rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy ötéves kislányt akartak összeházasítani Pakisztánban

  Két pakisztáni család évtizedek óta húzódó vitáját próbálták lezárni azzal, hogy összeadják a mindössze ötéves kislányt és a hétéves fiút. Mohammad Waseem (7) és Nishain Karachi (5) már esküvõi ruhában várta a százfõs násznép elõtt a szertartás kezdetét, amikor rendõrök jelentek meg és leállították az esküvõt: Pakisztánban csak 18 éves kor után lehet házasodni.

 • A Depeche Mode ismét Budapesten!

  Jövõ év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes.

  A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésû téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fõvárost.

 • 23 ezer forint egy vécétakarításért

  Egy amerikai üzletember annyira felháborodott a mocskos vécé miatt, hogy saját kezûleg takarította ki az illemhelyiséget - majd benyújtotta a számlát

  Annyira felháborodott egy nyilvános vécében a mocsok láttán egy amerikai üzletember, hogy saját kezûleg kitakarította az illemhelyiséget, viszont utána benyújtotta munkadíjának számláját az illetékes önkormányzatnak.

 • Õrizetbe vették Amy Winehouse-t

  Amy Winehouse brit soulénekesnõt õrizetbe vette, majd óvadék ellenében elengedte a rendõrség. A zûrös ügyeirõl is ismert és drogokat fogyasztó énekesnõt az igazságszolgáltatás akadályozásának ügyében vették õrizetbe - bár önszántából és megbeszélt idõpontban ment kedden a rendõrségre -, és március elején kell újra jelentkeznie.

 • Megvesztegetett meteorológus

  Moszkva - Az oroszországi korrupció ellen harcoló hivatalnokok lelepleztek egy meteorológust, aki állítólag 4000 rubel - 28 ezer forintnyi - megvesztegetést fogadott el.

  Köztudott, hogy Oroszországban nem egy egyetemre be lehet jutni és zsíros tisztségeket lehet szerezni nagy összegû - sok tíz millió forintos - kenõpénzekkel, de arra még nem volt példa, hogy egy meteorológust vesztegessenek meg.

 • Most már biztos: vége Gwyneth Paltrow házasságának

  Most már biztos: vége Gwyneth Paltrow házasságánakBejelentették Hollywood leglátványosabban haldokló házasságának a végét - Gwyneth Paltrow és Chris Martin külön utakon folytatják. Gwyneth Paltrow élete legfájóbb bejegyzését írta meg a blogjára, amiben bejelentette, hogy elválnak Chris Martinnal. A színésznő és az énekes egy évet dolgoztak azon, hogy megmeneküljön a házasságuk, hol együtt, hol külön. Aztán nemrég rájöttek, hogy hiába szeretik egymást, annak van a legtöbb értelme, ha elválnak. De mindezt nem haragban teszik, és továbbra is barátok, és tökéletes szülők maradnak.

 • Vaginaillatú parfüm

  Egy német vállalat vaginaillatú parfümöt készített Vulva Original néven. Pár tucat nõtõl gyûjtött mintát, hogy elkészíthesse a természetes illatot. Az erotikus kiegészítõket gyártó cég, a németországi Vivaeros terméke hûen adja vissza a nõi nem természetes illatát. A parfümöt hatékony nemi izgatószerként tartják számon, ára 39 euró.

 • 5210 grammal született az óriásbaba

  A 24 éves kismama, Stefanie 112 kilót nyomott a terhessége vége felé, így az orvosok nem lepõdtek meg annyira, hogy a kis Sophie-Marie súlyától.

 • Paris Hiltont kitiltják a Las Vegas-i klubokból

  A város éjszakai klubjainak vezetõi annyira féltik a jó hírüket, hogy elhatározták, hogy kitiltják a Las Vegasban elkapott sztárt a bárokból.

 • A Beatlest méltatta a Vatikán hivatalos lapja

  Vatikánváros - Méltató cikket szentelt a Beatlesnek a Vatikán félhivatalos lapja, a L,Osservatore Romano abból az alkalomból, hogy 40 éve jelent meg a Gombafejûek híres Fehér Albuma (White Album).

