2024.05.14. - Bonifác

Nagy Ferkó munka nélkül hagyja zenekarát!

Nagy Ferkó munka nélkül hagyja zenekarát!
Nagy Feró három hónapig minden munkáját lemondja az RTL Klub új mûsora miatt. A zenésznek térítik az összes kiesett összeget, de a zenekar egy petákot sem kap...

Nagy Feró az aktív zenélés és lemez készítés mellett rádióban dolgozik, sajtós felkéréseknek tesz eleget, és még magánéletet is él. A zenész a többi csatornának a sok elfoglaltsága miatt mondott nemet egy-egy zsûrizésre, de az RTL Klub bõ kezû ajánlata most jobb belátásra bírta.
"Én nagyon élvezem ezt a dolgot most, mert a végén minden mentor kap három tehetséges embert, akit fel kell készíteni a versenyre. Egymást fogjuk cukkolni, hogy melyikünk mûvésze vagy versenyzõje jobb, és azért engem érdekel ez a dolog..." - meséli Nagy Feró, aki persze nem csak emiatt vállalta a munkát.

"Más csatornák is kerestek már meg hasonló tehetségkutatók zsûrizésével, mint az X-Faktor, de nem vállaltam. Ebben többek közt anyagi dolgok is közre játszottak, de nem azért, mert itt többet keresek, mert ez alatt a fél év alatt is körülbelül annyira jön ki a fizetésem, amennyit egyébként keresnék. Kiderült, hogy azokat a bevételeket, amik nekem a rádióból, a koncertekrõl, televíziós munkákból bejönne, azt kifizetik." - mondta el Nagy Feró, viszont a mentorkodásával nem mindenki jár olyan jól.

"2010 Október 15.-tõl december 19.-ig semmi mással nem tudok foglalkozni, csak ezzel." - mondta az újdonsült X-Faktor mentor, majd arra kérdésre is õszintén válaszolt, hogy a zenekar mibõl fog megélni a szünetelõ hónapokban?! "Annyira túlsúlyban vagyok a zenekarban, hogy annak ellenére, hogy valószínûleg nem örülnek túlzottan ennek a dolognak, de azt tudják, hogy egy ilyen tévés szereplés az akkora nagy reklámot jelent, hogy megéri!" - teszi hozzá Nagy Feró, aki nem véletlenül idõzítette a mûsorral egy idõbe az új nagylemezének kiadását sem.