2024.04.26. - Ervin

Keveset szexelnek a magyarok!

Keveset szexelnek a magyarok!
A felmérések szerint gyenge a magyar pároknak a szexuális élete.

A szexuálpszihológusok szerint többször kellene ágyba bújnunk, és az együttlétek minõségén is lenne mit változtatni. Sajnos még mindig túlzottan prûdek vagyunk.

Egy magyar pár évente átlagosan 112-szer gyûri össze ágyán a lepedõt. Az Image Factory kutatócég felmérései szerint hazánk fiainak és lányainak nincs nagy étvágya a szex terén.

Szokásos havi felméréseibõl ugyanis kiderült, hogyha a szex gyakoriságát nézzük, akkor az országok rangsorában a középmezõny vége felé foglalunk helyet. Ez nem túl bíztató a párok számára. Persze még javíthatnak ezen a statisztikán.

Fény derült arra is, hogy ugyanolyan prûdek vagyunk mint korábban, de ebben mutatkozik némi fejlõdés, mert mostmár legalább merünk beszélni a szexuális életünkrõl, meg a problémáinkról is. Mert az is van. Például a megkérdezett nõk 43 százaléka még sosem jutott el a csúcsra. Érdekes adat midnenesetre.

Kreativitásunk viszont jónak mondható, hiszen a párok több mint 50 százaléka fordít negyed óránál többet a szexuális bemelegítésre. Tehát nemcsak belecsapunk a „lecsóba”. Arra azonban számytani lehetett, hogy minél idõsebb korosztályt vizsgálunk, annál kevesebb szó esne a szexrõl.

Az idõsek nagyon kis százaléka él nemi életet hazánkban. Persze közrejátszhatnak ebben betegségek, idõskori potenciazavarok, meg a napjainkat övezõ gazdasági válság is sok kapcsolatot megront az együttlét terén. Sok stresszt okoz, evonja a párok figyelmét a másikról. Úgytûnik lenne mit javítanunk a statisztikán. Végül is a szex ingyen szórakozást jelent, persze ez sem minden tekintetben igaz.