rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A Dunán traffipax-szal mérik a gyorshajtókat!

  Mivel nekünk nincs, a közúti kollégáktól kapunk ezekre az alkalmakra traffipaxokat –tájékoztatta Tóth Zoltán rendõr ezredes, aki ebben az évben a nemzetközi vízirendészet, az Aquapol elnöke.

  – Vannak a Dunán olyan szakaszok, ahol a megengedett sebesség csak 5 km/h. Aki ezt túllépi, õt ugyanolyan szabályok szerint büntetjük, mintha az országúton tette volna. Ahol nincs korlátozás, ott akár kétszázzal is mehetnek, ha tudnak - mondta Tóth Zoltán ezredes.

 • Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét

  Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét. A rapper Diego nevû kutyáját séta közben támadta meg a harci eb, mire Ganxsta a kutyája segítségére sietett: a pitbull fejét kezdte ütni.

  Ganxsta úgy nyilatkozott: igyekezett úgy ütni, hogy a kutyának ne essen baja - emiatt az állat kemény koponyájától eltört kézfeje középcsontja, amelyet meg is kellett mûteni.

  A rapper keze öt hétig gipszben lesz, nem tud dobolni, így zenekara koncertjét késõbbre kellett tolni és a kolbászdugásból sem lesz semmi.

 • Golyóálló melltartó német rendõrnõknek

  Németországban megszületett a golyóálló melltartó, amely a rendõrnõk ezreinek a testi épségét hivatott szavatolni.

  Az új fehérnemû humorosnak tûnhet, ám a rendõrnõk, akik felvetették az ötletet, meggyõzõdéssel állítják, hogy a "normális" melltartó a golyóálló mellénnyel párosítva veszélyes viselet lehet - olvasható a BBC hírei között.

 • Négy ember és egy teherautó egy matracért

  Négy embert és egy nehézgépjármûvet küldött volna ki egyetlen matrac elszállításához egy brit város önkormányzata, holott két fõ 4 perc alatt elvégezte a munkát.

 • Elton John elfelejtette a dalszövegeit!

  Lebukott Elton John. A brit sztár egy magánkoncerteten került kínos helyzetbe, a közönsége észrevette, hogy olvassa a szövegeket.

  Az énekes, aki az ilyen jellegû fellépésekért egymillió eurót (272 millió forintot) kap, azzal védekezett, hogy csak a dalok sorrendjét puskázta.

 • Teljesen bediózta egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban

  Teljesen "bediózta" egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban: több százat gyûjtött bele. A kocsi tulajdonosa, egy nõ, csak akkor szembesült az igen bõ terméssel, amikor nem mûködött az ablaktörlõje meg az indexe.

  Felnyitotta a motorháztetõt és szinte nem látta a motort a rengeteg diótól. A hölgy szerint a dióraktár feltöltése kora õsszel kezdõdhetett, amikor egy mókus bukkant fel kertjében és elorozott egy kerti munkakesztyût, amelyet a nõ végül autója motorházában talált meg.

 • Legjobb barátnők lettek Tom Cruise exei

  Legjobb barátnők lettek Tom Cruise exeiTom Cruise-ra az utóbbi időben igencsak rájár a rúd, és még nem is lélegezhet fel. A 34 éves Katie Holmes és a 46 éves Nicole Kidman életében egy közös pont van, méghozzá Tom Cruise. Katie már a válás során is segítséget kért Nicole Kidmantől, aki még 2001-ben vált el Tom Cruise-tól. közös sorsuk úgy tűnik, hogy összekovácsolta a két nőt, sőt mi több, legjobb barátnők lettek. Egy bennfentes beszélt Katie és Nicole kapcsolatáról: „Volt egy nagyon kellemes beszélgetésük. Arról társalogtak, hogy milyen is volt Tom Cruise-zal összeházasodva lenni.”

 • 114 éves korában elhunyt Európa legidõsebb embere

  A nõ, akinek soha nem volt családja, 2010-ben 114 évesen és öt naposan lett Olaszország legidõsebb embere.

 • Egészségtelen ételeket kell ennie ahhoz, hogy életben maradjon

  Tejszínhab, pizza és minél több zsír - a kislány bármennyi egészségtelen ételt megehet, a helyzete mégsem irigylésre méltó.

 • Brad Pitt letiltatta a lesifotókat a webrõl

  Los Angeles - Brad Pitt ügyvédei perrel fenyegették meg azokat, aki felhasználják a sztár jelenleg Franciaországban élõ családjáról készült lesifotókat.

  A nagy távolságról különleges fényképezõgéppel "alattomban" készített fényképeket egy ismeretlen vásárlónak adta el az egyik paparazzo, s hamarosan több internetes honlapon is megjelentek.

