rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A 2010-es év Kossuth-, és Széchenyi-díjasai

  Lovasi András és Rainer M. János a Kossuth-, és Széchenyi-díjasok között

  A Magyar Köztársaság elnöke - a miniszterelnök elõterjesztésére - nemzeti ünnepünk, március 15-e, az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja alkalmából Kossuth-díjakat, illetve Széchenyi-díjakat adományozott.

 • Csökken a benzin és a gázolaj ára is!

  Csökkenti 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

  A Mol egy hete bruttó 2 forinttal csökkentette a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára 278 forintra csökken, a benzin átlagára 296 forintra esik.

 • A delfineknek fáj a gyorsúszás

  Sokkal nagyobb sebességre lenne képes, mégsem úszik óránkénti 54 kilométeresnél gyorsabb tempóban a delfin, hogy elkerülje a farokuszonyát kínzó fájdalmat - mutatták ki izraeli tudósok.

  A fájdalom forrása a kavitáció nevû fizikai jelenség, amely a hajóépítõ mérnököknek is problémát okoz. A vízben gyorsan mozgó tárgyak körül a nyomáskülönbség miatt buborékok keletkeznek, amelyek felrobbannak. A sorozatos lökéshullámoknak a hajók propellere nem tud ellenállni, és az erõs fém egy idõ után megadja magát.

 • Egy süllyedõ hajó utasait mentette meg Simon Cowell

  Megmentette egy süllyedõ hajó bajba jutott utasait Simon Cowell.

 • Tizennyolcezren voltak kíváncsiak a csirkeszárnyevõ-versenyre Amerikában

  Az idei gyõztes 238 csirkeszárny bekebelezésével nyerte meg az amerikaifutball-bajnokság döntõjéhez, a Super Bowl-hoz igazított, immár tizennyolcadik alkalommal megrendezett csirkeszárnyevõ-versenyt.

 • (Gazdag) asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén - Moszkvában

  Moszkva - A gazdasági válság lélektani problémákat okoz a moszkvai Rubljovka negyed milliárdos és szerény milliomos lakóinak: az ország csak milliomosok számára kialakított elsõ rendelõintézetének pszichoterapeuta tulajdonosa szerint szilveszterre válási hullám söpör majd végig a környéken.

  A válság okozta feszültség elõhozza a testi és lelki panaszokat, de ez a hatás a problémák kezdete után 3-6 hónappal jelentkezik - állítja Artyom Tolokonyin pszichoterapeuta, aki szerint a férfiak még tartják magukat, sõt fizikai és családi gondjaikat a háttérbe szorítják, mert a túlélésért küzdenek.

 • Egy fotózásról vitte el a mentő Rita Ora-t

  Egy fotózásról vitte el a mentő Rita Ora-tEgy fotózás közben szirénázó mentővel szállították kórházba a koszovói születésű angol énekesnőt. Rita Ora kimerültség miatt kórházba került az Egyesült Államokban. A fiatal angol énekesnő a floridai Miamiban dolgozott egy fotózáson, amikor egyszer csak összeesett. Riasztották a mentőket, akik azonnal elszállították a Soho Beach House Hotelből. A Miami Beach-i Mount Sinai Medical Centre sürgősségi osztályának vezetője, Dr. David Farcy később elmondta – „Rita Ora-t kimerültség és kiszáradás miatt került be hozzánk. Már hazaengedtük, jól van.”

 • Megvizsgáltatja génkészletét Ozzy Osbourne

  Ozzy Osbourne évtizedekig tartó drog- és alkoholproblémái ellenére is fiatalos és friss - ennek okát tervezik megvizsgálni az ismert zenész DNS-ének elemzésével St. Louis-i génkutatók.

 • Igazi malacpersely

  Igazi malacperselyt árul egy brit férfi: terméke 100 százalékig természetes alapanyagú, mivel valódi malacot preparál és töm ki persellyé - az állatvédõk legnagyobb felháborodására.

 • Ellopták négy olimpiai érmét az amerikai úszónak

  Ellopták négy olimpiai érmét Josh Davisnek, az amerikai úszóválogatott volt tagjának.

  A sportember azt mondta a San Antonió-i rendõrségnek, hogy az 1996-os atlantai játékokon szerzett három aranyának és a 2000-ben, Sydneyben kiharcolt ezüstjének kelt lába. Davis szerint a kisteherautójából emelhették el õket a múlt hétvégén. A medálokat akkor hagyta a kocsiban, amikor visszaérkezett St. Louisból, ahol egy úszóakadémián megmutatta a relikviákat a gyerekeknek.

