rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pénzbéléses bõrönd Odüsszeiája

  Akaratlanul 60 ezer fontot - 18 millió forintot - adományozott egy idõs férfi Nagy-Britanniában egy jótékonysági bolton keresztül ismeretleneknek.

 • Távozik a sorozatból Balogh Edina - jön a baba?!

  Balogh Edina alig fél éve mondta ki a boldogító igent kollégájának, Som Krisztiánnak, akivel úgy tûnik már a babaprojekten is túl vannak. A gyönyörû színésznõ ugyanis nemrég arra kérte a sorozat producerét, Kalamár Tamást, hogy írja ki õt a mûsorból.

 • Hetedszerre is kimondja az igent Esztergályos Cecília

  Idei ezüstlakodalmán hetedszerre is kimondja a boldogító igent az örökifjú színésznõ, Esztergályos Cecília, aki házasságaival igazi csúcstartó a hazai hírességek között.

 • Megette a nyerõ sorsjegyet

  Sokszor mondják azt, hogy a pénz nem boldogít, de azért jó, ha van. Sokan pedig arról is meg vannak gyõzõdve, hogy a szerencsének, pláne ha az nyeremény formájában is megtestesül, csak jó oldalai lehetnek. Ezzel szemben például nagyon sok brit lottónyertes vagy pillanatokon belül elverte a nyereményét, és ha lehet, még szegényebb és boldogtalanabb lett, mint eredetileg volt, vagy a nyeremény olyan sok konfliktust hozott az életébe, hogy egyenesen azt kívánta, bár sohasem nyert volna...

 • Szebeni István az RTL Klub-hoz szerzõdik?

  Szebeni István az RTL Klub-hoz szerzõdik – pletykálják a kereskedelmi csatorna folyosóin. A TV2 Aktív címû mûsorából távozó tévés a hírek szerint Alföldi Zoltán hírolvasó helyére pályázik.

  Szebeni azonban rendkívül nehéz helyzetben van. Az átigazolási idõszak ugyanis hónapokkal ezelõtt végetért.

  Televíziós szakemberek szerint egy mûsorvezetõt nem lehet kellemetlenebb helyzetbe hozni annál, mint hogy az átigazolási idõszak után válnak meg tõle.

 • Zenés filmet készít a Pussycat Dolls

  Zenés film készül a Pussycat Dolls lánycsapat tagjairól, mely részben életrajzi elemeket is tartalmaz majd.

  Egy amerikai szórakoztató portál információi szerint film készül a Pussycat Dolls tagjainak részvételével.

  A lányok már több forgatókönyv ajánlatot is kaptak, és a Spice World-höz hasonló zenés mozit szeretnének, amiben azért vannak életrajzi elemek is.

  "A Pussycat Dolls már számos forgatókönyvet megnézett."

 • Világméretû tehetségkutató versenyt tervez Simon Cowell

  Világméretû tehetségkutató versenyrõl álmodozik Simon Cowell brit zenei és filmproducer, számos brit és amerikai tehetségkutató zsûrijének tagja és támogatója.

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Naomi Campbell moszkvai balhéja

  Naomi Campbell nem volt hajlandó megtéríteni azoknak a selyemlepedõknek az árát, melyeken a személyzet égési nyomokat talált moszkvai hotelszobájában.

  A Ritz Carlton személyzete takarítás közben lett figyelmes az égési foltokra, melyeket szerintük vagy cigaretta vagy gyertya okozott.

  Azonnal be is akartak hajtani 200 fontot (körülbelül 60 ezer forint) Naomin, ám õ azt válaszolta, nem hajlandó fizetni.

 • Katus Attila rosszul viseli a Szombat esti láz miatti sok próbát

  Katus Attila mostanában napi hat-hét órát edz, hiszen hamarosan kezdõdik a Szombat esti láz. Szujó Zoltán szavaival élve az aerobic-világbajnok "össze van esve".

  A világbajnok mindent félredobott, hogy a mûsorban a lehetõ legjobb alakítást nyújtsa majd.

