2024.04.27. - Zita

Szükségük van rád Dániel!

Szükségük van rád Dániel!
Hamarosan indul Benkõ Dániel blogja. A nemrégiben feleségre lelt Dánielben most sem csalódtunk. Szenvedéllyel beszélt új médiumának számító készülõ fórumáról, ahol többek közt azt is megtudhattuk, hogy egy fing is lehet blogbejegyzés, mert az is õ.

Benkõ Dániel készül az induló blogjára, és most mindenkivel ismerteti terveit, és a legfontosabb kérdésre is választ ad: miért? "Azt látom, hogy az embereknek szükségük van a Benkõ Dániel hangjára, véleményére, jelenlétére.
Mert az emberek önmagukat keresik, mindenki önmagát keresi, és én ehhez egy tükör vagyok. Az én viselkedésembõl, a jelenlétembõl, a médiában való forgolódásomból kap egy mintát. Ami ha más nem, de érdekes, izgalmas, vagyis kíváncsiak rá. Én rettenetesen tudatosan csinálom ezt, tehát nem véletlenszerûen. Ha a Benkõ Dánielnek a lénye érdekes az emberek számára és azt mondják, hogy ezt nap, mint nap szeretnék meghallani, akkor azt mondom menjen a dolog." - mesélte Mr. provokátor.

"Én a blogolás alatt azt értem, hogy egyfajta kapcsolat a világgal. Nem az az érdekes csak, hogy mi történik, hanem az, hogy mit gondolsz. A gondolat is történés és a történés is csak egy álom. Nem lehet szétválasztani az álmot a valóságtól, a megtörténtet a csak kiagyalttól, a ki nem agyalttól is. Egyszerûen fantáziák, kellemek, hajlamok, fuvallatok, gondolatok. Ezek kellenek egy ilyenbe, ami egy mindenkori állapotot tükröz. Nem az, hogy most 10:28-kor ez történt, mert ez senkit nem érdekel. Ezt csinálja bárki. Az hogy csak ott lenni, lebegni, fingani egyet, egyet festeni és az a blogom, hogy most ezt festettem. Az is egy vélemény, az is az életem. Mert az elõzõ két percben mást sem csináltam csak azt a képet szültem." - mondta a nagy feleségkeresõ, akinek a blogját hamarosan te is követheted.