rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  loading...

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy párt alkot Mila Kunis és Ashton Kutcher

  Kéz a kézben sétálgatott, majd szenvedélyesen csókolózott Mila Kunis és Ashton Kutcher. A szerelmesek most vállalták fel elõször a nagy nyilvánosság elõtt, hogy együtt vannak.

 • Kínos elszólás: infláció helyett fellációt emlegetett a politikus

  Egy interjúrészlet gondoskodik a derültségrõl Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselõ.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Bugyirablót fogtak Miskolcon

  Hat év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság elsõ fokon azt a férfit, aki tavaly két nap leforgása alatt négy lányt is kirabolt Miskolcon, s egyiküktõl még a rajta lévõ bugyit is elvette.

  A különös bûncselekmény elkövetõje fiatal kora ellenére többször is áll már eljárás alatt: többször ítélték el, fõként lopás és okirattal való visszaélés miatt.

  A tettest 16 éves korában pedig három évre javítóintézetbe küldték erõszakos közösülés miatt.

 • Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányát

  Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányátKislánya születése óta igyekszik példás családapaként élni Kanye West, és bár a lesifotósokkal azóta sem sikerült kibékülnie, gyermeke mindig kihozza az érzékeny oldalát. A rapper annyira oda van a kis Northért, hogy a kislányt még készülő új albuma stúdiómunkálataira is magával viszi. West amúgy nagyon ritkán mosolyog a fotóin, ám a gyémántfülbevalót viselő kicsi őt is jobb kedvre deríti. Nem véletlen, hogy a házaspár barátai körében már felröppent a hír, hogy Kim Kardashian boldogan szülne még egyszer Westnek, mivel úgy gondolja, tökéletes családot alkotnak.

 • Megtalálták a rák valódi okát

  Megtalálták a rák valódi okátLenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

 • A taxiban felejtették a több mint 70 millió forintot

  A taxiban felejtették a több mint 70 millió forintotEgy idős házaspár mintegy negyedmillió eurót (mintegy 73,5 millió forintot) felejtett egy kocsi hátsó ülésén a németországi Würzburgban. A taxisofőr visszavitte az összeget a tulajdonosoknak. Egyetlen percre sem gondolt arra, hogy eltegye a pénzt, hiszen az idős házaspárnak óriási bajt jelentene, ha megtartaná - mondta kedden a taxisofőr, aki becsületességéért jutalmat sem akart elfogadni. A férfi egy würzburgi bankból szállította haza utasait a Main Post című lap tájékoztatása szerint. Amikor a következő fuvar alkalmával kinyitotta új utasa előtt a hátsó ajtót, észrevette az ülésen felejtett tarisznyát és benne a pénzt.

 • Eddig másoknak kölcsönözte a hangját, most jelentkezett a tehetségkutatóba

  Czerovszky Henriett most gondolta elérkezett az idõt arra, hogy jelentkezzen a The Voice tehetségkutató mûsorba. Eddig ugyanis mindig másnak kölcsönözte a hangját, és ezzel sok jogdíjtól esett el.

 • Repülõn felejtették az utast

  Repülõgépen felejtettek egy utast négy teljes órára az Egyesült Államokban a leszállás után.

 • Julija Timosenko megvált védjegyének számító fonott hajkölteményétõl

  Évek után megvált védjegyének számító fonott hajkölteményétõl Julija Timosenko ukrán miniszterelnök, aki új frizurával jelent meg a heti kormányülésen.

  A politikus a 2004-es narancsos forradalom óta ragaszkodott fonott hajviseletéhez. A szerdai kormányülés egyik legnagyobb szenzációnak minõsülõ eseményérõl az UNIAN ukrán hírügynökség külön hírben számolt be.

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Alkoholproblémákkal küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része

  Alkoholelvonási tünetekkel küzd a mélyben rekedt chilei bányászok egy része. Mint Jaime Manalich chilei egészségügyi miniszter az El País címû spanyol napilapnak nyilatkozva elismerte, a 33 beszorult bányász közül a múltban több is rendszeresen fogyasztott alkoholt, hogy leküzdje a mélyben végzett munkával járó félelmet. Mint mondta, egyesek idõnként "nagy mennyiséget" is magukhoz vettek.

 • Lady Gaga eltûnik Facebook-ról

  Lady Gaga, a nemrég hazánkban teltházas koncertet adott világsztár több, mint 24 millió rajongóval büszkélkedhet a népszerû közösségi oldalon, továbbá 7 milliónál is több Twitter-követõvel, jelenleg pedig "The Fame Monster" címû albumával 90. hete van jelen a MAHASZ Top 40 album listáján.

 • Az olimpia bajnok úszónõ Amanda Beard levetkõzve kampányolt

  Amanda Beard, az ismert amerikai kétszeres olimpiai bajnok úszónõ az olimpia elõtt botrányosan viselkedett, illetve érdekes és furcsa módon tiltakozott, lépett fel az állatvédõk nevében. Az Emberek az Állatokért Egyesület nevében tette dolgát, kampányolt szokatlan módon.

  Az állatoknak nincsen hangjuk, nem tudják elmondani számunkra érthetõ módon problémáikat, tiltakozásaikat, hogy ne végezzék õket ki bundájuk, szõrzetük miatt-ezért meztelenre vetkõzött és meztelen testébõl posztert csináltatott.

 • Eltûntek a párizsi szerelmes lakatok

  Egyetlen éjszaka alatt tûnt el Párizsban kétezer szerelmes lakat, amelyeket az évek során párok erõsítettek a Pont Des Arts híd rácsára érzelmeik bizonyítására.

