rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  loading...

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tûsarkú váltófutásrekord

  Rekordot javított magassarkúcipõs váltófutásból négy nõ Ausztráliában. A 80 méteres távot 1 perc 4 másodperc alatt szaladták végig stafétában Sydneyben.

 • Az Egyesült Államok szépe nyerte a Miss World 2010-et

  Az amerikai versenyzõ, Alexandria Mills nyerte a Miss World 2010 döntõjét, amelyet a dél-kínai Hajnan-szigeten (Hainan) lévõ Szanja (Sanya) tengerparti üdülõhelyen tartottak meg.

 • Pete Doherty heroint vitt a bíróságra

  A zaklatott életû rockert, Pete Dohertyt megbírságolták miután heroint találtak nála, amikor megjelent a bíróságon decemberben. A Babyshambles zenekar énekese akkor bukott le a kábítószerrel, amikor néhány közlekedési szabálysértés miatt hívták be. Éppen távozni készült a tárgyalásról, amikor lebukott a 13 csomaggal.

 • Pink-nek hiányzik volt férje pénisze

  Pink a napokban elõször szólalt meg Carey Hart motorversenyzõtõl való év eleji válásáról.

  A szókimondó énekesnõ szívszorító õszinteséggel válaszolt arra a kérdésre is, hogy mi hiányzik neki legjobban egykori szerelmébõl...

  "A péniszét igazán szerettem. Nagyon csini volt" - mondta Pink egy rövid gondolkozás után. Értékeljük az õszinteségét! Na jó, persze akármilyen kõkemény, akármilyen vagány, Pink végül hajlandó volt komolyra venni a figurát.

 • Demi Moore hasonmásával jár Bruce Willis

  Bruce Willis új barátnõje Emma Heming teljesmértékben hasonlít egykori házastársára Demi Moore-ra. A huszonkilenc éves divát egyáltalán nem zavarja a hasonlítgatás. Bruce és Emma hamarosan összeköltöznek.

  A fiatal szépség, aki fehérnemû modellként keresi kenyerét mindössze három évvel idõsebb a színész legidõsebb lányánál.

  Egy forgatáson találkozott Bruce a csodaszép Emma Heminggel és elsõ látásra beleszeretett. • Ártatlanul ült 17 évet!

  DNS-vizsgálat bizonyította egy életfogytiglani büntetését töltõ 62 éves rab ártatlanságát Japánban, a férfi már 17 éve ült börtönben.

  "Vissza akarom kapni az életemet" - mondta szabadulása után Szugaja Tosikazu, akinek a börtönbõl való távozása után tartott sajtótájékoztatóját országszerte közvetítették a televízió csatornák.

 • Riasztó emberszerû lény csontvázát állították ki

  Hosszú farka és karmokban végzõdõ mellsõ lábai vannak a különös Homo Sapiensnek.

 • Meglopták a brazil labdarúgó válogatottat!

  Az egyiptomi után a brazil labdarúgó-válogatottat is meglopták a Dél-afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupán.

  A dél-amerikai ország szövetségének szóvivõje szerint az eset még pénteken történt a Pretoria melletti Centurion Lake Hotelben, ahol Klebernek és a csapat gyúrójának is pénz tûnt el a szobájából.

 • Nicole Kidman-nel is találkozhatunk a Madame Tussaud's-ban

  Új Nicole Kidman-bábu került a londoni Madame Tussaud's múzeumba - írja a Stuff.co.nz. A színésznõ most a múzeum legújabb, Téli Csodaország címû kiállításának része lesz.

  Az életnagyságú viasztesten négy hónapig dolgoztak a hozzáértõk, és egy hosszú, piros ruhába bújtatták, hogy "hangsúlyozzák vele gyönyörû alakját, amit világszerte nõk milliói csodálnak" - indokolt a múzeum sajtósa.

  A téli kiállításon a fagyöngy alatt vállalkozóbb kedvû látogatók talán meg is csókolhatják a hasonmást.

