rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  loading...

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kilencvenéves vadvízi tutajos

  Vadvízi tutajozással ünnepli meg 90. születésnapját egy brit dédmama. A Linlithgow-ban élõ Gean Hodson úgy véli, egy nyugodt ebéd a barátaival túl szolid lenne. Orvosa eltanácsolta az ejtõernyõzéstõl, mely a matróna elsõ ötlete volt.

 • Négyezer éves érintetlen sírra bukkantak Betlehemben

  Négyezer éves érintetlen sírra bukkantak Betlehemben - az ókori temetkezésben agyagedényeket, tányérokat, gyöngyöket, valamint két csontvázat találtak.

  Az egyméteres mélységben lévõ sírt munkások fedezték fel, akik egy ház felújítását végzik a Születés temploma közelében.

 • Hivatalosan is csõdbe ment Martine McCutcheon

  Az énekes-színész Martine McCutcheon megköszönte rajongói támogatását, miután hivatalosan is csõdbe ment.

 • Csuklótörést szenvedett XVI. Benedek pápa!

  A fürdõkádban megcsúszott és kisebb csuklótörést szenvedett XVI. Benedek pápa észak-olaszországi szabadsága idején, de nincs komolyabb következménye a balesetnek - közölte pénteken szóvivõje.

 • Hetedszerre is kimondja az igent Esztergályos Cecília

  Idei ezüstlakodalmán hetedszerre is kimondja a boldogító igent az örökifjú színésznõ, Esztergályos Cecília, aki házasságaival igazi csúcstartó a hazai hírességek között.

 • Titokban nõsült meg az X-Faktor sztrája

  Az ifjú páron kívül mindössze öten voltak az esküvôn, amelyen az X-Faktor sztárja hivatalossá tette kapcsolatát születendõ gyermeke édesanyjával.

 • Nem láthatja gyermekét Courtney Love

  Továbbra sem láthatja saját gyermekét Courtney Love, Kurt Cobain özvegye.

  A TMZ.com internetes lap szerint egy Los Angeles-i bíró áprilisig hosszabbította meg annak a rendeletnek az érvényességét, amely szerint az énekesnõ nem léphet kapcsolatba tizenhét éves lányával, Frances Bean Cobainnel.

 • Japán szinkronúszók "körmöse"

  Nem jelenhetnek cizelláltra festet körmökkel versenyeiken a japán szinkronúszók - döntöttek szakosztályuk vezetõi.

 • Baleset érte Florence Welchet koncert közben

  Komolyabb baj nem történt, de igencsak ijesztõ és kellemetlen helyzetben találta magát Florence Welch, a Florence and The Machine énekesnõje egy fellépése kellõs közepén.

 • Egymillió forint készpénzt loptal el egy személyautóból Szolnokon

  Egymillió forint készpénzt emeltek el egy személyautóból Szolnokon. A szajoli tulajdonos csupán egy rövid idõre hagyta lezáratlanul autóját Szolnok külterületén, a Homokbányai úton hétfõn.

  Az ismeretlen elkövetõnek azonban ennyi is elegendõ volt ahhoz, hogy kifigyelje a könnyû prédát.

 • A nõknél is többet költenek szépségükre a brit férfiak

  Többe kerül a szépség a brit férfiaknak, mint az ember gondolná: még a nõknél is többet költenek kozmetikumokra.

 • Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztiválon

  Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén, A Dal címû showmûsorban. A vasárnapi második középdöntõbõl Vastag Tamás, Radics Gigi, ByeAlex, valamint Agárdi Szilvia és Pál Dénes kettõse jutott a fináléba.

 • Késõn vesztette el a szüzességét Leonardo DiCaprio

  Legalábbis ezt osztotta meg a nézõkkel Russel Crowe egy interjú során, miközben a füle hegyéig vörös DiCaprio dadogott vele szemben.

