2024.05.14. - Bonifác

Rengeteget fogyott a színésznõ: Vajon mi történt?

Rengeteget fogyott a színésznõ: Vajon mi történt?
Két éve bejárta a világsajtót az a fotósorozat, melyen a közkedvelt sorozatsztár büszkén viselte – hollywoodi mércével – plusz kilóit.

Utána maga a színésznõ ítélte el a csontsoványság divatját, de úgy látszik, mégis visszaállt a koplalók táborába...

Jennifer Love Hewitt kedvesével, Jamie Kennedyvel Hawaii-on múlatta az idõt. Egyik szórakozásuk alkalmával a paparazzik is résen voltak és lefotózták õket: a sportpályán mérték össze tudásukat.
De igazán az az érdekessége a képeknek, hogy a Szellemekkel suttogó címû sorozat sztárja egy fekete bikinit húzott a teniszhez és magas sarkú cipõt! Az aprócska fürdõruciban pedig jól látható, hogy mennyire lefogyott az utóbbi idõben.

Pedig annak idején nem gyõzte hangsúlyozni, hogy a 2-es méretû nõk sem számítanak kövérnek, és a 0-s mánia nevetséges. Sõt, Jennifer azt is kijelentette, nem érdekli, ki mit gondol akkori, kerekded idomairól. Azóta sok víz lefolyhatott az óceán partján… És idõközben új szerelem is érkezett az életébe, márpadig annál nincs jobb fogyasztószer!

A lesifotósok megörökítettek egy kis veszekedést is a pár között. De nem lehetett valami nagy vihar a paradicsomban, ugyanis gyorsan egy igen elmélyült csókban végzõdött.