2024.05.07. - Gizella

Károly herceg kellemetlen helyzetbe került!

Károly herceg kellemetlen helyzetbe került!
A brit trónörökös, Károly herceg kellemetlen helyzetbe került. Az egyik internetes árverési oldalon kínálják a pikáns és meghökkentõ részleteket is tartalmazó leveleit.

„Felkerült az eBay nevû internetes licit-honlapra Károly herceg hat szerelmes levele, amelyeket még harminc évvel ezelõtt írt egy kanadai nõnek” – ezt közölte az irományokat áruló asszony pénteken az egyik hírügynökséggel. A Los Angeles-ben lévõ Everything Royal nevû, ritkaságokat áruló bolt tulajdonosa, Alicia Carroll szerint a brit trónörökös a Montrealban élõ Janet Jenkins-nek írta a szerelmesleveleket 1976 és 1980 között.
Carroll tulajdonába 2002-be kerültek az irományok, amelyeket maga Jenkins adott el neki. Károly régi szerelme a montreali brit konzulátuson dolgozott, és ott találkozott a herceggel a ’70-es évek végén.

Az egyik, 1980. június 8-ára keltezett levélben Károly például arról írt a kanadai nõnek: nyomasztja az, hogy még mindig nem talált magának megfelelõ feleséget. Nyolc hónappal késõbb azonban már be is jelentette eljegyzését a késõbbi Diana hercegnõvel.

A levelekben egyébként Carroll szerint „nincs semmi provokatív, azok csak egy férfi romantikus gondolatait tartalmazzák”.

A levelek kikiáltási ára egyébként az eBay-n 30 ezer dollár (több mint 7,5 millió forint).