2024.05.13. - Szervác, Imola

Ne a mellbimbóval kezdjük!

Ne a mellbimbóval kezdjük!
Ha egy férfi elõször viszi ágyba a nõt – ha csak egyéjszakás esetrõl is van szó –, nem az a legfontosabb számára, hogy jól meggyalulja, hanem az, hogy kielégítse. Bármilyen önzõ céllal is kezdõdött a kaland.

Igaz, ez sem teljesen önzetlen dolog, hanem azért van, mert egyszerûen kutyául tudjuk érezni magunkat, ha valamilyen okból nem sikerül neki örömet szerezni. Elveszünk, letörünk, befolyunk egy padlórepedésbe. Hát ennyire sem vagyunk képesek? Milyen férfiak vagyunk mi? Akkor tudunk elégedettek lenni magunkkal, ha õk elégedettek velünk.
De hogyan érjük el minél könnyebben, hogy elégedettek legyenek velünk?

Az egyik legfontosabb tényezõ az idõ. Nem szabad rohanni és nyúlszerû mozgásokkal pillanatok alatt extázisba kerülni, ugyanis egy nõnek legkevesebb negyed óra kell, hogy a csúcs közelébe jusson, és további idõre van szüksége, hogy eléggé biztonságban érezze magát a maximális gyönyör eléréséhez.

Ha negyed óra után lassítasz a tempón, majd újra gyorsulsz, akkor a kirobbanó kéj szinte garantált. Megfelelõ tapintattal, persze. Mármint: ne nézzük az órát, hogy letelt-e a tizenöt perc.

De menjünk egy kicsit vissza idõben, és nézzük meg, mi a dolgunk még az ágyba kerülés elõtt ahhoz, hogy a nõ kielégítése simábban menjen.

Elõször is rileksz. Lazulj el, és lazítsd el õt is. A humor az egyik legjobb lazító. A megfelelõ környezet sem árt: ápolt test, tiszta lakás – ezek megnyugtató hatásúak.

Ha megszabadult a ruháitól, csinálj bármit, csak ne hallgass. A férfi legszívesebben ilyenkor nem mond semmit, mert – fõleg ha elõször látja így a nõt – a meztelenség feltárulása kellemes érzéssel tölti el, és ez nem gondolatok formájában történik.

De valamit mégis mondani kell, mert a nõ mindig elégedetlen a testével, és szeretné, ha megnyugtatnád, hogy semmi oka rá. Nem kell nagy meseíró fantázia ide, hiszen ha kívánod õt (azért vagytok ott, mert kívánod), akkor igen valószínû, hogy a testérõl is jó véleménnyel vagy.

Az elõbb fent, majd utána lent elve nem hülyeség, alkalmazd. A nõk különbözõképpen reagálnak, ha megérinted a mellüket. Jó, annyira azért nem különbözõképpen, de vannak félénkebbek, vagy olyanok, akiknek korábbi partnere nem fordított elég figyelmet erre a fenséges testrészre. Biztosítsd õt arról, hogy te nem ilyen vagy.

Ne a mellbimbóval kezdd – ez lerohanás. Elõbb a mell szélei, majd utána kerülünk egyre bennebb. És aztán lennebb. Csak gyengéden. Jöhet a klitorisz izgatása, de kezdetben sosem direkt módon, mindig „köntörfalazva”. Fõként azért, mert a legtöbb nõ ekkor még túl érzékeny a direkt érintésre.

Aztán találd meg a számára legmegfelelõbb pózt. Vagyis közösen találjátok meg. Ez nõrõl nõre változhat, de általában valamelyik klasszikus, a közvélemény által unalmasnak titulált póz lesz a nyerõ. Ha érzed, hogy egyre lankad az izgalom, nem pedig emelkedik, válts.

Pózt, szervet, szöget, ágyat, bármit. Érezned kell, mikor jó neki. A légzésritmusából, a hangjaiból, a testtartásából, a szorításából. Ne akkor válts, amikor valami jó. Olyankor semmiképpen ne hagyd abba. Mert ha éppen elindult a csúcsra, egy hirtelen abbahagyás akár olyan hatású is lehet, mintha megnyomtad volna rajta az off gombot.

Ha érzed, hogy mindjárt elmész, lehetõleg akkor se hagyd abba, inkább lassíts, gondolj néhány másodpercig valami konkrétra – fûszálon mászó bogár lábízületei, a U2 gitárosának sapkáján a csíkok – majd gyere vissza.

És ha a nõ megjárta a mennyországot, fejezd be férfihoz méltón.