rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kártérítést követel egy nõ, mert férfinak nézték

  London - Kártérítést követel egy nõ a brit rendõrségtõl, amiért férfinak nézték egy gyorshajtásos fotón.

  A 59 éves, rövidhajú asszony 84-gyel ment egy 60 km/órás maximumsebességû útszakaszon. Az automata kamera lencsevégre kapta, a rendõrök pedig a fotó láttán férfinak nézték a vezetõt. Levelüket az autó tulajdonosának címezték, a hölgy 65 éves barátjának, megjegyezve, hogy a csatolt fotón alapján úgy tûnik, autóját egy férfi vezette.

 • Pénzbéléses bõrönd Odüsszeiája

  Akaratlanul 60 ezer fontot - 18 millió forintot - adományozott egy idõs férfi Nagy-Britanniában egy jótékonysági bolton keresztül ismeretleneknek.

 • A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottón

  A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottónSzerencsés hónapon van túl egy virginiai pár. Volt olyan, hogy két nap alatt kétszer is nyertek. A szerencse március 12-én érte őket utol először, aznap 1 millió dollárt nyertek. Aztán március 26-án ötvenezer dollárt vitt haza Calvin a Virginia Lottery’s Pick 4 nevű játékon. Majd másnap hirtelen felkiáltott Calvin: bébi, újra nyertünk! Március 27-én ugyanis megint nyertek, megint egymillió dollárt. Érdekesség, hogy az ötvenezres nyeremény számai az ördögi 6-6-6-6-os kombináció volt. A pár továbbra is folytatja a lottózást.

 • Pink gyermeket vár

  Gyermeket vár Pink amerikai énekesnõ. A 31 éves híresség - eredeti nevén Alecia Beth Moore - erõsítette meg a hetek óta keringõ híreszteléseket, amelyek terhességérõl terjedtek.

 • A légitársaságot perli sérült szilikonmellei miatt

  Beperelt egy svájci légitársaságot Irene Ferrari orosz modell, mert a Moszkvából Zürichbe tartó repülõúton a gép erõs turbulenciába került, s emiatt megsérültek mellimplantátumai.

 • Elbocsájtották a rendõrt - államellenes zenét hallgatott

  Teljesen tönkretettek egy magas rangú rendõrnyomozót, akinek összes bûne mindössze annyi volt, hogy találtak a mobilján egy zeneszámot. A rendõrt azóta kirúgták az állásából és családjával együtt utcára tették a lakásukból.

 • Az ötödik lemezét készíti Pink

  Magánéleti problémái után Pink ismét stúdióba vonult, hogy elkészítse új lemezét. Az énekesnõ még képeket is készíttetett magáról a mûteremben, melyeket saját honlapján meg lehet tekinteni. Amennyiben minden jól alakul, a CD-t október vége és november eleje körül dobják piacra.

  Már azt is tudni, hogy a "So What" címû dal lesz az elsõ slágergyanús szám, amit a rádióállomások augusztus 18-ától indítanak útjára. Arról viszont nincs hír, hogy maxi CD-n vagy más digitáls formátumban megjelenne-e a várva várt track.

 • Házasodhatnak a melegek

  Mindezt azután tette, hogy kilenc beadvány érkezett a törvény ellen. Az Alkotmánybíróság 2008. decemberi döntésében egyértelmûen leszögezte: az azonos nemû párok bejegyzett élettársi kapcsolata nem alkotmányellenes.

 • Életének 63. évében elhunyt Zentay István

  Életének 63. évében elhunyt Zentay István, Debrecen volt szocialista alpolgármestere, fõiskolai tanár - közölte az MTI-vel hétfõn közleményben a város önkormányzata.

 • A családalapításon gondolkozik Kylie Minogue

  Kylie Minogue egy barátja szerint nagyon is szerelmes jelenlegi párjába, Andres Velencoso-ba. A díva barátja, Mathew Horne szerint az ausztrál szépség annyira jól érzi magát a spanyol modellel, hogy a családalapítás sem kizárt.

 • Bojkottálják a szülõk a szexreklámos iskolabuszt

  Bojkottálják a felháborodott szülõk azt az olaszországi iskolabuszt, amelyen egy szexbolt hirdeti szolgáltatásait.

