rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  loading...

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megdõlt a sörcsapolás világcsúcsa

  Brüsszel - Egy elszánt belga csapos fejére kerül eztán a "csapolók koronája": a férfi 84 órán át mérte a pultnál a habos nedût egy antwerpeni kocsmában.

  A Gazet van Antwerpen címû lap - amely fotóriportot közölt a rekordról internetes oldalán - szerint Ivan Stuyts nem kevéssel verte meg a korábbi bajnokot, aki "csak" 24 órán át csapolt.

 • Megsérült három nézõ Székesfehérváron a gokart pályán!

  Megsérült három, a gumifal mögött szabálytalanul várakozó nézõ vasárnap Székesfehérváron, az egyik parkolóban felállított, közforgalom elõl elzárt gokartpályán.

  A balesetet az okozta, hogy egy 9 éves várpalotai fiú az elindulást követõ elsõ kanyarban túl gyorsan ment, s a pálya szélét szegélyzõ gumifalnak ütközött - mondta el a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Meghalt a fallosznövesztõ asszony

  Elhunyt Indonézia leghíresebb "szexológusa", a varázserejével hímtaghosszításra képes matróna, Mak Erot.

  Korát csak becsülni lehet, de legalább 100 éves volt. A hölgy természetfölötti képességei mellett hagyományos gyógynövényeket vegyített imákkal, hogy a fohászok jobban hassanak és a kliensek péniszei megnagyobbodhassanak. Alakja, mely romantikus filmvígjátékokban is felbukkant, már életében legendássá vált.

  Sokan gyászolják, fõként férfiak. Egy indonéz internetes honlapon többen is keseregnek, hogy immár sohasem részesülhetnek az asszony kezelésében.

 • Fiatal milliomos csemetére cserélte párját Kate Moss

  Fiatal milliomos csemetére cserélte párját Kate MossNagyon úgy néz ki, hogy férjét egy olyan fiatal milliomos csemetére cserélte Kate Moss, akinek az anyja is lehetne. Ha Kate Moss elmegy nyaralni, akkor az mindig nagy hírverést kap, hiszen szereti, ha a napsugarak a pucér testét nyaldossák. Ám most kivételesen nem emiatt került a figyelem középpontjába. A Sir Philip Green születésnapját ünneplő topmodell ugyanis a jelek szerint összeszűrte a levet a házigazda fiával. Kate és Brandon egyfolytában egymást ölelgették, fogdosták és puszilgatták a parti helyszínéül szolgáló luxushajón.

 • Visszavonják a minõségcímkét a szexuális erõszakot tartalmazó videojátékokról!

  A japán szoftveripar visszavonja a minõségtanúsítványát jelentõ címkéjét a szexuális erõszakot tartalmazó videojátékokról, miután heves vita bontakozott ki egy nemi erõszakot szimuláló videojáték körül.

  A cég etikai szervezete azután döntött így, hogy kampányt folytattak többek között az Egyesült Államokban a RapeLay játék ellen; a japán cég által gyártott játékban fiatal lányok megerõszakolásával és abortuszra kényszerítésével lehet pontot szerezni.

 • Apa lesz Kasuba L. Szilárd!

  Hamarosan apai örömök elé Kasuba L. Szilárd - jelentették be egy hazai babaáruház rendezvényén.

  Immáron második alkalommal hívták partizni a várandós és ismert kismamákat Dunakeszire az egyik legnagyobb hazai babaáruház tulajdonosai.

  A rendezvény célja, hogy felhívják a közvélemény figyelmét: a gyermekvállalás nem csupán egy komoly nehézségekkel járó esemény, hanem az élet megkoronázása is.

 • Hatvanmillió forint kártérítés egy görögnek, akit töröknek tüntettek fel egy svéd joghurton

  Közel 60 millió forintnak megfelelõ kártérítést üti a markát annak a görög nyugdíjasnak, akit egy svéd joghurtgyártó töröknek feltüntetve használt egy terméke reklámarcaként.

 • Dundikát 25. születésnapja alkalmából kirabolták

  A nyuszilány szombat este családi körben ünnepelt, azonban amíg õk vacsoráztak, ismeretlenek feltörték az autójukat, és mindent elvittek, ami a csomagtartóban volt.

  Köztük azt a sminkestáskát is, amit az ünnepelt születésnapjára kapott férjétõl, Lacitól.

  Csak pár órán keresztül örülhettem az ajándéknak – mondta Dundika. – Még a ruháimat is elvitték, de nemcsak az enyémet, hanem az egyik barátnõmét is, ugyanis az õ cuccai is a csomagtartóban voltak.

