2024.04.26. - Ervin

Bagi Iván saját fogyási technikája

Bagi Iván saját fogyási technikája
A humorista nem bízik többé a fitneszgurukban: önerõbõl eddig 9 kilótól sikerült. Bagi Ivánnak elege le a fitneszguruk felelõtlen ígéreteibõl: a humorista úgy döntött, saját módszere alapján, önerõbõl szabadul meg fölösleges kilóitól. Elhatározása pedig szilárdnak tûnik, Iván ugyanis máris mínusz kilenc kilónál jár.megszabadulnia. "Betelt a pohár, meguntam azokat a fitneszgurukat, akik csak addig akarnak lefogyasztani, amíg ezzel címlapon szerepelhetnek. Neveket persze nem szeretnék elárulni, de tény, hogy miután megjelent a cikk, soha többé nem vették fel a telefont."
"Norbi pedig egyszer azért utasított vissza, mert azt mondta, véleménye szerint az én karakteremhez tökéletesen illenek a kerekded idomok" – mesélte Bagi Iván, aki néhány hónappal ezelõtt úgy döntött, ismert fogyiguruk helyett inkább az internetet hívja segítségül a fogyókúra elkezdéséhez. Körülnézett, milyen módszerek léteznek, s melyek a legegészségesebbek, s ennek alapján vágott bele saját maga átváltoztatásába.

"Szerintem senki számára nem újdonság, hogy szénhidrátot csak mértékkel lehet fogyasztani, a mindennapi mozgás pedig elhagyhatatlan. Én is így teszek, de nem párolt húson és salátán élek. Mindent eszek, amit szeretek, kivéve sült krumplit és tésztaféléket, de ami a legfontosabb, hogy sportolok" – árulta el a humorista, aki testmozgásként a futást, illetve a gyaloglást választotta. Általában napi tíz kilométert teljesít, s három hónap után már igen látványos eredményekkel büszkélkedhet: korábbi 92 kilós testsúlya helyett ma már csak 83-at mutat alatta a mérleg. Iván azonban még nem tekinti befejezettnek a fogyózást, további nyolc kilótól szeretne megszabadulni, hogy elérje az áhított, 75 kilós álomsúlyt, amit 175 centis magasságához õ maga ideálisnak tart.