rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elkelt az atombunker

  Bõ 90 millió forintért kelt el egy atombunker Nagy-Britanniában internetes árverésen. A kikiáltási ár mindössze 500 font - 150 ezer forint - volt. A licit során vagy negyven árajánlat érkezett a honlapra.

 • Jolie szánalmasnak tartja Anistont

  A két színésznõ nem igazán kedveli egymást, ami Jennifer Aniston szemszögébõl teljesen érthetõ, hiszen Angelina Jolie az õ férjét kaparintotta meg. De Angie vajon miért ilyen ellenszenves?

 • Szabadon engedték a HIV-terjesztõ popsztárt

  Szabadon engedték kedden Nadia Benaissa német popsztárt, a No Angels leánybanda énekesét, akit tíz napja vettek õrizetbe annak gyanújával, hogy védekezés nélkül létesített szexuális kapcsolatot több partnerrel, noha tudta magáról, hogy AIDS-fertõzött.

  A 26 éves énekesnõt meghatározott feltételekkel helyezték szabadlábra, de ezek mibenlétérõl semmit sem közölt a darmstadti bíróság.

 • Magyar íjászok megdöntöttek egy 1226-ban felállított íjászrekordot

  Két magyar sportoló megdöntött egy 1226 óta érvényes íjászrekordot a Nyílegyenes Távlövõ Bajnokságon, az íjász távlövés rekordját még a Mongol Birodalomban állították fel.

 • Szakálltilalom energiatakarékosságból

  Megtiltotta alkalmazottainak egy japán város, hogy szakállt növesszenek. A nem mindennapos intézkedést energiatakarékossági okokkal magyarázták.

 • Ophélie-t valószínû elrabolták

  A soron kívüli DNS-vizsgálat tegnap minden kétséget kizárólag megállapította, hogy a tavaly december 4-én a Lánchídnál eltûnt francia diáklány holttestét találták meg múlt héten a csepeli Duna-öbölben.

  A halál oka „tartós víz alá merülés okozta fulladás” volt. A holttestet egyelõre nem adhatják ki a családnak, mivel egy sor szak értõi vizsgálat még nem készült el. Így például a toxikológiai vizsgálat, ami ki tudja mutatni, ha a lány testébe mérgek vagy drog is került az alkohol mellett.

 • Bebéék lefújták az esküvõt!

  Augusztusban lett volna az menyegzõ, amit végül elnapoltak - akkor még mindketten tagadták, hogy gondok lennének közöttük

  Egy évig úgy tûnt, minden a legnagyobb rendben van. Bebe és kedvese, Ági már az esküvõt tervezgették, a nagy napot végül azonban elhalasztották, s most úgy tûnik, sem most, sem késõbb nem fognak oltár elé vonulni, a fiatalok ugyanis szakítottak.

  A Back II Black frontembere és csinos táncoslány párja idén augusztusban mondta volna ki a boldogító igent, egy hónapja azonban bombaként robbant a hír: a menyegzõt lefújták.

 • Anthony Hopkins betegen forgat Magyarországon

  Az elõzetes hírekkel ellentétben nem kellett kórházba szállítani Anthony Hopkins brit színészt filmje forgatásáról.

 • Gyilkos hajszárító Németországban!

  Lustadt, a kis német városka gyászba borult. A helyi török közösség megbecsült tagja volt az a család, amelyik pillanatok alatt veszítette el két gyönyörû kislányát - írja a Borsonline.

  A hatéves Asya és a 4 esztendõs Zara, mint minden este, együtt fürödtek a kádban. Az anya egyedül hagyta õket, de öt percenként visszanézett a fürdõszobába, hogy minden rendben van-e. Érthetõen nyugtalan lett, amikor egyszer csak nagy csönd lett a lakásban - írja a Borsonline internetes oldal.

 • Végzetes szeretkezés - a kirakatban

  London - Azt hitték, senki sem látja õket, pedig legalább húsz járókelõ szórakozott azon a spontán szexshow-n, amelyet két dolgozó a kávészünet értelmes kihasználása címén rendezett.

