rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fõiskolán folytatja Zita

  Debreczeni Zita eldöntötte: befejezi tanulmányait és végre diplomát szerez. A modellt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fõiskola fotográfia szakára vették fel.

 • Naomi Campbellnek (újra) orosz barátja van?

  Moszkva - Naomi Campbell topmodellnek a hírek szerint újra orosz barátja van Vlagyiszlav Doronyin, a Capital Group építõipari holding tulajdonosának személyében.

  A párt legutóbb a Nelson Mandela 90. születésnapján Londonban rendezett ünnepi koncerten kapták lencsevégre a fotósok, de elõzõleg már készültek róluk képek Capri szigetén is, ahol együtt nyaraltak.

 • A hosszú élet titka - papíron

  271 nagyon idõs ember tûnt el a múlt hét óta Japánban, és közülük 25 változatlanul felvette a nyugdíját. A szigetország Egészségügyi, Munkaügyi és Jóléti Minisztériumának közlése szerint 59 olyan emberrõl tudnak, aki 110 éves vagy idõsebb, de közülük öt már meghalt, egyet pedig nem találnak.

 • Feszültséget keltett a nyugtató pucérséta

  Teljesen ellentétes eredményt hozott egy férfi meztelen sétája Németországban: az illetõ azért mászkál pucéran, mert ettõl megnyugszik, ám legutóbbi portyája pánikba ejtette.

 • Öngyilkos akart lenni egy 103 éves férfi

  Egy 103 éves olasz férfi az Arnoba ugrott Firenzében, hogy így vessen véget hosszúra nyúlt életének. A jelenetet látta egy kisebb csoport, akik kimentették a vízbõl, így az idõs úr ismét megúszta - írja a La Stampa.

 • Pucér vásárlók rohantak le egy szupermarketet

  Valóságos rohamra indult több tucat német és dán vásárló egy szupermarket ellen, amely meglehetõsen extrém akciót hirdetett: az elsõ száz pucéran megjelenõ vásárló alaposan telepakolhatta a bevásárlókocsiját.

 • Képtelen ellenállni kolléganõinek Ryan Gosling

  Továbbra is képtelen ellenállni a vele dolgozó kollegináknak a világ legjobb pasijának tartott Ryan Gosling, pedig Eva Mendes várja otthon.

 • Terrorista 16 évesen?

  Bûnösnek mondta ki ma az esküdtszék Londonban Nagy-Britannia legfiatalabb terroristáját, aki csak 16 éves volt, amikor elfogták, és gyilkosságra uszító részletes útmutatókat találtak nála és idõsebb társainál.

  A most 18 éves Hammaad Munshi ítéletét szeptemberben hirdetik ki, de az biztos, hogy õ a legfiatalabb, aki a terrorizmus elleni törvény alapján bûnösnek találtak.

 • 3,5 kilogrammnyi kábítószert találtak a hegyeshalmi határátkelõnél

  Összesen 3,5 kilogrammnyi kábítószert találtak a hegyeshalmi határátkelõnél egy magyar férfi autójában.

  A 8,5 millió forint értékû drogszállítmány marihuánából és amfetaminból állt. Az autó sofõrjét õrizetbe vették, és kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak ellene.

 • Ellopták Gerald Asamoah világbajnoki érmeit!

  Ellopták Gerald Asamoah, a német labdarúgó-válogatott csatárának világbajnoki érmeit. A 30 éves támadó házába az elmúlt hétvégén hatoltak be a rablók.

  "Úgy nézett ki a lakás, mint egy bombatámadás után." - mondta a Schalke ghánai születésû játékosa, akinek medáljai mellett autókulcsait és ruháit is elvitték.

 • Kutyaharapástól lett nimfomán - fotóval!

  Nem mindennapi szenvedésbe halt bele egy 28 éves indiai nõ. Egyáltalán nem tudta kontrolálni szexuális vágyát, a legkisebb ingerre is felizgult

 • Újra támogatja a Videoton a városi labdarúgást!

  A régi-új néven szerepelteti csapatait a Fehérvár FC kft., a magyar labdarúgásba így visszatér a Videoton FC elnevezés.

  A székesfehérvári klub közleménye szerint „a döntést az tette lehetõvé, hogy a Videoton Holding Zrt. tulajdonosai úgy látták, azok a kedvezõ változások, amelyek Garancsi István tulajdonszerzésével kezdõdtek a székesfehérvári klub életében, olyan pályára állították a futballklubot, amellyel ismét méltóvá vált a patinás, a nemzetközi futball világában is jól ismert név viselésére”.

 • Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya

  Posztumusz bátorsági érmet kap egy új-zélandi kiskutya, amiért megvédett öt gyereket egy falka pitbulltól.

  George, a hõs terrier belepusztult a pitbullharapások okozta sérülésekbe, a gyerekeknek viszont nem esett bajuk. Az emlékérmet gazdája veszi át a PDSA brit állatvédõ szervezettõl. Az érem olyan állatoknak jár, amelyek emberekért vagy más állatokért áldozták fel az életüket.

 • A bankok közül csak a spermabank nincs bajban!

  A pénzügyi válság általában eltántorítja a bankoktól a betenni akaró ügyfeleket, ám épp az ellenkezõje történik egy coloradóival: a többszörösére ugrott meg a betétesek érdeklõdése - egy spermabank iránt.

  A bank Lovelandban van, azaz Szerelemföldjén. Ez a coloradói település neve, és talán ez is belejátszott, hogy ide települt az intézet. Míg 2007 és 2008 szeptemberi között, azaz egy év alatt mintegy másfélszázan jelentkeztek spermát adni, addig az idén csupán januárban már 172-en.

