rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hugh Hefner után is van élet! Bridget is bepasizott!

  Miután Hugh Hefner exei, Kendra és Holly is megtalálták életük szerelmét új párjukat, nem volt kérdéses, hogy hamarosan Bridget Marquardt is új hódolóval jelentkezik.

  Nos, az eseményre nem kellett sokat várnunk,a szõke cicababa a Grammy díjkiosztó egyik partyján jelent meg a daliás lovaggal, aki bár se nem szõke, se nem herceg, sõt, még a lova is hibádzik, elsõ ránézésre nem is olyan rossz parti…

 • Hatvannyolc fõs orvosi csapat a szülésen

  London - Hatvannyolc fõs orvosi csapat segítette császármetszéssel a világra a világ legkövérebb asszonyának hármas ikreit.

  A 254 kilogramm súlyú brit Leanne Salt a Coventryi Egyetem kórházában hozta világra két kislányát és kisfiát. A gyerekek 1840-2350 gramm közötti súllyal jöttek a világra - jelentette a News of the World brit vasárnapi bulvárlap.

 • Whoopi Goldberg kedves gesztussal lepte meg egy rajongója családját

  Whoopi Goldberg rendesen meglepte egy rajongója családját az egyik New York-i étteremben, amikor titokban rendezte a számlájukat. A pincérek addig nem avathatták be a családot, míg a színésznõ el nem hagyta az éttermet.

 • Súlyos beteg volt gyermekkorában az Éjjel-nappal Budapest Ritája

  Az Éjjel-nappal Budapest Ritáját alakító Bartha Timi gyerekkorának van egy szomorú idõszaka. A 22 éves színésznõ, mikor kislány volt rákot diagnosztizáltak nála amit hosszú kezelésekkel sikerült csak meggyógyítani.

 • Megelégelték a cigarettaszüneteket a német munkáltatók

  Betelt a pohár a német munkaadóknál: nem akarják, hogy a dolgozók munkaidõben rágyújthassanak, mert az plusz költséget jelent - adta hírül pénteken a Bild címû német napilap hírportálja.

 • Tom Cruise-tól kért tanácsot Will Smith egy szexjelenethez

  Róma - Will Smith barátjától, Tom Cruise-tól kért tanácsot, hogyan viselkedjék egy szexjelenetben, mert ez volt az elsõ alkalom, hogy idegen nõvel kellett szeretkezést szimulálnia.

  Az amerikai színész filmbeli partnere a Seven Pounds címû filmben, Rosario Dawson színésznõ elmondta, hogy Smith nagyon ideges volt, és folyton õt kérdezgette, hogyan is csinálják, míg végül Smith a forgatáson jelenlévõ Cruise-tól kért tanácsot. Cruise azonban nem is értette, mi a baj, hiszen õ mindig is idegen nõkkel szerepelt ilyen jelenetekben.

 • Álrendõr lopott Rákóczifalván!

  Rendõrnek adta ki magát egy férfi Rákóczifalván és egy nõtõl azzal az ürüggyel vitte el a nála lévõ összeget, hogy pénzhamisítási ügyben nyomoz.

 • Három nap alatt hárum új influenzás beteg!

  Az elmúlt három napban tizenhárom esetben igazolták az új influenzavírus (A/H1N1) jelenlétét betegekben.

  Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerint mindannyiuk állapota kielégítõ.

 • Előre megünnepelte az esküvőjét Avril Lavigne

  Előre megünnepelte az esküvőjét Avril LavigneAvril Lavigne már volt házas, de a Nickelback frontembere még sosem nősült meg. Az eljegyzés 2012 augusztusában volt, most a hétvégét Dél-Franciaországban töltötte a pár, de nem lehet tudni, mi is történt valójában. „Szeretném, ha az összes vendég számára egy életre szóló élmény lenne, és nem csak nekünk lenne emlékezetes majd a pillanat, hanem mindenki számára. Valami egyedülállót, különlegeset és óriásit tervezünk, de ezzel együtt csak közeli baráti és családi körben szeretnénk, ha megtörténne.” – tette hozzá Avril.

 • Leonardo akciófilmben

  A Warner stúdió akciókalandhõst farag Leonardóból - nem DiCaprióból, hanem da Vincibõl, a reneszánsz mesterbõl.