 • Törõcsik Mari egyre jobban érzi magát, már lábra is tud állni

  Törõcsik Mari, akit három hete ápolnak az intenzív osztályon, egyre jobban érzi magát: már lábra tud állni és hangulata is javul.

  Törõcsik Mari állapota folyamatosan javul. A Nemzet Színésze három hete életveszélyes állapotban került kórházba.

  A család kérése sem a Nemzeti Színház, sem a színésznõt kezelõ kórház nem közölt részleteket a Törõcsik Mari állapotáról.

 • Keira Knightley: 'Teljesen tanulatlan vagyok!'

  A Karib-tenger kalózai címû film sztárját sok fiatal irigyli. Szép, gazdag, híres, és a legsármosabb színészekkel - pl. Colin Firth, Johnny Depp - dolgozott együtt.

  A 23 éves csontsovány színésznõ mégis úgy érzi, valami kimaradt az életébõl.

  "Hétéves voltam, amikor a színészettel kezdtem foglalkozni.

  Tizenhét évesen a Csavard be, mint Beckham címû film pedig meghozta nekem az igazi sikert."

 • Ingyen tankolhat a lottó 4-es

  Az egekbe szökõ olajárak miatt rendkívüli nyereményt vezettek be a floridai lottón: a "második helyezett", vagyis az, aki egy híján az összes számot eltalálta, élete végéig ingyen tankolhat.

  Az életre szóló benzinadagot hetente egy alkalommal lehet elnyerni a következõ két hónapban. Természetesen nem korlátlan üzemanyag-ellátásról van szó: a szerencsés nyertes élete végéig minden évben összesen 2600 dollár értékben (26 darab százdolláros) benzinkártyát kap, amellyel fizetés nélkül tankolhat a kutaknál.

 • Perel a Didikirály!

  Pákó kiakadt, amikor a családi nyaralásról hazatérve egyik ismerõse tájékoztatta arról, hogy állítólagos szeretõje elvesztette közös magzatukat. Mint ahogy azt a Bors megírta, Pákó állítólag több hónapon keresztül csalta élettársát egy nõvel, aki terhes is lett a fekete mûvésztõl. Az állítólagos szeretõ azt mondta, gyereket is várt a didikirálytól.

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

 • Elpusztították a hajót szopó csecsemõbálnát

  Sydney - Örökre "elaltatták" pénteken a magányos csecsemõbálnát, amely anyjának hitt egy hajót és még szopni is megpróbált a jármûbõl.

  A pár hetes bálnaborjú feltehetõen eltévedt - vagy esetleg anyja tagadta meg -, ezért keveredett az ausztrál partok közelébe Sydneytõl nem messze, ahol aztán anyjának vélt egy jachtot. Még szopni is megpróbált belõle, persze hiába. A bálnafi megmentésére verbuválódott csapat bálnatejjel nem tudta táplálni, mivel ilyesmi nemigen van raktáron, ezért kijachtozott a nyílt vízre, maga után csalva az állatot, hogy annak legyen némi esélye valódi anyjára találni vagy csatlakozni egy bálnacsaládhoz.

 • Tornádó pusztított a Twister helyszínén

  Az élet másolta a mozit: valódi tornádó pusztított azon a fairfaxi farmon, amely annak idején a Twister címû katasztrófafilm egyik helyszíne volt.

 • A Hooligans dobosa új csapatban

  A népszerû Hooligans együttes dobosa, Endi csütörtök este ünnepelte névnapját a Balaton Bike Weekenden, Zamárdiban.

  A viharos idõben nemrégiben alapított együttesével szórakoztatta a kitartó fesztiválozókat.

  Kiss Endi, aki nagy tisztelõje a Mötley Crue-nak, és annak világhírû dobosának, Tommy Leenek, a formáció iránti tiszteletbõl Höliday Crue-nak nevezte el a spontán kialakult bandát.

 • Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját

  Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját a hétvégén az amerikai Cincinattiben (Ohio állam). Alysa Stanton azt mondta, büszke arra, hogy személye a judaizmus növekvõ sokszínûségét képviseli.

  A hír vegyes reakciót váltott ki az amerikai zsidóság körében.

