2024.05.13. - Szervác, Imola

Erõs Antónia kisbabát vár!

Erõs Antónia kisbabát vár!
Gyermekáldás elé néz Erõs Antónia. A híradós alig merte elhinni, hogy a nyáron édesanya lesz.

A köztudottan cukorbeteg mûsorvezetõnek óránként kell mérnie a vércukorszintjét, és étrendjét is át kellett alakítania.

A harminckilenc éves kismama elmondta, hogy csak azután merte elhinni a hírt, miután orvosa is igazolta a tényt: kisbabát vár.

Antónia igazán szerencsésnek mondhatja magát.

Az áldott állapot eddig nem járt a szokásos kellemetlen tünetekkel, csupán némi fáradékonyságot vett észre magán.

– Ez természetes, mégis egy kicsit furcsa nekem, hiszen a rendszeres sportnak köszönhetõen elég energikus szoktam lenni, most azonban úgy érzem, hogy nem bírnám a komolyabb terhelést – mondta lapunknak a híradós, aki szerint csatornája vezetõsége, és kollégái is nagy örömmel fogadták a hírt.

– A legaranyosabb az egyik szerkesztõ kollégám volt, aki ugrált örömében, amikor megtudta, hogy babát várok. A másik emlékezetes gesztus a fõnökömtõl érkezett. Neki mondtam el elõször, és nagyon diszkrét maradt, hiszen nem árulta el senkinek. Támogatnak, és rám bízzák, hogy meddig dolgozom, mint ahogy azt is, hogy meddig maradok otthon.

A köztudottan cukorbeteg híradós megfogadta, hogy a gyermekvárás alatt mindent megtesz azért, hogy vigyázzon az egészségére. Az aktív testmozgást könnyû tornákra cserélte fel, többet pihen, étrendjét még változatosabbá tette, több zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot és kefirt eszik. Természetesen mindezt szigorú kontroll mellett teszi, hiszen az áldott állapot miatt még körültekintõbben kell óvnia magát.