rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gregor Bernadett túltette magát a váláson

  Gregor Bernadett négy év házasság után döntött úgy, hogy elválik a férjétõl. A kérdés már csak az: két gyermekkel hogyan tovább? A színésznõn nyoma sincs a depressziónak.

  "Lelkileg megerõsödtem. A mi munkánkhoz hozzátartozik, hogy bármennyire is óvjuk a magánéletünket, nagy része a nyilvánosság elõtt zajlik" - mondja Gregor Bernadett.

  Berni mostanában elég sokat dolgozik, elõfordul, hogy párhuzamosan forgat és színpadon játszik. Nem gondol a múltra, csak elõre néz.

 • Megnõsült VV Béci

  Feleségül vette barátnõjét (Adrit) VV Béci. A zenei életben Young G néven ismert egykori valóságshow szereplõ több éve van együtt kedvesével. A lagzira az eljegyzés után 1 hónappal már sor került, de nem azért kapkodták el, mert gyereket várnak.

 • A Dunán traffipax-szal mérik a gyorshajtókat!

  Mivel nekünk nincs, a közúti kollégáktól kapunk ezekre az alkalmakra traffipaxokat –tájékoztatta Tóth Zoltán rendõr ezredes, aki ebben az évben a nemzetközi vízirendészet, az Aquapol elnöke.

  – Vannak a Dunán olyan szakaszok, ahol a megengedett sebesség csak 5 km/h. Aki ezt túllépi, õt ugyanolyan szabályok szerint büntetjük, mintha az országúton tette volna. Ahol nincs korlátozás, ott akár kétszázzal is mehetnek, ha tudnak - mondta Tóth Zoltán ezredes.

 • Lemezkiadót váltott a Rolling Stones

  Nagy változások történnek mostanság a Rolling Stones háza táján. Az örökifjú csapat a minap lemezkiadót váltott. A zenekar exkluzív szerzõdést írt alá a világ egyik legnagyobb könnyûzenei kiadójával, a Universal Music-kal.

  A világhírû együttes az elmúlt évek során sem a legutolsó lemezcéggel dolgozott együtt, hiszen az EMI istállójához tartoztak. Állítólag innen azóta távoznak a legnagyobb nevek, mióta 2007-ben egy Terra Firma nevû cég megvásárolta a kiadót.

 • Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot

  Samuel L. Jackson nagyon meghatódott: a színésznek George Lucas nyújtotta át az American Cinematheque Awardot.

  Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot.

  A díjat a színészi karrier méltó elismeréseképpen, 1986-ban alapították, és adták át elõször.

  A kitüntetésben eddig olyan színészek részesültek, mint a tavalyi gyõztes Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Tom Cruise és Nicole Kidman.

 • A Take That szépfiúja csalta a nejét!

  Válik Mark Owen, a Take That mindenkori szépfiúja, akibe éveken át lányok milliói voltak õrülten szerelmesek világszerte! Nos, Mark végül megnõsült, tavaly októberben vette feleségül barátnõjét, Emmát, akivel két kisgyereke született. Nem tartott sokáig a frigy: Mark néhány hónap alatt tíz (!) nõvel csalta meg asszonyát, ketten közülük állandó szeretõi voltak a sztárnak.

 • Születési helye: a New York-i metró

  A szülésért köszönet az utastársaknak is!

  New York - Több mint egy tucatnyi utas bábáskodásával hozta világra gyermekét egy 27 éves amerikai nõ a New York-i metrón.

  Az asszony férjével éppen útban volt a kórházba, amikor szülési fájdalmai megindultak. Az aggódó apa a következõ állomásnál kiszállíttatta vajúdó feleségét és lefektette az állomás peronjára, amikor megrepedt a magzatburok.

 • Demi Moore lányai megszakították a kapcsolatot anyjukkal

  Alig pár hétnyi békesség után Demi Moore három lánya úgy döntött, hogy nem vesznek részt az önpusztításba visszacsúszott anyjuk életében.

 • Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet

  Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet, ezért inkább megszökött az állatkerti ketrecbõl egy majomlegény Hollandiában.

  A törpecsimpánzt elválasztották anyjától, és majomkismamák közé helyezték, de õk nem fogadták kitörõ lelkesedéssel az új jövevényt.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • Christina Applegate-nél mellrákot diagnosztizáltak az orvosai

  A bbc.com információi szerint a mellrák korai stádiumát diagnosztizálták Christina Applegate-nél. A nagyérdemû számára leginkább Kelly Bundy-ként ismert harminchat éves színésznõ szóvivõje bizakodó nyilatkozatot tett:

  "Nincs veszélyben az élete. Követi az orvosok utasításait, és teljesen fel fog gyógyulni."