 • Elhunyt Jean Dausset Nobel-díjas francia immunológus!

  Kilencvenkét évesen elhunyt Jean Dausset Nobel-díjas francia immunológus, a szervátültetéseket megalapozó kutatások, valamint a humán genom feltérképezésének úttörõje.

  Dausset 1916. október 19-én született Toulouse-ban, a Párizsi Orvosi Egyetemen végzett, majd itt is tanított.

 • Vilmos herceg és Kate nem akarnak szolgákat

  A herceg és menyasszonya eddig is megvoltak személyzet nélkül, az esküvõ után sem szeretnének udvartartást.

 • Megsérült három nézõ Székesfehérváron a gokart pályán!

  Megsérült három, a gumifal mögött szabálytalanul várakozó nézõ vasárnap Székesfehérváron, az egyik parkolóban felállított, közforgalom elõl elzárt gokartpályán.

  A balesetet az okozta, hogy egy 9 éves várpalotai fiú az elindulást követõ elsõ kanyarban túl gyorsan ment, s a pálya szélét szegélyzõ gumifalnak ütközött - mondta el a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Két egypetéjû ikerpárt szült egyszerre egy nõ

  Két egypetéjû ikerpárt szült egyszerre egy nõ az Egyesült Államokban, amire az esély 1 a 70 millióhoz. Mind a négy gyermek fiú - adta hírül hétfõn a Houston Kórház, ahol a gyerekeket a világra segítették császármetszéssel.

 • Nindzsának öltözött egy rabló!

  Egy rabló nindzsának öltözött, és kardja is volt, így próbált kirabolni egy vegyeskereskedést, majd egy vegytisztítót, de nem jött össze neki.

  A huszas éveiben járó férfi Massachusetts államban szóbeszéd tárgya lett különleges, bár ügyetlen akciójával, és bár egy fillért sem tudott elrabolni, a rendõrség körözi.

 • Elfelejtett megborotválkozni egy nõnek öltözött bankrabló! Lebukott!

  Elfelejtett megborotválkozni egy nõnek öltözött ausztráliai bankrabló: így hiába volt sikeres a keddi rablás, hamar felismerték és elkapták.

  "Csak egy személy volt a gyanúsított, nõi ruhát viselt, de jól látható volt, hogy voltaképpen férfiról van szó" - mondta el a sajtónak Hans Rupp rendõrfelügyelõ.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Michael Jackson újra a toplisták élén!

  Újra a toplisták élére kerültek Michael Jackson dalai Nagy-Britanniában, az énekes váratlan halála után nagy a kereslet a régi világslágerei iránt.

  A Jackson listavezetõ számait tartalmazó Number Ones címû válogatás vasárnapra a 121. helyrõl az elsõre ugrott az albumok listáján, a lemez 2003-as megjelenése óta Jackson nem állt az elsõ helyen.

 • Bányarémfesztivált rendeznek Salgótarjánban!

  Bányarémfesztivált rendeznek szeptember 4-e és 6-a között a nógrádi Salgótarjánban. A palóc hiedelemvilágban létezõ bányarémek megjelenítésére a nyár elején hirdetett mûvészeti pályázatot az önkormányzat.

  Az alkotóknak azt kellett elképzelniük és kitalálniuk, hogyan nézhettek ki ezek a rémek, hiszen az irodalmi források tanúsága szerint néhány évtizeddel ezelõtt az itt élõ bányamunkások még hittek különös lényekben, a bányákban felbukkanó titokzatos vizes emberekben.

 • Gyereket szeretne Steiner Kristóf

  Sokat változott az elmúlt idõszakban Steiner Kristóf, aki sok szempontból bácsinak érzi magát, a külseje is sokat változott. Ennek oka az lehet, hogy megváltozott az életében a fontossági sorrend, hiszen régen hajvasaló nélkül el se indult otthonról.

 • Balconing, a halálos sport

  Meghalt egy 26 éves fiatalember a spanyolországi Ibiza szigetén, miután egy hetedik emeleti szállodaszoba ablakából próbált a medencébe ugrani vasárnap.