 • Leonardo Di Caprio visszavonul és a környezetvédelemért küzd

  Leonardo DiCaprio egy kis idõre visszavonul a filmezéstõl. Miután közvetlenül egymást követõen három filmet forgatott, a színésznek egy kicsit elege lett a munkából.

 • Váratlanul lecserélték a film zeneszerzõjét

  Az eredeti tervek szerint a rocker Jack White szerezte volna Johnny Depp új filmjének, a The Lone Rangernek a zenéjét.

 • Kórházba került Michael Jackson fivére

  Mellkasi fájdalmak miatt kórházba szállították Randy Jackson énekest, Michael Jackson fivérét.

 • Gumióvszert lopott egy mozgássérült férfi

  Kerekesszékes férfi rabolt óvszert egy boltban az Egyesült Államokban. Az illetõ fegyverzete egy késbõl és egy dorongból állt. Miután gördülékenyen berontott az üzletbe, egyenesen a kassza felé irányozta kocsiját és dorongjával addig csapkodta a szerkezetet, amíg az ki nem nyílt.

  Teljesen feleslegesen tette, mert pénzt mégsem vett ki belõle, helyette felkapott tíz csomag óvszert, majd pedig "feltankolt" egy doboz energiaitallal - talán, hogy legyen ereje az önhajtású meneküléshez - és kereket oldott.

 • Antonio Banderas újra szabad préda

  Antonio Banderas újra szabad prédaMelanie Griffith és Antonio Banderas békében és barátságban válnak el egymástól. Újabb álomházasság dőlt romba: 18 évi együttélés után Hollywood egyik leginkább irigyelt párja Melanie Griffith és a spanyol Antonio Banderas jelentette be válását a napokban. Közleményükben hangsúlyozzák, hosszú gondolkodás után jutottak erre a döntésre, azzal, hogy a legnagyobb barátságban, békében, egymás iránti tisztelettel válnak el egymástól. Közös lányuk, Stella aki hamarosan 18 éves lesz - felügyeleti jogát és a tartásdíjat Griffith kérelmezte a bíróságtól.

 • Megnõsül az Unisex együttes frontembere

  Nõsülésre adta a fejét Erdélyi László, az Unisex együttes frontembere. Laci két éve ismerte meg a nála húsz évvel fiatalabb Annát, akivel most összekötné életét.

  "Anna huszonötödik születésnapját ünnepeltük, amikor úgy döntöttem, hogy ajándék helyett egy gyûrût veszek neki.

  Persze megkérdeztem, mit szólna ahhoz, ha elmennénk egy ékszerüzletbe, és közösen kiválasztanánk valami szép darabot" - mesélte Laci, aki a hivatalos eljegyzést november elejére tervezi.

 • Hat hónap, 537 óra, 24 ezer darab

  Szuperöreg

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

 • Feloszlatták a Magyar Gárdát! Még nem jogerõs!

  A Magyar Gárda Egyesület megszûnése után is megmaradhat a gárda mozgalma - mondta Kolláth György alkotmányjogász szerdán.

  Ha az ítélet jogerõre emelkedik, akkor a Magyar Gárda Egyesület megszûnik. A mozgalom azonban az egyesülési jog alapján tovább mûködhet. Ezt mindaddig megteheti, ameddig bûncselekményt vagy szabálysértést nem követ el - hangsúlyozta Kolláth György.

  Az alkotmányjogász szerint markáns, jogfejlesztõ ítélet született kedden a Magyar Gárda perében.

 • Az igazi birodalmi lépegetõ, avagy a pedipulátor

  A birodalmi lépegetõknek - nem túlságosan meglepõ módon - létezett valóságos elõdjük is, de a hadi szerkezetet túlságosan bonyolult módon kellett irányítani, így nem vált be harci körülmények között, például a dzsungelben

 • A "lógok" feliratú póló nem véd az ellenõrtõl

  Nem védi az utasokat a pénzbírságtól a "lógok" feliratú póló - döntött a bíróság a németországi Hannoverben.