  Az észak-angliai Oldham városában a szerelmesek egy üres irodába vonultak, ahol mezítelenül adták át magukat a test örömeinek.

 • Egy lesifotóssal karambolozott össze Justin Bieber

  Egy lesifotóssal karambolozott össze Justin BieberAz énekest nem először veszi üldözőbe egy agresszív lesifotós, ez alkalommal pedig baleset is lett belőle! Kisebb balesetet szenvedett Justin Bieber. A híresség épp piros Ferrariját vezette, amikor egy lesifotós üldözőbe vette egy Toyota Priusszal, az énekes pedig amennyire kedveli az efféléket, gondolta megszívatja, és menet közben hirtelen lefékezett. A fotós így akaratlanul is belehajtott, és bár komolyabb sérülés nem történt, Justin felháborodott tweettel illette a történteket: "Törvényben kellene tiltani azt, amit épp átéltem. Tanulnunk kellett volna Diana hercegnő esetéből..."

 • Krematórium melegével fûtene egy belga település

  Fûtésre is fel kívánja használni az épülõ helyi krematórium melegét a belgiumi Welkenraedt település.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • A nõk nem becsülik a férfiak házimunkáját

  A férfiak messze nem kapnak annyi elismerést házimunkájukért, mint amennyi járna nekik - állapították meg egy brit tanulmány készítõi.

 • Nyolc ezren kellnek egybe nyolcadikán

  Nagy rohamra számíthatnak a pekingi házasságkötõ termek az olimpiai játékok megnyitójának napján, jövõ pénteken. A fõvárosban körülbelül nyolcezer pár szeretne augusztus 8-án örök hûséget fogadni egymásnak.

  Kínában a nyolcas szám misztikus, de mindenképpen szerencsés jelentéssel bír, és azt a tényt, hogy 2008.08.08-án az olimpia is elkezdõdik, további jó ómennek tartják a szerelmesek.

 • Antal Imre kórházban

  Könnyen elõfordulhat, hogy februárban láthatják utoljára a nézõk Antal Imrét és a Szeszélyes címû mûsort, mert az RTL-tõl kapott információk szerint kórházba szállították a mûvészt. Állapota stabil, nem hirtelen rosszullétrõl van szó, régóta húzódó betegsége gyengítette le annyira, hogy lehetetlenné vált az otthoni ápolása.

 • Édsanya lett Jennifer Love Hewitt

  Édsanya lett Jennifer Love HewittÉletet adott első gyermekének Jennifer Love Hewitt, de előtte még gyorsan férjhez ment. Jennifer Love Hewitt nem szereti túlfoglalkoztatni a sajtósát, így mostanság minden nagy dolgot párosával jelent be. Júniusban azt közölték egyszerre a világgal, hogy eljegyezte Brian Hallisay és első gyereküket várják, ma pedig eme két szép ténynek a következő állomásait. Vagyis, hogy titokban összeházasodtak valamikor, és hogy megszületett a babájuk. A pici egy egészséges kislány, aki az Autumn James nevet kapta a szüleitől, ha már úgyis ősz van.

 • Ûresküvõ 342 millióért

  Az ûrben szervez esküvõt egy japán cég. A szerelmesek a fellegek felett, az ûrben mondhatják ki a boldogító igent. A súlytalanságban kötött házasság 240 millió jenbe (342 millió forintba) kerül.

  A ceremóniákat egy kis ûrkabinban tartják majd, amelyet 100 kilométeres magasságba lõnek fel.

  Az egy órás utazásra a pár legfeljebb három vendéget vihet magával. A házasságkötés legnagyobb része még kilövés elõtt lezajlana, így a pár körül is nézhet az ûrben.

 • Börtönben a híres rapper!

  Lil Wayne amerikai rappert hétfõn, március 8-án 1 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azután, miután bevallotta, hogy illegálisan tartott magánál fegyvert. A 27 éves Wayne, polgári nevén Dwayne Carter farmerben, szürke kapucnis bundában jelent meg New York állam Legfelsõbb Bírósága elõtt.

