2024.04.26. - Ervin

Újabb topmodell lenge öltözetbe

Újabb topmodell lenge öltözetbe
A szemérmetlen hírességek korában azt hinné az ember, hogy vetkõzésben már nem lehet újat mutatni, de Doutzen Kroes ruha ledobálása egyszerûen zseniális. Victoria csini Angyali közül talán Doutzen Kroes él a legvisszafogottabban, ritkán látni nyilvánosan, és kevés munkát is vállal. Viszont, ha aláír egy pózolásra, akkor maradandót alkot. Legalábbis a Numero Tokyo magazin képsorozatát egy ideig nem felejti el senki. A huszonöt éves modell ugyanis olyan pózokban áll a kamera elõtt, hogy éppen sikerül kitakarnia, amúgy fedetlen bájait.
Némelyik kép egyszerûen zseniálisan van beállítva, újabb példáját adva, hogy a meztelenség is lehet mûvészet. A fotók pedig az egyediségük mellett természetesen még õrült szexisek is, ha esetleg valaki ezt nem sejtette volna.

A huszonöt éves holland szépség tehát nem véletlenül került 2010 februárban egy reklámkampány kellõs közepébe, ami a nõies modellek elõnyeit hirdette. A médiahadjárat elindítói szerint a kifutón felvonuló manökeneknek hasonló testalkattal kell rendelkezniük, mint Doutzen, különben túl soványak, és nem valók ebbe a szakmába.