 • Erotikus show-val tér vissza a sztár

  Peter Andre feleségével történõ válása után teljes erõbedobással a karrierjére koncentrál. Az énekes a skóciai Glasgowban adott koncertet a Revelation turné keretein belül.

 • Földrengés volt Horvátországban!

  A Richter-skála szerinti 4-5-ös erejû földrengések rázták meg kora délután Horvátország déli részét és Bosznia-Herecegovinát.

  Az elsõ rengést 12.54 perckor észlelték, epicentruma a horvátországi Selina és Nin település közé esett. A Richter-skála szerint 4-es erõsségû rengés a középpontjában a Mercalli-skála szerinti 6-os fokozatú volt. Ezt elsõsorban Zára (Zadar) térségében lehetett érezni.

 • Saját halálhírét keltette egy internetes csaló

  Saját halálhírét keltette egy internetes csaló, aki így akart megszabadulni az általa becsapott eBayes vásárlóktól. A férfira kétéves börtönbüntetés vár.

  Jason Hart apja nevében hívta fel a városi újságot, és bejelentette, hogy "fiuk" elhunyt, hetekkel azt követõen, hogy szüleit megmentette egy tûzesetben.

 • Komolyzene hallgatásra ítéltek egy rappert az Egyesült Államokban

  Rap túl hangos bömböltetéséért komolyzene hallgatására ítélt egy bírónõ egy férfit az Egyesült Államokban. A 24 éves vádlott az autójában hallgatta és hallgattatta másokkal "rapertoárját", akik ezért feljelentették.

  A bírónõ elõször 150 dollárra - 28 ezer forintra - bírságolta meg, de aztán enyhített a dolgon: 115 dollárt elengedett cserében azért, ha a rapes 20 órán át Bachot, Beethovent és Chopint hallgat.

 • Pokémon-bajnokság Hawaiin

  Pokémon-világbajnokságot tartanak a héten Hawaii legnagyobb szigetén. A versenyen a világ számos országából érkezõ játékos méri össze a tudását az egyik legrégebbi és legsikeresebb videójátékban, illetve annak kártyajáték-verziójában is.

 • Nagymama hozta világra az unokáját

  Egy 60 éves asszony hozta világra unokáját Brazíliában: a nagymamába 32 éves lánya mesterségesen megtermékenyített petesejtjét ültették be, mivel a fiatalasszony nem képes kihordani magzatát.

 • Inkább halottat választottak polgármesternek egy amerikai településen

  Élõ és halott versenyzett egymással a polgármesteri tisztségért egy amerikai kisvárosban, és az összecsapást a halott nyerte.

 • Haláleset az M5-ön!

  Egy török állampolgárságú férfi a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az M5-ös autópályán Budapest felé haladó autójuk Kiskunfélegyháza és Kecskemét között árokba szaladt csütörtökön hajnalban. Az út menti korlátot átszakító autó vezetõje kirepült a kocsiból és meghalt.

 • Ámor Szexakadémia nyílt Berlinben!

  Új interaktív kiállítás nyílt „Ámor Szexakadémia” címmel Berlinben, amelynek látogatói tanácsokat kapnak szexuális életük jobbá tételéhez.

  A „Végül – egy kiállítás azok számára, akiknek mindent meg kell érinteniük” mottójú bemutatón ötven interaktív vitrin, tárgy és filmrészlet vezeti végig a látogatókat a férfi és a nõi test intim területein, s ad megszívlelendõ tanácsokat a sztriptíztõl, a tökéletes orgazmus eléréséig.

 • Óriási a felhajtás Kim Kardashian és Kanye West kislánya körül

  Óriási a felhajtás Kim Kardashian és Kanye West kislánya körülAlig pár napos a kisbaba, de máris nagy bajt kevert a médiában, ugyanis valaki megpróbált hamis képeket eladni az újságoknak, melyen állítólag a kis North West látható. Valaki képeket próbált eladni nagyon sok pénzért, melyeken állítólag Kim Kardashian és Kanye West kislánya látható, de egy a párhoz közel álló forrás elmondta a TMZ-nek, hogy ezek hamis fotók. A hírek szerint Kim érezte, hogy az emberek sasként fognak lecsapni az állítólagos babafotókra, melyeket ismerőseinek küldött el és melyeken igazából nem is North West látható.