  A lap, amelynek feltûnõ modernizálódására már felfigyelt az elmúlt hónapokban a nemzetközi világsajtó, felidézte John Lennonnak ama sokat emlegetett mondását, amely szerint a Beatles "népszerûbb Jézus Krisztusnál" - ez a szájukból enyhén cinikus...

 • 39 évvel késõbb rendezte adósságát

  1969-ben 5 fontot (1400 forint) adott kölcsön egy sheffieldi férfi egy segítségre szoruló ausztrál turistának: 39 évvel késõbb Jim Webb ezen a héten kapta vissza a pénzt, de már sokkal többet, 200 fontot (57 ezer forintot).

  A most 72 éves Webb 1969 áprilisában találkozott Gary Fentonnal Belgiumban: az ausztrál férfinak nem volt elég pénze kompra, ezért kölcsönkért a brittõl. Akkor Fenton azt mondta: amint tudja, visszafizeti a pénzt Webbnek, ezért el is kérte címét tõle.

 • Teherbe esett a második férfi

  A második átmûtött amerikai férfi jelentette be, hogy gyermeket vár. Az oregoni Thomas Beatie volt az elsõ, aki nõként született, s már félig átmûttette magát férfivá, amikor úgy döntött, megmaradt méhében kihord még egy gyermeket.

 • Som Lajos jobb lába lebénult

  Hetek óta kórházban ápolják Som Lajost, a Piramis együttes gitárosának lebénult a jobb lába.

  A zenész - elmondása szerint - egyik pillanatról a másikra nem érezte a lábfejét és a lábszárát, így mentõ vitte be az intézménybe.

  Most csak járókerettel tud menni, leginkább csak fekszik a kórteremben. Naponta félórát gyógytornázik, így már - mint mondja - kicsit tudja mozgatni. Som Lajos az újságnak leszögezte, hogy egy pillanatra sem adja fel, mindenképp meg akar és meg is fog gyógyulni.

 • Angliába akar költözni a szoláriumfüggõ nõ

  A világ legrosszabb anyukájának kiáltották ki nemrég Patricia Krentcilt, ami nem is csoda, a nõ ugyanis a hatéves kislányát akarta szoláriumba küldeni.

 • Betilthatják a "genetikai rulettet": tilos elvenni az unokatesót!

  Lassan az Egyesült Államok felében betiltják az elsõfokú unokatestvérek közti házasságkötést. Jelenleg 24 tagállamban tiltja törvény az ilyen frigyet, Maryland lehet a 25., ha törvényhozása elfogadja Henry Heller demokrata párti küldött javaslatát.

 • Eltanácsolták a melegpornózó birkozó fiúkat

  Egy fizetõs tartalmat szolgáltató melegpornós oldalról meztelen fotók és videók kerültek elõ a Nebraskai Egyetem diák-birkózócsapatának két tagjáról.

  Az eset után a sportolókat azonnali hatállyal eltávolították a csapatból - igaz, nem a pornózásra, hanem a sportszövetség szabályainak megsértésére hivatkozva. Képeikkel ugyanis nem szabadott volna pénzt keresniük.

 • A jövõben él egy brit házaspár

  A jövõben él egy brit házaspár, bár a nagyon közeli jövõben: mindössze egy órával él korábban és csak télen.

 • Pókembert utánozta a kisfiú és életét vesztette

  Belehalt sérüléseibe egy kilencéves spanyol kisfiú, aki Pókember-álarccal a fején kiugrott negyedik emeleti otthona ablakából.

  "Valószínûleg megnézte nemrég valamelyik Pókember-filmet és utánozni akarta a hõst" - mondta egy rendõrségi szóvivõ.

  A baleset a Spanyolország keleti részén fekvõ Albacetében történt vasárnap. A kisfiú a zuhanástól olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentõk kiérkezése után nem sokkal életét vesztette.

 • Rottweiler ölte meg a valóságshow-sztár 4 éves kislányát!