 • Egy idõs német nõ 600 ezer eurót vitt magával a kórházba egy cipõsdobozban

  Berlin - A bankok iránti bizalmatlanságból 600 ezer eurót tartott készpénzben egy 88 éves bajorországi nõ egy cipõsdobozban, s azt magával vitte a kórházba is, ahol eltûnt egy része.

  Amikor az idõs nõt a mentõk Vilshofenbõl kórházba szállították, ragaszkodott hozzá, hogy a cipõsdobozt is magukkal vigyék. A kórházi személyzet tanúk jelenlétében felnyitotta a dobozt, és 600 ezer eurót talált benne bankjegyekben - jelentette az Am Sonntag címû passaui lap a rendõrség szóvivõjére hivatkozva.

 • Disznóhúsjelzõ pálcika muszlimoknak

  Disznóhúsjelzõ pálcikával rukkoltak ki Kazahsztánban tudósok. A találmányt nem disznóólak felkutatására fejlesztették, hanem sertéshúsmentesnek hazudott ételek tesztelésére.

 • Kilenckilós óriásdaganatot távolítottak egy hatvan év körüli betegbõl Gyõrben

  Az orvosi szakma magát a mûtétet - óriásdaganat eltávolítását - nem tartja szenzációnak, de tény, akkora tumort, mint amelyet december 23-án távolítottak el a beteg hasából, a szakma ritkán jegyez.

  A mûtétet prof. Oláh Attila végezte, s mint mondta, nehéz megállapítani, hogy a daganat mikortól kezdhetett nõni a hatvan év körüli páciens hasüregében. Az biztos, hogy mostanra több szervet is nyomott, így nem volt értelme várni a mûtéttel. Az operáció közben készült felvételen jól látszik a tumor mérete, ami egy laikus számára - nincs jobb szó rá - döbbenetes.

 • Szexfüggõket gyógyít az egyház

  A moldvai metropolia hetente kétszer terápiás összejöveteleket tart, melyeken több tucat férfi és nõ vesz részt. A résztvevõk többsége értelmiségi, átlagéletkoruk 40 év.

 • Öt eurót tett fel a lottón, és 15 milliót nyert!

  Öt eurót tett fel a lottón, és ezzel 15 milliót (4,42 milliárd forint) nyert egy brandenburgi játékos - adta hírül a brandenburgi lottóigazgatóság hétfõn Potsdamban.

  A szerencsés pénteken adta le szelvényét a Oberspreewald-Lausitz körzet lottózójában. Õ volt az egyetlen, aki nemcsak a hat számot, hanem még a szuperszámot is eltalálta, így övé a jokerrel járó pénzösszeg is. Ez a nyereményalap már hat hete növekedett.

 • Nõvel kamatyolt Lady Gaga

  Egy rejtélyes barna hajú nõvel nyaral Lady Gaga. A vállaltan biszexuális énekesnõt az utána leskelõdõ fotósok hada sem zavarta, jóízûen csókolózott és ölelkezett jó alakú barátnõjével.

 • Hány évesen veszítette el a szüzességét Király Viktor?

  Király Viktor, a negyedik Megasztár gyõztese nemrég szakított spanyol kedvesével, és megfogadta: a nyáron szingli marad. Mint mondja: elsõsorban az egyéjszakás kalandokra mond nemet, de egy komolyabb kapcsolatra most is nyitott. Pedig szép emlékeket õriz a könnyû, nyári flörtökrõl: szüzességét is így veszítette el.

 • Pokolgép robbant a Lenin szobornál!

  Pokolgép robbant a szentpétervári Finn (Finljandszkij) pályaudvar elõtt álló Lenin-szobornál: a mintegy 300 gramm trotilnak megfelelõ erejû robbanás némi kárt okozott a szobor hátában, s összezúzott néhány környezõ lámpát.

  A szobrot mûhelybe viszik restaurálásra, s mihelyt elkészül, visszaállítják eddigi helyére - közölték az illetékesek.

 • Szórakoztató útifilm növényeknek

  A növények számtalanszor játszottak fontos szerepet mozifilmekben a Gyilkos paradicsomok támadásától az Avatarig, de arra - eddig - még senki sem gondolt, hogy maguk a növények is lehetnének nézõk.

 • Vetkõzéssel sem úszta meg az õrizetbe vételt

  Vetkõzéssel próbálta megúszni a letartóztatást egy nõ az Egyesült Államokban, ám hiába.