 • Fábián Anita kislánya is feltûnik majd a sorozatban

  A Jóban Rosszban Szilviája, azaz Fábián Anita nemrég még arról beszélt, hogy kislányát nem érdekli a színészet. Ám ez azóta megváltozott, és Pipi hamarosan feltûnik a Csillagvirág Klinikán.

 • Új párra talált VV Annamari

  VV Annamari újra szerelmes, pedig csak a közelmúltban szakított. Talán ennek köszönhetõ, hogy jobban néz ki, mint valaha.

 • Michael Jackson kerekesszékben!

  Lehangoló látványt nyújtott a pop királya, amint kerekesszékben tolták be egy Las Vegas-i könyvesboltba a minap. Szemtanúk állítása szerint az arcát napszemüveg, kalap, kendõ és maszk mögé rejtõ, pizsamát és papucsot viselõ énekes közel két órán át tartózkodott az üzletben három gyermekével, de közben egyetlen pillanatra se állt fel a székbõl.

  "Folyamatosan Michael Jackson visszatérésérõl hallani, de megdöbbentõ volt látni, hogy a valóságban csak árnyéka egykori önmagának. Ahhoz is gyengének tûnt, hogy felálljon a tolószékbõl, és egyedül keljen át az úton."

 • Felgyújtotta saját magát!

  Vélhetõen felgyújtotta magát egy férfi pénteken délután a londoni parlament elõtti téren - közölte a brit rendõrség.

  A 43 éves férfi csak kisebb égési sérüléseket szenvedett, mert a téren tartózkodó békepárti tüntetõk odarohantak hozzá, leteperték a földre és eloltották a lángokat. "A jelek szerint felgyújtotta magát" - fogalmazott egy rendõrségi szóvivõ.

 • Levágta péniszét, majd felgyútjotta magát

  Belehalt sérüléseibe egy férfi, aki levágta saját péniszét, majd felgyújtotta magát. 24 óra leforgása alatt rajta kívül kilencen akartak öngyilkosok lenni, de sikerült a kórházban megmenteni az életüket.

 • Szarvas mászkált egy férfi házának tetején az Egyesült Államokban

  Szarvas mászkált egy férfi házának tetején az Egyesült Államokban, de nem rén-, hanem jávorszarvas, és szán meg Mikulás nélkül.

  Az eset Észak-Dakota államban történt, és nem karácsonykor, hanem a héten. Nem csodáról van szó, a ház hátuljával egy hegyoldalnak épült, az állat így viszonylag könnyedén szökkent át a tetejére. A férfi, miután meghallotta a szarvaspaták dobogását a háztetõn, a rendõrséget hívta segítségül.

 • Másodállásban marihuánát termesztett

  Egy idõsödõ - és nyilván nyugdíjas éveire spóroló - tejesember másodállásban bizonyos kuncsaftjait nemcsak az "élet, erõ és egészség" italával, hanem némi marihuánával is kiszolgálta - jelentette be egy brit vizsgálóbíró.

  A 72 éves tejkihordó az észak-nyugat-angliai Burnely városában rótta reggeli köreit, és közben hát- és egyéb fájdalmaktól szenvedõ kortársainak kínálta az enyhet adó füvet. Vásárlói cédulákat hagytak a bejáratnál rendelésükrõl.

 • Lábbal vezette teherautóját egy román férfi, közben énekelt és vadul táncolt

  Lábbal vezette teherautóját egy román férfi, közben énekelt és vadul táncolt, persze csak poénból, de most lehet, hogy elveszti az állását.

  Énekelt, táncolt, és lábával vezette a teherautóját egy 23 éves román férfi, a bátyja pedig lekamerázta a vicces jelenetet, majd a felvételt föltette az internetre. Így aztán a férfi lebukott, és most lehet, hogy elveszti az állását.

 • Majonéz okozott tömegkarambolt Japánban

  Tömegkarambolt idézett elõ egy rakomány majonéz egy japán autópályán. Hjógo prefektusban egy teherautóból több konténernyi majonéz borult az útra, a teherautót követõ kocsik pedig már nem tudtak kitérni a lezúduló rakomány útjából.

 • Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családja

  Újabb taggal bővül Gwen Stefani-ék családjaBővül a család Gwen Stefani-nál és férjénél, Gavin Rossdale-nél. Egy hozzájuk közel álló bennfentes elárulta el, hogy a 43 éves énekesnő harmadik gyermekével várandós. „Még csak nemrég derült ki… Mindketten nagyon boldogok.” Stefani és Rossdale 2002-ben házasodott össze, s két fiuk született: Kingston 7, Zuma 5 éves. Gavin 2004-ben tudta meg, hogy nagyon régi és rövid kapcsolatából van egy 24 éves lánya. Gwen tavaly októberben egy interjú során úgy nyilatkozott a riporternek, örülne egy harmadik gyereknek.

