rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hihetetlen! 12 gyermeket vár egy tunéziai nõ!

  Az ultrahang szerint a tunéziai kisvárosban élõ tanárnõ és férje hat lányt és hat fiút vár, már ha sikerül túlélniük ezt a hatalmas megpróbáltatást.

  Egyelõre nem tudni, hogy a hölgy hányadik hétben jár, de mivel kisbabák nemét is tudják, így valószínûleg túl van a kritikus idõszakon.

 • 40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelő

  40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelőElvitte minden idők egyik legnagyobb angliai lottónyereményét, 108 millió angol fontot (40 milliárd forint) egy autószerelőként dolgozó férfi, Neil Trotter. A férfi a magyar szokásoktól eltérően – de az angol hagyományokat követve – felfedte kilétét a nyilvánosság előtt. Neil Trotter ezt követően elmesélte, hogy élettársával mindössze egy-egy üveg sört ittak, amikor megtudták, hogy övék a mesés nyeremény. A férfi azt is elárulta, hogy pénteken munka közben ugrott be egy lottózóba, mert érezte, hogy szerencséje lesz.

 • Janet Jackson anya lesz?

  Janet Jackson egy rádióban készített riport során tudta meg, hogy terhes! Nagyon elcsodálkozott, amikor a KIIS-FM rádióban a riporter a férje egy állítólagos korábbi nyilatkozatára utalva azt mondta, hogy Jackson hamarosan anyai örömök elé néz.

  A riporter azt állította, Jackson férje Jermaine Dupri azt nyilatkozta, feleségével családot alapítanak, amint befejezi aktuális turnéját. Jackson erre visszakérdezett, hogy mikor is mondta ezt a férje. A riporter csak ennyit mondott: "Azt hiszem készen áll arra, hogy apa legyen".

 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

 • Mel Gibson utolsó rendezése lehet a készülõ viking film

  Elképzelhetõ, hogy utoljára áll rendezõként a kamerák mögé Mel Gibson, aki az egyelõre csak Viking címen emlegetett filmjének elõkészületein dolgozik.

 • Nem tudta feldolgozni Alexander McQueen anyja halálát

  Amikor édesanyja megkérdezte Alexandertõl, hogy mitõl fél legjobban, azt felelte, hogy attól, hogy elõbb hal, meg mint szeretett anyja. Ez a félelem Alexander McQueen számára nem vált valóra, de egy másik rémálom azonban igen. Mély gyászában, 10 nappal anyja halála után, a divattervezõ is saját kezûleg vetett véget életének.

 • Kalóztömegrekord

  Rekordot döntöttek kalózok Nagy-Britanniában: 1722-en gyûltek össze. Ilyen sok kalóz még sohasem volt egyszerre együtt a világon.

 • 'Kétapájú' ikreket szült egy asszony!

  "Kétapájú" ikreket szült egy asszony az Egyesült Államokban, és persze kétpetéjûeket.

  A hölgy párhuzamosan pásztorórázgatott, ennek köszönheti különleges gyermekáldását. Amiért nem túl hálás a sornak. "Annyi nõ van a világon és épp velem kellett ilyesminek megtörténnie" - idézte a Daily Telegraph címû brit lap.

 • Eva Mendes cicivillantós szexi reklámját betiltották - videóval!!!

  Az amerikai tévéadók nem hajlandóak sugározni Eva Mendes és a Calvin Klein legújabb reklámját, mivel a hirdetésben jól láthatóan megvillan a színésznõ mellbimbója.

  Eva Mendes a Calvin Klein õszi kampányának részeként forrósítja maga körül a levegõt, csupán szexi alsónemût viselve.

  A "Secret Obsession" nevû parfümhöz készült kisfilmben a Randiguru szexi sztárja anyaszült meztelen, csupán egy, a szemérmét takaró lepedõ alatt csábít vásárlásra.

