rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fia helyett akart vizsgázni, de lebukott

  Húszéves fia helyett próbált levizsgázni egy 54 éves apa Japánban, de megbukott.

  Nem tudásból, hanem személyazonosságból. A férfi tavaly tette le ugyanezt a vizsgát, akkor a "maga nevében" és sikerrel. Együtt szeretett volna dolgozni fiával, de ehhez a fiának is le kellett volna vizsgáznia, aki viszont nemigen akart tanulni.

 • Meghalt a legendás western utolsó sztárja

  Elhunyt Pernell Roberts, a hatvanas évek nagysikerû Bonanza tévés westernsorozatának utolsó sztárja. A legendás sorozat révén világszerte ismertté vált színészt 81 éves korában érte a halál vasárnap malibui otthonában - tájékoztatta a Los Angeles Timest felesége, Eleanor Criswell. Az 1959-tõl 1974-ig futó westernszéria utolsó életben lévõ sztárja rákbetegségben szenvedett.

 • Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónő

  Nem akartak mosolyogni a diákok, ezért rendőrt hívott az igazgatónőKomolyan veszi a feladatát az általános iskola igazgatónője, nem véletlenül retteg tőle minden diák, de még a tanárok sem bírják mindig elviselni a határozottságát. Most rendőrt hívott a komor gyerekek ellen. Nincsenek túl nagy bizalommal az észak-walesi Anglesey általános iskolájának igazgatónője iránt sem a diákok, sem a tanárok. Az viszont biztos, hogy Ann Hughes nemrégiben rendőrt hívott, mert megtudta, hogy néhány diák lázadást tervezett az iskolai fotózásra: a gyerekek elhatározták, hogy nem fognak mosolyogni a képeken!

 • Mel C, a terhesség-sereghajtó

  London - Mel C is végre terhes lett, utolsónak a Spice Girlök közül.

  A 34 éves énekesnõ pénteken jelentette be a hírt honlapján. Az apa Thomas Starr, akivel már hat éve él együtt az asszonykorú fûszeres lány.

  A Spice Girls popegyüttes tagjai közül Victoria Beckham vezet gyermekáldásban, már három van neki, mindegyik fiú, Mel B-nek kettõ gyereke, mindegyik lány.

 • Az aktmodell, Rhian Sugden a bugyijában matatott

  A britek (legújabb) szexi aktmodellje, Rhian Sugden mindenre hajlandó. Ezt a legutóbbi, Nuts magazinnak készült fotózásán is megmutatta.

 • Nem fél az emberbõl lett kísérleti nyúl

  Gyógyszercégeknek ajánlotta fel testét egy olasz munkanélküli. Évente 15-20 napot dolgozik, és a kísérletek jelentõségétõl függõen napi 250-600 eurót keres.

 • Távkapcsolatban él Iszak Eszter

  Elszólásból derült ki, hogy a zenész távkapcsolatban él Iszak Eszterrel. A Nagy Duett vasárnapi adásában véletlenül szólta el magát Liptai Claudia, hogy Dobrády Ákos egy ideje a festõi Rómában tengeti hétköznapjait.

 • Disznóhúsjelzõ pálcika muszlimoknak

  Disznóhúsjelzõ pálcikával rukkoltak ki Kazahsztánban tudósok. A találmányt nem disznóólak felkutatására fejlesztették, hanem sertéshúsmentesnek hazudott ételek tesztelésére.

 • Kutatók a kínai jeti nyomában

  Kínai kutatók egy csoportja külföldi segítséget kér azért, hogy újabb expedíciót indíthassanak az ország "jetije", a helyben jeren vagy vadember néven ismert lény felkutatására.

 • Idegrendszeri károsodás az oltás miatt! - videóval

  Desiree Jennings jó ötletnek tartotta beoltatni magát a szezonális influenza ellen. A munkahelyén ösztönözték, és amúgy sem akart megbetegedni. 10 nappal az oltás után megbetegedett. „Influenzaszerû tüneteim jelentkeztek – hányás, émelygés, végtagfájdalom, láz –, majd egy hétig rossz kedvem volt, és elájultam” – meséli.

