rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Meztelen kell járniuk dolgozni

  A világon elsõként indította el egy belgrádi csapat a teljesen meztelen rádióállomást, ahol akkor követ el illemsértést valamely munkatárs, ha ruhában jelenik meg a munkahelyén.

 • Nyolcmillió dollárra perli Michael Jordant egy kínai cég

  Michael Jordant beperelte az a kínai cég, amelyet eredetileg a világhírû kosárlabdázó perel nevének jogtalan használata miatt.

 • Közel 3 milliárd forint a fõnyeremény a szlovák lottón!

  Továbbra sem vitték el a jackpotot a szlovák lottón, a nyeremény összege így 10,62 millió euróra (2,87 milliárd forint) nõtt.

  Az óriási összeg miatt a szokásosnál jóval többen töltik ki a lottószelvényeket Szlovákiában. A legtöbb látogató a szerdai és a vasárnapi számsorsolások elõtt keresi fel a fogadóirodákat, és hosszú perceket vár arra, hogy sorra kerüljön.

 • Részegen ment az anyai alkalmasságvizsgájára egy nõ az Egyesült Államokban!

  13 sört ivott meg anyai alkalmasságvizsgája elõtt egy nõ az Egyesült Államokban. Nem is kapta vissza három gyermeke felügyeleti jogát.

  A gyerekek 7 év alattiak, anyjuk nem nézi jó szemmel, hogy volt férje nevelõanyja neveli õket, ezért szerette volna visszakapni a felügyeleti jogot.

 • Egy kilométeres a világ legnagyobb kolbásza

  A világ legnagyobb grillkolbászát készítették el a hét végén a spanyolországi Huesca melletti Graus városka lakói.

  A Guinness-rekordvárományos kolbász egy kilométer hosszú, és 1,1 tonna disznóhúst használtak fel hozzá készítõi. 25 négyzetméteres grillrácson sütötték meg 600 kilónyi faszén felhasználásával - jelentették a spanyol televíziók.

 • 4,2 méter hosszú karácsonyi kalács

  Három és fél tonna súlyú lett az a karácsonyi óriáskalács, amelyet 24 német pékség és cukrászat szakemberei állítottak össze 280 darab elõsütött karácsonyi kalácsból.

  A mestermûvet négy óra alatt állították össze: 4,2 méter hosszú, 1,65 méter széles és 85 centiméter magasra sikeredett. A kalóriabomba több mint egy tonna lisztet, 550 kilogramm vajat, 80 liter jamaicai rumot és 2,6 millió darab mazsolát tartalmaz.

  A megakalácsot december 6-án, a drezdai kalácsünnepen vágják majd fel.

 • A magyar Tina Turnert újra felfedezték

  A hazai pop- és dzsesszzene koronázatlan királynõje az utóbbi években ugyan kevesebbet hallatott magáról, de a 2009-es esztendõ a változások éve is, így megvan a lehetõsége, hogy a stagnáló idõszakot maga mögött hagyva, újult erõvel vesse bele magát a munkába - jósolja Rácz Katinak Frabato.

  "A váratlan fordulat, az új esély elsõsorban otthonához közel esõ helyhez lesz köthetõ. A tarotkártya szerencsét hozó lapja szerint Rácz Kati jókor és jó helyen lép fel egy koncerten (akár karitatív rendezvény is lehet), ahol a rá jellemzõ végtelen lelkesedéssel áll ki a színpadra.

 • Szextelefonra költötte a pap a parókia pénzét

  Egy katolikus lelkész erotikus telefonhívásokra költötte parókiájának pénzalapját, írja a Cancan címû román napilapra hivatkozva a manna.ro. A 27 éves, Noez y Totanes spanyolországi városban szolgáló papot felfüggesztette a katolikus egyház, mivel parókiáján a toledói érsekség több szabálytalanságot is felfedezett.

 • Egy hét alatt hat milliót játékgépezett el a 15 éves tolvaj

  Néhány nap alatt hatmillió forintot vert el a 15 éves lábatlani tolvaj. A fiú szlovákiai szórakozóhelyeken mulatta el a lopott pénzt.

  Elõbb kinyomozta, hogy kik lopták meg, majd a biztos információk birtokában értesítette a rendõröket egy lábatlani nõ, akinek lakásából 18 millió forintot vittek el tolvajok a múlt héten.

 • A próbaidõ alatt korán kellett kelni, ezért inkább a börtönt kérte

  A próbaidõben túl korán kellett kelnie, így úgy döntött, hogy inkább börtönbe vonul!

 • Elárverezik Diana hercegnõ halálos autóinak darabjait!