 • Fejest ugrott a 80 centis vízbe!

  Súlyos sérülésekkel kellett mentõhelikopterrel kórházba szállítani egy fiatalembert Balatonvilágos közelében, a férfi feltehetõen nyaki gerincsérülést szenvedett.

  A parttól 150 méterre egy stégen találták meg a 26 éves férfit, akirõl hozzátartozói elmondták, hogy akkor sérült meg, amikor fejest ugrott a nem egészen 80 centiméteres vízbe. A stégre már õk emelték ki, így találtak rá a vízimentõk.

 • Michael Jackson-madárijesztõk

  Michael Jacksonról mintáz madárijesztõket egy tajvani férfi apja földjére. A 30 éves kereskedõ nem gúnyból teszi, hanem mert nagy rajongója a néhai popsztárnak, annyira, hogy Jackson táncstílusát is megtanulta.

 • Pénzt szórt az autópályára!

  Szinte leállt egy kaliforniai fõútvonal forgalma vasárnap, miután egy férfi pénzt kezdett el szétszórni az úton.

  Az autópálya-hatóság szerint a férfi a 210-es államközi sztrádán állt neki a pénzszórásnak. A nem várt áldásra mintegy tucatnyian vetették rá magukat, az emberek a sávok között rohangálva próbálták összegyûjteni a pénzt.

 • A Nintendo 20%-kal csökenti az árait!

  Húsz százalékkal csökkenti a Nintendo népszerû Wii játékkonzoljának az árát, üzleti elemzõk szerint a japán cég nem riválisai - úgyszintén árcsökkentõ - lépéseit akarja ezzel kontrázni, pusztán elõzetes taktikai lépésrõl van szó.

 • Elkapták a sztárok fosztogatóit

  A hatóságok egy Rachel Lee nevû nõt gyanúsítanak azzal, hogy számtalan sztár otthonát törette fel betörõbandájával, többek között Megan Foxét, Orlando Bloomét, Paris Hiltonét és Lindsay Lohanét. A zsákmányolt javakat nagy valószínûséggel eladták, illetve elrejtették, a helyi rendõrség nagy erõkkel próbálja felkutatni a sztárok személyes tulajdonait. Az okozott kár mintegy 2 millió dollárra rúg.

 • Kisó és Erik összeköltözik

  A tegnapi No Thanx élõ koncerttel egybekötött dedikálást Kiso konferálta fel. Az esemény azért volt rendkívüli, mert a Viva mûsorvezetõje újra együtt állt a színpadra szerelmével, az együttes frontemberével, Erikkel.

  A fiatalok öt hónapja alktnak egy párt, annak ellenére, hogy sokan nem jósoltak nagy jövõt a kapcsolatnak, mivel Kiso hét évvel idõsebb Eriknél.

  A mûsorvezetõnek nem könnyû elkísérnie párját egy-egy koncertre, ahol tinilányok ezrei sikoltoznak Eriknek.

 • Nikotinból bio-növényvédõszer

  Rossz idõk járnak a dohánytermesztõkre, az egészséges életmódért folytatott hadjárat nyomán a világ egyre több országában csökken a dohányosok száma, ezzel párhuzamosan pedig a füstölnivalók - cigaretta, szivar, pipadohány - iránti kereslet. Egy új tanulmány azonban reményt kelthet a dohányipar dolgozóiban: a hatalmas zöld levelekbõl környezetbarát növényvédõ szer készülhet.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • Elvették Maradona lányának a jogsiját!

  Lefoglalták Maradona nagyobbik lányának autóját, mert megtagadta az alkoholvizsgálatot.

  A 21 éves színésznõnek egy Buenos Airestõl 400 kilométerre délre található üdülõhelyen, Mar del Platán vették el a jogosítványát, és 1500 pezót (91 ezer Ft) kell fizetnie - bírság és egyéb költségek címén.

