rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  loading...

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Titokban megnõsült Csányi Sándor

  Csányi Sándor, a Radnóti Színház tagja feleségül vette kolléganõjét Tenki Rékát.

 • Janet Jackson anya lesz?

  Janet Jackson egy rádióban készített riport során tudta meg, hogy terhes! Nagyon elcsodálkozott, amikor a KIIS-FM rádióban a riporter a férje egy állítólagos korábbi nyilatkozatára utalva azt mondta, hogy Jackson hamarosan anyai örömök elé néz.

  A riporter azt állította, Jackson férje Jermaine Dupri azt nyilatkozta, feleségével családot alapítanak, amint befejezi aktuális turnéját. Jackson erre visszakérdezett, hogy mikor is mondta ezt a férje. A riporter csak ennyit mondott: "Azt hiszem készen áll arra, hogy apa legyen".

 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.

 • Rengeteg a munkájuk a tûzoltóknak az árvíz és a felhõszakadások miatt!

  Naponta több tucat bejelentés érkezik a tûzoltókhoz azzal kapcsolatban, hogy az árvíz és a felhõszakadások miatt szivattyúzást kérnek pincékbõl, sportpályákról, de a tûzoltóság az árhullám levonulásáig türelmet kér a lakosoktól.

 • Hét embert megölt egy ámokfutó Azerbajdzsán fõvárosában

  Hét embert megölt, többeket megsebesített, majd magával is végzett egy ámokfutó Azerbajdzsán fõvárosában.

  Orosz és azeri hírügynökségek értesülése szerint a bakui kõolajipari egyetemen lövöldözött egy férfi. A sebesültek száma 15 az elsõ jelentések szerint.

 • Kínában megépítették a világ legnagyobb távcsövét

  Az óriásteleszkópot Pekingtõl százhetven kilométerre északkeletre állították fel, a Kínai Tudományos Akadémiához tartozó egyik kutatóbázison.

  A kínai tudósok szerint a távcsõ a világ leghatékonyabb eszköze lesz a galaxis háromdimenziós feltérképezésében.

  Az eszköz újdonsága, hogy használat közben nem az egész szerkezet mozog, mint más teleszkópok esetében, hanem csak a két mozgatható szegmentált tükör.

 • Utálják egymást az Olsen ikrek

  Ashley és Mary-Kate Olsen utálják egymást. Saját divatcégükrt a jövõben két különbözõ néven fogják futtatni, és el is költöznek egymás közelébõl, mert nagyon megromlott a viszonyuk.

  A világ szemében õk voltak a tökéletes testvérek, akik együtt lettek sikeresek, de Ashley és Mary-Kate Olsen úgy döntött: 21 év együttélés és közös üzlet után külön utakon indulnak el. A nagykorúvá vált lányok a hírek szerint az utóbbi idõben rengeteget veszekedtek, és konfliktusaikat nem beszélték meg.

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

 • Adóbecslés mellimplantátum-import alapján

  A mellnagyobbításhoz szükséges implantátumok importja alapján próbálja megbecsülni a plasztikai sebészek jövedelmét az adóhatóság Argentínában.

 • Túl sok salátát evett, kiderült, hogy rákos

  Csillapíthatatlan salátaéhség jelezte egy brit nõ rákbetegségét, ezáltal sikerült a kórt korai stádiumban felismerni, a beteget pedig meggyógyítani.

 • Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésével

  Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésévelNem tud megbékélni döntésével az X-Faktor mentora, aki egyik tanítványát kellett, hogy hazaküldje vasárnap. Úgy szereti mentoráltjait, mintha a lányai lennének, mégis választania kellett közülük Alföldi Róbertnek. Vasárnap Batánovics Lili és Eckert Anikó párbajozott, és a mentor azóta is viaskodik a lelkiismeretével. – Az ember szembe köpné magát akkor is, ha máshogy döntene. Azt gondolom, hogy gyáva vagyok, mert így döntöttem, ha pedig fordítva voksolok, akkor szakmaiatlanul döntöttem volna.

