rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Disznóság a választáson

  A napokban tartott angliai választáson egy disznó, mármint egy valódi, négylábú disznó is szavazhatott volna, ha nagyon akar: megkapta a választási értesítõ levelet.

 • Újra anyai örömök elé néz Gwen Stefani

  Újra anyai örömök elé néz Gwen StefaniEve megerősítette, hogy barátnője és kolléganője gyermeket hord a szíve alatt. Az amerikai rapper hölgy, aki dolgozott már együtt Gwen Stefani-val, azt állítja, hogy a sztár valóban várandós a harmadik gyerekével. Szeptember elején láttak napvilágot az első olyan hírek, hogy a No Doubt énekesnője és férje, Gavin Rossdale újra gyermekáldás elé néznek. A párnak már van két kisfia, Kingston és Zuma, akik a sztárcsemeték között gyakran a legjobban öltözött díját kapják a szakértőktől. Stefani és Rossdale eddig még nem erősítették meg a hírt.

 • 50 Cent filmet készít legújabb albumából

  50 Cent filmet készít legújabb albumából. A rapper az év hátralévõ részében fogja megjelentetni új korongját, és a tervek szerin ugyanakkor egy filmet is forgalomba fognak hozni, azonos címmel.

  A dalok azonban nem lesznek ugyanazok, hiszen akkor 50 Centnek meg kellene osztania a hasznát a lemezkiadó céggel.

  Vajon a film is olyan sikeres lesz, mint a rapzenéje? Nem sokáig kell várni a válszra.

 • Fehérre meszeli egy perui feltaláló az Andok csúcsait

  Hegycsúcsokat meszel fehérre a perui Andokban Eduardo Gold feltaláló és csapata, hogy ezzel is lassítsa a gleccserek pusztulását.

 • Milánó helyett Zürichben ébredtek

  "Tévúton járt" Salvador Dalí, mármint a híres festõrõl elnevezett éjszakai vonat: Barcelonából Milánóba indult, de Zürichbe érkezett.

 • Kóser a szex az ellenséggel, ha az a hazát szolgálja

  Áldását adta egy rabbi az izraeli titkosszolgálat ügynökeinek az ellenséggel folytatott szexuális együttléteire.

 • Pokolgép robbant a Lenin szobornál!

  Pokolgép robbant a szentpétervári Finn (Finljandszkij) pályaudvar elõtt álló Lenin-szobornál: a mintegy 300 gramm trotilnak megfelelõ erejû robbanás némi kárt okozott a szobor hátában, s összezúzott néhány környezõ lámpát.

  A szobrot mûhelybe viszik restaurálásra, s mihelyt elkészül, visszaállítják eddigi helyére - közölték az illetékesek.

 • Vilmos és Harry herceg a londoni Bond-bemutatón

  Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

  A Quantum csendje címû 22. Bond-mozi producerei kedden jelentették be, hogy a brit uralkodóház két képviselõje is megjelenik a vörös szõnyegen.

 • Túszdráma a Discovery Channel épületében - lelõtték a támadót

  Lelõtték szerda délután azt a fegyveres túszejtõt, aki három foglyot ejtett a Discovery Channel központjában, Washington egyik elõvárosában, Silver Springben.

 • VV Attila még mindig nem kapta meg nyereménylakását

  A Való Világ 5. szériájának nyertese a játék vége óta nem kapta meg nyereményének egy részét, a gyõztesnek járó lakást.

 • 1,75 millió dollárt adományozott Rihanna egy kórháznak

  Rátetováltatta a nagyi nevét magára az énekesnõ.

 • A Hooligans dobosa ismét apa lett

  A Hooligans dobosának, Kiss Endinek megszületett második leánya - A zenész elsõ gyermekének az énekesnõ Dina az édesanyja, a másodiknak jelenlegi kedvese.

 • Keleti Györgyi szerint egy elnök legyen fehér

  Keleti Györgyi szerint egy elnök legyen fehér. A modell a Tabu rádióban fejtette ki véleményét az amerikai elnökválasztás eredményérõl. Politikus család gyermekeként nem tartja magát fajgyûlölõnek, de a színes bõrû elnök nem oké.

  "Nem vagyok rasszista, nem vagyok tele elõítéletekkel, de azt gondolom, hogy Amerikának nem egy színes bõrû elnököt kellett volna választania" - szögezte le Györgyi. "Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztást, õ lett az elsõ afroamerikai elnök.

 • Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas a jedi névvel visszaélõ cég nyakába

  Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas, a Star Wars atyja egy cég nyakába, amely gondolattal irányítható számítógépes alkalmazását a "jedi" névvel fémjelezte.

 • Giancarlo Fisichella egyenlõre nem ül át a Ferrariba!

  Giancarlo Fisichella, a Forma–1-es Force India istálló olasz pilótája biztosan nem ül át a Ferrariba a jövõ hétvégi Olasz Nagydíjon – jelentette be Vijay Mallya, az indiai csapat fõnöke kedden.

  A veterán olasz versenyzõt – aki a vasárnapi Belga Nagydíjon hatalmas meglepetésre a második helyen ért célba – többször hírbe hozták a Ferrarival, miután a brazil Felipe Massa súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i idõmérõjén.