 • Nyomáspróba: huszonketten egy telefonfülkében

  Moraga (Kalifornia) - Huszonkét diák préselte be magát egy telefonfülkébe az Egyesült Államokban, de egyikük sem telefonált, csupán elõdeiket utánozva tartottak "nyomáspróbát".

 • A cigistop óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában!

  Minden elõzetes várakozást felülmúló egészségügyi sikert eredményezett az angol cigarettastop: az elsõ átfogó felmérés szerint a nyilvános dohányzás betiltása óta tíz százalékkal csökkent a szívinfarktusok száma Angliában.

  Skóciában három éve, Angliában és Walesben két éve tilos rágyújtani minden zárt közösségi helyiségben, ami mintegy 3,7 millió intézményt és munkahelyet érint, köztük csaknem 200 ezer pubot, bárt és éttermet.

 • Elbocsátották a professzort, mert a tévében szerepelt!

  Elbocsátotta a hollandiai Rotterdamban mûködõ Erasmus egyetem Tarik Ramadan muszlim professzort, mert az iráni állami televízióban szerepelt.

  Az intézmény azzal indokolta döntését, hogy a tudós közszereplésével támogatta a teheráni rezsimet.

 • Hámori Gabriella egy hétig ünnepelte születésnapját

  A színésznõ képtelen volt egy idõpontra összecsõdíteni a barátait, így egy hétig folyamatosan ünnepeltette magát.

  Ha az ember lánya népszerû mûvész, akkor sokan szeretik, és mindenki fel is akarja köszönteni születésnapján.

  Azt viszont lehetetlen megoldani, hogy ezt egyszerre meg is tehessék. Hámori Gabriella is ebbe a helyzetbe került, amit úgy oldott meg, hogy naponta más-más társasággal ünnepelt. Kameránk a Kaméleon stábjával közös buliján lepte meg a színésznõt.

 • Szakított barátjával Joss Stone

  Az énekes Joss Stone újra független, miután szakított barátjával.

 • Oprah a legbõkezûbb stár

  Oprah Winfrey nemcsak a legjobban keresõ televíziós személyiség Amerikában, hanem õ költ a legtöbbet jótékony célokra is.

 • Feketeöves tekvondóvizsgára készül egy karok nélkül született amerikai nõ

  Feketeöves tekvondóvizsgájára készül egy karok és térdkalácsok nélkül született amerikai nõ.

 • Szextelefonra költötte a pap a parókia pénzét

  Egy katolikus lelkész erotikus telefonhívásokra költötte parókiájának pénzalapját, írja a Cancan címû román napilapra hivatkozva a manna.ro. A 27 éves, Noez y Totanes spanyolországi városban szolgáló papot felfüggesztette a katolikus egyház, mivel parókiáján a toledói érsekség több szabálytalanságot is felfedezett.

 • Öt évet kapott a játék pisztolyos rablásért!

  Jogerõsen öt év, nyolc hónap fegyházbüntetésre ítélt a Debreceni Ítélõtábla egy férfit, aki játék pisztollyal fenyegetõzve rabolt el egy autót 2006-ban.

  Az akkor 28 éves vádlott munkahelye elvesztése és anyagi tartalékainak felélése után döntött úgy, hogy lopott autóval megy haza a családjához, Nógrád megyébe.

 • Meztelen kell járniuk dolgozni

  A világon elsõként indította el egy belgrádi csapat a teljesen meztelen rádióállomást, ahol akkor követ el illemsértést valamely munkatárs, ha ruhában jelenik meg a munkahelyén.

 • Cseresznyemag köpésben verhetetlenek

  Férj és feleség, Rick és Marlene Krause nyerte idén a nemzetközi cseresznyemagköpõ viadalt az Egyesült Államokban.

 • Megtalálták a Metallica eltûnt rajongójának maradványait

  Megtalálták az Egyesült Államokban annak a fõiskolai diáklánynak a maradványait, aki még tavaly októberben tûnt el a Metallica charlottesville-i koncertjét követõen – tette közzé a USA Today.

