rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mellimplantátumokat hívnak vissza Franciaországban

  Mellimplantátumainak visszahívására kényszerül egy francia gyártó, amelyrõl vizsgálat derítette ki, hogy félretájékoztatott az implantátumokban lévõ szilikonnal kapcsolatban.

 • Autóbalesetet okoztak a tejokádók

  Tejokádással okoztak autóbalesetet tréfálkozó egyetemisták az Egyesült Államokban.

  A viccelõdõk éjszaka egy hídról öklendezték le az alattuk lévõ autóútra a tejet, amely miatt egy nõ hirtelen vészfékezett, a mögötte érkezõ autó pedig beleütközött a kocsiba.

 • 3 éves gyerek ujjait harapta le a krokodil

  A ragadozó a fehérorosz állampolgárságú kisfiú egyik ujját teljesen leharapta, három másik ujját pedig megcsonkította.

 • Azért lökött meg öklével egy rendõrt, hogy együtt kerülhessen börtönbe a fivérével

  Csak azért lökött meg öklével erõsen egy rendõrt Alaszkában egy férfi, hogy együtt kerülhessen börtönbe a fivérével - mégsem sikerült neki, legalábbis egyelõre.

  A 35 éves férfi a bíróságtól 30 nap börtönt kapott, ám felfüggesztettet.

 • Somogyi Zoltán után bomlanak a fiatal lányok!

  Somogyi Zoltán után bomlanak a fiatal lányok! A mûsorvezetõ, aki a TV2 Kiválasztott címû produkciójának köszönheti ismertségét, aki elárulta: a mûsor vége óta kedveltebb lett a hölgyek körében.

  "Nem gondoltam volna soha, hogy egyszer majd ilyen kelendõ leszek."

  "A mûsor teljesen felbolygatta az életemet ezen a téren, hiszen annyi szerelmes levelet kapok az interneten keresztül, hogy alig gyõzök rájuk válaszolni."

 • A Star Trek film sztárját bántalmazták!

  Felszólal az iskolai erõszak ellen!

  A Star Trek film sztárja, Simon Pegg támogatást nyújt volt középiskolájának. Tanácsokat adott a volt iskolája tanulóinak az iskolai erõszak elkerüléséhez. A diákok azért vették fel a kapcsolatot a brit humoristával, hogy megkérjék, csatlakozzon az erõszak ellenes kampányukhoz.
  A színész levelet küldött az iskolának, amelyben kifejezte együttérzését az ügy iránt és elmondta, õt is volt, hogy terrorizálták diáktársai a középiskolában.

 • Két különbözõ autópályán adott életet ikerfiainak egy anya

  Két különbözõ autópályán adott életet két ikerfiának az az anya, akire menet közben jött rá a szülés az Egyesült Államokban.

 • Renée Zellwegernél jóindulatú daganatot diagnosztizáltak

  Nagyon megijedt Renée Zellweger, amikor két csomót is kitapintott a mellén. Aggodalmát súlyosbította, hogy nagymamája mellrákban halt meg 1996-ban.

  A színésznõ a riadalom után rögtön orvoshoz fordult. "Legyünk túl rajta, menjünk be, szúrjanak meg vagy amit kell, aztán szedjék ki" - mondta felindultságáról az újságnak Renée.

  A vizsgálatok után jó pár nehéz napot élt át a sztár, amikor végre megcsörrent a telefon.

 • Megdõlt a víz alatti csókolózás rekordja

  Genova - Két perc 59 másodperc hosszan csókolózott egy olasz pár visszatartott lélegzettel, ezzel saját rekordját döntötte meg Zoagli tenger partján szerdán.

 • Öregember nem vénember

  Gyermeke született a 90 éves Armaisz Nazarov II. világháborús veteránnak. A Krasznodar közelében élõ férfit 35 éves felesége ajándékozta meg egy egészséges kisfiúval.

 • Kifüstölte magát

  Biloxi (Missouri állam) - Méhek helyett magát füstölte ki egy férfi az Egyesült Államokban: porig égette bérelt házát a melléképülettel együtt.

