2024.04.26. - Ervin

Hihetetlen - állatokkal közösült a bácsi

Hihetetlen - állatokkal közösült a bácsi
Talán az utóbbi évek legbizarabb ügyében nyomoz a rendõrség, miután egy 50 éves férfit szomszédja tetten ért, amint egy kancával közösül a Konstanca megyei Potârnichea faluban. Egy napilap szerint Nicolae Bocioagã korábban egy libával és egy szamárral élte ki szexuális perverzióit, és ezután vette keze ügyébe a mezõn legelészõ lovat. A kancával létesített légyottot egy 43 éves nõ, Rãdiþa Toma zavarta meg, aki hatalmas patáliát csapott, mihelyt észrevette a lóval szexelõ szomszédját a mezõn. "Az alávaló, mert másképp nem tudom nevezni, megkötötte a kancát egy fához.
A slicce le volt húzva, és...éppen csinálta", emlékezett vissza a szerdai jelenetre a szemtanú.

"Gyalázni kedtem. Rákiabáltam, hogy hagyja azt a szerencsétlen állatot békén, tudtam, hogy már szexelt Ionicã libájával és Vasile szamarával. Mi bajod van azzal a kancával, mi?, kérdeztem. Találj magadnak inkább egy másik asszonyt, mert volt már egy neked, de nem becsülted meg, és ezért hagyott ott, kiabáltam neki. Erre õ észrevett és elfutott", folyatta a beszámolót az asszony.

Rãdiþa Toma elmondása szerint a férfi egy kisebb domb közelébe vezette az állatot, amelyre ráállt, hogy jobban hozzáférjen a kancához. A látottak után a szemtanú értesítette a ló gazdáját. A 78 éves Gheorghe Toloº kezdetben nem akarta elhinni a történteket.

"Meg kellett érnem öreg fejemmel ezt is. Hallottam a faluban, hogy Nicolae elhagyta asszonyát, és állatokkal csinálja, de nem hittem el addig a napig. A kanca rágta a lucernát, miközben õ a háta mögött...", mondta Gheorghe Toloº, aki egyelõre nem tudja, hogy mit kezdjen a megbecstelenített állattal.

Az ittas férfit a rendõrök fogták el a falubeliek segítségével. Elõször tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesített volna a kancával, elmondása szerint csak volt felesége akart bosszút állni rajta a szomszédasszonyon keresztül.

Késõbb azonban mindent bevallott. "Az alkohol az én legjobb barátom. Igen, megtettem, a kancával is, és jól esett", magyarázta. Szexuális szokásainak további részleteibe is beavatta az újságírókat: "Az én koromban egy állattal öt percig tart".

A férfi ellen köztéren elkövetett szexuális perverzió miatt indult nyomozás.