 • Sétaharckocsizhatnak is az ultrakönnyû repülõk országos találkozójának résztvevõi

  Kipróbálhatják a Gripen-tesztet és sétaharckocsizhatnak is az ultrakönnyû repülõk országos találkozójának résztvevõi.

  A Magyar Honvédség katonai alakulatai is jelen lesznek a rendezvényen, amelyet szeptember 5-én és 6-án rendeznek Nógrád megyében a Rétság és Tolmács közötti repülõtéren. Sétalovaglás, sétarepülés, mûrepülés is várja az érdeklõdõket.

 • Nem okozott halláskárosodást Justin Bieber

  Nem okozott halláskárosodást Bieber.

 • Amputálják Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét

  Amputálni kell a súlyos beteg Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét, mert üszkösödni kezdett.

 • Marót Vikiék az Elvis Show-ra készülnek

  Marót Vikit és a Nova Kultúr Zenekar is fellép a II. Nemzetközi Elvis Show-n. Vikiék azért is örültek a felkérésnek, mert az "Elvis-világ" és a Rock&Roll nagyon közel áll hozzájuk, ezzel a fellépéssel, pedig méltó emléket állíthatnak a királynak.

  A show érdekesnek ígérkezik, mert számtalan programmal várják a közönséget, mint: álomautó múzeumlátogatás, Elvis hasonmások fellépése (Rob Kingsley Skóciából, Nicholas Young Németországból, John László "Mester" Spanyolországból, Czeczei József "Elvis by Fly" Magyarország, Kocziha Zsolt "Ed Philips" Magyarország), Jailhouse Rock Show.

 • Újra összejött võlegényével Jaime Winstone

  Jaime Winstone megerõsítette a hírt, miszerint újra összejött volt võlegényével, a Trónok harca sztárjával, Alfie Allennel.

 • Milánó helyett Zürichben ébredtek

  "Tévúton járt" Salvador Dalí, mármint a híres festõrõl elnevezett éjszakai vonat: Barcelonából Milánóba indult, de Zürichbe érkezett.

 • 11 év után vitte vissza az ellopott pénzt a rabló

  11 év után vitte vissza az ellopott pénzt a rablóVisszafizette a zsákmányolt pénzt és bocsánatot kért áldozatától egy rabló 11 év elteltével az Egyesült Államokban. Az illető egy boltból rabolt 300 dollárt még 2002-ben, most viszont egy borítékban 400 dollárt adott át a bolt tulajdonosának bocsánatkérő vallomáslevelet mellékelve. A férfi leírta, hogy annak idején kábítószerfüggő volt, de immár nem az, és kötelességének érzi helyrehozni a károkat, amelyeket embereknek okozott. A férfi Anonymusként írta alá levelét, és névtelenségét megőrizte a boltban is, ahova személyesen vitte el levelét.

 • Zimány Lindáért helikoptert küldtek barátai

  Nem hagyták a barátai, hogy egy munka miatt lemondja a wellness pihenést - Zimány Lindának nagy meglepetést okoztak...

  A Cool Tv szexi mûsorvezetõjének, Zimány Lindának egy szusszanásnyi ideje sincs.

  Nem hogy családjára, de még saját magára sincs ideje, éppen ezért megbeszélte barátaival, hogy néhány napra Hévízre utaznak. Azzal az apró lehetõséggel azonban egyikük sem számolt, hogy Lindát bármikor behívhatják dolgozni, és pechükre ez meg is történt.

 • Paris Hiltont megint elkapták a rendõrök

  Paris Hiltont pedig megint megállították a rend õrei. Az örökösnõ a sávok közt kacsázott a glendale-i 134-es fõúton.

  Ezúttal azonban úgy tûnik, hogy nem alkohol és drogok hatása alatt tette hullámossá a sávokat.

  A rendõröknek azt mondta, hogy eltévedt és ezért volt bizonytalan. Végül egy figyelmeztetéssel tovább mehetett. Jobban is vigyázhatna, nehogy mégegyszer bevarrják.

 • Csodatévõ fatörzs Thaiföldön

  Egy fatörzstõl reméli megtudni a nyertes lottószámokat több ezer ember Thaiföldön. A "varázserejû" fához már több ezren zarándokoltak el.

 • Ennyi volt Palcsó Tamás karrierje?

