rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 103 éves Facebook-rajongó

  Lillian Lowe brit dédnagymama unokái miatt csatlakozott a több mint 500 millió felhasználót számláló közösségi portálhoz.

 • Bruce Willis lányának bekötik a fejét

  Rumer Willisnek a napokban megkérte szintén színész barátja a kezét.

  Micah Albertivel még csak néhány hónapja randevúznak, de a fiú máris a tettek mezejére lépett.

  Rumer Willis mégcsak 20 éves, de máris úgy érzi megtalálta az igazit.

  A lány nemrégiben még azon munkálkodott, hogy legújabb filmje premierjén összehozza a szüleit, hogy azok végre kibéküljenek egymással.

 • Kevés a férfi Ausztráliában

  Ausztráliában a statisztikák szerint csaknem 100 ezerrel múlja felül a hajadonok száma a nõtlen férfiakét.

 • Isiah Thomas túladagolás miatt kórházba került

  Altató-túladagolás miatt kórházba szállították Isiah Thomast, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egykori sztárját - jelentette több New York-i újság és rádió.

  A rendõrség szerint nem öngyilkossági kísérletrõl, hanem balesetrõl volt szó, s a 47 éves szakember idõközben már el is hagyhatta a klinikát.

  A Hírességek Csarnokába is beválasztott korábbi kiválóság legutóbb a New York Knicksnél dolgozott vezetõedzõként, de áprilisban menesztették.

 • Egy németjuhász kutya fogadta örökbe a talált csecsemõt

  Akárcsak Kipling meséjében, csodával határos módon menekült meg Argentínában egy magára hagyott újszülött. Egy németjuhász kutya találta meg a csecsemõt, fogával megragadta és saját kicsinyei mellé vitte be a kutyaólba melegedni.

  A történet Abastosban esett meg - írja az Il Giornale - ötven kilométerre az argentin fõvárostól. Az ismeretlen anya, miután megszülte gyermekét, otthagyta egy szántóföldön, õ pedig elmenekült a helyszínrõl.

 • Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendég

  Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendégA három illinoisi pincérnőnek minden oka megvan az őszinte mosolyra és boldogságra. A három hölgy fejenként ugyanis 5 ezer dollár, vagyis összesen 3,4 millió forintnak megfelelő borravalót kapott egy idegen vendégtől. Az egyik felszolgáló először visszautasította a pénzt, de a vendég ragaszkodott hozzá, hogy fogadja el és menjen el tanulni, és tegye könnyebbé az életét. A nagylelkű hölgy vendég nevét nem fedte fel az étterem. Az egyszer biztos a felszolgáló hölgyek nem felejtik el soha a nem mindennapi vendéget.

 • Módosult a törvény: bezárták az elsõ borsodi fiatalkorút

  A 17 éves lányt prostitúció miatt ítélte el a Miskolci Városi Bíróság. A szabálysértésekrõl szóló törvény augusztus 19-én hatályba lépett módosítása szerint a korábbi gyakorlattal ellentétben a fiatalkorú - vagyis 14 évesnél idõsebb, de 18-nál fiatalabb - szabálysértõket õrizetbe lehet venni, a bíróság pedig elzárásra is ítélheti.

 • Beyoncé a szexistennõ

  Élete legszexisebb fotósorozatát készítette el Beyoncé Knowles (28). Nem csoda, hogy mindent beleadott, hiszen saját divatmárkáját népszerûsíti.

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.

 • Miranda Kerr újra szexi szettben

  Miranda Kerr topmodell, Orlando Bloom színész barátnõje a Victoria'Secret katalógusában pózol.

 • A medence lefolyója szippantotta be a 10 éves kislányt

  A hajdúnánási strandon egy 10 éves kislányt szippantoot be egy medence lefolyója. Szerencsétlenül járt kislány jól van, állapota stabil.

  A hajdúnánási strandon éppen leeresztették a medencét, amikor a baleset történt.

  A kislányt a lefolyó beszippantotta, de azonnal kihúzták és késõbb, miután fájdalmai voltak, értesítették a mentõket, akik Debrecenbe szállították.


 • Demi Moore újra fiatalabb férfira csapott le

  Az ötvenedik életévébe belépett Demi Moore-t egy fele olyan idõs mûkereskedõ próbálja talpra állítani a tönkrement házasságát követõen.

 • Szexfüggõket gyógyít az egyház

  A moldvai metropolia hetente kétszer terápiás összejöveteleket tart, melyeken több tucat férfi és nõ vesz részt. A résztvevõk többsége értelmiségi, átlagéletkoruk 40 év.

 • Nem elégedett a külsejével Celin Dion

  Nem elégedett a külsejével Celin DionCeline Dion nem elégedett a küllemével. A 45 éves híres énekesnő szívesen változtatna egyet és mást magán, amikor a tükörbe néz. Hogy mi zavarja a legjobban, most elárulta. - Gyakran gondoltam rá, hogyan lehetne egyik-másik ráncot eltüntetni – mondta a My Heart Will Go On kanadai énekesnője. - És nagyon örülnék, ha az orrom kisebb, az állam pedig kevésbé hegyes lenne – tette hozzá. Az is eszébe jutott már, hogy botoxkezelésnek veti alá magát, de aztán ezt elvetette, mivel a kezelés túlságosan megköti az arcizmokat.

 • Silvio Berlusconi számokban: 103 vizsgálat és 2565 kihallgatás

  Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök elemében volt szombaton: pártjának, a Szabadság Népének római ülésén kijelentette, hogy nem távozik az ország élérõl, amíg szükség van rá.

 • Illatanyaggal töltött mikrokapszulás ruhanemû

  Egy portugál kutatócsoport találmánya az illatosított ruha, amely a kellemetlen testszagot hosszú idõre elfedi.

