rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  loading...

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az óceán mélyérõl kerültek elõ egy nyaralás fényképei

  Az Atlanti-óceán vizébe ejtette fényképezõgépét egy dél-afrikai házaspár, amikor New Yorkból Southamptonba tartottak a Queen Mary 2 óceánjárón 2008 októberében.

 • Hetvennégy éves a brit kispapakorelnök

  74 éves a brit kispapák korelnöke: Garry Burksnek a minap született fia. Neje 41 esztendõs. Az újszülött második gyermekük, van egy hatéves fiuk is. A kispapa ráadásul csaknem éppen 75. születésnapjára kapta a gyermekáldást: kedden lesz éppen háromnegyed évszázados.

 • Keleti Györgyi szerint egy elnök legyen fehér

  Keleti Györgyi szerint egy elnök legyen fehér. A modell a Tabu rádióban fejtette ki véleményét az amerikai elnökválasztás eredményérõl. Politikus család gyermekeként nem tartja magát fajgyûlölõnek, de a színes bõrû elnök nem oké.

  "Nem vagyok rasszista, nem vagyok tele elõítéletekkel, de azt gondolom, hogy Amerikának nem egy színes bõrû elnököt kellett volna választania" - szögezte le Györgyi. "Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztást, õ lett az elsõ afroamerikai elnök.

 • Dinnye szóródott az aszfaltra az M5-ös autópályán

  Dinnye szóródott az aszfaltra az M5-ös autópályán Szeged közelében, miután egy dinnyeszállító teherautónak ütközött egy román kamion hajnalban.

  Az ütközés következtében a két kamion keresztbe fordult az autópályán, és egy ember megsérült.

 • Különös Guiness rekord dõlt meg

  Rekordot döntöttek hot dogból. Több mint 200 méternyi kiflibe töltött virsli készült Paraguayban.

 • Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten!

  Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten, a férfi megalapozottan gyanúsítható több, a kerület területén elkövetett rongálás, vagy annak kísérlete elkövetésével.

  Újpesti járõrök vasárnap hajnalban egy férfira lettek figyelmesek, aki öngyújtóval egy letakart személygépkocsi ponyváját gyújtogatja. A férfi a rendõröket észlelve menekülni próbált, azonban a közelben elfogták és elõállították.

 • Végre nõk is szolgálhatnak tengeralattjárón, de már nincs min

  Végre nõk is szolgálhatnak katonai tengeralattjárókon Bulgáriában, csakhogy már nincs szolgálatban egyetlen ilyen jármû sem.

 • Tizenkét hordó sör II. Erzsébetnek!

  Valóban a windsori kastély volt annak a több mint egy hektoliternyi sörnek a rendeltetési helye, amelyet II. Erzsébet dél-angliai rezidenciája kapott. Az a Windsori Kastély azonban sokkal profánabb funkciókat lát el, mint a világ legnagyobb lakott kastélya.

  A királyi lak személyzete kissé meglepõdött, amikor megérkezett a falakon belülre egy kamion 12 hordónyi sörrel. Aztán némi telefonálgatás rávilágított a szokatlan mennyiségû ital eredetére: a szállítólevélen szereplõ "Windsori Kastély" a rezidenciától nyolc kilométerre található sörözõ neve.

 • Jég alatt úszott a vasember!

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának csupán egy fokos, jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

  A Borsod megyei település élete felbolydult ezen a napon, mivel ekkor próbálta meg - a tavalyi évhez hasonlóan - Bajzáth László sportember nem mindennapi rekordját. Újra jég alá merült a tó vízébe, és a tavaly leúszott 10 méter helyett megduplázta a távot.

 • Kylie Minogue-t eljegyezte volt barátja?

  Kedden lebukott az ausztrál énekensnõ! Párizsban összebújva látták volt barátjával, Olivier Martinez francia színésszel egy vendéglõben.

  Kylie és Olivier tavaly februárban szakítottak, azóta többször is mutatkoztak együtt a nyilvánosság elõtt, de eddig minden esetben tagadták, hogy újra járnának.

  Nehéz lesz azzal érvelniük, hogy csak barátként fogdosták egymást.

 • Különös fóbiától szenved egy brit lány

  Különös betegségben szenved egy brit diáklány, aki állapotának „köszönhetõen" évek óta csak cipzáras ruhákat tud viselni. Hanna Matthewsnak (21) gombfóbiája van.

 • Kitálalt a kirúgott Spice Girl

  „Nem értem, miért õk lettek a Spice Girls, amikor nem is tudnak énekelni!” – fakadt ki a hajdani énekesnõ, Lianne Morgan (37), akit annak idején azért rúgtak ki a befutás elõtt a csapatból, hogy felvehessék a fiatalabb Melanie Chisholmot, azaz Mel C.-t.

 • Négyezerötszáz font egy félig elszívott szivarért

  Négyezerötszáz fontért (1,35 millió forint) kelt el egy Winston Churchill által félig elszívott szivar egy pénteki angliai árverésen.

 • Döbbenetes vallomás: Michael Jackson az apám

  Mocienne Petit Jackson, egy harmincnégy éves, Hollandiában élõ nõ kijelentette, õ az egy éve meghalt Michael Jackson lánya, és ezzel beállt abba a tekintélyes sorba, amely a Michael után jár örökséget követelõ családtagokból áll.