  Az orvosok nem értették, miért vesztette el beszélõképességét, és miért nem tud járni. A lány megjelent neurológusnál, fizikoterápiás kezelésen és pszichológusnál is.

 • Súlyos sebességkamera-fóbiája van a traffipaxtól!

  Súlyos sebességkamera-fóbiája van egy brit férfinak: annyira retteg a készülékektõl, hogyha meglát egyet, pánikroham tör rá, és meg kell állnia.

  Márpedig óhatatlanul akadnak a szeme "ügyébe" kamerák, mert a 41 éves Colin Grant hetente 800 kilométert autózik. Igyekszik ugyan kerülõútvonalakon közlekedni, amelyeken nincs traffipax, ám nem tudja teljesen kameramentessé tenni autózását.

 • Sorozatban gyújt fel autókat egy férfi az Egyesült Államokban, de csak a zöldeket!

  Sorozatban gyújt fel autókat egy férfi az Egyesült Államokban, de elég válogatós: csak zöldeket, azokon belül csak Ford Escortokat és csakis a 90-es években gyártottakat lobbant lángra.

  Az illetõ az oregoni Medford városában vált a fenti leírt kocsik gazdáinak rémévé. Eddig hármat gyújtott fel, de csak február elején kezdte. Legelsõ áldozata egy 1992-es kocsi volt, ez nem égett ki, csak egyik gumijából lett hamu, mert a kerékhez rakott tüzet a ismeretlen.

 • Milliókért vacsorázott Gorbacsovval Hugh Grant

  Moszkva - Forintban számolva több mint 78 milliót fizetett Hugh Grant brit filmszínész, hogy Mihail Gorbacsovval vacsorázhasson.

  Grant 250 ezer fontért szerezte meg a vacsorameghívást a volt szovjet pártfõtitkár rákkutatási alapítványának jótékonysági árverésén. Ugyanekkora összeget ajánlott egy meg nem nevezett üzletember is. "Nemrég láttam vendégül mindkettejüket" - mondta Gorbacsov. Az alapítvány Raisza Gorbacsova, a 77 éves Nobel-békedíjas politikus 1999-ben elhunyt feleségének a nevét viseli.

 • Újra apa lesz Alec Baldwin

  A tavaly újra nõsült Alec Baldwin legszívesebben zokogna a boldogságtól.

 • Három hétig fel sem tűnt az egyedülálló anyának, hogy milliomos lett

  Három hétig fel sem tűnt az egyedülálló anyának, hogy milliomos lettAz egyedülálló anya olyan elfoglalt volt, hogy még a lottószelvényét sem nézte meg. Három hétig lógott kirakva a hűtőszekrényére a szelvény, mire végre feltűnt neki, hogy multimilliomos lett. A gyógyszerész asszisztensként dolgozó Kerry Poxont annyira lefoglalták a gyerekei körüli teendők és a munkája, hogy elfelejtette megnézni a lottószelvényét. A cetli a hűtőszekrényre volt mágnesezve, de három hét is eltelt, mire a kétgyerekes anyuka végre észrevette: több mint négyszázmillió forintnak megfelelő angol fontot nyert.

 • Kollégája kérése sokkolta Aston Kutcher-t

  A Két pasi meg egy kicsi két pasiját sokkolta a már nem is annyira kicsi kollégájuk internetes interjúja, amiben arra kérte az embereket, hogy ne nézzék a sorozatot. Ashton Kutcher és Jon Cryer meglepõdve vették tudomásul, hogy fiatal kollégájuk arra kérte egy interjúban az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsi címû sorozatot.

 • Földigiliszta a salátában egy fogadáson a Kremlben

  Hívatlan vendégként egy földigiliszta is megjelent a Kremlben a Christian Wulff német államfõ tiszteletére adott fogadáson.

 • Bevonják Joseph Blatter jogosítványát?

  Közlekedési baleset okozása miatt várhatóan bevonják a jogosítványát Joseph Blatternek, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökének.

  A 72 éves sportdiplomata múlt szombaton Bern környékén, elõzés közben összeütközött egy szembõl jövõ kocsival.

