2024.04.26. - Ervin

Csisztu Zsuzsa aggódik a bölcsöde miatt!

Csisztu Zsuzsa aggódik a bölcsöde miatt!
A Csak csajok társ-mûsorvezetõje aggódik, mert kevés a bölcsõde, és túl sok a jelentkezõ.

Csisztu Zsuzsa minden gondolata kétéves kisfia, Krisztián körül forog. Mikor arról faggattuk, hogy milyen témákat javasolt az e heti Csak csajokba, elsõként a bölcsõde-mizériát említette.

- Hatalmas probléma ez mostanság, hiszen azt már tudjuk, hogy a GYES és a GYED ideje csökkenni fog, így a legtöbb anyuka rákényszerül arra, hogy idõ elõtt munkába álljon.

A bölcsõdék és óvodák nagy részét viszont évekkel ezelõtt megszûntették, így jelenleg túljelentkezés van mindenhol.

A Csak csajokban tehát biztosan szó lesz errõl is – árulta el Csisztu Zsuzsa az RTL Bulvárnak.

A tévés személyiség rengeteg idõt tölt Krisztiánnal, akit egyelõre, mint a legtöbb kisgyermeket, még minden érdekel. Hatalmas a mozgásigénye, ezért Zsuzsának általában csak akkor jut ideje magára, ha a kisfiú alszik. Hétvégén sokat kirándulnak, és a nagyszülõket is gyakran látogatják. Férjével figyelnek arra, hogy néha kettesben is kimozduljanak, ilyenkor általában kulturális programokat szerveznek maguknak.

A boldog anyuka nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra. Gyakran fõz családjának, otthonosan mozog az olasz, a távol-keleti és a délkelet-ázsiai ételek között is. Szerencséje van, mert belgyógyász férje és egy ismerõse, aki táplálkozástudományi szakember, sok hasznos tanáccsal látja el azzal, kapcsolatban, hogy milyen étel kerüljön az asztalra.

Zsuzsa ezért nem híve a végletes diétáknak, hiszen jól tudja, hogy a legegészségesebb az, ha mindent eszünk, csak figyelünk az arányokra. Ma már létezik egészséges csokoládé is, ami tele van sejtvédõ antioxidánsokkal, így nagyon kevés olyan étel van,