  Az autó, melyben Diana hercegnõ 11 évvel ezelõtt meghalt sokak számára vagyont ér, így limuzint darabjai hamarosan kalapács alá kerülhetnek és a gyûjtõk akár 650 millió forintot is adhatnak egy-egy részéért.

  Diana hercegnõ 1997-ben hunyt el, autóbalesetben, a hozzá kapcsolódó tárgyak és történetek azonban még ma is sokat érnek. A limuzint birtokló cég jelenleg mindent elkövet, hogy visszaszerezze a jármûvet a rendõrségtõl és árverésre bocsátsa darabjait.

 • Egyszerre 527 sakktáblán játszott, ebbõl csak 17 partit bukott el

  "Besakkozta" magát a Guinness-rekordok Könyvébe az izraeli Alik Gershon, aki egyszerre 527 táblán adott szimultánt, s a partik közül 454-et meg is nyert.

 • Vámpírsztár házasság

  Egybekelt a hét végén Anna Paquin és Stephen Moyer. A Tru Blood - Inni és élni hagyni címû vámpírsorozat hozta össze õket.

 • Franciaország történetének legnagyobb ékszerrablása

  Legalább négy fegyveres csütrötökön kirabolta Párizs legmenõbb ékszerboltját. A rablók, akik közül ketten nõnek öltöztek, jól tájékozódtak, az eladók némelyikét névrõl ismerték. Néhány alkalmazottat bántalmaztak is.

  Franciaország történetének legnagyobb ékszerrablása volt csütörtökön Párizsban, jelentette az AFP. A fegyveres rablók nyolcvanmillió euró (21,2 milliárd forint) értékû gyémántot és egyéb ékszert zsákmányoltak. A rendõrség pénteki tájékoztatása szerint a rablók szinte minden kiállított ékszert elvittek a Harry Winston ékszerboltból.

 • Fütyülõ orángután az Egyesült Államokban!

  Megtanult magától fütyülni egy orangután az Egyesült Államokban - lány létére.

  A majom a washingtoni állatkert lakója, és senki nem okította a tudományra. Gondozói majd hanyatt estek meglepetésükben, amikor meghallották az orangutánlányt fütyülni. Szinte biztos, hogy Bonnie - ez a neve - az elsõ "füttyautodidakta" orangután a világon.

 • Eva Longoria lábai előtt hever Victoria Beckham

  Eva Longoria lábai előtt hever Victoria BeckhamLegjobb barinője, Eva Longoria kedvéért még négykézlábra is hajlandó leereszkedni Victoria Beckham. A mindig kimért, és jégszobornak tűnő Victoria emberi arcát általában akkor láthatja csak a világ, ha kislányával van. Most azonban Eva Longoriának hála, ismét szokatlan helyzetben csodálhatjuk meg. A sztárbarátnők Twitter oldalain ugyanis megjelent egy fotó, amin Vic az egykori Született feleség lábai előtt térdel. A kompozíció megszületésének oka nagyon egyszerű: Beckhamné az utolsó pillanatokban igazította rá Evára az egyik ruháját, a Global Gift Gala előtt.

 • Niki sztriptízzel fizetett a vízpumpáért - képpel

  Csaknem ráment a teljes felléptidíja Nikinek autója szerelésére. De mert a jóképû olasz szerelõ megszánta a magyar szépséget, Niki természetben is törleszthetett: erotikus tánccal egyenlíthette ki a szervízszámlát.

  Tavaly kigyulladt és leégett a kocsija, idén nyáron a gázolajszûrõ adta meg magát, most pedig a gyári hibás vízpumpa mondta fel a szolgálatot Niki, a sztriptíztáncos autójában. Hiába jár szívesen Olaszországba fellépni, szinte minden alkalommal éri valami baleset.

 • Módosult a törvény: bezárták az elsõ borsodi fiatalkorút

  A 17 éves lányt prostitúció miatt ítélte el a Miskolci Városi Bíróság. A szabálysértésekrõl szóló törvény augusztus 19-én hatályba lépett módosítása szerint a korábbi gyakorlattal ellentétben a fiatalkorú - vagyis 14 évesnél idõsebb, de 18-nál fiatalabb - szabálysértõket õrizetbe lehet venni, a bíróság pedig elzárásra is ítélheti.

 • Cheryl Cole a legjobban öltözött sztár

  Cheryl Cole brit énekesnõt választotta a világ legjobban öltözött sztárjának a Glamour magazin.

 • Öngyilkos akart lenni az óriásmellû nõ

  Sheyla Hershey, a világ legnagyobb mellû nõje mesterséges kómában van, mert öngyilkosságot kísérelt meg.

