rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lindsay Lohan nem ússza meg a bírósági tárgyalást

  A Liz & Dick és a Machete színésznõje nem ússza meg bírósági tárgyalást, ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem. Lindsay Lohan most már biztosan meg kell, hogy jelenjen a bíróság elõtt, miután ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem sikerült vádalkut kötnie.

 • 3 hónapos koncertturnét mondott le Mága Zoltán

  „Az egész úgy derült ki, hogy egy partin koktélokkal kínálgattam, de nem akarta elfogadni. Azt hittem, nincs kedve hozzá, de aztán nagy nehezen elmondta, hogy várandós. Aztán azt is bevallotta, hogy a születésnapomra tartogatta az örömhírt, de a jó hangulatban nem tudta magában tartani."

 • Befejezték a kemót a Dexter sztárjánál

  A napokban fejezik be Michael C. Hall kemoterápiás kezelését! A színész azt üzeni rajongóinak, hogy aggodalomra semmi ok, nagyszerûen érzi magát!

 • Sztriptíz a metrón

  Õrizetbe vettek egy chilei sztriptíztáncost, mert le akart vetkõzni az elnöki palota elõtt.

  A héten többször is vetkõzött és táncolt a chilei fõváros metrókocsijaiban. Azt mondta azért, mert Chilében túl maradiak, túl szemérmesek az emberek.

  Térdig érõ fekete bõrkabátban várta a metrót a chilei sztriptíztáncosnõ. Aztán már a kocsiban az egyik utas segített levenni róla az utolsó ruhadarabot, és táncolni kezdett a kapaszkodó rúd körül. Ezt csinálta a héten többször is.

 • A fiatal Megasztáros egy utcalánnyal élt

  A Megasztár egyik fiatal üdvöskéje, Lakatos Krisztián szerelmi csalódása cseppet sem nevezhetõ mindennaposnak.

  A még mindig szemtelenül fiatal, alig 18 esztendõs fiú két évvel ezelõtt talált rá a nagy szerelemre. A lánnyal össze is költöztek családi házuk legfelsõ emeletén. Minden idillinek tûnt, amikor egyszer Krisztián elment kávézni szerelme barátnõjével.

  A lány, aki nem sokkal korábban összeveszett Krisztián kedvesével, bosszúból kitálalt. Elmondta, hogy a Megasztár szerelme korábban testének áruba bocsájtásával az út szélén kereste kenyerét.

 • 2012. 12. 12-én 12 óra 12 perckor lesz 12 éves egy amerikai fiú

  Nem csalás, nem ámítás: 2012. 12. hó 12-én 12 óra 12 perckor lesz 12 éves egy amerikai fiú.

 • 23 évig volt a golyó a fejében

  Több mint két évtizede kínoztak epilepsziás rohamok egy kínai férfit, aki végül az orvosokhoz fordult.

 • Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert Pattinson

  Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert PattinsonAz egykori szerelmespár Kristen Stewart és Robert Pattinson immáron semmilyen szinten nem tartja a kapcsolatot egymással. Ha még van olyan, aki abban reménykedik, valaha újra egy párt alkot Kristen Stewart és Robert Pattinson, van egy rossz hírünk: erre egyre kevesebb az esély. Ugyanis az Alkonyat két sztárja, noha találkozott szakítása óta, immáron teljes mértékben külön utakon járnak. Olyannyira, hogy állítólag már szóba sem állnak egymással. Kristen Stewart a legfrissebb sztárpletykák szerint Zac Efront szemelte ki exe utódjaként.

 • Százezer eurót nyert a lótton, utána elütötte a vonat

  Kegyetlen balszerencse ért egy román állampolgárságú nõt, aki Olaszországban százezer eurót nyert a lottón: hazafele tartva balesetben szörnyethalt három férfival együtt. Autójukat elütötte egy vonat.

 • WC-csészét kapott ajándékba Csehország szófiai nagykövete

  WC-csészét kapott ajándékba pénteken Csehország szófiai nagykövete, utalásul arra a cseh európai uniós soros elnökség keretében Brüsszelben kiállított mûtárgyra, amely Bulgária térképét balkáni WC-formában ábrázolta.

  Egy civil szervezet adta át a WC-kagylót a nagykövetnek, amikor éppen a cseh EU-elnökség prioritásait taglalta a BTA bolgár hírügynökség szerint.

 • Birtokháborítót fogtak Brad Pitt házánál

  Letartóztattak egy magát újságírónak kiadó férfit, aki Brad Pitt Los Angeles-i házának felhajtóján állt meg kocsijával. A filmsztár házvezetõnõje szerdán délben látta meg a kocsibejárón parkoló ezüstszínû autót, s azonnal riasztotta a rendõrséget.

 • Lekurvázta férje szeretõjét Elin Nordegren

  Eldurvult a helyzet amikor Tiger Woods felesége és szeretõje találkoztak. Elin dühösen esett neki Rachel Uchitelnek, durva jelzõkkel illette és a fejéhez vágta, hogy õ tette tönkre a családjukat. Minden keserûségét a férje leghíresebb szeretõjén töltötte ki a békülést fontolgató Elin.

 • Babát lopott, mert imponálni akart barátjának

  Egy héthónapos kisbabát lopott el egy nõ Belgiumban, Charleroi egyik kórházából. A vallon város rendõrsége azt közölte, hogy a kórház egyik biztonsági kamerájának felvételén látni, amint egy nõ elhagyja a kórház épületét egy babakocsival, ami a kicsi családjáé.

