2024.04.27. - Zita

Gyorskaja függõ Sarka Kata

Gyorskaja függõ Sarka Kata
Hajdú Péter gyermekeinek édesanyja ott segít a beteg gyermekeken, ahol csak tud: most éppen az egyik gyorsétterem-lánc éttermének pultja mögött próbált tenni valamit értük.

Sarka Kata a napokban a Ronald McDonald ház kis lakóinak próbált segíteni több celeb társával együtt azzal, hogy a segítõláncot üzemeltetõ gyorsétterem-lánc egyik éttermének pultja mögé állva hívta fel a figyelmet a beteg gyermekek szívszorító sorsára. "Mióta gyakorló anya vagyok magasan a beteg gyerekek megsegítése lett az elsõ az életemben."
"Ha az én gyermekeimmel történne valami, akkor minden követ megmozgatnék azért, hogy meggyógyuljanak, és mivel én is mindig segítettem, én is elvárnám azt, hogy segítsenek nekem az emberek!" - meséli a sztáranyuka, aki azért nem csak jótékonysági ügyben szokott a gyorséttermekbe járni.

"Mivel én vidéki vagyok, diákmunkában általában almát szedtem, úgyhogy életemben elõször most voltam pult mögött. Bemehettem hátra a konyhába, láthattam, hogy hogyan készülnek az ételek, de sajnos nem árulhatom el a titkot, mert azt mondták, hogy nem szolgálnak ki többé, ha eljár a szám..." - mosolygott Hajdú Péter gyermekeinek édesanyja, akit egyébként mélyen érintené, ha soha többé nem ehetne McDonald's-ban..

"Ha a Rubint Réka látja a videót, akkor azt kell mondanom, hogy nem vagyok nagy gyorséttermes, de egyébként egyszerûen imádom! Próbálom megállni, hogy ne hetente kétszer, hanem mondjuk csak egyszer menjek, de nem nagyon sikerült. Az ilyen alkalmakkal általában egybõl egyszerre két szendvicset rendelek, de ha nagyon éhes vagyok, akkor akár lehet több is... nem tudok itt olyan ételt mondani, amit nem szeretnék!" - mondta Hajdú-Sarka Kata.