  A ruhaanyag attól illatozik, hogy illatanyaggal töltött mikorkapszulákat szõnek bele. Ezek egy és száz mikrométer nagyságúak. Száz mikrométer alig több mint egy hajszál vastagsága.

  Ezekbe a parányi kapszulákba természetes olajat juttatnak, melyet citrusfélékbõl, narancsból és citromból vonnak ki.

 • Forradalom a borotválkozásban: a gyémántpenge

  Egy német kutatócsapat olyan borotvapengét fejlesztett ki, amely jóval élesebb és hosszabb életû minden eddigi pengénél - a borotválkozásban ezáltal minõségi ugrás következhet be.

 • Három hétig volt saját fürdõszobájának foglya

  Három hétig volt fürdõszobájának foglya egy 69 éves nõ Franciaországban és csupán meleg vízen élt.

 • Csúfolják egymást a Megasztárosok!

  A Megasztár-ház két nevettetõje, Lakatos Krisztián és Fekete Dávid szerint nélkülük unalmasabb lenne a többiek élete. A fiúk elõször csak a szobán osztoztak, ám mostanra egymás bizalmasaivá váltak.

  "Ha valakire rábízom a legbensõbb titkaimat, elvárom, hogy ne áruljon el. Biztos vagyok benne, hogy Dáviddal a Megasztár után is tartjuk majd a kapcsolatot, még akkor is, ha sikerül a tervem, és kijutok New Yorkba" - jelentette ki Lakatos Krisztián. Fekete Dáviddal állandóan ugratják egymást és gúnyneveket ragasztanak a másikra.

 • A brit emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet

  Döbbenetes tanulsággal szolgált egy brit autókereskedés akciója: kiderült, hogy az emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet.

  A colchesteri szalon elõbb az elsõ kedvezménnyel próbálkozott, és a vevõk érkezgettek is, de nem tömegével, hanem csak normális "mennyiségben". Egy hónap elteltével aztán a kereskedés meghirdette a két autót kap egy áráért akciót, és elszabadult a pokol: igen hamar több mint 22 ezren érdeklõdtek.

 • Nyolcvannégymillió forintos borravaló egy brit taxisofõrnek

  Csaknem 84 millió forintnyi, azaz pontosan 250 ezer font borravalót kapott Don Pratt brit taxisofõr, aki több mint húszévnyi szolgálatáért vehette át ezt a mesésnek tûnõ jutalmat.

 • Idegen akcentussal ébredt

  Állítólag idegen akcentussal ébredt egy nõ Új-Zélandon: a helyi nyelvi sajátosságok helyett walesi, skót és észak-londoni tájszólásban kezdett beszélni.

 • Közel 2000 pirszinget szúrt a testébe

  Több mint 1790 pírszinget szúrt a testébe egy kínai férfi a nyári olimiai játékokra készülõdve. Az olimpiai ötkarika színeiben készült ékszerek egész fejét mellkasát és karjait beborítják.

  A 60 éves Wei úgy érezte, így fejezi ki a legjobban hazaszeretetét, és egyben megdönti saját, 2004-ben felállított rekordját.

  Kína lázasan készülõdik az olimpiára. A szexi utcalámpáktól kezdve a 3500 olimpia után elnevezett újszülöttig.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • Kínzó ítélet: 422 év börtön

  New York - 422 év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, amiért rendkívüli szadizmussal megkínzott és meg akart ölni egy egyetemista lányt, ám a nõ hihetetlen életerõvel megmentette magát és túlélte a borzalmakat.

 • Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár!

  Elhunyt Nagy Alajos 1956-os forradalmár, a Magyar Szabadságharcos Világszövetség tiszteletbeli európai elnöke - közölte Lezsák Sándor, az Országgyûlés alelnöke.

  Nagy Alajos 73 éves korában, hosszú szenvedés után, budaörsi otthonában halt meg hétfõn - írta nekrológjában Lezsák Sándor, aki a gyászoló család nevében küldött közleményt az MTI-nek.

 • Félmilliárd dolláros fõnyeremény

  Félmilliárd dolláros (több mint 109 milliárd forintos) fõnyeremény találhat gazdára az amerikai Powerball lottójáték szerda esti sorsolásán.

 • Katus Attila rosszul viseli a Szombat esti láz miatti sok próbát

  Katus Attila mostanában napi hat-hét órát edz, hiszen hamarosan kezdõdik a Szombat esti láz. Szujó Zoltán szavaival élve az aerobic-világbajnok "össze van esve".

  A világbajnok mindent félredobott, hogy a mûsorban a lehetõ legjobb alakítást nyújtsa majd.

  Napi hat-hét órát gyakorlunk, tegnap is este tízig dolgoztunk partneremmel, Molnár Andreával. Néha megállunk egy órára, hogy együnk valamit, aztán folytatjuk, mert tényleg nagyon jók szeretnénk lenni.

 • A melegfelvonulási tüntetõk közül 12-öt állíthatnak bíróság elé

  A melegfelvonulási tüntetõk közül még 12-en vannak õrizetben elõállított 57 tüntetõ közül.

  A többieket még az éjszaka, vagy reggel elengedték. Kiengedték azokat a rendõröket is a kórházból, akik az összecsapásokban sérültek meg - tájékoztatott közleményben a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

  Az Andrássy úti lakásból elõállított hat fiatal ellen magánlaksértés miatt indult eljárás, õket már elengedték.

 • Megdõlt az egyfolytában beszélés világrekordja

  Negyed óra híján 34 órán keresztül tartotta beszédét egy indiai férfi, amivel megdöntötte az egyfolytában beszélés eddigi világrekordját.

loading...