 • Polgár Kriszta babát vár

  Babát vár Polgár Kriszta! A volt szépségkirálynõ már belépett a második trimeszterbe, terhessége 15. hetében jár.

 • Négyszeresére drágult a patkányhús Kambodzsában

  Több mint négyszeresére drágult az ínyencfalat az idén Kambodzsában.

  Éves szinten 37 százalékos volt az általános drágulási ütem - a központi bank legfrissebb becslése szerint -, a patkányhús kilója pedig már 100 forintnyi összeg közül jár, holott tavaly még csak 24 forintnyit kértek el a piaci árusok a bontott patkányért.

  A legkapósabb persze a "szabad tartásban" nevelkedett mezei patkány, amely fokhagymával ízesítve igen népszerû csemege lett az ázsiai országban.

 • Bradley Cooper 18 évvel fiatalabb modellt választott maga mellé

  Cooper hónapokkal ezelõtt szakított Zoe Saldanával, de már itt is az új választott. Bradley Coopert nem elõször látták nyilvánosan a végzetesen vonzó és üde, fiatal modellel Suki Waterhouse-zal.

 • Uma Thurman új filmje is megbukott!

  Valószínûleg igen jót tesz majd Uma Thurman karrierjének az, hogy Robert Pattinsonnal forgathat együtt, mert mostanában nem megy neki túl jól a dolog, a filmjei egymás után buknak meg a mozikban. Majd egy évvel amerikai bemutatója után az Egyesül királyságban is bemutatták Anya a pácban címû filmjét, és a kutya se volt rá kíváncsi!

 • Leoperálták a nõ 33 kilós melleit - képpel!

  Megmûtötték azt a 24 éves macedón nõt, akinek terhessége alatt 33 kilósra duzzadtak a mellei.

  Afrodita Kamberi az utóbbi idõben már felkelni is alig tudott, hatalmas mellei elviselhetetlen fájdalmat okoztak számára.

  A nõ keblei akkor indultak újra növekedésnek, amikor állapotos lett.

  "Tudtam, hogy ha terhes leszek, a melleim megnõnek majd, de ez nem maradt abba."

 • Az amerikai katonák szolgálati gépükön is twitterezhetnek

  A jövõben szolgálati számítógépükön is használhatják a Facebookot, a Twittert és más közösségi portálokat az amerikai hadsereg kötelékében szolgáló katonák.

 • A korházas tv-sorozatok károsak?

  Azoknak az eleve kudarcra ítélt újraélesztési kísérleteknek, amelyektõl hemzsegnek a kórházas tv-sorozatok, megvan a következményük: a törzsnézõk félnek az igazi egészségügyi intézményektõl - derítette ki egy német felmérés.

  A német sebészszövetség kutatása szerint a nagy kórházas sorozatfogyasztók orvosi kérdésekben az átlagosnál rosszabbul tudják megkülönböztetni a kitalált és a valós elemeket.

 • Levágott nõi fejjel dicsekedett egy bangladesi férfi

  Megöltem a feleségem! - kiáltozta büszkén lépdelve egy levágott nõi fejjel Dakka utcáin egy bangladesi férfi, mielõtt a rendõrök õrizetbe vették - írta az MTI.

  Késõbb kiderült, hogy nem is a férfi felesége volt az áldozat. A 34 éves Amin korábban összeveszett a nejével, elrohant otthonról és csak három nappal késõbb tért haza. Amikor csütörtökön belépett lakásába, nejét nem találta, így berontott a 22 éves albérlõjük szobájába, és egy konyhakéssel levágta a nõ fejét.

 • Horváth Csaba lehet az MSZP új fõpolgármester jelöltje!

  Az MSZP budapesti szervezete a jövõ hét szerdán indítja el a jelölési folyamatot, a párt fõpolgármester-jelöltjét pedig még a decemberi pártkongresszus elõtt megnevezik.

  A posztra Horváth Csaba jelenlegi fõpolgármester-helyettes tûnik befutónak - írja hétfõi számában a Népszabadság.

 • Gyermekcsere Oroszországban!


  Bírósági döntésre cserélt gyerekeket két nõ Oroszországban, miután a DNS-tesztek kimutatták, hogy az immár kétéves kicsiket összekeverték a kórházi szülõosztályon. Ezt az orosz NTV közölte szerdán.

  A két nõ egyike orosz, a másik csecsen. A hibát az orosz nõ, Anna Androszova fedezte fel. A kicsi csuklójára tett azonosító szalagon ugyanis Zarema Tajsumova neve állt. Anna kinyomozta, hol él a csecsen asszony, majd felkereste.