  A 26 éves illetõ a fészerben benzinbe áztatott néhány törölközõt a méhek kifüstöléséhez, ám alighogy kilépett, lángokba borult a melléképület, a tûz pedig hamarosan átterjedt a lakóházra is. Annyi ideje maradt csak, hogy kimentse párját és egyéves lánykájukat.

 • Jack Bauer a filmvászon meghódítására készül

  Újabb televíziós sikerszéria készül landolni a filmvásznon: a 20th Century Fox film és tévéstúdiója arra szövetkezett, hogy a moziban is esélyt adjon Jack Bauernek, a 24 címû akciófilm-sorozat fõhõsének.

 • Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

  Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a férfi Tiszaújvárosban és Miskolcon károsította meg az autósokat.

  A tiszaújvárosi strand parkolójában több autót tört fel egy 33 éves miskolci férfit, akirõl kiderült, Miskolcon is számos hasonló bûncselekményt követett el.

 • 2 Hummer alatt szakadt be a jég a Balatonon (fotókkal)

  Két Hummer terepjáróval hét, negyven év körüli ember ment a Balaton jegére, majd a parttól 30 méterre 10-15 centiméteres jég beszakadt, s a jármûvek 80-100 centiméteres vízbe merültek.

 • A világsztár bevallotta: neki a legkisebb a világon a férfiassága

  Egy spanyol férfinak különösen nehéz lehet kijelenteni, hogy férfiassága "s" méret alatti... Enrique Iglesias, a spanyol szívtipró énekes nemrégiben õszinte kijelentéssel sokkolta rajongóit Melbourne-i koncertjén.

 • Hûtlenség miatt csonkítottak meg egy nõt!

  Levágták egy fiatal török nõ fülét és orrát, mert állítólag megcsalta a férjét, és ezzel bemocskolta a család jó hírét.

  Török lapjelentések szerint a 23 éves, súlyosan sérült fiatalasszonyt a zömmel kurdok lakta Agri tartományban találták meg az ország keleti részében. Állítólag az altestét is megcsonkították egy szúróeszközzel.

 • Egyik lemezcég sem adja ki Paris Hilton második albumát!

  A celebritás elõkészítette második könnyûzenei albumát is, de egyelõre egyik kiadó sem vállalja, hogy gondozza a remekmûvet.

  Ennek többek közt az az oka, hogy az elsõ korongból Amerikában, csak 180 ezer darabot vett meg a célközönség.

  Pedig a második album zenei anyaga igen csak jól sikerült, mindenki szívesen táncolna is rá, és ahhoz sem fér kétség, hogy Kylie Minogue-i magasságokba emeli az elõadót – legalábbis ezt állítja Hilton a saját zenéjérõl.

 • Kemény Henrik leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót!

  Utolsó alkalommal is telt házas elõadást adott Kemény Henrik, aki 75 év után úgy döntött, leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót. A vásári komédia élõ legendája 1931 óta, vagyis 6 éves korától kezdve játszik bábszínpadon.

  Vitéz László kalandjai mellett nevéhez fûzõdik még Hakapeszi Maki, valamint Süsü figurája is, hiszen ezen bábokat is õ mozgatta egykoron. Kemény Henrik egészségi okok miatt hagyja abba a bábozást, de a játék soha nem fog véget érni.

 • Biszexuális vagyok! - vallott a sztár

  Anna Paquin közölte: biszexuális. Anna Helene Paquin 1982-ben született kanadai színésznõ, aki Új-Zélandon él. A legsikeresebb filmje a Zongoralecke volt, amiért Oscar-díjat is kapott 11 évesen, mint a legjobb nõi mellékszereplõ. Õ az Oscar-díjak történetében a második legfiatalabb díjazott. A magyar mozirajongóknak talán az X-Men-sorozatból ismerõs, ahol Rogue-ot (Vadócot) játszotta.

 • Öt veséje van egy indiai fiatalembernek!

  Öt veséje van egy indiai fiatalembernek, miután két lánytestvérétõl és édesanyjától is kapott szerveket átültetésre.