  Elfelejtették rajongói a Megasztár 2. egykori énekesét, Palcsó Tamást (23)? A tehetségkutatóban feltünt fiúnak alig vannak fellépései, pedig õsszel még egy zenekart is alapított. Weboldala hosszú hónapok óta nem üzemel, a koncertszervezõk pedig úgy látják, már nem divat õt hívni egy rendezvényre.

 • Puskás Peti lúzert játszik a Made in Hungária-ban

  Egy igazi lúzert játszik a Made in Hungária címû filmben Puskás Peti. A volt megasztáros énekes viccesen csak annyit mondott: megtalálta a szerepét.

  "Én alakítom Sampont, aki egy tipikus vesztes. Mindig mindenki megveri és kötözködik vele, miközben a kommunista apja arra kényszeríti, hogy énekes legyen.

  Õ azonban eminens lévén matematikus vagy valami hasonló lenne szíve szerint."

 • Férfiért hagyta el szerelme Adelét

  Adele dalai az elmúlt évben az egész világon hatalmas slágerek lettek, nem volt olyan szakítás vagy szomorú búcsú, amikor ne hangzott volna el a Someone like you címû dala.

 • Részegen szoptatott! Alkoholmérgezésben meghalt a csecsemõ!

  Egyéves felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy orosz nõt, aki részegen szoptatta, és magas alkoholtartalmú anyatejével megölte kisbabáját.

  Az Oroszország keleti részén élõ 28 éves anya fél liter tiszta alkoholt fogyasztott el, majd még aznap este három alkalommal megszoptatta öthónapos kisfiát.

 • 114 éves korában elhunyt Európa legidõsebb embere

  A nõ, akinek soha nem volt családja, 2010-ben 114 évesen és öt naposan lett Olaszország legidõsebb embere.

 • Nem bírta a padló a fogyókat

  Megrepedt a padló egy fogyasztó klinikán Svédországban éppen, amikor a mérleg elõtt álltak sorba a túlsúlyos páciensek.

 • Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekét

  Ágica attól retteg, elveszik tőle a gyerekétSzögeczki Ági kisfiával együtt hazaköltözött olasz kedvesétől, Renatótól. Ágica Joshi Bharat műsorában azt mondta, nem is akar visszamenni, attól azonban retteg, hogy a kisfiú édesapja elveszi tőle Patrikot. \"A párom legnagyobb problémája, ami miatt most utál engem, hogy én elmondtam neki az igazat, azt, hogy nem szeretnék visszamenni Rómába. Ő úgy érzi szerintem, hogy elvettem tőle a gyereket, ami egyébként nem igaz, mert itt vagyunk és bármikor jöjjön, látogassa a gyereket\" - mondta el a műsorban Ágica.

 • Paris Hiltont hazazavarták!

  Megelégelte Paris Hilton részeg pózolását egy ajtónálló Londonban, és a karjánál fogva rángatta be kocsijába a milliárdos szállodalánc-örökösnõt.

  Paris épp egy elõkelõ londoni bárban töltötte az éjszakát, és hajnali négy óra felé, távoztában belefutott a paparazzókba.

  Erõsen illuminált állapotban pózolni kezdett nekik, de a kidobóember megragadta a lány karját, és határozott mozdulatokkal a már elõállt kocsi felé taszigálta.

 • Pokolgépet robbantottak Athénban!

  Házi készítésû pokolgépet robbantottak fel ismeretlen tettesek szerdán kora reggel Athénban és Szalonikiben.

  Mindkét detonáció anyagi kárt okozott, a fõvárosban történt terrortámadásban pedig egy nõ könnyebben megsebesült - közölte a rendõrség. Athénban a pokolgépet a tõzsde épülete elõtt helyezték el egy gépkocsiban.

 • Mézmintákat hamisítottak

  Ismeretlen tettes ellen tett ügyészségi feljelentést az Aranynektár Kft. hivatali visszaélés miatt, mert feltételezésük szerint meghamisították az általuk leadott mézminták hatósági vizsgálati eredményeit.

  Az élelmiszerellenõrzõ hatóság az elmúlt évben 500 mintából végzett vizsgálatot és csupán a minták egy százalékánál merült fel minõségi kifogás.

 • Sylvester Stallone rendõrök elõl menekült

  Az amerikai színész közlekedési kihágást követett el, ezért rendõrök üldözték Beverly Hillsben.

 • Whoopi Goldberg elhagyta káros szenvedélyét

  A színésznõ már hosszú ideje dohányzik, de most elhatározta, hogy egészségének megõrzése érdekében végleg felhagy káros szokásával.

loading...