rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem elégedett a külsejével Celin Dion

  Nem elégedett a külsejével Celin DionCeline Dion nem elégedett a küllemével. A 45 éves híres énekesnő szívesen változtatna egyet és mást magán, amikor a tükörbe néz. Hogy mi zavarja a legjobban, most elárulta. - Gyakran gondoltam rá, hogyan lehetne egyik-másik ráncot eltüntetni – mondta a My Heart Will Go On kanadai énekesnője. - És nagyon örülnék, ha az orrom kisebb, az állam pedig kevésbé hegyes lenne – tette hozzá. Az is eszébe jutott már, hogy botoxkezelésnek veti alá magát, de aztán ezt elvetette, mivel a kezelés túlságosan megköti az arcizmokat.

 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

 • Részegen ment az anyai alkalmasságvizsgájára egy nõ az Egyesült Államokban!

  13 sört ivott meg anyai alkalmasságvizsgája elõtt egy nõ az Egyesült Államokban. Nem is kapta vissza három gyermeke felügyeleti jogát.

  A gyerekek 7 év alattiak, anyjuk nem nézi jó szemmel, hogy volt férje nevelõanyja neveli õket, ezért szerette volna visszakapni a felügyeleti jogot.

 • 40 millió forintot nyert a sztár focista a lottón!

  Százötvenezer eurót, mintegy 40 millió forintot nyert a hagyományos karácsonyi lottójátékon Mario Martinez, a spanyol élvonalban szereplõ Numancia labdarúgója.

  "Eddig soha nem játszottam, most is csak a karácsony miatt próbálkoztam, mert ez egy különleges húzás" - nyilatkozott a 23 éves játékos, akinek éves fizetése 200 ezer euró.

  Martinez az õszi idény során korábban sem állt hadilábon a szerencsével, az õ nevéhez fûzõdik ugyanis az a gól, amellyel alakulata legyõzte az FC Barcelonát még a bajnokság nyitányán. A katalánok azóta sem szenvedtek vereséget.

 • Milliárdos lett a hatoslottó nyertese!

  Telitalálat a hatoslottón: 3 milliárd a nyeremény

  Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. a szerencsés nyertes csaknem hárommilliárd - pontosan 2 958 307 350 - forinttal lett gazdagabb.

  Csaknem hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az a szerencsés, aki ezen a héten az összes számot eltalálta a hatoslottón. Van ugyanis egy telitalálatos szelvény. Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. Az ötösön ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény, így azon jövõ héten már 1,7 milliárdot lehet nyerni.

 • Inkább szextelenség, mint telefonos ügynökösdi

  Az emberek zöme inkább lemondana a szexrõl egy hónapra, semmint egy hétig telefonos ügynök legyen - derült ki egy felmérésbõl, amely az Egyesült Államokban készült.

 • Fülöp herceg nem lõ fácánt a szíve miatt

  Nem a madarak sajnálata vezérli, hanem orvosai intelme. A 90 éves herceg nemrégiben érelzáródás miatt kórházba került, ahol egyik létfontosságú artériáját kitágították fémcsövecskével - úgynevezett sztenttel -, amely elmozdulhat a puskatus visszarúgásától.

 • Öngyilkos lett a kilakoltatás miatt

  Telehordta a lakását szeméttel, felgyújtotta, majd kiugrott a nyolcadik emeletrõl.

 • Leendõ férje segít kiválasztani az esküvõi ruhát Jennifer Anistonnak

  Jennifer Aniston olyan dolgot tett, amit a menyasszonyok egyáltalán nem szoktak. A híresség saját võlegényét tette meg divattanácsadójának, a hírek szerint õt kérte meg, hogy segítsen megtervezni az esküvõi ruháját.

 • A testõrök nem hagyják élni Jacko gyerekeit

  Michael Jackson két idõsebb gyermekét, Princet és Parist testõrök viszik az iskolába.

 • A második gyermekét várja Elton John és David Furnish

  Sir Elton John és David Furnish immáron második gyermeküknek örülhetnek.

 • Alulmúlta a hozzá fûzött elvárásokat Beyoncé

  Sokkal többen nézték Madonnát tavaly a Superbowlon, mint az idei szupersztárt, Beyoncét.

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • Mount Obama névre kereszteltek egy hegyet Amerikában!

  Mount Obama névre keresztelik át Antigua, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál fekvõ közép-amerikai szigetország legmagasabb hegyét.

  Baldwin Spencer, Antigua miniszterelnöke elmondta, hogy az ez idáig Boggy Peak-ként közismert hegycsúcs "átkeresztelõjére" idén augusztus 4-én kerül sor, igencsak szokatlan ajándékkal kedveskedve így az akkor 48. születésnapját ünneplõ Barack Obamának.

 • Kirepült a szélvédõn a csecsemõ

  Kirepült a szélvédõn egy anyja ölében utazó másfél éves csecsemõ, amikor balesetet szenvedtek 120 kilométeres sebességgel haladó BMW-jükkel az M4-es autópályán. Anyja percekkel a baleset elõtt csatolta ki a babaülésbõl a gyereket, aki ötven métert repült az ölébõl.

  Angel Nguyen nem élte túl az autóbalesetet, amikor édesapja elvesztette az uralmat a kormány fölött az egyik autógumi defektje miatt.