 • Szilveszterkor kezdõdik a cipõdobáló pere

  December 31-én kezdõdik annak az iraki újságírónak a pere, aki az amerikai elnök felé hajította cipõjét egy bagdadi sajtótájékoztatón - közölte hétfõn a kijelölt vizsgálóbíró.

  "A nyomozás befejezõdött, az ügyet továbbították az iraki központi bûnügyi bíróság elé. A per december 31-én, szerdán kezdõdik" - mondta Dija al-Kenáni.

 • Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás!

  Madonna anyósa szerint: Nem lesz válás! Guy Ritchie édesanyja kitalációnak minõsítette a fia házasságának megromlásáról szóló pletykákat.

  “Ez egy nagy hülyeség. Guy nagyon mérges lenne, ha tudná, hogy nyilatkozom, de most már nem tudom szó nélkül hagyni ezeket a híreszteléseket, amelyek feldühítenek engem és fájdalmasan beavatkoznak Guy és Madonna magánéletébe” – mondta az anya
  Madonna anyósa szerint, mint minden házasságban, az övékben is vannak nehezebb periódusok, de fia és felesége kitartanak egymás mellett.

 • Hetedszerre is kimondja az igent Esztergályos Cecília

  Idei ezüstlakodalmán hetedszerre is kimondja a boldogító igent az örökifjú színésznõ, Esztergályos Cecília, aki házasságaival igazi csúcstartó a hazai hírességek között.

 • Nudisták számára szerveznek tengeri hajóutat

  Huszonkét bátor nyaralót keres egy londoni turisztikai iroda nudista tengeri útjára.

 • A kebelcsoda elszolta magát!

  A közelállók és a lapok már most temetik Jordan házasságát. A brit kebelcsoda és férje egyre többet veszekednek, mert a modell nem tud teherbe esni, ráadásul nemrég az elõzõ férj, Pete nevét mondta Alex Reidnek az ágyban.

 • Dagattá tehet a sok szex!

  Indiai orvosok szerint a sok szex serkenti a prolaktin nevû hormon termelését, amely viszont segíti a súlygyarapodást. A prolaktin-szex összefüggés skót kutatója cáfolja a feltételezést. Mi meg aggódunk. Az ötlet, hogy a kiadós testmozgástól hízunk, kissé bizarr, pedig indiai kutatók egy csoportja pontosan ezt pedzegeti. Ráadásul elméletükben a mozgás nem más, mint szex. Tudjuk, eddig mindenki azt mondta, hogy a szextõl csak szebbek és vékonyabbak lehetünk, de Indiában úgy látszik máshogy gondolják.

 • Több mint 3 kilogrammnyi tócsnit evett meg!

  Több mint 3 kilogrammnyi latkeszt (tócsnit) evett meg egy New York-i evõverseny elsõ helyezettje.

  A gépészmérnöknek tanuló 23 éves fiatalember egy Long Islanden megrendezett verseny keretein belül, nyolc másodperc alatt ette meg a szám szerint 46 darab krumplis latkeszt. A tócsnihoz hasonló, burgonyából készült harapnivaló a zsidó hanuka ünnepének egyik hagyományos étele.

 • Pezsgõ éjszaka a Forma 1-es bulin

  Gyönyörû lányokkal koccintott Edvin Marton és Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa a Forma 1-es Magyar Nagydíj utáni exkluzív partin.

 • George Bush is bejelentkezett a Facebookra

  A korábbi amerikai elnök, George W. Bush is csatlakozott a Facebook-használók népes táborához. A 63 éves politikus néhány órán belül csaknem 2000 ismerõsre tett szert.

 • Kifosztották egy budapesti katolikus plébániát!

  Kifosztották Budapesten a XVI. kerületben lévõ Templom téri katolikus plébánia lemezszekrényét.

  A bûncselekményt vélhetõen valamikor szombaton este és vasárnap dél között hajtották végre.

 • Két különbözõ autópályán adott életet ikerfiainak egy anya

  Két különbözõ autópályán adott életet két ikerfiának az az anya, akire menet közben jött rá a szülés az Egyesült Államokban.

 • Nyereséggel zárt a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound!

  Pénzügyileg is eredményes volt idén a Sziget Kft. által eddig megrendezett két fesztivál. A hétvégén zárult, harmadik alkalommal megtartott Balaton Soundot követõ elsõ számítások szerint a rendezvény – a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb – 200 millió forintot meghaladó eredménnyel zárt.

 • Olivia Wild túl elfoglalt egy esküvõ megszervezéséhez

  Olivia Wilde és Jason Sudeikis hosszú jegyességre rendezkedtek be, mivel mindketten túl elfoglaltak jelenleg egy esküvõ megszervezéséhez.

 • Visszakapta a benzinkúton elhagyott millióit

  Egy benzinkúton hagyta el azt a kupac készpénzt egy férfi, amit egy éven keresztül rakosgatott szorgalmasan, hogy megvehesse álmai motorját. Csodák csodájára a pénz megkerült!

 • Hasizomedzés a metrón

  Hasizomedzésre kényszerítettek nõk férfiakat a metrón Indiában, mert kizárólag nõknek fenntartott kocsiba szálltak fel.

 • Az idiótája! Egy tornapaddal közösült!

  Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól. A különleges pár egy parkban „bukott le”, ahol a 42 éves kínai férfi a padnak egy rését használta önkielégítésre.

loading...