  Napi hat-hét órát gyakorlunk, tegnap is este tízig dolgoztunk partneremmel, Molnár Andreával. Néha megállunk egy órára, hogy együnk valamit, aztán folytatjuk, mert tényleg nagyon jók szeretnénk lenni.

 • Pap vert postást Vas megyében

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntettének alapos gyanúja miatt indított nyomozást pénteken a rendõrség a Vas megyei Gyõrvár plébánosa ellen, aki tettleg bántalmazta a helyi postást - közölte a rendõrség az MTI-vel.

  Maxim László alezredes, a vasvári rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje elmondta: vizsgálják az ügyet, de a plébánost egyelõre még csak ezután hallgatják ki gyanúsítottként. Ha beigazolódik a bûnössége, három év szabadságvesztést is kiszabhat rá a bíróság - tette hozzá.

 • A baltás nyugdíjas túszul ejtette a postást!

  Túszul ejtette a postást egy baltával felfegyverkezett nyugdíjas a kelet-ukrajnai Torez városban, mert nem kapta meg a bányától a visszkeresetét.

  A 72 éves nyugdíjas telefonon értesítette a Donyeck megyei település rendõrségét arról, hogy lakásában fogva tartja a helyi postásnõt. A férfi 2485 hrivnyát (kb. 80 ezer Ft) követelt a túsz szabadon bocsátásáért - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

 • Készül a Karib-tenger kalózai 4!

  Az iszákos, szakállas, mégis szeretnivaló Jack Sparrow kapitányt játszó Johnny Depp aláírta a szerzõdését a Disney stúdióval.

  Az azonban már korántsem biztos, hogy a bájos Elizabeth Swannt játszó brit sztár, Keira Knightley is látható lesz a negyedik részben. A színésznõt újságírók nemrég arról faggatták, hogy szerepelne-e még egyszer a filmben: "Imádtam a Karib-tenger kalózait. Nagyon szerencsés voltam, hogy játszhattam benne, de elég volt. Az én kalózos-idõm lejárt."

 • Az utolsó fuvar: postai szállítmányként a temetõbe

  Crystal Lake (Illinois állam) - Jeff Hornagold szeretett a UPS postaszolgálat autós futárja lenni. Így aztán, mikor a múlt héten meghalt, kollégája, Michael McGowan elhatározta, hogy a dobozos csomagszállítón viszi Jeffet utolsó útjára.

 • 40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelő

  40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelőElvitte minden idők egyik legnagyobb angliai lottónyereményét, 108 millió angol fontot (40 milliárd forint) egy autószerelőként dolgozó férfi, Neil Trotter. A férfi a magyar szokásoktól eltérően – de az angol hagyományokat követve – felfedte kilétét a nyilvánosság előtt. Neil Trotter ezt követően elmesélte, hogy élettársával mindössze egy-egy üveg sört ittak, amikor megtudták, hogy övék a mesés nyeremény. A férfi azt is elárulta, hogy pénteken munka közben ugrott be egy lottózóba, mert érezte, hogy szerencséje lesz.

 • Betiltották az állatpornót Hollandiában

  Az állatokkal való szexuális érintkezés tiltásáról hozott határozatot a holland felsõház; a döntéssel az internetes állatpornó egyik legfontosabb forrása apadhat el.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Nõi jog a félmeztelen kertészkedéshez

  Gyõzelemmel ért véget a jogi harc a félmeztelen kertészkedésért az Egyesült Államok egy városában, a coloradói Boulderben.

 • Eurovíziós Dalfesztivál - Kizárták a Bebe and The Change dalát

  Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans Will Be Friends címû száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt a fesztivál hazai elõdöntõjébõl - tájékoztatta Cserháti Ágnes, az MTVA szóvivõje az MTI-t szerdán.

 • Verekedés a forgatáson – Elrepedt a sztár bordája, orvost kellett hívni

  Kaylee Defer, A pletykafészek sztárja és Steve Stanulis színész jó néhány sérülést szerzett új filmjük forgatásán.

 • Húszmétert zuhant és túlélte

  Húsz métert zuhant egy ember Tiszaújvárosban, de túlélte - közölte az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

 • Nyolcvankilenc milliárd dollárja volt pár órán át

  88 milliárd 888 millió 888 ezer 888 dollárral és 88 centtel gyarapodott egyik pillanatról a másikra egy férfi bankszámlája az Egyesült Államokban, amit õ kamatoztatni szeretett volna, a haszonból pedig jótékonykodni.