 • Pete Doherty õrizetben!

  Minden értelemben a felhõk felett lebegett Pete Doherty angol zenész; a rocksztárt kábítószer-birtoklásért vették õrizetbe a genfi repülõtéren.

  A Babyshambles nevû banda kábítószeres botrányairól is ismert énekesét másfél órán át tartották õrizetben az elmúlt héten. Az esettel a továbbiakban az államügyészség foglalkozik, a hatóság pénzbírságot is kiszabhat.

 • 78 milliárd forintot keresett keresett Madonna a turnéjával!

  Rekordot döntött Madonna! A popsztár a most befejezett 85 állomásos Sticky and Sweet turnéjával 408 millió dollárt, azaz 78 milliárd forintot keresett.

  Madonna ezzel minden idõk legnagyobb koncertbevételét érte el, igaz, az elõzõ, 194 millió dolláros (37 milliárd forintos) bevételi rekordot is õ tartotta korábban.

 • Újra apa lesz Elton John

  Elton John és párja ismét szülõk lesznek, miután elsõ gyerekük béranyja megint várandós.

 • Kínában büntetik a playback-et

  A kínai Kulturális Minisztérium januártól életbe lépõ szigorítása után komoly büntetésre számíthatnak azok az elõadók, akik tátogással és kamu zenéléssel csapják be a rajongóikat.

  A minisztérium egyik tisztségviselõje, Szun Csiu-hszia elmondta, a mûködési engedélyük bevonására számíthatnak azok, akiket egy kétéves ciklus során legalább kétszer playbackezésen kapnak.

 • Óriási tumort távolítottak el egy 2 éves kisfiú hátáról

  Tíz órás mûtéttel távolították el egy mexikói kisfiú hátáról a daganatot, mely nehezebb volt, mint maga a 2 éves kisfiú.

 • 6500 kilométeres út téves letartóztatásért

  Tehachapi (Kalifornia állam) - 6500 kilométert autózott egy seriff a helyettesével az Egyesült Államokban, hogy aztán ne a keresett személyt tartóztassa le.

  A Kentuckyban körözött(nek vélt) férfi sem örült: éppen kiengedték egy kaliforniai börtönbõl, amikor ismét rendõri õrizetbe került és már vitték is Kentuckyba.

 • Feltámadás - koporsóban

  Koporsóban tért magához egy halottnak elkönyvelt férfi Lengyelországban.

 • Kilenckilós óriásdaganatot távolítottak egy hatvan év körüli betegbõl Gyõrben

  Az orvosi szakma magát a mûtétet - óriásdaganat eltávolítását - nem tartja szenzációnak, de tény, akkora tumort, mint amelyet december 23-án távolítottak el a beteg hasából, a szakma ritkán jegyez.

  A mûtétet prof. Oláh Attila végezte, s mint mondta, nehéz megállapítani, hogy a daganat mikortól kezdhetett nõni a hatvan év körüli páciens hasüregében. Az biztos, hogy mostanra több szervet is nyomott, így nem volt értelme várni a mûtéttel. Az operáció közben készült felvételen jól látszik a tumor mérete, ami egy laikus számára - nincs jobb szó rá - döbbenetes.

 • A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulást!

  A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulás (azaz az olasz Karácsony Apó) kocsiját, amely éppen a vasárnap délutáni Télapó-futamra tartott.

  Valójában a szekeret egy trailer szállította, amelyet a verseny helyszínéül szolgáló dél-tiroli Levico Terme településének szigorú csendõrei feltartóztattak. A vezetõnek a szállítólevél hiányát és a forgalom akadályozását rótták fel. Ezen szabálysértésekért 250 eurós pénzbüntetés fizetésére kötelezték.

 • Ingyen laptopot kapnak az egri Eszterházy Károly Fõiskola hallgatói!