 • Haitin, élõ kakasok fejét harapják le a voodoo-hívõk

  Élõ kakasok fejét harapják le, és sárban hemperegnek a voodoo-hívõk minden évben, amikor legnagyobb vallási ünnepükre sor kerül. A különleges vallást követõk júliusban találkoznak három napra, hogy isteneiknek hódoljanak.

  Tízezer voodoo-hívõ vett részt idén Haitin a év legnagyobb vallási ünnepén. A hívek három teljes napig hódolnak az isteneiknek, az ünneplést Ogou, a hadisten dicsõítésével kezdik az utolsó szent napon pedig Erzuli, a szerelem istene elõtt róják le tiszteletüket.

 • Tûzoltók mentették ki a mobilvécébe ragadt férfit

  Tûzoltókat kellett hívni egy részeg férfihoz a pennsylvaniai Lebanonban, mert pucéran beragadt egy mobilvécé tartályába. A rendõrség szerint a 31 éves fickó szorult helyzetében a mobiltelefonján hívott segítséget.

 • Sörösüveggel erõszakolták meg a kislányt

  Örök életre megbánta a 16 éves lány, hogy elfogadta egy évvel idõsebb barátja felkérését, és elment hozzá egy házibuliba. A kiskorút a fiú lakásában hárman megerõszakolták. A perverziókban a fiú apja is részt vett.

 • A gyilkos Playboy-nyuszi

  Angela Dorian könnyen lehet, hogy rácsok mögött élheti tovább életét.

 • Húszmétert zuhant és túlélte

  Húsz métert zuhant egy ember Tiszaújvárosban, de túlélte - közölte az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

 • Pingvinesküvõ egy kínai állatkertben

  Párzási idõszak lévén, az egyik kínai állatkertben azt találták ki a gondozók, hogy egy hím meg egy nõstény pingvint szertartásosan összeadnak.

  A két pápaszemes pingvin remekül festett ünnepi öltözékében, a võlegény a vörös nyakkendõben, a menyasszony pedig szintén vörös blúzban, miközben elhangzott a nászinduló.

 • Tizenöt hegymászót megölt az ár!

  Tizenöt hegymászót megölt, a csoport másik felét pedig csapdába ejtette a nagy esõzések miatt lezúduló ár és az azt követõ földcsuszamlások Délnyugat-Kínában.

  A mentõalakulatok 15 holttestet és 16 túlélõt találtak, négy embert pedig még keresnek a Csungcsing (Chongqing) közelében található Tancsanghszia-szorosban (Tanzhangxia).

 • Rablótámadást tettetett a beijedt võlegény

  Inába szállt a bátorsága, ezért rablótámadást "tettetett" egy malajziai võlegény, hogy így meneküljön meg az esküvõ elõl.

 • Beszeda Gábor mindent idejét új lakása rendberakásával tölti

  Beszeda Gábor szerint a természetgyógyászat csodákra képes, rendszeresen meditál, idõnként böjtöl, ezáltal sokkal jobban érzi magát.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje néhány hete megvásárolta elsõ saját otthonát, ezért mostanában minden idejét a lakás csinosítgatásával tölti.

  "Imádok barkácsolni, fúrni-faragni. Új otthonomban van egy kis mûhelyem is, ezért jó néhány szerszámot be kellett szereznem."

 • Eladó az Egyesült Államok legnagyobb villája

  Eladó 75 millió dollárért (mintegy 17 milliárd forintért) az Egyesült Államok legnagyobb villája.

 • Alföldi Róbert a Nemzeti Színház élén

  Alföldi Róbertet ma nevezik ki hivatalosan a Nemzeti Színház élére. Jordán Tamást váltja az intézmény élén Alföldi.

  A Nemzeti Színház vezérigazgatói pályázatára négy érvényes pályamunka érkezett. A Bárka Színház igazgatója, Alföldi Róbert mellett, Balikó Tamás, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója, Hudi László rendezõ, az Alternatív Színházak Szövetségének elnöke és Szûcs Miklós, a Budapesti Kamaraszínház igazgatója is pályázott a Nemzeti Színház vezérigazgatói posztjára.

loading...