rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szexbõl lett milliárdos egy nõ

  Szinte hihetetlen eset látott napvilágot Kínában, ahol egy 48 éves nõ két milliárd dolláros vagyont halmozott fel szexuális szolgáltatásaiból.

 • Negyedszer nyert kaparós sorsjegyen milliókat

  A texasi Joan R. Ginther már negyedszer keresi fel Austinban a helyi lottó cég központját, hogy átvegye hétjegyû nyereményét.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Drew Barrymore még a kilencedik hónapban is jógázik

  A hollywoodi filmcsillag, Drew Barrymore is csatlakozott a hírességek legújabb õrületéhez, a kismamajógához.

 • Az eddigi legunalmasabb nap

  A világ legunalmasabb napja 1954. április 11. volt az utóbbi 110 évet tekintve - legalábbis egy brit informatikus számításai szerint.

 • Vége a Született feleségek-nek?

  A Lila Akác köz hölgyeinek már nem sok idejük maradt, hogy megoldják ügyes-bajos dolgaikat - jelentette be a Született feleségek szellemi atyja és egyben producere, Marc Cherry.

  Cherry a Televízió Kritikusok Szövetsége ülésén közölte, hogy a hetedik évaddal egyben pontot akar tenni a sorozat végére.

  "Addig szállunk ki belõle, míg szeretnek minket." - mondta. Vagy mégsem?

 • Dennis Hopper felesége ellen távoltartási végzés

  Újabb fordulatot vett az eddig is elég titokzatos és ellentmondásos Dennis Hopper ügy. Eddig azt lehetett tudni, hogy az idõs színész súlyos beteg, és lánya beszélte rá, hogy a halálos ágyán váljon el feleségétõl, hogy kitúrhassa õt az örökségbõl. A feleség halálos fenyegetésrõl, fegyverekrõl, és kábítószerrõl nyilatkozott a sajtónak. Azt mondta, félt a férjétõl.

 • Beigazolódott a pletyka: szakított Szabó Zsófi és Nagy Tamás Grande

  Beigazolódott a pletyka: szakított Szabó Zsófi és Nagy Tamás GrandeKörülbelül egy hete kezdtek az emberek pletykálni arról, hogy Szabó Zsófi és Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere szakítottak, pár napja pedig a pletykák beigazolódtak. Zsófi és Grande közt 22 év korkülönbség volt, ám erről mindig azt mondták, hogy nem számít, ha két ember szereti egymást, most azonban úgy tűnik, hogy mégis ez lett a kapcsolatuk zátonyra futásának oka. Eddig sem a színésznő, sem a producer nem adott interjút az üggyel kapcsolatban, a bennfentesek szerint pedig biztos, hogy ez áll a háttérben.

 • Csapó Gábor vizilabdázó 58. születésnapját ünnepli

  58 éves Csapó Gábor vízilabdázó, aki könyvet írt szerelmeirõl, de az igaziak nem is szerepelnek benne.

  Csapó Gábor azon egykori kiváló sportolók közé tartozik, aki kedvelt közremûködõje a beszélgetõs mûsoroknak és tévéshow-knak, egyrészt mert úgymond "nagy dumás", másrészt van is mirõl mesélnie.

  A sportmûsorokban órákig sorolhatná világraszóló sikereit: Európa- és világbajnoki gyõzelem, és mindezek betetõzéseként az 1976-os montreali olimpia aranyérme.

 • Ólom- és kadmiumszennyezést mutattak ki poharak zománcdíszítésében

  Jelentõs ólom- és kadmiumszennyezést találtak egyes rajzfilmfigurákkal díszített poharak zománcborításában az Egyesült Államokban.

 • Több milliós lakókocsit vásárolt nagymamájának Adele

  Több milliós lakókocsit vásárolt szeretett nagymamájának 70. születésnapjára Adele. Na nem mintha nem lenne hol laknia a nagyinak, csupán csak szeret kimozdulni olykor.

 • Czippán Anett lesz Gombos Edina utóda

  Megtalálták Gombos Edina utódját! A TV2 mûsorvezetõ-jelöltjei közül végül Czippán Anett lett a befutó, aki Szekeres Nórához hasonlóan már gyermekként megismerkedett a kamerákkal és a stúdió légkörével a Kölyökidõ címû mûsorban.

  A huszonnégy esztendõs Czippán Anett Egerben média-magyar szakos-hallgatóként végzett, dolgozott a városi televíziónál és rádiónál egyaránt.

  Az Aktív új mûsorvezetõje - Somogyi Zoltán társaként - szeptemberben lép képernyõre

 • Milliókért félperces vallomás

  Igen gazdaságtalan döntést hozott egy német bíró: több mint 2 millió forintos költséggel utaztatott Ausztráliából Berlinbe egy férfit, mert annak ellopták a mobiltelefonját.

 • Daniel Radcliffe a leggazdagabb brit fiatal

  A Harry Potter filmek sztárja végzett a 30 év alatti brit milliomosok toplistájának élén. A fiatal színész becsült vagyona körülbelül 46 millió font, amihez az utolsó két filmmel még körülbelül 25 milliót csap hozzá. De már így is 15 millióval elõzte meg a második hely birtokosát, a 25 éves Keira Knightleyt, aki „csupán” 30 milliós vagyonnal rendelkezik jelenleg.

 • Halálos balesetet okozott az ittas focista

  Marcos Alonso spanyol futballista egy falnak csapódott autójával, nõi utasa életét vesztette.

 • Kutatás: akiknek álom a szex

  Egyre több embernek álom a szex: olyan alvászavartól szenvednek, hogy alva is szeretkeznek.

