rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kínos videók nyilvánosságra kerülésétõl tart Taylor Swift

  Taylor Swift komolyan aggódott, amikor egyik barátja, Ed Sheeran elvesztette a mobiltelefonját az egyik zenei díjátadó gálán, ugyanis azon több ostoba videó is található, melyek az énekesnõtõl származnak.

 • Robert Pattinson belga csokoládéból

  Belga csokoládéból formázta meg Robert Pattinson színész életnagyságú mellszobrát egy élelmiszerszobrász.

 • Szigetet vett kedvesének a sztár

  George Clooney igazán gáláns módon fejezte ki a szerelmét. Nem mást, mint egy tündéri kis szigetet ajándékozott kedvesének, Elisabetta Canalisnak.

 • Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését

  Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését egy meztelenségért börtönbe került rab Németországban, mert a börtön vezetése elfogadta, hogy az illetõt nyomasztja a rabruha.

  A férfi pucéran túrázott csaknem végig Németországon, ám Nürnbergben elakadt: nem tudta kifizetni a bírságot, amit meztelen sétálás miatt kapott és ezért 10 hét börtönre ítélték.

 • Brad Pittet nem zavarják a ráncai

  Brad Pittnek régen volt kasszasikert hozó filmje. Arról beszélnek, hogy ráncos és öreg már ahhoz, hogy a nézõk bálványa legyen.

 • Nem vállalja az SZDSZ elnökjelöltségét Gusztos Péter!

  Nem vállalja az SZDSZ elnökjelöltségét Gusztos Péter frakcióvezetõ-helyettes.

  A politikus ezt szerdai blogbejegyzésében közölte. Gusztos Péter ezt azzal indokolta, hogy a múlt héten kiderült: az általa korábban megfogalmazott politikai, személyi, szervezeti feltételek teljesülésére "nyilvánvalóan nincs esély".

 • Két és fél méteres borospohár

  Lassan rekordrekorder lesz Libanon: ezúttal a legnagyobb borospohár kategóriában lett világelsõ.

 • Amy Winehouse rosszullét miatt lemondta a párizsi fellépését

  Úgy tûnik sajnos nem voltak igazak azok a pletykák, miszerint Winehouse bejelentkezett volna a rehabra, és inkább tovább folytatja önpusztító életmódját, melynek köszönhetõen már arra sem képes, hogy fellépjen, írja a news.yahoo.com.

  A drogfüggõ énekesnõnek a párizsi Rock En Seine fesztiválon kellett volna fellépnie, azonban pénteken lemondta az egészet rosszullét miatt. „Amy Winehouse teljességgel képtelen lett volna fellépni a fesztiválon."

 • Apa lesz Kucsera Gábor

  Tápai Szabina és Kucsera Gábor korábban már voltak egy pár, de a távkapcsolat elszakította őket egymástól. Tavaly nyár vége óta ismét mindenhol együtt mutatkoznak. A két sportoló nemrég like-olta közösségi oldalán azokat a beírásokat, amelyekben barátaik gratuláltak a nagy hírhez, miszerint hamarosan megérkezik kisbabájuk.

 • MC DC vajon lenyomja a sztárokat?

  A Csillag születik döntõse, Veres Robi eddig csak csípõs poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tûréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: õ lesz a mûsorvezetõje az RTL Klub mûsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.

 • Ifj. Knézy Jenõ régebben is verekedett

  Néhány éve már állt bíróság elõtt ifjabb Knézy Jenõ! A sportriporter már 2005-ben, a Városmajorban összeverekedett egy párral.

  Nem kis indulatokat gerjesztett a hír, mely szerint a tévés válófélben lévõ feleségét olyan mértékben megütötte, hogy eltört az asszony állkapcsa.

  Az ügy kapcsán most elõkerült Knézy korábbi aktája is, amelybõl kiderül: akkor még a BRFK egyik alosztályán, aktív rendõrként tevékenykedett a sportriporter.

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Révbe ért Kelly Clarkson magánélete

  Hosszú évek magányosságát követõen végre a magánéletben is révbe ért Kelly Clarkson. A világsztárt menedzserének fia jegyezte el.

 • Három napig a hó alatt! Túl élte!

  Három nap után élve ástak ki a hó alól egy 55 éves nõt a kanadai Ontario államban. A Hamilton Spectator címû helyi lap szerint csodaszámba megy, hogy az 55 éves ancasteri iskolatitkár nem túl télies öltözete ellenére ilyen hosszú idõn át túlélte a nagy hideget.

  A nõ a heves hóviharban elakadt autójával az országúton és gyalog egy közeli farmra ment, ahol azonban maga alá temette a hó. Egy mentõkutya kaparta ki a hókupacból, amelybõl csak az arca látszott ki.

 • Kilencvenöt évesen ment nyugdíjba egy amerikai postai alkalmazott

  Kilencvenöt évesen hagyta abba a munkát egy amerikai postai alkalmazott, aki mostantól már csak utazgatni akar.

 • Válságban van Justin Timberlake és Jessica Biel kapcsolata!

  Feltehetõleg válságban van Justin Timberlake és Jessica Biel kapcsolata. Ennek oka pedig Jessica folyamatos féltékenysége, ami nem alaptalan, hiszen több szemtanú is állítja, Justin nemrégiben félrelépett.

 • Férjhez ment a legextrémebb külsejû nõ

  A kissé rémisztõ Elaine Davidson közel hétezer testékszere mellé kapott még egy karikagyûrût szerelmétõl.

