2024.05.08. - Mihály

Harry herceg rózsaszínre festett körömben pózolt! Talán meleg?

Harry herceg rózsaszínre festett körömben pózolt! Talán meleg?
Rózsaszínûre lakkozott körmökkel döbbentette meg az egyik divatos londoni éjszakai szórakozóhely közönségét Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa.

A vasárnapi brit bulvársajtó fotókkal gazdagon illusztrált beszámolói szerint Harry bal kezének körmei pompáztak rózsaszínben.

Amikor a herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnõ másodszülött fia - szombat hajnalban elhagyta a londoni éjszaka aranyifjai körében népszerû Raffles bárt.

A bohém nyugat-londoni Chelsea kerület mulatójának sokat látott vendégserege is "bizarrnak" minõsítette a látványt.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi londoni tömeglap "Harriet hercegnõ" fõcím alatt számolt be az esetrõl, megjegyezve, hogy Harry - II. Erzsébet királynõ unokája - nem is tett kísérletet szokatlan színben pompázó körmei elrejtésére.

A Mail on Sunday annak a véleményének adott hangot, hogy a herceg - a brit hadsereg hadnagya - minden bizonnyal lemossa a rózsaszín körömlakkot, mielõtt hétfõn visszatér laktanyájába.

Harry, aki a legpatinásabb brit tisztképzõ akadémián, Sandhurstben végzett, harci helikopterpilóta szeretne lenni, és kiképzése jelenleg folyik. Tavaly több hónapig az afganisztáni tûzvonalban is szolgált egységével.

Mindkét vasárnapi brit lap kiemeli, hogy a Raffles bárban ezúttal nem volt nyoma annak a szõke szépségnek, akivel Harry ugyanitt mulatott a múlt hétvégén. Utána együtt távoztak a Clarence House-ba, Károly trónörökös londoni rezidenciájára, ahol Harrynek is külön lakosztálya van.

A londoni bulvársajtó azonnal levonta a következtetést, hogy Harrynek - a 27 éves Astrid Harbord személyében - új barátnõje van, alig néhány héttel azután, hogy a herceg szakított az elõzõ szõke szépséggel, a dél-afrikai Chelsy Davyvel.

A szakítással ötévi románc ért véget, de a News of the World által vasárnap idézett bennfentesek szerint Harry és Chelsy továbbra rendszeresen találkozik, és jó barátságban vannak.

A Mail on Sunday forrásai szerint Harry és Astrid viszonya is csak baráti, és "semmi egyéb" nincs köztük.