • Ételmérgezés egy tankeren. több halott


  Ételmérgezésben meghalt három tengerész egy olajszállító tartályhajón, amely Ciprusról jövet éppen a La Manche-on haladt át Hollandia felé - jelentették szerdán a francia tengerészeti hatóságok.

 • Ben Kingsley csillagot kapott a Hírességek Sétányán

  Csillagot kapott Ben Kingsley a hollywoodi Hírességek Sétányán több mint 25 évvel azután, hogy Oscar-díjas lett.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Kómájában elfelejtett horvátul, de megtanult németül

  Tökéletes némettudással ébredt kómájából egy 13 éves lány Horvátországban, viszont elfelejtett horvátul.

 • Két nap a halott mamával

  Két napot töltött halott édesanyjával a lakásba bezárva egy három- és egy négyéves kislány Angliában, mire a szomszédok meghallották segélykiáltásaikat.

 • Az Intim részek szereplõje megnõsült

  Az amerikai rádiós pénteken vette feleségül menyasszonyát, Bette Ostroskyt New Yorkban, írja a People magazin.

  A Le Cirque étteremben megrendezett esküvõn többek között részt vett Joan Rivers, Barbara Walters, és Howard Stern mûsorvezetõ társa, Robin Quivers.

  „Beth volt a leggyönyörûbb menyasszony, akit valaha is láttam. A fogadalmuk igazán szívbõl szólt. Gyengéd, lágy és gyönyörû volt. Mindenki elsírta magát”, tudhattuk meg Stern egyik barátjától, Dominic Barbarától.

 • Hatéves kisfiú cseréltette ki a helytelen közlekedési táblát

  Hatéves kisfiú pirított rá a St. Louis megyei útfelügyeletre, amely panaszára kicserélt egy helytelen közlekedési táblát.

 • Összeomlott Lady Gaga, amiért le kellett fújnia a turnéját

  Komolyabb az ízületi gyulladása mint hitte, és most már lábra sem bír állni.

 • Ifj. Schirilla György Mohácsnál is átúszta a Dunát

  Ifj. Schirilla György átúszta a Dunát Mohácsnál hagyományos téli úszósorozata keretében szombaton.

  A sportember százak buzdítása közepette mintegy tíz percet töltött és 600 métert tempózott a 2-3 fokos vízben. Partra érését követõen, a Sokác-révnél azt mondta: semmi problémája nem volt, élvezte az úszást.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

 • Bugyiig lebbent föl Katalin hercegnõ szoknyája a katonák elõtt

  Katalin hercegné számára is eljött a Marilyn Monroe pillanat. A kavargó széltõl fellebbent sárga selyem szoknyája.

 • Világraszóló elismerésben részesült a Budapesti Corvinus Egyetem

  Harmadik helyen végzett a Budapesti Corvinus Egyetem általános menedzsment mesterképzése a Financial Times idei ranglistáján, amelyen ötven intézményt rangsoroltak - közölte az egyetem az MTI-vel szerdán.

 • A próbaidõ alatt korán kellett kelni, ezért inkább a börtönt kérte

  A próbaidõben túl korán kellett kelnie, így úgy döntött, hogy inkább börtönbe vonul!

 • A Facebook miatt jutott börtönbe

  Egy brit bíróság 18 hétig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 36 éves férfit, amiért "gonoszan rosszindulatú" üzeneteket hagyott Facebook oldalakon.

 • Sharon Stone idõsebb fia marad az apjánál

  San Francisco - Idõsebb fia gyermekelhelyezési perének újabb fordulójában maradt alul Sharon Stone hollywoodi színésznõ, aki négy évvel ezelõtt vált el férjétõl.

  Egy San Franciscó-i bíróság a minap megerõsítette az egy évvel ezelõtti határozatot, amely kizárólag az apára, Phil Bronsteinre bízta a most már nyolcéves Roan nevelését, és Stone-nak csak a láthatás jogát adta meg. Bronstein, a San Francisco Chronicle címû napilap alelnöke, az indoklás szerint megfelelõbb (stabilabb és jobban szervezett) otthont biztosít a gyermek számára, mint az anya.

 • Készül a Karib-tenger kalózai 4!

  Az iszákos, szakállas, mégis szeretnivaló Jack Sparrow kapitányt játszó Johnny Depp aláírta a szerzõdését a Disney stúdióval.

  Az azonban már korántsem biztos, hogy a bájos Elizabeth Swannt játszó brit sztár, Keira Knightley is látható lesz a negyedik részben. A színésznõt újságírók nemrég arról faggatták, hogy szerepelne-e még egyszer a filmben: "Imádtam a Karib-tenger kalózait. Nagyon szerencsés voltam, hogy játszhattam benne, de elég volt. Az én kalózos-idõm lejárt."

 • Victoria Beckham maratonra készül

  Az egykori Spice Girl a New York-i maratonra készül. A táv 42 kilométer, erre bizony edzeni kell.

  Victoriát valószínûleg barátnõje, Katie Holmes példája inspirálta, aki tavaly szintén teljesítette ezt a távot.

  A futballistafeleség gõzerõvel edz, sokat futópadozik, hogy formában legyen a jeles esemény napján. Szakácsa szerint az étvágya is megjött (leküzdi az anorexiáját?), ami az étrendjére kínosan ügyelõ híresség esetében egyértelmûen az eltökéltség jele. Jó erõben akar lenni, hogy bírja majd a versenyt.

 • Egy süteménnyel teli hûtõautót loptak el a Népligetbõl!

  Elloptak egy hûtõautót a benne lévõ süteményekkel együtt kora reggel a fõváros X. kerületében.

  A kisteherautó sofõrje a Népligetnél parkolta le a jármûvét, majd elkezdte kihordani az élelmiszert a közeli aluljáróban lévõ üzletbe. A hûtõkocsit és a rakományt akkor vitték el, amikor épp távol volt a jármûtõl.

 • Justin Bieber kikezdett Cheryl Cole-lal

  A brit X-Factor sztárvendége a tinibálvány Justin Bieber volt, akinek most jelent meg legújabb dupla lemezes kiadványa ’My Worlds- The Collection’ címen.

 • Megváltoztatta esküvõi terveit Jennifer Aniston

  A Jóbarátok címû sorozat egyik legsikeresebb színésznõje végre megtalálta a boldogságot, méghozzá Justin Theroux személyében. A pár az esküvõre készül, azonban egy nagyon fontos dolgon változtattak.

 • Új villába költözik Berlusconi

  Új villába költözik Milánóban Silvio Berlusconi.

 • Szexklub a múzeumban

  Szexklub költözött egy bécsi múzeumba, az osztrák fõváros egyik jellegzetességének számító Szecesszió Házába.

 • Madonna a divatikon?

  A pop nagyasszonya, Madonna úgy látszik, mostanában inkább divatikon státuszából kíván pénzt csinálni, mint énekesi karrierjébõl. Jelenleg a Macy's üzletlánccal tárgyal egy saját tervezésû ruhakollekció megjelentetésérõl. Már a karrierje elején a 80-as években is divatot teremtett szõkített hajával, necc harisnyájával, és híres csúcsos melltartójával.

loading...