2024.04.27. - Zita

Szexi képeken DiCaprio csaja

Szexi képeken DiCaprio csaja
Alaposan megdöbbent mindenki, aki Bar Refaeli legújabb fotóit látta. Az eddig szelídségérõl ismert modellrõl megbotránkoztató felvételek készültek, amiken férfiakkal együtt látható félreérthetõ pózban. Bar Refaelit eddig elsõsorban fehérnemû és bikini reklámokban láthattuk, de az ismert fotós, Terry Richardson ezt túl unalmasnak találta.

A botrányos képeirõl ismert mûvész mindig provokatív felvételeket készít, de a modellek körében mégis népszerû, mert mindig gyönyörû a végtermék.
Refaeli is örömmel mondott igen a felkérésre, és több férfival együtt, pikáns fotókon látható. Az izraeli modell partnerei a Jersey Shore címû sorozat szereplõi voltak, de nem miattuk, hanem egy hatalmas méretû bagett miatt botránkoztak meg sokan a képek láttán.

A péksütemény ugyanis enyhén szólva is fallikus látványt nyújt, és ahogy Bar a szájához emeli, máris erotikus töltetet kap a felvétel. Ehhez képest a többi képen az, hogy szoros testközelségbe került a fiúkkal, már említésre sem méltó. Azt egyelõre nem publikálták, hogy a lány barátja, Leonardo DiCaprio mit szólt a dologhoz, de Refaeli nyilván meggyõzte õt, hogy csak munkáról van szó, ez pedig egy színész számára természetes lehet.