rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Extrém magas UV-B sugárzásra kell számítani a héten!

  Extrém magas, akár a 8,3-es értéket is meghaladó UV-B sugárzásra kell számítani a héten az ország területén, ezért riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

  Akár már hétfõn kora délutántól, de keddtõl biztosan extrém értékû, 8,3 körüli UV-B sugárzás várható, amely az egész országra érvényes lesz.

 • Megsütötte szeretõjét a szakács

  Bûnösnek találta egy leedsi esküdtszék azt a homoszexuális brit szakácsot, aki megölte volt szeretõjét és a férfi néhány darabját meg is sütötte.

  A 36 éves Anthony Morley idén áprilisban vágta el ex-kedvese, Damian Oldfield torkát, miután vacsoráztak, ittak, majd együtt töltötték az éjszakát. A szakács több darabot is kihasított a halott combjából és mellkasából, majd az egyik seben egy bankkártyát helyezett el.

 • Tévedésbõl más gyermekét szüli meg!

  Véletlenül rossz embriót ültettek be egy nõnek a mesterséges megtermékenyítéskor Amerikában. Carolyn Savage már két hónapos terhes volt, amikor tudomást szerzett a tévedésrõl.

  A baba két héten belül, császármetszéssel jön majd világra. A nõ az NBC amerikai televíziós társaságnak nyilatkozva elmondta, miután megszüli a gyermeket, odaadja a biológiai szülõknek.

 • Világra jött Palya Bea kislánya

  Palya Bea altatódalokkal készült kislánya érkezésére. Lili a napokban megérkezett. Õ és édesanyja is egészségesek.

 • Fülével húzta el a több mint 8 tonnás teherautót egy grúz férfi

  A bal fülére erõsített nejlonkötéllel húzott el a helyérõl egy 8,28 tonnás kisteherautót egy grúz sportember.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Rodman hat nõvel szexelt - Az egész hotel hallotta

  Az egyik New York-i hotel vendégei jól hallhatták, Dennis Rodman szobájában rendezett orgiát, ugyanis a kosaras mikrofonja véletlenül bekapcsolva maradt.

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • Kisó és Erik összeköltözik

  A tegnapi No Thanx élõ koncerttel egybekötött dedikálást Kiso konferálta fel. Az esemény azért volt rendkívüli, mert a Viva mûsorvezetõje újra együtt állt a színpadra szerelmével, az együttes frontemberével, Erikkel.

  A fiatalok öt hónapja alktnak egy párt, annak ellenére, hogy sokan nem jósoltak nagy jövõt a kapcsolatnak, mivel Kiso hét évvel idõsebb Eriknél.

  A mûsorvezetõnek nem könnyû elkísérnie párját egy-egy koncertre, ahol tinilányok ezrei sikoltoznak Eriknek.

 • Fülemile helyett füle helye per

  Ogden - Fülleharapással ért véget két szomszéd baseballvitája az Egyesült Államokban.

  A férfiak egy baseballmeccsrõl tartottak hazafelé, ám eközben úgy összevesztek a mérkõzésen, hogy egyikük elkezdte verni a másikat, majd pedig leharapott a fülébõl egy jókora darabot.

 • Bányatóba fulladt egy nõ Csepelen!

  Bányatóba fulladt egy nõ Csepel külterületén szerdán délután. A riasztásra öt autóval vonultak ki a helyszínre a tûzoltók és a búvárok. Félórás kutatás után megtalálták az eltûnt nõt, ám a mentõk már nem tudtak rajta segíteni, elhunyt.

 • Kifogyott a pénz Johnny Depp új filmjébõl

  Csökkentette a Disney a "Karib tenger kalózai" negyedik részének költségvetését az utolsó pillanatokban, a forgatást 2010 június 14-én kezdõdik.

 • Szurikáták születtek Miskolcon!

  Néhány hét alatt csaknem duplájára nõtt a Miskolci Állatkert szurikáta-állománya. A hattagú csapatban két nõstény volt, amelyek most összesen öt kölyköt nevelnek, így összesen tizenegy szurikáta él az állatkertben.

  Az elsõ három kölyök április 29-én érkezett, majd június 9-én újabb két kisragadozó született a csapatba.

 • Még közeli barátait se avatja be az esküvõje részleteibe Jennifer Aniston

  Még Jennifer Aniston legközelebbi barátai sem tudnak semmit a színésznõ leendõ esküvõi terveirõl.

 • Agyon lõtte a vécécsészét

  Hatalmas durranás hallatszott egy éttermi vécébõl az Egyesült Államokban: használója "agyonlõtte" a porceláncsészét.

  A férfi nem szándékosan végzett áldozatával, hanem véletlenül: pisztoly volt nála és ahogy felhúzta nadrágját, a fegyver kipottyant a padlóra, elsült és ripityára robbantotta a vécécsészét, amely kicsit megbosszulta "halálát": több porcelánszilánkkal megsebesítette akaratlan hóhérának kezét.

 • A 40 feletti férjes asszonyok élvezik a legjobban a szexet

  A férjezett nõk 40 éves koruktól élvezik a leginkább a szexet - állatják egy brit tanulmány szerzõi.

