2024.05.06. - Ivett, Frida

Jakupcsek Gabriella levetkõzik?

Jakupcsek Gabriella levetkõzik?
Íme egy bomba nõ – legalábbis magához képest! Jakupcsek Gabriella három hónapja szült, de máris bomba formában van: a végén még a hivatásos modellek közé is be fog férni? Vagy vetkõzni fog?

Kedves férfi olvasóink, írásunkat sajnos most azzal a klisével kell kezdenünk, hogy megszólítjuk a legalább egy szülésen már átesett nõket: ugye milyen nehéz formába lendülni szülés után? Már látjuk is hölgy olvasóinkat, amint bõszen bólogatnak – csakhogy nem mindenkinek esik ám nehezére visszatérni a gyereke elõtti állapotra, sõt.

Jakupcsek Gabrielláról azt mondják, hogy jobban néz ki, mint valaha! Ez a fegyvertény pedig akkor még nagyobbnak számít, ha eláruljuk: a TV2 volt mûsorvezetõje bõven a negyedik iksz felett jár, már negyvenhat éves!

- Nem szedek semmiféle csodaszert, ésszerûen élek, ettõl ilyen a testlakatom – mondta el Jakupcsek.

– Az elõzõ két terhességemet is jól viseltem. Amikor Emma Rózával voltam várandós, fegyelmezetten tartottam az étrendet, odafigyeltem arra, hogy mit eszem, és nem habzsoltam. Ez a szülés után sem változott, odafigyelek az életmódomra – mesélte el a nagy titkot a mûsorvezetõ.

S ha már jól néz ki, miért ne szerepelhetne ismét a képernyõn? Gianni ugyanis megkereste Gabit, hogy szálljon be õ is A nagy étteremalakítás címû Viasat3-as produkcióba.

- Régóta ismerjük egymást, Gianni tudja, hogy a világ végére is elmegyek egy különlegességért. Újra kéne fogalmazni a vendéglátás fogalmát, és a magyarkonyha-kultúrát is – mondta a Blikknek Jakupcsek.

Ráadásképpen pedig azt is elárulta, hogy tavasztól még több feladat vár rá, sok dolgot tervez ugyanis. Konkrétat azonban nem árul el.

Talán a jó formáját kihasználva vállal egy-két fotózást? Nem lenne meglepõ. Bár egy esetleges aktfotózás mégiscsak meglepné a közvéleményt. Viszont kétségtelenül nagy durranás lenne…