  Nyolcszáz Fujitsu Esprimo notebookot vásárolt valamennyi elsõ éves nappali tagozatos hallgatójának az egri Eszterházy Károly Fõiskola (EKF). A hallgatók megkapják a gépeket használatra, a diploma megszerzése után pedig véglegesen.

  A három éve kezdõdött program keretében elõször csak korlátozott számban láttak el hallgatókat és tanárokat számítógéppel. Az azóta rendkívüli népszerûsége miatt kiterjesztett akció jól szolgálja a hallgatók mobilitását, az önálló tanulási feltételeket és ösztönzi a diploma megszerzését.

 • Sok kis Obama született Kenyában

  Sok szülõ adta szerdán újszölöttjének a Barack, az Obama vagy a Michelle nevet Kenyában, ahonnét Barack Obama megválasztott amerikai elnök õsei származnak apai részrõl.

  Kisumuban, annak a New Nyanza tartománynak a fõvárosában, ahonnét az Egyesült Államok elsõ afroamerikai elnökének megboldogult apja származott, egy anyának még az is sikerült, hogy az Obama-házaspárról Obamának, illetve Michelle-nek nevezze el gyermekeit, minthogy különnemû ikreket szült.

 • Egy leszbikus nõvel csalta meg férjét Mary Zsuzsi?

  Mary Zsuzsi nem csak a férfiakhoz, hanem saját neméhez is vonzódik.
  Nem is tagadja, volt már kapcsolata nõvel, igaz, együtt eddig még csak férfiakkal élt.

  "Amikor Düsseldorfban táncoltam leszbikus lányokkal együtt, az egyiknek nagyon megtetszettem. A férjem is tudott róla, tulajdonképpen a kedvéért csináltam az egészet, de õ nem szállhatott be" - a mûvésznõ, aki azt is kifejtette, véleménye szerint az lenne a legideálisabb, ha biszexuális partnerrel hozná össze a sors.

 • Beyoncé, Rihanna és Chris Brown gyerekeknek énekel

  A Disney kitalálta, hogy újra leporolja a régi rajzfilmslágereit és azokból egy válogatás albumot készít.

  Hogy biztosra menjenek felkértek számos neves énekest és énekesnõt, hogy újból fölénekeljék a legsikeresebb Disney-rajzfilmek betétdalait.

  A szeptember végén megjelenõ albumon a popcrunch.com információi szerint többek között Beyonce a Kis hableány, Alicia Keys a Mulan, a Pussycat Dolls a Herkules címû rajzfilmbõl énekel el egy dalt, míg Rihanna és Chris Brown az Aladdin címû rajzfilm egyik duettjét adja elõ.

 • Fúróhegy maradt az állkapocsban

  Beperelte fogorvosát egy amerikai nõ, mert fúróhegyet felejtett az állkapcsában. A nõ egy évig élt a több mint két centiméter hosszú idegen tárggyal a szájában.

 • Elhunyt Rodney King

  Holtan találták egy úszómedencében Rodney Kinget. A férfi megveretése miatt 1991-ben az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb faji jellegû zavargásai törtek ki Los Angelesben.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Tizenötezer dollárt költött fehérnemûkre Katie Holmes

  A hölgy többé nem Mrs. Cruise, éppen ezért végre beruházott néhány magassarkú topánkára, no meg sok-sok vérpezsdítõ göncre is. Sokak szerint új pasi van a láthatáron.

 • Eltûntek a párizsi szerelmes lakatok

  Egyetlen éjszaka alatt tûnt el Párizsban kétezer szerelmes lakat, amelyeket az évek során párok erõsítettek a Pont Des Arts híd rácsára érzelmeik bizonyítására.

 • Olimpiai ugrószám: 2. emeletrõl, neji tévécenzúra miatt

  Peking - Különleges olimpiai ugrást hajtott végre egy 42 éves, nem sportoló férfi Kínában: kiugrott 2. emeleti lakásának erkélyérõl, mert a felesége nem engedte, hogy nézze a tévében az olimpiát.

loading...