 • A Csillagok háborújának sztárja facér lett!

  Újabb hollywoodi románc ért véget. A szakítás pontos oka még nem ismert.

  A Csillagok háborújának a sztárja és ex-barátja, Devendra Banhart zenész egy videóklip forgatásán találkoztak tavaly márciusban.

  Nem sokkal késõbb a pár már boldogan csókolózott New York utcáin, kapcsolatuk nem volt titok.

  Sokat utaztak, többek közöt együtt nyaraltak Cannes-ban és Izraelben is. De úgy tûnik, másfél év elég volt...

 • Az ellopott kutyáért 2,5 millió forintos váltságdíj

  100 ezer svéd koronát - csaknem 2,5 millió forintot - ajánlott fel jutalmul egy házaspár ellopott kutyájának visszaszolgáltatásáért egy ismeretlen milliárdos Svédországban.

  "Ellopni egy védtelen kiskutyát alávaló. Ezen a pénzen a tolvajok egynél jóval több ebet vehetnek" - mondta a névtelenségbe burkolózó illetõ.

 • Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer Aniston

  Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer AnistonA színésznő és vőlegénye, Justin Theroux is úgy gondolják, el kell jönnie a megfelelő időnek ahhoz, hogy gyermekük szülessen. A negyvenöt éves Jennifer és negyvenkét éves párja nem sietik el a családalapítást. A Jóbarátok sztárja korábban azt nyilatkozta, még egyáltalán nem érzi azt a leküzdhetetlen vágyat, hogy megtapasztalja az anyaságot. "Körbevettem magam a csodálatos munkámmal, a csodálatos barátaimmal, a csodálatos partneremmel, a gyönyörű kutyáimmal, a "gyermekcsatornát" pedig egyelőre kikapcsoltam.

 • Újabb áldozatot szedett az erkélyezés

  Meghalt egy 26 éves fiatalember a spanyolországi Ibiza szigetén, miután egy hetedik emeleti szállodaszoba ablakából próbált a medencébe ugrani.

 • Magyar rezidencián lakik Michael Douglas

  Magyar rezidencián lakik Michael DouglasA házassága megmentésén fáradozó Michael Douglas Soros György rezidenciáján lakik, amióta elköltözött otthonról. Eddig úgy tudta a világ, hogy Michael Douglas családja közelében bérelt egy házat, amikor elköltözött a Catherine Zeta-Jonesszal közös manhattani otthonából. Ám most kiderült, hogy az Oscar-díjas színész-producer Soros György westchesteri birtokán húzta meg magát. Douglas régi jó barátja a magyar milliárdosnak, így amikor el akart rejtőzni a sajtó elől, Soros otthonára esett a választás, hiszen ott nem igazán tudja senki zargatni, maximum helikopterről.

 • Nyolcmillió dollárra perli Michael Jordant egy kínai cég

  Michael Jordant beperelte az a kínai cég, amelyet eredetileg a világhírû kosárlabdázó perel nevének jogtalan használata miatt.

 • Ismét zakatol Saddam luxusvonatja

  Hamarosan ismét pályára állítják az egykori iraki elnök, Szaddam Husszein személyi luxusvonatát. Az exkluzív, 23 kocsiból álló vonat Bagdad és Basra között jár majd üzembe állítását követõen.

  Hamarosan hétköznapi emberek is utazhatnak az egykori iraki elnök, Szaddam Husszein személyi luxusvonatán.

 • Limuzin helyett metróval ment a koncertjére Jay-Z

  Valószínûleg Rihanna februári akciója – metrón érkezett saját koncertjére – ihlette meg Jay-Z-t, amikor úgy döntött, õ is földalattin utazik New York-i fellépésére.

 • Talma látogatást tett egy makói óvodában

  Világbajnok motorosunkról köztudott, hogy ahogy tud, segít és szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzõtõl, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyûjét, valamint még néhány dedikált pólót.