 • Lopott jármûvel utazott az énekesnõ

  Dido nagyon megrémült, amikor elõször járt munkaügy miatt Amerikában, és a rendõrség leállította az autót, amellyel utazott, ugyanis a jármû lopott volt.

 • Náci pártrövidítést tartalmazó rendszámot osztottak Hollandiában

  Egy nemzetiszocialista párt nevének rövidítését tartalmazó rendszámokat osztottak ki tévedésbõl Hollandiában.

 • Megérkezett az elsõ kínai ûrhajósnõ az ûrállomásra

  Három kínai ûrhajóssal a fedélzetén indított Sencsou-9 ûrhajó kapcsolódását a Tienkung-1- ûrállomásmodulhoz élõben közvetítette a kínai tévé. Elõször a két férfi lebegett át, majd az elsõ kínai hölgy is átment az ûrállomásra.

 • Egy idõs német nõ 600 ezer eurót vitt magával a kórházba egy cipõsdobozban

  Berlin - A bankok iránti bizalmatlanságból 600 ezer eurót tartott készpénzben egy 88 éves bajorországi nõ egy cipõsdobozban, s azt magával vitte a kórházba is, ahol eltûnt egy része.

  Amikor az idõs nõt a mentõk Vilshofenbõl kórházba szállították, ragaszkodott hozzá, hogy a cipõsdobozt is magukkal vigyék. A kórházi személyzet tanúk jelenlétében felnyitotta a dobozt, és 600 ezer eurót talált benne bankjegyekben - jelentette az Am Sonntag címû passaui lap a rendõrség szóvivõjére hivatkozva.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • A legnagyobb titokban érkezett Magyarországra Nicolas Cage

  A hollywoodi filmsztár napok óta egy fóti filmstúdióban készít próbafelvételeket legújabb filmjéhez, a Season of the Witch-hez.

  Cage holnap már el is hagyja hazánkat, nemsokára azonban újra visszatér.

  Jövõ héten Ausztriában a film jeleneteit kezdik forgatni, ezt követõen jön újra Magyarországra.

  Valószínûleg ismét mindenféle felhajtást elkerülve.

 • Még a halál sem választotta el a párt

  Háromnegyed évszázadnyi házasság után szinte egyszerre szenderült jobblétre egy férj és felesége az Egyesült Államokban.


 • Lyukat találtak a sztár szívében!

  Nincs szerencséje Bret Michaels amerikai énekesnek, akit egy hónappal ezelõtt agyvérzéssel szállítottak kórházba. A sztár elmondása szerint a héten bal oldalán érzett fájdalmakat, ezért visszatért a korábban õt kezelõ phoenixi kórházba, közölte a CNN. A vizsgálatok megállapították, hogy Michaelsnek egy ovális lyuk van a szívében, ami tovább bonyolítja a már most is komoly egészségi gondokkal küzdõ énekes helyzetét.

 • Robert Redford kiakadt Paris Hilton miatt

  Robert Redford azzal vádolta meg Paris Hiltont, hogy kéretlen jelenlétével elvonta a figyelmet a Sundance Filmfesztiválról, amelyre ráadásul csak partizni érkezett.

 • Szegeden hódított a Covergirls csapata

  A Covergirls csapata idén tavasszal megújult üzlettel kedveskedett a Sugarbird márka szerelmeseinek, így pénteken a szegedi vásárlók egy igazán különleges meglepetésnek lehettek részesei, hiszen a divatmárka két csinos tervezõje Horváth Éva és Bódi Sylvi személyesen köszöntötte az üzletbe betérõket.

 • Kisbabát vár Marót Viki

  A Marót Viki és a Nova Kultúr zenakar 27 éves énekesnõje a negyedik hónapban jár, októberre várja elsõ gyermekét. Egyelõre nem tudják a születendõ baba nevét, de arra az esetre, ha kisfiuk születne, férjével vagy Ádámnak vagy Samunak neveznék a kicsit.

 • 15 évig élt hasában egy orvosi szivaccsal

  Beperelte egy ausztráliai nõ az orvosát, amiért az a 15 évvel ezelõtti mûtét során benne felejtett egy orvosi törlõkendõt.

 • Mézeskalács rekord

  Debrecen - Több ezer "összefonódó" emberre számítanak az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválon - írta szerdán a Hajdú-bihari Napló.

  A lap szerint Guinness-rekordkísérlet lesz a hét végén a cívis városban. A Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum ad helyet az I. Debreceni Mézeskalács Fesztiválnak, amelynek megkoronázásaként vasárnap bárki részese lehet egy rekord születésének.

 • Csak gumicukrot zsákmányolt egy betörõ!

  Csak gumicukrot zsákmányolt egy betörõ az Egyesült Államokban, de abból is csupán pár szemet.

  A rendõrségnek is fejtörést okozó eset Pennsylvania állam északnyugati részén lévõ North East városában történt.

 • Zenés filmet készít a Pussycat Dolls

  Zenés film készül a Pussycat Dolls lánycsapat tagjairól, mely részben életrajzi elemeket is tartalmaz majd.

  Egy amerikai szórakoztató portál információi szerint film készül a Pussycat Dolls tagjainak részvételével.

  A lányok már több forgatókönyv ajánlatot is kaptak, és a Spice World-höz hasonló zenés mozit szeretnének, amiben azért vannak életrajzi elemek is.

  "A Pussycat Dolls már számos forgatókönyvet megnézett."