  Sértetlenül megúszta a karambolt, a másik sofõr azonban kisebb zúzódásokat szenvedett, ráadásul az anyagi kár is jelentõs volt.

 • Cápa végzett egy francia turistával!

  Cápa végzett egy francia turistával, aki a Vörös-tengerben búvárkodott egy elhagyatott helyen Egyiptom partjainál; 2004 óta ez elsõ halálos cápatámadás egyiptomi vizeken.

  "Egy francia állampolgár a Vörös-tengerben, Mersza-el-Alamtól délre veszítette életét" - jelentette be Jean-Marie Safa, a kairói francia nagykövetség szóvivõje.

 • 66 milliót kapott az Éden Hotelért Paris Hilton

  Háromszázezer dollárt, vagyis hatvanhat millió forintot kapott Paris Hilton az Éden Hotel dán verziójában való vendégszerepléséért.

 • Fiúnak neveli lányát Angelina Jolie

  Nem elég, hogy Shiloh Nouvel (4) testvérével, az örökbe fogadott Zaharával ellentétben állandóan farmerban és kapucnis pulcsiban közlekedik, a haját is úgy viseli, mint egy vele egykorú kisfiú.

 • Egy brazil nõé és egy francia férfié a világ legszebb feneke

  Egy brazil nõé és egy francia férfié a világ legszebb feneke - így döntött a zsûri azon a párizsi versenyen, amelyet egy ismert fehérnemû-cég rendezett.

  A két gyõztes 26 ország 11 200 jelentkezõje közül került ki, a szerdai döntõbe 45-en kerültek. A zsûriben olyan hírességek voltak, mint Adriana Karembeu fotómodell és Paolo Nespoli olasz ûrhajós. A legszebb popsival rendelkezõ hölgy a sötét hajú, élénk tekintetû brazil Melanie Nunes Fronckowiak, míg a fiúk közül a kopaszra nyírt, izmos, tejeskávészínû maghrebi származású francia Saiba Bombote lett.

 • Nem kukoricázó mozik

  London - Szaporodnak a pattogatott kukoricától mentes mozik Nagy-Britanniában.

  Eddig már három hálózat mozijaiból tiltották ki a rágcsálnivalót. A nem kukoricázó trió értékesebb, mûvészi igényû filmeket vetít.

 • Egy pénzzel teli táskát talált egy hajléktalan pár

  Egy hajléktalan pár 2 és fél millió forintnak megfelelõ pénzköteget talált az utcán Rio de Janeiróban.

 • Történelmi híd eladó

  Hidat árul az Egyesült Államokban Maryland állam közlekedési hivatala.

 • Más kontójára szívatta zsírját

  Más kontójára szívatta zsírját és nagyobbíttatta melleit egy nõ az Egyesült Államokban, amiért fél év börtönt kapott.

 • Kizuhant a másodikról, ráesett a kocsijára, majd besétált aludni a szomszéd házába

  Egy harmincéves amerikai nõ eddig megmagyarázatlan okból kizuhant házuk második emeleti ablakából, ráesett az autójára, majd felállt, és besétált a szomszédos házba, ahol elaludt a kanapén.

 • Elmarasztalták Törökországot egy erotikus regény betiltása miatt

  Törökország megsértette a szólásszabadságot és megakadályozta, hogy a közönség hozzáférjen az európai irodalmi örökség egyik mûvéhez, amikor betiltott egy klasszikus erotikus regényt - állapította meg keddi ítéletében az európai emberi jogi bíróság.

 • Paris Hilton félmeztelenül pózol

  Paris Hilton a halhatatlan, aki már bizonyította énektudását és sikeresen átvészelt egy szexvideó botrányt is, végre újra azt teszi amihez a kritikusok szerint igazán ért.

  Hilton kisasszony visszafogott pózokban és testét takargatva állt modellt az orosz CQ magazinnak.

  A Hollywood-i sztárok eközben sorra támadják õt, volt olyan, aki úgy nyilatkozott róla, hogy "a siker nem összetéveszthetõ a tehetséggel".

 • Elkészült a lustasági városlista

  Lustasági várostoplistát állítottak össze az Egyesült Államok nagy településeirõl.