2024.04.26. - Ervin

Villámgyors az ágyban akárcsak a pályán

Villámgyors az ágyban akárcsak a pályán
Jasmine Lennard mesélt arról, milyen volt Cristiano Ronaldóval ágyba bújni. A hölgy szerint a labdarúgó büszke lehet a méreteire, de elég rövid idõ alatt végeztek egymással. Újabb exszeretõ bukkant fel a bulvármédiában, aki hajlandó volt beszélni a Cristiano Ronaldóval töltött éjszakáról is.

A 25 éves valóságshow-sztár, Jasmine Lennard mesélte el, hogy 2008-ban Los Angelesben ismerkedett meg a labdarúgóval, aki egy kis császárként szórakozott öt barátjával az amerikai városban.
A lánynak felajánlott laza "sexy times" ugyan nem volt ínyére Jasmine-nak, ennek ellenére megadta a telefonszámát, és mivel Cristiano állandóan SMS-ekkel bombázta õt, végül beadta a derekát.

A hölgy arról is mesélt, hogy õ csak játékszernek tekintette a labdarúgót, és nem akarta meghódítani õt. Lennard elmondása szerint a hotelhez ment Ronaldóért, majd magához vitte, hogy együtt legyenek.

Jasmine szerint a labdarúgó tekintélyes méretekkel rendelkezik, majd amikor megkérdezték tõle, hogy meddig tartott az aktus, röviden annyit mondott: nem sokáig.