 • Madonna és Rodriguez szexvideója!

  Alighogy megnyugodhattunk Madonna felbomló félben lévõ házassága felõl, ismét elkezdhetünk aggódni a díva magánéletéért. Egy névtelen operatõr ugyanis pikáns videofelvételek közzétételével fenyegetõzik, amelyek árnyékot vethetnek Madonna és Guy Ritchie házasságára.

  Nem mintha meglepõ lenne egy hirtelen elõkerülõ szexvideó Madonna fõszereplésével, hisz Guy Ritchie-vel kötött házasságáig közismerten aktív és sohasem palástoltan sokszínû szexuális életet élt, s ennek részleteibe bizony több ízben is betekintést nyerhetett a közönség.

 • A libamáj fogyasztás ellen harcol Roger Moore!

  Roger Moore brit színész, a felejthetetlen James Bond újra csatába indult a libamáj ellen, elítélte elõállításának módját és "nevetségesnek" minõsítette fogyasztását.

  A színész levelet írt a londoni Selfridges igazgatójának, felajánlva, hogy megvásárolja az áruház teljes libamájkészletét, mivel ez az ínyencség a libák tömésének eredménye.

 • A világ legdrágább biciklijei

  Stockholm - A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparmûvészcég.

  A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szûk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belõlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon.

 • 50 embert vittek el a rendõrök egy AC/DC koncertrõl

  Az AC/DC idõs koruk ellenére úgy tûnik, tudnak adni rendesen a rock and roll életérzésnek. Kitört a káosz a zenekar Új-zélandi fellépésén, több mint 50 embert vettek õrizetbe a helyi rendõrök különbözõ vétségekért. Többnyire rendbontásért, és kábítószerrel való visszaélés miatt kellett közbelépniük.

 • Téves hereeltávolításért 180 ezer eurós kártérítést kap egy olasz férfi

  Száznyolcvanezer eurós (48 millió forint) kártérítést ítélt meg egy olasz bíróság annak a fiatal férfinak, akinek tévedésbõl az egészséges heréjét távolították el az orvosok egy hat évvel ezelõtti operáció során.

 • Szegeden hódított a Covergirls csapata

  A Covergirls csapata idén tavasszal megújult üzlettel kedveskedett a Sugarbird márka szerelmeseinek, így pénteken a szegedi vásárlók egy igazán különleges meglepetésnek lehettek részesei, hiszen a divatmárka két csinos tervezõje Horváth Éva és Bódi Sylvi személyesen köszöntötte az üzletbe betérõket.

 • Az Osbourne házat akarja magának Jessica Sipmson

  Már tizenkétmillió dolláros árajánlattal készült az énekesnõ, amikor megtudta, hogy a Beverly Hills-i Osbourne-ház kigyulladt. Most a kárfelmérésnél és a hezitálásnál tart a dolog.

 • Százhúsz centis uborka

  Jó eséllyel a világ eddigi leghosszabb uborkája termett egy brit nagymamának: 119 centi és 4 milliméter hosszú.

 • Beyoncé már nem mutogatja gyönyörû testét

  Az énekesnõ az elmúlt években magára szedett néhány kilót, s ez nem csak nekünk, hanem szemmel láthatóan neki is feltûnt.

  Talán ezért lehet az, hogy újabban már nem engedi, hogy bikinis fotók készüljenek róla.

  A minap néhány lesifotósnak sikerült lekapnia nyaralása alatt, fürdõruhában, de úgy tûnik, Beyoncé civilben sem szívesen teszi közszemlére fenekét és combjait: a bikinifelsõhöz bõ, combközépig érõ lapszoknyát vett fel, nehogy fedetlenül maradjanak a kis hepe-hupák a hátsóján.

 • Jennifer Aniston terhes?

  Jennifer Aniston állítólag azért van újra együtt a volt pasijával John Mayerrel, mert terhes tõle, és nem szeretné, ha apa nélkül születne a gyereke - írja a Femalefirst.

  "Nem akar egyedülálló anya lenni, úgyhogy megadja az esélyt Johnnak, hogy bebizonyítsa, milyen apa lenne belõle" - nyilatkozta a pár egyik ismerõse.

  John Mayer és Jennifer Aniston néhány hónap különlét után jöttek össze újra, és Mayer a párja kedvéért lemond a cigirõl és a piáról is. Lehet, hogy tényleg terhesség van a dolog mögött.

 • Saját kutyája tépte szét a nénit

  Súlyos szerencsétlenség történt a napokban a munkácsi járási Ódávidházán. Egy gazda vérben fekve találta udvarán édesanyját. Az idõs asszonyt a ház doberman fajtájú kutyája támadta meg.

 • Kábszeresek mondják: 'Már a kõkori ember is drogozott'

  Berlin - Egyetlen ok miatt adta fel az ember a vadászó-gyûjtögetõ életmódját: csak hogy sört készíthessen és mámorba igya magát - állította Josef Reichholf német evolúciókutató. Brit és amerikai régészek most találtak bizonyítékot arra, hogy a csendes-óceáni Carriacou szigetén a karibi kõkorban, röviddel Jézus születése elõtt már fogyasztottak drogot - derül ki a Die Welt német lap online kiadásából.

  Olyan, kerámiából készült tálkákra és csövecskékre bukkantak, amelyek számukra egyértelmûen csak egy célt szolgálhattak: porított vagy füstölgõ kábítószerek belélegzését.

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."

loading...