 • Összeverekedett két család Jászladányban

  Összeverekedett két család Jászladányban szombat éjjel; két ember életveszélyesen megsérült. A két család egyelõre ismeretlen okból támadt egymásra.

  A verekedés közben kard, vasvilla, kés és vascsõ is "elõkerült".

 • Megdõlt a sörcsapolás világcsúcsa

  Brüsszel - Egy elszánt belga csapos fejére kerül eztán a "csapolók koronája": a férfi 84 órán át mérte a pultnál a habos nedût egy antwerpeni kocsmában.

  A Gazet van Antwerpen címû lap - amely fotóriportot közölt a rekordról internetes oldalán - szerint Ivan Stuyts nem kevéssel verte meg a korábbi bajnokot, aki "csak" 24 órán át csapolt.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Vilmos herceg magára tetoválná barétnõje nevét!

  Vilmos herceg és kedvese, Kate Middleton a karibi Mustique szigeten töltötte vakációját, ahol egy csodás luxusvillát béreltek ki néhány napra, hogy eltûnhessenek a nyilvánosság elõl.

  A herceg a királyi hadtest kiképzésén töltötte az elmúlt három hónapot, így volt mit bepótolni a szerelmeseknek.

  – Csak egymással voltak elfoglalva, szinte el sem eresztették egymás kezét, még a vízben is össze voltak nõve. Naphosszat csak beszélgettek, ölelkeztek és szerelmesen nézték egymást – mesélte egy szemtanú.

 • A Facebook segítségével talált rá eltûnt gyermekeire egy amerikai asszony

  A Facebook segítségével talált rá tizenöt éve eltûnt gyermekeire egy dél-kaliforniai asszony.

 • Megtagadta az óvadékot Michael Douglas fiától a bíróság

  Nem kerülhet óvadék fejében szabadlábra Michael Douglas amerikai filmsztár kábítószer-kereskedelem miatt letartóztatott fia.

 • Magyar diákok a YouTube Ûrlaboratórium döntõsei között

  Kihirdették a YouTube Space Lab (Ûrlaboratórium) projekt 60 döntõbe került versenyzõjének nevét, köztük három magyar fiatalét, akik olyan tudományos kísérleteket terveztek, melyeket az ûrben is végre lehet hajtani - tájékoztatta a programot támogató Lenovo számítástechnikai vállalat az MTI-t.

 • Gyerekek védelmében harcol a született feleség

  Egyetlen gyerek esetében sem lenne szabad, hogy az étel és a megfelelõ oktatás között kelljen választania - mondta a színésznõ. A washingtoni Kongresszusi Központban a törvényhozás latin származású politikusainak 33-ik díjátadó ünnepségét tartották szerdán. A színésznõ egy dokumentumfilm kapcsán jelent meg, szintén híres férjével, a kosárlabdázó Tony Parkerral.

 • Ikreket szült a két méhû nõ!

  Ikrei születtek az amerikai Michigan államban egy nõ, akinek ritka rendellenességként két méhe (Uterus didephalys) van.

  A marquette-i illetõségû, 21 éves Sarah Reinfelder hét héttel idõ elõtt, császármetszéssel hozta világra csütörtökön a két kislányt, akik külön-külön fejlõdtek a két méhben.

 • Segélyen él Beckham testvére

  Miközben David Beckham (35) vagyona 43 milliárd forintnyira rúg, nõvére, Lynne állami segélyt kért. A sztárfutballista közel 43 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik, így kicsit meglepõ lehet, hogy testvére csak segélybõl tudja állni a mindennapi költségeket.

 • Újra támogatja a Videoton a városi labdarúgást!

  A régi-új néven szerepelteti csapatait a Fehérvár FC kft., a magyar labdarúgásba így visszatér a Videoton FC elnevezés.

  A székesfehérvári klub közleménye szerint „a döntést az tette lehetõvé, hogy a Videoton Holding Zrt. tulajdonosai úgy látták, azok a kedvezõ változások, amelyek Garancsi István tulajdonszerzésével kezdõdtek a székesfehérvári klub életében, olyan pályára állították a futballklubot, amellyel ismét méltóvá vált a patinás, a nemzetközi futball világában is jól ismert név viselésére”.

 • A plegykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell!

  Úgy tûnik, négy év után ismét egymásra talált a szexi színésznõ és az ír machó.

  A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell.

  A szexi latin dívát és az ír származású machót csókolózáson kapták a Golden Globe-on - tudta meg az amerikai Star magazin.

  A két hírességet 2004-ben már összehozták egyszer, amikor az Ask The Dust címû mozi szerelmes jeleneteit forgatták együtt.

 • Megválasztották a legszexisebb arcszõrzetet, Hugh Jackman lett a befutó

  A nyomorultak sztárja biztosan magabiztosabban készült volna az Oscar gálára, ha tudja, hogy övé a sztárvilág legszexisebb arcszõrzete.

 • Vass Péter a HVG új fõszerkesztõje!

  Vass Pétert választották a HVG fõszerkesztõjévé a munkatársak szerdán – értesült a döntéshozatal több résztvevõjétõl az MTI.

loading...