 • Huszadik gyermekét szülte meg a 45 éves nõ

  Megdöbbentõ rekord született a napokban Bihar megyében: egy 45 éves nõ huszadik gyermekét hozta a világra. A nagyváradi szülészet orvosai elmondták, még soha nem hallottak hasonló esetrõl a környéken.

 • Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer Aniston

  Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer AnistonA színésznő és vőlegénye, Justin Theroux is úgy gondolják, el kell jönnie a megfelelő időnek ahhoz, hogy gyermekük szülessen. A negyvenöt éves Jennifer és negyvenkét éves párja nem sietik el a családalapítást. A Jóbarátok sztárja korábban azt nyilatkozta, még egyáltalán nem érzi azt a leküzdhetetlen vágyat, hogy megtapasztalja az anyaságot. "Körbevettem magam a csodálatos munkámmal, a csodálatos barátaimmal, a csodálatos partneremmel, a gyönyörű kutyáimmal, a "gyermekcsatornát" pedig egyelőre kikapcsoltam.

 • Nem követi a divatot Halle Berry

  Nem követi a divatot Halle BerryAz X-men filmek szépséges színésznője egyáltalán nem a divat, hanem pillanatnyi hangulata alapján dönt a ruháiról. Halle Berry csak és kizárólag az alapján választja ki ruháit, hogy éppen mi illik az alakjához és az arcszínéhez, nem az éppen aktuális divat alapján. A színésznő éppen ezért nem is törődik azzal, hogy mi történik a kifutókon. A 46 éves szépség, aki éppen második gyermekét várja, elmondta – „Nem követem a divat és szépség trendeket, ragaszkodom azokhoz a termékekhez és színekhez, amik illenek hozzám és a bőrszínemhez.”

 • Angelina Jolie és Brad Pitt közös alapítványa kórházat épít Etiópiában

  Angelina Jolie és Brad Pitt közös alapítványa kórházat épít Etiópiában, írja az imnotobsessed.com. „Egy TBC-re és AIDS-re szakosodott kórházat fogunk építeni Etiópiában.

  Azt tervezzük, hogy Zahara majd átveszi az irányítást, ha nagyobb lesz”, mondta Jolie, majd hozzátette: „Az alapítványunk következõ útja Ázsiában lesz, hogy figyelemmel tudjuk kísérni a burmai helyzetet és hogy folytassuk a munkánkat Kambodzsában. Ráadásul a fiúk is szeretnének már menni, úgyhogy elvisszük õket is, ha Knox és Viv már egy kicsit nagyobb lesz”.

 • Scarlett Johansson újra szerelmes

  Scarlett Johansson könnyes szakítása után egy hónappal egy újságíróra vetette ki a hálóját.

 • Lebukott a világ legkisebb stricije

  Lebukott a világ legkisebb stricije , majd bíróság elé állították Jacqueline "Köpcös" Greent, aki minden bizonnyal a világ legkisebb stricije, mindössze 114,3 centi magas.
  Green a vád szerint egy tizenötéves szökött lányt kényszerített prostitúcióra.

  A nyilvánosságra hozott nyomozati anyagok szerint Köpcös egy bredford-stuyvesanti apartmanban mûködtetett kuplerájt, a fiatalkorú lány szolgáltatásaiért félóránként 250 dollárt számlázott.

 • Trónra lépett a világ legfiatalabb uralkodója

  A nagykorúságot elérve beiktatták hivatalába a világ legfiatalabb, már 3 évesen megkoronázott királyát a hét végén Ugandában.

 • A Star Trek-et levetítették az ûrben!

  A Star Trek galaktikus sikere folytatódik: a Nemzetközi Ûrállomásra (ISS) is felsugározták a kultsorozatból készült új feldolgozást, s egy ûrhajós már meg is nézte laptopon.

  A Paramount Pictures jelentette be, hogy átküldték a J. J. Abrams rendezésében készült sci-fit a NASA houstoni központjába, s onnan csütörtökön juttatták fel az ûrállomásra. Michael Barratt pénteken látta az Enterprise ûrhajó elsõ kalandját az állomás Unity egységében.

loading...