 • 10 millióért csajozik Gjoni

  Az énekes nyolc számjegyû összegért válogat azok közül a nõk közül, akik az I love Gjoni címû párkeresõ mûsorba jelentkeznek azért, hogy elnyerjék a zenész szívét.

 • A Déli-sarkvidék is elérhetõ a Google utcanézegetõn

  A Déli-sarkvidék is elérhetõ a Google utcanézegetõn, amelyen az antarktiszi ösvények mellett a part menti, hó borította hegyvonulatokról, gleccserekrõl és a személyiségi jogaik miatt aligha aggódó pingvinekrõl készült felvételek láthatók.

 • Megölte gondozóját egy medve

  A hasonló balesetek nem ritkák Oroszországban. Az ápoló a barnamedve ketrecének kitakarításához ugyan az elõírásoknak megfelelõen átküldte az állatot egy külön elzárható részbe, de azt elfelejtette bezárni. Az állat megtámadta gondozóját, s megölte az 55 éves férfit - jelentette az Interfax hírügynökség.

 • A hír igaz: Angelina Jolie újra babát vár

  A hír igaz: Angelina Jolie újra babát várFelröppent a pletyka, hogy Angelina Jolie újra babát vár. Nos, a hír már biztos.A színésznő állítólag mindenképpen szeretett volna szülni, mielőtt a méhét - a ráktól való félelmében - kiveteti. Egész életében nagy családra vágyott, így érthető, hogy még egyszer szeretett volna életet adni. A baba mesterséges megtermékenyítés során fogant, és a 38 éves színésznő és párja, Brad Pitt rendkívül boldog. A Jolie-Pitt-családban ez a kicsit lesz a hetedik gyerek... de persze az sem kizárt, hogy újra ikrekről van szó, kíváncsian várjuk a fejleményeket!

 • Ellopták Adrian Smith (Iron Maiden) gitárját

  Athén - Ellopták az Iron Maiden heavy metal együttes gitárosának, Adrian Smithnek a hangszerét a banda szombati athéni koncertje után: a legendás brit csapat honlapján arra szólította fel rajongóit, hogy vegyenek részt a gitár fellelésére indított nyomozásban.

  "A Maiden minden hívét felszólítjuk, hogy keresse ezt a gitárt, amelyen a tolvaj nagyon nehezen adhat csak túl, mivel a világon egyedülálló hangszerrõl van szó" - olvasható a honlapon.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.

 • Bruce Lee hongkongi otthonából múzeum lesz

  Hongkong - Garniszálló helyett mégiscsak múzeum lesz Bruce Lee kungfusztár egykori hongkongi házából.

  Az ingatlan 88 esztendõs dúsgazdag tulajdonosa döntött úgy, hogy a rajongók kitartó nyomásának engedve a röpke légyottok szerelmi fészkévé változtatott nevezetes házat Hongkong városának adományozza.

 • Lábbal vezette teherautóját egy román férfi, közben énekelt és vadul táncolt

  Lábbal vezette teherautóját egy román férfi, közben énekelt és vadul táncolt, persze csak poénból, de most lehet, hogy elveszti az állását.

  Énekelt, táncolt, és lábával vezette a teherautóját egy 23 éves román férfi, a bátyja pedig lekamerázta a vicces jelenetet, majd a felvételt föltette az internetre. Így aztán a férfi lebukott, és most lehet, hogy elveszti az állását.

 • Mosógép szakította le a négyéves kisfiú karját

  A tizenegy éves bátyja betette a testrészt a fagyasztóba és öccsét pedig ágyba fektette. Csak másnap reggel vette észre az édesanya, hogy mi történt.

  Egy meghibásodott mosógéppel játszott a két németországi gyermek, amikor egy baleset következtében a kisfiú elveszette karját. A bátyja, aki hétfõre virradó hajnalban mindent látott, megfogta a kart, betette a hûtõbe, majd a négy évest az ágyába vitte. Az édesanyját nem keltette fel. Az ulmi rendõrség szerint az, hogy a fiú nem halt bele a sérülésbe, kész csoda. A fiú szerdán már nem volt életveszélyben.

 • Sebészeten kötöttek ki a hiszti miatt

  A sebészeten kötött ki az az öt éves fiúcska, aki nem akart szót fogadni szüleinek, mérgében pedig lenyelte a lakáskulcsot. Természetes úton esélytelen volt a kijutásuk, csak a mûtét segíthetett.

 • Gyermekeivel tölti a karácsonyt Tom Cruise

  Tom Cruise elárulta, hogy a családja körében fogja tölteni az év legszebb ünnepét.

 • Az U17-es csapat csoportgyõztesként jutott be az elitkörbe!

  A magyar labdarúgócsapat csoportgyõztesként jutott az U17-es Európa-bajnoki selejtezõsorozat elitkörébe, miután szerdán 1-0-ra legyõzte a szlovák együttest. A magyar szövetség honlapja szerint a hazai rendezésû minitornán korábban Albániát is felülmúlta Zsivoczky Gyula szövetségi edzõ gárdája, míg Luxemburggal döntetlent játszott.

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

 • Tragédia Kökény Attila családjában

  Egy szórakozóhelyen rosszul lett Kökény Attila unokaöccse. A mentõk már nem tudtak segíteni a fiatal sportolón.

 • Hat autót tört össze parkolás közben porschéjával a hölgy

  A sofõr parkolás közben ment neki féltucat álló autónak és egy embernek is.

 • Eladta gyereke nevét egy tanknyi benzinért

  Miami - Egy tanknyi benzinért eladta még meg sem született gyermeke elnevezésének jogát egy férfi az Egyesült Államokban.

  A vevõ egy rádióállomás, amely meghirdette, hogy 100 dollár értékû benzinutalványt ad annak, aki gyereke keresztnevének két mûsorvezetõ kereszt- és egy producer teljes neveit adja.