 • Elevenen megégettek egy fiatal lányt

  Elevenen megégettek egy fiatal lányt Pápua Új-Guineában, ahol gyakran megölik a nõi boszorkányokat, a házasságtörõ vagy AIDS-beteg nõket a fekete mágia rituáléi szerint - adta hírül a helyi sajtó.

  Az eset szemtanúi elmondták, a 16-20 év közötti lányt egy fatörzsekbõl rakott oszlophoz kötözték, kezét hátrakötötték, szemét bekötötték, száját betömték, mielõtt lelocsolták volna benzinnel és meggyújtották a tüzet Mount Hagenben, az ország harmadik legnépesebb városában..

 • Legmélyebb titkát árulta el Katy Perry

  Legmélyebb titkát árulta el Katy PerryKaty Perry nem látta értelmét az élet folytatására, miután férjével tönkrement a házasságuk. Nem volt talán még egy olyan sztárházasság amit az eljegyzés pillanatától, a gondokon át egészen a válásig olyan szinten követhettünk volna végig, mint Katy Perry és Russell Brand nászát, hiszen mindent szorgosan posztoltak. Most a popdíva beavatta a világot abba, amit eddig senkinek nem mondott el. A házasságuk zátonyra futását követő néhány hétben semmi értelmét nem látta annak, hogy tovább éljen, ezért többször elgondolkodott az öngyilkosságon.

 • Két hetet töltött rehabon Selena Gomez

  Két hetet töltött rehabon Selena GomezSelena Gomez megköszönte a rajongóknak, hogy támogatásukról biztosították. A színésznő-énekesnő két hetet töltött rehabon, hogy kicsit összeszedje magát. Gomezt beutalták egy rehabilitációs intézménybe az év elején, ahol két hetet töltött. Selenát kemény bulizásai miatt kérte meg a családja, hogy kezeltesse magát valahol. A 21 éves lány január ötödikén vonult be a Dawn at The Meadows központba, ahol csak egy rövid időt töltött. Selena az Instagramon, egy kép segítségével köszönte meg rajongói szeretetét.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - a világ legostobább táblái

  "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - ez az egyik gyõztese annak a szavazásnak, amelyet a világ legostobább út- és egyéb eligazító tábláiról kért közönségétõl a bannedinhollywood.com címû amerikai honlap.

 • Megszületett Gwen Stafani harmadik gyermeke

  Megszületett Gwen Stafani harmadik gyermekeMegérkezett Gwen Stefani harmadik gyermeke, aki épp úgy fiú, mint az előző kettő. A bébi már pénteken megérkezett, de a 44 éves énekesnő és 48 éves férje, Gavin Rossdale csak most jelentették be az örömhírt. A fiúcska meglehetősen szokatlan nevet kapott: Apollo Bowie Flynn Rossdale-nek keresztelték. Bár a legtöbben úgy vélték, a kicsi középső neve tisztelgés a zenészlegenda David Bowie előtt, az apuka elárulta: ez az ő édesanyjának a leánykori neve. A bébire két báty is vigyáz majd: a hétéves Kingston és az ötéves Zuma.

 • Neglizsé Nap - Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat

  A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét.

 • Daniel Radcliffe elárulta, ki a példaképe

  Daniel Radcliffe elárulta, hogy legjobban Dustin Hoffman inspirálja abban, hogy vezetõ színész legyen. A Harry Potter filmek sztárja legközelebb a Kill Your Darlings címû filmben játszik, s Allen Ginsberg költõt alakítja.

 • Sophia Lorent sír a nápolyi szeméthegyek miatt

  Róma - Könnyekre fakasztja Sophia Lorent a Nápolyban és környékén hegyekben álló szemét a színésznõ pénteken megjelent nyilatkozata szerint.
  "Kezemet imára kulcsolva kérlelem Önöket, sokszorozzák meg erejüket, és vessenek véget ennek a szörnyûségnek" - üzente a nápolyiaknak az olasz filmdíva Genfbõl a La Repubblica címû olasz lapnak nyilatkozva. Az Oscar-díjas színésznõ - aki gyerekkorában évekig a Nápoly tõszomszédságában lévõ Pozzuoliban lakott, majd szülei a II. világháború idején a kis Sophiával együtt beköltöztek a dél-olasz városba - az interjúban azt mondta, fáj a szíve, hogy ezt kell látnia.

 • Fõiskolán folytatja Zita

  Debreczeni Zita eldöntötte: befejezi tanulmányait és végre diplomát szerez. A modellt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fõiskola fotográfia szakára vették fel.

 • Kifüstölte magát

  Biloxi (Missouri állam) - Méhek helyett magát füstölte ki egy férfi az Egyesült Államokban: porig égette bérelt házát a melléképülettel együtt.

  A 26 éves illetõ a fészerben benzinbe áztatott néhány törölközõt a méhek kifüstöléséhez, ám alighogy kilépett, lángokba borult a melléképület, a tûz pedig hamarosan átterjedt a lakóházra is. Annyi ideje maradt csak, hogy kimentse párját és egyéves lánykájukat.

 • Sülthal krumplival tangában - egy brit nyugdíjasotthonban

  Amikor egy 90 éves bentlakó arra kérte gondozóit egy angliai idõsek otthonában, hogy egy csak tangát viselõ férfi szolgálja fel neki a hagyományos brit ételt, a fish and chips-et, azaz sült halat krumplival, a személyzet lelkesen asszisztált a matróna kéréséhez.

 • Kórházat neveztek el Brad Pitt édesanyjáról!

  Brad Pitt és testvérei egymillió dollárral járultak hozzá egy új gyermekrákközpont megnyitásának költségeihez.

  Pitt és testvéreinek családjai, Doug és Lisa Pitt, Rob és Julie Neal adták össze a pénzt a Missouriban található springfieldi St. John's kórház javára.

loading...