  A 33 éves Dzsaszvant Szingnek háromszor volt veseátültetése, és bár az elsõ kettõ nem járt sikerrel, az orvosok úgy döntöttek, a nem mûködõ szerveket is benne hagyják - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában.

 • Átadták a kambodzsai fõváros elsõ felüljáróját

  Átadták a forgalomnak a kambodzsai fõváros, Phnom Penh elsõ közúti felüljáróját.

 • Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekese

  Apa lesz az Irigy Hónaljmirigy énekeseTavasszal azt nyilatkozta az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi, hogy szeretnének igazi család lenni, vágyuk pedig hamarosan teljesül is.Sipos Tomi, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja néhány hónapja vette feleségül párját, közös babájuk pedig már ott volt az esküvőn is, Linda pocakjában. \"Igen, a hír igaz, Linda valóban várandós, immár a hetedik hónapban járunk, tehát hamarosan megszületik a babánk. Nagyon várjuk már, szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Próbálunk sok időt együtt tölteni, mert a csütörtök esti koncertünkre gyakorlunk folyamatosan\" - mondta.

 • Kutyaeledelt eszik 1 hónapig

  A Daily Mail keddi beszámolója szerint furcsa kísérletbe fogott egy Las Vegas-i táplálkozás szakértõ. Mike Konowalski elhatározta ugyanis, hogy egy hónapon át csakis kutyaeledelt fogyaszt. Már nyolcadik napja falja a konzerveket és jutalomfalatokat.

 • Megette a nyerõ sorsjegyet

  Sokszor mondják azt, hogy a pénz nem boldogít, de azért jó, ha van. Sokan pedig arról is meg vannak gyõzõdve, hogy a szerencsének, pláne ha az nyeremény formájában is megtestesül, csak jó oldalai lehetnek. Ezzel szemben például nagyon sok brit lottónyertes vagy pillanatokon belül elverte a nyereményét, és ha lehet, még szegényebb és boldogtalanabb lett, mint eredetileg volt, vagy a nyeremény olyan sok konfliktust hozott az életébe, hogy egyenesen azt kívánta, bár sohasem nyert volna...

 • Obama golfozott a lengyel elnök temetése napján

  Barack Obama amerikai elnök az izlandi vulkánkitörés miatt nem tudott részt venni Lech Kaczynski lengyel elnök vasárnapi temetésén; hirtelen támadt szabadidejében golfozott egyet.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.

 • Heidi Klum erotikus képei

  A szépséges német modell képeivel van tele a sajtó, ugyanis volt sztárfotósa eladta õket.

 • Ismét édesanya lesz Cristina Aguilera

  Ismét édesanya lesz Cristina AguileraMásodik vőlegényével második gyermekét várja az énekesnő. Nemcsak azért volt időszerű Christina Aguilera és Matt Rutler Valentin-napi eljegyzése, mert már bő három éve együtt vannak, hanem mert hamarosan szülői örömök elé néznek. A filmes asszisztens anyukája ugyanis bejelentette, hogy nagymama lesz, ami annyit jelent, hogy Christina gyereket vár Matthew-tól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a pici mikor érkezik, de valószínűleg a terhessége elején jár Aguilera, hiszen nem látszik rajta a gyermekáldás.

 • Legjobb barátjával köszönti az újévet Chris Martin

  Jay-Z legjobb barátjával, Chris Martinnal köszönti az újévet. A Coldplay énekese a honlapján jelentette be, hogy bandájával csatlakoznak zenei fellépõként Jay-Z szilveszteri show-jához.

 • Új melleit tervezi Christina Applegate

  A 36 éves színésznõnek három hete kellett eltávolítani mindkét mellét, mert az egyikben rákos daganatot találtak.

  Applegate azonban nem tört össze, sõt a Good Morning America! reggeli tévémûsorban már azon viccelt, milyen szép új ciciket fog csináltatni.

  "Miután áttekintettük, milyen lehetõségeim vannak, átestem egy dupla masztektómián. Biztos akartam lenni abban, hogy eltávolítják belõlem ezt az egész dolgot.