  Crowe váltig állítja, hogy az apaságra áhítozó DiCapriot még nem avatták be a testi örömökbe, amikor együtt forgatták a Gyorsabb a halálnál c. filmet 1995-ben.

  Arra a kérdésre, hogy miben változott meg a Titanic színésze azóta, Crowe így válaszolt: "Két dologba: elvesztette a szüzességét és már legálisan is ihat" - nyilatkozta a Gladiátor fõszereplõje.

 • Anyuka a hûtõben, pénz a zsebben!

  Otthonuk fagyasztóládájába dugta 98 évesen elhunyt anyját egy férfi az Egyesült Államokban, hogy felvehesse az asszony nyugdíját.

  A rendõrség lakossági tipp nyomán tartott házkutatást és bukkant a tetemre.

 • Nem felelt meg egy fizikus fizikailag utcaseprõnek

  Nem felelt meg egy fizikus fizikailag utcaseprõnek Dél-Koreában. A 36 éves tudós a gazdasági válság miatt fanyalodott arra, hogy megpályázza a nem éppen magasröptû munkakört. Hatvanhárman versengtek öt szöuli utcaseprõi állásért, köztük 11 diplomás.

  A "szimulációs" felvételi teszten mindenkinek két homokzsákot kellett cipelnie a vállán, egyenként húsz kilósakat. Ezek "szimulálták" a leendõ, dugig teli szemeteszsákokat. A cipekedési táv 25 méter volt, és szintidõre kellett teljesíteni. A fizikus 3 másodperccel elmaradt ettõl.

 • Penélope Cruz hivatalosan is bejelentette, hogy gyermeket vár

  Hivatalosan is bejelentette terhességét a gyönyörû színésznõ, Penélope Cruz.

 • Öngyilkos akart lenni a Parlament felrobbantásával fenyegetõzõ férfi Szegeden

  Többek között az Országház, a szegedi bíróság és az APEH épületének felrobbantásával is fenyegetõzött az a 46 éves férfi, aki Szegeden a Vértói úton mászott fel egy villanypóznára, hogy véget vessen az életének.

 • Színészeket zavaró szokást vett fel Ben Affleck

  A színészbõl lett rendezõ a színészei számára rendkívül zavaró szokást vett fel, amit már meg is tiltottak neki.

 • Elhunyt Fóth Ernõ festõmûvész!

  2009. július 19-én váratlanul elhunyt Fóth Ernõ festõmûvész, Munkácsy-díjas, Érdemes Mûvész, a Magyar Mûvészeti Akadémia tagja.

  Temetésérõl késõbb intézkednek. Fóth Ernõ Sitkén született 1934-ben, tanulmányait az Iparmûvészeti Fõiskolán végezte. 1975-tõl az Iparmûvészeti Fõiskola docense volt, 1992-tõl a Magyar Mûvészeti Akadémia tagja. Táblaképeken kívül több sgraffitót, freskót, gobelint és mozaikot készített.

 • John Lennon véres ruháit is kiállítják!

  Azt a barna papírzsákot is kiállítják a John Lennon New York-i éveit bemutató kiállításon, amelyben 1980 decemberében özvegye, Yoko Ono a kórházban visszakapta meggyilkolt férje véres ruháit.

  A japán mûvésznõ a kedden nyíló kiállítás elõtti beharangozó sajtókonferencián elmondta, hogy nehéz döntést hozott és várhatóan sokan bírálni is fogják ezért, de úgy gondolja: fontos, hogy az emberek ráébredjenek a fegyveres erõszak szörnyûségeire.

 • Adás közben váltottak csókot az X-Faktor mentorai

  Adás közben váltottak csókot az X-Faktor mentoraiAz amerikai X-Faktorban annyira elégedett volt Simon Cowell kritikájával Kelly Rowland, hogy egy hosszú csókkal jutalmazta mentortársát. Amíg idehaza megelégednek egymás verbális dicséretével a mentorok, addig az amerikai X-Faktorban fizikálisan is nagyon tudják egymást szeretni az ítészek. A szerdai élő show alatt például Kelly Rowland forrt össze csókban Simon Cowellel. A Destiny\'s Child énekesnője így hálálta meg neki, amiért a múlt héttel ellentétben nem a földig rombolta Kelly versenyzője, Lillie McCloud önbizalmát, hanem dicsérettel illette.

