2024.04.26. - Ervin

Tóth Gabi végleg kirúgta a pasiát!

Tóth Gabi végleg kirúgta a pasiát!
Vége Tóth Gabi kapcsolatának: besokallt és igazi férfire vágyik! A legutóbbi Glamour partin ugyanis kiderült: Fekete Balázzsal karácsony táján már egyszer szakítottak, de akkor az nem volt végleges.

Most azonban – úgy tûnik – végleg pontot tettek kapcsolatuk végére! A partira Gabi egyedül érkezett, és itt számolt be a légújabb fejleményekrõl: „Jobb a barátság, igaziból barátként nagyon jól megvoltunk, kapcsolatban meg rá kellett jönnünk, hogy nem nagyon tudunk úgy kijönni egymással” – árulta el Gabi az Anti Fitness Club zenekar dobosával való kapcsolatáról.

A Kiskegyednek Gabi elmondta: „Minél többet van együtt az ember a másikkal, annál jobban kijön az, hogy nem értenek egyet apró dolgokban, amik így nagy dolgok lesznek egyszer, mert a sok apró dolog egyszer csak felgyülemlik. Ilyen volt például, hogy hova menjünk szórakozni, ilyesmik.” Gabi azonban nem adja fel, hiszen tudja, még vár rá az igaz szerelem. A lényeg, hogy a kiválasztott pasi igazi kemény pasi legyen!

- „Igazából jó lenne találni egy fiút, aki férfi már. Nagyon nehéz olyat, akiben megvan az a férfiasság, hogy kicsit el tudjam magam engedni és ne én hordjam folyton a gatyát a kapcsolatban.” – vallotta be az énekesnõ.