 • Csendes felvonulás az eltünt francia diáklányért!

  Megközelítõleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltûnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.

  A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyûlési képviselõje, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós fõkonzul személyében.

 • Illegális varroda Budapesten

  Hamisított márkajelzésû sportruházati termékeket gyártó varrodát lepleztek le Budapesten, a Ganz-Mávag területén.

 • Elpusztult jetit találtak

  Két amerikai hivatásos Bigfoot vadász azt állítja, két héttel ezelõtt egy Bigfoot tetemet találták egyik portyájuk alkalmával - írja a The Sun. A majomember 230 kiló, vöröses a szõre, szürkés a szeme és 41 centi hosszú a lábfeje, öt lábujjal.

 • Anthony Hopkins szerint unalmas a színház!

  Anthony Hopkins nem mostanában fog visszatérni a színpadra, elmondta, hogy unalmasnak tartja a színházi munkát. A Farkasember sztárja még egy londoni színházban kezdte karrierjét, ahol volt szerencséje a brit színházi világ legelismertebb színészeivel együtt dolgozni. Hopkins azonban nem szeretne újra a deszkákra lépni.

 • Cristiano Ronaldo sms-ben szakított kedvesével

  Nem a legelegánsabb módját választotta Cristiano Ronado annak, hogy szakítson kedvesével: Nereida Gallardónak SMS-ben üzente meg, hogy vége!

  A spanyol delnõ persze nem dõlt a kardjába, és megpróbál még némi hasznot kicsikarni a volt kapcsolatból, és az õt faggató újságíróknak szívesen árul el egy-két titkot a latin lover focistáról.

  Állításaiból többek között kiderül, hogy nem a játékossal folytatott hosszú, meghitt beszélgetések hiányoznak neki a legjobban...

 • Ittasan vezetett egy alkoholszonda

  Ittas vezetésen értek egy alkoholszondának és -monitornak öltözött férfi az Egyesült Államokban.

 • Cher lánya már hivatalosan is férfi

  Immár hivatalosan is férfi, és a Chaz nevet viselheti Cher és Sonny Bono amerikai énekespár lánya egy csütörtöki bírói döntés nyomán.

 • Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt

  Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt Spanyolországban.

  A hatóságnak hamar szemet szúrt a méretes hátsó, ezért leellenõrizték, és hamar kiderült, hogy nem természetes a far, hanem kokainzacskóktól nagyobbodott meg.

 • Véget ért Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapcsolata

  Úgy tűnik, háromévnyi együttlét után véget ért a színészpáros kapcsolata - Ian Somerhalder és Nina Dobrev szakítottak.

 • 'Kétapájú' ikreket szült egy asszony!

  "Kétapájú" ikreket szült egy asszony az Egyesült Államokban, és persze kétpetéjûeket.

  A hölgy párhuzamosan pásztorórázgatott, ennek köszönheti különleges gyermekáldását. Amiért nem túl hálás a sornak. "Annyi nõ van a világon és épp velem kellett ilyesminek megtörténnie" - idézte a Daily Telegraph címû brit lap.

 • Távkapcsolatban él Iszak Eszter

  Elszólásból derült ki, hogy a zenész távkapcsolatban él Iszak Eszterrel. A Nagy Duett vasárnapi adásában véletlenül szólta el magát Liptai Claudia, hogy Dobrády Ákos egy ideje a festõi Rómában tengeti hétköznapjait.

 • Sharon Stone-nak 24 éves a szeretõje!

  Sharon Stone-ról mindig tudtuk, hogy szívesen választ nála jóval fiatalabb pasikat. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

  A színésznõ ezúttal is olyan férfi oldalán mutatkozott, aki a fia is lehetne. Az aktuális kiszemeltje ugyanis mindössze 24 esztendõs.

  Chase Dreyfous keble minden bizonnyal dagad a büszkeségtõl, hogy az 50 évesen is vonzó szupersztárral mutatkozhat.

  A pár még júliusban ismerkedett össze egy jótékonysági rendezvényen.

 • Templomot építettek illegálisan!

  Õrizetbe vettek Vietnamban 14 embert abból a több mint kétszázból, aki összecsapott rendõrökkel egy katolikus templom engedély nélküli újjáépítése miatti konfliktusban.

  Az ázsiai ország középsõ vidékén fekvõ Dong Hoi városban egykoron állt Tam Toa templom körüli helyzet még hétfõn mérgesedett el, amikor a hatóságok felszólították az 1963-tól 1975-ig tartó háborúban csaknem porig rombolt templom újjáépítésén dolgozó hívõket, hogy bontsák le, amit fölépítettek, majd hagyjanak fel az engedély nélküli tevékenységgel.

 • Meghalt az a férfi, aki Kalocsán sérült meg a robbanásban!

  Meghalt az a férfi, aki hétfõn Kalocsán akkor sérült meg, amikor garázsában a benzingõz berobbant.

  A férfit és feleségét még hétfõn súlyos égési sérülésekkel mentõhelikopter szállította kórházba mert az autójukból akarták leengedni az üzemanyagot, és eközben - a felforrósodott lámpa miatt - a benzingõz berobbant.

 • Súlyosan megsérült Arnold Schwarzenegger fia

  Egy szörfbalesetben sérült meg a volt republikánus kaliforniai kormányzó és filmszínész 13 éves fia, akit azóta az intenzív osztályon ápolnak.

loading...