  Borzalmas tragédia rázta meg Oregon állam ezen a hétvégén: a History csatornán nálunk is nagy sikerrel futó Ax-Men valóságshow ismert arcának, Jesse Browningnak négyéves kislányát szétmarcangolta a család rottweilere! Az Ax-Men négy fakitermelõ csapat mindennapjait mutatja be, Jesse Browning igen képzett oregoni favágó, aki családjával az erdõ szélén tengeti mindennapjait.

 • Eladó a Michael Jackson halálát okozó fecskendõ

  A hírek szerint eladó az az injekciós tû, amellyel a végzetes gyógyszeradagot beadták Michael Jackson énekesnek.

 • Le lehet dolgozni a fizetendõ összeget Bon Jovi éttermében

  Jon Bon Jovi új oldaláról mutatkozik. A vendéglátó az egészséges életmódot részesíti elõnyben, és a rászorulóknak segít.

 • Világraszóló elismerésben részesült a Budapesti Corvinus Egyetem

  Harmadik helyen végzett a Budapesti Corvinus Egyetem általános menedzsment mesterképzése a Financial Times idei ranglistáján, amelyen ötven intézményt rangsoroltak - közölte az egyetem az MTI-vel szerdán.

 • Akaratlanul okozott twitteres járványt egy ausztrál diák

  Akaratlanul okozott twitteres járványt egy ausztrál diák, aki egy üzenetek színesítésére tervezett kóddal végül többtízezer felhasználót küldött japán pornóoldalakra.

 • Az angol élvonalbeli focisták kiállnak a melegek jogaiért!

  Élvonalbeli angol focisták egy videoklipben fognak szerepelni, amelyben kifejezésre juttatják, hogy elutasítják a melegekkel szemben tapasztalható elõítéleteket és a kirekesztést.

  A kampányt, amelyet a homoszexuálisok jogaiért küzdõ Outrage csoport készít elõ, támogatja az angol labdarúgó-szövetség (FA) és a Kick It Out nevû angol antirasszista szervezet.

  Az utóbbi idõben többször elõfordult, hogy különbözõ labdarúgó stadionokban homofób sértésekkel illettek angol focistákat, Sol Campbellt vagy Ashley Cole-t, akik egyébként mindketten heteroszexuálisnak vallják magukat.

 • Elhunyt Oroszország legkisebb embere

  Moszkva - Oroszország legkisebb embere elhunyt: Konsztantyin Morozov mindössze 63 centiméteresre nõtt, testsúlya 24 kilogramm volt, s bár az orvosok születésétõl fogva állították, hogy nem él sokáig, 73 éves korában érte a halál.

 • Kasza Tibi több mint 30 kilót fogyott

  Ma már rá sem ismernénk a 31 kilóval kövérebb Kasza Tiborra, aki egy bántó megjegyzést követõen szabadult meg súlyfeleslegétõl.

  A zenész ma már csak nevet, ha régi fotói elõkerülnek a fiók mélyérõl. Néha maga sem hiszi el, hogy valóban volt olyan korszaka az életének, amikor 116 kilót nyomott.

  "Gyakorlatilag éjjel-nappal ettem, valószínûleg a gyerekkori nélkülözést próbáltam így ellensúlyozni.

 • Árgus szemmel figyelik Jennifer Aniston pocakját

  A Call Me Crazy című filmben rendezőként is részt vett Jennifer Aniston, aki büszkén népszerűsítette az alkotását a Los Angeles-i premieren.

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Kötelezõ oktatás a kutyatulajdonosoknak Salzburgban

  Bécs után Salzburg tartományban is kötelezõ lesz vizsgát tenniük a kutyatartóknak, ahol bizonyítaniuk kell, hogy értenek az állattartáshoz.

 • Szexi fotók a valóságshow-sztárról

  Audrina Patridge valószínûleg az egyik legdögösebb celeb a tengerentúlon. Az MTV zenecsatorna valóságshowjában is szereplõ , 25 éves híresség most az FHM címû magazinnak készített fotósorozatot.