  Christina - akit múlt hónapban Emmy-díjra jelöltek legújabb szerepe miatt - jövõ hónapban részt vesz egy televíziós jótékonysági gyûjtésen, melynek bevételeit a rák ellenszerének kutatására fordítják.

 • Öt veséje van egy indiai fiatalembernek!

  Öt veséje van egy indiai fiatalembernek, miután két lánytestvérétõl és édesanyjától is kapott szerveket átültetésre.

  A 33 éves Dzsaszvant Szingnek háromszor volt veseátültetése, és bár az elsõ kettõ nem járt sikerrel, az orvosok úgy döntöttek, a nem mûködõ szerveket is benne hagyják - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában.

 • Földrengés volt Horvátországban!

  A Richter-skála szerinti 4-5-ös erejû földrengések rázták meg kora délután Horvátország déli részét és Bosznia-Herecegovinát.

  Az elsõ rengést 12.54 perckor észlelték, epicentruma a horvátországi Selina és Nin település közé esett. A Richter-skála szerint 4-es erõsségû rengés a középpontjában a Mercalli-skála szerinti 6-os fokozatú volt. Ezt elsõsorban Zára (Zadar) térségében lehetett érezni.

 • Charlize Theron hosszú évek után dobta pasiját!

  Hollywood férfi lakosságának talán több oka van az örömre, mint csupán az, hogy kiosztották a legjobb zenészeknek járó díjakat most vasárnap. A szõke istennõ, Charlize Theron újra szingli. A források szerint dobta Stuart Townsendet, akivel kilenc éve volt együtt. A kapcsolatukat szimbolizáló gyûrû nélkül látták a színésznõt.

 • Oláh Ibolya pert nyert

  Másfél millió forintot ítélt meg a bíróság a Megasztár egykori énekesének.

 • Repülési rekord: 69 métert szállt egy papírrepülõ

  Új repülési rekord született: 69 métert és 10 centit szállt egy papírrepülõ 6 méterrel túlszárnyalva a korábbi világcsúcsot.

 • Hat hónap felfüggesztett börtönre ítéltek egy nõi ruhában megjelenõ férfit

  Hat hónap felfüggesztett börtönre és 10 ezer dirhamra (nagyjából 630 ezer forintra) büntetett egy bíróság Dubaiban egy indiai férfit, mert a vád szerint nõi ruhában jelent meg egy bevásárló központban. A hírt egy helyi lap közölte vasárnap.

  A férfi azt állította, hogy egy filmszerepre készült egy olyan filmben, amit a Hollywood neve alapján Bollywoodnak becézett indiai Mumbaiban vesznek fel. Az angol nyelvû Gulf News szerint a P.K.-ként emlegetett 45 éves férfi egy ingatlanfejlesztõ cég vezetõje.

 • Megszületett Gwen Stafani harmadik gyermeke

  Megszületett Gwen Stafani harmadik gyermekeMegérkezett Gwen Stefani harmadik gyermeke, aki épp úgy fiú, mint az előző kettő. A bébi már pénteken megérkezett, de a 44 éves énekesnő és 48 éves férje, Gavin Rossdale csak most jelentették be az örömhírt. A fiúcska meglehetősen szokatlan nevet kapott: Apollo Bowie Flynn Rossdale-nek keresztelték. Bár a legtöbben úgy vélték, a kicsi középső neve tisztelgés a zenészlegenda David Bowie előtt, az apuka elárulta: ez az ő édesanyjának a leánykori neve. A bébire két báty is vigyáz majd: a hétéves Kingston és az ötéves Zuma.

 • Lassan állt el a tévé elõl, farba lõtte apja

  Oregon (Wisconsin állam) - Túl lassan állt el a tévé elõl egy 9 éves fiú, ezért farba lõtte apja légpuskával.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, az apa nem verte nagydobra. A gyerek viszont megírta egy iskolai fogalmazásban a - megfogalmazása szerint - "fájdalmas délutánt apuval, amikor meglõtt légpuskával".

 • Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorka!

  Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorkák címû film egyik fõszereplõje.

  A 37 éves színésznõ választottja David Bugliari, aki Hollywood több sztárjának is az ügynöke. A boldog ara lába alatt igazi fû és virágok voltak leszórva, csodaszép ruháját pedig az egyik legnevesebb tervezõ, Vera Wang álmodta meg.

