2024.04.26. - Ervin

Rihanna szereti ha kikötözik szex közben

Rihanna szereti ha kikötözik szex közben
Az énekesnõ egy interjúban bevallotta, legújabb dizájnja nem csak látszat, õ komolyan szereti, ha kikötözik szex közben.

„Imádom azt érezni, hogy valakinek a csaja vagyok, ha kikötöznek és elfenekelnek” – nyilatkozta Rihanna a Rolling Stone magazinnak. Az énekesnõ elmondta, mivel a mindennapi életben folyamatosan arra kényszerül, hogy fontos döntéseket hozzon, és „nadrágot hordjon”, a hálószobában már szereti elengedni magát, nõnek lenni, akiért a pasija felel. „Csak nemrégiben jöttem rá, hogy ez valószínûleg mindenkinél így van, akit gyerekkorában bántalmaztak” – mondta.
Majd azt is bevallotta a Rolling Stone riporterének kiskorában gyûlölte a péntekeket, mert apja olyankor mindig részegen jött haza. „Péntek volt a fizetésnap, és a pénz felét rögtön elköltötte piára” – emlékezett vissza Rihanna.

Az énekesnõ arról is beszélt az interjúban, hogy végleg lezárta kapcsolatát agresszív expasijával, Chris Brownnal, és nem bánta meg, hogy az ellene kérvényezett távoltartási végzést visszavonatta. „Szakmailag nehezítettem meg az életét azáltal, hogy nem jöhetett hozzám közel, mert így nem tud fellépni olyan helyeken, ahol én is jelen vagyok. Soha többé nem kell vele szóba állnom, de a köztünk történt dolgok magánéleti jellegûek voltak, amiknek semmi közük sincs a karrierjéhez.”