  A rendõrök ezen a nyomon hamar eljutottak a nõhöz, és a gyereket megtalálták a lakásán. Az asszony azt vallotta, hogy helyre akarta hozni kapcsolatát a barátjával, és azt találta ki, hogy ellop egy babát, és azt mondja majd a férfinak, hogy tõle van a gyerek.

 • Shakira a bevándorlóellenes új arizonai törvény ellen kampányol

  Shakira is beszáll az illegális bevándorlókat sújtó új arizonai törvény elleni kampányba, amelynek egyik élharcosa a phoenixi polgármester.

 • 86 éves néni a szextelefonon lóg!

  Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • Börtönleckék gyerekeknek Londonban

  Börtönkóstolót kapnak iskolásgyerekek Londonban, hogy eleve elmenjen a kedvük a bûnözéstõl, illetve sohase jöjjön meg hozzá.

 • 150 ezer eurót fizetett egy tetoválásért

  Egy német mûgyûjtõ 150 ezer eurót (35 millió forint) fizetett egy svájci férfi hátán lévõ tetoválásért - írja a Független Hírügynökség.

  A megállapodás értelmében a Szûz Máriát ábrázoló képet évente háromszor kiállíthatják, és a férfi halála után a mûalkotás az új tulajdonoshoz kerül.

 • Szökevény metrószerelvény Londonban

  Tizenhárom percen és hat állomáson át száguldott egy mûszaki feladatokat ellátó, utasok nélküli metrószerelvény Londonban.

 • Betiltaná a Big Brothert a bolgár belügyminiszter

  Betiltaná a Bog Brother címû valóságshow-t Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter, mivel véleménye szerint a mûsor erõszakot gerjeszt.

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • Egy játék miatt csúszott le majdnem a hőn áhított főszerepről Henry Cavill

  Henry Cavill elmulasztotta élete telefonhívását, mivel épp nagyon elfoglalt volt egy számítógépes játék miatt. A színészt választották a hőn áhított főszerepre a feltámasztott Superman franchise legújabb nyitó részében, Az Acélemberben (Man Of Steel).

 • Legmélyebb titkát árulta el Katy Perry

  Legmélyebb titkát árulta el Katy PerryKaty Perry nem látta értelmét az élet folytatására, miután férjével tönkrement a házasságuk. Nem volt talán még egy olyan sztárházasság amit az eljegyzés pillanatától, a gondokon át egészen a válásig olyan szinten követhettünk volna végig, mint Katy Perry és Russell Brand nászát, hiszen mindent szorgosan posztoltak. Most a popdíva beavatta a világot abba, amit eddig senkinek nem mondott el. A házasságuk zátonyra futását követő néhány hétben semmi értelmét nem látta annak, hogy tovább éljen, ezért többször elgondolkodott az öngyilkosságon.

 • Apa lett a világ legmagasabb embere

  Peking) - A világ legmagasabb embereként számontartott, 2,36 méter magas Pao Hszi-sunnak (Bao Xishun)4,2 kilogrammos gyermeke született - adta hírül a pekingi sajtó.

  Az 57 éves férfi szeretné, ha gyermeke legalább olyan magas lenne majd, mint õ, hogy egy napon kosárlabdacsillag válhasson belõle.

 • A világ legjobban keresõ modellje Giselle Bündchen!

  A világ legjobban keresõ modellje címet Giselle Bündchen kaparintotta meg az idén. A 28 éves modell több mint 25 millió dollárt kaszált az elmúlt 12 hónapban, igaz, ez 10 millióval kevesebb, mint tavaly.

 • Steven Tyler szakított menyasszonyával

  Steven Tyler, az Aerosmith énekese szakított 39 éves menyasszonyával, Erin Bradyvel.

 • Nem mindenkinek tetszik Szabó Dávid új énje

  Szabó Dávid amióta feltűnt az X-faktorban azon fáradozik, hogy befusson teljesen. A fiúnak nem voltak elegendőek az opera darabok és a színházi játék, ő inkább a popiparban szeretne bizonyítani. Dávid így létrehozta a Dave Mess karaktert, amivel kicsit túllőtt a célon sokak szerint.

 • Szakadékba zuhant egy utasokkal teli autóbusz! Legkevesebb 25 halott!

  Szakadékba zuhant egy utasokkal teli autóbusz India északi hegyvidékes részén hétfõn. A balesetben legkevesebb 25-en meghaltak, 24-en megsebesültek.

  A jármû egy éles kanyarban letért az úttestrõl, és 90 méteres mélységbe zuhant. A szerencsétlenség Asszár település közelében, Dzsammutól 150 kilométerre keletre történt.

 • Nelson Mandela a Twitteren

  Ha nem is személyesen, de a nevét viselõ emlékközpont révén a 92 éves Nelson Mandela is csatlakozott a Twitter közösségi portál használóihoz.

 • Két lavinát is túlélt egy szlovák pár

  Alig mentette ki társát a hó alól egy szlovák férfi, õt magát is lavina söpörte el a Magas-Tátrában.

 • Milánó helyett Zürichben ébredtek

  "Tévúton járt" Salvador Dalí, mármint a híres festõrõl elnevezett éjszakai vonat: Barcelonából Milánóba indult, de Zürichbe érkezett.