 • Halálra fagyott villanyszámla-tartozása miatt a milliomos

  Halálra fagyott egy 93 éves bácsi az Egyesült Államokban, mert kikapcsolták nála az áramot.

  Az nyugdíjas nagyjából ezer dollárral - 200 ezer forinttal - maradt el befizetéseiben, miközben végrendeletébõl kiderült, hogy igencsak tehetõs volt, mert 600 ezer dollárt - 120 millió forintot - hagyott egy kórházra, igaz, ez volt nagyjából mindene.

 • Hét NATO-katona halt meg!

  Hét NATO-katona - köztük négy francia és két amerikai és egy brit - halt meg a hét végén összecsapásokban vagy balesetben Afganisztánban. A francia katonák halálát nem harci cselekmény, hanem baleset okozta. A két amerikai és a brit katona életét pokolgép oltotta ki.

 • Vesztegetési bakik listája

  Ungvár - Megvesztegetési "balesikerlistát" tett közzé internetes honlapján Ukrajna Belügyminisztériuma. A toplistán az országban idén feltárt megvesztegetési ügyek szerepelnek és pénzösszegeik szerint alakult a sorrendiség.

  A 84 tételbõl álló lajstromot az a 26 millió hrivnya (kb. 800 millió Ft) kenõpénzösszeg vezeti, amelyet a Krím-félszigeti Partenit városka polgármestere, Mikola Konyev és helyettese kapott néhány hete egy kijevi üzletembertõl 17 hektárnyi földterület kiutalásának elintézéséért.

 • Ritka õshüllõre bukkantak a régészek!

  Mintegy 30 centis õshüllõre bukkantak a régészek ásatások folyamán a németországi Chemnitzben.

  A gyíkszerû kövület 290 millió évvel ezelõtt élhetett, és minden jel arra utal, hogy folyékony láva okozta halálát.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • Hat órán belül kétszer is elütöttek majd megbírságolták

  Hat órán belül kétszer is elütöttek egy biciklist az Egyesült Államokban, ráadásként pedig a rendõrség megbírságolta.

  A 46 éves férfit elõször egy autós gázolta el, aki cserbenhagyta, elhajtott. A biciklist más szállította kórházba, ám miután ott ellátták sebeit és kiderült, hogy nem esett komoly baja, kiengedték. Útban hazafelé egy vasúti hídon baktatott maga mellett tolva biciklijét, amikor egy vonat sodorta el.

 • Vége a Született feleségek-nek?

  A Lila Akác köz hölgyeinek már nem sok idejük maradt, hogy megoldják ügyes-bajos dolgaikat - jelentette be a Született feleségek szellemi atyja és egyben producere, Marc Cherry.

  Cherry a Televízió Kritikusok Szövetsége ülésén közölte, hogy a hetedik évaddal egyben pontot akar tenni a sorozat végére.

  "Addig szállunk ki belõle, míg szeretnek minket." - mondta. Vagy mégsem?

 • 30%-kal emelkedik a parkolás Pesten!

  Átlagosan csaknem 30 százalékkal drágulnak június 1-jével a 2001 óta változatlan parkolási díjak, kibõvítik a fizetõövezeteket, és családonként csak két kerületi parkolási engedélyt adnak ki, ebbõl az egyikért a teljes ár felét kell fizetni - rögzíti a Fõvárosi Közgyûlés rendelete.

 • Eladó a sex.com

  Eladó a szakértõk szerint legismertebb internetes azonosító, a sex.com - írta egy a domének eladására szakosodott német társaság közleményében.

loading...