2024.05.14. - Bonifác

Kicsinyítené melleit Cini

Kicsinyítené melleit Cini
Újabb beavatkozásra készül Zalatnay Sarolta. Az énekesnõ pár évvel ezelõtt jelentette be, hogy megszabadul óriási méretû implantátumaitól, amelyekkel korábban, volt párja, Márton Csaba kedvéért turbóztatta keblét. Ám most, négy évvel a mellkisebbítõ mûtéte után bejelentette, hogy még kisebb melleket akar. „Nem befolyásolt senki, ez most az én döntésem. Régebben fájt a hátam, sokat kínlódtam, ezért jobbnak láttam, ha megszabadulok a szilikontól. Most már szerencsére nincsenek fájdalmaim, csupán annyi bajom van, hogy zavar ez a méret."
"Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ezt fogom mondani, de jobban érezném magam jóval kisebb mellel” – indokolta elhatározását az énekesnõ.

Cini döntését nem sokan értették, mivel melle védjegyévé vált. Miután kiszabadult a börtönbõl, elsõ útja orvosához vezetett. Implantátuma 570 köbcenti volt, amelybõl 170 köbcentiméter szilikont távolított el orvosa. Dr. Krasznai Zsolt azonban azt is elárulta: a kivett bõrmennyiséggel együtt mellenként 400 köbcentivel lett kisebb az énekesnõ dekoltázsa.

Az elmúlt négy évben azonban a fogyókúrák miatt nem akarta ismételten fogadni páciensét. Cini erõs nõ, aki ugyanúgy, mint mások, küzd a kilókkal. Állandóan tornázik, fogyókúrázik. Aránytalan lett volna a teste, ha korábban még kisebbre csinálom meg a mellét. Amíg nem áll be a testsúlya, és az nem állandósul, nem szívesen mûteném meg. A négy évvel ezelõtti operációnál nem kis mellel álltunk szemben. A kisebbítõ és nagyobbító mûtét között hatalmas különbség van, tényleg bonyolultabb beavatkozás a méretcsökkentés – mondta el a plasztikai sebész.