 • Forgatás közben ájult el VV Anikó

  Egy jelenet közben esett össze, két kollégája kapta el zuhanás közben.

 • Túl gyorsan végezte el az iskolát, ezért beperelték

  Bepereltek egy diákot Németországban, mert túl gyorsan, mindössze 20 hónap alatt befejezte egyetemi tanulmányait.

 • 20 késszúráassal ölte meg a pedofil rendõrt!

  Egy részeg éjszaka után a 30 éves Daniel Williams polgárõr 20 késszúrással végzett a korosodó korábbi rendõrtiszttel, mert utóbbi gyerekpornót tárolt a gépén.

  2008 júniusának egyik éjszakáján a polgárõr erõsen ittasan távozott egy pubból Trimsaranban, Nyugat-Walesben, és hazaérve elpattant benne valami. Egy több mint tíz centis kést hordott magánál, rátört Geoffrey Harrisre, az 59 éves nyugalmazott rendõrre, és megölte.

 • Eljátszotta az aranylakodalomra szánt pénzt a hazardõr nagymama

  Ungvár - Szerencsejátékon vesztette el az aranylakodalomra félretett pénzt egy nagymama a délkelet-ukrajnai Mariupolban, ezért ünneplés helyett válóper vár rá.

  Egy hét maradt a nyugdíjas házaspár aranylakodalmának a megüléséig, amikor a feleség kaszinóba vitte a nevezetes évforduló megünneplésére félretett pénzt, sõt a maga és a férje havi nyugdíját is magához vette. A szerencse azonban nem szegõdött melléje, és a teljes összeget elveszítette - írta a donyecki donbass.ua internetes hírportál.

 • Bugyiig lebbent föl Katalin hercegnõ szoknyája a katonák elõtt

  Katalin hercegné számára is eljött a Marilyn Monroe pillanat. A kavargó széltõl fellebbent sárga selyem szoknyája.

 • Mégsem áldoztak fel gyerekeket a karthágóiak?

  Amerikai kutatások megcáfolni látszanak azt az õsi mítoszt, miszerint Karthágóban rendszeresen feláldoztak volna kisgyerekeket, fõleg elsõszülött fiúkat.

 • Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet

  Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet, ezért inkább megszökött az állatkerti ketrecbõl egy majomlegény Hollandiában.

  A törpecsimpánzt elválasztották anyjától, és majomkismamák közé helyezték, de õk nem fogadták kitörõ lelkesedéssel az új jövevényt.

 • A válság összetartja a családokat! Kevesebb a válás!

  Az ingatlanárak zuhanása együtt tartja a boldogtalan párokat: kevesebb a válás Nagy-Britanniában, mióta válságba került az ingatlanpiac, a pároknak ugyanis a vételárból nem futná két különálló otthonra - derül ki egy frissen közölt tanulmányból.

 • Párnacsatát tiltottak be Fehéroroszországban

  Úgy tûnik a diktatórikus Fehéroroszországban még egy spontán párnacsatát is állambiztonsági veszélyként értékelnek a hatóságok.

 • Hízni akar a bõ negyed tonna Donna

  Négy és fél mázsára akarja felhizlalni magát egy amúgy sem pillesúlyú nõ az Egyesült Államokban.

 • Tetemes pénzbírság a dohányzó Tintinért

  Sokba került egy török kereskedelmi csatornának a klasszikus Tintin rajzfilmsorozat bemutatása, amelyben több szereplõ is vígan füstölt: több mint hatmillió forintnak megfelelõ pénzbüntetésre ítélte a tévét a török médiahatóság a dohányzásellenes törvény megszegéséért.

 • Dustin Hoffman szájon csókolta a One Direction egyik tagjára

  Dustin Hoffman nem tudott ellenállni a kísértésnek, amikor a One Direction szívtiprói közelébe került, és rámászott a tinibanda egyik tagjára.

loading...