2024.04.26. - Ervin

Világhírû szívtiprókkal élvezkedett Cameron Diaz

Világhírû szívtiprókkal élvezkedett Cameron Diaz
Szépreményû szõkeségként kezdte, ám hamar botrányhõsnõ vált belõle. Cameron Diazért férfiak milliói epekednek, õ mégis szerencsétlen a szerelemben. Sorozatunk harmadik részében Cameron szerelmi életérõl olvashatnak. Cameron élete 1993-ban ismét komoly fordulatot vett: szakított barátjával, Carlos de la Torréval és letette a keményebb drogokat is, mert egy barátja azt mondta: belehal, ha így folytatja tovább. Ezután ügynöke tanácsára részt vett egy Hollywood-i produkció szereplõválogatásán.
Bár nem volt színészi tapasztalata, megkapta a Maszk nõi fõszerepét, Jim Carrey oldalán. – Az a legviccesebb, hogy én a meghallgatás reggelén úgy döntöttem, hogy nem is a fõszerepre pályázom. Éppen menstruáltam és nagyon puffadtnak és meggyötörtnek éreztem magam, nem akartam csinos, feszülõs ruhát húzni. Az volt a szerencsém, hogy megkértek, jöjjek vissza Tina szerepéért és így kaptam meg. Tulajdonképpen majdnem elszalasztottam életem lehetõségét a menzeszem miatt! – viccelõdött Cameron, aki egycsapásra híressé vált a Maszk után és férfiak millió hevertek a lába elõtt.

A kritikusok nem tartották Cameront kimagasló tehetségû színésznõnek, de széles mosolya, szõke tincsei és bája számos jó szerepet hoztak neki. 1997-ben a Keresd a Nõt forgatásán megismerkedett Matt Dillonnal, aki nem nyugodott, míg össze nem jöttek.

– Beleszerettem! Õ a múzsám, a mindenem, nagyon erõteljes érzés ez, amit még soha azelõtt nem tapasztaltam – áradozott Dillon a Parade magazinnak.

A románc azonban két év után véget ért, mert Cameron még nem állt készen a családalapításra és nem akart végleg megállapodni Dillon mellett, akinek ezzel szemben minden vágya az volt, hogy elvegye Cameront és gyerekeik legyenek. Dillon szíve összetört, Cameron azonban gyorsan továbblépett: futó kalandja volt Edward Nortonnal és a hírek szerint, Vince Vaughn is megfordult az ágyában, majd megismerkedett Jared Letoval. A rocker azonnal rabul ejtette Cameron szívét és négy évig éltek együtt. Jared eljegyezte ugyan Cameront, ám a színésznõ még mindig nem érezte magát elég érettnek, annak ellenére, hogy 2003-as szakításukkor már harmincegy éves volt.

Cameron ekkor már a legnagyobbak között volt Hollywood-ban és rossz nyelvek szerint nem is õ lépett le Leto mellõl, hanem a zenész hagyta ott, mert megtudta, hogy Cameron a New York bandái címû film forgatásán összeszûrte a levet Leonardo DiCaprióval.