 • Megnyerte a lottófõnyereményt, de szívrohamban elhunyt!

  Halála napján gondoskodott csak igazán feleségérõl egy férfi az Egyesült Államokban: 10 millió dolláros (2 milliárd forintos) lottónyereménnyel.

  A 79 éves férfi a végzetes - ugyanakkor szerencsés - napon délelõtt lottózott, délután pedig szívroham végzett vele kerti munka közben. Feleségének nem a szelvény volt a legfontosabb gondja, és csaknem kidobta, de szerencsére azért ellenõrizte a számokat.

 • Vonatra szállt a Beckham család

  Hétfõn meglepõ döntést hozott a sztárpár, ugyanis ahelyett, hogy egy limuzinnal vagy akár magángéppel utazott volna vissza Londonba, inkább a vonatot választotta.

 • 43 millió forint a világ legdrágább karácsonyi menüje

  A világ legdrágább karácsonyi menüje 125 ezer fontba, azaz 43 millió forintba kerül, igaz nem csupán egy, hanem négy fõre.

 • Britney az amerikai Megasztárban

  A X Factor tehetségkutató mûsorban több világsztár is fellépett már. Többek között Kylie Minogue, a Take That és Will Young is segítette jó tanácsaival a sztárjelölteket.

  Egyre többen kíváncsiak Brit új dalára, a Womanizerre. A hozzá készült klip és a hírek szerint a színpadi show is nagyon szexire sikeredett. Az X Factor csapata is nagyon várja az új dal bemutatóját. Ezért is hívták meg Spearst a mûsorba. "Nagyon izgatott vagyok, a dal és a lemez is szenzációs! Nehéz idõszak van mögötte és most egy fantasztikus produkcióval tér vissza" - mondta Simon Cowell zsûritag. Az MTV Video Music Awardson idén Brit 3 díjat is kapott.

 • Hat feleség okozta a férfi halálát

  Uroka Onoja gazdag nigériai férfi volt és a gyakorlatilag a pénze vitte a sírba. Megengedhette magának, hogy hat felesége legyen, de a kielégítésükhöz már nem volt energiája.

 • Klónozott drogkeresõ kutyacsapatot helyezett szolgálatba a dél-koreai reptéren

  Klónozott drogkeresõ kutyacsapatot helyezett szolgálatba a dél-koreai reptéri szolgálat.

  A hat kábítószer-keresõ egyetlen labrador retriever tökéletes genetikai másolatai, szolgálati helyük a szöuli repülõtér és három másik, a csempészek által kedvelt forgalmas csomópont.

 • Madonna a munkában talál vigaszt

  New York - Szomorú vagyok a magánéletem miatt, de áldottnak és szerencsésnek mondhatom magam amiatt, amit a hivatásomban tehetek - foglalata össze lelkiállapotát Madonna, aki a hét végén vált el a férjétõl. A popsztár egy vasárnap adott interjújában beszélt arról, hogy "borzalmas lenne", ha csak a válásról gondolkodna, és nem lenne mivel elfoglalnia magát.

  Az ötven éves Madonna és tíz évvel fiatalabb férje, Guy Ritchie brit filmrendezõ pénteken kapta meg az "elõzetes válási határozatot" egy londoni bíróságtól, ahova nyolc évi házasság után "gyors" válásért folyamodtak.

 • Titokban megnõsült Lothar Matthäus!

  "Titokban" feleségül vette Las Vegasban 21 éves barátnõjét Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

  A 47 esztendõs német edzõ a híres Bellagio Hotel teraszán mondott igent Lilianának, akit a 2007-es müncheni Oktoberfesten ismert meg.

  Azt szeretnénk, hogy mindenki lássa: összetartozunk. Érzem, hogy õ az igazi. Nagyon romantikus szertartás volt, csak a legközelebbi rokonok tudtak róla - nyilatkozta a világbajnok futball-legenda, aki már három zátonyra futott házasságon van túl.