 • Fél koponyával él a kisfiú

  A Kínában élõ Hou Guozhu még kisgyerek volt, amikor 2003-ban kiesett az ágyából, és az ütés miatt fertõzést kapott. A kór miatt szó szerint elvesztette fél koponyáját.

 • Madonna válik

  Madonna és Guy Ritchie el fog válni egymástól. Hét éve kötöttek házasságot, de ma már nyíltan beszélnek a válásukról. A múlt hónapban a Cannes-i filmfesztiválon még próbálták úgy mutatkozni, mintha rendben lenne a kapcsolatuk, de a fotókon látszódott, hogy valami nem stimmel közöttük.

  Egy közös barátjuk úgy jellemezte Madonna és Ritchie viszonyát, hogy sokkal inkább testvéri kapcsolat, mint házassági.

 • Betiltották a szappanoperát

  Egy kolumbiai szappanopera miatt tiltakozik a venezuelai kormány. A sorozatban ugyanis egy „Kis Hugo” elnevezésû kutya szerepel, amely szerintük sérti az ország nemzeti büszkeségét, hiszen utalásként értelmezik Hugo Chavez elnök személyére.

 • Gyalogosok közé hajtott egy részeg Pécsen!

  Felhajtott a járdára, és kis híján elgázolta a gyalogosokat egy részeg autós Pécsett éppen egy sörözõ elõtt.

  Az ötvenhárom éves férfi a rosszul sikerült manõver után annyira elhagyta magát, hogy magatehetetlen állapotában csak hárman tudták kiemelni az autóból.

 • Férjére bízza gyermekeit Bagosi Alexa

  Bagosi Alexa az utóbbi napokban leginkább bírálatot kapott azért, amiért egy idõre férjére bízta gyermekeit. Az énekesnõ tagadja, hogy lemondott csemetéirõl.

 • Orosházán 140 kilós kenyeret sütnek az V. Európai Kenyérünnepre

  Orosházán az V. Európai Kenyérünnepen augusztus 20-án egy 25 méter hosszú, közel 140 kilós kenyércsodát készítenek.

  A Pékek Fejedelmi Rendje és a Magyar Pékszövetség ünnepe már augusztus 17-én megkezdõdik.

  A pékek utcájában igazi pékséget rendeznek be, ahol egész nap finomabbnál finomabb süteményekkel hívogatják a látogatókat.

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

 • Valóságos istennõt vett feleségül

  "Valóságos" istennõt vett feleségül egy tajvani férfi: miután a "földi" pártalálásban nem volt szerencséje, Lótusz Tündérrel, egy taoista istennõvel kötött házasságot.

 • Hat úszóvilágbajnokságot töröltek el!

  Hat, közelmúltban elért világcsúcsot nem hitelesített a Nemzetközi Úszószövetség (FINA), mivel azokat az érintettek olyan ultramodern dresszben érték el, amely akkor még nem volt engedélyezve.

 • Pete Doherty heroint vitt a bíróságra

  A zaklatott életû rockert, Pete Dohertyt megbírságolták miután heroint találtak nála, amikor megjelent a bíróságon decemberben. A Babyshambles zenekar énekese akkor bukott le a kábítószerrel, amikor néhány közlekedési szabálysértés miatt hívták be. Éppen távozni készült a tárgyalásról, amikor lebukott a 13 csomaggal.

 • Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát

  Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát Nagy-Britanniában, mert korábban megmentette a menyasszony életét.

  Boxer Boris - a kutya - a hölgyet a kihûléses haláltól óvta meg azzal, hogy rátalált az ájult nõre egy mezõn, miközben gazdájával sétált. A nõ annyira válságos állapotban volt, hogy a mentõknek újra kellett éleszteniük, a kórházban pedig csaknem lemondtak róla. Két hétig volt az intenzív osztályon, míg végül javulni kezdett állapota.

 • Betilthatják a "genetikai rulettet": tilos elvenni az unokatesót!

  Lassan az Egyesült Államok felében betiltják az elsõfokú unokatestvérek közti házasságkötést. Jelenleg 24 tagállamban tiltja törvény az ilyen frigyet, Maryland lehet a 25., ha törvényhozása elfogadja Henry Heller demokrata párti küldött javaslatát.

 • Elvesztette a nukleáris kódokat az elnök

  Bill Clinton volt amerikai államfõ hivatali ideje alatt több hónapra elveszítette azt a kártyát, amellyel az atomtámadás indításához szükséges kódokat tartalmazó elnöki bõrönd kinyitható.

 • Divatdiktátorokkal terveztetnek ruhát Szûz Máriának

  Toulouse - Világhírû divatcégekhez fordult egy francia bazilika, hogy új ruhákat tervezzenek Szûz Máriának.

  A toulouse-i Notre-Dame de la Daurede két méter magas Szûz Mária szobra még az V. századból származik.

  Csak négy öltözékbõl áll jelenlegi ruhatára, azokat is helybeliek adományozták a templomnak.

 • A gazdájával kezdett a kanos bika

  Wies Dlugie - Tehénnek nézte gazdáját egy kanos bika, és olyan heves ostromba fogott, hogy az idõs ember alig tudott elõle elmenekülni.

  A kéjsóvár állat bizonyára megérezte rajta a tehenek szagát, és azonmód rárontott a 68 éves férfira. "Letépte a ruháit, és körbekergette, taszigálta a mezõn" - mesélte a lengyel tejfarm tulajdonosának lánya.