2024.04.26. - Ervin

A szingli Dzsudzsák menne a Madridhoz!

A szingli Dzsudzsák menne a Madridhoz!
A kiemelkedõen tehetséges focista nagyon keresett mostanság. Dzsudzsák Balázs sem zárkózik el semmi elõl, sõt: reméli, hogy csapatot vagy országot válthat.

Úgy tûnik, hogy felkeltette a királyi futballklub figyelmét a Hollandiában játszó Dzsudzsák Balázs. "Hál' istennek volt ilyen is, meg nagyon remélem, hogy van is. Most mindenhol vége van a bajnokságnak, úgyhogy egyre nagyobb az esélye annak, hogy olyan dolgok történnek majd velem az elkövetkezendõ hetekben, amelyeknek hatására csapatot, vagy esetleg országot váltok."
"Közbeszólt viszont az is, hogy most van a vb, de nem vagyok türelmetlen... élvezem egyenlõre a szabadságomat!" - mondta el a Dzsudzsák Balázs, aki jelenleg itthon tölti a szabadidejét.

"Amikor szabadságon vagyok, akkor általában elmegyek szórakozni. Ilyenkor ameddig jól érzem magam és nem fáradok el, addig szívesen maradok... Szép hölgyekkel, meg bármi féle hölgyekkel ismerkedni mindig felemelõ érzés, mint ahogy az is, hogy veled beszélgethetek, fõleg, hogy a szívem egyenlõre még nem foglalt!" - mesélte Dzsudzsák Balázs, aki korábban több ismert hölgyet is az ágyába csábított már.