 • A legjobbkor jött a segítség, 30 millió dollárt nyert egy férfi

  Harmincmillió dollárt nyert lottón az Egyesült Államokban egy férfi, aki 14 éves kora óta kénytelen dolgozni, hogy segítse családját.

 • Leszbikus brit képviselõnõ házasságkötése

  London - Hivatalosan házasságot kötött szombaton Angela Eagle 47 éves brit munkáspárti képviselõnõ Maria Extallal, a British Telecom mérnökével, akivel 18 éve él együtt. Ezzel õ lett a brit parlamentben az elsõ nõ, aki törvényessé tette leszbikus kapcsolatát.

 • Nyolc év után ismét Budapesten ad koncertet Tom Jones!

  Nyolc év után ismét Budapesten ad koncertet Tom Jones, az egyik legnépszerûbb brit énekes. November 11-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

  A 69 esztendõs dél-walesi Thomas Jones Woodward a pályán töltött több mint 40 év után is rendkívül népszerû. Mint a budapesti koncertjét szervezõ Live Nation Hungary az MTI-hez szerdán eljuttatott sajtóanyagában írja, Tom Jones minden évtizedben képes volt megújulni.

 • Gyurcsány Ferenc a hétvégén sportbalesetet szenvedett!

  Gyurcsány Ferenc a hétvégén sportbalesetet szenvedett.

  A volt miniszterelnök a Hármashatárhegyen futott, amikor kificamodott a bokája. Még részt vett egy délutáni pártfórumon, utána azonban az Állami Egészségügyi Intézetben rögzító kötést kapott.

 • Kisfia lesz Balogh Edinának

  Sugárzik a boldogságtól Balogh Edina.

 • Fábry Sándor hibázott! Közúti balesetet okozott!

  Súlyos közlekedési balesetet okozott Fábry Sándor! A showman épp hazafelé tartott leányfalui otthonába, amikor a település fõutcáján négy autót is összetört. A humorista elismerte felelõsségét.

  "A mûvész úr nagyon erõszakosan vezetett, szlalomozva, elõzgetve, gyorsan haladt, már messzirõl kiszúrtam a visszapillantóban. Inkább jobbnak láttam lehúzódni és elengedni, különben leszorított volna engem is az útról. A baleset épp elõttem történt, én is alig tudtam lefékezni."

 • Rágcsálók lepték el a kórházat

  Az Egyesült Királyság Freedom of Information Act címû lapjában megjelent riport szerint az angol kórházak állandóan ki vannak téve különbözõ kártevõk támadásainak. 2006 januárjától, 2008 márciusáig közel 20 ezer esetben történt fertõzés a tömegesen megjelenõ patkányok, egerek, bolhák, poloskák és csótányok miatt - jelentette ki a cikkben a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet.

 • Beszeda Gábor apuka lesz!

  Beszeda Gábor a közelmúltban bejelentette, hamarosan apuka lesz. Az RTL Klub Reggelijében most azt is elárulta, kedvesével kisfiút várnak.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje a beszélgetés során azt is bejelentette: távozik a csatornától. Mûsorvezetõtársai megjegyezték, igen meglepõ dolog volt Gábortól, hogy felmondott épp most, amikor gyermeke születik.

  A mûsorvezetõ kedvese túl van az ötödik hónapon. A baba és a mama is jól vannak.

 • Lindsay Lohan és Justin Timberlake egyéjszakás kalandja

  Lindsay Lohan szeret hencegni szexuális kalandjaival - legalábbis ezt mesélte az amerikai Star magazinnak egy, az énekesnõhöz közelálló forrás. A bennfentes azt is elárulta, az egyik sztori szerint, amivel Lindsay elõrukkolt, az (elvileg leszbikus) énekesnõ Justin Timberlake-kel is megismerkedett kicsit közelebbrõl...

  A bennfentes beszámolója szerint kapcsolatuk csupán egyéjszakás volt, az eseményre pedig egy Beverly Hills-i hotelszobában került sor. "A kanapán csináltuk" - Lindsay állítólag így büszkélkedett Justinnal a barátnõi elõtt.

 • Kútba esett egy nõ a Vas megyei Gyöngyösfaluban

  Kútba esett egy nõ a Vas megyei Gyöngyösfaluban. Az idõs nõ eddig tisztázatlan körülmények között esett a kútba, de szerencsére a víz nem lepte el.

  A nõt a szombathelyi tûzoltók mentették ki. A hölgyet a mentõk a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.