 • Újra szingli Eva Longoria

  Annyira különbözött Eva Longoria és eddigi pasija, Mark Sanchez idõbeosztása és életmódja, hogy bimbózó románcuk nem bírta ezt tovább és szétmentek.

 • Vetkõzõmániás magyar nõ Olaszországban

  A velencei Lidón teljesen meztelenre vetkõzött egy harmincéves magyar nõ, aki néhány nappal korábban ugyanezt tette egy hipermarket pultjai között is.

 • Viktor csak vigyázva a kajákkal!

  Király Viktor hajlamos a hízásra!

  Az asztmás betegséggel küzdõ a magyar Megasztáros nem csak betegsége leküzdése és a bizonyítási vágy miatt sportol ennyit. Király Viktor külön személyi edzõt fizet azért, hogy odafigyeljen az alakjára, hiszen saját bevallása szerint nagyon hízékony. Az aranytorkú énekes az internetes sztártévének megmutatta az edzõruháját és a betegségérõl is újabb titkokat árult el.

 • 18 vetélés után szült gyereket egy brit nõ

  "Ez kész csoda. Fantasztikus, olyan mintha álmodnék" - mondta a 33 éves Angie Baker, aki 13 éven át próbálkozott, mire megszületett a kis Raiya.

 • Rippel Feri megházasodik!

  Nagy elhatározásra jutott Argentínában Rippel Feri! A Celeb vagyok, ments ki innen! címû mûsor sztárja úgy döntött, feleségül veszi kedvesét.

  A kiváló artista minderrõl az RTL Klub Reggelijében számolt be. Azt is elárulta, hogy a nagy napot május 2-re tûzték ki.

  A lakodalom a Lázár testvérek birtokán lesz. Feri nem titkolja, hogy a szervezést elsõsorban kedvese vette a kezébe.

  A híresség menyasszonya 15 évvel fiatalabb.

 • Beperelte fõnökét, mert illetlen megjegyzést tett a nagy melleire

  Harmincezer font (8,6 millió forint) kártérítést ítélt meg egy dél-angliai bíróság egy 27 éves nõnek, miután fõnöke illetlen megjegyzéseit tett kebleire.

  Az exeteri munkaügyi bíróság helyt adott Julie-Ann Reed keresetének, aki sérelmezte, hogy munkaadója, egy ingatlanügynökség fõnöke közölte vele: vagy kisebbíti kebleinek méretét, vagy pedig új blúzokat kell vennie.

  Ezt és további öt hasonló stílusú, megalázó megjegyzést Julie-Ann annyira a szívére vett, hogy depressziós lett tõle.

 • Két egész embert kívánó feladatban kell helyt állnia Bozsek Márknak

  Két egész embert kívánó feladatban kell helyt állnia Bozsek MárknakJelenleg két, teljes embert kívánó szerepben kell megfelelnie Bozsek Márknak. Az egyik a Barátok közt Fekete Szabolcsa, a másik az X-Faktor, ahol egy egészen új feladatra koncentrál. Emiatt a fiatalember a főváros két vége között ingázik, semmi szabadideje nincs, nem is beszélve arról, hogy a nagy nyomás miatt még a nagyon ritkán adódó pihenőidőt is a gyakorlásra szánja. Márk elárulta: máris ugyancsak elfáradt, hetek óta nem aludta ki magát. – Eddig sosem léptem úgy közönség elé énekesként, hogy ne lett volna ott mögöttem egy zenekar, vagy legalább a kezemben egy gitár.

 • Dzsudzsák ihlette a Sugarbird kollekciót

  A modell minap mutatta be új Sugarbird kollekcióját az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A jól megszokott Linda-stílus ezúttal azonban elmaradt…

 • Az összes jegy elfogyott a budapesti AC/DC koncertre

  Alig több mint két nap alatt elfogytak a jegyek az AC/DC zenekar március 23-i budapesti koncertjére; a szervezõ Live Nation Hungary pénteki közlése szerint Budapest ezzel az eladással kelet-európai csúcsot döntött.

  A belépõket szerdán délelõtt kezdték árusítani, a legolcsóbb jegy 13 ezer 900, míg a legdrágább 18 ezer 900 forintba került. A jegyeladás megkezdése után egy órával már több mint 2 ezer belépõ talált gazdára, míg 26 órával késõbb a Papp László Budapest Sportarénába szóló jegyek 99 százaléka elfogyott. Péntek kora délutánra a legutolsó, a színpadra korlátozott látást kínáló jegyeket is eladták.

 • Defibrillátort a vibrátor mellé!

  Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek. Tévedés azt gondolni, hogy a vibrátorok a prostituáltak által leggyakrabban használt szexuális játékszerek.

loading...